Iceland Academy of the Arts

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tietoja Akatemia

Islannin taideakatemiassa on itsehallinnollinen toimielimelle korkeakoulutuksen kuvataiteen, teatteri, tanssi, musiikki, muotoilu, arkkitehtuuri ja taidekasvatuksen.

Rooli ja Tavoitteet

Rooli Islannin taideakatemiassa on kannustaa uudistusmielistä ajattelua taiteen ja edistää innovointia ja kehitystä eri aloilla. Academy tarjoaa koulutusta taiteen yliopistotasolla ja välittää sekä tietoa ja ammattimaisuutta taiteiden Islannin yhteiskunnalle. Se toimii globaalissa ympäristössä ja mittaa itseään akatemioiden että excel taidekasvatuksen naapurimaissa.

Kolme arvot ohjaavat painopiste ja suunta Akatemian kaikissa työnsä:

Uteliaisuus Ymmärtäminen Rohkeus

Uteliaisuus saa meidät kysymään kysymyksiä ja etsiä uusia lähestymistapoja, ratkaisuja ja vastauksia. Me leikellä näitä vastauksia ja pyrittävä ymmärtämään, mitä on meille vierasta. Kautta ymmärrys ja koulutus kehitämme kykyjä ja taitoja tarvitsemme. Näin vahvistamme rohkeutta seurata läpi meidän tuomioita ja taiteellisen vision.

Yhteistyö

Islannin taideakatemiassa painotetaan tehostaa yhteistyötä muiden korkeakoulujen maassa ja erilaiset muut instituutiot ja yritykset. Sen yhteistyökumppaneita ovat: University of Iceland, Reykjavik University, maatalousyliopiston Islannin, Bifröstissä yliopisto, Reykjavik taidemuseo, National Gallery Islannin, Living Art Museum, Ísafjörður musiikkikoulu, Skaftfell kulttuurikeskus, Islanti Symphony orkesteri, Islannin ooppera, Salur Music Hall, Caput, Reykjavik kaupunginteatteri, Kansallisteatteri, Akureyri teatteri, Islanti Dance Company, Reykjavikin Arts Festival ja valtion yleisradiotoiminnan.

Islannin taideakatemiassa osallistuu aktiivisesti kansainväliseen yhteistyöhön. Akatemia on tehnyt kahdenväliset sopimukset noin 120 korkeakoulujen Euroopassa Erasmus-ohjelman kautta. Sisällä NordPlus Akatemia tekee yhteistyötä noin 90 taidekorkeakoulua Pohjoismaissa ja Baltiassa. Valmistelut tehdään yhteistyöhön taidekorkeakoulua Aasiassa, mukaan lukien Kiina, Japani ja Thaimaa. Opiskelija voi siis suorittaa osan opinnoistaan ​​ulkomaisissa paikoissa. Yleensä opiskelijavaihto kestää yhden lukukauden. Paljon ulkomaisia ​​vaihto-opiskelijoita myös opiskelee Islannin taideakatemiassa, ja lukuisat ulkomaiset vieras opettajat opettavat Akatemiassa pidemmän tai lyhyemmän aikaa.

Koulutus

Academy tarjoaa kokopäiväisesti yliopistotason tutkinnon, korostaen erinomainen opetusta ja koulutusta opiskelijoille, jotka ovat läpäisseet tiukimmat pääsyvaatimukset. Neljä osasto tiedekunnat tarjoavat koulutusohjelmien kandidaatin tasolla läpi eri alojen tutkimuksen. Kolme osastoa tarjoavat maisteriohjelman ja lisäksi osastolla tarjoaa tutkinto-ohjelma.

Educational Progress

Koulutus Akatemiassa mitataan op (European Credit Transfer System) opintopistettä. Työmäärä opintopistettä kohden vaihtelee aihealueita mutta yleensä opiskelija voi odottaa omistaa vähintään 25-30 tuntia työtä per luotto.

Bachelor-ohjelmat

Vähintään 180 op vaaditaan BA tai B.Mus. Degree. Akatemian opetussuunnitelma on järjestetty, jotta enintään 72 op yhden lukuvuoden ja enintään yhteensä 210 opintopistettä opiskelijan koko opintojakson.

Päätoiminen opiskelija tulee suorittaa vähintään 48 opintopistettä lukuvuodessa lupaa saada siirtyä seuraavaan opiskeluvuoden.

Jotta edetä yhden lukukauden seuraavaan, opiskelijan on maksanut kaikki jäljellä maksuja. Muutokset rekisteröintiä ei saa 1 päivästä lokakuuta syyslukukaudella ja 15. helmikuuta kevätlukukaudella.

Opiskelijan yhteenlaskettu opintojakso on enintään yksi vuosi ylittämällä tavanomaiselta tutkimuksen, lukuun ottamatta poissaolon vuoksi äitiys- / isyyslomaa. Rehtori, suosituksesta Dean, voi myöntää poikkeuksia tähän sääntöön erityisissä olosuhteissa. Näissä tapauksissa kunkin opiskelijat on selvitettävä olosuhteisiinsa kirjallisesti mainiten niiden perustella hakemusta.

Maisteriohjelmaa

Vähintään 120 op vaaditaan MA, M.Mus. ja M.Art.Ed. Astetta. Akatemian opetussuunnitelma on järjestetty, jotta enintään 66 op yhden lukuvuoden ja enintään 132 op opiskelijan koko opintojakson.

Maisterin opiskelijat Design, Taide ja kokoonpano tulee suorittaa vähintään 48 opintopistettä, jotta etukäteen seuraavalle opiskeluvuosi.

Jotta edetä yhden lukukauden seuraavaan, opiskelijan on maksanut kaikki jäljellä maksuja. Muutokset rekisteröintiä ei saa 1 päivästä lokakuuta syyslukukaudella ja 15. helmikuuta kevätlukukaudella.

Opiskelijan yhteensä yhtäjaksoista Tutkimus on enintään yksi vuosi edellä ja sen jälkeen normaali pituus tutkimuksen. Department of Arts Education, opiskelijan yhteensä yhtäjaksoinen opiskelu ei saa ylittää kahden vuoden tavanomaiselta tutkimuksen, lukuun ottamatta poissaolon vuoksi äitiys- / isyyslomaa. Rehtori, suosituksesta Dean, voi myöntää poikkeuksia tähän sääntöön erityisissä olosuhteissa. Näissä tapauksissa kunkin opiskelijat on selvitettävä olosuhteisiinsa kirjallisesti, mainittava syyt niiden soveltamista.

Pääsy

Islannin taideakatemiassa etsii lahjakkaita ja luovia yksilöitä, joilla on vankka peruskoulutus ja ensisijainen tuntemus art.

Hakemukset lukuvuoden 2016-2017 avataan tammikuuta 2016.

Sähköinen hakulomake on saatavilla. Hakijoiden on toimitettava sähköisessä muodossa hakemuksen. Muut vaaditut asiakirjat ja hakumenettelyjä vaihtelevat jokaisella osastolla. Tästä syystä on erittäin tärkeää, että kantaja lukee vastaavan yksikön tiedot tarkasti ja noudattaa ohjeita tarkasti.

Hakemus ei ole voimassa hakija on esittänyt hakemuksen, maksanut hakemusmaksu ja IAA on saanut seuraavat asiakirjat:

Onnistuneesti toimitettu sähköisessä muodossa allekirjoitettu tuloste sähköisessä muodossa Oikeaksi todistettu jäljennös tutkintotodistukset ja koulun selostukset muiden vaadittavien asiakirjojen (ks vastaavan yksikön tiedot)

Sähköisessä muodossa on painettava ja allekirjoitettu, kun se on saatu päätökseen ja toimitettu. On tarpeen sisällyttää passiin valokuvan sähköisessä muodossa. Lomake olisi sitten luovutettava tai lähetettävä asianomaisille laitoksen kansliaan sekä tarvittavat asiakirjat.

Hakemusmaksu

IAA maksut 5.000 IKR kunkin sovelluksen. Sovellus peritään hakijoille luottokortilla hakemus jätetään ja takuumaksua ei palauteta. Myyjä on kaikki tiedot ostaja suhteessa ostamiseen luottamuksellisina. Missään tapauksessa tietoja luovutetaan kolmannelle osapuolelle.

Tutkimuksen suunnittelu, Musiikki & Art Islannissa

Islannin taideakatemiassa on alusta luovuudelle, kokeita ja kriittistä ajattelua. Akatemia tarjoaa tiivis verkosto tutkijoita, harjoittajat ja opiskelijoille suorassa yhteydessä paikalliseen kulttuuriin ja läheisyydessä laajan maaseudun maisema Islannin.

Klo Islanti taideakatemiassa olet osa dynaamista ja lähellä neuloa verkosto taiteilijoiden ja suunnittelijoiden jossa sinulla on vapaus kokeilla ja löytää uusia asioita itsestäsi ja ammattikäytäntöjen.

Islannin näkyvin taiteilijat ja suunnittelijat ovat osa ja opiskellut Islannin taideakatemiassa kuten Ragnar Kjartansson, Kjartan Sveinson (entinen jäsen Sigur), Elfa RUN Kristinsdóttir, viulisti ja proffessor, Anna Þorvaldsdóttir, ylistämä säveltäjä, Vík Prjónsdóttir ja Siggi Eggerts.

Luovia ajatus, muutamme maailmaa. Taide on miehen tapa ymmärtää itse, hänen ympäristö ja hänen historiansa ja luoda tulevaisuuden. Viime vuosina, taloudellinen arvo luovan teollisuuden on käynyt ilmeiseksi kaikille. Art me muuttaa asenteita, muutamme kansanpuolue elämää ja näin, toivottavasti osaltaan tehdä maailmasta parempi paikka.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso maisteriohjelmia »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

Maisteri

Ma koostumus

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2019 Islanti Reykjavík

Tämä on kaksivuotinen koulutusohjelma 120 op. MA-ohjelma musiikin sävellys antaa opiskelijalle tapa luoda ja kehittää hänen / hänen alueen erikoisuus säveltäjänä. [+]

Tämä on kaksivuotinen koulutusohjelma 120 op. MA-ohjelma musiikin sävellys antaa opiskelijalle tapa luoda ja kehittää hänen / hänen alueen erikoisuus säveltäjänä. Opiskelija voi valita eri moduulien osalta musiikin teoriaa, elektro-akustiikka, instrumentointi ja koostumus tukea hänen / hänen kenttään. Lisäksi tavoitteena on kehittää opiskelijoiden ammattitaitoa, opiskelija voi valita ohjelmia yrittäjyyden, projektinhallinta tai taiteellisen heijastava tutkimuksen.

Käytännön tietoa

120 op kahden vuoden täysipäiväistä opiskelua Hakijat haastatellaan järjestetään toukokuussa. Opiskelijaksi tullaan julkistetaan toukokuussa Syksyllä lukukausi alkaa 25 elokuu Enimmäismäärä opiskelijoiden MA Koostumus on 4 opiskelijaa vuodessa Opetus on Englanti Opetusta koulussa vuoden 2016-17 on ISK 796,000 lukuvuodessa. ... [-]

Ma kuvataiteen

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2019 Islanti Reykjavík

Master Programme in Fine Arts Islannin taideakatemiassa tarjoaa alustan opiskelijoille syventää tietojaan ja lisätä taitojaan kuvataiteen alalla, vahvistaa heidän henkilökohtainen näkemys ja liittyä niiden taiteellisen käytännön kurinalaisuutta teoreettinen kriteerit. [+]

Profiili ja tavoitteet koulutusohjelman

Master Programme in Fine Arts Islannin taideakatemiassa tarjoaa alustan opiskelijoille syventää tietojaan ja lisätä taitojaan kuvataiteen alalla, vahvistaa heidän henkilökohtainen näkemys ja liittyä niiden taiteellisen käytännön kurinalaisuutta teoreettinen kriteerit.

Kurssi tekee suuria vaatimuksia riippumattomien työmenetelmiä. On korostetaan taiteen käytännön ja tutkimukseen liittyy järjestelmällinen rakentamiseen tiedon, että opiskelijat kehittävät Vankkaa sekä akateemisen ja käytännön parametrit kuvataiteen valmisteltaessa toimia itsenäisenä taiteilijoiden nykytaiteen kentässä.

Yksi ainutlaatuiset piirteet Islannin taideakatemiassa Master ohjelma on opiskelijoiden läheisyys muihin tieteenalojen taiteen Akatemian. Yhteistyö tarjotaan kuvataiteen alalla, musiikki, muotoilu ja teatteri kautta opiskelijoiden itsenäisen työskentelyn ja kehittäminen teostensa. Master-tason ohjelmat kuuluttava osallistuminen ammattialalla taiteen. Department of Fine Arts tekee yhteistyötä kaikkien tärkeimpien taidelaitokset tässä maassa, lisäksi eri yhteistyötä kotimaisten ja ulkomaisten akatemioiden, taiteilijat ja kuraattorit ja teoreetikot kansainvälisen kuvataiteen alalla. Opiskelijat ovat siten alttiina lukemattomia mahdollisuuksia erikoistumiseen yhteydessä eri alueiden erityisiä etuja sekä hankkeita, jotka liittyvät luontoon ja maan paikalliset erityispiirteet. Pääpaino Kurssin on edistää opiskelijan itsenäinen ja progressiivinen visuaalinen luovuus. Taide käytäntö ja tutkimus on ensiarvoisen tärkeää ja Kurssin tavoitteena on parantaa opiskelijoiden osaamista menetelmien kurinalaisuutta, kouluttaa heitä keskustelemaan omasta työstään ja alkavat aktiivisesti osallistua kansainväliseen kuvataiteen alalla. ... [-]

Ma suunnittelu

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2019 Islanti Reykjavík

Olemme nyt käyttää termiä "design" noin ajattelua, joka ulottuu kauas perinteinen alueen suunnittelu, kuten suunnittelu pyörii ensisijaisesti ympärillä muotoiluun sisätilat ihmismielen ja tarkkailu uusia mahdollisuuksia. [+]

Ajattelu muodot Maailman

Olemme nyt käyttää termiä "design" noin ajattelua, joka ulottuu kauas perinteinen alueen suunnittelu, kuten suunnittelu pyörii ensisijaisesti ympärillä muotoiluun sisätilat ihmismielen ja tarkkailu uusia mahdollisuuksia. Design on tutkimus, transformative voima ja poliittisen toiminnan. Mikään ei ole merkitystä siihen, on se koulutus, politiikka, liike tai koko yhteiskuntaa.

Ajatus suunnitella asioita myydä kaupoissa on nyt hieman vanhentunut, kuten asetettujen tavoitteiden suunnittelu on tullut johtaa ajatteluun, asenteiden muuttamiseksi ja vaikuttaa myönteisesti siihen, miten ihmiset elävät. Kysyntä on valmistettu nykyajan suunnittelijat, että he ovat tietoisia omasta vastuustaan ​​ja valta maailmassa, joka on saavuttanut äärimmilleen materialismin. Suunnittelijat ovat tärkeitä puolestapuhujia kestävään kehitykseen ja vastuulliseen käyttäytymistä, rakennetuilla alueilla tai luontoon. Niiden pitäisi pystyä tekemään ulos malleja kuin ne näkyvät yhteiskunnassa, järjestää nämä ja käyttää hyvää työtä.... [-]


Videot

MA Design - Jiao Jiaoni

MA Design - Arite Fricke