Portobello Institute of Education

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Lämpimästi tervetullut yliopiston johtaja

"Monille, jotka päättävät sitoutua jatko- ja korkeakoulutukseen tai palaavat opiskelemaan, se voi olla erittäin iso päätös. Olemme ylpeitä siitä, että tuemme kaikkia oppijamme rakentamaan akateemista tietotaitoaan ja tukea työpaikoilla vaadittavissa käytännön osaamisissa. että haet työpaikkaa ".

Portobello-instituutti perustettiin vuonna 1981, ja se on rakennettu erittäin hienon ja inspiroivan ihmisen harteille. Instituutin perusti alun perin Delia Lyons, ja tyttärensä Rebekah Lyonsin, joka on toinen eteenpäin ajatteleva ja ahkera nainen, perustamista on jatkettu.

Delian perintö, visio ja arvot ovat edelleen osa jokapäiväistä elämää yliopistossa, ja ne muistuttavat jatkuvasti Rebekan halusta etsiä jatkuvasti uusia mahdollisuuksia ja varmistaa samalla, että äitinsä ensin kehittämä etiikka ja laatu säilyvät.

Vuodesta 1993 lähtien olemme toimittaneet kauneus-, meikki- ja muotikursseja Portobello-instituutissa, kaikki akkreditoidut myöntävien elinten ITEC ja QQI kautta.

Vuonna 2005 saimme instituutin laadunvarmistuksen FETAC: n, täydennyskoulutuspalkintoneuvoston kanssa, ja aloimme kehittää ja toimittaa joukon ohjelmia instituutin kaikille osastoille.

Vuonna 2009 saimme laadunvarmistuksen HETAC: n, korkea-asteen koulutuksen ja ammattikoulutuksen palkintoineuvoston kanssa, korkea-asteen tutkinnon suorittamiseksi Montessorin koulutuksessa, ja vuonna 2012 saimme akkreditoinnit varhaiskasvatuksen tutkinnon suorittamiseksi Lontoon metropolitan yliopistossa ja olemme onnistuneesti kehittäneet uusia tutkinto-ohjelman toimitukset vuoteen 2018 saakka.

Vuonna 2012 perustimme Moderni Ympäristökeskuksen, jonka ohjelmat sisältävät kiinteistöjen hallinnan, jäte- ja energianhallinnan, jotka kaikki akkreditoitiin myöntävän elimen BIFM kautta.

Vuonna 2014 saimme akkreditoinnin toimittaa Lontoon Metropolitan Universities BSc (Hons) urheilutieteessä ja liikuntakasvatuksessa sekä urheiluterapiassa ja vuonna 2018 olemme kehittäneet yksinoikeudella BSc-ohjelmia suorituskyvyn analysoinnissa, liikunnan kehittämisessä

Vuosien mittaan, kun instituutissa on kehittynyt uusia osastoja ja kursseja, sitoutumisemme laatuun, oppijan hoito, jäsennelty lähestymistapa oppimiseen ja keskittyminen teollisuussuhteisiin ovat aina olleet ratkaisevan tärkeitä tekemisillemme.

Strategiset liittoumuksemme teollisuuden kanssa antavat opiskelijoillemme mahdollisuuden saada erinomaisia työkokemusmahdollisuuksia ja usein työtarjouksia ohjelmiensa päätyttyä. Mikään ei ole meille liikaa vaivaa, haluamme oppilaidemme menestyvän.

Yliopiston tehtävänä on tehdä koulutuksesta kaikkien saatavissa ja tukea niitä, joilla on rohkeutta viedä tämä harppaus uuteen ja tuntemattomaan. Tämä on keskeistä asialle, jota teemme Portobello-instituutissa.

”Muista, että menestys näyttää hyvin erilaiselta jokaiselta henkilöltä. Kannustamme opiskelijoita keskittymään omaan matkaansa ja nauttimaan oppimisprosessista kanssamme ”.

Denise Flood, yliopiston johtaja

123666_selfie-4521579_960_720.jpg
pasja1000 / Pixabay

Meidän arvomme

Me välitämme

Kaikilla Portobello-instituuttiin opiskelevilla opiskelijoilla on vahva ja jaettu henkilökohtaisen hoidon etiikka. Jokainen opiskelija tunnetaan henkilökohtaisesti nimellä, tavoitteilla ja tavoitteet ymmärretään ja arvostetaan tukevassa ympäristössä.

Tukee rohkeutta

Monille opiskelijoille on rohkeutta seurata intohimoaan, ja Portobello on ollut täydellinen valinta niille, jotka haluavat valita tietyn reitin, jolla on täysi tukijärjestelmä varmistaakseen, että oppijat saavuttavat parhaat koulutustavoitteensa.

Laatututorit

Monet Portobello-instituutin tutoreista ovat pitkään työskennelleet yliopiston kanssa, jotka kaikki tietävät ja uskovat täysin hoitotottomme. Opettajiamme pidetään suuressa omassa teollisuudessaan ammattilaisina, johtajina ja keksijöinä.

Teollisuuden painopiste

Opiskellessaan Portobello-instituutissa opiskelijat saavat mahdollisuuden saada laadukasta työkokemusta valitsemallaan alalla opiskellessaan, mikä voi viime kädessä johtaa työpaikkojen turvaamiseen kurssien suoritettuaan. Valmistuneet ovat erittäin kysyttyjä, ja monet työnantajat etsivät ja rohkaisevat yhteyksiä korkeakouluun ja sen valmistuneisiin.

Opiskelijoiden tuki

Portobello-instituutin filosofiana on varmistaa, että jokaisella opiskelijalla on mahdollisuus saavuttaa henkilökohtainen parhaansa. Tähän sisältyy pieniä luokkakokoja, joten opiskelijat tietävät luokkatoverinsa ja ohjaajansa tuntevat heidät. Oppijat voivat vapaasti varata yhden yhden tutor-tuen, pääsytehtävien tuen ja mahdollisuuden lähettää tehtävien luonnoksia palautteen kanssa parhaan lopullisen version toimittamiseksi.

Omistettu ohjelma ja laadunhallintatiimi ovat täysin käytettävissä auttamaan opiskelijoita kyselyissä ja keskustelemaan henkilökohtaisista haasteista. Olemme täällä kannustamassa ja tukemassa kaikkia opiskelijoita jatkamaan oppimismatkaansa ja ymmärtämästä henkilökohtaista parhaintaan.

Opinto-elämän tasapaino

Tuemme oppilaita toimimaan älykkäämmin kaikilla osastoilla. Oppilaat, jotka saavuttavat hyvän opiskelun ja elämän tasapainon, saavuttavat viime kädessä akateemisesti. Opintoajat, perheen kanssa viettäminen, harrastamiseen osallistuminen ovat tärkeitä positiivisen tasapainon säilyttämiseksi opiskelussa. Oikean tasapainon saaminen on tärkeää ja auttaa maksimoimaan opiskeluun kuluvan ajan.

Antaa takaisin

Ymmärrämme Portobello-instituutissa, että lahjoittamisen tärkeys on pieni, yrityksen perustama hyväntekeväisyysjärjestö, nimeltään “Dochas Leanai”. Yliopiston johtaja Denise Flood matkustaa Intiaan ja Valkovenäjään kahdesti vuodessa noin 15 hengen ryhmän kautta henkilökunnan ja opiskelijoiden kesken. Omistettu työ sisältää Montessori-opettajien koulutuksen ja Montessori-koulujen perustamisen slummin alueille Pune Intiassa.

Hyväntekeväisyysjärjestö on myös vahvasti mukana tukemassa koulutusta tyttöjen pelastuskeskuksessa ja pienessä koulussa syvästi kuulovammaisille lapsille. Tähän sisältyy itsepuolustuskoulutus yhteisöhankkeessa nuorille pojille ja urheilu-, taide- ja käsityöläiset leirillä slunuksenkoulussa Pune.

Sijainnit

Northside

Osoite
43 Dominick Street Lower
Northside, Dublinin kreivikunta, Irlanti

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin