Lue virallinen kuvaus

Dun Laoghaire Institute of Art, Design & Technology (IADT) perustettiin itsenäinen korkeakoulun sisällä teknillisten sektorin 1. huhtikuuta 1997. Sinä päivänä, Dun Laoghaire College of Art and Design, jossa on 450 opiskelijaa, on sisällytetty uuden laitoksen ja on kehittänyt vuodesta meidän School of Creative Arts. Kaksi koulut perustettiin ab-initio. School of Creative Technologies ja School of Business & Humanities kirjoilla ensimmäiset opiskelijat lokakuussa 1998. Vuonna 2012 kolme lukuvuotta koulujen amgimated kahteen tiedekuntaa: tiedekunta Yritystoiminta ja Humanistinen tiedekunta ja Film, taiteen ja Creative Technology. Tänään, IADT on 2300 päätoimiset opiskelijat, 800 osa-aikaisten opiskelijoiden ja on asetettu kasvavan 3000 + kokopäiväistä paikkoja. IADT on rakentanut kansainvälistä mainetta luova, kulttuuri-ja digitaalisen median aloilla ja on myös arvostettu koulutus-ja yritysten kumppani Dun Laoghaire / Rathdown ja laajempi Dublinin ja East Coast alueella.

IADT - alkuperä

Alkuperä Dun Laoghaire College of Art and Design voidaan jäljittää vastausta mitä sitten nimeltään Borough of Dun Laoghaire ammatillisen koulutuksen komitean (VEC) paikalliseen tarpeeseen koulun keskeyttäneiden portfoliosuojauksessa ajankohtana valmistelemaan maahantulon oppilaitokset taiteen ja muotoilun. Tästä vaatimaton alku College kasvoi maine tulla yhdeksi johtavista taiteen, muotoilun ja elokuva maan kouluista. Yhden vuoden pre-diplomin kurssin taiteen ja muotoilun on perustettu vuonna Technical Institute Dun Laoghaire vuonna 1960-luvun lopulla ja kehitettiin tulla ensimmäinen Taidesäätiö kurssi Irlannissa.

Vuonna 1970/71 Dun Laoghaire VEC myöntänyt luvan edelleen kolmen vuoden kurssin johtavat Diploma in Art and Design.

Elokuussa 1979 opetusministeri päättivät perustaa "Dun Laoghaire College of Art and Design" [DLCAD] erillisenä yksikkönä alkaen 1. päivänä syyskuuta 1979. 1. elokuuta 1980 opetusministeri antanut määräyksen nimetään "Dun Laoghaire College of Art and Design" kuin NCEA tunnustettu laitos. VEC sitoutui kehittämissuunnitelman parantamiseksi tilat opiskelijoille koulun ja lisärakennus at York Road tuli saataville tammikuussa 1981. Päivästä 01 lokakuu 1981, Principal nimitettiin kouluun.

Erillisessä kehitystä, opetusministeriö osti Christian Brothers "seminaariin Carriglea Park vuonna 1982, saatuaan Christian Brothers aikeen myydä omaisuutta ja vahvistaa toimintaansa Marino. On mielenkiintoista huomata, että ostohinta kampukselle vuonna 1982 oli £ 2million! Opetusministeriö harkitsee mahdollisuutta perustaa "alueellinen Technical College sivustosta - monista syistä, tämä ei tullut todellisuutta vuoteen 1997 asti. Kuitenkin maa ja vapautunut koulutus rakennuksia Carriglea, sain tilaisuuden kiireellisten majoitus tarpeisiin DLCAD ja järjestelyt tehtiin VEC jotta college paikantaa päässä kaupungin Dun Laoghaire on Carriglea kampuksella.

Akateeminen istunto 1983/84 näki laajaa kunnostus kampuksen rakennusten valmisteltaessa tilanteen College of Art and Design. Tämä mahdollisuus on innokkaasti tarttunut henkilöstön kuullen suunnittelutiimi ja hyvin suunniteltu, toimiva ja asianmukaisesti varustettu college muotoutui kampuksella, yksiöitä, työpajoja ja toimistoja. Uusi kolmas taso kursseja National Certificate, National Diploma ja tutkinto tasoja suunniteltiin, validoitu NCEA, ja toteutetaan. Vaikka opiskelijoiden määrä kasvoi asteittain vasta 01 syyskuu 1988, että henkilöstön rakenne College parannettu vastaamaan kolmannen tason henkilöstön asemasta. College kasvoi vähitellen ja 1997 oli 450 opiskelijoiden.

IADT - toimipaikka Institutes of Technology-alan vuonna 1997

Perustaminen Dun Laoghaire Institute of Art, design ja teknologia alle RTC Toimii 01 huhtikuu 1997 tajusi kauan ollut kunnianhimoa Dun Laoghaire VEC, henkilöstö DLCAD ja laajemman yhteisön luoda täysimittainen kolmannen tason college perustuu Dun Laoghaire. Työryhmä viimeisteli suunnittelu ja perusti IADT visio, että uusi kollegio voisi laajentaa perustettu säätiö ja maine taiteen, muotoilun ja median kautta uusia tieteenaloja, syleilee humanistiset, teknologian ja liiketoiminnan. Tämä on lisäksi tunnustettu ainutlaatuinen nimeäminen college ja integrointi taiteen, muotoilun ja teknologian nimi että tehtävä.

Kampuksella on kasvanut merkittävästi vuodesta 1997, johon on lisätty Atrium-rakennuksen [1998], Carriglea Building [2002], Mediacube [Digital Media Yrityshautomo] vuonna 2007, backlot [2012] ja National Film School rakennuksessa [ 2013]. Opiskelijoiden määrä on kasvanut 450 2300 kanssa edelleen kasvua 3000 + opiskelijoille ja edelleen rakennuksen ohjelma suunnitellaan.

Tämä koulu tarjoaa myös:

Johtamiskurssit

Dun Laoghaire Institute of Art, Design and Technology [IADT]

Tämä tuotanto-keskeinen ohjelma kiinnostaa tutkinnon mitään kuria, jotka haluavat hankkia toimituksellista ja tuotanto taitoja radio-ja televisiolähetykset, ja ne, jotka ... [+]

Mikä on Broadcast Tuotanto radio-ja tv?

Tämä tuotanto-keskeinen ohjelma kiinnostaa tutkinnon mitään kuria, jotka haluavat hankkia toimituksellista ja tuotanto taitoja radio-ja televisiolähetykset, ja ne, jotka haluavat erityisasiantuntemus esimerkiksi tutkimus ja tuotanto rahoitusta lähetystä. Ohjelma antaa opiskelijoille keskeisiä tuotantotavat uran radio-ja tv-tuotantoa.

MA sisältää studio tuotannon tekniikkaa; pääkirjoitus ja käsikirjoitusten taitoja; yhden ja monen kameran käytön; mikrofoni ja äänite taitoja; tuotannon hallinta; radio-ja tv-esityksen, tuotannon ja suunta; muokkaamalla radio-ja tv.

Saat myös oppia toimituksellisen sisällön ohjelman lajityyppejä uutisia kulttuuriin ja taiteen, liikunnan ja ajankohtaisohjelmat, kevyt viihde dokumentti, chat osoittaa poliittista analyysiä. ... [-]

Irlanti Dublin
Syyskuu 2019
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
Dun Laoghaire Institute of Art, Design and Technology [IADT]

ARC MA-ohjelma on avoin taiteilijoita, kirjailijoita ja kuraattoreita tai joiden tutkimuksen painopiste tunnistaa taiteen ajattelu-ja toimintatapojen merkittävä osa. ... [+]

MA in Art tutkimusyhteistyöstä (aiemmin nimeltään Visual Arts Practice)

IADT kehittää parhaillaan kaksivuotisessa opetti Master of Arts-ohjelma, nimeltään MA Art tutkimusyhteistyöstä (ARC), aloituspäivät syyskuussa 2014.

Tämä ohjelma korvaa MA Visual Arts Practices (2004-2014). Johti Dr. Maeve Connolly ja Dr. Sinead Hogan, uusi ARC MA on tutkimus-keskittynyt opetti maisteriohjelman toimittanut yli kaksi vuotta käynnissä syyskuusta kesäkuuhun, jonka suunniteltu saanti noin 10-12 opiskelijaa vuodessa. Ohjelmaan kuuluu tutkimusryhmiä kehitetty yhteistyössä kumppaneiden kanssa, kuten Irlannin Museum of Modern Art (IMMA) ja Irish Film Institute (IFI).

ARC MA-ohjelma on avoin taiteilijoita, kirjailijoita ja kuraattoreita tai joiden tutkimuksen painopiste tunnistaa taiteen ajattelu-ja toimintatapojen merkittävä osa. Kurssi aikoo tukea voimakkaasti monitieteinen tutkimuksen aloilla, jotka tutkimuksen kautta saattavat liittyä ja / tai soveltaa taidetta, kuten filosofian, psykologian, mediatuotannon, elokuva, koulutus, historia, kirjallisuus, arkeologia, maantiede, kustantaminen, suunnittelu ja arkkitehtuuri. Moduulit opetetaan pääasiassa off-kampuksella mutta opiskelijat pääsevät myös taiteen tuotanto-ja laajennettu tiloja tärkein IADT kampuksella. ... [-]

Irlanti Dublin
Request Info
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi

MA

Dun Laoghaire Institute of Art, Design and Technology [IADT]

Tämä ohjelma tarjoaa monitieteisen yleisön kulttuurien Irlannissa ja kansainvälisesti. Se sopii vastavalmistuneita useista humanististen tieteenalojen, jotka haluavat lis ... [+]

Mikä on julkinen kulttuurin tutkimuksen laitos?

