RCSI Institute of Leadership

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tietoja RCSI Institute of Leadership

RCSI on kehittänyt lääketieteen ja terveydenhuollon johtajia perustamisestaan lähtien vuonna 1784. Sitoutunut johtamaan maailmaa parempaan terveyteen, RCSI on johtava terveydenhuollon koulutuksen johtaja maailmassa.

Ohjelmillemme on ominaista joustavuus, vastausnopeus, asiakaspalvelu ja sekoitettu oppimislähestymistapa, jonka avulla opiskelijamme voivat oppia jatkaessaan työskentelyä.

Johtajakoulutusinstituutti on Irlannin ainoa kolmannen tason instituutio, joka on erikoistunut kehittämään terveydenhuollon ammattilaisten johtamis- ja johtamisvalmiuksia. Toimiessaan akateemisena oppilaitoksena, Johtajainstituutilla on tiiviit yhteydet terveydenhuollon toimitusmaailmaan, ja tiimimme ymmärtää terveydenhuollon ammattilaisten ammatillisen kehityksen ja koulutustarpeet.

Kampusten kanssa Dublinissa, Dubaissa ja Bahrainissa voimme tarjota opiskelijoille mahdollisuuden saada todellisia kansainvälisiä oivalluksia tiedekunnan jäseniltä ja opiskelijoilta. Yli 1000 terveydenhuollon ammattilaista rekisteröidään vuosittain akkreditoituihin akateemisiin ja johtajien kehittämisohjelmiin, jotka keskittyvät johtamiseen, terveydenhuollon hallintaan, henkilöstöhallintoon, laadun ja prosessien parantamiseen sekä potilasturvallisuuteen.

Miksi RCSI Institute of Leadership ?

  • Ainoastaan terveydenhuolto keskittyy
  • Upotettu terveydenhuollon toimittamiseen kansallisesti ja kansainvälisesti, kampuksilla Dublinissa, Dubaissa ja Bahrainissa
  • Syvällinen käsitys terveydenhuoltoalasta
  • Henkilökohtainen koulutuskokemus
  • Turvallinen, tuettu ja terveydenhuoltoon keskittynyt ympäristö
  • Joustava toimitus, vastaten kiireellisten terveydenhuollon ammattilaisten elinkelpoisuuteenDoctor with a stethoscope Verkkomarkkinointi / Unsplash

Sijainnit

Dublin

Osoite
RCSI Reservoir House Ballymoss Road Sandyford Dublin 18
Dublin, Dublinin kreivikunta, Irlanti

Dubai

Osoite
Mohammed Bin Rashid Academic Medical Center Building 14, Office 203 PO Box 505095 Dubai Healthcare City
Dubai, Dubai, Arabiemiirikunnat

Busaiteen

Osoite
PO Box 15503 Building 2441 Road 2835 Block 228 Busaiteen
Busaiteen, Muharraqin kuvernööri, Bahrain

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös: