Lue virallinen kuvaus

Yli 200 vuotta RCSI on ollut merkittävä rooli lääketieteellisen koulutuksen Irlannissa. Perustettiin vuonna 1784 kouluttaa kirurgeja, tänään College tarjoaa laajan koulutuksen terveydenhuollon ammattien perus-ja jatko tasolla.

Perusopetuksen Medical School RCSI on yksi maailman johtava kansainvälinen lääketieteellisissä tiedekunnissa ja on suurin lääketieteellisen koulun Irlannissa. College tarjoaa myös peruskurssit apteekki ja fysioterapia.

Jatkokoulutus RCSI tarjoaa jatko-koulutuksen kautta Tiedekunnat radiologian, Hammaslääketieteen Sports & Exercise Medicine, School of jatko-opinnot, Institute of Leadership ja National Surgical koulutuskeskus.

Tutkimuslaitos RCSI tutkimuslaitos on yksi IrlantiKeskeisimpänä tutkimuskeskuksia. RCSI on sitoutunut hoitamaan korkeita tutkimustoimintaa, kaupallistamiseen henkistä omaisuutta tutkimus ja kehittäminen yhteistyössä yhteyksiä teollisuuden, koulutus-ja tutkimuslaitokset sekä kansallisesti että kansainvälisesti.

Kansainvälinen Yli 60 maata ovat edustettuina RCSI'S kansainvälinen ylioppilaskunnassa. College on vahva kansainvälinen läsnäolo koulujen kanssa Malesia, Dubai ja University Bahrainissa. Royal College of Surgeons Irlannissa on riippumaton, kansainvälinen ja progressiivinen.

Tällä hetkellä ei ole ohjelmia näyttää

Tarkenna hakua edellä, tutustu suosittuja luokkia alle tai suorittaa hakusanan.


... or simply by choosing your degree: