Ashridge Executive Education

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Auttaa rakentaa johtajia yli 50 vuotta Perustettiin vuonna 1959 ja ensimmäisten tuella yritykset kuten Shell ja Unilever, Ashridge Executive Education on keskittynyt auttamaan ihmisiä, yrityksiä ja organisaatioita menestymään. Tutkimuksemme, pedagogiikka, ja kurssien on aina ollut yksi tavoite: parantaa miten organisaatiot toimivat ja miten johtajat johtaa.

Joustava oppiminen opettanut tiedekunnan todellista kokemusta

Ymmärrämme, että työn ja arkielämän opiskeluun voi olla haastavaa. Siksi meidän Executive koulutusohjelmat on suunniteltu erittäin joustava auttaa kiireinen ammattilaisia. Kaikki ohjelmat ovat osa-aika, verkossa, tai sekoitus molempia. Meidän tiedekunnan ylpeilevät heidän intohimonsa opetuksen, ja monet ovat saavuttaneet huomattavaa menestystä yritysmaailmassa, mikä tarkoittaa, että mitä he opettavat vaikuttavat voimakkaasti tosielämän kokemuksia.

Uskomaton paikka inspiroi oppimista Laajenna ajattelu meidän henkeäsalpaava Ashridge Estate. Entinen kuninkaallinen asuinpaikka asetettu 5000 hehtaarin puistoalueella, Ashridge on ihanteellinen paikka askel poispäin päivä työtä ja uppoudu oppimiseen.

Graduate joissa triple-akkreditoitu tutkinto maailman International Business School Olemme ainutlaatuisia kansainvälisen liiketoiminnan kouluyhteisön koska olemme triple-akkreditoitu ja palkinto Yhdysvaltain ja Britannian astetta. Olemme ylpeitä siitä, että Ashridge Executive Education on akkreditoitu kolmen arvostetun maailmanlaajuisen akkreditointielimillä: AACSB, EQUIS ja AMBA. Tämä tarkoittaa, että aste on lisääntynyt maailmanlaajuisesti tunnetuksi ja potentiaalia ottaa sinut entisestään.

Meidän uraauurtava tutkimus pitää oppimisen asiaa Teemme uraauurtava tutkimus keskittyen asioita, jotka vaikuttavat johtajat ja organisaatioiden tänään. Maadoittamalla Tutkimuksemme jokapäiväisessä käytännössä, voimme varmistaa, että opetussuunnitelma on aina merkitystä vallitsevaa liiketoimintaympäristöä.

Liittyä alumniverkostossa joka todella ulottuu maapallon

Saat liittyä yhteisöön 16000 alumni, leviävät 156 maissa. Ohjelmamme vetää osallistujia eri puolilta maailmaa, jotka edustavat eri teollisuuden aloilla ja taustoja. Sinut altistuu uusia näkökulmia ja haastetaan ajatella toisin.

Sijainnit

Lontoo

Hult Ashridge Business School

Osoite
Ashridge Executive Education
Berkhamsted
Hertfordshire

HP4 1NS Lontoo, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta
Puhelin
+44 1442 843491

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Akkreditoinnit