"Julkinen Kulttuuri tarkoitetaan julkisen politiikan, ideoita, viestintä ja käyttäytyminen yhteiskunnassa. Siinä käsitellään myös suhdetta yksilöiden ja valtion. Keskeisiä painopisteitä ovat muun muassa julkisten / yksityisten kulttuuri ja julkisessa elämässä, kansalaisuus, mekanismeja hallitusten, median, taiteen ja yleisön pelimaailmaan. Julkinen kulttuurin tutkimuksen laitos on myös kehittyvällä alalla taiteiden, erityisesti alalla taiteen, taiteen aktivismia, taidetta ja kritiikkiä, ja kulttuuripolitiikan.

Tämä ohjelma tarjoaa monitieteisen yleisön kulttuurien Irlannissa ja kansainvälisesti. Se sopii vastavalmistuneita useista humanististen tieteenalojen, jotka haluavat lisätä tietojaan. Se tarjoaa myös niille media, uusmedia, julkisen sektorin ja taiteen asianajo mahdollisuus hankkia jatkotutkinto. ... [-]

Irlanti Dublin
Syyskuu 2019
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
Dun Laoghaire Institute of Art, Design and Technology [IADT]

Tämä MA antaa kirjailijoita mahdollisuuden tutkia, kokeilla ja oppia veneen käsikirjoittamisen, yhdessä kehittäminen ja kirjallisesti täyspitkän käsikirjoituksen. ... [+]

Mikä on käsikirjoittamisen?

Tämä MA antaa kirjailijoita mahdollisuuden tutkia, kokeilla ja oppia veneen käsikirjoittamisen, yhdessä kehittäminen ja kirjallisesti täyspitkän käsikirjoituksen. Käsikirjoitus ei ole veneet toisistaan, se pohjautuu käsitöitä ja tekniikoita retoriikan ja kerronnan jotka kirjoittajat ovat hoonaus ja kehittänyt vuodesta Homer. Ohjelmapaikkojen käsikirjoittaminen perinteiden mukaisesti dramaattinen kirjallisuutta ja tarjoaa sinulle keinot ja taito ilmaista yksilöllinen ja ainutkertainen elokuvamainen visioita. MA: n ensisijaisena tavoitteena on vaalia ja kehittää lahjakkuutta. Ohjelmamme tavoitteena on innostaa sinua kehittämään taiteen ja veneet käsikirjoittaminen ja niihin liittyvien taitojen korkea taso. Sinulla on jo osoittaneet taipumuksia kirjallisesti (kautta opinnoissa tai oman salkun työ), ja loppuun mennessä ohjelman saat kirjoittanut kokoillan käsikirjoituksen tai ohjaajan jakson tv-draama. Voit myös hankkia syvällistä tietoa ja ymmärrystä veneet käsikirjoittaminen, ja ovat saaneet selkeän käsityksen vaiheissa kirjallisesti ideasta lopulliseen luonnokseen. On olemassa useita akateemisia moduulit elokuvan ja draaman tutkimuksia, ja saat nopeasti arvostamaan esiintyviä mahdollisuuksia elokuva ja televisio teollisuuden, sekä asioissa, jotka liittyvät tekijänoikeudet ja sopimukset. ... [-]

Irlanti Dublin
Syyskuu 2019
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi

MSc

Dun Laoghaire Institute of Art, Design and Technology [IADT]

Cyberpsychology on tutkimuksen ihmismielen ja käyttäytymisen yhteydessä ihmisen ja tietokoneen vuorovaikutusta. Se kattaa kaikki psykologiset ilmiöt, jotka liittyvät tai ... [+]

Mikä on Cyberpsychology?

Cyberpsychology on tutkimuksen ihmismielen ja käyttäytymisen yhteydessä ihmisen ja tietokoneen vuorovaikutusta. Se kattaa kaikki psykologiset ilmiöt, jotka liittyvät tai vaikuttavat kehittymässä olevan teknologian.

Tämä MSc tutkii ihmisen vuorovaikutus muiden kehittyvien teknologioiden, kuten internetin, mobiilin tietojenkäsittelyn, matkapuhelimia, pelikonsoleita, virtuaalitodellisuus, digitaalisen median ja muun tekniikan, joka on osoittanut kykyä muuttaa ihmisten käyttäytymistä. Se katsoo vaikutusta kehitysnäkymien, kuten teknologinen lähentyminen, yksityisille. Cyberpsychology tarkastellaan myös ihmisten välisestä vuorovaikutuksesta vähemmän jokapaikan tietotekniikkaa, kuten kyborgeja ja tekoäly. ... [-]

Irlanti Dublin
Syyskuu 2019
Part-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi