Lue virallinen kuvaus

rth

Koska se avattiin syyskuussa 1970 IT Sligo on ollut yksi IrlantiJohtava kolmannen tason instituutiot. Opiskelijat ovat ytimessä mitä teemme. Se on koti 6000 oppilaille instituutin kokopäiväistä, osa-aika ja oppisopimusohjelmissa. Näistä 2000 opiskelevat verkossa.

5ey7jAt IT Sligo, Saat tietää luennoitsijoille sekä luokkatovereiden. Täällä kanssa muodostavat noin ystävyyssuhteita joka kestää eliniän.

IT Sligo on paikka auttaa päästä eteenpäin työelämässä, jolla on alan sijoittelu. Kiitos läheisen yhteyksiä ja tutkimusyhteistyötä johtavien yritysten ja suurten työnantajien, voimme tarjota sinulle monenlaisia ​​mahdollisuuksia.

IT Sligo Myös kova kunnianhimoinen kolmannen tason toimielin. Kohti uudelleen nimeäminen teknillinen korkeakoulu, joka on € 60 miljoonan investointi kampuksen tilat viime vuosikymmenen aikana on luonut upean 21. vuosisadan oppimisympäristössä.

Ei ole seisomisen. Across instituutin kolmen koulun Oppimisen Business & Social Sciences; Engineering & Design; ja tiede, IT Sligo jatkuvasti kehittämään ja tehostamaan sen kursseja ja valmiudet tarjota kokonaispaketti, joka vastaa tarpeita opiskelija tänään - ja huomenna.

e57j

Kuusi syitä valita juuri IT Sligo

  1. Merkityksellinen ja erilaisia kursseja - Teemme tiivistä yhteistyötä alan räätälöimään kursseja niin, että kun siirryt, sinun on pätevyys, joka työnantajat tunnustavat ja haluavat.
  2. Meidän Opettajat - Nykyinen opiskelijoiden johdonmukaisesti korostaa opetuksen laatua ja luennointi henkilöstön yhtenä IT Sligo suurimmista vahvuuksista.
  3. Se on henkilökohtainen - Pienet luokkakoot tarkoita opiskelijat hyötyvät yksilöllistä huomiota ja tukea meidän omistautunut henkilökunta.
  4. Cool Campus - Meidän single moderni 72 eekkerin 'yliopisto-tuntea' kampuksella muuttuu jatkuvasti vastaamaan tarpeisiin 21. vuosisadalla opiskelija. Kaikki on kävelyetäisyydellä - myös Sligo kaupungin keskustassa
  5. World Class Ambitions - Sen lisäksi, että Irlannin tunnustettu nro 1 kohde Digital (online) koulutus, IT Sligo on tuottanut kansainvälisesti tunnustettu uraauurtavaa tutkimusta luonnontieteiden ja arkeologia viimeisten 12 kuukauden aikana.
  6. Kodinomaisen - paikkana asua, Sligo sijaitsee yksi edullisimmista, houkutteleva ja elinvoimainen elämäntapa vaihtoehtoja. Täällä on runsaasti laadukasta opiskelija-asuntoja.
gm
Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Johtamiskurssit

Institute of Technology Sligo

Irlannin alkuvuosina sektori on dynaaminen, jännittävä ja haastava tulevaisuus. Se tarvitsee tehokkaita ja varma johtajat kaikilla aloilla käytäntö, politiikan, asianajo, ... [+]

Irlannin alkuvuosina sektori on dynaaminen, jännittävä ja haastava tulevaisuus. Se tarvitsee tehokkaita ja varma johtajat kaikilla aloilla käytäntö, politiikan, asianajo, sääntely, koulutus ja ammatillinen kehittyminen.

Onko sinulla se mitä olla yksi niistä johtajista? Haluatko kehittää johtajuutta ja vaikuttamistyön taitoja ja valmiuksia tavoilla, jotka heijastavat ja valmiuksien alkuvuosina alalla? Haluatko olla osa yhteisöä käytäntö, joka vaikuttaa ja johtaa alkuvuosina alan tulevaisuuteen?

Jos vastaus näihin kysymyksiin on kyllä, ja sinulla on 2,2 BA Honours ECCE tai sukulais kurinalaisuutta ja on vähintään kahden vuoden kokemus työskentelystä alkuvuosina alalla tai liittyvältä alalta lopussa valmistuneen jälkeisen jatko-ohjelma, niin Institute of Technology Sligo on taso 9 ohjelma, joka auttaa sinua täyttämään näitä päämääriä.... [-]

Irlanti Sligo
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampuksella ja verkossa
Lue lisää suomeksi

MSc

Institute of Technology Sligo

Master of Science (FM) ja Jatko Diploma (PGD) bioprosessointiin on kehitetty Teknillisen Sligo (IT Sligo) vastaamaan kasvaviin tarpeisiin Biofarmasian Industry. Biofarmas ... [+]

Master of Science (FM) ja Jatko Diploma (PGD) bioprosessointiin on kehitetty Teknillisen Sligo (IT Sligo) vastaamaan kasvaviin tarpeisiin Biofarmasian Industry.

Biofarmasiassa, joka tunnetaan myös nimellä biologinen (ai) lääkkeiden tai biologisten, ovat mitä tahansa farmaseuttista lääkeainetta valmistettu tuote, uutettu, tai synteettisesti biologisista lähteistä. Lääketieteellisen biotekniikan ja biolääketieteen aloilla ovat yksi nopeimmin kasvavista Life Sciences-alueen sekä kansallisesti että kansainvälisesti.

IT Sligo yhdessä National Institute for Bioprosessointi Tutkimus ja koulutus (NIBRT) * on tuottaa sivutoiminen verkossa MSc ja PGD biolääkealan Science vuodesta 2008 (www.nibrt.ie/masters). Nämä kurssit (suunniteltu laajaa yhteistyötä teollisuuden kanssa) pyritään luonnontieteiden ja tekniikan alojen teollisuuden kokemus, jotka haluavat ylös-taitoa tai rajat taitoa uran biolääkeaineiden ja tavallisesti 2,5 vuotta loppuun. Kurssit ovat osoittautuneet erittäin onnistuneeksi jopa ammattitaidon parantamiseen ja rajat taitojen henkilöitä joko työ- tai toivoen siirtyminen biolääketieteen alalle. On silti kuitenkin edelleen taitoja aukko Bioprosessointi alueella, mikä tarkoittaa, että lisää valmistuneet Teollisuus keskittyi ohjelmia tarvitaan. Tuoreessa 2016 ”Trends in Biopharma” Survey, rekrytointi ja kehittäminen lahjakkuus on tullut keskeinen uhka tulevaisuuden alan kasvua (1).... [-]

Irlanti Sligo
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
1 vuosi
Kampuksella ja verkossa
Lue lisää suomeksi