Aston Business School

Esittely

Lue virallinen kuvaus

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited

Aston Business School on pyrkimystämme auttaa sinua tekemään suurimman osan sinun. Meidän MSc salkkua on suunniteltu tiiviissä yhteistyössä elinkeinoelämän Isossa-Britanniassa ja kansainvälisesti, antaa sinulle ihanteellisen alustan, jolle rakentaa sinulle enempää uraa. Näyttävä akkreditointi, maailmanlaajuinen maine ja työntekijät voivat siirtää hyödyksi todellista kaupallista kokemusta parantavat näkymiä ja etenemistä.

Kurssimme rakenteiden avulla voit saada taitoja tarvitaan menestyäkseen nykyisillä kilpailluilla työpaikalla, kuten neuvottelu, viestintä, johtajuus, tiimityö ja innovatiivista ajattelua. Se on taitoja, kuten nämä, jotka pitävät valmistuneista erittäin kysyttyjä joidenkin maailman johtavia organisaatioita. Innovatiivinen, maadoitettu ja asiaa, leveys kursseja ja monimuotoisuus opiskelijan yhteisö antaa sinulle pyöristetty, kansainvälisestä näkökulmasta, mikä sinusta valmis elämään eturintamassa liiketoimintaa.

Miksi opiskella kanssamme?

Triple akkreditointi: Olemme eliittiin 1% kauppakorkeakouluissa maailmanlaajuisesti kolminkertainen akkreditointia AMBA, AACBS ja EQUIS. Työllistettävyys: Meillä on erinomainen maine tuottaa erittäin työllistettäviä valmistuneet. Olimme sijoittui 2. Britanniassa ja 8. maailman uran Financial Times 2013. Omistettu Ura Support: meidän uran palvelu tarjoaa yhden ja yhden tuen, työn suunnittelu ja mahdollisuus osallistua kampuksella työpaikkamessuja, työpajoja, webinaareja ja pilkata arviointeja keskuksia. Valmistuttuaan oppilaamme ovat saaneet rooleja joukossa joitakin maailman top järjestöjen kuten BNP Parabis, PwC, Rolls Royce, Deutsche Bank, Bank of America ja IBM Systems. Apurahat: Haluamme varmistaa, että ne, joilla on halu ja taito tutkia myös mahdollisuus. Siksi meillä on erilaisia ​​stipendit tuleville opiskelijoille helpottaaksemme taloudellisia paineita jatkaa opinnoissa. Täyden ajan tasalla tiedot löytyvät nettisivuiltamme. Sijainti: Meidän kampuksella perustuu aivan jännittävä vilkas toiseksi suurin kaupunki Birmingham, asuu yli 50000 opiskelijoille Birmingham on nuorin suuri kaupunki Euroopassa. On äskettäin parhaaksi Britannian kaupunki Lontoon ulkopuolelle perustaa liiketoiminnan Birmingham on hyvä paikka opiskella, tehdä työtä ja elää.

MSc ohjelmat Aston Erikoisosaamisemme valikoima MSc ohjelmat yhdistävät teollisuuden kannalta opetuksen joiden valikoima uran lisäämällä lisäetuja suunniteltu sinut erottumaan joukosta. Palvelut opiskelijoillemme ovat:

Dedicated MSc ammatinvalinnanohjaaja palvelu, joka kattaa viisikymmentäyhdeksän yli kaksitoista tuki, strateginen urasuunnitelmat, auttaa kehittämään CV ja LinkedIn ja haastattelun valmistelu Kampuksella työpaikkamessuilla houkuttelee yli 200 työnantajien vuosittain Vaihtohankkeet yksi monista maailmanluokan yhteistyöoppilaitoksista jatko harjoittelupaikkoja mentorointihankkeet Kielen opetukseen ohjelmia.

Aston MBA Aston MBA hyödyntää maailman johtavaa tutkimusta kansainvälisen liiketoiminnan ja globaalin verkoston yritysten yhteyksiä muuttaa sinut dynaaminen ja ketterä yritysjohtaja. Työskentelemme suurentamalla ominaisuuksia ja siten maksimoida suoritus, jonka avulla voit tulla reagoiva johtaja, joka on hyvin varustettu tehdä päätöksiä globaalista näkökulmasta. On äskettäin rankattu 1. Isossa-Britanniassa ja 2 maailmassa tuotto Economist Good Value MBA 2014 Aston MBA on intensiivinen ohjelma, joka uppoaa oppilaat periaatteita strategista ajattelua liiketoiminnan yhteydessä. MBA on saatavana 12 kuukauden intensiivisen täysipäiväisesti tai 27 kuukautta joustava online-ohjelma.

Lue lisää Käy sivuilla lisää tietoa opiskelusta MSc tai MBA Aston.If sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä ystävälliseen tunnustukset joukkue.

MSc:

Jatko Hakutoimisto Puh: 44 (0) 121 204 3200 Sähköposti: abspgenquiry@aston.ac.uk

MBA:

MBA Office Puh: 44 (0) 121 204 3100 Sähköposti: mba@aston.ac.uk

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso MSc »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MSc

Maisterin Kansainvälisen Liiketoiminnan

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Birmingham

MSc International Business keskittyy yhteyksiä suurten yritysten toimintoja ja niiden merkitys kansainvälisen liiketoiminnan ja kaupankäynnin. [+]

MSc International Business keskittyy yhteyksiä suurten yritysten toimintoja ja niiden merkitys kansainvälisen liiketoiminnan ja kaupankäynnin. Se sopii erityisesti niille, jotka etsivät uransa monikansallinen yhtiö tai jotka aikovat erikoistua joihinkin alan kansainväliseen toimintaan. MSc in International Business on saatavilla 10 kuukauden kokoaikaisesti alkaa lokakuussa. On 10 moduulit opetti osa kurssin ja väitöskirja. Kesto 10 kuukautta. Kohderyhmä Se sopii erityisesti niille, jotka etsivät uransa monikansallinen yhtiö tai jotka aikovat erikoistua joihinkin alan kansainväliseen toimintaan. [-]

Maisterin Kirjanpito Ja Taloushallinto

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 12 kuukautta September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Birmingham

Tämä kurssi tarjoaa yleisen hallinnon näkökulmasta ja ymmärtää kielen tilien asiantuntijoita. [+]

Kirjanpito ja varainhoito on avain onnistuneen toiminnan organisaatiota. Kurssi on tarkoitettu hakijoille, jotka haluavat hankkia tällaisia asiantuntemusta preperation ja ylimmän johdon rooli. Tämä kurssi tarjoaa yleisen hallinnon näkökulmasta ja ymmärtää kielen tilien asiantuntijoita.

Kurssi on tarkoitettu tutkinnon mitään kurinalaisuutta, jotka haluavat ylintä johtoa ja etsiä tarvittavat taidot osallistua täysin johdon päätöksentekoon. Sellaisena se sopii niille, jotka etsivät uran hallintaan, mutta tarjoaa myös pohjan niille, jotka etsivät uran kirjanpito, taloushallinto, pankki-ja rahoituspalvelut.

Akateeminen henkilökunta osallistuu MSc in Accounting & Finance toimivat monenlaisia tutkimushankkeita, tämä mahdollistaa opiskelijoille hyötyä opetuksessa, joka on sekä ajan tasalla oleva ja hyvin perillä. Nykyinen tutkimus etuja ovat muun muassa yhteyksiä yritysten, markkinoiden ja talouden strategioita, lyhyet ja pitkät termism rahoitus yritysten strategioita taloushallinnon monikansallisissa yrityksissä. ... [-]


Maisterin Rahoituksen Ja Investointien

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 12 kuukautta September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Birmingham

Tämä uusi kurssi tarjoaa opiskelijoille tietoa, ymmärrystä ja taitoja aiheellista uran rahoitussektorilla. [+]

Tämä uusi kurssi tarjoaa opiskelijoille tietoa, ymmärrystä ja taitoja aiheellista uransa rahoitusalan, kuten taloudellinen analyysi, omaisuudenhoitoa ja markkinoilla kaupankäynnin, investointipankkitoiminta, sijoitus sääntelyä ja corporate finance. Erityiset tavoitteet ovat kehittää: - Ymmärtää keskeiset päätöksenteon alueilla Rahoitus ja investoinnit - Tiedot rahoitusmarkkinoiden rakenteita ja tutkia näitä "käsittelee huoneeseen" ympäristö. - Ymmärtää keskeiset tutkimuksen työkaluja käytetään rahoituksen ja investointien - Ymmärtää keskeiset matemaattisia ja tilastollisia menetelmiä käyttää taloudelliseen päätöksentekoon. - Kyky soveltaa tärkeimpiä matemaattisia ja tilastollisia menetelmiä käyttää taloudelliseen päätöksentekoon - Kyky arvioida kriittisesti nykyajan tutkimuksen rahoittamiseen - Arvostusta kansainvälisen ulottuvuuden rahoitus ja kuinka soveltaa asianmukaisia riskinhallinnan menetelmiä. Finance Group Aston on erittäin tutkimuksellinen ja johtavassa asemassa oleville jäsenille, joilla vahvistetaan kansainvälistä mainetta. Konsernilla on laaja kokemus ja asiantuntemus, niin akateemista ja lääkärin aloilla. Nykyinen tutkimus etuja ovat: International Finance, Equity, markkinoiden mikrorakenne, omistajaohjaus ja sijoitusrahastot. Tämä monipuolista asiantuntemusta voidaan tuoda pidettävä opetti osa kurssin ja hyödyttää myös opiskelijoita valtavasti, kun he valmistelevat väitöskirjaa. ... [-]


MSc Business & Hallinta

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Birmingham

MSc in Business & Management sopii tutkinnon, jonka perustutkintoa astetta on ei-liike aihealuetta. [+]

MSc in Business & Management

 

MSc in Business & Management sopii tutkinnon, jonka perustutkintoa astetta on ei-liike aihealuetta. Tämä ohjelma tarjoaa kattavan painopiste keskeisillä liiketoiminta koulutusta ja näin ollen täydentää ensimmäisen asteen opiskelijoille tekniikan, ja humanistiset tieteet.

Pääsyvaatimukset

 

Yksi seuraavista:

Hyvä kuningaskunnassa arvosanoin tutkinto (vähintään alemman toisen luokan) Vastaava ulkomailla tutkinnon tunnustettu Aston University.

Sekä:

Kaksi ammatillista viittaukset - vähintään yhden tulee olla akateeminen erotuomari Virallinen akateeminen opintosuoritusote oman yliopiston arvosanat tasalla Täytetty hakulomake.... [-]

MSc Henkilöstöhallinnon Ja Liiketoiminnan

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 - 1 vuosi September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Birmingham

Ohjelman tavoitteena on kehittää ymmärrystä käsitteiden, mallien ja teorioiden hoitamisen kannalta tärkeää ihmisiä työyhteisöissä. [+]

MSc Human Resource Management & Business

 

Olitpa uusi valmistunut tai parhaillaan ja haluaa kehittää uran HR, meidän loistavasti mitoitettu MSc ohjelma tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden saavuttaa maisteri ja ammatillinen pätevyys (CIPD) samanaikaisesti.

 

Lisäksi tarjoamme mahdollisuuden täydellisen tasolla ja B Psykometrisen testaus koulutus määritelty British Psychological Societyn.

 

Ohjelman tavoitteena on kehittää ymmärrystä käsitteiden, mallien ja teorioiden hoitamisen kannalta tärkeää ihmisiä työyhteisöissä. Siinä käsitellään myös taitoja tarvitaan tehokasta analysoimista ja toimien laatimiseen ja on erottamiskykyinen maadoitus tutkimus HRM tiukasti laajemmassa tutkimuksessa johdon, jossa korostetaan muutoksen hallinnassa ja keskittymistä strategisiin kysymyksiin.... [-]


MSc In Strategy & International Business

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Birmingham

MSc strategia-ja International Business tarjoaa tiukkaa ja kattavasti strategian ja kansainvälisen liiketoiminnan kysymyksistä sekä kehittyneissä että kehitysmaissa ja yksityisen ja julkisen sektorin. [+]

MSc in Strategy & International Business

 

Globalisoituessa liiketoiminnan ja vallankumouksen tieto-ja viestintäteknologiaan, mikään yritys ei ole varaa jättää kansainvälisen ulottuvuuden strategiaa. Useimmat, elleivät kaikki, yritykset edellyttävät kansainvälistymistä strategioita, niin yksinkertaista viedä tai franchising järjestelyjen tai monimutkainen ja riskialtis kansainvälisen yhteisyritysten ja / tai ulkomaisia ​​suoria sijoituksia. Nämä toimet edellyttävät täysin erilaisen näkökulman yhtiön strategia ja kysyntä tietoja ja taitoja tarvitaan ymmärrystä kansainvälisessä toimintaympäristössä.

 

MSc strategia-ja International Business tarjoaa tiukkaa ja kattavasti strategian ja kansainvälisen liiketoiminnan kysymyksistä sekä kehittyneissä että kehitysmaissa ja yksityisen ja julkisen sektorin.... [-]


MSC Markkinoinnin Johto

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Birmingham

Tämä MSc in Marketing Management on suunniteltu vastaamaan tarpeisiin opiskelijoille, jotka eivät ole aikaisemmin erikoistunut markkinoinnin, mutta nyt niin haluavat. [+]

MSc Marketing Management

 

Tämä MSc in Marketing Management on suunniteltu vastaamaan tarpeisiin opiskelijoille, jotka eivät ole aikaisemmin erikoistunut markkinoinnin, mutta nyt niin haluavat. Vaikka featuring asiantuntija markkinointi moduulit, ymmärrystä ja arvostusta muiden toimintojen organisaatioissa on myös kehitetty.

