University Centre of the Westfjords

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Westfjordien yliopistokeskus on voittoa tavoittelematon järjestö, joka perustettiin maaliskuussa 2005. Sillä on 40 perustajajäsentä, mukaan lukien kaikki maan korkeakoulut. Keskus aloitti toimintansa Vestrahúsissa Ísafjörðurissa tammikuussa 2006. Samassa rakennuksessa sijaitsevat muun muassa Merentutkimuslaitoksen, Islannin kalastuslaboratorioiden ja Islannin lumilumivyöryjen tutkimuskeskuksen toimistot. Westfjordsin aluekehityskeskus sijaitsee myös täällä, ja kaikilla rakennuksessa edustetuilla organisaatioilla on yhteiset vastaanottotilat.

Yliopistokeskus tarjoaa kansainvälisesti suuntautuneen, poikkitieteellisen maisteriohjelman rannikko- ja merihallinnossa, jota opetetaan englanniksi. Ohjelma valmistaa opiskelijoita sitoutumaan yhteen nykypäivän kiinnostavimmista ja tärkeimmistä aiheista: luonnonvarojen hallinnasta ja käytöstä. Ohjelma opetetaan kolmen viikon moduuleina, ja jokaista moduulia tarjotaan myös lyhytaikaisena kurssina.

Keskus auttaa myös alueen ulkopuolisia yliopiston opiskelijoita ja opettajia luomaan kontakteja Westfjordsiin. Keskus tarjoaa tietoa alueesta mielenkiintoisena vaihtoehtona ja tutkimusalueena ja avustaa opiskelijoita ja tutkijoita heidän työstään Westfjordien tutkimushankkeissa.

Sijainnit

Ísafjörður

University Centre Of The Westfjords

Osoite
Sudurgotu 12,

400 Ísafjörður, Islanti
Puhelin
+354 450 3040

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin