Trinity College Dublin

Esittely

Lue virallinen kuvaus

EFMD Equis Accredited

Trinity College Dublin Trinity College Dublin, University of Dublin, perustettiin vuonna 1592, on yksi maailman johtavien yliopistojen ja on toistuvasti sijoittunut top 1% laitosten maailmanlaajuisesti. Yli 400 vuotta, tämä historiallinen yliopisto on maailman johtava korkealaatuisten, kansainvälisesti tunnustettu koulutus. Jolla on maailmanlaajuinen maine huippuosaamista, Trinity edistää luovuutta ja innovatiivista ajattelua opiskelijoille.
Yliopisto kokoaa yhteen elinvoimainen kansainvälinen yhteisö lähes 17000 opiskelijaa ja 2860 työntekijää. Yliopiston upea kampus historiallisten rakennusten ja cobblestoned kulkutiet rinnastuu sen state-of-the-art tilat ja maailmankuulut osaamiskeskuksia, joissa huipputason tutkimus tapahtuu. 24 akateemista koulut, Trinity tarjoaa kursseja tieteenalojen vaihtelevat kielten ja kirjallisuuden nanotieteen ja lääketieteellisen tekniikan.

Opiskelijaelämä Yliopisto kokoaa yhteen monipuolisen, utelias ja yhteisön tukevilla opiskelijoiden ja tiedekunnan sydämessä. Todella helposti ja omistettu professorit kannustaa opiskelijoita aktiivisesti College elämän ja kaupungin ulkopuolella kampuksen portit. Student elämä Trinity on paljon muutakin kuin koulutus: yli 200 urheiluseurojen ja yhteiskunnissa vaihtelevat yleisurheilu tennis, keskustella sijoittamiseen, ja draamaa science fiction, on jotain jokaiseen kiinnostusta.

Kolminaisuus on yksi maailman ainoa yliopistojen tarjoamaan kaikille opiskelijat henkilökohtainen Tutor - omistettu henkilökunnan jäsen, joka voi tarjota akateemista, henkilökohtaista ja ammatillista ohjausta koko neljän vuoden koulutusohjelma. Monenlaisia ​​opiskelija, mukaan lukien oppiminen kehittäminen ja tuki, peer ohjauksen, neuvonnan ja uraneuvonnan, varmistaa, että kaikki opiskelijat ovat tukea he tarvitsevat menestyäkseen Trinity ja sen jälkeen.

Yliopisto on yksi vain kaksikymmentäkaksi "Best Buy" julkiset korkeakoulut maailmassa (Fiske Opas Korkeakoulut 2015).

Trinity on strateginen suhteita joitakin kaikkein arvostetuimmat yliopistot maailmassa kuten Fudanin yliopiston Pekingin yliopiston ja Tsinghuan yliopistossa Kiinassa; Indian Institute of Management Bangalore, Intia; Brown University ja University of Notre Dame Yhdysvalloissa.

Business, Innovation & Entrepreneurship Trinity Business School on rankattu yhdeksi Top 30 kauppakorkeakoulujen maailmassa (Eduniversal 2015/16) ja on uraauurtava huippututkimusta, opetuksen ja oppimisen hallinnan ja yrittäjyys lähes vuosisadan. Trinity itsessään on tuottanut enemmän yrittäjiä kuin mikään muu yliopisto Euroopassa, tuottaa 180 yritystä, jotka tuottavat 192 yrittäjien ja nostamalla $ 2.166 miljoonaa viimeisten kymmenen vuoden aikana (Pitchbook Yliopistot Report 2016-2017), joten on ihanteellinen paikka opiskelijoiden mahdollisuuksia suorittaa niiden liiketoimintaa aste .

Trinity Business School hiljattain uuden innovatiivisen liiketoiminnan kurssi suorittaville opiskelijoille, Bachelor in Business Studies tutkinto. Tämä on ainutlaatuinen ohjelma, tarkoitettu opiskelijoille, jotka haluavat keskittyä liiketoiminnan alusta alkaen tutkinnostaan. Innovaatioita, yrittäjyyttä ja kokemuksellinen oppiminen ovat tukipilaria tämän dynaamisen uuden ohjelman. Ohjelmassa painopisteenä on monimuoto-opetusta, jossa akateemisen huippuosaamisen täyttää alan kokemusta. Opiskelija saa omakohtaista käytännön liiketoimintaosaamista koko ohjelman yrityksen harjoittelupaikkoja, kehitetään käynnistys- tai ottamalla johtoasema yksi Trinity liiketoiminnan opiskelija yhteiskunnissa. Opiskelijat on myös mahdollisuus opiskella ulkomailla yksi huippuluokan kumppanioppilaitosten. Lisätietoja osoitteessa: https://www.tcd.ie/business/undergraduate/bbs/

Työpaikat Trinity: n hyvällä paikalla asemoi yliopiston aivan navan globaalin liiketoiminnan - Irlannin Silicon Valley - joissa opiskelijat rekrytoidaan harjoittelupaikkoja, kesätöitä ja jatko uran työnantajien jotka odottavat Trinity keskeisenä toimittajana laadukkaita valmistuneet. Kun suoriutuneelle-opiskelijaa ohjelman Trinity, opiskelijoilla on mahdollisuus jäädä Irlannissa työskennellä yhden vuoden kolmannella tasolla Graduate Scheme. Trinity uran Service sijoittui toinen Euroopassa (ISB 2015), 95% Trinity valmistuneista työssä tai lisätutkimuksia 6 kuukauden kuluessa opintonsa. Eurooppalainen pääkonttori yritykset kuten Google, eBay, Airbnb, Microsoft, PayPal, LinkedIn ja Facebook, Dublin on ihanteellinen paikka opiskelijoille ja tutkinnon kiinnostuneita työskentelemään näissä maailman johtavia yrityksiä.

Dublin Trinity vilkkaan 47 kampusalueemme on keidas aivan Dublinin, elinvoimainen ja turvallinen Euroopan pääkaupunki. Yliopiston kaupungin keskustassa tarjoaa opiskelijoille ainutlaatuisen mahdollisuuden sekoitus tiukan akateeminen ohjelma vertaansa vailla joukko kulttuurisia, sosiaalisia ja ammatillisia kokemuksia. Runsaasti museoita, teattereita, gallerioita, kahviloita, ravintoloita ja historiallisia matkailukohteisiin sijaitsee aivan Trinity ovella.

Trinity Rankings

• Vuonna maailman top 100 ja numero yksi yliopisto Irlannissa. 1 • Useita meidän tietyn aiheen sijoitustani ominaisuus maailman top 50 ja 100, joka vahvistaa maailmanluokan pysyvä. 2 • Olemme osoittaneet erityisiä vahvuuksia aloilla opiskelijoiden kansainvälisen edustuksen, tiedekunnan esitys ja tutkimus lainaukset per henkilökunnan jäsen. 3 World Class Tutkimus sydämessä Trinity koulutus • Tutkimus johtama opetus on yksi erottava tekijöistä on Trinity koulutusta. • Trinity tutkijat ovat voittaneet kilpaillun tutkimusrahoituksen Euroopan ja koko maailman tasolla merkittävää kansainvälistä tunnustusta. • Irlanti on toiseksi menestynein kansakunta Euroopan unionissa pyritään houkuttelemaan tutkimuksen ja rahoituksen tukemiseksi jännittävä uusia edistysaskeleita ja löytöjä, jotka puolestaan ​​vaikuttaa maailmanlaajuiseen muutokseen. Lähes 50% tästä rahoituksesta on myönnetty Trinity. • Kahdeksan kymmeneen 2016 tutkimuksen läpimurtoja Irlannissa liittyvät Trinity College mukaan Silicon tasavalta. 4

Innovaatio ja yrittäjyys • Olemme sijalla 1. Euroopassa tuottamiseen Yrittäjät ja ovat ainoat Euroopan yliopistojen ominaisuus maailman top 50 5 • Trinity edistää luovuutta ja innovatiivista ajattelua opiskelijoille. • Trinity on sitoutunut tarjoamaan ympäristö, joka mahdollistaa innovaation ja yrittämiseen yliopistossa. Trinity on perustanut useita aloitteita, kuten innovaatio ja yrittäjyys Hub, Launchbox, Blackstone LaunchPadista ja Launchlabs rakentaa ja tukea yhteisöä, joka tarjoaa taloudellisia, sosiaalisia ja kulttuurisia arvoja.

Työllistettävyys ja Career Service • 95% Trinity valmistuneet ovat työssä tai lisätutkimuksia 6 kuukauden kuluessa opintonsa. • Trinity uran Service sijoittuu toinen in Europe6. Trinity opiskelijat voivat odottaa korkealaatuista tukea pyrkiessään jälkeisessä college näkymiä. • Beyond Trinity kokemus, Trinity koulutus tarjoaa väylän tulla maailmanluokan jatko. • Top kansainvälinen työnantajan seuraavat aktiivisesti Trinity valmistuneet. • Sijainti on merkittävä etu, kun se tulee uran suunnitteluun jälkeen Trinity. Dublin asuu Euroopan pääkonttori monet maailman johtavia kansainvälisiä yrityksiä. • Investoinnit Academic Excellence • Trinity on varannut € 16 miljoonaa kansainväliselle Rekrytointikampanja täyttää 40 uutta Ussher apulaisprofessoreista viestiä useille aloilla. Mahdollisuudet span luonnontieteiden, tekniikan ja lääketieteen ja humanististen. • Trinity edelleen houkutella maailmanlaajuinen lahjakkuutta ulkomailta vahvistaakseen yliopiston maailmantalouden näkymien ja yhteydet koulutuksessa ja tutkimuksessa. 40% meidän tiedekunnan on kansainvälinen.

Liite

1 Trinity on Top 1% yliopistojen, kaikki arvostetun ikäisensä kuten Cambridge, Oxford ja St. Andrew. QS rankingissa 2016/17. 2 World Top 50 esimerkkejä ovat Englanti kieli ja kirjallisuus, Nykykielten, opin ja hoitotyö ja Maailman Top 100 esimerkkejä ovat Biologiset tieteet, apteekki ja farmakologian, Chemistry and Materials Science, History, Law & Legal Studies, sosiologia, sosiaalipolitiikka & Administration. 3 Suorituskyky on ollut poikkeuksellinen tietyn ytimen indikaattoreita, outranking arvostettuja ikäisensä: • kansainvälinen tiedekunta esitys (98), Cambridge (97,6) ja Kings College London (97,6) • opiskelijoiden kansainvälisen edustuksen (85,9), Harvard (70) ja Stanford (74 ). 4 https://www.siliconrepublic.com/innovation/irish-breakthroughs-2016-so-far 5 Trinity on tuottanut 180 yritystä, tuotti 192 yrittäjien ja nosti $ 2,166 miljoonaa viimeisten kymmenen vuoden aikana (Pitchbook Yliopistot Report 2016-2017) 6 International Student Barometer.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso MSc-tutkinnot » Katso maisteriohjelmia » Katso Health MSc » Katso Health Diplomit » Katso Law OTK »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:


Energiatieteiden maisteri

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta September 2019 Irlanti Dublin + 1 lisää

Tämä kurssi on suunniteltu luonnontieteiden ja tekniikan alan opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita maailmanlaajuisen energian käytön tieteestä ja sosioekonomisesta näkökulmasta. Erityisesti kurssi keskittyy siihen, miten kysyntä täyttyy ja miten tavanomaisia ​​energiavaroja ja -teknologioita voidaan tai ei voida korvata kestävämmillä resursseilla ja tekniikoilla. [+]

Tämä kurssi on suunniteltu luonnontieteiden ja tekniikan alan opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita maailmanlaajuisen energian käytön tieteestä ja sosioekonomisesta näkökulmasta. Erityisesti kurssi keskittyy siihen, miten kysyntä täyttyy ja miten tavanomaisia ​​energiavaroja ja -teknologioita voidaan tai ei voida korvata kestävämmillä resursseilla ja tekniikoilla.

Opiskelijan on suoritettava kuusi pakollista opetusmodulia, jotka alkavat aloitusopetuksesta "Johdatus energiatieteeseen" ennen yrityksen tekemistä; Perinteiset energialähteet ja -teknologiat, sähköntuotanto ja -jakelu, kestävät energialähteet ja -teknologiat I ja II sekä energiankäytön vaikutusten hallinta. Jokainen opetettu moduuli sisältää jatkuvaa arviointia ja tarkastelua. Opiskelija valmistelee myös väitöskirjan, joka perustuu tutkimuksen johonkin fysiikan, kemian tai geologian laitosten luonnontieteiden korkeakoulujen tutkimusryhmästä.... [-]


M.Phil. interkulttuurisen teologian ja interreligious studies [FT / PT]

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta September 2019 Irlanti Dublin + 1 lisää

Kulttuurienvälinen teologia ja interreligious studies yhdistää erilaisia ​​teologisia ja muita tieteenaloja tutkimaan merkittäviä ja monimutkaisia ​​suhteita uskonnollisten yhteisöjen ja niiden perinteiden sisällä ja välillä. Nämä alat tutkivat läheisesti yhteyksiä ja jännitteitä kokenut uskonnot kohtaavat vaihtoehtoisia sosiaalisia, poliittisia ja kulttuurisia resursseja merkityksen ja identiteetin. [+]

esittely

Kulttuurienvälinen teologia ja interreligious studies yhdistää erilaisia ​​teologisia ja muita tieteenaloja tutkimaan merkittäviä ja monimutkaisia ​​suhteita uskonnollisten yhteisöjen ja niiden perinteiden sisällä ja välillä. Nämä alat tutkivat läheisesti yhteyksiä ja jännitteitä kokenut uskonnot kohtaavat vaihtoehtoisia sosiaalisia, poliittisia ja kulttuurisia resursseja merkityksen ja identiteetin. Tämä kurssi keskittyy kulttuurienvälisen vuoropuhelun käytännön ja teoreettisiin mahdollisuuksiin sekä sellaisten yhteisöjen haasteisiin, joissa rauhan käytäntö ja sovinto muiden kanssa annetaan konkreettiselle toteutukselle.

Vuosittain tarjotaan erilaisia ​​moduuleja, jotka on otettu alla olevasta listasta. Tutkimuksen ja menetelmien moduuli on pakollinen; opiskelijat valitsevat vielä 5 moduulia arviointia varten ja kirjoittavat väitöskirjan.... [-]


M.Phil. kansainvälisessä historiassa

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta September 2019 Irlanti Dublin + 1 lisää

Kansainvälisen historian M. Phil-kurssi tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden jatkaa historiallista tutkimusta kansallisvaltion rajojen ulkopuolella. Opiskelijat koulutetaan kansainvälisiin, vertaileviin ja kansainvälisiin lähestymistapoihin historiasta ja niillä on mahdollisuus opiskella vieraita kieliä, kulttuureja ja yhteiskuntia. Mahdollisia painopistealueita ovat muun muassa kulttuurin, ihmisten ja ideoiden liikkuminen kansallisten rajojen yli ja sellaiset asiat kuten imperialismi, globalisaatio, sosiaaliset liikkeet ja kansainvälisen sodan ja konfliktien juuret. [+]

Kansainvälisen historian M. Phil-kurssi tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden jatkaa historiallista tutkimusta kansallisvaltion rajojen ulkopuolella. Opiskelijat koulutetaan kansainvälisiin, vertaileviin ja kansainvälisiin lähestymistapoihin historiasta ja niillä on mahdollisuus opiskella vieraita kieliä, kulttuureja ja yhteiskuntia. Mahdollisia painopistealueita ovat muun muassa kulttuurin, ihmisten ja ideoiden liikkuminen kansallisten rajojen yli ja sellaiset asiat kuten imperialismi, globalisaatio, sosiaaliset liikkeet ja kansainvälisen sodan ja konfliktien juuret. Koko kurssin aikana opiskelijoita kannustetaan pohtimaan nykyisiä kysymyksiä, jotka ylittävät kansalliset rajat, kuten pakolaiskriisi, radikaalin politiikan, turvallisuus- ja tiedustelupalvelujen, kansainvälisen talouden leviäminen ja muut kriittiset kysymykset, jotka liittyvät urahallinnon valmisteluun esimerkiksi globaalissa politiikassa, kansalaisjärjestöissä, journalismissa tai jatko-opinnoissa.... [-]


M.Phil. kansainvälisissä rauhantutkimuksissa [FT / PT]

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta September 2019 Irlanti Dublin + 1 lisää

Kansainvälinen rauhantutkimus tutkii sodan ja aseellisen konfliktin lähteitä ja ehdottaa keinoja estää ja ratkaista niitä rauhanrakentamisessa ja rauhanrakentamisessa. Kurssilla yhdistyvät näkökulmat kansainvälisistä suhteista, etiikasta ja konfliktinratkaisusta, jotta heijastelisivat kriittisesti monenlaisia ​​yhteiskunnallisia, poliittisia ja taloudellisia kysymyksiä, jotka liittyvät rauhaan ja poliittiseen väkivaltaan. Viikon mittainen Mediation Summer School tarjoaa mahdollisuuden kehittää käytännön taitoja konfliktinratkaisun ja sovittelun alalla. On myös mahdollista osallistua erilaisiin kenttätarjouksia Irlannissa ja ulkomailla. [+]

Kansainvälinen rauhantutkimus tutkii sodan ja aseellisen konfliktin lähteitä ja ehdottaa keinoja estää ja ratkaista niitä rauhanrakentamisessa ja rauhanrakentamisessa. Kurssilla yhdistyvät näkökulmat kansainvälisistä suhteista, etiikasta ja konfliktinratkaisusta, jotta heijastelisivat kriittisesti monenlaisia ​​yhteiskunnallisia, poliittisia ja taloudellisia kysymyksiä, jotka liittyvät rauhaan ja poliittiseen väkivaltaan. Viikon mittainen Mediation Summer School tarjoaa mahdollisuuden kehittää käytännön taitoja konfliktinratkaisun ja sovittelun alalla. On myös mahdollista osallistua erilaisiin kenttätarjouksia Irlannissa ja ulkomailla.

Opiskelijoiden on otettava kaksi ydinmoduulia sekä neljä moduulia moduuliluettelosta. Riittävän määrän valinnaisia ​​moduuleja on toteutettava luottotarpeiden täyttämiseksi.... [-]


M.Phil. kiinaopinnoissa

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta September 2019 Irlanti Dublin + 1 lisää

Kiinalaistutkimus on monitieteinen tutkintoala, joka perustuu tieteenalojen, kuten historian, kielitieteen, politiikan, sosiaalipolitiikan, kulttuurintutkimuksen ja käännöstutkimuksen aloihin. Kurssi keskittyy Kiinaan ja Kiinaan viime vuosisadalla. Tämä kurssi tarjoaa ainutlaatuisen ja elinvoimaisen oppimiskokemuksen, joka varustaa opiskelijoidensa olevan globaaleja kansalaisia. [+]

kurssin yksityiskohdat

Kiinalaistutkimus on monitieteinen tutkintoala, joka perustuu tieteenalojen, kuten historian, kielitieteen, politiikan, sosiaalipolitiikan, kulttuurintutkimuksen ja käännöstutkimuksen aloihin. Kurssi keskittyy Kiinaan ja Kiinaan viime vuosisadalla. Tämä kurssi tarjoaa ainutlaatuisen ja elinvoimaisen oppimiskokemuksen, joka varustaa opiskelijoidensa olevan globaaleja kansalaisia. M.Phil. ohjelma tarjoaa mahdollisuuden osallistua nykyajan Kiinan keskeisiin näkökohtiin, mukaan lukien sen poliittinen ja taloudellinen maisema, moderni historia, yhteiskunta, suosittu kulttuuri ja kieli. Kun otetaan huomioon Kiinan taloudelliset vaikutukset ja kansainvälinen ulottuvuus, tämä kurssi antaa valmiuksiaan syventää nykyaikaista Kiinaa. Kurssin monitieteinen luonne mahdollistaa monien taustojen opiskelijat.... [-]


M.Phil. kristillisessä teologiassa

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta September 2019 Irlanti Dublin + 1 lisää

Tämä kristillisen teologian MPhil tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden saada syvällistä tietoa teologian ydinaloista ja kehittää kriittisen ajattelun taitoja suhteessa heihin. Sen painopisteenä korkeimman akateemisen aseman moniarvoisista ja kriittisesti rakentavista teologisista tutkimuksista opiskelijat voivat osallistua julkisiin keskusteluihin uskonnollisten / teologisten kysymysten osalta nyky-yhteiskunnissa. [+]

Uskonnolliset kysymykset ovat tärkeä osa julkisen keskustelun nykyaikaisissa moniarvoisissa yhteiskunnissa. Monet tärkeät sosiaaliset ja poliittiset asiat vaikuttavat uskonnollisiin huolenaiheisiin ja keskeiset poliittiset keskustelut vaativat osaamista ja lukutaitoa uskonnollisissa ja teologisissa käsitteissä, perinteissä ja käytännöissä. Globaalilla, eurooppalaisella ja irlantilaisella tasolla kriittinen käsitys kristillisestä perinteestä on välttämätöntä, kun otetaan huomioon tämän perinteen historiallinen ja jatkuva vaikutus.

Tämä kristillisen teologian MPhil tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden saada syvällistä tietoa teologian ydinaloista ja kehittää kriittisen ajattelun taitoja suhteessa heihin. Sen painopisteenä korkeimman akateemisen aseman moniarvoisista ja kriittisesti rakentavista teologisista tutkimuksista opiskelijat voivat osallistua julkisiin keskusteluihin uskonnollisten / teologisten kysymysten osalta nyky-yhteiskunnissa.... [-]


M.Phil. musiikki- ja mediateknologiassa

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta September 2019 Irlanti Dublin + 1 lisää

Ohjelman erityispiirre on tasapainoinen lähestymistapa musiikillisiin ja teknologisiin aiheisiin. Musikaalisesti korostetaan voimakkaasti sovitettavien yhdistelmätaitojen kehittämistä, kun taas teknisiä aiheita käsitellään sekä käytännön työasemasta / studioaltistuksesta että perustavanlaatuisesta matemaattisesta ja tieteellisestä pohjasta, joka keskittyy musikaalisesti merkityksellisiin kysymyksiin. [+]

Tunnustuksena yhteinen kiinnostus tietotekniikkaan ja kasvava tietoisuus sen merkityksestä musiikki, Elektroniikka ja sähkötekniikka ja musiikki aloitti Master-ohjelma Musiikki ja Media Technologies Trinity vuonna 1996.

Tämän ohjelman erityispiirre on tasapainoinen lähestymistapa musiikillisiin ja teknologisiin aiheisiin. Musikaalisesti korostetaan voimakkaasti sovitettavien yhdistelmätaitojen kehittämistä, kun taas teknisiä aiheita käsitellään sekä käytännön työasemasta / studioaltistuksesta että perustavanlaatuisesta matemaattisesta ja tieteellisestä pohjasta, joka keskittyy musikaalisesti merkityksellisiin kysymyksiin.

Ensimmäiset kaksi lukukautta muodostavat itsenäisen jatko-opintokurssin, joka tarjoaa tarvittavat musiikilliset ja teknologiset taidot, joiden avulla luovat henkilöt voivat osallistua tietokoneavusteiseen kokoonpanoon ja tuotantoon, soveltaa ohjelmistotyökaluja musiikki- ja New Media -teollisuudelle ja / tai tulla areenalle musiikki-näytöllä; tuotanto New Media -tuotteille.... [-]


M.Phil. rotuun, etniseen alkuperään ja konfliktiin

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2019 Irlanti Dublin

Kurssilla tarkastellaan kriittisesti tekniikoita, joita valtiot käyttävät väestön liikkumisen ja konfliktien hallintaan, sosiaalisiin ja kulttuurisiin vaikutuksiinsa ja vastauksiinsa. Se on ainutlaatuinen siinä, miten se soveltaa rodun kannalta kriittisiä, kulttuurisia ja jälkikolonialisia teorioita rotuun, väestöliikkeeseen, konfliktiin ja rauhanprosessiin. Se on suunniteltu ihmisille, jotka työskentelevät tai haluavat työskennellä millä tahansa näistä aloista ja / tai jotka ajattelevat tohtorintutkintoa. Keskitytään Irlantiin, Eurooppaan (mukaan lukien Balkan), Yhdysvaltoihin ja Lähi-itään. [+]

Kurssilla tarkastellaan kriittisesti tekniikoita, joita valtiot käyttävät väestön liikkumisen ja konfliktien hallintaan, sosiaalisiin ja kulttuurisiin vaikutuksiinsa ja vastauksiinsa. Se on ainutlaatuinen siinä, miten se soveltaa rodun kannalta kriittisiä, kulttuurisia ja jälkikolonialisia teorioita rotuun, väestöliikkeeseen, konfliktiin ja rauhanprosessiin. Se on suunniteltu ihmisille, jotka työskentelevät tai haluavat työskennellä millä tahansa näistä aloista ja / tai jotka ajattelevat tohtorintutkintoa. Keskitytään Irlantiin, Eurooppaan (mukaan lukien Balkan), Yhdysvaltoihin ja Lähi-itään.

Kurssilla on kolme osaa:

Kolme ydinmodulia: rotu-kriittinen teoria, tutkimusmenetelmät ja kolonialismi, ristiriidat ja liberaali puuttuminen.Valinnaiset moduulit, jotka käsittelevät aiheita, kuten etninen puhdistus ja pakkomuutto; etnisyys ja sosiaalipolitiikka; ihmisoikeudet ja kansainväliset kysymykset; sukupuoli, rotu ja konflikti; maahanmuutto ja Euroopan työmarkkinat; maahanmuutto ja koulutus; edustus ja vastus; sosiaaliset liikkeet ja kansainvälinen solidaarisuus. (Aiheet voivat vaihdella vuosittain).20 000 sanan väitöskirjaa tutkittiin ja kirjoitettiin asiantuntemuksen omaavan henkilökunnan jäsenen valvonnassa.... [-]

Maisterin tutkinto (liikenne)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta September 2019 Irlanti Dublin + 1 lisää

Tämä on yhden vuoden kokopäiväinen tai kaksivuotinen osa-aikainen jatko-opintojakso, joka on suunniteltu tarjoamaan erikoistuneita jatko-insinöörejä ympäristötekniikassa; Rakennustekniikka; tai liikennetekniikka. Lisäksi kurssi tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden saada tietoa vapaa aihealueet sisällä Civil Engineering. [+]

Tämä on yhden vuoden kokopäiväinen tai kaksivuotinen osa-aikainen jatko-opintojakso, joka on suunniteltu tarjoamaan erikoistuneita jatko-insinöörejä ympäristötekniikassa; Rakennustekniikka; tai liikennetekniikka. Lisäksi kurssi tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden saada tietoa vapaa aihealueet sisällä Civil Engineering.

Kurssiorganisaatio

MSc-kurssi voidaan suorittaa joko yhden vuoden kokopäiväisenä tai kaksi vuotta osa-aikaisena jatko-opintojaksona.

Koulutusohjelma on jaettu kolmeen osaan: kaksi lukukautta (syys-huhtikuu), keskimäärin 18 luentoa viikossa. Suuri väitöskirja tehdään kurssin toisella puoliskolla (huhtikuu-syyskuu).

On mahdollista työskennellä kokopäiväisesti ja tehdä kurssi osa-aikaisena vaihtoehtona, jos sinulla on työnantajan suostumus.... [-]


Maisterin tutkinto (ympäristö)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta September 2019 Irlanti Dublin + 1 lisää

Tämä on yhden vuoden kokopäiväinen tai kaksivuotinen osa-aikainen jatko-opintojakso, joka on suunniteltu tarjoamaan erikoistuneita jatko-insinöörejä ympäristötekniikassa; Rakennustekniikka; tai liikennetekniikka. Lisäksi kurssi tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden saada tietoa vapaa aihealueet sisällä Civil Engineering. [+]

Tämä on yhden vuoden kokopäiväinen tai kaksivuotinen osa-aikainen jatko-opintojakso, joka on suunniteltu tarjoamaan erikoistuneita jatko-insinöörejä ympäristötekniikassa; Rakennustekniikka; tai liikennetekniikka. Lisäksi kurssi tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden saada tietoa vapaa aihealueet sisällä Civil Engineering.

Kurssiorganisaatio

MSc-kurssi voidaan suorittaa joko yhden vuoden kokopäiväisenä tai kaksi vuotta osa-aikaisena jatko-opintojaksona.

Koulutusohjelma on jaettu kolmeen osaan: kaksi lukukautta (syys-huhtikuu), keskimäärin 18 luentoa viikossa. Suuri väitöskirja tehdään kurssin toisella puoliskolla (huhtikuu-syyskuu).

On mahdollista työskennellä kokopäiväisesti ja tehdä kurssi osa-aikaisena vaihtoehtona, jos sinulla on työnantajan suostumus.... [-]


MPhil Filosofian

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 - 1 vuosi September 2019 Irlanti Dublin

Tämä yhden vuoden täysipäiväistä luo pohjan huippututkimuksen filosofian. MPhil Filosofian on laaja ja älyllisesti haastava jatko kurssi opiskelijoille, joilla on taustalla filosofian tai tieteenaloja vahvalla filosofian komponentti. [+]

Filosofian on ilo ilmoittaa, että humanistinen tiedekunta, humanistiset ja yhteiskuntatieteet Masters stipendi myönnetään saapuvan opiskelija MPhil Filosofian ohjelmaan lukuvuonna 2016/17.

Arvo stipendi on 5000 € panos MPhil Filosofian lukukausimaksujen (EU: n tai EU: n ulkopuolisista) varten 2016/17 lukuvuonna. Tiedekunnan stipendi tavoitteena on tukea ja kehittää lahjakkaiden jatko opiskelijoille taiteen, humanististen ja yhteiskuntatieteiden.

Kelpoisuus Tämä stipendi on saatavilla uusille tulokkaille (EU ja ei-EU) on MPhil Filosofian ohjelmassa ottamista vuonna syyskuu 2016. Ollakseen tukikelpoisia hakijoiden on oltava ja on virallisesti hyväksytty ehdoton tarjottu paikkaa tässä ohjelmassa 15. päivänä kesäkuuta 2016.... [-]


MSc. Biologista monimuotoisuutta ja säilyttämistä

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2019 Irlanti Dublin

Tämä ohjelma on suunniteltu tarjoamaan opiskelijoille vankka teoreettinen ja käytännöllinen maadoitus biologisen monimuotoisuuden tieteessä ja sen suojelussa. Ohjelma on opetettu moduuleissa, ja ne on ryhmitelty teoreettisiin osioihin, käytännön tutkimustaitoihin ja moduuleihin, jotka käsittelevät yksittäisiä desk-pohjaisia ​​ja kokeellisia tutkimushankkeita. [+]

Tämä ohjelma on suunniteltu tarjoamaan opiskelijoille vankka teoreettinen ja käytännöllinen maadoitus biologisen monimuotoisuuden tieteessä ja sen suojelussa. Ohjelma on opetettu moduuleissa, ja ne on ryhmitelty teoreettisiin osioihin, käytännön tutkimustaitoihin ja moduuleihin, jotka käsittelevät yksittäisiä desk-pohjaisia ​​ja kokeellisia tutkimushankkeita. Kurssilla opetetaan erilaisia ​​menetelmiä - luentoja, käytännön opetuksia, kenttätyötä, opastettuja lukemista ja keskusteluryhmiä sekä web-pohjaisia ​​menetelmiä. Käytetään erilaisia ​​arviointimenetelmiä - essee kirjoittaminen, suulliset esitykset, web-pohjaiset testit, tentit ja väitöskirjat. Lähestymistapa on kehittää asteittain korkeatasoinen itsenäinen ajattelu ja akateeminen huippuosaaminen kurssin suorittavilla opiskelijoilla.... [-]


MSc in Electronic Information Engineering

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 lukukautta September 2019 Irlanti Dublin

Kurssilla pyritään antamaan tutkinnon suorittaneille syvällinen osaaminen ja ymmärrys nykyaikaisten laskennallisten tuotteiden ja järjestelmien suunnittelutyökaluista. Valmistuneet erikoistuvat perustaiteoriaan ja sovelluksiin, jotka liittyvät tekniikan ja tieteen tiedon tuottamiseen, jakeluun, analysointiin ja käyttöön. [+]

Kurssilla pyritään antamaan tutkinnon suorittaneille syvällinen osaaminen ja ymmärrys nykyaikaisten laskennallisten tuotteiden ja järjestelmien suunnittelutyökaluista. Valmistuneet erikoistuvat perustaiteoriaan ja sovelluksiin, jotka liittyvät tekniikan ja tieteen tiedon tuottamiseen, jakeluun, analysointiin ja käyttöön.

Olemme seuraavassa teollisessa vallankumouksessa, ja tutkinnon suorittaneet haasteet ovat menestys automaation aikakaudella. Nykyajan elämää ei ole, jota tietojenkäsittelymoottorit eivät nyt muuta. Esimerkkejä ovat opetus (verkko-oppiminen ja arviointi), autoteollisuus (kuljettamattomia autoja ja elektronisia ohjausjärjestelmiä), talous (nopea automaattinen kauppa), viihde ja ostokset (virtuaaliapulaiset ja suositusmotorit), terveys (automaattinen diagnostiikka ja ei-invasiivinen kehon skannaus ) ja digitaaliset humanistiset tieteet.... [-]


MSc in Engineering (Kestävä energia)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta September 2019 Irlanti Dublin + 1 lisää

Tämä on yhden vuoden kokopäiväinen tai kaksivuotinen osa-aikainen jatko-opintojakso, joka on suunniteltu tarjoamaan jatkoinsinööreille erikoistunutta ymmärrystä yhdestä Environmental Engineering -yrityksestä. Rakennustekniikka; Liikennetekniikka; tai kestävästä energiantuotannosta. Lisäksi kurssi tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden saada tietoa vapaa aihealueet sisällä Civil Engineering. [+]

Tämä on yhden vuoden kokopäiväinen tai kaksivuotinen osa-aikainen jatko-opintojakso, joka on suunniteltu tarjoamaan jatkoinsinöörejä, joilla on erikoistunut ymmärrykseen yhdessä seuraavista: Environmental Engineering; Rakennustekniikka; Liikennetekniikka; tai kestävästä energiantuotannosta. Lisäksi kurssi tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden saada tietoa vapaa aihealueet sisällä Civil Engineering.

Kurssiorganisaatio

MSc-kurssi voidaan suorittaa joko yhden vuoden kokopäiväisenä tai kaksi vuotta osa-aikaisena jatko-opintojaksona.

Koulutusohjelma on jaettu kolmeen osaan: kaksi opetuskurssia (syys-huhtikuu sisältäen), keskimäärin 18 luentoa viikossa. Suuri väitöskirja tehdään kurssin toisella puoliskolla (huhtikuu-elokuu). On mahdollista työskennellä kokopäiväisesti ja tehdä kurssin osa-aikaisena vaihtoehtona, jos sinulla on työnantajan suostumus.... [-]


MSc in Engineering (moduulina)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2019 Irlanti Dublin

MSc (moduulilla) on suunniteltu tarjoamaan joustava reitti päällikön pätevyys opiskelijoille, jotka ovat suorittaneet kandidaatin tutkinnon. Tutkinto ulottuu tieteenalojen joukkoon. Jokainen opiskelija kokoaa yhtenäisen moduuliryhmän, joka keskittyy tiettyyn aiheeseen opintoneuvoston opastuksella ja hyväksymällä. Tämä helpottaa monitieteistä lähestymistapaa opintoihin ja erityisesti niiden tutkimushankkeeseen. [+]

Kurssikuvaus

MSc (moduulilla) on suunniteltu tarjoamaan joustava reitti päällikön pätevyys opiskelijoille, jotka ovat suorittaneet kandidaatin tutkinnon. Tutkinto ulottuu tieteenalojen joukkoon. Jokainen opiskelija kokoaa yhtenäisen moduuliryhmän, joka keskittyy tiettyyn aiheeseen opintoneuvoston opastuksella ja hyväksymällä. Tämä helpottaa monitieteistä lähestymistapaa opintoihin ja erityisesti niiden tutkimushankkeeseen.

MSc (moduulilla) on laajempi valitus EU: n ja muualla kuin EU: n opiskelijoille, jotka haluavat suorittaa opettajan maisterin tutkintoon muilla aloilla kuin tällä hetkellä erikoistuneilla master-ohjelmilla. Rakenne valittaa opiskelijoille, jotka haluavat suorittaa yleisen asteen ja myös niille, jotka saapuvat tietyn kiinnostuksen kohteelle, mikä edellyttää joustavampaa ja monialaista lähestymistapaa.... [-]


MSc in Neuroscience

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2019 Irlanti Dublin

Tämä yhden vuoden diplomi-insinööri Kurssilla pyritään tarjoamaan monialaista koulutusta neurotieteissä aiheissa, jotka vaihtelevat molekyylistä käyttäytymiseen. Kurssi on ihanteellinen opiskelijoille, jotka haluavat laajentaa erikoistuneisuuttaan, ja niille, jotka haluavat siirtyä alkuperäisestä tutkintoonsa. Ohjelma antaa osallistujille valmiudet, jotka ovat välttämättömiä siirtymään uraan biolääketieteellisessä, farmaseuttisessa tai neuropsykologisessa tutkimuksessa. [+]

Neurotieteet ovat tieteenaloja, jotka liittyvät terveyteen ja tauteihin liittyvän hermoston tieteelliseen tutkimukseen. Tutkimus neurotieteissä on huomattava kliininen vaikutus, kun otetaan huomioon neurologisten ja psykiatristen sairauksien heikentävät ja kalliit vaikutukset. Tähän liittyen modernin neurotieteellisen tutkimuksen päätavoitteena on selvittää tärkeimpien aivosairauksien taustalla olevia syitä (geneettinen tai ympäristöllinen) ja tuottaa tehokkaampia hoitoja suurille psykiatrisille häiriöille, kuten skitsofrenia ja masennus, sekä neurologiset häiriöt, kuten multippeliskleroosi , Parkinsonin tauti, Alzheimerin tauti, motorinen neuronikohtaus ja epilepsia. Parannetut hoitovälineet aivovaurioissa riippuvat täysin tutkimuksesta saadusta lisääntyneestä ymmärryksestä, joka yhdistää taudin molekyyli-, solu- ja kliiniset näkökohdat. Tässä suhteessa on selvää, että monitieteelliset lähestymistavat ovat välttämättömiä monimutkaisten prosessien ymmärtämiseksi, jotka ovat aivotoiminnan taustalla terveyden ja sairauden alaisuudessa. Tämä monitieteinen filosofia hyväksytään kauppatieteiden maisteriopinnoissa. joka perustuu Trinity Collegen monipuoliseen tutkimustietoon. M.Sc. Kurssin neurotieteessä pidetään Trinity Collegein neurotieteen instituutin (TCIN) ja Trinity College Biomedical Sciences Institutein (TBSI) fysiologian laitoksen lääketieteen laitoksella.... [-]


MSc in tekniikka (rakenteelliset ja geotekniset)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta September 2019 Irlanti Dublin + 1 lisää

Tämä on yhden vuoden kokopäiväinen tai kaksivuotinen osa-aikainen jatko-opintojakso, joka on suunniteltu tarjoamaan erikoistuneita jatko-insinöörejä ympäristötekniikassa; Rakennustekniikka; tai liikennetekniikka. Lisäksi kurssi tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden saada tietoa vapaa aihealueet sisällä Civil Engineering. [+]

Tämä on yhden vuoden kokopäiväinen tai kaksivuotinen osa-aikainen jatko-opintojakso, joka on suunniteltu tarjoamaan erikoistuneita jatko-insinöörejä ympäristötekniikassa; Rakennustekniikka; tai liikennetekniikka. Lisäksi kurssi tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden saada tietoa vapaa aihealueet sisällä Civil Engineering.

Kurssiorganisaatio

MSc-kurssi voidaan suorittaa joko yhden vuoden kokopäiväisenä tai kaksi vuotta osa-aikaisena jatko-opintojaksona.

Koulutusohjelma on jaettu kolmeen osaan: kaksi lukukautta (syys-huhtikuu), keskimäärin 18 luentoa viikossa. Suuri väitöskirja tehdään kurssin toisella puoliskolla (huhtikuu-syyskuu).

On mahdollista työskennellä kokopäiväisesti ja tehdä kurssi osa-aikaisena vaihtoehtona, jos sinulla on työnantajan suostumus.... [-]


MSc interaktiivisessa digitaalisessa mediassa

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2019 Irlanti Dublin

Tämä kauppatieteiden maisteri tietenkin tarjoaa perustan digitaalisen median alan teknologioihin ja mediaan. Kurssi kestää kokopäiväisesti yli kaksitoista kuukautta. Muodollinen opetus on jaettu kahteen kahdentoista viikon lukukauteen. [+]

Tämä kauppatieteiden maisteri tietenkin tarjoaa perustan digitaalisen median alan teknologioihin ja mediaan. Kurssi kestää kokopäiväisesti yli kaksitoista kuukautta. Muodollinen opetus on jaettu kahteen kahdentoista viikon lukukauteen.

Jokainen opiskelija valitsee ja aloittaa tutkimushankkeen, joka on toimitettava 12 000 sanaa käsittelevän väitöskirjan muodossa maaliskuun puoliväliin mennessä. Opiskelijat myös suorittavat lopullisen projektin, joka voi olla yhteistoiminnallinen kehitys useilla luokan opiskelijoilla. Merkittävää painotusta on teoriassa eikä media- tai ohjelmistosovelluksissa. Tarvitaan erityinen laboratorio, johon opiskelija osaa tutustua sovelluksiin.... [-]


MSC koneenrakennuksessa

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 lukukautta September 2019 Irlanti Dublin

Konetekniikan MSc on suunniteltu tarjoamaan joustavan reitin Master-pätevyyden opiskelijoille, jotka ovat suorittaneet kandidaatin tutkinnon. Se käsittelee edistyksellisiä aiheita monilla Mekaniikan ja valmistustekniikan aiheilla. [+]

Konetekniikan MSc on suunniteltu tarjoamaan joustavan reitin Master-pätevyyden opiskelijoille, jotka ovat suorittaneet kandidaatin tutkinnon. Se käsittelee edistyksellisiä aiheita monilla Mekaniikan ja valmistustekniikan aiheilla. MSc: n sisällä on laaja valikoima moduulivaihtoehtoja ja erinomainen mahdollisuus aloittaa ajankohtainen tutkimus johtavien tutkimusryhmien sisällä Engineering School, tärkeä osa tätä ohjelmaa on tutkimus väitöskirja, joka perustuu suoraan joitakin moduulien sisältö.

Kurssin rakenne

M.Sc. Mekaniikka koostuu opetetuista moduuleista ja hankkeesta, yhteensä 90 op. Opetettu osa sisältää 50 opintopistettä. Ensimmäisellä lukukaudella opiskelijoiden on otettava moduulit vähintään 20 opintopisteen ja opintosuoritusten tasapaino toisella puoliskolla. M.Sc. opiskelijat suorittavat myös merkittävän tutkimusprojektin ja esittävät väitöskirjan, joka vastaa 40 opintopisteen myöntämisestä tutkintoon. Ne, jotka eivät ole väitöskirjatyöntekijöitä (tai jotka ovat osittain suorittaneet sen), voivat kurssinjohtajan suostumuksella ottaa vaihtoehtoisen teknisen projektin moduulin (10ECTS), jotta he voivat saada jatko-opinnäytetyön.... [-]


MSC Tietojenkäsittelytiede - Älykkäät järjestelmät

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2019 Irlanti Dublin

Tietojenkäsittelyn uusi tietojenkäsittelytieteen maisteriohjelma on yhteinen valintaperuste, joka johtaa tietojenkäsittelytieteen erikoistumiseen, joka on erikoistunut jollakin neljästä jännittävästä alasta: tietojenkäsittelytieteet, älykkäät järjestelmät, grafiikka- ja visusteknologiat sekä tulevaisuuden verkko-järjestelmät. Kurssi on suunniteltu ja opetettu henkilökunnalta, joka on tunnettuja tutkimusjohtajia aloillaan. Kurssin sisältö inspiroi heidän huippuluokan työstään sekä yhteyksiä alan johtavien tutkijoiden kanssa ympäri maailmaa. [+]

Tietojenkäsittelyn uusi tietojenkäsittelytieteen maisteriohjelma on yhteinen valintaperuste, joka johtaa tietojenkäsittelytieteen erikoistumiseen, joka on erikoistunut jollekin neljästä jännittävästä alasta: TCD .ie / postgraduate / msc-cs / prospective / data-science-strand.php "kohde = "_ blank" rel = "noreferrer noopener"> Data Science , TCD .ie / jatko / MSC-cs / mahdollinen / älykäs-järjestelmien strand.php" target = "_ blank" rel = "noreferrer noopener"> Intelligent Systems , TCD .fi / postgraduate / msc-cs / prospective / graphics-and-vision-technologies-strand.php "target =" _ blank "rel =" noreferrer noopener "> Graafiset ja visuaaliset teknologiat ja TCD. tulevaisuuden verkko-järjestelmät-strand.php "target =" _ blank "rel =" noreferrer noopener "> Tulevat verkotetut järjestelmät .... [-]


Tietojenkäsittelytieteen MSc - Augmented ja Virtual Reality

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta September 2019 Irlanti Dublin + 1 lisää

Tietojenkäsittelyn uusi tietojenkäsittelytieteen maisteriohjelma on yhteinen tulokriteeristö ja johtaa tietojenkäsittelytieteen erikoistumiseen, joka on erikoistunut jollakin neljästä jännittävästä alasta: tietojenkäsittely, älykkäät järjestelmät, lisätty ja virtuaalinen todellisuus sekä tulevaisuuden verkko-järjestelmät. [+]

Kurssin URL-osoite

https: //www.scss. TCD .ie / jatko / msc-cs /

Kurssijohtaja

Professori Donal O'Mahony

Puhelinnumero

353-1-896 3692

Kurssin sähköposti

Jatko @ SCSS. TCD .ie

Seuraava saanti

Syyskuu 2018

Sulkemispäivä31. heinäkuuta 2018vaihtoehdot

Tietojenkäsittelyn uusi tietojenkäsittelytieteen maisteriohjelma on yhteinen, ja se johtaa tietojenkäsittelytieteen erikoistumisohjelmaan, joka on erikoistunut jollekin neljästä jännittävästä alueesta: TCD .ie / postgraduate / msc-cs / prospective / data-science-strand.php "kohde = "_ blank" rel = "noreferrer noopener"> Data Science , TCD .ie / jatko / MSC-cs / mahdollinen / älykäs-järjestelmien strand.php" target = "_ blank" rel = "noreferrer noopener"> Intelligent Systems , TCD .fi / postgraduate / msc-cs / prospective / graphics-and-vision-technologies-strand.php "target =" _ blank "rel =" noreferrer noopener "> Lisätty ja virtuaalinen todellisuus ja TCD. tulevaisuuden verkko-järjestelmät-strand.php "target =" _ blank "rel =" noreferrer noopener "> Tulevat verkotetut järjestelmät .... [-]


Ympäristötieteen MSc

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2019 Irlanti Dublin

Kurssi tarjoaa opiskelijoille laajaa tietoa ja taitoja, jotka liittyvät ympäristötieteiden laajentamiseen. Sen tavoitteena on antaa tieteellinen tietämys nykyisistä ympäristöasioista, jotka ovat merkityksellisiä ympäristönhallinnan ja siihen liittyvien alojen kiinnostuneille. Kurssi tarjoaa perustan ymmärtää nykyisiä ympäristöpolitiikkoja ja -lainsäädäntöä, ja se perustuu tähän käytännön ja teoreettisiin kursseihin, jotka käsittävät esimerkiksi valtameri- ja rannikkojohdon, vesivarojen ja saastumisen, ilmastonmuutoksen ja ympäristövaikutusten arvioinnin. [+]

Opetellut M.Sc. ympäristötieteiden tutkinto, joka on ensimmäinen laatuaan Irlannissa, on vakiintunut sukututkimus, joka houkuttelee opiskelijoita monipuolisine akateemisina taustoina Irlannista ja ulkomailta. Tämä kokopäiväinen, intensiivikurssi on tarkoitettu hallinnollisille ja tieteellisille työntekijöille sekä uusille tutkinnon suorittaneille, joilla on asianmukainen ympäristötieteellinen tausta, vaikka eri taustoista valmistuneiden tutkinnon suorittaneiden hakemukset ovat myös tervetulleita. Se sisältää sarjan opittuja moduuleja, jotka käsittelevät erilaisia ​​nykyisiä ympäristöteemoja, joita seuraa viiden kuukauden tutkimusohjelma. On myös mahdollista valita ympäristötekniikan tutkintokurssi, joka koostuu vain opetetuista moduuleista.... [-]


Videot

TCD

Ota yhteyttä

Trinity College Dublin

Osoite, 1. rivi Trinity College Dublin, College Green, Dublin 2
Dublin 2 Dublin, County Dublin, Irlanti
Verkkosivu http://www.tcd.ie/
Puhelin +353 1 896 1000