University Centre of the Westfjords

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Westfjorden yliopistokeskus on voittoa tavoittelematon järjestö, joka perustettiin maaliskuussa 2005. Se on 40 perustajajäsentä, mukaan lukien kaikki maan korkeakoulut. Keskus aloitti toimintansa Vestrahusissa Ísafjörðurissa tammikuussa 2006. Samassa rakennuksessa työskentelee mm. Merentutkimuslaitoksen, Islannin kalastuslaboratorioiden ja muun muassa Islannin Snow Avalanche Research Centerin toimistot. Myös Westfjorden aluekehityskeskus sijaitsee, ja kaikki rakennuksen edustamat organisaatiot jakavat yhteiset vastaanottotilat.

Yliopistokeskus tarjoaa kansainvälisesti suuntautunutta monialaista maisteriohjelmaa rannikko- ja meriympäristön hoidossa, jota opetetaan englanniksi. Ohjelma valmistaa oppilaita tekemään yhteistyötä yhden tärkeimmistä ja tärkeimmistä aiheista tänään: luonnonvarojen hallinta ja käyttö. Ohjelma on opetettu kolmen viikon moduuleissa, ja kukin moduuli tarjotaan myös lyhytaikaisena kurssina.

Keskus myös avustaa alueen ulkopuolelta tulevia yliopisto-opiskelijoita ja opettajia yhteydenpidossa Westfjordeissa. Keskus tarjoaa tietoa alueesta mielenkiintoisena vaihtoehtona ja tutkimusalueena sekä auttaa opiskelijoita ja tutkijoita tutkimaan Westfjorden tutkimushankkeita.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso maisteriohjelmia »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

Maisteri

Master rannikko- ja merien hoitoon

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 18 - 24 kuukautta September 2019 Islanti Ísafjörður + 1 lisää

Mestari Coastal and Marine Management on poikkitieteellinen resurssienhallinta ohjelmaa, joka keskittyy rannikko-ja meriin liittyvissä kysymyksissä ja pääasiallisesti tehdä ... [+]

Rannikon ja Marine Management on kansainvälinen, monitieteinen maisteriksi alalla resurssien hallinnan. Ohjelma korostaa ideoita ja menetelmiä ekologia, sosiologia, taloustiede ja liiketalous. Opiskelijat valmiiksi ohjelma on tietoa monipuolinen ja arvokkaita resursseja rannikolle ja merelle, ymmärtää niiden nykyisessä kunnossa, ja ovat keränneet välineet ja asiantuntemus ajaa kestävää käyttöä meren luonnonvarojen.

Kurssi kieli, mukaan lukien kaikki opetus on Englanti. Yliopistokeskus Westfjords tarjoaa tämän ohjelman yhteistyössä yliopiston kanssa Akureyri. Opetus tapahtuu Ísafjörður.

Pääsyvaatimukset Tärkein edellytys hyväksymistä on, että hakijat ovat suorittaneet kandidaatin tutkinto; onko BA, BSc tai sänky. Painotetaan hakija perustellen syyt ja selvitetään, miten he toivovat linkittää ohjelman aikaisemman koulutuksen ja kokemuksen. Hakemuslomake on saatavilla, sekä elektronisten ja pdf-muodossa, yliopiston Centre verkkosivuilla.... [-]


Mestari rannikkoyhteisöissä ja aluekehityksessä

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 18 - 24 kuukautta September 2019 Islanti Ísafjörður

Rannikkoyhteisöt ja aluekehitys on kansainvälinen, monitieteinen maisteriohjelma maaseudun ja syrjäisten alueiden kehittämiseksi aiemmin ja tulevaisuudessa. [+]

Ohjelma on rakennettu erityisesti sosiologian, makrotalouden ja maantieteen / suunnittelun periaatteeseen ja käytäntöön. Ohjelman loppuun mennessä oppilaat ymmärtävät rannikkoyhteisöjen kehityksen muutokset ja haasteet ja ovat perehtineet itse menetelmään ja taitoihin ennakoimaan ja hallitsemaan sitä. Opetuskielen ja yleisen viestinnän kieli on englanti. Opetus tapahtuu Ísafjörður.

Ohjelma koostuu master-tason 120 opista. Tämä sisältää 75 opintopistettä kurssin muodossa ja opinnäyte 45 op. Kaikki kurssit opetetaan moduuleissa. Ohjelma alkaa syksyn lukukaudella ja ensimmäinen vuosi koostuu peruskurssista ja valinnaisista kursseista opetussuunnitelmasta.... [-]


Videot

Coastal Management Masters in Iceland - Student Story

Coastal Management Masters in Iceland - Student Activities

Ota yhteyttä

University Centre Of The Westfjords

Osoite, 1. rivi Sudurgotu 12,
400 Ísafjörður, Islanti
Verkkosivu http://uwestfjords.is/
Puhelin +354 450 3040