University Centre of the Westfjords

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Yliopistokeskus on Westfjords on voittoa tavoittelematon järjestö perustettiin maaliskuussa 2005. Se on 40 perustajajäsentä, mukaan lukien kaikki maan korkeakoulut. Keskus aloitti toimintansa Vestrahús: Ísafjörður tammikuussa 2006. Samassa rakennuksessa toimistojen Merentutkimuslaitos, Islannin kalantutkimuslaboratorioiden ja Islannin Snow Avalanche tutkimuskeskus, mm. Westfjords aluekehityksen keskus sijaitsee myös täällä, ja kaikki edustettuina rakennuksen yhteisiä vastaanottolaitteet. &nbsp Yliopistokeskus tarjoaa kansainvälisesti suuntautunut, poikkitieteellinen maisteriohjelma rannikoiden ja merien hallinnointi, joka on opettanut Englanti. Ohjelma valmistaa opiskelijoita sitoutumaan yhden kiinnostavia ja tärkeitä aiheita tänään: luonnonvarojen hallintaan ja hyödyntämiseen. Ohjelma on opettanut kolme viikko moduels, ja jokainen moduel tarjotaan myös lyhyen aikavälin kuluessa. &nbsp Keskus auttaa myös yliopisto-opiskelijoita ja opettajia alueen ulkopuolelta kontaktien luomisessa ja Westfjords. Keskus tarjoaa tietoa alueen mielenkiintoinen vaihtoehto ja alueen tutkimuksen ja auttaa opiskelijoiden ja tutkijoiden työssään tutkimushankkeiden Westfjords.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso maisteriohjelmia »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

Maisteri

Master Rannikko- Ja Merien Hoitoon

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 18 kuukautta September 2018 Islanti Westfjords + 1 lisää

Mestari Coastal and Marine Management on poikkitieteellinen resurssienhallinta ohjelmaa, joka keskittyy rannikko-ja meriin liittyvissä kysymyksissä ja pääasiallisesti tehdä ... [+]

Rannikon ja Marine Management on kansainvälinen, monitieteinen maisteriksi alalla resurssien hallinnan. Ohjelma korostaa ideoita ja menetelmiä ekologia, sosiologia, taloustiede ja liiketalous. Opiskelijat valmiiksi ohjelma on tietoa monipuolinen ja arvokkaita resursseja rannikolle ja merelle, ymmärtää niiden nykyisessä kunnossa, ja ovat keränneet välineet ja asiantuntemus ajaa kestävää käyttöä meren luonnonvarojen.

Kurssi kieli, mukaan lukien kaikki opetus on Englanti. Yliopistokeskus Westfjords tarjoaa tämän ohjelman yhteistyössä yliopiston kanssa Akureyri. Opetus tapahtuu Ísafjörður.

Pääsyvaatimukset Tärkein edellytys hyväksymistä on, että hakijat ovat suorittaneet kandidaatin tutkinto; onko BA, BSc tai sänky. Painotetaan hakija perustellen syyt ja selvitetään, miten he toivovat linkittää ohjelman aikaisemman koulutuksen ja kokemuksen. Hakemuslomake on saatavilla, sekä elektronisten ja pdf-muodossa, yliopiston Centre verkkosivuilla.... [-]


Videot

Coastal Management Masters in Iceland - Student Story

Coastal Management Masters in Iceland - Student Activities

Ota yhteyttä

University Centre Of The Westfjords

Osoite, 1. rivi Sudurgotu 12,
400 Westfjords, Islanti
Verkkosivu http://uwestfjords.is/
Puhelin +354 450 3040