Dun Laoghaire Institute of Art, Design and Technology [IADT]

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Dun Laoghaire Institute of Art, Design & Technology (IADT) perustettiin itsenäinen korkeakoulun sisällä teknillisten sektorin 1. huhtikuuta 1997. Sinä päivänä, Dun Laoghaire College of Art and Design, jossa on 450 opiskelijaa, on sisällytetty uuden laitoksen ja on kehittänyt vuodesta meidän School of Creative Arts. Kaksi koulut perustettiin ab-initio. School of Creative Technologies ja School of Business & Humanities kirjoilla ensimmäiset opiskelijat lokakuussa 1998. Vuonna 2012 kolme lukuvuotta koulujen amgimated kahteen tiedekuntaa: tiedekunta Yritystoiminta ja Humanistinen tiedekunta ja Film, taiteen ja Creative Technology. Tänään, IADT on 2300 päätoimiset opiskelijat, 800 osa-aikaisten opiskelijoiden ja on asetettu kasvavan 3000 + kokopäiväistä paikkoja. IADT on rakentanut kansainvälistä mainetta luova, kulttuuri-ja digitaalisen median aloilla ja on myös arvostettu koulutus-ja yritysten kumppani Dun Laoghaire / Rathdown ja laajempi Dublinin ja East Coast alueella.

IADT - alkuperä

Alkuperä Dun Laoghaire College of Art and Design voidaan jäljittää vastausta mitä sitten nimeltään Borough of Dun Laoghaire ammatillisen koulutuksen komitean (VEC) paikalliseen tarpeeseen koulun keskeyttäneiden portfoliosuojauksessa ajankohtana valmistelemaan maahantulon oppilaitokset taiteen ja muotoilun. Tästä vaatimaton alku College kasvoi maine tulla yhdeksi johtavista taiteen, muotoilun ja elokuva maan kouluista. Yhden vuoden pre-diplomin kurssin taiteen ja muotoilun on perustettu vuonna Technical Institute Dun Laoghaire vuonna 1960-luvun lopulla ja kehitettiin tulla ensimmäinen Taidesäätiö kurssi Irlannissa.

Vuonna 1970/71 Dun Laoghaire VEC myöntänyt luvan edelleen kolmen vuoden kurssin johtavat Diploma in Art and Design.

Elokuussa 1979 opetusministeri päättivät perustaa "Dun Laoghaire College of Art and Design" [DLCAD] erillisenä yksikkönä alkaen 1. päivänä syyskuuta 1979. 1. elokuuta 1980 opetusministeri antanut määräyksen nimetään "Dun Laoghaire College of Art and Design" kuin NCEA tunnustettu laitos. VEC sitoutui kehittämissuunnitelman parantamiseksi tilat opiskelijoille koulun ja lisärakennus at York Road tuli saataville tammikuussa 1981. Päivästä 01 lokakuu 1981, Principal nimitettiin kouluun.

Erillisessä kehitystä, opetusministeriö osti Christian Brothers "seminaariin Carriglea Park vuonna 1982, saatuaan Christian Brothers aikeen myydä omaisuutta ja vahvistaa toimintaansa Marino. On mielenkiintoista huomata, että ostohinta kampukselle vuonna 1982 oli £ 2million! Opetusministeriö harkitsee mahdollisuutta perustaa "alueellinen Technical College sivustosta - monista syistä, tämä ei tullut todellisuutta vuoteen 1997 asti. Kuitenkin maa ja vapautunut koulutus rakennuksia Carriglea, sain tilaisuuden kiireellisten majoitus tarpeisiin DLCAD ja järjestelyt tehtiin VEC jotta college paikantaa päässä kaupungin Dun Laoghaire on Carriglea kampuksella.

Akateeminen istunto 1983/84 näki laajaa kunnostus kampuksen rakennusten valmisteltaessa tilanteen College of Art and Design. Tämä mahdollisuus on innokkaasti tarttunut henkilöstön kuullen suunnittelutiimi ja hyvin suunniteltu, toimiva ja asianmukaisesti varustettu college muotoutui kampuksella, yksiöitä, työpajoja ja toimistoja. Uusi kolmas taso kursseja National Certificate, National Diploma ja tutkinto tasoja suunniteltiin, validoitu NCEA, ja toteutetaan. Vaikka opiskelijoiden määrä kasvoi asteittain vasta 01 syyskuu 1988, että henkilöstön rakenne College parannettu vastaamaan kolmannen tason henkilöstön asemasta. College kasvoi vähitellen ja 1997 oli 450 opiskelijoiden.

IADT - toimipaikka Institutes of Technology-alan vuonna 1997

Perustaminen Dun Laoghaire Institute of Art, design ja teknologia alle RTC Toimii 01 huhtikuu 1997 tajusi kauan ollut kunnianhimoa Dun Laoghaire VEC, henkilöstö DLCAD ja laajemman yhteisön luoda täysimittainen kolmannen tason college perustuu Dun Laoghaire. Työryhmä viimeisteli suunnittelu ja perusti IADT visio, että uusi kollegio voisi laajentaa perustettu säätiö ja maine taiteen, muotoilun ja median kautta uusia tieteenaloja, syleilee humanistiset, teknologian ja liiketoiminnan. Tämä on lisäksi tunnustettu ainutlaatuinen nimeäminen college ja integrointi taiteen, muotoilun ja teknologian nimi että tehtävä.

Kampuksella on kasvanut merkittävästi vuodesta 1997, johon on lisätty Atrium-rakennuksen [1998], Carriglea Building [2002], Mediacube [Digital Media Yrityshautomo] vuonna 2007, backlot [2012] ja National Film School rakennuksessa [ 2013]. Opiskelijoiden määrä on kasvanut 450 2300 kanssa edelleen kasvua 3000 + opiskelijoille ja edelleen rakennuksen ohjelma suunnitellaan.

Sijainnit

Dublin

Osoite
Kill Avenue
Dun Laoghaire
South County Dublin

NL3-07-WK7 Dublin, Dublinin kreivikunta, Irlanti