Bath Spa University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Ole Bath Spa

Bath Spa University on kyse muustakin kuin opiskelusta. Kyse juutu: ajattelu, tekee ja tekee. Noin törmäämättä ystäviä kampuksella, syleilee haasteita ja aitoa välittämistä. Me push rajoja ja itseämme. Jos tämä kuulostaa sinusta hyvältä, voit täydentää hyvin.

Miksi Bath Spa?

erinomainen maine

Meidän alkuperä juontaa juurensa 1852 ja alkuperäinen Bath School of Art, joten olemme rakentaneet maineensa yli 160 vuoden perinteet ja menestystä. Olemme kasvaa tasaisesti myös jännittäviä kursseja ja alueita reserch.

Hyvät yhteydet

Meillä on kumppanuuksia yritysten, järjestöjen ja laitosten joka puolella maailmaa. Näet meidän opiskelijoiden kansainvälisissä konferensseissa, retkiä ja tapahtumia, Edinburghin Fringe Festival kanadalaiselle "International Seuraava Way". Lähdette Bath Spa globaalina kansalaisena kunnianhimoisesti, ajaa ja keskittyä.

Kaikkien

Saavutettavuus ja tasa-arvo on meille tärkeää. Ainutlaatuinen tutkimus ja sosiaalinen ympäristö tarjoamme avaintekijä suosion. Meidän opiskelijat tulevat eri taustoista ja kulttuureista, eri puolilta tässä maassa ja ulkomailla, ja erilaisia ​​akateemisen valtakirjaa.

Todiste on tilastoissa

Suuri jatko näkymiä: 93,7% Bath Spa valmistuneista on työssä tai lisäselvityksiä 6 kuukauden ajan valmistuttuaan (HESA: 2014/15 matkailun keskeyttävien Higher Education, julkaistu 2016) Top 5 Luovuuden: Olemme äänestetty yksi viidestä suurimmasta luova yliopistoissa. (Mikä? University Student Survey 2016) Sinulta turvassa täällä: Olemme 2. turvallisin yliopiston Lounais ja 6. kun sijoittui vastaan lähes 130 muiden yliopistojen ja korkeakoulujen kaikkialla Englannissa ja Walesissa. (Complete University Guide 2015) Kestävyys ja ympäristösitoumuksiin: se ei lopu ihmisiin - pidämme huolta ympäristöstä myös. Vihreiden Focus politiikkaa ansainnut meille "First Class Honors". (People ja Planet Vihreä liitto 2015)

Sijainnit

Kylpy

Bath Spa University

Osoite
Bath Spa University,
Newton Park,
Newton St Loe,

BA2 9BN Kylpy, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta
Puhelin
+44 1225 875875

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin