Ashridge Executive Education

Esittely

Lue virallinen kuvaus

EFMD Equis Accredited

Auttaa rakentaa johtajia yli 50 vuotta Perustettiin vuonna 1959 ja ensimmäisten tuella yritykset kuten Shell ja Unilever, Ashridge Executive Education on keskittynyt auttamaan ihmisiä, yrityksiä ja organisaatioita menestymään. Tutkimuksemme, pedagogiikka, ja kurssien on aina ollut yksi tavoite: parantaa miten organisaatiot toimivat ja miten johtajat johtaa.

Joustava oppiminen opettanut tiedekunnan todellista kokemusta

Ymmärrämme, että työn ja arkielämän opiskeluun voi olla haastavaa. Siksi meidän Executive koulutusohjelmat on suunniteltu erittäin joustava auttaa kiireinen ammattilaisia. Kaikki ohjelmat ovat osa-aika, verkossa, tai sekoitus molempia. Meidän tiedekunnan ylpeilevät heidän intohimonsa opetuksen, ja monet ovat saavuttaneet huomattavaa menestystä yritysmaailmassa, mikä tarkoittaa, että mitä he opettavat vaikuttavat voimakkaasti tosielämän kokemuksia.

Uskomaton paikka inspiroi oppimista Laajenna ajattelu meidän henkeäsalpaava Ashridge Estate. Entinen kuninkaallinen asuinpaikka asetettu 5000 hehtaarin puistoalueella, Ashridge on ihanteellinen paikka askel poispäin päivä työtä ja uppoudu oppimiseen.

Graduate joissa triple-akkreditoitu tutkinto maailman International Business School Olemme ainutlaatuisia kansainvälisen liiketoiminnan kouluyhteisön koska olemme triple-akkreditoitu ja palkinto Yhdysvaltain ja Britannian astetta. Olemme ylpeitä siitä, että Ashridge Executive Education on akkreditoitu kolmen arvostetun maailmanlaajuisen akkreditointielimillä: AACSB, EQUIS ja AMBA. Tämä tarkoittaa, että aste on lisääntynyt maailmanlaajuisesti tunnetuksi ja potentiaalia ottaa sinut entisestään.

Meidän uraauurtava tutkimus pitää oppimisen asiaa Teemme uraauurtava tutkimus keskittyen asioita, jotka vaikuttavat johtajat ja organisaatioiden tänään. Maadoittamalla Tutkimuksemme jokapäiväisessä käytännössä, voimme varmistaa, että opetussuunnitelma on aina merkitystä vallitsevaa liiketoimintaympäristöä.

Liittyä alumniverkostossa joka todella ulottuu maapallon

Saat liittyä yhteisöön 16000 alumni, leviävät 156 maissa. Ohjelmamme vetää osallistujia eri puolilta maailmaa, jotka edustavat eri teollisuuden aloilla ja taustoja. Sinut altistuu uusia näkökulmia ja haastetaan ajatella toisin.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso maisteriohjelmia » Katso Maisteri » Katso Jatkotutkintotodistukset » Katso PhD »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

Maisteri

Executive Masters Organisaatiomuutoksiin

Opetus kampuksella Osa-aikainen 2 vuotta October 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo

Muutosagentit kohtaavat haihtuvat häiriöitä maailmassa. Tämä tarjoaa riskejä monia ja mahdollisuuksia niille, jotka aistivat, tarttua ja sopeutua tehokkaasti. Monet muutokset harjoittajat ovat ymmärtäneet, että muutos ja innovaatio on pääasiassa sosio-tekninen ilmiö ja että standardi lähestymistavat eivät toimi takaisin organisaatioissaan. [+]

Muutosagentit kohtaavat haihtuvat häiriöitä maailmassa. Tämä tarjoaa riskejä monia ja mahdollisuuksia niille, jotka aistivat, tarttua ja sopeutua tehokkaasti. Monet muutokset harjoittajat ovat ymmärtäneet, että muutos ja innovaatio on pääasiassa sosio-tekninen ilmiö ja että standardi lähestymistavat eivät toimi takaisin organisaatioissaan.

Tämä Kahden vuoden osa-aika-ohjelma on suunnitellut kokeneiden ammattilaisten tarpeisiin heidän ikäisensä. Voit tutkia erilaisia ​​näkökulmia organisaatioiden muutosta ja uusia lähestymistapoja maadoitettu vuoden käytännön kokemus sekä äänen akateemista tutkimusta.

Pääsyvaatimukset: Kandidaatin tutkinto, ja vähintään viiden vuoden kokemus organisaation interventio rooli.... [-]


Masters Executive Coaching (AMEC)

Opetus kampuksella Osa-aikainen 2 vuotta May 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo

Masters Executive Coaching on kaksivuotinen, osa-aika, modulaarinen, itseohjautuvaa ohjelmaa. Se on mahdollisuus tarkastella ja uudelleen käynnistä käytännössä tehdä parhaansa oman luonnollisen taitoja, oppia itsestäsi valmentajana valvonnalla ja yhteistyötä valmennuksen, sekä tapaavat kokeneimmista alan ammattilaisille. [+]

Tiukka. Merkityksellisiä. Todellinen. Heijastava.

Tie tulossa täysin akkreditoitu Executive Coach.

Jos olet kiinnostunut tulemaan täysin hyväksytty, päättäjät valmentaja, varustettu viimeisimmällä tietämystä, tämä on ohjelma sinulle. Masters Executive Coaching on kaksi vuotta, osa-aika, modulaarinen, itseohjautuvaa ohjelma. Se on mahdollisuus tarkastella ja uudelleen käynnistä käytännössä tehdä parhaansa oman luonnollisen taitoja, oppia itsestäsi valmentajana valvonnalla ja yhteistyötä valmennuksen, sekä tapaavat kokeneimmista alan ammattilaisille.

Kehität valmennusta ja mentorointia taitoja, joko integroida osaksi olemassa konsultointi ja valmennus työtä tai luoda vankka perusta uudelle valmennus ja konsultointi käytännössä.... [-]


Videot

Introduction to Ashridge Video

Graduation Video

Ota yhteyttä

Hult Ashridge Business School

Osoite, 1. rivi Ashridge Executive Education Berkhamsted Hertfordshire
HP4 1NS Lontoo, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta
Verkkosivu http://www.ashridge.org.uk/
Puhelin +44 1442 843491