Moduulit

Pakolliset moduulit

Marketing Management Analyysi väitöskirjatutkimuksen Markkinointitutkimus Markkinointi strategia.

 

Valinnaiset moduulit (Valitse neljä)

Kirjanpito Non talousjohtajat Liiketoiminnan strateginen Sustainability Integroitu markkinointiviestintä Kuluttajakäyttäytyminen Strateginen Brand Management E-Markkinointi Services Marketing International Marketing Management Strateginen johtaminen Markkinointi Kanavat & Strategic Sales Force Management ... [-]

MSC Organisaatiokäyttäytymisestä

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Birmingham + 1 lisää

Tämä ohjelma on suunniteltu tutkinnon eritaustaisten tarjoaa sekä teoreettista ja käytännön perustiedot Organisaation Käyttäytyminen. [+]

MSc Organisaation Käyttäytyminen

 

Organisaation Käyttäytyminen liittyy tutkimuksen yksilöiden ja ryhmien sisällä organisaatio-ja sosiaalisissa yhteyksissä, ja tutkimus sisäisten prosessien ja käytäntöjä, koska ne vaikuttavat niille yksilöille ja ryhmille. Meidän MSc ohjelma on merkitystä opiskelijoille, jotka haluavat kehittää uraansa joko yleisenä johtajia tai organisaatiokonsulttien, ja tarjoaa erinomaisen maadoitus akateemisia tai tutkimukseen perustuvaa ura. Lisäksi tarjoamme mahdollisuuden täydellisen tasolla ja B Psykometrisen testaus koulutus määritelty British Psychological Societyn. Tämä ohjelma on suunniteltu tutkinnon eritaustaisten tarjoaa sekä teoreettista ja käytännön perustiedot Organisaation Käyttäytyminen. Nämä moduulit kehittää tietoa, ymmärrystä ja taitoja koskevat ihmisen käyttäytymistä työpaikalla, hyvinvointia työntekijöille, HRM ja organisaation tehokkuuteen.Yhdeksän moduulien osoite keskeiset aihealueet organisaation käyttäytymistä ja Työpsykologian ja opiskelijoiden valitse kolme lisämoduulit kuin käytettävissä Aston Business School MSc ohjelma. ... [-]


MSc Sijoitustutkimus

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Birmingham

Tämä ohjelma on ihanteellinen opiskelijoille, jotka ovat jonkin verran kokemusta rahoituksen, talouden tai matemaattinen aihe, mutta eivät ole pääaineenaan rahoitus. [+]

MSc Sijoitustutkimus

 

Tämä ohjelma on ihanteellinen opiskelijoille, jotka ovat jonkin verran kokemusta rahoituksen, talouden tai matemaattinen aihe, mutta eivät ole pääaineenaan rahoitus.

 

Se tarjoaa opiskelijoille tietoa, ymmärrystä ja taitoja sopiva uran rahoitusalalla tai liittyvää teollisuutta. Se on myös erinomainen kelpoisuuden pyrkivien uran varainhoitoa.

Pääsyvaatimukset

 

Hakijoiden on oltava määrällisiä ja analyyttisiä taitoja. Hakijoiden on tutkittu jonkin verran rahoitusta, taloudesta tai muita kvantitatiivisia moduulien opintojen tasolla.

 

Plus yksi seuraavista: ... [-]


MSc Tietojärjestelmien Ja Liiketoiminnan Analysointi

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 - 1 vuosi September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Birmingham

MSc in Information Systems & Business Analysis (Pintatyyppi) on suunniteltu antamaan sinulle asiantuntija ymmärtää, miten tietojärjestelmien tukea liiketoimintaa ja sen toimintaa. [+]

MSc Information Systems & Business Analysis

 

MSc in Information Systems & Business Analysis (Pintatyyppi) on suunniteltu antamaan sinulle asiantuntija ymmärtää, miten tietojärjestelmien tukea liiketoimintaa ja sen toimintaa.

 

Kurssi varustaa sinut tekniset, organisatoriset ja ihmiset valmiudet kehittää liiketoiminnan järjestelmiin ja hallita tietojärjestelmien hankkeita käytännössä.

 

Kautta sen kolme asiantuntija uravalintoja (Information Systems Management, Enterprise Systems tai Business Analysis), ohjelma antaa sinulle syvällistä tietoa ja kokemusta halutaan valmistautua valikoiman uran IS konsultointi, liiketoiminnan analysointi ja hallinta.... [-]


MSc Toimitusketjun Hallinta

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Birmingham

MSc Supply Chain Management on suunniteltu vastaamaan tarpeisiin Vastavalmistuneiden ja työelämässä olevien, jotka haluavat hankkia erikoistaitoja ja osaamista Supply Chain Management, [+]

MSc Supply Chain Management

 

MSc Supply Chain Management on suunniteltu vastaamaan tarpeisiin Vastavalmistuneiden ja työelämässä olevien, jotka haluavat hankkia erikoistaitoja ja osaamista Supply Chain Management, jotta ne voivat ryhtyä tai etenevän menestyksellisesti valitsemiinsa uraansa.

 

On saatettu onnistuneesti päätökseen tämän ohjelman opiskelijat odotetaan tietoa ja ymmärrystä:

strateginen decision-making/policy ja käytäntö yhteydessä liiketoimintaympäristön paikallisesti, kansallisesti ja kansainvälisesti osuutta kohti laajempaa liiketoiminta-alueilla, voi integroida Supply Chain strategia / politiikan ja käytännön liike-elämän ja organisaation strategian teoreettista ja soveltavaa näkökulmia Supply Chain Management ja logistiikka erityisalueita toimitusketjun hallinnan kautta tutkimuksen asiantuntija moduuleja.Nämä alueet ovat: ihmissuhteet, kumppanina, ERP, simulointi, osto, sopimukset, suunnittelu ja optimointi. ... [-]

MSc Työpsykologian Ja Liiketoiminta

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 - 1 vuosi September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Birmingham

MSc Työpsykologian ja Business on British Psychological Society (BPS) akkreditoitu jatko-ohjelma työpsykologia. [+]

MSc Työpsykologian & Business

 

Työpsykologian on aihe, joka on keskeinen käsityksemme terveen ja toimivan ja työntekijäjärjestöjen.

 

MSc Työpsykologian ja Business on British Psychological Society (BPS) akkreditoitu jatko-ohjelma työpsykologia.

 

Sen ytimessä, Työpsykologian ja Business ohjelmassa korostetaan tutkimuksen käytännön, reaalimaailman organisaation ja liiketoiminnan kysymyksiä, yhdistettynä akateemisen ja tieteellisestä täsmällisyydestä työpsykologia kuin keskustelualue. Business School asiayhteys antaa erinomaisen näkökulman soveltaminen työpsykologia organisaatioissa, ja antaa ohjelman sovellettu ja asiaan keskittyä.Uskomme, että tasapaino työpsykologia ja ydinliiketoimintaan ymmärtäminen auttaa tekemään valmistuneista ainutlaatuisesti varustettu kuten seuraavan sukupolven Chartered Occupational psykologeja. ... [-]


MSC Yrittäjyyden Ja Kansainvälisen Liiketoiminnan

Opetus kampuksella Kokopäiväinen September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Birmingham

Keskittyminen ymmärrystä globaalin liiketoimintaympäristön ja tekijät ilmoittamaan yrittäjyyteen liiketoimintaa koskeviin päätöksiin. [+]

Master of Science (MSc) MSc Yrittäjyys ja International Business

Palvelut ja laitteet

 

Aston Business School 's erinomainen opiskelija palveluihin kuuluu:

Tarkoitukseen rakennettu sviitti, joka on saatavilla ainoastaan ​​Masters opiskelijat 24 tuntia pääsyä Ilmainen Wi-Fi-yhteys Modern luento / tutorial huonetta Tietokoneluokissa Oleskelutila Atk-laitteet ja pakkaukset sekä käytöstä virtuaalinen oppimisympäristö (VLE).

Pääsyvaatimukset

 

Jokin seuraavista:

Hyvä kuningaskunnassa arvosanoin tutkinto (vähintään alemman toisen luokan) Vastaava ulkomailla tutkinnon tunnustettu Aston University. ... [-]

Videot

MSc International Business Course Director - Kirit Vaidya

Aston University Placement Year...

Go Forward with the Aston MBA

Ota yhteyttä

Aston Business School

Osoite, 1. rivi Aston Business School, Aston University, Aston Triangle
B4 7ET Birmingham, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta
Verkkosivu http://www.abs.aston.ac.uk/
Puhelin +44 121 204 3011