Aberystwyth University Business School

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Aberystwyth Business School toimii itseään vastaan, ja se edustaa Yhdistyneen kuningaskunnan korkeakoulusektorin palveluiden ja tuotteiden huippuosaamista. Emme ole sellainen liike-elämän koulu, jossa luentosi ovat satojen muiden opiskelijoiden kanssa, ja sinä et tunne taffia koko yliopiston ajan. Aberystwythin luokat ovat pieniä, ja sinut tunnetaan meille henkilökohtaisesti ensimmäisten viikkojen aikana. Meillä on suuri yhdistelmä Yhdistyneen kuningaskunnan ja kansainvälisiä opiskelijoita monista eri maista, ja on helppo sekoittaa ja saada ystäviä muiden opiskelijoiden kanssa eri taustoista ja kulttuureista. Tulos: Aberystwyth äänestetään säännöllisesti Yhdistyneen kuningaskunnan viidessä yliopistossa opiskelijakokemusta ja opiskelijoiden tyytyväisyyttä varten.

Maine

Aberystwyth University on pitkäaikainen perinteinen Yhdistyneen kuningaskunnan yliopisto, jolla on erinomainen akateeminen maine. Aberystwyth-yliopiston maisterin tutkinto tunnustetaan työnantajien kansainvälisesti, ja se tulee olemaan hyödyksi koko tulevan ammatillisen urasi aikana. Aberystwyth Business Schoolissa tunnistamme tärkeimmät alueet nykyisille ja tuleville opiskelijoille. Tuloksena on säännölliset ja poikkeuksellisen korkeat palkinnot, mukaan lukien Yhdistyneen kuningaskunnan hallituksen opetuksen huippuosaamisen kehyskilpailun palkinto vuonna 2018, The Times University of the Teaching, ennennäkemättömän kahden vuoden ajan vuosina 2017 ja 2018, ja 90% oppilaan tyytyväisyydestä kansallisen tason mukaan. Opiskelijakysely vuonna 2018.

Majoitus ja takuu

Haluat taata majoituksen, mieluiten lähellä Aberystwyth Business Schoolia. Hyviä uutisia, saat juuri sen. Aberystwyth Business School sijaitsee yliopiston tärkeimmän Penglais-kampuksen sydämessä, ja siellä on runsaasti pysäköintitilaa. Voit kävellä Aberystwythin keskustaan 15 minuutissa, tai voit käyttää säännöllistä linja-autoliikennettä kaupungin keskustaan ja sieltä.

Opettaminen ja oppiminen

Aberystwyth Business School on tunnettu opetuksen ja oppimisen laadusta sekä johtamisen ja rahoituksen opiskelusta. Henkilökunta on peräisin korkeakouluista ja yksityiseltä sektorilta, jotta opiskelijat näkevät huippuluokan liiketoiminnan teoriasta ja käytännöstä. Vaikka olemme iloisia siitä, että olemme pieniä ja lävistämme painomme yläpuolella, henkilökuntamme ovat ylpeitä siitä, mitä he jatkuvasti saavuttavat. Opiskelijamme tunnustavat opetussuunnitelman joustavuuden ja erittäin tarkkaan kurinalaisuuden kattavuuden hyödyt - emme opeta teille perifeerisiä aiheita, keskitymme absoluuttisiin perusteisiin; ne perustekijät, jotka tuottavat sinulle tärkeitä tuloksia: nykyaikainen ymmärtää, erinomainen ammattitaito ja työllistettävyys.

Oppimisresurssit

Kun käytät sähköistä pääsyä kaikkiin oppimisresursseihin, joita tarvitset koskaan, yli 1400 verkkotietokonetta ja langaton internetyhteys kaikissa huoneissa, et koskaan löydä vaikeuksia löytääksesi haluamasi tiedot, kun yrität suorittaa tehtävän. Opetustilojen kunnostamiseen on kulunut viime vuonna 4,5 miljoonaa puntaa. Jos haluat kääntää todellisten kirjojen sivuja, joihin olet onnea. Aberystwyth Business School sijaitsee Hugh Owen -kirjaston vieressä, jossa pidetään kaikki yliopiston kirjat ja lehdet. Alle viiden minuutin kävelymatkan päässä Penglais-kampuksesta on Walesin kansalliskirjasto, tekijänoikeuskirjasto, jossa on jokaisen Yhdistyneessä kuningaskunnassa julkaistun kirjan tai julkaisun painos (6 miljoonaa).

työllistettävyys

Ymmärrämme, että tutkinnon suorittaminen on osa pidempää ammatillista uraa. Sen lisäksi, että saavutat tutkinnon, sinun on oltava paras ajankohtaista taitoja ja tekniikoita, sillä se on paras mahdollinen liike-elämässä. Opetuksemme kattaa johtamisen ja rahoituksen perustekijät painottaen soveltavaa tietämystä, jota tuetaan tarvittaessa ammattielinten akkreditoinnilla. Tutkinnon suorittaneet ovat työskennelleet lukuisissa arvostetuissa laitoksissa, kuten monikansallisissa organisaatioissa, pk-yritysten ja julkisen sektorin työnantajissa. Opiskelijaa tukevat uran upseeri, alumniverkosto ja ammatilliset luokat koko asteen ajan siirtymiseksi täyttävään uraan.

Apurahat

Meillä on lukuisia anteliaita stipendejä ja apurahoja. Tutustu tutkintoihin tarkempia tietoja ja kelpoisuus!

Sijainnit

Aberystwyth

Aberystwyth Business School

Osoite
Aberystwyth Business School
Aberystwyth University
Hugh Owen Building

SY23 3DY Aberystwyth, Wales, Yhdistynyt kuningaskunta
Puhelin
+44 1970 622500

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Akkreditoinnit