Lue virallinen kuvaus

International House Dublin on jäsenenä International House Maailman perustettu vuonna 1953. Olemme akkreditoitu Irlannin opetus-ja tiede-kuin koulu opetusta Englanti vieraana kielenä, ja tarkastetaan sekä ACEI: t (Advisory Council for Englanti Kielikoulut) ja International House World.

Tarjoamme erilaisia ​​kursseja kaikenikäisille ja tasoilla ja ruokaa sekä ryhmille että yksittäisille opiskelijoita eri puolilta maailmaa, mukaan lukien:

Englanti kursseja aikuisille Tarkastelu valmistelu ohjelmat Englanti ja Työohjelmat Junior Summer ohjelmat - Homestay ja asuin High School-ohjelma Mini oleskelua ohjelma ryhmille High School integraatio-ohjelman ryhmille Opettaja Koulutusohjelmat lukien CELTA ja DELTA

Klo IH Dublin tiedämme, että kaikilla osa-ohjelma on tärkeä ja siksi otettava erityisen varovainen suunnittelun kursseilla, valinta meidän isäntäperheet ja organisaatio meidän oheisohjelmaa. Pyrimme tarjoamaan nopeaa, tehokasta ja nautittavaa oppimista kannustavassa ympäristössä.

Fantastinen koulu sijaitsee aivan kaupungin keskustassa tarjoaa opiskelijoille ainutlaatuinen oppimiskokemus opiskelee samalla kampuksella kuin Irlannin Collegen opiskelijat.

Laadukasta Junior Summer ohjelmat tarjoavat täyden paketin ohjelmia ylellisyyttä asuntojen tai Homestay käytettävissä Dublinissa ja Corkissa.

Opiskelijat voivat myös halutessaan osallistua erinomainen High School-ohjelma koko lukuvuodeksi tai yhden lukukauden ja meillä on kumppanuuksia alkuun koulujen Irlannin ympäristössä.

Tällä hetkellä ei ole ohjelmia näyttää

Tarkenna hakua edellä, tutustu suosittuja luokkia alle tai suorittaa hakusanan.


... or simply by choosing your degree: