University College Cork Online

Esittely

Lue virallinen kuvaus

University College Cork (UCC) on omistettu varmistaa sen opiskelijat ovat parasta ne voivat olla; lupaus tuetaan sen palkittu opetus tekniikoita, huippututkimuksen valtakirjojen ja pitkä historia riippumattomien ajattelua matemaattinen nero George Boole ja sen jälkeen. Jokaisella UCC, mistä luennoitsijat hallintohenkilökuntaa, on sitoutunut tukemaan opiskelijoita, heille polttoainetta käyttää kykyjään ja muokkaavat maailmaa, jossa elämme. Suoritettuaan ohjelman UCC, opiskelijat eivät vain työtä valmis, mutta maailma valmis.

Arvot ja palkinnot

Sijoittui top 2% yliopistojen maailmassa, joka perustuu laatuun tutkimus- ja peer arvostusta Irlannin ensimmäinen viiden tähden yliopisto (QS Stars 2011) CWTS Leiden Ranking 2015: omistaa nyt 16. asema Euroopassa ja 52. asema maailmassa. U-Multirank rankingissa (maaliskuu 2015): UCC oli toimivia yliopiston kansainvälisesti perusteella saada eniten "" tulokset. QS World University Rankings mukaan (huhtikuu 2015): 13 aihealueita esiintyvää huipputason maailmanlaajuisesti ja apteekki ja farmakologian listattu top 50 maailmassa. Vain Irlannin yliopiston myönnetään yliopisto Vuosi Sunday Times neljä kertaa, joista yksi vuonna 2016.

Online Graduate Ohjelmat

UCC: n online-ohjelmia on kehitetty tarjoamaan sekä tutkimuksen johtama ja käytännön oppiminen antaa opiskelijoille taitoja ja luottamusta he tarvitsevat menestyäkseen reaalimaailman ympäristö.

BSC Hoitotyön ja Healthcare laadun parantaminen

Online BSc Hoitotyön ja Healthcare laadunparannusohjelma päässä UCC tarjoaa sairaanhoitajien ja kätilöiden joustavan tavan hallita perusperiaatteita hoitotyön ratkaisevan nykypäivän sairaanhoitotoimen, tarjoamalla tarvittavat tutkimus johtama ja käytännön taitoja, joita he tarvitsevat menestyäkseen reaalimaailman potilaiden hoitotilanteissa.

MSc Hoitotyön ja Healthcare laadun parantaminen

Online MSc Hoitotyön ja Healthcare laadunparannusohjelma päässä UCC tarjoaa sairaanhoitajien joustava tapa kehittää taitoja tarvitaan edetä vauraampiin ja täyttää johtotehtävissä. Keskeinen osa ohjelmaa on kehittää kriittisen arvioinnin taidot ja innovaatio kliinisessä työssä. Omistautunut tiimi luennoitsijoita auttaa vaalia näitä taitoja, mikä on avain optimoida tutkimuksen ajan ja lopulta mahdollistaa onnistunut opiskelijat hyödyntämään monia mahdollisuuksia ammattitaitoisen hoitajien maailmanlaajuisesti.

Master of Public Health

Online Master of Public Health tarjoaa tarvittavat näyttöön perustuvaa teoriaa ja tosielämän sovellus kansanterveyden antaa opiskelijoille käytännön taitoja ja luottamusta tarpeen tehdä ero väestön terveyteen liittyviä kysymyksiä.

MSc Occupational Health

MSc Occupational Health peräisin UCC ottaa ainutlaatuisesti integroitu lähestymistapa työterveyden ja työturvallisuuden, tutkimalla psykologiset tekijät rinnalla perinteisempien fyysiset riskitekijät, auttaa opiskelijoita kehittämään strategioita tarpeiden täyttämiseksi nykyaikaisen työpaikan. Tämä 100% verkossa ohjelma tarjoaa joustavan keinon opiskelijoiden hankkia tarvittava tutkimus johtama ja käytännön taitoja he tarvitsevat kehittää uraansa monen alan ja monialainen työterveyden.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso Online MSc » Katso Health MSc » Katso Health Maisteri »