Iceland School of Energy – Reykjavik University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Koulutus asiantuntijapolven kestävän maailman

Islanti School of Energy valjastaa kertyy osaamista ymmärrystä ja hyödyntämällä geotermisen energian, vesivoiman ja tuulivoiman, joka antaa virtaa Islannin yhteisö.

Tehtävänä on tarjota laadukkaita oppimiskokemus. Tarjoaa mahdollisuuksia tutkimukseen, suunnitteluun ja hallintaan järjestelmien kestävän energian, pyrimme tuottamaan alan asiantuntijoita varten maailmanlaajuisen yhteisön.

Islanti School of Energy on osa ja akkreditoitu School of Science and Engineering Reykjavikin yliopistossa Islannissa.

Maailmassa kohdistuu yhä energiantarpeeseen, taantuvat fossiilisten polttoaineiden varannot ja tarvetta käsitellä CO2-päästöt, on selvästi asia kaukonäköistä koulutusta.

Yhteistyökumppanit

Islanti School of Energy on tiiviissä yhteistyössä johtajia alalla uusiutuvan energian, joka kokoaa yhteen kolme tärkeää organisaatioiden tärkeimmät kumppanit:

Reykjavík Energy Islanti GeoSurvey Reykjavik University

Hyväksymiä School of Science and Engineering Reykjavikin yliopistossa Iceland School of Energy on osa ja akkreditoitu School of Science and Engineering Reykjavikin yliopistossa Islannissa.

Reykjavik University painottaa käytännön oppimista valmentaa opiskelijat haasteisiin he tapaavat valmistumisen jälkeen. Tämä tarkoittaa työskentely muiden opiskelijoiden valmiiksi todelliset, reaalimaailman toimeksiantoja, usein yhteistyössä yrityksissä ja laitoksissa. Tämä on yksi tapa, jolla opiskelijat hyötyvät RY: n laajasta yhteyden teollisuudelle. Sarjat pidetään pieni edistämään vuorovaikutusta oppilaiden ja opettajien välillä.

Lyhyt historia Huhtikuussa 2007 Reykjavik Energy, Reykjavik University ja University of Iceland allekirjoittivat sopimuksen perustaa kansainvälinen jatko-ohjelman kestävän energian tutkimuksia, nimeltään Reykjavik Energy Graduate School kestävän Systems. REYST n ensimmäisessä luokassa aloitti tutkimukset elokuussa 2008 ja valmistui sen ensimmäisen luokan 01 helmikuu 2010.

Pääsyvaatimukset Yleinen

Kaikkien hakijoiden on suorittanut, tai olla viimeisen vuoden, kandidaatin hakea meidän jatko-ohjelmia. Niille viimeisen opiskeluvuoden, hyväksytysti suorittanut tutkinnon pidetään edellytyksenä maahantulon.

ohjelman erityiset

Eri ohjelmien tarjoamia ISE on hieman erilaista tarkempia vaatimuksia.

MSc Kestävä energia MSc Sustainable Energy Engineering Kesäkoulu

Englanti kielitaitovaatimukset

Hakijoiden on osoitettava pätevyytensä Englanti.

Vähintään TOEFL pisteet 550 vaaditaan (213 atk-pohjainen testi, 79 Internet-pohjainen testi) IELTS pisteet vähintään 6,0 (sekä yleisiä että akateemisen hyväksytty).

Kieli vaatimus luopuminen

Me luopumista vaatimus Englanti kieli todistus seuraavissa tapauksissa:

Kantajan ensimmäinen kieli on Englanti Jos hakija on tutkinut kohti korkeakoulututkinto ja opetuskieli oli Englanti (minimivaatimus 3 vuotta kokopäiväistä). Todistus yliopistolta vaaditaan vahvistaa tämän.

Sijainnit

Reykjavík

Reykjavik University

Osoite
Reykjavik University
Menntavegi 1

101 Reykjavík, Islanti
Puhelin
+354 599 6200

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin