Across the Pond

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Haluatko opiskella perustutkintoa tai jatko-opintoja, Across the Pond voi auttaa. Vuodesta 2004 lähtien olemme auttaneet löytämään ja hakeutumaan yli 40: een Englannin ja muun Yhdistyneen kuningaskunnan korkeimmille korkeakouluille ja tutkijakouluille. Yhdistyneen kuningaskunnan asiantuntijoiden ryhmä , jolla on ollut ensiluokkainen kokemus opiskelusta Britanniassa, tarjoaa ilmaisen räätälöidyn tuen ja ohjauksen tutkimus- ja sovellusprosessin kaikilla osa-alueilla. Aloita Ison-Britannian opiskelu-seikkailu täällä Across the Pond avulla ja hyödynnä parhaiten: - Ilmainen henkilökohtainen neuvonta ja opastus opiskelijoille, jotka haluavat opiskella Britanniassa - Yli 40 Iso-Britannia-yliopistoa maailmankuuluilla ohjelmilla ja tutkimusalueilla - mahdollisuudet hyväksyä - Ohjaus kaikkiin Yhdistyneen kuningaskunnan opiskelijaelämän näkökohtiin Vuodesta 2004 Across the Pond on tarjonnut opiskelijoille neuvoja ja opastusta opiskelijoille, jotka haluavat opiskella eräissä Yhdistyneen kuningaskunnan korkeimmista yliopistoista.

Edustamme yli 40 yliopistoa kaikkialla Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja opiskelijat, joille työskentelemme hyötyvät siitä, että näille laitoksille on korkea hyväksyntäaste.

TÄRKEIMMÄN MENESTYKSESTÄ

Sitoutumisemme on tarjota opiskelijoille vapaa, henkilökohtainen ja kattava palvelu, joka auttaa heitä saavuttamaan Yhdistyneessä kuningaskunnassa opiskelevat tavoitteensa. Olipa kyseessä yliopisto-opiskelijoille tarkoitettuja perustutkintoja tai jatko-opintoja, meidän on varmistettava, että jokainen opiskelija sopii paremmin yhteen akateemisten ja henkilökohtaisten tavoitteidensa kanssa. Voimme tarjota tätä räätälöityä maksutonta palvelua, koska Across the Pond Britanniassa sijaitsevat kumppaniyliopistot rahoittavat Across the Pond edustaakseen niitä Pohjois-Amerikassa.

NÄIN MAHDOLLISUUTTA

Across the Pond kannustamme opiskelijoita jatkamaan kiinnostustaan, pyrkimään huippuosaamiseen ja osallistumaan kaikkiin tarpeisiin sopivaan yliopistoon. Uskomme, että tarjoamalla tarjoamamme palvelua ja kokemalla korkeatasoista henkilökohtaista neuvontaa tarjolla voit maksimoida mahdollisuutesi tulla hyväksytyksi eräisiin Yhdistyneen kuningaskunnan parhaisiin yliopistoihin. Yhdistyneen kuningaskunnan asiantuntijoiden asiantuntemus ja sitoutuminen ovat Across the Pond kulmakivi, ja näiden ominaisuuksien ansiosta voimme edelleen auttaa ulkomaalaisia ​​opiskelijoita saavuttamaan tavoitteensa.

Sijainnit

Aberdeen

CONTACT USA TEAM

Osoite
Aberdeen, Skotlanti, Yhdistynyt kuningaskunta

Belfast

CONTACT CANADA TEAM

Osoite
Belfast, Pohjois-Irlanti, Yhdistynyt kuningaskunta

Brighton

CONTACT NORWAY TEAM

Osoite
Brighton, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta

Canterbury

CONTACT LATIN AMERICA TEAM

Osoite
Canterbury, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin