Trinity College Dublin - Business School

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tervetuloa Trinity Business School. Valmistuneista hyötyvät ollut suorittanut huippuluokan liiketoiminnan tutkinnon yliopisto, joka on sekä tunnettuja ja arvostettuja eri puolilla maailmaa.

Trinity College Dublin on Irlannin ainoa yliopisto sijoittuu QS Top 100 yliopistot maailmassa (2015-16), ja emme ole liian yllättynyt meidän upeita kampuksen lueteltu Lonely Planetin Top 500 parhaita paikkoja maapallolla kun meillä on yli 160.000 turisteja vierailevat vuosittain.

TCD

Trinity College Dublin on vankka maine johtava kansainvälinen yliopisto, joka ulottuu yli neljän vuosisadan. Trinity Business School perustettiin vuonna 1925 ja on ollut innovatiivinen rooli johdon koulutuksen ja tutkimuksen, jotka molemmat palvelevat ja vaikuttaa teollisuuden. Vuosien meidän koulu on toiminut uranuurtajana tuomisessa MBA Eurooppaan ja luonut yksi Euroopan kysytyimmistä perustutkintoa liiketoiminnan koulutusohjelmissa. Meillä on useita korkeimmilla sijoilla MSc ohjelmia ja innovatiivinen uusi perustutkintoa liiketoiminnan tutkinto (Bachelor of Business Studies, BBS) ottaa ensimmäisessä opiskelijat 2016/17. Meillä on myös vilkas PhD ohjelman onnistunut valmistuneet työskentelevät ympäri maailmaa ja tuottavan vaikutuksen kautta tutkimuksen.

Meidän lähestymistapamme koulutukseen on ainutlaatuinen, korkea laatu ja me jatkuvasti parantamaan. Me meidän eteenpäin halu tuottaa viisi päätavoitetta, jotka perustuvat intohimomme on osa yrityksen koulu seuraus:

Koulutus keskittyy uraansa ja toimintakykyyn. Ohjelmat, jotka aiheuttavat paljon uraa valmistuneista ja erinomainen suorituskyky yrityksiä varten, joissa ne ovat mukana. Valmistuneista oppia huippuluokan todellisen maailman hallintaa sekä johtavien tutkijoiden ja korkean suorituskyvyn yritysjohtajat ja yrittäjät.

Joukko arvojen - "laittaa enemmän kuin otat pois". Otamme syvä ja vastuullinen näkymä termi "liiketoiminnan suorituskyky", joka luo tietoisuutta pidemmälle voitto sisällyttää vaikutusta liiketoiminnan yleensä taloudessa ja yhteiskunnassa. Odotamme tutkinnon "laittaa enemmän kuin he nostavat" talouden ja yhteiskunnan koko uransa.

TCD

Henkilökohtaista kehitystä ja hyvinvointia opiskelijoille. Tarjoamme mahdollisuuksia oppilaita tutkimaan ja kehittämään liiketoimintaa ja henkilökohtaista potentiaalia meidän koulutusohjelmissa sekä valmistaa heitä terveen uran olemassaolon nykypäivän dynaamisessa mutta usein stressaavaa työympäristössä.

Todellinen liiketoiminnan opetuskäytössä. Yliopisto sijaitsee aivan keskustassa vilkkaan ja ystävällinen Dublin City. Olemme lähellä: Irlannin Financial Services Centre (IFSC), Euroopan digitaalinen teollisuuden pääomaa, hallinnon ja julkisen sektorin hallinto pääkonttori, keskustan vähittäiskaupan, asiantuntijapalvelut teollisuuden ja Irlannin kulttuuriteollisuuden aloilla. Yksinkertaisesti, olemme kärjessä globaalien yritysten ja korkean suorituskyvyn uusiin yrityksiin naapurissamme. Olemme sijoittuneet erittäin yrittäjyyteen yliopisto ja antaa opiskelijoille koulutus, joita ne tarvitsevat excel ja uusien yritysten. Yrittäjämäinen napa tulee sijaitsemaan ytimessä uuden liiketoiminnan koulurakennus ja meillä on jo antaa opiskelijoille hyvät mahdollisuudet kehittää uusia hankkeita.

Tiukka tutkimus, joka palvelee sekä arvioi kriittisesti liiketoimintaa. Luominen ja sitten levittämällä tutkimus, jossa käsitellään kysymyksiä, jotka molemmat palvelevat ja kriittisesti sitoutua todellisia liiketoiminnan käytäntöjä ja yleisen järjestyksen.

kampus
Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso MSc-tutkinnot » Katso Jatkotutkintotodistukset » Katso EMBA-tutkinnot » Katso MBA-tutkinnot »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MSc

Kansainvälisen Hallinnon Maisteri

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 12 kuukautta September 2018 Irlanti Dublin

Sijoittui 5. paras International Management Länsi-Euroopassa, tämä ohjelma on suunniteltu liiketoiminnan tutkinnon kehittää huippuluokan globaalin liiketoiminnan tuntemus. [+]

sijalla 5. paras International Management Länsi-Euroopassa, tämä ohjelma on suunniteltu liiketoiminnan tutkinnon kehittää huippuluokan globaalin liiketoiminnan tuntemus.

Tämä ohjelma on tarkoitettu uran alkuvaiheessa henkilöt, joilla on suorittaville tutkinto liike tai liittyvän kurinalaisuutta. Keskitymme kehittämään nuorille johtajille, jotka haluavat jatkaa kansainvälistä uraa. Kansainvälinen kohortti luokkatoverit keskittyä oppimiseen huippuluokan globaalin liiketoiminnan osaamista ja kansainvälistä hallintaa teoria.

Ohjelmatiedot

Tämä ohjelma antaa opiskelijoille mahdollisuuden kokea aito kansainvälinen ja rajat kulttuuriympäristö. Maailmanlaajuinen luonne ohjelman, sen moduulit ja asuinpaikkaa viikko tarjoaa mahdollisuuksia ihmissuhde ja kulttuurivaihtoa sekä kehittää urasi verkkoon.... [-]


MSc Digitaalisen Markkinoinnin Strategia

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 12 kuukautta September 2018 Irlanti Dublin

Tämä ohjelma on suunniteltu antamaan opiskelijoille analyyttinen osaamista ja liiketoimintaosaamista tarvitsevat menestyäkseen digitaalisessa maailmassa. Opiskelija valmistua korkeasti koulutettuja digitaalisen markkinoinnin strategit. [+]

Tämä ohjelma on suunniteltu antamaan opiskelijoille analyyttinen osaamista ja liiketoimintaosaamista tarvitsevat menestyäkseen digitaalisessa maailmassa. Opiskelija valmistua korkeasti koulutettuja digitaalisen markkinoinnin strategit.

Opiskelija otetaan käyttöön koko digitaalisen markkinoinnin ekosysteemin keskittymällä taitoja sinun täytyy tehokkaasti suunnitella, suunnitella ja toteuttaa strategioita, jotka tuovat lisäarvoa organisaatioille.

Ohjelmatiedot

MSc Digital Marketing Strategy keskittyy digitaalisen suunnittelun ja käyttäjäkokemuksen sekä digitalisointia vuorovaikutus maksaville asiakkaille, ilmaiseksi käyttäjille ja liike ymmärtää, miten yritykset harjoittaa liiketoimintaa digitaalisessa maailmassa. Opiskelija toteuttaa myös ammatillisen sertifikaatit kuten Advanced Google AdWords todistus ja Google Analytics todistus.... [-]


MSc In Finance

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 12 kuukautta September 2018 Irlanti Dublin

Sijoittui PN3 Masters in Corporate Finance Länsi-Euroopassa, tämä asiantuntija-ohjelma on tarkoitettu opiskelijoille, jotka haluavat kehittää uraansa rahoituspalvelujen areenalla. [+]

sijalla 3. Paras Masters Corporate Finance Länsi-Euroopassa, tämä asiantuntija-ohjelma on tarkoitettu opiskelijoille, jotka haluavat kehittää uraansa rahoituspalveluja areenalla.

Erittäin interaktiivisia oppitunteja synnyttää keskustelua ja tarjoavat mahdollisuuksia kehittää esiintymistaidot, käsitellä tosielämän tapaustutkimuksia ja työskentelevät ryhmätöitä.

91% meidän opiskelijat saavat työtarjouksen 3 kuukauden kuluessa valmistuvien (Eduniversal Survey valmistuneet 2014/15).

Ohjelmatiedot

Toimitetaan asiantuntija tiedekunnan ja johtava rahoituksen ammattilaisten opiskelijat saavat korkeimmat analyyttinen ja käytännön koulutuksen mahdollista. Trinity Business School on yhteistyötä Chartered Alternative Investment Analyst (CAIA) ry ja Chartered Financial Analyst (CFA) Institute - jotka molemmat ovat huomanneet akateeminen kurinalaisuutta ja alan tarvittavat taidot opetetaan opiskelijoille. ... [-]


MSc In Human Resource Management

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 8 kuukautta September 2018 Irlanti Dublin

Tämä kaksinkertainen akkreditoitu ohjelma valmistaa opiskelijoille liiketoiminnan ulkopuolisia taustoja liiketoiminnan haasteisiin, mikä on ratkaisevan tärkeää organisaatioille, jotka toimivat yhä dynaamisemmassa ja monimutkaisemmassa maailmassa. [+]

MSc in Human Resource Management

Olemme ainoa ohjelma Irlannissa ja eräs harvoista maailmassa, joita maailman kolme suurinta HR-elintä hyväksyy:

• Täysin akkreditoitu Chartered Institute of Personnel Development (CIPD) tasolla 7

• Täysin hyväksytty HR Certified Institute (HRCI) johtava MSM-insinööri HRM: ssä

• Täysin yhdenmukaistettu Human Resource Management (SHRM): n maailmanlaajuisen HR-opetussuunnitelman oppaiden ja mallien kanssa

Ohjelman yleiskuvaus

MSc in Human Resource Management on suunniteltu opiskelijoille, joilla ei ole liiketoiminnan tausta. Ohjelman ainutlaatuisuus on erinomainen yhdistelmä tutkimuksen ja käytännön välillä. Ohjelman rakenne on suunniteltu rakentamaan opiskelijan tietämystä ja ymmärrystä inhimillisten voimavarojen hallinnoinnista ja tarjoamaan opiskelijoille hyvät mahdollisuudet ohjata luokkahuoneen ulkopuolelle ja antaa heille mahdollisuuden oppia henkilöresurssien hallintaa todellisissa organisaatioissa Human Resource Management in Practice -moduulin kautta. Opiskelijoille tarjotaan mahdollisuus tehdä joko väitöskirja tai yritysprojekti, joka jälleen rakentaa opiskelijoiden kyvyn soveltaa teoriaa käytäntöön.... [-]


MSc In Management

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 12 kuukautta September 2018 Irlanti Dublin

Tämä on ohjelma, joka on suunniteltu muille kuin ammattikoulutetuille. Se täydentää perustutkintoa ja antaa sinulle johtamisen taitoja, jotka ovat välttämättömiä menestymään tämän päivän globaalissa liiketoimintaympäristössä. [+]

Sijalla 1. Paras Masters in General Management Länsi-Euroopassa, tämä ohjelma on suunniteltu ei-liiketoiminnan tutkinnon. Se täydentää perustutkintoa ja antaa sinulle johtamisen taitoja, jotka ovat välttämättömiä menestymään tämän päivän globaalissa liiketoimintaympäristössä.

Suunniteltu ensisijaisesti muille kuin ammattilaisille, tämä ohjelma täydentää perustutkintotodistusta ja varustaa sinut hallintaan tarvittavat menestyä nykypäivän globaalissa liiketoimintaympäristössä. Kurssi kattaa kaikki johtamisen keskeiset puolet, hallitsemasta ihmisiä rahoittamaan strategiseen suunnitteluun ja toimintaan.

Ohjelmatiedot

Meidän akateemisen tiimimme tuo runsaasti tietoa ja kokemusta eri aloilla, mikä tarjoaa todella globaalin näkökulman. Käytännön oppimisen, simulaatioiden, keskustelujen, tapaustutkimusten ja vierailevien puhujien avulla opiskelija oppii analysoimaan todellisia liiketoimintaongelmia. Ohjelma keskittyy myös neuvotteluihin ja johtajuuteen, jotta oppilaat voivat hallita konflikteja ja kehittää johtajuustyyliään. Voit myös räätälöidä tutkintoa edelleen valinnaisilla. Näitä vaihtoehtoja tarkastellaan vuosittain työnantajan palautteen ja markkinoiden vaatimusten perusteella.... [-]


MSc Markkinointi

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 12 kuukautta September 2018 Irlanti Dublin

Tämä ohjelma keskittyy markkinointistrategiaan, brändäykseen, kuluttajapsykologiaan ja viestintätaitoihin, joita tutkinnon suorittaneet voivat ylittää valitsemallaan erikoistuneesta markkinointiurasta. [+]

Tämä ohjelma keskittyy markkinointistrategiaan, brändäykseen, kuluttajapsykologiaan ja viestintätaitoihin, joita tutkinnon suorittaneet voivat ylittää valitsemallaan erikoistuneesta markkinointiurasta.

Tämä intensiivinen ohjelma on suunniteltu tarjoamaan opiskelijoille taitoja, joita he tarvitsevat menestyäkseen valitsemallaan markkinointiurallaan. Opiskelija oppii keskeiset markkinointikysymykset, kuten strategiat ja brändäys sekä osaamisen kehittäminen viestinnän, suunnittelun ja analysoinnin, sosiaalisen median markkinoinnin ja tietojen analytiikan aloilla.

Ohjelmatiedot

Analyyttista ja käytännönläheistä koulutusta toimittavat asiantuntijatieteiden tiedekunta ja johtajat monikansallisista huippuyrityksistä, kuten Google ja Microsoft. Ohjelmalla on vahva alan keskittyminen ja se tarjoaa yritysten yhteydet markkinointiin ja digitaaliseen markkinointiin, joiden pääkonttori sijaitsee vain muutaman minuutin päässä kampuksesta.... [-]


Msc Rahoitusriskien Hallintaan

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 12 kuukautta September 2018 Irlanti Dublin

Tämä tiukka ohjelma esittelee työkaluja ja taitoja nykyaikaisen rahoitusriskien hallinnan, maksimoi mahdollisuudet edetä uralla tässä jännittävässä alalla. [+]

Tämä tiukka ohjelma esittelee työkaluja ja taitoja nykyaikaisen rahoitusriskien hallinnan, maksimoi mahdollisuudet edetä uralla tässä jännittävässä alalla.

Tämä ohjelma on tarkoitettu opiskelijoille, joiden määrällinen tausta, jotka haluavat tutkia, miten taloudellisia välineitä voidaan käyttää riskien pienentämiseksi yrityksille ja yhteiskunnalle. Opiskelija osaa tulkita ja arvioida sitä, että yksittäisten rahoitusvälineiden ja varojen, vaikka kritisoimalla moderni rahoitusta riski näkökulmasta.

Ohjelmatiedot

Alan ammattilaiset, lääkärit ja konsultteja ympäri maailmaa opettaa oppilaita ennustaa, reagoida ja minimalise riskialue valitsemaansa alaa. Koko ohjelman opiskelijat oppia kolme pilaria vaara, jotka vaikuttavat teollisuuden eri puolilla maailmaa:... [-]


Yrittäjyyden MSc

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 12 kuukautta September 2018 Irlanti Dublin

Suunniteltu innovatiivisille opiskelijoille, jotka haluavat aloittaa oman yrityksen, tämä ohjelma antaa opiskelijoille mahdollisuuden menestyä. [+]

Yrittäjyyden MSc

Suunniteltu innovatiivisille opiskelijoille, jotka haluavat aloittaa oman yrityksen, tämä ohjelma antaa opiskelijoille mahdollisuuden menestyä.

Ohjelman yleiskuvaus

Tämä ohjelma on suunniteltu tarjoamaan opiskelijoille erikoisosaamista ja käytännön kykyä aloittaa tai tukea uusia yrityksiä. Yrittäessään voimakkaasti teknologista ja kansainvälistä yrittäjyyttä oppilaat oppivat erinomaisesti uusien yritysten käynnistämiseen, yritystoiminnan tukemiseen ja rahoittamiseen sekä yrittäjyyskysymysten ja lähestymistapojen hyödyntämiseen olemassa olevissa kasvavassa yrityksessä.

Suunniteltu niille, joilla on yrittäjähenkisyys, ohjelma on ainutlaatuinen käsitellä eettistä käyttäytymistä sekä hyvinvointia yrittäjän keskellä stressaavaa luonnetta uuden yrityksen kehittämiseen. Opiskelija saavuttaa uravalmiudet paremmin aloittaa uusi yritys, rahoittaa uusia yrityksiä, tukea uutta yritystoimintaa tai laajentaa ja kasvattaa olemassa olevia yrityksiä.... [-]


Videot

Trinity College Dublin

Trinity Business School, at the Heart of Business

Ota yhteyttä

Trinity Business School

Osoite, 1. rivi Trinity College Dublin, the University of Dublin College Green Dublin 2, Ireland
Dublin, County Dublin, Irlanti
Verkkosivu http://www.tcd.ie/
Puhelin +353 1 896 1000