Belfast Metropolitan College

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Belfast Met on Pohjois-Irlannin suurin jatkokoulutuskorkeakoulu ja yksi Ison-Britannian suurimmista.

Olemme kehittäneet uuden dynaamisen opetussuunnitelman, joka heijastaa Pohjois-Irlannille määriteltyjä ensisijaisia kasvualueita, koska siellä luodaan tulevia työpaikkoja. Teemme kumppanuuksia teollisuuden kanssa jatkuvasti mukauttamalla opetussuunnitelmaamme vastaamaan taloutemme taitovaatimuksia.

Tarjoamme ainutlaatuisen määrän koulutusta kaikilla tasoilla ja olemme suunnitelleet valikoiman kursseja vastaamaan erilaisiin taitotarpeisiin - oppisopimuskoulutuksesta ja tason 1 kursseista tutkintoihin ja jatko- opintoihin. Yhdessä tämän kanssa olemme sitoutuneet varmistamaan, että opiskelijoillamme on pääsy mahdollisuuksiin, jotka parantavat heidän työllistettävyyttä ja työvalmiita taitoja.

Tulevaisuuden painopisteemme on tukea Belfastin kehitystä tarjoamalla koulutusta ja taitojen kehittämistä yksilön, yhteisön ja taloudellisen vaurauden lisäämiseksi. Seuraavien kolmen vuoden aikana ylläpidämme ja parannamme reagointikykyä oppijoille, työnantajille ja yhteisöille.

Kollegio on jo rakentanut erinomaisen maineen työnantajien keskuudessa tarjoamalla asiaankuuluvaa, korkealaatuista oppimista. Rakennamme tähän keskittymällä pitkäaikaisten, molempia osapuolia hyödyttävien kumppanuuksien kehittämiseen ja tulemalla tunnetuksi asiantuntijana tärkeimmillä ja nousevilla kasvualueilla. Työskentelemällä kumppanuudessa lisätään kaikkien opiskelijoiden osallistumista, etenemistä, saavutuksia ja taitotasoja.

Sijainnit

Belfast

Osoite
Millfield,125-153
BT1 1HS Belfast, Pohjois-Irlanti, Yhdistynyt kuningaskunta

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Ohjelmat

Tällä hetkellä ei ole ohjelmia näyttää

Tarkenna hakua edellä, tutustu suosittuja luokkia alle tai suorittaa hakusanan.


... or simply by choosing your degree: