Arts University Bournemouth - The Graduate School

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Olemme luovia asiantuntijoita

Vuonna 1883 perustettu erikoislaitos, Arts University Bournemouth on johtava yliopisto, joka tarjoaa korkealaatuista erikoisopetusta taiteesta, suunnittelusta, mediasta ja performanssista kaikilla luovilla aloilla.

Olemme intohimoisia luovista aiheista, joita opimme ja jotka edelleen kannustavat uteliaisuutta, riskinottoa ja seikkailua tutkittaessa ja työntäen aihepiiriä ja sen rajoja.

Miksi AUB?

Tämä on AUB. Ympäristö työsi muotoiluun ja rakentamiseen; oppia, jakaa, provosoida ja tehdä yhteistyötä.

Luova yhteisö alkuperäisille ajattelijoille ja kekseliäisille innovatiivisille päättäjille, joissa rajoja työnnetään ja luovia liittoutumia muodostuu.

Paikka, josta kokous testataan, maiseman muuttunut ja luova ura käynnistettiin. Elävä, hengittävä, yhdistetty akateeminen ympäristö luovuudelle.

Olemme johtava taideyliopisto luovan teollisuuden puolesta. Teemme innokkaasti innovaatioita, yhteistyötä ja yhteydenpitoa siten, että luovat lahjakkuudet muuttuvat uranäkymiksi.material bruce mars / Unsplash

Tässä on viisi syytä opiskella AUB: ssa.

Erinomainen opetus

Henkilökuntamme on poikkeuksellista. He ovat toimijoita, opettajia ja tutkijoita, jotka kaikki tukevat sinua opinnoissasi ja auttavat sinua saavuttamaan erinomaisia tuloksia.

TEF (Teaching Excellence Framework) on saanut kultamme palkinnon. Saimme tämän toimittamalla jatkuvasti erinomaisen opetuksen, oppimisen ja tulokset opiskelijoillemme. Opettamme on korkealaatuista, mitä Yhdistyneestä kuningaskunnasta löytyy.

Myös taiteen ja suunnittelun tutkintotodistuksemme - säätiöopinnot - on ilo saavuttaa 'Erinomainen' -luokituksen vuoden 2018 Ofsted-tarkastuksessa - kaikilla neljällä alueella. Voit lukea lisää täältä ja nähdä koko raportin täältä.

Campus kuin mikään muu

Kaikki kurssimme perustuvat upeaan palkittuun kampukseemme. Se on huipputekniikan luova keskus, joka on suunniteltu asiantuntijoille. Pään kääntyvän arkkitehtuurin taustalla olette samanhenkisten päättäjien ja ajattelijoiden yhteisössä.

Kampuksemme on katalysaattori muokata ja rakentaa työsi; kokeilla, innovoida, olla utelias ja työntää rajoja. Se, missä teet hämmästyttäviä asioita.

Tilamme on jaettu kyliin, bulevardiin, viheralueeseen ja infrastruktuuriin. Meidän kampuksellamme on myös todellinen sirinä siitä. Matkalla kahvilaan saatat ohittaa filmiryhmän, Elizabethan-mekossa olevan naisen ja DJ: n. Se on luovan teollisuuden mikrokosmos.

The Times ja The Sunday Times Good University Guide 2018. valitsivat AUB: n Lounais-luokituksen korkeimmalle modernille yliopistolle. Olemme myös myöntäneet ympäristöystävällisimmän palkinnon, EcoCampus Platinum, ympäristöystävällisestä kampukseltamme.

Panostamme voimakkaasti alan standarditeknologiaan ja tiloihin, jotka luovat sinulle elämää luova teollisuus. Haluamme, että olet tottunut laitteisiin ja tiloihin, joita löydät todellisessa maailmassa.

Lisäksi sinua ympäröi myös New Forest, upeat rannat ja maailmanperintökurssi Jurassic Coast. Bournemouth tarjoaa loistavaa yöelämää ja kulttuuria, ja Lontoo on vain kahden tunnin matkan päässä.

Luovuuden kääntäminen uraan

Olemme käytännöllinen yliopisto, jolla on vahvat tavoitteet, jotta valmistuneet saavat palkitsevaa uraa.

Olemme Ison-Britannian johtava tutkinnon suorittaneiden ja suorittaneiden taiteiden yliopisto sekä työllistettävyyden ykkönen erikoistunut yliopisto *. Olemme portti luovaan teollisuuteen - alaan, joka kasvaa nopeammin kuin koko Yhdistyneen kuningaskunnan talous!

Valmistuneiden keskimääräinen työllisyysaste viimeisen viiden vuoden aikana on ollut 97% **

Olemme jatkuvasti saavuttaneet erinomaisia ​​työllistymistuloksia, koska opetuksemme laatu ja meidän kampus ja tilat, jotka valmistavat opiskelijamme työllisyyteen.

Olemme yhdyskäytävä 92 miljardin euron luovan alan teollisuudelle, joka kasvaa nopeammin kuin koko Yhdistyneen kuningaskunnan talous, ja sen osuus on yhdestätoista työpaikasta.

Se on ala, joka voi olla palkitsevaa, jännittävää ja tarvitsee uusia ajattelutapoja. Luova teollisuus tarvitsee jonkun kuin sinä.

Alumnimme palaavat jatkuvasti uskomattomilla tarinoilla tekemistään asioista, luomasta liiketoiminnasta ja voittamista palkintoista.

* The Sunday Times hyvän yliopisto-oppaan 2020 ja The Times Higher Education -lehden mukaan.

** DLHE 2012 / 13-2016 / 17: n mukaan työssä olevien tai jatko-opintoihin osallistuvien opiskelijoiden prosenttiosuus.

Yhteistyö joka kulmassa

Paras työ tapahtuu, kun eri tieteenalat kohtaavat. Kaikki täällä ovat luojia, ja saat mahdollisuuden tehdä yhteistyötä heidän kanssaan. Koska kukaan aihe ei ole itsenäinen, voit kokea, kuinka ala toimii ja muodostaa yhteyksiä myös heihin.

Joka vuosi myös käännymme yliopistoon etelärannikon suurin luovan toimistoon 24 tuntia. Rekisteröidy ja sinulla on mahdollisuus työskennellä alushousut joidenkin innovatiivisimpien tuotemerkkien tänään. Aiemmat alushousut ovat tulleet Virginista, Bestivalista ja RNLI: sta.

AUB Ihminen

AUB-yhteisömme pyrkii tekemään maailmasta paremman paikan käyttämällä luovuutta tarjoamalla ratkaisuja maailmassa havaittuun eriarvoisuuteen. Tarkoituksena on yhdistää luovia ammattilaisia, joilla on yhteinen halu saada aikaan positiivinen muutos globaaliin hyötyyn; olemme tehneet hienoja asioita, ja meillä on suunnitelmia tehdä enemmän.

Elämä AUB: lla

Uskomme, että ihmiset oppivat parhaiten elävässä, välittävässä ympäristössä. haluamme auttaa sinua menestymään, kun olet täällä.

Kampukselta löydät paljon upeita resursseja, tilat ja mikä tärkeintä, ystävällinen ympäristö. Monet kurssit ovat päällekkäisiä tai tekevät yhteistyötä, joten tapaat paljon uusia ystäviä, jotka opiskelevat muita aiheita.

Kampustamme

Upea, huipputeknologinen kampuksemme on luova keskus, jossa on päätä kääntävä arkkitehtuuri ja teollisuuden standardilaitteet. Olet samanhenkisten päättäjien ja ajattelijoiden yhteisössä, joka auttaa sinua menestymään. Panostamme voimakkaasti tekniikkaan ja tiloihin, jotka tarjoavat opiskelijoillemme luovan teollisuuden elämää. Haluamme sinun tottuvan laitteisiin ja tiloihin, jotka löydät todellisesta maailmasta.

Alumni ja ystävät

Olemme ylpeitä alumneistamme. Monet heistä ovat tehneet uskomattomia asioita. Tästä osiosta löydät vain pienen valikoiman luovia kampuksemme valmistuneita suuria nimiä.

Kunniatoverit

Kunniatovereihimme kuuluu Edgar Wright ja Dame Darcey Bussell DBE. AUB myöntää kunniaapurahan henkilöille, jotka ovat antaneet merkittävän panoksen taiteen, suunnittelun, median tai performanssin alalla.

Laajempi osallistuminen ja pääsy

Osallistumisen ja pääsyn laajentaminen tukee periaatetta, jonka mukaan kaikilla taustalla olevilla ihmisillä, joilla on potentiaalia saada korkea-asteen koulutusta, tulisi olla mahdollisuus tehdä niin.

Sijainnit

Poole

Osoite
Wallisdown
BH12 5HH Poole, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin