Trinity College Dublin - Business School

Esittely

Lue virallinen kuvaus

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited

Tervetuloa Trinity Business School. Valmistuneista hyötyvät ollut suorittanut huippuluokan liiketoiminnan tutkinnon yliopisto, joka on sekä tunnettuja ja arvostettuja eri puolilla maailmaa.

Trinity College Dublin on Irlannin ainoa yliopisto sijoittuu QS Top 100 yliopistot maailmassa (2015-16), ja emme ole liian yllättynyt meidän upeita kampuksen lueteltu Lonely Planetin Top 500 parhaita paikkoja maapallolla kun meillä on yli 160.000 turisteja vierailevat vuosittain.

TCD

Trinity College Dublin on vankka maine johtava kansainvälinen yliopisto, joka ulottuu yli neljän vuosisadan. Trinity Business School perustettiin vuonna 1925 ja on ollut innovatiivinen rooli johdon koulutuksen ja tutkimuksen, jotka molemmat palvelevat ja vaikuttaa teollisuuden. Vuosien meidän koulu on toiminut uranuurtajana tuomisessa MBA Eurooppaan ja luonut yksi Euroopan kysytyimmistä perustutkintoa liiketoiminnan koulutusohjelmissa. Meillä on useita korkeimmilla sijoilla MSc ohjelmia ja innovatiivinen uusi perustutkintoa liiketoiminnan tutkinto (Bachelor of Business Studies, BBS) ottaa ensimmäisessä opiskelijat 2016/17. Meillä on myös vilkas PhD ohjelman onnistunut valmistuneet työskentelevät ympäri maailmaa ja tuottavan vaikutuksen kautta tutkimuksen.

Meidän lähestymistapamme koulutukseen on ainutlaatuinen, korkea laatu ja me jatkuvasti parantamaan. Me meidän eteenpäin halu tuottaa viisi päätavoitetta, jotka perustuvat intohimomme on osa yrityksen koulu seuraus:

Koulutus keskittyy uraansa ja toimintakykyyn. Ohjelmat, jotka aiheuttavat paljon uraa valmistuneista ja erinomainen suorituskyky yrityksiä varten, joissa ne ovat mukana. Valmistuneista oppia huippuluokan todellisen maailman hallintaa sekä johtavien tutkijoiden ja korkean suorituskyvyn yritysjohtajat ja yrittäjät.

Joukko arvojen - "laittaa enemmän kuin otat pois". Otamme syvä ja vastuullinen näkymä termi "liiketoiminnan suorituskyky", joka luo tietoisuutta pidemmälle voitto sisällyttää vaikutusta liiketoiminnan yleensä taloudessa ja yhteiskunnassa. Odotamme tutkinnon "laittaa enemmän kuin he nostavat" talouden ja yhteiskunnan koko uransa.

TCD

Henkilökohtaista kehitystä ja hyvinvointia opiskelijoille. Tarjoamme mahdollisuuksia oppilaita tutkimaan ja kehittämään liiketoimintaa ja henkilökohtaista potentiaalia meidän koulutusohjelmissa sekä valmistaa heitä terveen uran olemassaolon nykypäivän dynaamisessa mutta usein stressaavaa työympäristössä.

Todellinen liiketoiminnan opetuskäytössä. Yliopisto sijaitsee aivan keskustassa vilkkaan ja ystävällinen Dublin City. Olemme lähellä: Irlannin Financial Services Centre (IFSC), Euroopan digitaalinen teollisuuden pääomaa, hallinnon ja julkisen sektorin hallinto pääkonttori, keskustan vähittäiskaupan, asiantuntijapalvelut teollisuuden ja Irlannin kulttuuriteollisuuden aloilla. Yksinkertaisesti, olemme kärjessä globaalien yritysten ja korkean suorituskyvyn uusiin yrityksiin naapurissamme. Olemme sijoittuneet erittäin yrittäjyyteen yliopisto ja antaa opiskelijoille koulutus, joita ne tarvitsevat excel ja uusien yritysten. Yrittäjämäinen napa tulee sijaitsemaan ytimessä uuden liiketoiminnan koulurakennus ja meillä on jo antaa opiskelijoille hyvät mahdollisuudet kehittää uusia hankkeita.

Tiukka tutkimus, joka palvelee sekä arvioi kriittisesti liiketoimintaa. Luominen ja sitten levittämällä tutkimus, jossa käsitellään kysymyksiä, jotka molemmat palvelevat ja kriittisesti sitoutua todellisia liiketoiminnan käytäntöjä ja yleisen järjestyksen.

kampus
Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso MSc »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MSc

Kansainvälisen Hallinnon Maisteri

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 12 kuukautta September 2018 Irlanti Dublin

Sijoittui 5. paras International Management Länsi-Euroopassa, tämä ohjelma on suunniteltu liiketoiminnan tutkinnon kehittää huippuluokan globaalin liiketoiminnan tuntemus. [+]

sijalla 5. paras International Management Länsi-Euroopassa, tämä ohjelma on suunniteltu liiketoiminnan tutkinnon kehittää huippuluokan globaalin liiketoiminnan tuntemus. Tämä ohjelma on tarkoitettu uran alkuvaiheessa henkilöt, joilla on suorittaville tutkinto liike tai liittyvän kurinalaisuutta. Keskitymme kehittämään nuorille johtajille, jotka haluavat jatkaa kansainvälistä uraa. Kansainvälinen kohortti luokkatoverit keskittyä oppimiseen huippuluokan globaalin liiketoiminnan osaamista ja kansainvälistä hallintaa teoria. Ohjelmatiedot Tämä ohjelma antaa opiskelijoille mahdollisuuden kokea aito kansainvälinen ja rajat kulttuuriympäristö. Maailmanlaajuinen luonne ohjelman, sen moduulit ja asuinpaikkaa viikko tarjoaa mahdollisuuksia ihmissuhde ja kulttuurivaihtoa sekä kehittää urasi verkkoon. Sekä perustavanlaatuinen koulutusta kaikilla hallinnasta kansainvälisessä ympäristössä, opiskelijat voivat mukauttaa ohjelmaa esimerkiksi kansainvälisen markkinoinnin, kansainvälisen rahoituksen tai kansainvälisen sosiaaliseen yrittäjyyteen. Keitä me etsimme? Trinity Business School opiskelijat tulevat monipuoliset perustutkintoa tieteenalojen ja saapuvat eri puolilla maailmaa. Kunnianhimoinen opiskelijat ovat valmiita lähtemään onnistunut ja täyttää uran polku liiketoiminnan oppimalla uusia taitoja ja parantaa olemassa olevia. Ne vievät tietoisuutta pidemmälle voitto sisällyttää vaikutusta liiketoiminnan laajempaan talouteen ja yhteiskuntaan. Odotamme tutkinnon "laittaa enemmän kuin he nostavat" talouden ja yhteiskunnan koko uransa. Pääsyvaatimukset Ensimmäisen tai ylemmän toisen luokan oppiarvo tai vastaava. Jos sinulla on vielä suorittaa oman tutkinto, lähetä viimeisimmät selostukset. Jos transkriptio ei ole Englanti, ota myös toimittaa virallinen käännös. Kahden lukuvuoden erotuomarit Työkokemus (valinnainen) IELTS tai TOEFL: Non-syntyperäisten puhujien tarvitsee IELTS yli 6,5, ilman bändi alle 6; tai TOEFL pisteet yli IBT 90. Jos ensisijainen tutkinto oli Englanti, voit jättää tämän vaatimuksen. GMAT pisteet voidaan vaatia tietyissä tapauksissa MSc International Management Avoimet työpaikat Meidän MSc International Management opiskelijat ovat suuren kysynnän jälkeen. Opiskelijat valmentaa asiantuntijoita henkilökohtaisia ​​taitoja, tunneäly ja... [-]

Maisterin Markkinointi

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 12 kuukautta September 2018 Irlanti Dublin

Tämä ohjelma keskittyy markkinointistrategian, branding, kuluttajien psykologia ja viestinnän taitoja tarvitaan tutkinnon kunnostautua valinnassa erikoistunut markkinointi uran. [+]

Tämä ohjelma keskittyy markkinointistrategian, branding, kuluttajien psykologia ja viestinnän taitoja tarvitaan tutkinnon kunnostautua valinnassa erikoistunut markkinointi uran. Tämä intensiivinen ohjelma on suunniteltu annettava opiskelijoille taitoja he tarvitsevat menestyäkseen valinnassa markkinointi uran. Opiskelija oppii keskeiset markkinoinnin erikoisaloja kuten strategian ja tuotemerkin sekä kehittää taitoja aloilla viestintä, suunnittelu ja analysointi, sosiaalinen media markkinointi ja tietojen analysointi. Ohjelmatiedot Analyyttinen ja käytäntö-pohjainen koulutus toimitetaan asiantuntija tiedekunnan ja johtajat ylhäältä monikansalliset, kuten Google ja Microsoft. Tämä ohjelma on vahva teollisuuden painopiste ja tarjoaa yritys- yhteydet markkinoinnin ja digitaalisen markkinoinnin toimialoilla, jonka toimipaikka sijaitsee vain muutaman minuutin päässä kampuksella. Korkeasti interaktiivisia oppitunteja herättää keskustelua ja antaa mahdollisuuksia kehittää viestintää ja neuvottelutaitoja, käsitellä tosielämän tapaustutkimuksia, pienryhmätyöskentely varten tehtäviä, osallistua aktiivisesti digitaalisen ja analyyttinen simulaatioita sekä osallistua säännöllisesti seminaareja kaiuttimet työskenteleville kaikilla markkinointitapa ja ajattelun. Keitä me etsimme? Trinity Business School opiskelijat tulevat monipuoliset perustutkintoa tieteenalojen ja saapuvat eri puolilla maailmaa. Kunnianhimoinen opiskelijat ovat valmiita lähtemään onnistunut ja täyttää uran polku liiketoiminnan oppimalla uusia taitoja ja parantaa olemassa olevia. Ne vievät tietoisuutta pidemmälle voitto sisällyttää vaikutusta liiketoiminnan laajempaan talouteen ja yhteiskuntaan. Odotamme tutkinnon "laittaa enemmän kuin he nostavat" talouden ja yhteiskunnan koko uransa. Pääsyvaatimukset Ensimmäisen tai ylemmän toisen luokan oppiarvo tai vastaava. Jos sinulla on vielä suorittaa oman tutkinto, lähetä viimeisimmät selostukset. Jos transkriptio ei ole Englanti, ota myös toimittaa virallinen käännös. Kahden lukuvuoden erotuomarit Työkokemus (valinnainen) IELTS tai TOEFL: Non-syntyperäisten puhujien tarvitsee IELTS yli 6,5, ilman bändi alle 6; tai TOEFL pisteet yli IBT 90. Jos ensisijainen tutkinto oli Englanti, voit jättää tämän vaatimuksen. GMAT pisteet voidaan... [-]

MSc Digitaalisen Markkinoinnin Strategia

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 12 kuukautta September 2018 Irlanti Dublin

Tämä ohjelma on suunniteltu antamaan opiskelijoille analyyttinen osaamista ja liiketoimintaosaamista tarvitsevat menestyäkseen digitaalisessa maailmassa. Opiskelija valmistua korkeasti koulutettuja digitaalisen markkinoinnin strategit. [+]

Tämä ohjelma on suunniteltu antamaan opiskelijoille analyyttinen osaamista ja liiketoimintaosaamista tarvitsevat menestyäkseen digitaalisessa maailmassa. Opiskelija valmistua korkeasti koulutettuja digitaalisen markkinoinnin strategit. Opiskelija otetaan käyttöön koko digitaalisen markkinoinnin ekosysteemin keskittymällä taitoja sinun täytyy tehokkaasti suunnitella, suunnitella ja toteuttaa strategioita, jotka tuovat lisäarvoa organisaatioille. Ohjelmatiedot MSc Digital Marketing Strategy keskittyy digitaalisen suunnittelun ja käyttäjäkokemuksen sekä digitalisointia vuorovaikutus maksaville asiakkaille, ilmaiseksi käyttäjille ja liike ymmärtää, miten yritykset harjoittaa liiketoimintaa digitaalisessa maailmassa. Opiskelija toteuttaa myös ammatillisen sertifikaatit kuten Advanced Google AdWords todistus ja Google Analytics todistus. Ohjelma on vahva teollisuuden painopiste ja kumppanuuteen perustuvaa lähestymistapaa digitaalisten ja markkinoinnin yritysten Dublin, koti tech ja käynnistysvaiheen hub Euroopassa kutsutaan "Silicon Docks." Vierailevia luennoitsijoita ja kaiuttimet ovat myös entiset ja nykyiset johtajat monikansallisten yritysten kuten Google, Facebook, Twitter, HubSpot ja Microsoft. Keitä me etsimme? Trinity Business School opiskelijat tulevat monipuoliset perustutkintoa tieteenalojen ja saapuvat eri puolilla maailmaa. Kunnianhimoinen opiskelijat ovat valmiita lähtemään onnistunut ja täyttää uran polku liiketoiminnan oppimalla uusia taitoja ja parantaa olemassa olevia. Ne vievät tietoisuutta pidemmälle voitto sisällyttää vaikutusta liiketoiminnan laajempaan talouteen ja yhteiskuntaan. Odotamme tutkinnon "laittaa enemmän kuin he nostavat" talouden ja yhteiskunnan koko uransa. Pääsyvaatimukset Ensimmäisen tai ylemmän toisen luokan oppiarvo tai vastaava. Jos sinulla on vielä suorittaa oman tutkinto, lähetä viimeisimmät selostukset. Jos transkriptio ei ole Englanti, ota myös toimittaa virallinen käännös. Kahden lukuvuoden erotuomarit Työkokemus (valinnainen) IELTS tai TOEFL: Non-syntyperäisten puhujien tarvitsee IELTS yli 6,5, ilman bändi alle 6; tai TOEFL pisteet yli IBT 90. Jos ensisijainen tutkinto oli Englanti, voit jättää tämän vaatimuksen. GMAT pisteet voidaan vaatia tietyissä tapauksissa... [-]

MSc Henkilöstöhallinnon

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 8 kuukautta September 2018 Irlanti Dublin

Tämä tupla-akkreditoitu ohjelma valmentaa kuin liiketoiminnan taustalla liiketoiminnan haasteisiin, mikä on ratkaisevan tärkeää toimiville järjestöille kiihtyvillä ja monimutkaisessa maailmassa. [+]

MSc henkilöstöhallinnon Tämä tupla-akkreditoitu ohjelma valmentaa kuin liiketoiminnan taustalla liiketoiminnan haasteisiin, mikä on ratkaisevan tärkeää toimiville järjestöille kiihtyvillä ja monimutkaisessa maailmassa.

Ohjelman yleiskatsaus MSc Human Resource Management on tarkoitettu opiskelijoille, joilla ei ole liiketoiminnan taustalla. Ainutlaatuisuutta ohjelma on loistava yhdistelmä tutkimuksen ja käytännön. Rakenne ohjelman tarkoituksena on rakentaa opiskelijan tietoa ja ymmärtämystä henkilöstöhallinnon ja myös antaa opiskelijoille hyvät mahdollisuudet ylittää luokkahuoneessa ja antaa heille oppia Human Resource Management todellisissa järjestöjen kautta Human Resource Management in Practice moduulissa. Opiskelijoille tarjotaan mahdollisuus suorittaa joko tutkimus väitöskirja tai yritys hanke, joka jälleen rakentamaan opiskelijan kykyä soveltaa teoriaa käytäntöön. Ohjelma yhdellä silmäyksellä Aloituspäivä: Syyskuu 2017 Kesto: 8 kuukautta Toimitus: 12 opetti moduuleja. Sinut arvioidaan kautta sekoitus kirjalliset kokeet ja jatkuva arviointi. Väitöskirja vaaditaan NFQ taso: 9 Ohjelmatiedot Ohjelma sisältää interaktiivisia oppitunteja, ryhmätöitä ja käytännön työpajoja organisaatioissa. Opiskelija voi myös toteuttaa yrityksen hanke sijasta väitöskirjan moduulin. Ohjelma on hyväksynyt seuraavat kaksi suurta HR ammattiryhmille: SHRM, yhteiskunta Human Resource Management, yhdysvaltalainen kanssa 285000 jäsentä yli 165 maassa HRCI, HR sertifioitu instituutti, joka myös perustuu Yhdysvalloissa yli 500000 HR-ammattilaiset yli 100 maassa Opiskelijaksi Keitä me etsimme? Trinity Business School opiskelijat tulevat monipuoliset perustutkintoa tieteenalojen ja saapuvat eri puolilla maailmaa. Kunnianhimoinen opiskelijat ovat valmiita lähtemään onnistunut ja täyttää uran polku liiketoiminnan oppimalla uusia taitoja ja parantaa olemassa olevia. Ne vievät tietoisuutta pidemmälle voitto sisällyttää vaikutusta liiketoiminnan laajempaan talouteen ja yhteiskuntaan. Odotamme tutkinnon "laittaa enemmän kuin he nostavat" talouden ja yhteiskunnan koko uransa. Pääsyvaatimukset Ensimmäinen tai ylempi toisen luokan oppiarvo, tai vastaava. Jos sinulla on vielä suorittaa oman... [-]

MSc In Finance

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 12 kuukautta September 2018 Irlanti Dublin

Sijoittui PN3 Masters in Corporate Finance Länsi-Euroopassa, tämä asiantuntija-ohjelma on tarkoitettu opiskelijoille, jotka haluavat kehittää uraansa rahoituspalvelujen areenalla. [+]

sijalla 3. Paras Masters Corporate Finance Länsi-Euroopassa, tämä asiantuntija-ohjelma on tarkoitettu opiskelijoille, jotka haluavat kehittää uraansa rahoituspalveluja areenalla. Erittäin interaktiivisia oppitunteja synnyttää keskustelua ja tarjoavat mahdollisuuksia kehittää esiintymistaidot, käsitellä tosielämän tapaustutkimuksia ja työskentelevät ryhmätöitä. 91% meidän opiskelijat saavat työtarjouksen 3 kuukauden kuluessa valmistuvien (Eduniversal Survey valmistuneet 2014/15). Ohjelmatiedot Toimitetaan asiantuntija tiedekunnan ja johtava rahoituksen ammattilaisten opiskelijat saavat korkeimmat analyyttinen ja käytännön koulutuksen mahdollista. Trinity Business School on yhteistyötä Chartered Alternative Investment Analyst (CAIA) ry ja Chartered Financial Analyst (CFA) Institute - jotka molemmat ovat huomanneet akateeminen kurinalaisuutta ja alan tarvittavat taidot opetetaan opiskelijoille. Keitä me etsimme? Trinity Business School opiskelijat tulevat monipuoliset perustutkintoa tieteenalojen ja saapuvat eri puolilla maailmaa. Kunnianhimoinen opiskelijat ovat valmiita lähtemään onnistunut ja täyttää uran polku liiketoiminnan oppimalla uusia taitoja ja parantaa olemassa olevia. Ne vievät tietoisuutta pidemmälle voitto sisällyttää vaikutusta liiketoiminnan laajempaan talouteen ja yhteiskuntaan. Odotamme tutkinnon "laittaa enemmän kuin he nostavat" talouden ja yhteiskunnan koko uransa. Pääsyvaatimukset Ensimmäisen tai ylemmän toisen luokan oppiarvo tai vastaava. Jos sinulla on vielä suorittaa oman tutkinto, lähetä viimeisimmät selostukset. Jos transkriptio ei ole Englanti, ota myös toimittaa virallinen käännös. Kahden lukuvuoden erotuomarit Työkokemus (valinnainen) IELTS tai TOEFL: Non-syntyperäisten puhujien tarvitsee IELTS yli 6,5, ilman bändi alle 6; tai TOEFL pisteet yli IBT 90. Jos ensisijainen tutkinto oli Englanti, voit jättää tämän vaatimuksen. GMAT pisteet voidaan vaatia tietyissä tapauksissa MSc Finance Avoimet työpaikat Meidän MSc Finance opiskelijat ovat suuren kysynnän jälkeen. Monet opiskelijat rakentaa ammatillista yhteyksiä opintojensa aikana ja mennä töihin globaaleja yrityksiä kuten Accenture, Deloitte, JP Morgan ja Google.... [-]

MSc In Management

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 12 kuukautta September 2018 Irlanti Dublin

Sijalla 1. Paras Masters in General Management Länsi-Euroopassa, tämä ohjelma on suunniteltu ei-liiketoiminnan tutkinnon. Se täydentää perustutkintoa astetta ja antavat sinulle johtamistaitoja tarvitaan menestyä nykypäivän globaalissa liiketoimintaympäristössä. [+]

sijalla 1. Paras Masters in General Management Länsi-Euroopassa, tämä ohjelma on suunniteltu ei-liiketoiminnan tutkinnon. Se täydentää perustutkintoa astetta ja antavat sinulle johtamistaitoja tarvitaan menestyä nykypäivän globaalissa liiketoimintaympäristössä. Suunniteltu ensisijaisesti muuhun kuin liiketoiminnan valmistuneet, tämä ohjelma täydentää perustutkintoa astetta ja varustaa sinut johtamistaitoja tarvitaan menestyä nykypäivän globaalissa liiketoimintaympäristössä. Kurssi kattaa kaikki keskeiset osa-alueet hallinta, hallinnasta ihmiset rahoittaa strategiseen suunnitteluun ja toimintaan. Ohjelmatiedot Akateeminen joukkue tuovat runsaasti tietoa ja kokemusta monilla aloilla, jotka tarjoavat todella maailmanlaajuinen näkökulma. Kautta käytännön oppimista, simulaatiot, keskustelujen, tapaustutkimuksia ja puhujavieraita, opiskelijat oppivat analysoimaan todellisia liiketoiminnan kysymyksiä. Ohjelma keskittyy myös neuvottelu ja johtajuutta auttaa opiskelijoita hallita konflikteja ja kehittää johtamistyyli. Saat myös edelleen räätälöidä määrin valittavien. Nämä vaihtoehdot tarkistetaan vuosittain perustuen työnantajan palautetta ja markkinoiden vaatimuksiin. Keitä me etsimme? Trinity Business School opiskelijat tulevat monipuoliset perustutkintoa tieteenalojen ja saapuvat eri puolilla maailmaa. Kunnianhimoinen opiskelijat ovat valmiita lähtemään onnistunut ja täyttää uran polku liiketoiminnan oppimalla uusia taitoja ja parantaa olemassa olevia. Ne vievät tietoisuutta pidemmälle voitto sisällyttää vaikutusta liiketoiminnan laajempaan talouteen ja yhteiskuntaan. Odotamme tutkinnon "laittaa enemmän kuin he nostavat" talouden ja yhteiskunnan koko uransa. Pääsyvaatimukset Ensimmäisen tai ylemmän toisen luokan oppiarvo tai vastaava. Jos sinulla on vielä suorittaa oman tutkinto, lähetä viimeisimmät selostukset. Jos transkriptio ei ole Englanti, ota myös toimittaa virallinen käännös. Kahden lukuvuoden erotuomarit Työkokemus (valinnainen) IELTS tai TOEFL: Non-syntyperäisten puhujien tarvitsee IELTS yli 6,5, ilman bändi alle 6; tai TOEFL pisteet yli IBT 90. Jos ensisijainen tutkinto oli Englanti, voit jättää tämän vaatimuksen. GMAT pisteet voidaan vaatia tietyissä tapauksissa MSc Management Avoimet työpaikat Meidän MSc... [-]

MSc Rahoitusriskien Hallinta

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 12 kuukautta September 2018 Irlanti Dublin

Tämä tiukka ohjelma esittelee työkaluja ja taitoja nykyaikaisen rahoitusriskien hallinnan, maksimoi mahdollisuudet edetä uralla tässä jännittävässä alalla. [+]

Tämä tiukka ohjelma esittelee työkaluja ja taitoja nykyaikaisen rahoitusriskien hallinnan, maksimoi mahdollisuudet edetä uralla tässä jännittävässä alalla. Tämä ohjelma on tarkoitettu opiskelijoille, joiden määrällinen tausta, jotka haluavat tutkia, miten taloudellisia välineitä voidaan käyttää riskien pienentämiseksi yrityksille ja yhteiskunnalle. Opiskelija osaa tulkita ja arvioida sitä, että yksittäisten rahoitusvälineiden ja varojen, vaikka kritisoimalla moderni rahoitusta riski näkökulmasta. Ohjelmatiedot Alan ammattilaiset, lääkärit ja konsultteja ympäri maailmaa opettaa oppilaita ennustaa, reagoida ja minimalise riskialue valitsemaansa alaa. Koko ohjelman opiskelijat oppia kolme pilaria vaara, jotka vaikuttavat teollisuuden eri puolilla maailmaa: Market Risk Luottoriski operatiivinen riski Opiskelija on mahdollisuus saada koulutusta Bloombergin kautta erikoistuneen Bloomberg terminaalit. Ohjelma myös valmentaa FRM tutkimukset. FRM on maailmanlaajuisesti tunnustettu ammatillinen nimitys taloudellinen riskinhallinnasta, antaa opiskelijoille kilpailuetua maailmanmarkkinoilla. Trinity College on myös kumppani Professional riskienhallintapäälliköt "International Association, yksi maailman johtavista riskienhallinnan elimissä. Canary Wharf Työharjoittelu Tehokkaimpia opiskelija käyttäytymisen kaupankäynnin ansaita matkan Canary Wharf Lontoossa, jossa he oppivat kaupan harjoittajat live ympäristössä ja saada ennennäkemätön kokemus edetä urallaan. Keitä me etsimme? Trinity Business School opiskelijat tulevat monipuoliset perustutkintoa tieteenalojen ja saapuvat eri puolilla maailmaa. Kunnianhimoinen opiskelijat ovat valmiita lähtemään onnistunut ja täyttää uran polku liiketoiminnan oppimalla uusia taitoja ja parantaa olemassa olevia. Ne vievät tietoisuutta pidemmälle voitto sisällyttää vaikutusta liiketoiminnan laajempaan talouteen ja yhteiskuntaan. Odotamme tutkinnon "laittaa enemmän kuin he nostavat" talouden ja yhteiskunnan koko uransa. Pääsyvaatimukset Ensimmäisen tai ylemmän toisen luokan oppiarvo tai vastaava. Jos sinulla on vielä suorittaa oman tutkinto, lähetä viimeisimmät selostukset. Jos transkriptio ei ole Englanti, ota myös toimittaa virallinen käännös. Kahden lukuvuoden erotuomarit Työkokemus (valinnainen) IELTS tai... [-]

MSc Yrittäjyyden

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 12 kuukautta September 2018 Irlanti Dublin

Suunniteltu innovatiivisia opiskelijoille haluavat käynnistää oman yrityksen, tämä ohjelma antaa opiskelijoille harkintakyky, jota tarvitaan menestymiseen. [+]

MSc yrittäjyyden Suunniteltu innovatiivisia opiskelijoille haluavat käynnistää oman yrityksen, tämä ohjelma antaa opiskelijoille harkintakyky, jota tarvitaan menestymiseen.

Ohjelman yleiskatsaus Tämä ohjelma on suunniteltu varustamaan opiskelijoille asiantuntemusta ja käytännön valmiudet käynnistää tai tukea uusia yrityksiä. Kanssa voimakas keskittyminen teknologian ja kansainvälinen yrittäjyys, opiskelijat oppivat kunnostautua aloittaa uusiin hankkeisiin, tuki- ja rahoitus yrityksen tai käyttämällä yrittäjyyteen ajattelutapa ja lähestymistapa olemassa olevia yrityksiä hakee kasvua. Suunniteltu niille, joilla yrittäjyyden ajattelutapaa, ohjelma on ainutlaatuinen eettiset käytös sekä hyvinvointia yrittäjän keskellä stressaava luonne uusien yritysten kehittämisen. Opiskelija saavuttaa uran taidot paremmin uuden yrityksen, talous uusia yrityksiä, tukea uusia yritystoiminnan kehittämiseen tai laajuuden ja kasvattaa olemassa oleville yrityksille. Trinity College on 1. Euroopassa tuottaa yrittäjille ja aloittaville yrityksille. Ohjelma yhdellä silmäyksellä Aloituspäivä: Syyskuu 2017 Kesto: 12 kk Toimitus: 10 opetti moduuleja. Sinut arvioidaan kautta sekoitus kirjalliset kokeet ja jatkuva arviointi NFQ taso: 9 Ohjelmatiedot Ohjelma sisältää interaktiivisia oppitunteja, työpajoja ja ryhmätöitä. Opiskelija voi myös toteuttaa tutkimuksen muodossa yhtiön hankkeen sijaan standardin väitöskirja. Opiskelijaksi Keitä me etsimme? Trinity Business School opiskelijat tulevat monipuoliset perustutkintoa tieteenalojen ja saapuvat eri puolilla maailmaa. Kunnianhimoinen opiskelijat ovat valmiita lähtemään onnistunut ja täyttää uran polku liiketoiminnan oppimalla uusia taitoja ja parantaa olemassa olevia. Ne vievät tietoisuutta pidemmälle voitto sisällyttää vaikutusta liiketoiminnan laajempaan talouteen ja yhteiskuntaan. Odotamme tutkinnon "laittaa enemmän kuin he nostavat" talouden ja yhteiskunnan koko uransa. Pääsyvaatimukset Ensimmäinen tai ylempi toisen luokan oppiarvo, tai vastaava. Jos sinulla on vielä suorittaa oman tutkinto, lähetä viimeisimmät selostukset. Jos transkripti ei ole Englanti, ota toimittaa myös virallinen käännös Kahden lukuvuoden erotuomarit Työkokemus (valinnainen)... [-]

Videot

Trinity College Dublin

Trinity Business School, at the Heart of Business

Ota yhteyttä

Trinity Business School

Osoite, 1. rivi Trinity College Dublin, the University of Dublin College Green Dublin 2, Ireland
Dublin, Irlanti
Verkkosivu http://www.tcd.ie/
Puhelin +353 1 896 1000