Royal College of Surgeons Ireland

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Yli 200 vuotta RCSI on ollut merkittävä rooli lääketieteellisen koulutuksen Irlannissa. Perustettiin vuonna 1784 kouluttaa kirurgeja, tänään College tarjoaa laajan koulutuksen terveydenhuollon ammattien perus-ja jatko tasolla.

Perusopetuksen Medical School RCSI on yksi maailman johtava kansainvälinen lääketieteellisissä tiedekunnissa ja on suurin lääketieteellisen koulun Irlannissa. College tarjoaa myös peruskurssit apteekki ja fysioterapia.

Jatkokoulutus RCSI tarjoaa jatko-koulutuksen kautta Tiedekunnat radiologian, Hammaslääketieteen Sports & Exercise Medicine, School of jatko-opinnot, Institute of Leadership ja National Surgical koulutuskeskus.

Tutkimuslaitos RCSI tutkimuslaitos on yksi IrlantiKeskeisimpänä tutkimuskeskuksia. RCSI on sitoutunut hoitamaan korkeita tutkimustoimintaa, kaupallistamiseen henkistä omaisuutta tutkimus ja kehittäminen yhteistyössä yhteyksiä teollisuuden, koulutus-ja tutkimuslaitokset sekä kansallisesti että kansainvälisesti.

Kansainvälinen Yli 60 maata ovat edustettuina RCSI'S kansainvälinen ylioppilaskunnassa. College on vahva kansainvälinen läsnäolo koulujen kanssa Malesia, Dubai ja University Bahrainissa. Royal College of Surgeons Irlannissa on riippumaton, kansainvälinen ja progressiivinen.

Katso MSc-tutkinnot » Katso Health MSc »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MSc

Maisterin johtajuus

Opetus kampuksella Osa-aikainen 2 - 5 vuotta September 2019 Irlanti Dublin

Kun otetaan haasteisiin nykyaikaisia ​​organisaatioita, johtajuus on tulossa tärkein yksittäinen tekijä determing joka onnistuu ja mikä epäonnistuu. Johtamistaidot näytät määrittää paitsi menestystä oman organisaation lisäksi myös ... [+]

Maisterin johtajuus

Kun otetaan haasteisiin nykyaikaisia ​​organisaatioita, johtajuus on tulossa tärkein yksittäinen tekijä determing joka onnistuu ja mikä epäonnistuu. Johtamistaidot näytät määrittää paitsi onnistumisen järjestö, vaan myös luonnetta urasi kehityskaari. Tämä MSc Leadership-ohjelma on suunniteltu merkittävästi lisätä johtajuutta valmiudet, jotta voit toimia lisääntynyt luottamus ja maksimoida vaikutukset ja vaikutusvaltaa.

Onko tämä ohjelma sinulle?

MSc Leadership-ohjelma on suunniteltu terveydenhuollon ammattilaiset pyrkivät merkittävästi kehittää johtajuutta valmiuksia, lisätä itsetuntemusta ja maksimoida niiden vaikutus muihin ja heidän järjestönsä.... [-]