Trinity College Dublin

Esittely

Lue virallinen kuvaus

EFMD Equis Accredited

Trinity College Dublin Trinity College Dublin, University of Dublin, perustettiin vuonna 1592, on yksi maailman johtavien yliopistojen ja on toistuvasti sijoittunut top 1% laitosten maailmanlaajuisesti. Yli 400 vuotta, tämä historiallinen yliopisto on maailman johtava korkealaatuisten, kansainvälisesti tunnustettu koulutus. Jolla on maailmanlaajuinen maine huippuosaamista, Trinity edistää luovuutta ja innovatiivista ajattelua opiskelijoille.
Yliopisto kokoaa yhteen elinvoimainen kansainvälinen yhteisö lähes 17000 opiskelijaa ja 2860 työntekijää. Yliopiston upea kampus historiallisten rakennusten ja cobblestoned kulkutiet rinnastuu sen state-of-the-art tilat ja maailmankuulut osaamiskeskuksia, joissa huipputason tutkimus tapahtuu. 24 akateemista koulut, Trinity tarjoaa kursseja tieteenalojen vaihtelevat kielten ja kirjallisuuden nanotieteen ja lääketieteellisen tekniikan.

Opiskelijaelämä Yliopisto kokoaa yhteen monipuolisen, utelias ja yhteisön tukevilla opiskelijoiden ja tiedekunnan sydämessä. Todella helposti ja omistettu professorit kannustaa opiskelijoita aktiivisesti College elämän ja kaupungin ulkopuolella kampuksen portit. Student elämä Trinity on paljon muutakin kuin koulutus: yli 200 urheiluseurojen ja yhteiskunnissa vaihtelevat yleisurheilu tennis, keskustella sijoittamiseen, ja draamaa science fiction, on jotain jokaiseen kiinnostusta.

Kolminaisuus on yksi maailman ainoa yliopistojen tarjoamaan kaikille opiskelijat henkilökohtainen Tutor - omistettu henkilökunnan jäsen, joka voi tarjota akateemista, henkilökohtaista ja ammatillista ohjausta koko neljän vuoden koulutusohjelma. Monenlaisia ​​opiskelija, mukaan lukien oppiminen kehittäminen ja tuki, peer ohjauksen, neuvonnan ja uraneuvonnan, varmistaa, että kaikki opiskelijat ovat tukea he tarvitsevat menestyäkseen Trinity ja sen jälkeen.

Yliopisto on yksi vain kaksikymmentäkaksi "Best Buy" julkiset korkeakoulut maailmassa (Fiske Opas Korkeakoulut 2015).

Trinity on strateginen suhteita joitakin kaikkein arvostetuimmat yliopistot maailmassa kuten Fudanin yliopiston Pekingin yliopiston ja Tsinghuan yliopistossa Kiinassa; Indian Institute of Management Bangalore, Intia; Brown University ja University of Notre Dame Yhdysvalloissa.

Business, Innovation & Entrepreneurship Trinity Business School on rankattu yhdeksi Top 30 kauppakorkeakoulujen maailmassa (Eduniversal 2015/16) ja on uraauurtava huippututkimusta, opetuksen ja oppimisen hallinnan ja yrittäjyys lähes vuosisadan. Trinity itsessään on tuottanut enemmän yrittäjiä kuin mikään muu yliopisto Euroopassa, tuottaa 180 yritystä, jotka tuottavat 192 yrittäjien ja nostamalla $ 2.166 miljoonaa viimeisten kymmenen vuoden aikana (Pitchbook Yliopistot Report 2016-2017), joten on ihanteellinen paikka opiskelijoiden mahdollisuuksia suorittaa niiden liiketoimintaa aste .

Trinity Business School hiljattain uuden innovatiivisen liiketoiminnan kurssi suorittaville opiskelijoille, Bachelor in Business Studies tutkinto. Tämä on ainutlaatuinen ohjelma, tarkoitettu opiskelijoille, jotka haluavat keskittyä liiketoiminnan alusta alkaen tutkinnostaan. Innovaatioita, yrittäjyyttä ja kokemuksellinen oppiminen ovat tukipilaria tämän dynaamisen uuden ohjelman. Ohjelmassa painopisteenä on monimuoto-opetusta, jossa akateemisen huippuosaamisen täyttää alan kokemusta. Opiskelija saa omakohtaista käytännön liiketoimintaosaamista koko ohjelman yrityksen harjoittelupaikkoja, kehitetään käynnistys- tai ottamalla johtoasema yksi Trinity liiketoiminnan opiskelija yhteiskunnissa. Opiskelijat on myös mahdollisuus opiskella ulkomailla yksi huippuluokan kumppanioppilaitosten. Lisätietoja osoitteessa: https://www.tcd.ie/business/undergraduate/bbs/

Työpaikat Trinity: n hyvällä paikalla asemoi yliopiston aivan navan globaalin liiketoiminnan - Irlannin Silicon Valley - joissa opiskelijat rekrytoidaan harjoittelupaikkoja, kesätöitä ja jatko uran työnantajien jotka odottavat Trinity keskeisenä toimittajana laadukkaita valmistuneet. Kun suoriutuneelle-opiskelijaa ohjelman Trinity, opiskelijoilla on mahdollisuus jäädä Irlannissa työskennellä yhden vuoden kolmannella tasolla Graduate Scheme. Trinity uran Service sijoittui toinen Euroopassa (ISB 2015), 95% Trinity valmistuneista työssä tai lisätutkimuksia 6 kuukauden kuluessa opintonsa. Eurooppalainen pääkonttori yritykset kuten Google, eBay, Airbnb, Microsoft, PayPal, LinkedIn ja Facebook, Dublin on ihanteellinen paikka opiskelijoille ja tutkinnon kiinnostuneita työskentelemään näissä maailman johtavia yrityksiä.

Dublin Trinity vilkkaan 47 kampusalueemme on keidas aivan Dublinin, elinvoimainen ja turvallinen Euroopan pääkaupunki. Yliopiston kaupungin keskustassa tarjoaa opiskelijoille ainutlaatuisen mahdollisuuden sekoitus tiukan akateeminen ohjelma vertaansa vailla joukko kulttuurisia, sosiaalisia ja ammatillisia kokemuksia. Runsaasti museoita, teattereita, gallerioita, kahviloita, ravintoloita ja historiallisia matkailukohteisiin sijaitsee aivan Trinity ovella.

Trinity Rankings

• Vuonna maailman top 100 ja numero yksi yliopisto Irlannissa. 1 • Useita meidän tietyn aiheen sijoitustani ominaisuus maailman top 50 ja 100, joka vahvistaa maailmanluokan pysyvä. 2 • Olemme osoittaneet erityisiä vahvuuksia aloilla opiskelijoiden kansainvälisen edustuksen, tiedekunnan esitys ja tutkimus lainaukset per henkilökunnan jäsen. 3 World Class Tutkimus sydämessä Trinity koulutus • Tutkimus johtama opetus on yksi erottava tekijöistä on Trinity koulutusta. • Trinity tutkijat ovat voittaneet kilpaillun tutkimusrahoituksen Euroopan ja koko maailman tasolla merkittävää kansainvälistä tunnustusta. • Irlanti on toiseksi menestynein kansakunta Euroopan unionissa pyritään houkuttelemaan tutkimuksen ja rahoituksen tukemiseksi jännittävä uusia edistysaskeleita ja löytöjä, jotka puolestaan ​​vaikuttaa maailmanlaajuiseen muutokseen. Lähes 50% tästä rahoituksesta on myönnetty Trinity. • Kahdeksan kymmeneen 2016 tutkimuksen läpimurtoja Irlannissa liittyvät Trinity College mukaan Silicon tasavalta. 4

Innovaatio ja yrittäjyys • Olemme sijalla 1. Euroopassa tuottamiseen Yrittäjät ja ovat ainoat Euroopan yliopistojen ominaisuus maailman top 50 5 • Trinity edistää luovuutta ja innovatiivista ajattelua opiskelijoille. • Trinity on sitoutunut tarjoamaan ympäristö, joka mahdollistaa innovaation ja yrittämiseen yliopistossa. Trinity on perustanut useita aloitteita, kuten innovaatio ja yrittäjyys Hub, Launchbox, Blackstone LaunchPadista ja Launchlabs rakentaa ja tukea yhteisöä, joka tarjoaa taloudellisia, sosiaalisia ja kulttuurisia arvoja.

Työllistettävyys ja Career Service • 95% Trinity valmistuneet ovat työssä tai lisätutkimuksia 6 kuukauden kuluessa opintonsa. • Trinity uran Service sijoittuu toinen in Europe6. Trinity opiskelijat voivat odottaa korkealaatuista tukea pyrkiessään jälkeisessä college näkymiä. • Beyond Trinity kokemus, Trinity koulutus tarjoaa väylän tulla maailmanluokan jatko. • Top kansainvälinen työnantajan seuraavat aktiivisesti Trinity valmistuneet. • Sijainti on merkittävä etu, kun se tulee uran suunnitteluun jälkeen Trinity. Dublin asuu Euroopan pääkonttori monet maailman johtavia kansainvälisiä yrityksiä. • Investoinnit Academic Excellence • Trinity on varannut € 16 miljoonaa kansainväliselle Rekrytointikampanja täyttää 40 uutta Ussher apulaisprofessoreista viestiä useille aloilla. Mahdollisuudet span luonnontieteiden, tekniikan ja lääketieteen ja humanististen. • Trinity edelleen houkutella maailmanlaajuinen lahjakkuutta ulkomailta vahvistaakseen yliopiston maailmantalouden näkymien ja yhteydet koulutuksessa ja tutkimuksessa. 40% meidän tiedekunnan on kansainvälinen.

Liite

1 Trinity on Top 1% yliopistojen, kaikki arvostetun ikäisensä kuten Cambridge, Oxford ja St. Andrew. QS rankingissa 2016/17. 2 World Top 50 esimerkkejä ovat Englanti kieli ja kirjallisuus, Nykykielten, opin ja hoitotyö ja Maailman Top 100 esimerkkejä ovat Biologiset tieteet, apteekki ja farmakologian, Chemistry and Materials Science, History, Law & Legal Studies, sosiologia, sosiaalipolitiikka & Administration. 3 Suorituskyky on ollut poikkeuksellinen tietyn ytimen indikaattoreita, outranking arvostettuja ikäisensä: • kansainvälinen tiedekunta esitys (98), Cambridge (97,6) ja Kings College London (97,6) • opiskelijoiden kansainvälisen edustuksen (85,9), Harvard (70) ja Stanford (74 ). 4 https://www.siliconrepublic.com/innovation/irish-breakthroughs-2016-so-far 5 Trinity on tuottanut 180 yritystä, tuotti 192 yrittäjien ja nosti $ 2,166 miljoonaa viimeisten kymmenen vuoden aikana (Pitchbook Yliopistot Report 2016-2017) 6 International Student Barometer.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso MSc-tutkinnot » Katso maisteriohjelmia » Katso MSc » Katso Diplomit » Katso OTK »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MSc

M.Sc. Psykologia (muuntaminen Kurssi)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Irlanti Dublin

DI Psykologia (siirtymäkurs-) on täysin akkreditoitu jatko muuntaminen kurssi opiskelijoille, jotka haluavat harjoittaa ammatillista uraa psykologian (esim neuvonta psykologia, kliininen psykologia, kasvatuspsykologia, ammatillisia [+]

DI Psykologia (siirtymäkurs-) on täysin akkreditoitu jatko muuntaminen kurssi opiskelijoille, jotka haluavat harjoittaa ammatillista uraa psykologian (esim neuvonta psykologia, kliininen psykologia, kasvatuspsykologia, työpsykologian tai muiden asiaan liittyvien alojen), mutta joilla ei ole arvosanoin tutkinto psykologiassa ja eivät ole oikeutettuja Graduate Basis jäsenyyteen Psychological Society of Ireland (PSI). Kurssin rakenne ja opetussuunnitelma on suunniteltu tarjoamaan koulutusta psykologinen teoria ja tutkimusmenetelmät riittävä leveys ja syvyys Kurssin katsottava ensin hankittu antaa kelpoisuuden Graduate jäsenyys Psychological Society of Ireland (PSI) tai vastaava . Kurssi mahdollistaa tutkinnon edetä edelleen jatkokoulutus, myös korkea-asteen tohtoria tutkimuksen, ja erikoistua alueen ammatillisen psykologia.... [-]


MSC: Hen. Monimuotoisuuden Ja Säilyttämistä

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Irlanti Dublin

Biologinen monimuotoisuus on monimuotoisuutta kaiken elämän maapallolta, ja parhaillaan menetetään kiihtyvällä vauhdilla. Luonnon monimuotoisuus tarjoaa meille ruokaa, vaatteita, polttoaineet, rakennusmateriaalit, lääkkeet ja monenlaisia ​​ekosysteemipalveluja. Me itse olemme osa luonnon monimuotoisuuden tämän planeetan: meidän on ymmärrettävä ja suojelemaan luonnon monimuotoisuutta turvata kestävän tulevaisuuden ihmiskunnalle ... [+]

Biologinen monimuotoisuus on monimuotoisuutta kaiken elämän maapallolta, ja parhaillaan menetetään kiihtyvällä vauhdilla. Luonnon monimuotoisuus tarjoaa meille ruokaa, vaatteita, polttoaineet, rakennusmateriaalit, lääkkeet ja monenlaisia ​​ekosysteemipalveluja. Me itse olemme osa luonnon monimuotoisuuden tämän planeetan: meidän on ymmärrettävä ja suojelemaan luonnon monimuotoisuutta turvata kestävän tulevaisuuden ihmiskunnalle.

Tämä kurssi antaa perusteellinen koulutus ja kokemus niille, jotka haluavat edistää uraansa eri osa luonnon monimuotoisuutta ja sen säilyttämistä, opiskelijoille, jotka haluavat jatkaa edelleen jatko-tutkimusta tällä alalla, ja ammattilaisten jo työskentelevät luonnonsuojelubiologian haluavat hankkia tarvittava pätevyys.... [-]


MSc Environmental Science

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Irlanti Dublin

Tämä yhden vuoden kokopäiväinen jatkotutkinto johtaa Master of Science in Environmental Sciences. Kurssin tavoitteena on tuottaa ympäristön tutkijoille monitieteinen tausta selviävät laajin ympäristönsuojelun kysymyksiä ... [+]

MSc Environmental Science

Tervetuloa MSc in Environmental Science kotisivut: ensimmäinen ympäristötiede kurssi kehittyi Irlannissa.

Täältä löydät tiedot moduulien tarjottavat tietysti opiskelijan aikaisemmat kokemukset ja hakemuksen tiedot.

Tämä yhden vuoden kokopäiväinen jatkotutkinto johtaa Master of Science in Environmental Sciences. Kurssin tavoitteena on tuottaa ympäristön tutkijoille monitieteinen tausta voivansa ratkaista laajimman valikoiman ympäristönsuojelun kustannuksella.

ohjelma

Opetti MSc tutkinto Environmental Science on perustettu sukupuu, houkuttelemaan opiskelijoita monipuolisia akateemisen Irlannin ja ulkomailla. Tämä kokopäiväistä intensiivikurssi on tarkoitettu hallinnolliset ja tieteelliset työntekijöiden ja vastavalmistuneiden kanssa sopivan biologisen / maa tiede tausta.... [-]


MSc Neurotieteen

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Irlanti Dublin

Tämä vuoden M.Sc. Kurssin tavoitteena on antaa monialaista koulutusta neurotieteiden, vuonna aiheet vaihtelevat molekyyli- ja Biologinen psykologia. Kurssi sopii opiskelijoille, jotka haluavat laajentaa erikoisosaamista, ja niille, jotka haluavat muuttaa niiden alkuperäisestä tutkinnon kurinalaisuutta. Ohjelma varustaa osallistujille tarvittavat taidot edetä uran biolääketieteen, lääke- ja ... [+]

MSc neurotieteen

Tämä vuoden M.Sc. Kurssin tavoitteena on antaa monialaista koulutusta neurotieteiden, vuonna aiheet vaihtelevat molekyyli- ja Biologinen psykologia. Kurssi sopii opiskelijoille, jotka haluavat laajentaa erikoisosaamista, ja niille, jotka haluavat muuttaa niiden alkuperäisestä tutkinnon kurinalaisuutta. Ohjelma varustaa osallistujille tarvittavat taidot edetä uran biolääketieteen, lääke- ja neuropsykologisia tutkimusta.

Ohjeet kurssi koostuu noin 200 lähiopetusta yli kaksi lukukausien sisällyttää luentoja, laboratorio käytännön istuntoja, Journal Club työpajoja ja opiskelija-pohjainen seminaareissa. Moduulit arvioidaan sekoitus kurssin arvioinnin ja kirjallisiin kokeisiin.... [-]


MSC Tietojenkäsittelytiede - älykkäitä Järjestelmiä

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 - 1 vuosi Avoin ilmoittautuminen Irlanti Dublin

Älykkäiden järjestelmien säie keskittyy älykkään, vuorovaikutteinen web-sovellusten ja järjestelmien, joka on tullut erottamaton osa jokapäiväistä elämää - kotona, työpaikalla, ja sosiaalisessa vuorovaikutuksessa. Suunnittelee ja rakentaa näitä järjestelmiä tarvitaan asiantuntemusta tekoälyyn, ihmisen kieltä ymmärtävän ja sukupolvi, web-järjestelmät ja sovellukset, data-analytiikka ja tietämystä tekniikan. Tämä säie liittyy läheisesti koulun tutkimusryhmiä mukana ADAPT keskus Digital Content Technology. [+]

kurssin sisältö Yhdessä ytimen moduulit alkupuoliskolla, voit saada perustiedot Artificial Intelligence tekniikoita, kuten malleja ihmisen kognitiivisen arkkitehtuurit, tietämyksen esittäminen tekniikoita, kuten ontologiat ja malleja luonnollisen kielen käsittely. Osaamiseen & Data Engineering, opit semanttisen webin kuten mallin suunnittelu, päättelyä ja kyselyitä. Lopuksi voit valita yhden kohteena (5 op) poolista MSc moduulien avulla voit täydentää ydin etuja Intelligent Systems.

Kaikki opiskelijat 2. lukukausi kattaa 10 opintoviikon Advanced Software Engineering joka tutkii menetelmiä ja tekniikoita mukana laajamittaisen ohjelmistokehityksen käsittää Agile ja eXtreme Programming (XP), Test-Driven kehitys ja uudelleen factoring. Tiedonhaussa & Web Search, sinun tutkii syvällistä teoreettista ja käytännön liittyvät asiat hakee web tai tai suuri corpus asiakirjoja, kuten tekstinkäsittely, ranking tulokset, luokitus jne. Kurssi täydentää Teksti Analytics moduuli, joka osoittaa, kuinka äärellistilaiset menetelmät, malli teoria ja luokan teoria voidaan analysoida sisältöä ja määrittää tunteita. Adaptive Applications moduuli on käytännön, selvittämällä, miten sovellukset voivat sopeutua yksilöllisiin käyttäjille. Lopuksi Vaihtoehto 2 voit jälleen laajentaa ydin taitoja Intelligent Systems moduulin valitaan muissa lohkoissa tämän MSc ohjelmaan.... [-]


MSc Vuorovaikutteinen Digitaalinen Media

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Irlanti Dublin

Tämä diplomi kurssi tarjoaa perustan teknologian ja median merkitystä digitaalisen median alalla. Kurssi suoritetaan koko ajan yli kahdentoista kuukauden ajan. Muodollinen opetus on jaettu kahteen kahdentoista viikon lukukautta ... [+]

MSc vuorovaikutteinen digitaalinen media

Tämä diplomi kurssi tarjoaa perustan teknologian ja median merkitystä digitaalisen median alalla. Kurssi suoritetaan koko ajan yli kahdentoista kuukauden ajan. Muodollinen opetus on jaettu kahteen kahdentoista viikon lukukautta.

Jokainen opiskelija valitsee ja alkaa tutkimushanke, joka on esitettävä muodossa väitöskirja 12000 sanaa maaliskuun puoliväliin mennessä. Opiskelijat suorittavat myös opinnäytetyö, joka voi olla yhteistyössä kehityksen opiskelijoiden lukumäärä luokassa. On huomattava painotetaan teorian sijaan median tai ohjelmistot. Erikoislaboratorio- on säädetty luokka, jossa opiskelijat voivat tutustua sovellukset.... [-]


Tietojenkäsittelyopin - Grafiikka Ja Visio Teknologian

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 - 1 vuosi Avoin ilmoittautuminen Irlanti Dublin

Tämän lohkon tavoitteena on tuottaa opiskelijoille taitoja edistää interaktiivisen viihteen teknologiateollisuuden tulevaisuuden. Se on rakennettu tutkimuksen asiantuntemusta koulun GV2 lab aktiivista panosta niiden valikoima alan kumppaneita. Opiskelija oppii tekemällä, rakentamalla portfolio koostuu projektien, paperit ja merkittävä tutkimus väitöskirja, jonka pitäisi edistää menestyksekästä tulevaisuutta uramahdollisuuksia. Grafiikka & Vision Technologies Strand moduulit [+]

Yhdessä ytimen moduulit alkupuoliskolla, voit valita vähintään kaksi moduulia poolista kolme. Ensimmäinen näistä on Computer Vision, joka antavat sinulle tietoa eri kuvankäsittely, piirreirrotuksen ja muoto edustus ja transformaatio tekniikoita. Se pohjautuu koneoppimisen kurssin kohdistamalla näitä tekniikoita konenäköpistettä domain. Computer Graphics käsitellään perus mallinnuksen ja lineaarialgebraa tekniikoita ennen sukeltaa tietokonegrafiikan putki, OpenGL, projektio ja katselu tekniikoita ja valaistus malleja. Kolmas moduuli tämä asettaa; Mathematics of Light & Sound kaivaa matematiikan synteesiin tarvittava ja analysointi audio- ja videosignaalin. Lopuksi voit valita yhden kohteena (5 op) poolista MSc moduulien avulla voit joko täydentää ydin etuja grafiikassa ja näön tekniikoita tai kaivaa syvemmälle ydin aiheeseen.... [-]


Tietojenkäsittelyopin Data Science Säie

Opetus kampuksella Avoin ilmoittautuminen Irlanti Dublin

Data Science tai Big Data on tullut erittäin tärkeä aihe viime vuosina löytää sovelluksia Healthcare, Finance, Liikenne, Smart Cities ja muualla. Tässä lohkon, Trinity johtavia alan asiantuntijoita opastaa, miten kerätä ja tallentaa tietoja (käyttämällä IoT ja cloud computing teknologioita, käsitellä sitä (käyttämällä kehittyneitä tilastot ja tekniikoita, kuten koneoppimisen) ja toimittaa uusia oivalluksia ja tietoa tiedoista . [+]

Yhdessä ytimen moduulit alkupuoliskolla, opit keskeisiä tekniikoita Data Mining & Analysis myös luokitus tekniikat, neuroverkot ja kokonaisuus menetelmiä käytännön työssä R kielellä. Voit valita yhden lisämoduulin (5 op) poolista.

Voit rakentaa tätä 2nd lukukauden kanssa kurssin optimointi algoritmit Data Analysis, jossa tarkastellaan aiheita, kuten kupera optimoinnin, suuri ulottuvuus simuloinnin mahdollisuuden soveltaa uusia löytyi taitoja hankkeen avulla Python, R tai Scala. Käytettyjen tilastollisten Modelling, voit käsitellä monia suosittuja tekniikoita, kuten Markovin ketjut ja Monte Carlo Simulation mahdollisuuden soveltaa näitä tekniikoita todellinen tietojoukko. Opit paljastaa oivalluksia peräisin suuria tietomääriä Data visualisointi moduuli. Lopulta huomaat miten suuria tietomääriä voidaan kerätään ja manipuloida suurten cloud computing tilat Scalable Computing moduuli ja vain keskeisistä cyrpto ja turvallisuuden huolenaiheita Turvallisuus ja yksityisyys moduuli. Lisäksi voit valita yhden lisämoduulilla poolista.... [-]


Tietojenkäsittelyopin Tulevia Verkotettuja Järjestelmiä

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 1 vuosi Avoin ilmoittautuminen Irlanti Dublin + 1 lisää

Tietoverkkojen on muuttanut yhteiskunnan viimeisten 20 vuoden aikana ja jatkaa, jotta uudet ennakoiden sosiaalisen verkottumisen kautta Internet-of-Things Cloud computing. Tämän lohkon perustuu tutkimus- toimintaa CONNECT tutkimuskeskuksen ja pitkä historia innovaatioiden ja aloittavien yritysten koulussa. [+]

Yhdessä ytimen moduulit alkupuoliskolla, voit valita kaksi moduulia luettelosta kolme. Näitä ovat hajautetut järjestelmät - joka käsittelee samanaikaisuuden, tiede hajautettujen transaktioiden, verkkopalvelut ja kehittyneet sovelluskehysten. Vuonna esineiden internet, tutkimme teknologian taustalla kehittymässä alueella kuten middleware, palvelu löytö ja koostumusta sekä anturi ja verkko virtualisointi. Käytännön harjoitukset johtaa sinut läpi suunnittelu, toteutus ja käyttöönotto end-to-end esineiden internetin sovelluksen. Next Generation Networks, tutkimme tulevaisuuden suuntauksia kiinteän ja langattoman viestinnän verkkoihin seuraavan sukupolven pääsy, LTE ja ohjelmisto-Defined verkkotekniikat. Lopuksi voit valita yhden kohteena (5 op) poolista MSc moduulien avulla voit täydentää ydin etuja Future Networked Systems.... [-]


Maisteri

M.Phil. Kulttuurienväliseen Teologian Ja Uskontojen Tutkimukset [ft / Pt}

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta September 2018 Irlanti Dublin + 1 lisää

Erilaisia ​​moduuleja tarjotaan vuosittain, piirretty alla olevasta listasta. Moduuli tutkimuksen ja menetelmät on pakollista; opiskelija valitsee vielä 5 Arviointimoduuleissa ja väitöskirja. Opetus tapahtuu paikoissa Dublinissa yli kaksi kautta. Yksi termi, ei-asteen opinto on saatavilla joka sopii niille sapattivapaata, tai jotka haluavat lyhyempi tutkimuksessa. On myös mahdollisuus hoitava yhden moduuleja ... [+]

M.Phil. / p.grad.dip. kulttuurienväliseen teologiaa ja uskontojen opinnot

Erilaisia ​​moduuleja tarjotaan vuosittain, piirretty alla olevasta listasta. Moduuli tutkimuksen ja menetelmät on pakollista; opiskelija valitsee vielä 5 Arviointimoduuleissa ja väitöskirja.

Moduulit Viranomainen, Tradition, Kokemus: Ecumenics kuten Kulttuurienvälinen Teologia Maailman kristinuskon ja uskontojen välistä vuoropuhelua ®®: Merkitys ja Practice Uskonnot ja etiikka moniarvoisessa maailmassa Luonto, Grace ja kolmiyhteisen Jumalan Kehittämällä Oppi: Identiteetti ja muutos kristilliseen perinteeseen Tulkkaus ekumeeninen Ekklesiologia Ecumenics tappion: Uskonto, Modernity ja sovinnon Creation, kosmologian ja ekoteologia Mukaansatempaavaan uskonnollinen fundamentalismi Christian Siemenet Hindu Maaperä: Kristinusko Etelä-Aasiassa Kirkko Shadow of moskeija: kristinuskon World of Islam Päällä Being Human: teologisen antropologian Cross-kulttuurinen näkökulma Many Faces of Jesus: kristologiansa ja kulttuurit Vertaileva / uskontojen etiikka Kulttuurienvälinen Ministeriö ja uskontojen kohtaaminen Muslimi Jumala, kristillinen Jumala: Islam ja muslimien ja kristittyjen Vertaileva teologia Hindu Jumala, kristillinen Jumala: hindulaisuus ja hindu-Christian Vertaileva teologia Juutalaisuus ja juutalaisten ja kristittyjen suhteet Issues in buddhalainen-Christian vuoropuhelun Pohjois-Irlanti: Conflict, uskonto ja politiikka Rauhan Uskonnot ja kansainväliset suhteet Vertaileva / uskontojen etiikka ... [-]

M.Phil. In Christian Theology

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta September 2018 Irlanti Dublin + 1 lisää

Tämä M.Phil in Christian Theology osallistujille mahdollisuuden saada syvällistä tuntemusta keskeisiä kysymyksiä nykyajan kristillisessä teologiassa - asioista, kuten kirkon ja Ministry, Teologia Raamatun, oikeudet ja velvollisuudet. [+]

M.Phil. kristillisessä teologiassa

Uskonnolliset kysymykset ovat tärkeä osa julkista keskustelua nykyajan moniarvoisessa yhteiskunnassa. Monet keskeisiä sosiaalisia ja poliittisia asioita vaikuttavat uskonnollisia. Keskeiset poliittiset keskustelut edellyttävät asiantuntemusta ja lukutaitoa uskonnollisissa ja teologisia käsitteitä, perinteitä ja käytäntöjä. Tämä MPhil in Christian Theology osallistujille mahdollisuuden saada syvällistä tuntemusta keskeisiä kysymyksiä nykyajan kristillisessä teologiassa - asioista, kuten kirkon ja Ministry, Teologia Raamatun, oikeudet ja velvollisuudet.

Perehdytään historiallisia stipendin ja tiukan nykyajan teologisen tutkimuksen. Seminaari-style oppiminen on tärkeä pedagogiikkaa ohjelmassa. Kirjallinen Väitöskirja on keskeinen osa MPhil. Tämä mahdollistaa osanottajia vaativaan opiskeluun tietyn aihe kiinnostaa alan. Koko prosessin kirjoitettaessa osallistujat tarjotaan yksi yhteen akateemisen valvontaa. Osallistujat tässä MPhil oppii tutkimuksen taitoja, sekä analyyttinen, kirjallinen ja suullinen viestintätaidot. Nämä ovat erittäin arvostettuja ja tehokkaita hyvin erilaisia ​​uran.... [-]


M.Phil. Kiinan Tutkimuksissa

Opetus kampuksella Kokopäiväinen September 2018 Irlanti Dublin

M.Phil. Kiinan Studies pyrkii kehittämään opiskelijoiden syvällistä tietoa ja ymmärrystä Kiinan kahdennenkymmenennen ja kahdeskymmenesensimmäinen vuosisatojen kuluessa vertaileva, maailmanlaajuisesti. [+]

M.Phil. Kiinan Studies Trinity Tämä monitieteinen kaksivuotinen opetti maisteriksi Chinese Studies tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden voit harjoittaa syvästi ja kriittisesti Kiinassa tänään, ja tarjota vankka ja tarkka pohjan oman uran toiveita. Meidän maisteriksi Chinese Studies pyrkii kehittämään opiskelijoiden syvällistä tietoa ja ymmärrystä Kiinan kahdennenkymmenennen ja kahdeskymmenesensimmäinen vuosisatojen kuluessa vertailevan, maailmanlaajuisesti. Lähestymme tutkimus Kiinan useista kurinpidollinen näkökulmia, mukaan lukien moderni Kiinan historiassa ja ajattelun, politiikka ja hallinto, kieli, yhteiskunta ja kulttuuri.

joustava suunnittelu Voit räätälöidä Maisteriohjelma mukaan oman taito ja etuja. Opiskelijat valita kaksi keskeistä osaa. Strand 1 tarjoaa intensiivisen mandariini opetusta lisäksi ydin moduulien nykyajan Kiinassa, ja sen tavoitteena on auttaa keskitason taitotaso puhutussa ja kirjallisessa Mandarin. Lohko 2 tarjoaa opiskelijoille, joilla on ennen kiinan kielen oppimiskokemuksia ja on myös sopiva, jos olet syntyperäinen Mandarin. ... [-]


M.Phil Suosittu Kirjallisuutta

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Irlanti Dublin

M.Phil Suositut kirjallisuuden tarjoaa opiskelijoille ainutlaatuisen mahdollisuuden kehittyneen tutkimuksen suosittu kirjallisuuden ja sen äärimmäisen tärkeä paikkansa moderni kulttuuri. Se jälkiä historiaan suosittuja genrejä kuten kauhu, science fiction, romantiikkaa, fantasia ja etsivä fiktio, ja tarjoaa kattavan johdannon teorioita suosittu. Huomaa, että hakemukset vuoden 2018/19 lukuvuodelle ovat nyt auki. [+]

Viimeisten kahden vuosikymmenen aikana, tutkimus suosittu kirjallisuutta kaikissa sen geneerisen muodoista on muuttunut kapealla alueella teoreettista mielenkiintoa yhdeksi vilkkaimmista ja nopeasti kasvaville alueille luetteloinnin sisällä kirjallisuuden opintoja. Perustettu vuonna 2005 M.Phil vuonna Suosittu kirjallisuus oli ensimmäinen (ja monta vuotta, vain) omistettu jatko kurssi tällä aihealueen. M.Phil tarjoaa opiskelijoille ainutlaatuisen mahdollisuuden suorittaa vaativaan opiskeluun suosittuja kirjallisuuden ja sen äärimmäisen tärkeä paikkansa moderni kulttuuri. Se jälkiä historiaan suosittuja genrejä kuten kauhu, science fiction, romantiikkaa, fantasia ja etsivä fiktio, ja tarjoaa kattavan johdannon teorioita suosittu. School of Englanti at Trinity College Dublin on vakiinnuttanut asemansa viime vuosikymmenen aikana merkittävänä kansainvälinen keskus akateeminen tutkimus Suosittu kirjallisuus, ja M.Phil houkuttelee hakijoita eri puolilta maailmaa. Jäsenet ydin opetus joukkue M.Phil ovat kaikki julkaissut runsaasti tiettyjä suosittu tyylilajit ja niiden välillä, on valvottu satoja M.Phil ja ylempää väitöskirjoja liittyvistä aiheista suosittu fiktiota. M.Phil. tarjoaa korvaamattoman lähtökohta niille, jotka haluavat tehdä edelleen opiskeluun, mutta myös valittaa niille, jotka haluavat kehittää kriittistä ja taitoja suhteessa tärkeä näkökohta nykykulttuurin. Tähän mennessä yli 200 opiskelijaa on valmistunut M.Phil, joista useimmat ovat päätyneet uraa, jotka ovat jollakin tavalla liittyvät opintojaan kanssamme. Lisäksi monet opiskelijat ovat päätyneet PhD tason tutkimusta ja käyvät akateemisen opetuksen ja tutkimuksen omia. Kurssirakenne Kurssi kestää yhden vuoden (syyskuun puolivälissä ja päättyy 30. elokuuta) ja on käytettävissä kokopäiväisesti vain. Se koostuu kahdesta pääosasta: peruskurssin luokan istuntoon kahdesti viikossa kahden tunnin ajan ja toisaalta vaihtoehto kurssi luokan kerran viikossa kahden tunnin ajan - osallistujat ottaa yhden lukukaudessa. Arviointi koostuu tietenkin työtä valmistunut lopussa kunkin aikavälillä, ja väitöskirja joita kumpikin opiskelijan... [-]


MPhil Filosofian

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 - 1 vuosi September 2018 Irlanti Dublin

Tämä yhden vuoden täysipäiväistä luo pohjan huippututkimuksen filosofian. MPhil Filosofian on laaja ja älyllisesti haastava jatko kurssi opiskelijoille, joilla on taustalla filosofian tai tieteenaloja vahvalla filosofian komponentti. [+]

Filosofian on ilo ilmoittaa, että humanistinen tiedekunta, humanistiset ja yhteiskuntatieteet Masters stipendi myönnetään saapuvan opiskelija MPhil Filosofian ohjelmaan lukuvuonna 2016/17.

Arvo stipendi on 5000 € panos MPhil Filosofian lukukausimaksujen (EU: n tai EU: n ulkopuolisista) varten 2016/17 lukuvuonna. Tiedekunnan stipendi tavoitteena on tukea ja kehittää lahjakkaiden jatko opiskelijoille taiteen, humanististen ja yhteiskuntatieteiden.

Kelpoisuus Tämä stipendi on saatavilla uusille tulokkaille (EU ja ei-EU) on MPhil Filosofian ohjelmassa ottamista vuonna syyskuu 2016. Ollakseen tukikelpoisia hakijoiden on oltava ja on virallisesti hyväksytty ehdoton tarjottu paikkaa tässä ohjelmassa 15. päivänä kesäkuuta 2016.... [-]


Videot

TCD

Ota yhteyttä

Trinity College Dublin

Osoite, 1. rivi Trinity College Dublin, College Green, Dublin 2
Dublin 2 Dublin, Irlanti
Verkkosivu http://www.tcd.ie/
Puhelin +353 1 896 1000