The Lir National Academy of Dramatic Art at Trinity College Dublin.

Esittely

Lue virallinen kuvaus

LIR, Irlannin National Academy of näyttämötaiteen perustettiin seurauksena TUNNUSTETTAVA TARVE AkAtemiA huippuosaaminen Irlannin saaren.

Training näyttelemisestä, vaiheessa hallinta, tekninen teatteri, playwriting, teatteri, lavastus, valosuunnittelu, pukusuunnittelu ja teatteri ohjaamiseen tarjotaan kokoaikaisesti at-opiskelijaa tasolla. Lyhytkursseja Stanislavski System, Performing Shakespeare, Vt ja Irlannin teatteri, Sensing Laban ja musiikkiteatteri tarjotaan vakiintuneiden toimijoiden tai toimijoiden koulutuksessa. Vaikka kursseja myös Johdatus Vt, Young Actors 'Programme, IA Clown, Clear ja Confident Voice ja Puppet tekeminen tarjotaan kaikille, joilla on kiinnostusta, joilla ja haluaa kehittää taitojaan.

LIR tiivis yhdistysten kanssa Royal Academy of Dramatic Art (RADA) Lontoossa ja Trinity College Dublin varmistaa, että sisältö kaikkien kurssien asetetaan korkeimpien kansainvälisten standardien, joten olitpa jossa suorittamaan jatko Master Degree in Playwriting tai aloittelijoille Johdatus Vt Tietenkin voit koulutetaan teollisuuden ammattilaisten luottavainen, dynaaminen ja hauskaa ympäristöön.

Tutorit at LIR on laaja kokemus ammattiteatteri ja jatkaa työtä ja olla tiiviissä yhteydessä kansallisiin ja kansainvälisiin teatteri teollisuudelle. Syvyys ja leveys koulutus täydennetään vierailuluentoja ja työpajoja johtavien kansainvälisten lukuja vaiheessa ja näytön.

Tarjoama koulutus LIR tapahtuu jännittävä rakennus on suunniteltu erityisesti erilaisia ​​kursseja on kaksi joustavaa mustan laatikon studiot, sekä 3 harjoitus huonetta, tanssi / liike studio, joka on puu- ja metallityöt työpaja, luonnonkaunis art studio, design sudio ja erilaisia ​​joustavia opetuksen tiloihin sopivaksi koulutusta Lir n toimijat, apuohjaajat, kirjailijat, vaiheessa suunnittelijat, teatteri johtajat ja kaikki osallistujat.

RAKENNUS

LIR suunniteltiin kulttuurin keskus OMIA monipuoliset opiskelijamääriä erilaisia ​​kursseja LIITTYVÄT DISTINCT ammattialojen Yöllä Lir avaa ovensa yleisölle ja tarjoaa kehittää ohjelma esityksiä, elokuvia, playreadings , puhuu ja luentoja. Seuraavan sukupolven teatterin, elokuvan, radio- ja tv-draama päättäjät ovat hoitamatta The Lir ja se on erittäin tärkeää opiskelijoiden vuorovaikutuksessa välisiä tieteenalojen mutta myös vakiintuneiden ammateissa ja laajalle yleisölle. LIR rakennus tarjoaa mahdollisuuden tällaisen vuorovaikutuksen tapahtua viihtyisässä.

LIR palveluihin kuuluu:

STUDIO ONE, 17m x 10m

Täysin joustava musta laatikko studio istuma noin 150. Tämä täysin varusteltu tila voidaan määrittää tarpeita suorituskykyä. Stage Management ja tekninen teatteri opiskelijat voivat olla käytettävissä avustamaan lavastus, tuotanto ja hoito riippuen niiden saatavuudesta

STUDIO KAKSI, 8m x 12m

Tämä musta laatikko studio paikkainen noin 70, voidaan myös jakaa kahteen opetukseen huonetta. Studio kaksi sopii pienen mittakaavan tuotannon tai intiimi luova esityksiä.

LIR CAFE / viinibaari

Tämä täysin toimiva viinibaari ja kahvila sijaitsee Päälämpiö The Lir. Paikkainen noin 60 ja seisomapaikkoja 140 tämän alan toimii syöttölaite alue molempien studiot.

Tanssistudio, 8m x 9m

Peilattu seinä ja urheilu lattia, tämä tila on ihanteellinen tanssin ja liikkeen harjoituksia.

REHEARSAL STUDIO, 8m x 7m

Tämä harjoitus tila voidaan myös jakaa kahteen opetukseen huonetta.

Harjoitus huone 2, 13m x 8.5m

Harjoitus huone 3, 9m x 835m

Muut tilat

  • Kaksi pukuhuonetta
  • suihku
  • Neljä käytäntö huoneet
  • Täysin varusteltu puuta ja metallia työpaja rakentamiseen kaikki sarjat ja ominaisuudet
  • Vaatekaappi workshop

Studiot ja harjoitustilat voi vuokrata ja ne sopivat harjoituksia TEATTERIFESTIVAALI JA Fringe Festival TUOTANNOT

Kumppanimme

LIR kehitti kumppanuutta Cathal Ryan Trust ja Trinity College Dublin ja avasi ovensa ensimmäiset opiskelijat syyskuussa 2011. Se on muodollisesti liittyy maailmankuulun Royal Academy of Dramatic Art.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso maisteriohjelmia » Katso Perustan luova vuosi » Katso Kurssit » Katso Kandidaatin tutkinnot »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

Maisteri

Master Kuvataiteen - Lavastus (valaistuksen Suunnittelu, Lavastus Ja Pukusuunnittelu)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 12 - 24 kuukautta September 2018 Irlanti Dublin + 1 lisää

Vaiheen suunnittelu ohjelma on tarkoituksella suunniteltu, jotta opiskelijat voivat joko erikoistua yhdelle alueelle lavastus (set, puku OR valosuunnittelu) tai yhdistää tieteenalojen halutuksi (set JA pukusuunnittelu tai esimerkiksi määrittää ja valaistuksen suunnittelu). [+]

Stage Suunnitteluohjelma on tarkoituksella suunniteltu, jotta opiskelijat voivat joko erikoistua yhdelle alueelle lavastus (set, puku OR valosuunnittelu) tai yhdistää tieteenalojen halutuksi (set JA pukusuunnittelu tai esimerkiksi määrittää ja valaistuksen suunnittelu).

Kurssi on suunniteltu täydentämään nykyisiä Master taide (Playwriting) ja Master in Fine Art (teatteri Ohjaus). Opiskelijat kaikilla kolmella ohjelmat toimivat yhdessä yhteistyössä, kehittää yhteisymmärrystä nykyteatterin käytäntö ja kollektiivinen arvostus ja sitoutumisen vaaditaan tekemään innovatiivisia esityksiä tapahtumaan.

Lisäksi ydin luokat ja työpajoja, yksilön ja ryhmän opetusta The Lir Head of Design on keskeinen piirre koulutusta. Lisäksi mestarikursseja käymällä harjoittajat täydentää opiskelijan kokemus. Professional mainospaikat ovat keskeinen piirre ohjelmassa ja kaikki opiskelijat esittelevät työnsä julkisesti tuotantojen huipentuma kurssin. Opiskelija voi halutessaan ottaa tämän kurssin joko osa-aikaisesti (24 kuukautta) tai koko ajan (12 kuukautta).... [-]


Master Kuvataiteen - Playwriting

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 12 - 24 kuukautta September 2018 Irlanti Dublin + 1 lisää

On Master Kuvataiteen tutkinto Playwriting The Lir Academy tarjoamme jokaisen opiskelijan mahdollisuuden kehittää ja hioa ainutlaatuinen kirjallisesti taito niin, että jokainen peli kirjoitettu on paras se voi olla. [+]

Teatteri maisema jatkuvasti muovataan teatterin päättäjät, jotka esittelevät alkuperäisen teoksen tai Reimagining klassikoita. Kriittinen tässä prosessissa on uusi kirjoituksia ja muutoksia. on Master Kuvataiteen tutkinto Playwriting The Lir Academy tarjoamme jokaisen opiskelijan mahdollisuuden kehittää ja hioa ainutlaatuinen kirjallisesti taito niin, että jokainen peli kirjoitettu on paras se voi olla. Moduulit nykyteatterille käytännössä dramaturgia ja työpajoja kirjallisesti täydennetään yhdestä yhden harjoituskerran ja kehitykseen, jotta jaoppilaan on laatuaikaa playwrights, johtajien ja suunnittelijoiden koulutus huipentuu oppilaiden kirjoittamista täyspitkä pelata samalla kun ohjasivat jonka johtaja Playwriting, Graham Whybrow. Graham tuo runsaasti kokemusta tämän roolin myös kaksitoista vuotta kuten kirjallinen johtaja Royal Court Theatre.... [-]


Master Kuvataiteen - Teatterin Johtamisesta

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 12 - 24 kuukautta September 2018 Irlanti Dublin + 1 lisää

Tämä ohjelma on räätälöity tarjoamaan lahjakkaille yksilöiden tarvittavat taidot jatkaa uraansa ammattiteatteri ja siihen liittyvillä aloilla. [+]

Tämä ohjelma on räätälöity tarjoamaan lahjakkaille yksilöiden tarvittavat taidot jatkaa uraansa ammattiteatteri ja siihen liittyvillä aloilla.

Lisäksi ydin luokat ja työpajoja, yksilön ja ryhmän opetusta The Lir n johtaja Ohjaus on keskeinen piirre koulutusta. Lisäksi mestarikursseja käymällä harjoittajat täydentää opiskelijan kokemus. Professional mainospaikat ovat keskeinen piirre ohjelmassa ja kaikki opiskelijat esittelevät työnsä julkisesti esiintymisiä huipentuma kurssin. Opiskelija voi halutessaan ottaa tämän kurssin joko osa-aikaisesti (24 kuukautta) tai koko ajan (12 kuukautta).

Päätoiminen ja osa-aikaisten opiskelijoiden kestää kolme samanaikaista moduulit ensimmäiset kaksi termiä. Lopullinen moduuli (moduuli 5) opetetaan kolmannella aikavälillä ja myöhemmin kesäkuukausina (päätoimisille opiskelijoille) tai toisen vuoden kurssin (osa-aikaiset opiskelijat) ja huipentuu ammattimainen tuotanto järjestetään yhdessä The Lir suorituskykyä studiot. Termi kolme täydennetään jatkuvasti sarjan mestarikursseja ammatti johtajien ja teatteri päättäjille.... [-]


Ota yhteyttä