Birkbeck, University of London

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Birkbeck on maailmanluokan tutkimuksen ja opetuksen laitos, elinvoimainen keskus akateemista huippuosaamista ja Lontoon ainoa asiantuntija tarjoaja ilta korkeakoulutuksen.

Historia Birkbeck

Illalla 11. marraskuuta 1823 noin 2000 ihmistä kerääntyi Crown and Anchor Tavern Strand todistamaan tohtori George Birkbeck ja hänen kannattajansa, kuten Jeremy Bentham, JC Hobhouse MP ja H Brougham MP, keskustella koulutuksen työskentelevät miehet Lontoo . Tästä kasvoi Lontoon Mechanics "instituutti, omistettu koulutuksen työväestön muodollisesti luotu 2. joulukuuta samassa paikassa.

Tämä säätiö tarkoitti, että ensimmäistä kertaa, käsityöläiset ja käsityöläiset voivat oppia tieteen, taiteen ja talouden - käsite niin kiistanalainen, että tohtori Birkbeck syytettiin "sironnan siemenet pahan". Lannistumatta tohtori Birkbeck kutsui kannattajiaan toimia: "Nyt on aika universaali hyödyt siunauksista tietoa." Monet rahoittajat olivat vakuuttuneita tärkeän tehtävän ja tarpeeksi rahaa nostettiin avata College ja eteenpäin radikaalia uutta visiota. Seitsemän vuotta myöhemmin, laitos otti vielä radikaali askel tulossa yksi ensimmäisistä korkeakoulujen myöntämään naisten opiskelijat.

Vuoteen 1858, Birkbeck oli ensimmäinen valinta opiskelijoille, jotka halusivat yliopistokoulutuksen mutta joilla ei ollut varaa opiskella koko ajan. Tämä rooli virallistettiin vuonna 1920, kun Birkbeck tuli virallisesti osa University of London.

Mission Statement

Päätavoitteista Birkbeck ovat:

 • Tarjota osa-aika korkeakoulujen kursseja, jotka täyttävät muuttuviin koulutus-, kulttuuri-, henkilökohtaiset ja ura aikuisten tarpeita; erityisesti niille, jotka asuvat tai työskentelevät Lontoon alueella.
 • Ota aikuisopiskelijoiden erilaisista sosiaali- ja koulutustausta osallistua kursseillemme.
 • Ylläpitää ja kehittää huippuosaamista tutkimuksen ja tarjota korkealaatuisia tutkijakoulutusta kaikilla aloilla.
 • Tee saatavilla tutkimustuloksia, ja hankkineet, opettamalla, julkaisu, yhteistyötä muiden järjestöjen ja edistäminen kansalaistoiminnan ja julkisen keskustelun.

Keskeiset tukevat tavoitteet ovat:

 • Tarjota opiskelijoille integroitu erilaisia ​​joustavia, tutkimus-johtoiseen kursseja kaikilla tasoilla säännöstä.
 • Saavuttaa ja ylläpitää vahvaa tutkimusta kulttuurien tukemiseksi monitieteistä työtä jokaisessa koulussa ja tiedekunnan.
 • Varmista, College tarjoaa osallistavaa työ- ja oppimisympäristö sen opiskelijoille ja henkilökunnalle, jotta kaikki voivat kehittyä täyteen mittaansa.
 • Kehitetään kollegion valmiuksia reagoida nopeasti uusiin ja muuttuviin mahdollisuuksia korkea-asteen ja jatkokoulutukseen.
 • Kehittämään kestäviä kumppanuuksia sisällä Lontoon alueella ja sen ulkopuolella.

Yleishyödylliseksi

Birkbeck College on vapautettu hyväntekeväisyys ehdoilla Hyväntekeväisyys lain. Alle Hyväntekeväisyys Act 2011, yliopistot valvoo Korkeakoulujen rahoitus neuvoston England (HEFCE) kuin pääasiallinen säätelijä, joita syytetään varmistaa Yliopistot täyttävät velvoitteensa Charity lain.

Kansainväliset kumppanuudet

Birkbeck on ylpeä useita strategisesti tärkeitä kumppanuuksia joidenkin maailman johtavien yliopistojen.

Kaikki Birkbeck kansainvälisten kumppanuuksien on suunniteltu siten vapaata ajatusten ja edistää koulutusta akateemisen henkilöstön, kun taas eteneminen sopimukset on nivelletty, jotta ulkomailla opiskelijoille yhdistää opintojaan tutkinnon Birkbeck.

 • SWUFE - DUFE - BIT - yliopisto Sao Paolo - Hong Kong Shue Yan Yliopisto Birkbeck myös sopimukset seuraavien maailmanlaajuisten yliopistot: - Northwestern Polytechnical yliopisto, Xian - Columbia University - Federal University of Goias - State University of Rio de Janeiro - Villanova University - Pretorian yliopisto

Governance

Birkbeck hallintorakenteisiin varmistettava, että se on tehokasta strategista johtamista ja johdon tehtävänsä johtavana tutkimus- ja illalla oppilaitoksessa. - Governors: Hallintoneuvosto, tarkoitetun kollegion Governors, on kollektiivisesti vastuussa oleville kaikille Birkbeck toimintaa. - Valiokunnat: Governors ja College hallinta tukee useita komiteoita. Niiden tehtävänä on valvoa ja neuvoa erityisalueita toiminta ja tietyissä tapauksissa käyttää valtuuksien rajoissa hallintoelin.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
 • Englanti

Katso MSc »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MSc

MSC Advanced Computing Teknologioita

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta October 2017 Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo + 1 lisää

Tämä on erikoistunut koulutusohjelman pitkälle tietotekniikkajärjestelmissä, tiedot tutkimuksen ja tiedon analytiikan keskittyvät osaamisalueiden ja tutkimuksen erikoistumisen tietojenkäsittelytieteen laitos ja tietojärjestelmät. [+]

Tämä on erikoistunut koulutusohjelman pitkälle tietotekniikkajärjestelmissä, tiedot tutkimuksen ja tiedon analytiikan keskittyvät osaamisalueiden ja tutkimus erikoistumista Tietojenkäsittelytieteen laitos ja tietojärjestelmät. Moduulit kattavat state-of-the-art tekniikkaa, muun muassa hallintaa ja analysointia "big data", ohjelmistojen kehittäminen tietojärjestelmien pilvi, mobiili ja web-pohjainen arkkitehtuurit ja laskennallisia menetelmiä älykkäiden tiedon hallintaan ja analysointiin. Tulet saamaan asiantuntemus edellä mainituilla aloilla, jotka voit sitten työllistävät analyysi ongelmien kehittyneiden laskentateknologioiden, arviointi ja soveltaminen teknologioiden ja tutkimusta, ja kehitys, uudet teknologiat. Miksi tutkia tätä tietenkin Birkbeck? - Tarkoitettu opiskelijoille, jotka haluavat syventää tietämystä Advanced Computing teknologiaa, tietoa tieteen ja tietojen analysointi. - Voit työskennellä IT-alalla jo ja haluavat päivittää taitojaan tai aikoo jatkaa uraansa IT tai tutkimuksen tutkinto. - Huomattava kattavuus uusien teknologioiden ja tutkimuksen kehittämiseen alueilla kasvava merkitys IT-alalla. - Voit valita moduulit erikoisaloilla johtaa myöntämistä MSc Data Analytics, MSc Information ja verkkotekniikat tai diplomi Intelligent Technologies. - Sinulla on 24 tunnin pääsy useat laboratoriot verkottuneen PC erilaisia ​​kielen kääntäjiä, tietokanta ja muut sovellusohjelmat. Olemme yhteydessä kautta SuperJANET verkon tietokoneisiin muiden korkeakoulujen Lontoossa, muualla Britanniassa ja ulkomailla. Työpaikat ja työllistyvyyden Valmistuneet siirry uran ohjelmistojen suunnittelu, tietojärjestelmien hallinta, konsultointi ja tutkimus. [-]

MSC Computing Rahoituspalvelut

Opetus kampuksella Osa-aikainen October 2017 Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo

MSc Computing for Financial Services tarjoaa intensiivikurssin räätälöity erityisesti tietojenkäsittelytieteen tutkinnon tai tutkinnon liittyvistä aiheista, joilla on huomattava määrä ohjelmointi jotka ovat kiinnostuneita jatkamaan uran rahoituspalvelut. [+]

MSc Computing for Financial Services tarjoaa intensiivikurssin räätälöity erityisesti tietojenkäsittelytieteen tutkinnon tai tutkinnon liittyvistä aiheista, joilla on huomattava määrä ohjelmointi jotka ovat kiinnostuneita jatkamaan uran rahoituspalvelut. Sekä saada laaja tietämys aiheesta, voit hankkia käytännön taitoja ja on mahdollisuus tutkia tiettyjä alueita nykyisen tutkimuksen syvemmin. Jos olet uusi aihe, tämä MSc tarjoaa perustan uran kuluessa rahoituspalvelujen alalla, ja jos olet jo työskennellä, se tarjoaa mahdollisuuden laajentaa tietosi ja päivittää taitojaan erityisesti rahoituksen haettaessa muodollinen pätevyys. Tämä on osa-aika-ohjelma vain ja voidaan ottaa vain iltaisin tai päivä-julkaisu. Ohjelma tarjoaa yhden ohjelmiston kehittämisen takaamiseksi Java. Kokeneet opiskelijat on mahdollisuus suorittaa projektityön muilla kielillä. Miksi tutkia tätä tietenkin Birkbeck? - Intensiivikurssin computing valmistuneiden muita aiheita, erityisesti räätälöity henkilöille valitsevat uran rahoituspalvelut. - Voit saada laaja tietämys aiheesta, hankkia käytännön taitoja ja on mahdollisuus tutkia tiettyjä alueita nykyisen tutkimuksen syvemmin. - Tietojenkäsittelytieteen laitos Tietojenkäsittelytieteiden ylläpitää edennyt ohjelmistokehityksen laboratorioissa yli 100 paikkaa. Kaikki labs on kytketty nopea SuperJANET akateeminen verkosto. Jatkotutkimuksia mahdollisuuksia Opiskelijat, jotka ovat suorittaneet ohjelman ero voi jatkaa meidän MPhil / PhD in Computer Science and Information Systems. Työpaikat ja työllistyvyyden Valmistuneet siirry uran computing rahoituspalvelujen alalla. [-]

Msc Financial Economics

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta October 2017 Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo + 1 lisää

Tämä ohjelma on suunniteltu varustamaan sinulle työkaluja ja tekniikoita tutkinnasta tärkeitä taloudellisia kysymyksiä. Se tarjoaa perusteellista perustiedot matemaattisia ja ekonometrisiä menetelmiä sekä mikro- ja ja tutkii miksi rahoitusmarkkinat ovat alttiita kriiseille, opiskelu yksityiskohtia menneistä ja nykyisistä kriiseistä, ja myöhemmin linjauksia. [+]

Tämä ohjelma on suunniteltu varustamaan sinulle työkaluja ja tekniikoita tutkinnasta tärkeitä taloudellisia kysymyksiä. Se tarjoaa perusteellista perustiedot matemaattisia ja ekonometrisiä menetelmiä sekä mikro- ja ja tutkii miksi rahoitusmarkkinat ovat alttiita kriiseille, opiskelu yksityiskohtia menneistä ja nykyisistä kriiseistä, ja myöhemmin linjauksia. Opit ilmaisemaan ideoita akateemisen paperit ja testata niitä käyttöön ekonometrian. Tutkimus ekonometrian kattaa lineaarinen ja dynaaminen lineaarinen regressio malleja, erilaisia ​​hypoteesitestejä ja tekniikoita arvioimiseksi yhtälöryhmät. Tekniikat on kuvitettu taloudellisia esimerkkejä, kuten mallit, joissa rationaaliset odotukset, sekä kulutuksen, tuotannon ja rahan kysyntä toimintoja. Economics and Finance klo Birkbeck on hankkinut erinomaisen maineen, paitsi laatua tutkimuksen lisäksi myös laatua koulutusta. Työnantajat tunnustavat laadun Birkbeck Ekonomiliitto ja rahoitus. Otamme opiskelijat, jotka ovat päättäneet menestyä ja ovat valmiita käymään jäykkyys ensimmäisen luokan koulutus, ovatko he opiskelevat kokopäiväisesti tai osa-aikaisesti. Miksi tutkia tätä tietenkin Birkbeck? - Tarjoaa vankan perustan monenlaisia ​​uran liike, hallituksen ja akateemisen maailman. - Voit työskennellä tehokkaasti puuttua ongelmiin lajitella kohdannut rahoitusalan instituutioiden, pankkeja ja sääntelyelinten. - Erinomainen maine laatu opetuksen, koulutuksen tarjoaminen työnantajille kuten Treasury ja Bank of England. - Osasto nauttii kansainvälistä mainetta ja seisoo eturivin tutkijaryhmien maassa. Kurssin rakenne Core moduulit vahvistamaan taloudellista ja rahoituksellista teorian käytännön sovellus. Niihin kuuluvat alustava kursseja matemaattisia ja tilastollisia menetelmiä, jotka tapahtuvat syyskuussa ja on kulunut, jotta edetä ohjelmassa. Vaihtoehto moduulit tarjoavat erikoistuneita moduuleita ajankohtaisia ​​teemoja. Vaihtoehto moduuli saatavuus vaihtelee vuotta. Työpaikat ja työllistyvyyden Valmistuneet siirry uran finanssi, julkinen sektori, teollisuus, tai tutkimus ja analysointi. [-]

MSC Hallinnon Ja Liike-elämän Etiikka

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta October 2017 Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo + 1 lisää

Päätavoitteena Maisterin tutkinto on tarjota jatko-tason koulutus kiinnostuneille opiskelusta monimutkaisia ​​ja muuttuvia suhteita liikeyritykset, niiden sidosryhmien (osakkeenomistajat, työntekijät, asiakkaat, toimittajat, jne.) ja yhteiskuntia, joissa ne toimivat. [+]

Päätavoitteena Maisterin tutkinto on tarjota jatko-tason koulutus kiinnostuneille opiskelusta monimutkaisia ​​ja muuttuvia suhteita liikeyritykset, niiden sidosryhmien (osakkeenomistajat, työntekijät, asiakkaat, toimittajat, jne.) ja yhteiskuntia, joissa ne toimivat. Taloudelliset ja rahoitukselliset näkökohdat omistajaohjauksen suhteet ovat olleet pitkään huolta kuin liiketoiminnan ja investointien yhteisöjä, ja viime vuosina sosiaaliset, poliittiset ja moraaliset näkökohdat näistä suhteista on tullut myös merkittävä ongelma. Ohjelman tavoitteena on puuttua sekä näihin sarjaa kysymyksiä ja vastata ihmisten tarpeisiin, jotka haluavat osallistua kriittisesti näkökohdat hallinnon sekä niille, jotka haluavat olla mukana ammattimaisesti suuntaan ja sääntely yritysten ja johdon tai edunvalvonta eläkerahastot ja muut sijoitukset. Ohjelma on saatavana 1 vuosi kokopäiväinen tai 2 vuotta osa-aikaisesti ja yhdistää työselostus ja riippumaton tutkimus, joka johtaa väitöskirjan. Perustuu School of Business, Economics ja informatiikan, Department of Management on kansainvälisesti tunnustettu huippuyksikkö opetuksen, tutkimus- ja konsultointipalveluja laajassa hallinnoinnin alalla. Akateeminen henkilökunta ovat aktiivisia tutkijoita sekä innostunut opettajia ja julkaisevat säännöllisesti huippuluokan artikkelit maailman johtava lehdissä. Olemme erityisen tutkimuksen vahvuuksia kansainvälisen liiketoiminnan ja strategian hallinnointia innovaatioita ja yrittäjyyttä, henkilöstöhallinnon, hallinnon, Sport Management ja markkinointi, sekä taloushallinnon ja kirjanpidon. Tarjoamme opiskelijoille kaikenikäisille ja taustoja mahdollisuus opiskella joko osa-aikaisesti tai kokopäiväisesti meidän osastolla ja saada kansainvälisesti tunnustettu University of London pätevyys. Miksi tutkia tätä tietenkin Birkbeck? - Ohjelma on laajuudeltaan kansainvälisiä, tunnustetaan sekä erilaisia ​​kulttuureja ja hallinnon järjestelmien jossa yritykset toimivat maailmanlaajuisesti ja kasvava globalisaatio liiketoiminnan ja rahoituksen. - Ohjelma perustuu Johtamisen tutkimus vahvuus Corporate Governance and Business Ethics. Tätä tukee Lontoon keskuksen Corporate Governance ja etiikka tutkimuskeskus. - Ohjelma yhdistää monitieteistä lähestymistapaa, jossa perusteellista tutkimusta johtamiskoulutuksen. Se tarjoaa... [-]

Msc Hallinta

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta October 2017 Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo + 1 lisää

Tämä ohjelma on joustava rakenne, jonka avulla voit valita keskittyä yleinen tausta liikkeenjohdon tai keskittyä asiantuntija alueella. Kumpi valitset, ohjelma tarjoaa vankan pohjan keskeisten näkökohtien hallintaan ja nojautuu Johtamisen n tutkimusalueita asiantuntemusta. [+]

Tämä ohjelma on joustava rakenne, jonka avulla voit valita keskittyä yleinen tausta liikkeenjohdon tai keskittyä asiantuntija alueella. Kumpi valitset, ohjelma tarjoaa vankan pohjan keskeisten näkökohtien hallintaan ja nojautuu Johtamisen n tutkimusalueita asiantuntemusta. Perustuu School of Business, Economics ja informatiikan, Department of Management on kansainvälisesti tunnustettu huippuyksikkö opetuksen, tutkimus- ja konsultointipalveluja laajassa hallinnoinnin alalla. Akateeminen henkilökunta ovat aktiivisia tutkijoita sekä innostunut opettajia ja julkaisevat säännöllisesti huippuluokan artikkelit maailman johtava lehdissä. Olemme erityisen tutkimuksen vahvuuksia kansainvälisen liiketoiminnan ja strategian hallinnointia innovaatioita ja yrittäjyyttä, henkilöstöhallinnon, hallinnon, Sport Management ja markkinointi, sekä taloushallinnon ja kirjanpidon. Tarjoamme opiskelijoille kaikenikäisille ja taustoja mahdollisuus opiskella joko osa-aikaisesti tai kokopäiväisesti meidän osastolla ja saada kansainvälisesti tunnustettu University of London pätevyys. Miksi tutkia tätä tietenkin Birkbeck? - Tarjoaa vankan johdannon keskeisiä näkökohtia hallintaan. - MSc Management eroaa tyypillinen MBA, että se kattaa vähemmän aiheita, mutta syvällisemmin. Opit enemmän kuin vain nykyinen johto muodista ja iskulauseita, voit myös oppia ne todisteet, joihin teorioita perustuvat. - Opettanut joukkue kansainvälisen maineen omilla alueilla. - Teemme merkittävää tutkimusyhteistyötä ja on erinomaiset yhteydet moniin julkisen ja yksityisen sektorin, ammatillisten järjestöjen ja tutkijoiden muissa yliopistoissa. - Sinulla on pääsy Moodle, online oppimisen resurssi, jossa kaikki tiedot ja materiaalit, jotka liittyvät oman koulutusohjelman ja moduulit ovat saatavilla. Sinulla on myös pääsy Birkbeck kirjasto ja e-kirjasto, jossa voit hankkia kirjoja ja lehtiartikkeleita, joita tarvitaan opinnoissa. Työpaikat ja työllistyvyyden Valmistuneet siirry uran hallintaan erilaisissa ympäristöissä, kuten paikallis- ja valtionhallinnon, elinkeinoelämän. [-]

MSC Henkilöresurssien Kehittäminen Ja Konsultointi

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta October 2017 Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo + 1 lisää

Tämä maisterin tutkinto keskittyy inhimillisten voimavarojen kehittäminen (HRD): strateginen lähestymistapa ihmisten johtaminen ja organisaation kehittäminen, joiden tarkoituksena on parantaa oppimista, osaamista, henkilökohtaista kehitystä ja suorituskyvyn työpaikalla. [+]

Tämä Maisterin tutkinto keskittyy inhimillisten voimavarojen kehittäminen (HRD): Strateginen lähestymistapa ihmisten johtaminen ja organisaation kehittäminen, joiden tarkoituksena on parantaa oppimista, osaamista, henkilökohtaista kehitystä ja suorituskyvyn työpaikalla. Suunnittelussa tämä ohjelma myöntää, että esteet, että kun erotettu asiantuntijoita aloilla kuten koulutus, johtamisen kehittäminen ja organisaation oppiminen ovat katoamassa, kun taas uusia lähestymistapoja, kuten lahjakkuutta ja tietämyksen hallinta, ovat saamassa yhä pidon sekä akateemisen ja lääkärin yhteisöissä. Se myöntää, että tarvitaan HRD harjoittajia, onko työskentelevien HR-osasto, itsenäisesti tai sisällä konsultointi organisaatio, arvioimaan kriittisesti omaa toimintaansa ja suunnittelemaan ja toteuttamaan HRD lähestymistapoja, tarpeisiin yhä monimuotoisempaa työvoimaa. Kaikki moduulit integroida akateemisia näkökulmia ja käytännön lähestymistapoja HRD ja korostetaan huomattavasti kehittämiseen tietoja ja taitoja tarvitaan enemmän ylimmän HRD rooleja. Tulet ymmärtämään asiaa organisaation ja johtamisen teoria, kun taas tutkii nykyajan kehitystä HRD kenttään. On keskityttävä erityisesti varmistamalla olet tietoinen tärkeää toimia eettisesti ja ammattimaisesti osoittanut sitoutumista yhtäläisiä mahdollisuuksia ja monimuotoisuutta sekä arvostamaan merkityksen jatkuvaa henkilökohtaista ja ammatillista kehitystä. Ohjelma on tunnustettu Chartered Institute of Personnel-ja kehityspankin (CIPD). Miksi tutkia tätä tietenkin Birkbeck? - Yhdistää akateeminen näkökulmia konsultointi ja käytäntöön perustuva lähestymistapa henkilöresurssien kehittämiseen. - Soveltuu valmistuneille, kokenut organisaation kehittäminen ja HR-ammattilaisille. - Joustava ja intensiivinen kurssi, joka tarjoaa mahdollisuudet keskittyä juuri sinun tarpeet ja edut. - Hyväksytty Chartered Institute of Personnel-ja kehityspankin. - Birkbeck tarjoaa monipuolisia kirjasto- ja oppimisen resurssit suunniteltu helpottamaan teidän tutkimusta. Ohjelmatuotanto ja moduuli-erityisiä materiaaleja ovat saatavilla myös tukemaan oppimista. Kurssin rakenne Ohjelma koostuu 9 pakolliset moduulit. Sinun täytyy täyttää kaikki 9 moduulit, mukaan lukien tutkimushanke. Työpaikat ja työllistyvyyden Valmistuneet siirry uran HRD... [-]

Msc Henkilöstöhallinnon

Kampus tai online Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta October 2017 Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo + 1 lisää

Tämä ohjelma on tarkoitettu niille, jotka haluavat kehittää kriittistä ymmärrystä ihmisten ja organisaatioiden. Se keskittyy strategiseen ja yksilötason parannuksia, muun muassa arvio rooli henkilöstöhallinnon (HRM) nykyaikaisia ​​organisaatioita, kysymyksiä mukana kehittämässä strategisia tavoitteita (myös kansainvälisesti), työsuhteet, valita ja motivointi sekä kehittää henkilökunta. [+]

Tämä ohjelma on tarkoitettu niille, jotka haluavat kehittää kriittistä ymmärrystä ihmisten ja organisaatioiden. Se keskittyy strategiseen ja yksilötason parannuksia, muun muassa arvio rooli henkilöstöhallinnon (HRM) nykyaikaisia ​​organisaatioita, kysymyksiä mukana kehittämässä strategisia tavoitteita (myös kansainvälisesti), työsuhteet, valita ja motivointi sekä kehittää henkilökunta. Voit myös hankkia soveltavan tutkimuksen taitoja. Ohjelma on tunnustettu Chartered Institute of Personnel-ja kehityspankin (CIPD). Miksi tutkia tätä tietenkin Birkbeck? - Paranna tai kehittää urasi henkilöresurssit, johtaminen, koulutus ja kehitys tai konsultointi. - Kehitetään kriittistä ymmärrystä henkilöstöhallinnon, organisaation käyttäytymistä ja työsuhteet teoriaa ja käytäntöä. - Hyödynnä Birkbeck tunnettua laatua opetuksen ja asiantuntemusta toimituksen osa-aika-ohjelmia. - Tutkimus joustavat oppimismenetelmät yhdistyvät face-to-face ja verkko oppiminen. - Pääsy laajan valikoiman elektronisia aineistoja, mukaan lukien erityisesti valmistettu tekstejä kunkin moduulin. Käyttö verkko-oppimisympäristö, jossa korkea henkilöstön tuki. Kurssin rakenne Ohjelma koostuu 8 pakolliset moduulit. Sinun täytyy täyttää kaikki 8 moduulit ja valvottu itsenäinen soveltavan tutkimuksen hanke. Tutkimusmenetelmät ja taitoja on integroitu koko ohjelman. Työpaikat ja työllistyvyyden Valmistuneet mennä kehittämään tai edetä uran hallinta, henkilöstöhallinto, koulutus ja kehittäminen, sekä konsultointi. [-]

MSC Innovaatioihin E-business

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta October 2017 Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo + 1 lisää

Tämä jatko-tutkinto liiketoiminnan innovaatioita on suunniteltu opiskelijoille, jotka haluavat kehittää perusteellinen käsitys innovaation merkitystä uudelleenarviointia hallinta, liiketoimintastrategiaa, omistajapolitiikka, immateriaalioikeudet, laitokset, järjestöt, yritykset, yrittäjyys ja globalisaatio muuttuvassa maailmassa. [+]

Teknologinen muutos ja digitaalisen talouden nostaa uusien taloudellisten ja johdon haasteita yrityksille ja julkisen ja yksityisen sektorin organisaatioissa. Birkbeck on keskus huippuosaamista tutkimuksen ja innostava opetus yritysten innovointia. Tämä jatko-tutkinto liiketoiminnan innovaatioita on suunniteltu opiskelijoille, jotka haluavat kehittää perusteellinen käsitys innovaation merkitystä uudelleenarviointia hallinta, liiketoimintastrategiaa, omistajapolitiikka, immateriaalioikeudet, laitokset, järjestöt, yritykset, yrittäjyys ja globalisaatio muuttuvassa maailmassa. Perustuu School of Business, Economics ja informatiikan, Department of Management on kansainvälisesti tunnustettu huippuyksikkö opetuksen, tutkimus- ja konsultointipalveluja laajassa hallinnoinnin alalla. Akateeminen henkilökunta ovat aktiivisia tutkijoita sekä innostunut opettajia ja julkaisevat säännöllisesti huippuluokan artikkelit maailman johtava lehdissä. Olemme erityisen tutkimuksen vahvuuksia kansainvälisen liiketoiminnan ja strategian hallinnointia innovaatioita ja yrittäjyyttä, henkilöstöhallinnon, hallinnon, Sport Management ja markkinointi, sekä taloushallinnon ja kirjanpidon. Tarjoamme opiskelijoille kaikenikäisille ja taustoja mahdollisuus opiskella joko osa-aikaisesti tai kokopäiväisesti meidän osastolla ja saada kansainvälisesti tunnustettu University of London pätevyys. Ohjelma on myös tarjolla erikoistuminen Yrittäjyys ja Innovation Management tai International Technology Management. Miksi tutkia tätä tietenkin Birkbeck? - Erikoistuneet keskittyä sähköisen liiketoiminnan. - Auttaa menestyä muuttuvassa maailmassa, joka vaatii uusia taitoja aloilla innovoinnin, digitaalinen talous, yrittäjyys ja globalisaatio. - Varustaa sinut teorioita, periaatteita ja välineitä analysoida ja selviytyä kysymyksiä yritysten innovointia. - Sinulla on pääsy Moodle, online oppimisen resurssi, jossa kaikki tiedot ja materiaalit, jotka liittyvät oman koulutusohjelman ja moduulit ovat saatavilla. Sinulla on myös pääsy Birkbeck kirjasto ja e-kirjasto, jossa voit hankkia kirjoja ja lehtiartikkeleita, joita tarvitaan opinnoissa. Työpaikat ja työllistyvyyden Tämä ohjelma on merkitystä niille, jotka haluavat tulla johtajia, liike analyytikot, teollisuuden tai poliittisille päättäjille. Hiljattain valmistunut kohde tutkimuksessa, valmistuneista kertoi meille... [-]

MSC Innovaatioihin Kansainvälisten Teknologian Hallinta

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta October 2017 Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo + 1 lisää

Tämä jatko-tutkinto liiketoiminnan innovaatioita on suunniteltu opiskelijoille, jotka haluavat kehittää perusteellinen käsitys innovaation merkitystä uudelleenarviointia hallinta, liiketoimintastrategiaa, omistajapolitiikka, immateriaalioikeudet, laitokset, järjestöt, yritykset, yrittäjyys ja globalisaatio muuttuvassa maailmassa. [+]

Teknologinen muutos ja digitaalisen talouden nostaa uusien taloudellisten ja johdon haasteita yrityksille ja julkisen ja yksityisen sektorin organisaatioissa. Birkbeck on keskus huippuosaamista tutkimuksen ja innostava opetus yritysten innovointia. Tämä jatko-tutkinto liiketoiminnan innovaatioita on suunniteltu opiskelijoille, jotka haluavat kehittää perusteellinen käsitys innovaation merkitystä uudelleenarviointia hallinta, liiketoimintastrategiaa, omistajapolitiikka, immateriaalioikeudet, laitokset, järjestöt, yritykset, yrittäjyys ja globalisaatio muuttuvassa maailmassa. Perustuu School of Business, Economics ja informatiikan, Department of Management on kansainvälisesti tunnustettu huippuyksikkö opetuksen, tutkimus- ja konsultointipalveluja laajassa hallinnoinnin alalla. Akateeminen henkilökunta ovat aktiivisia tutkijoita sekä innostunut opettajia ja julkaisevat säännöllisesti huippuluokan artikkelit maailman johtava lehdissä. Olemme erityisen tutkimuksen vahvuuksia kansainvälisen liiketoiminnan ja strategian hallinnointia innovaatioita ja yrittäjyyttä, henkilöstöhallinnon, hallinnon, Sport Management ja markkinointi, sekä taloushallinnon ja kirjanpidon. Tarjoamme opiskelijoille kaikenikäisille ja taustoja mahdollisuus opiskella joko osa-aikaisesti tai kokopäiväisesti meidän osastolla ja saada kansainvälisesti tunnustettu University of London pätevyys. Ohjelma on myös tarjolla erikoistuminen Yrittäjyys ja Innovation Management tai E-Business. Miksi tutkia tätä tietenkin Birkbeck? - Erikoistuneet keskitytään kansainvälisen teknologian hallinta. - Auttaa menestyä muuttuvassa maailmassa, joka vaatii uusia taitoja aloilla innovoinnin, digitaalinen talous, yrittäjyys ja globalisaatio. - Varustaa sinut teorioita, periaatteita ja välineitä analysoida ja selviytyä kysymyksiä yritysten innovointia. - Teemme merkittävää tutkimusyhteistyötä ja on erinomaiset yhteydet moniin julkisen ja yksityisen sektorin, ammatillisten järjestöjen ja tutkijoiden muissa yliopistoissa. - Sinulla on pääsy Moodle, online oppimisen resurssi, jossa kaikki tiedot ja materiaalit, jotka liittyvät oman koulutusohjelman ja moduulit ovat saatavilla. Sinulla on myös pääsy Birkbeck kirjasto ja e-kirjasto, jossa voit hankkia kirjoja ja lehtiartikkeleita, joita tarvitaan opinnoissa. Työpaikat ja työllistyvyyden Tämä ohjelma on merkitystä... [-]

MSC Innovaatioihin Yrittäjyyteen Ja Innovaatioiden Hallinta

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta October 2017 Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo + 1 lisää

Tämä jatko-tutkinto liiketoiminnan innovaatioita on suunniteltu opiskelijoille, jotka haluavat kehittää perusteellinen käsitys innovaation merkitystä uudelleenarviointia hallinta, liiketoimintastrategiaa, omistajapolitiikka, immateriaalioikeudet, laitokset, järjestöt, yritykset, yrittäjyys ja globalisaatio muuttuvassa maailmassa. [+]

Teknologinen muutos ja digitaalisen talouden nostaa uusien taloudellisten ja johdon haasteita yrityksille ja julkisen ja yksityisen sektorin organisaatioissa. Birkbeck on keskus huippuosaamista tutkimuksen ja innostava opetus yritysten innovointia. Tämä jatko-tutkinto liiketoiminnan innovaatioita on suunniteltu opiskelijoille, jotka haluavat kehittää perusteellinen käsitys innovaation merkitystä uudelleenarviointia hallinta, liiketoimintastrategiaa, omistajapolitiikka, immateriaalioikeudet, laitokset, järjestöt, yritykset, yrittäjyys ja globalisaatio muuttuvassa maailmassa. Ohjelma on myös tarjolla erikoistuminen E-Business tai International Technology Management. Miksi tutkia tätä tietenkin Birkbeck? - Erikoistuneet keskittyminen yrittäjyyteen ja innovaatiojohtamisen. - Auttaa menestyä muuttuvassa maailmassa, joka vaatii uusia taitoja aloilla innovoinnin, digitaalinen talous, yrittäjyys ja globalisaatio. - Varustaa sinut teorioita, periaatteita ja välineitä analysoida ja selviytyä kysymyksiä yritysten innovointia. - Sinulla on pääsy Moodle, online oppimisen resurssi, jossa kaikki tiedot ja materiaalit, jotka liittyvät oman koulutusohjelman ja moduulit ovat saatavilla. Sinulla on myös pääsy Birkbeck kirjasto ja e-kirjasto, jossa voit hankkia kirjoja ja lehtiartikkeleita, joita tarvitaan opinnoissa. Työpaikat ja työllistyvyyden Tämä ohjelma on merkitystä niille, jotka haluavat tulla johtajia, liike analyytikot, teollisuuden tai poliittisille päättäjille. Hiljattain valmistunut kohde tutkimuksessa, valmistuneista kertoi meille he työskentelivät työnantajille myös Lontoon metro, BT, SPG Media ja Frost & Sullivan konsultteina, analyytikkoa ja johtajat, arkkitehdit ja ylläpitäjät. [-]

MSc International Business Ja Kehittäminen

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta October 2017 Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo + 1 lisää

Tämä ohjelma sopii opiskelijoille, jotka ovat tai pyrkivät olemaan, käytetään asianomaisten ministeriöiden, kansalaisjärjestöjen, kansainvälisten elinten tai yksityisten yritysten mukana, tai liittyvät, kansainvälisen liiketoiminnan ja taloudellisen kehityksen. Se tarjoaa myös pohjan niille, jotka haluavat suorittaa jatko-tutkimusta kansainvälisen liiketoiminnan ja kehityksen. [+]

Vauhti kansantalouksien globalisoituminen on kiihtynyt viime vuosina, ja tämä on johtanut entistä dynaamisempaa suhdetta kansainvälistä liiketoimintaa ja taloudellista ja sosiaalista kehitystä. Tämä ohjelma sopii opiskelijoille, jotka ovat tai pyrkivät olemaan, käytetään asianomaisten ministeriöiden, kansalaisjärjestöjen, kansainvälisten elinten tai yksityisten yritysten mukana, tai liittyvät, kansainvälisen liiketoiminnan ja taloudellisen kehityksen. Se tarjoaa myös pohjan niille, jotka haluavat suorittaa jatko-tutkimusta kansainvälisen liiketoiminnan ja kehityksen. Aiheet ovat kansainvälisen liiketoiminnan ja taloudellisen ja sosiaalisen kehityksen, kansainvälisen liiketoiminnan strategioita sekä kehittyneillä että kehittyvillä markkinoilla, julkisen sektorin hallinto, kestävien elinkeinojen ja kestävän kehityksen vaikutusten arviointi, sekä luonnonvarojen ja ympäristön hallinta. Perustuu School of Business, Economics ja informatiikan, Department of Management on kansainvälisesti tunnustettu huippuyksikkö opetuksen, tutkimus- ja konsultointipalveluja laajassa hallinnoinnin alalla. Akateeminen henkilökunta ovat aktiivisia tutkijoita sekä innostunut opettajia ja julkaisevat säännöllisesti huippuluokan artikkelit maailman johtava lehdissä. Olemme erityisen tutkimuksen vahvuuksia kansainvälisen liiketoiminnan ja strategian hallinnointia innovaatioita ja yrittäjyyttä, henkilöstöhallinnon, hallinnon, Sport Management ja markkinointi, sekä taloushallinnon ja kirjanpidon. Tarjoamme opiskelijoille kaikenikäisille ja taustoja mahdollisuus opiskella joko osa-aikaisesti tai kokopäiväisesti meidän osastolla ja saada kansainvälisesti tunnustettu University of London pätevyys. Miksi tutkia tätä tietenkin Birkbeck? - Tavoitteet kehittää kykyä arvioida kriittisesti kansainvälisen liiketoiminnan strategioita ja kehityspoliittisen. - Opettanut joukkue kansainvälistä mainetta omilla. - Meidän University of London astetta kunnioitetaan kansallisesti ja kansainvälisesti merkkinä huippuosaamista. Voit opiskella joko osa-aikaisesti tai kokopäiväisesti. Kursseilla kautta yhdistelmä luentoja ja seminaareja, joista tarjotaan vierailevia luennoitsijoita ja kaiuttimet. Koska meidän opiskelijat tulevat niin erilaisia ​​taustoja ja erilaisia ​​ikä ja kokemus, löydät oman luokan keskusteluja stimuloiva areena, jossa tutkia uusia ideoita ja aiheita. Voit osallistua... [-]

Msc Investointien Hallinta

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta October 2017 Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo + 1 lisää

Jos olet kiinnostunut uran investointi, rahoituslaitoksissa, tai muihin taloushallinnon liittyviä työpaikkoja, niin tämä tutkinto tulee varustaa sinulle tarvittavat tiedot ja taidot. Oppimäärä on suunniteltu kehittää kvantitatiivisen analyysin taitoja, joiden avulla voit arvioida kriittisesti taloudellisia investointeja ehdotuksia ja empiirinen sovellusten yritysrahoituksen. [+]

Tämä on haastava ja vaativa ohjelma, joka kattaa ajan tasalla aiheista empiirinen rahoitus. Jos olet kiinnostunut uran investointi, rahoituslaitoksissa, tai muihin taloushallinnon liittyviä työpaikkoja, niin tämä tutkinto tulee varustaa sinulle tarvittavat tiedot ja taidot. Oppimäärä on suunniteltu kehittää kvantitatiivisen analyysin taitoja, joiden avulla voit arvioida kriittisesti taloudellisia investointeja ehdotuksia ja empiirinen sovellusten yritysrahoituksen. Perustuu School of Business, Economics ja informatiikan, Department of Management on kansainvälisesti tunnustettu huippuyksikkö opetuksen, tutkimus- ja konsultointipalveluja laajassa hallinnoinnin alalla. Akateeminen henkilökunta ovat aktiivisia tutkijoita sekä innostunut opettajia ja julkaisevat säännöllisesti huippuluokan artikkelit maailman johtava lehdissä. Olemme erityisen tutkimuksen vahvuuksia kansainvälisen liiketoiminnan ja strategian hallinnointia innovaatioita ja yrittäjyyttä, henkilöstöhallinnon, hallinnon, Sport Management ja markkinointi, sekä taloushallinnon ja kirjanpidon. Tarjoamme opiskelijoille kaikenikäisille ja taustoja mahdollisuus opiskella joko osa-aikaisesti tai kokopäiväisesti meidän osastolla ja saada kansainvälisesti tunnustettu University of London pätevyys. Tämä ohjelma on osa CFA yliopiston tunnustamista koskevassa ohjelmassa ja on rajoitettu määrä CFA stipendit. Miksi tutkia tätä tietenkin Birkbeck? - Antaa syvällistä ymmärtämistä ja sovellusten keskeisiä alueita investointien ja rahoituksen. - Päätyttyä, voit ymmärtää, soveltaa ja arvioida kriittisesti erilaisia ​​investointeja tekniikoita sekä taloushallinnon teorioita. - Opit ja soveltaa asiaa tekniikoita kunkin aihealueen. - Voit hakea kehittyneitä ekonometrisiä menetelmiä rahoittamiseen ja investointeihin liittyviä aiheita. - Teemme merkittävää tutkimusyhteistyötä ja on erinomaiset yhteydet moniin julkisen ja yksityisen sektorin, ammatillisten järjestöjen ja tutkijoiden muissa yliopistoissa. - Sinulla on pääsy Moodle, online oppimisen resurssi, jossa kaikki tiedot ja materiaalit, jotka liittyvät oman koulutusohjelman ja moduulit ovat saatavilla. Sinulla on myös pääsy Birkbeck kirjasto ja e-kirjasto, jossa voit hankkia kirjoja ja... [-]

MSC Johdon Konsultointi Ja Organisatorinen Muutos

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta October 2017 Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo + 1 lisää

Tämä ainutlaatuinen ja innovatiivinen ohjelma yhdistää johdon konsultointi teoria ja käytäntö näkökulmasta organisaation ja strategista muutosta. Se tarjoaa sinulle mahdollisuuden kehittää tietoja, taitoja ja valmiuksia toimia onnistunut konsulttina. [+]

määrin ilta tutkimus Tämä ainutlaatuinen ja innovatiivinen ohjelma yhdistää johdon konsultointi teoria ja käytäntö näkökulmasta organisaation ja strategista muutosta. Se tarjoaa sinulle mahdollisuuden kehittää tietoja, taitoja ja valmiuksia toimia onnistunut konsulttina. Ohjelma on suunniteltu näkökulmasta harjoitellaan konsulttien ja tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän uusinta teoreettista ajattelua strategisen johtamisen käytännön oivalluksia onnistuneen organisaatiomuutoksen. Opit soveltamaan työkaluja ja tekniikoita käytetään joidenkin menestyksekkäimmistä johdon konsultointi. Ohjelman avulla voit laittaa tietoa, strategista ajattelua ja mielikuvitusta työskennellä muiden lahjakkaita ihmisiä kannustavassa akateemisessa ympäristössä, joka kannustaa tiimityö ja aktiivista osallistumista oppimisprosessiin. Tämä ohjelma on hyötyä: kokeneiden konsulttien ja muutos ammattilaisille, jotka haluavat laajentaa osaamistaan ​​ja kokemusta akateemisen; aloittaneista ulos konsulttina, jotka haluavat hankkia uutta tietoa ja kehittää omaa konsultointi tyyli; ja ammattilaisille, alan asiantuntijat tai johtajat yksityisellä tai julkisella sektorilla, jotka haluavat siirtyminen konsultointi tai hankkia konsultointi ja taitoja parantaa niiden nykyinen rooli ja suorituskykyä. Miksi tutkia tätä tietenkin Birkbeck? - Liikkeenjohdon konsultointi on yksi nopeimmin kasvavista ammateissa, ja konsultointi taitoja ja osaamista ovat kysynnän monilla teollisuuden ja organisaatioiden. - Tämä joustava, innovatiivinen ja älyllisesti haastava ohjelma tarjoaa sinulle mahdollisuuden kehittää ymmärrystä liikkeenjohdon konsultointi teoria ja käytäntö näkökulmasta organisaation ja strategista muutosta. - Birkbeck tarjoaa monipuolisia kirjasto- ja oppimisen resurssit suunniteltu helpottamaan teidän tutkimusta. Kurssin rakenne Ohjelma rakentuu 9 pakolliset moduulit tukevat tehokasta konsultointi toimitus, mukaan lukien tutkimushanke. Työpaikat ja työllistyvyyden Valmistuneet siirry uran hallintaan erilaisissa ympäristöissä, kuten paikallis- ja valtionhallinnon, elinkeinoelämän. [-]

Msc Kansainvälinen Markkinointi

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta October 2017 Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo + 1 lisää

Tämä ohjelma antaa sinulle korkean tason, kattava ja tiukka käsitys merkitystä kansainvälisen markkinoinnin, jonka avulla voit kehittää oivalluksia markkinoinnin päätöksentekoa globaalissa kulttuurisessa kontekstissa. [+]

Tämä ohjelma antaa sinulle korkean tason, kattava ja tiukka käsitys merkitystä kansainvälisen markkinoinnin, jonka avulla voit kehittää oivalluksia markkinoinnin päätöksentekoa globaalissa kulttuurisessa kontekstissa. Ohjelman avulla voit linkittää teorian ja käytännön, tunnistaa eettisiä käytäntöjä ja harjoittaa kriittistä ajattelua ja ongelma-keskittynyt päätöksenteossa voidaan soveltaa yleisen kansainvälisen yrityskäytössä. Perustuu School of Business, Economics ja informatiikan, Department of Management on kansainvälisesti tunnustettu huippuyksikkö opetuksen, tutkimus- ja konsultointipalveluja laajassa hallinnoinnin alalla. Akateeminen henkilökunta ovat aktiivisia tutkijoita sekä innostunut opettajia ja julkaisevat säännöllisesti huippuluokan artikkelit maailman johtava lehdissä. Olemme erityisen tutkimuksen vahvuuksia kansainvälisen liiketoiminnan ja strategian hallinnointia innovaatioita ja yrittäjyyttä, henkilöstöhallinnon, hallinnon, Sport Management ja markkinointi, sekä taloushallinnon ja kirjanpidon. Tarjoamme opiskelijoille kaikenikäisille ja taustoja mahdollisuus opiskella joko osa-aikaisesti tai kokopäiväisesti meidän osastolla ja saada kansainvälisesti tunnustettu University of London pätevyys. Miksi tutkia tätä tietenkin Birkbeck? - Kansainvälinen laajuudeltaan ja valittaa niille, joilla markkinoinnin tausta, ja niille ilman, jotka haluavat aloittaa uran markkinoinnin. - Viitataan tutkimushavaintonsa antamaan lisätietoja asiasta. - Eri koulutuksen lähestymistapoja avulla voit kehittää päätöksenteon taitoja ja yhdistää teorian ja käytännön. - Akkreditoitu Chartered Institute of Marketing. - Teemme merkittävää tutkimusyhteistyötä ja on erinomaiset yhteydet moniin julkisen ja yksityisen sektorin, ammatillisten järjestöjen ja tutkijoiden muissa yliopistoissa. - Sinulla on pääsy Moodle, online oppimisen resurssi, jossa kaikki tiedot ja materiaalit, jotka liittyvät oman koulutusohjelman ja moduulit ovat saatavilla. Sinulla on myös pääsy Birkbeck kirjasto ja e-kirjasto, jossa voit hankkia kirjoja ja lehtiartikkeleita, joita tarvitaan opinnoissa. Työpaikat ja työllistyvyyden Määrä valmistuneista joko saada edistettävä, tai mennä omissa työyhteisöissä, tai laajentaa toimintaansa uusiin uran eri asetuksia, kuten... [-]

Msc Kansainvälisen Liiketoiminnan

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta October 2017 Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo + 1 lisää

Tämä ohjelma on suunniteltu opiskelijoille, jotka haluavat kehittää perusteellinen käsitys keskeisistä kysymyksistä kansainvälisen liiketoiminnan ja hallinta, jossa keskitytään erityisesti, miten yritykset voivat kansainvälistyä ja kehittää tehokasta kansainvälisen liiketoiminnan strategioita käsitellä liiketoiminnan uhkia ja mahdollisuuksia kansainvälisillä markkinoilla. [+]

Tämä ohjelma on suunniteltu opiskelijoille, jotka haluavat kehittää perusteellinen käsitys keskeisistä kysymyksistä kansainvälisen liiketoiminnan ja hallinta, jossa keskitytään erityisesti, miten yritykset voivat kansainvälistyä ja kehittää tehokasta kansainvälisen liiketoiminnan strategioita käsitellä liiketoiminnan uhkia ja mahdollisuuksia kansainvälisillä markkinoilla. Ohjelma yhdistää asiantuntija opettanut yleistä koulutusta, liiketoiminnan organisaatio, strategia ja tutkimusmenetelmät. Voit myös suorittaa väitöskirjan aihe, jota ohjelma koskee, valvoo toimihenkilö toteuttavat tutkimus- kyseisellä alueella. Opiskelijat valmiiksi ohjelma kehittää tietoja, taitoja ja osaamista voidakseen analysoida kriittisiä kysymyksiä kansainvälisessä liiketoiminnassa sekä laadullisia ja määrällisiä menetelmiä, ja suunnitella ja toteuttaa kansainvälinen liiketoimintastrategia ja politiikan kehittämiseen. Se on erityisen tärkeää, jos olet tai haluaisi olla, vastuualueenaan kansainvälisen liiketoiminnan ja politiikan asioiden yksityisen tai julkisen sektorin organisaatio. Perustuu School of Business, Economics ja informatiikan, Department of Management on kansainvälisesti tunnustettu huippuyksikkö opetuksen, tutkimus- ja konsultointipalveluja laajassa hallinnoinnin alalla. Akateeminen henkilökunta ovat aktiivisia tutkijoita sekä innostunut opettajia ja julkaisevat säännöllisesti huippuluokan artikkelit maailman johtava lehdissä. Olemme erityisen tutkimuksen vahvuuksia kansainvälisen liiketoiminnan ja strategian hallinnointia innovaatioita ja yrittäjyyttä, henkilöstöhallinnon, hallinnon, Sport Management ja markkinointi, sekä taloushallinnon ja kirjanpidon. Tarjoamme opiskelijoille kaikenikäisille ja taustoja mahdollisuus opiskella joko osa-aikaisesti tai kokopäiväisesti meidän osastolla ja saada kansainvälisesti tunnustettu University of London pätevyys. Ohjelmajohtaja ja Personal Tutor Tämän ohjelman on Dr PE Tolentino. Miksi tutkia tätä tietenkin Birkbeck? - Tarjoaa kriittinen, tutkimukseen perustuva käsitys laajan avainkysymyksiä kansainvälisen liiketoiminnan ja johdon. - Opettanut joukkue kansainvälistä mainetta omilla. Birkbeck strategian ja kansainvälisen liiketoiminnan tutkimusryhmä tukee ohjelman keskus tutkimuksen, koulutuksen ja ohjeiden ulkomaisten suorien investointien ja osaamisen levittämistä, globalisaatio innovatiivisten toimien vertaileva liiketoiminnan järjestelmien ja hallinta, kansainvälinen... [-]

Msc Kansainvälistä Hallintaa

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta October 2017 Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo + 1 lisää

Tämä ohjelma valmistelee teitä uran hallinnon kanssa monikansallisten yritysten tai yritysten, jotka suorittavat kansainvälisiä liiketoiminnan; ja edetä haluttaessa yksi Birkbeck tutkimus- koulutusohjelmissa. [+]

Tämä ohjelma valmistelee teitä uran hallinnon kanssa monikansallisten yritysten tai yritysten, jotka suorittavat kansainvälisiä liiketoiminnan; ja edetä haluttaessa yksi Birkbeck tutkimus- koulutusohjelmissa. Se edistää kehitystä laajapohjaisen tietoa ja asiantuntemusta seuraavilla aloilla: - Essentials rajat ylittävän hallinnon teoria ja käytäntö, ja keskeisiä periaatteita ja käytännön liiketoiminnan ja organisaatioiden kansainvälisesti. - Suunnittelu ja strategian toteuttamista eri tasoilla yhtiön organisaatiota, erityisesti kansainvälinen ulottuvuus. - Erilaisia ​​valinnaisia ​​aineita kansainvälisen liiketoiminnan ja johdon sekä erityisiä toiminnallisia alueita, jotka laajentavat oppimisen kansainvälistä hallintaa, ja sen käyttöliittymä kansainvälistä liiketoimintaa. - Analyysi käsitteellisiä ja käytännöllisiä kysymyksiä kansainväliseen hallintaan saavuttamalla väitöskirjan, mikä edistää toimivalta kriittinen analyysi ja itsenäisesti arvioida runkoon ratkaisuja monimutkaisiin johdon ongelmia kansainvälisen elinkeinoelämän järjestöjen kanssa. - Henkilökohtaiset taidot kehittäminen ja yleisiä taitoja, jotka ovat siirrettävissä monenlaisia ​​tutkimuksen, opetuksen ja työtilanteissa myös taitoja itsekuria, heijastus, analyysi, viestintä, johtaminen ja elinikäiseen oppimiseen. Perustuu School of Business, Economics ja informatiikan, Department of Management on kansainvälisesti tunnustettu huippuyksikkö opetuksen, tutkimus- ja konsultointipalveluja laajassa hallinnoinnin alalla. Akateeminen henkilökunta ovat aktiivisia tutkijoita sekä innostunut opettajia ja julkaisevat säännöllisesti huippuluokan artikkelit maailman johtava lehdissä. Olemme erityisen tutkimuksen vahvuuksia kansainvälisen liiketoiminnan ja strategian hallinnointia innovaatioita ja yrittäjyyttä, henkilöstöhallinnon, hallinnon, Sport Management ja markkinointi, sekä taloushallinnon ja kirjanpidon. Tarjoamme opiskelijoille kaikenikäisille ja taustoja mahdollisuus opiskella joko osa-aikaisesti tai kokopäiväisesti meidän osastolla ja saada kansainvälisesti tunnustettu University of London pätevyys. Ohjelmajohtaja ja Personal Tutor Tämän ohjelman on Dr Odile Janne. Miksi tutkia tätä tietenkin Birkbeck? - Erilliset muista kansainvälisistä hoito-ohjelmia, koska se edistää tieteidenvälistä yhteydessä kansainvälisen liiketoiminnan alalla, kuten strategiaan, ja mahdollisuuden kehittää asiantuntemusta eri toimintayksiköiden... [-]

MSC Kirjanpidon Ja Varainhoidon

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta October 2017 Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo + 1 lisää

Tämä on yleis MSc ja on merkitystä niille, jotka haluavat jatkaa uraansa kirjanpidossa ja ne, jotka vaativat perusteellista tuntemusta osuus kuin talousarvioista. Haemme opiskelijoita eri alueilla liiketoiminta / johto, laskentatoimen ja rahoituksen, tai joilla määrällinen tausta. [+]

Tämä on yleis MSc ja on merkitystä niille, jotka haluavat jatkaa uraansa kirjanpidossa ja ne, jotka vaativat perusteellista tuntemusta osuus kuin talousarvioista. Haemme opiskelijoita eri alueilla liiketoiminta / johto, laskentatoimen ja rahoituksen, tai joilla määrällinen tausta. Otamme aidosti monitieteinen lähestymistapa aiheeseen, joka tarjoaa innovatiivisen tavan oppia aiheista, joita ei voi lokeroida yhteen tietyllä alueella. Koska meidän opiskelijat tulevat niin erilaisia ​​taustoja ja erilaisia ​​ikä ja kokemus, löydät meidän luokalla keskustelut stimuloiva areena, jossa tutkia uusia ideoita ja aiheita. Perustuu School of Business, Economics ja informatiikan, Department of Management on kansainvälisesti tunnustettu huippuyksikkö opetuksen, tutkimus- ja konsultointipalveluja laajassa hallinnoinnin alalla. Akateeminen henkilökunta ovat aktiivisia tutkijoita sekä innostunut opettajia ja julkaisevat säännöllisesti huippuluokan artikkelit maailman johtava lehdissä. Olemme erityisen tutkimuksen vahvuuksia kansainvälisen liiketoiminnan ja strategian hallinnointia innovaatioita ja yrittäjyyttä, henkilöstöhallinnon, hallinnon, Sport Management ja markkinointi, sekä taloushallinnon ja kirjanpidon. Tarjoamme opiskelijoille kaikenikäisille ja taustoja mahdollisuus opiskella joko osa-aikaisesti tai kokopäiväisesti meidän osastolla ja saada kansainvälisesti tunnustettu University of London pätevyys. Miksi tutkia tätä tietenkin Birkbeck? - Tarjoaa perusteellinen käsitys keskeisillä aloilla kirjanpidon ja varainhoidon ei-kirjanpidon tutkinnon. - Päätyttyä, voit ymmärtää, soveltaa ja arvioida kriittisesti erilaisia ​​kirjanpidon ja varainhoidon teorioita. - Opit ja soveltaa asiaa tekniikoita kunkin aihealueen. - Vahva painotetaan analyysi ja tulkinta käyttäen tapaustutkimuksen ja live yhtiön analyysiin. - Sinulla on pääsy Moodle, online oppimisen resurssi, jossa kaikki tiedot ja materiaalit, jotka liittyvät oman koulutusohjelman ja moduulit ovat saatavilla. Sinulla on myös pääsy Birkbeck kirjasto ja e-kirjasto, jossa voit hankkia kirjoja ja lehtiartikkeleita, joita tarvitaan opinnoissa. - Tarjoamme erilaisia ​​opiskelija tukea... [-]

MSC Kognitio Ja Laskenta

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta October 2017 Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo + 1 lisää

Tämä jatko-opintoja kognitiivisia prosesseja ja esityksiä taustalla inhimillisen ajattelun, tiedon ja käyttäytymisen. Se yhdistää monenlaisia ​​tieteenalojen ja menetelmien kanssa ydin olettaen, että tajunnassa on laskennallinen prosessi, toteutetaan hermo laitteisto. [+]

Tämä jatko-opintoja kognitiivisia prosesseja ja esityksiä taustalla inhimillisen ajattelun, tiedon ja käyttäytymisen. Se yhdistää monenlaisia ​​tieteenalojen ja menetelmien kanssa ydin olettaen, että tajunnassa on laskennallinen prosessi, toteutetaan hermo laitteisto. Keskeisiä aiheita ovat: luonne laskennallisen selitystä; yleiset periaatteet kognition; menetelmät tietokonemallintaminen; teorioita kognitiivisen arkkitehtuurin; symbolijärjestelmät; Konnektionismi; neurolaskenta; ja tapaustutkimuksia laskennallisen kognitiivinen mallinnus. Ohjelma edellyttää tiivistä koulutusta koeasetelma ja menetelmät, rakentaa laskennallisia malleja ja suorittaa merkittävä pala alkuperäistä tutkimusta. Miksi tutkia tätä tietenkin Birkbeck? - Ammentaa tutkijoita monilta aloilta, kuten kansainvälisesti tunnetut tutkijat psykologian, laskennallisen mallinnuksen ja neurotiede. - Hyvä perusta tutkijanuran kognitiotieteen. - Kehittää ymmärrystä keskeisiä teoreettisia periaatteita inhimillisen ajattelun ja asiantuntemusta tietokonesimulaatio. - Suunniteltu tutkinnon joko laskennallisten tieteiden tai psykologista tieteiden. Laitos Psychological Sciences on erinomainen tutkimus perinne, ovat saavuttaneet Top 5 sijoitusta viime Britannian tutkimuksen arviointi harjoituksia, joissa erinomainen kansainvälinen maine kaikessa kognitiivisen neurotieteen ja varsinkin kehityshäiriöitä kognitiivisen neurotieteen. Sinulla on mahdollisuus olla vuorovaikutuksessa maailmanluokan tutkijoita kognitiivisen neurotieteen ja kognitiivisen neuropsykologian, ja osallistua tutkimukseen seminaareissa osaston ja joitakin muita paikallisia tutkimuskeskusten ja -laitosten. Työpaikat ja työllistyvyyden Valmistuneet siirry uran psykologian, visuaalinen tieteiden ja muiden tieteenalojen, joissa tietokone simulointi käytetään. Lue lisää uran psykologian. [-]

Msc Markkinointi

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta October 2017 Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo + 1 lisää

Tässä ohjelmassa, sinun tulee käyttöön säätiölle markkinoinnin, teoreettisen perustan, markkinointi miksauksia, ja ajankohtaisista asioista ja tulevaisuuden suuntauksia markkinoinnin. [+]

Markkinointi on prosessi, jossa yritykset mitkä tuotteet tai palvelut saattavat kiinnostaa asiakkaita, ja strategia käyttää myynnin, viestinnän ja liiketoiminnan kehittämiseen. Tässä ohjelmassa, sinun tulee käyttöön säätiölle markkinoinnin, teoreettisen perustan, markkinointi miksauksia, ja ajankohtaisista asioista ja tulevaisuuden suuntauksia markkinoinnin. Sinun on vastassaan useita tärkeitä kysymyksiä, kuten brändäys, asiakashallinnan, sähköisen markkinoinnin ja vihreä markkinointi. Koulutusohjelman on ajan tasalla, älyllisesti inspiroiva ja asiaa. Perustuu School of Business, Economics ja informatiikan, Department of Management on kansainvälisesti tunnustettu huippuyksikkö opetuksen, tutkimus- ja konsultointipalveluja laajassa hallinnoinnin alalla. Akateeminen henkilökunta ovat aktiivisia tutkijoita sekä innostunut opettajia ja julkaisevat säännöllisesti huippuluokan artikkelit maailman johtava lehdissä. Olemme erityisen tutkimuksen vahvuuksia kansainvälisen liiketoiminnan ja strategian hallinnointia innovaatioita ja yrittäjyyttä, henkilöstöhallinnon, hallinnon, Sport Management ja markkinointi, sekä taloushallinnon ja kirjanpidon. Tarjoamme opiskelijoille kaikenikäisille ja taustoja mahdollisuus opiskella joko osa-aikaisesti tai kokopäiväisesti meidän osastolla ja saada kansainvälisesti tunnustettu University of London pätevyys. Miksi tutkia tätä tietenkin Birkbeck? - Korkean tason ohjelma markkinointi, houkutella laadukkaita, erittäin motivoituneita opiskelijoita ympäri maailmaa. - Tarjoaa kattavan käsityksen merkitys ja tarpeellisuus markkinointi. - Voit kehittää objektiivisia oivalluksia aihe ja oppia markkinointi päätöksentekoon. - Esittelee sinulle perustan markkinoinnin, teoreettisen perustan, markkinointi miksauksia, ajankohtaisista asioista ja tulevaisuuden suuntauksia. - Akkreditoitu Chartered Institute of Marketing. - Teemme merkittävää tutkimusyhteistyötä ja on erinomaiset yhteydet moniin julkisen ja yksityisen sektorin, ammatillisten järjestöjen ja tutkijoiden muissa yliopistoissa. - Sinulla on pääsy Moodle, online oppimisen resurssi, jossa kaikki tiedot ja materiaalit, jotka liittyvät oman koulutusohjelman ja moduulit ovat saatavilla. Sinulla on myös pääsy Birkbeck kirjasto ja e-kirjasto, jossa voit hankkia kirjoja ja lehtiartikkeleita, joita... [-]

Msc Markkinointiviestinnän

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta October 2017 Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo + 1 lisää

[+]

Perustuu School of Business, Economics ja informatiikan, Department of Management on kansainvälisesti tunnustettu huippuyksikkö opetuksen, tutkimus- ja konsultointipalveluja laajassa hallinnoinnin alalla. Akateeminen henkilökunta ovat aktiivisia tutkijoita sekä innostunut opettajia ja julkaisevat säännöllisesti huippuluokan artikkelit maailman johtava lehdissä. Olemme erityisen tutkimuksen vahvuuksia kansainvälisen liiketoiminnan ja strategian hallinnointia innovaatioita ja yrittäjyyttä, henkilöstöhallinnon, hallinnon, Sport Management ja markkinointi, sekä taloushallinnon ja kirjanpidon. Tarjoamme opiskelijoille kaikenikäisille ja taustoja mahdollisuus opiskella joko osa-aikaisesti tai kokopäiväisesti meidän osastolla ja saada kansainvälisesti tunnustettu University of London pätevyys. Miksi tutkia tätä tietenkin Birkbeck? - Akkreditoitu Chartered Institute of Marketing. - Sinulla on pääsy Moodle, online oppimisen resurssi, jossa kaikki tiedot ja materiaalit, jotka liittyvät oman koulutusohjelman ja moduulit ovat saatavilla. Sinulla on myös pääsy Birkbeck kirjasto ja e-kirjasto, jossa voit hankkia kirjoja ja lehtiartikkeleita, joita tarvitaan opinnoissa. Työpaikat ja työllistyvyyden [-]

Msc Matemaattinen Rahoitus

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 3 vuotta October 2017 Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo + 1 lisää

Birkbeck n MSc rahoitusmatematiikka tarjoaa jatkokoulutus määrällinen taitoja käytetään nykyaikaisia ​​rahoituslaitosten, kuten etenkin vakuuksien ja arviointiin ja hallintaan salkun riskien, joten voit hakea työtä rahoituslaitosten, muun muassa säädin elimet. [+]

Markkinat jatkokoulutukseen määrällisesti rahoitus kehittyy, jossa muutos skillset että työnantajat kysyntää. Birkbeck n MSc rahoitusmatematiikka tarjoaa jatkokoulutus määrällinen taitoja käytetään nykyaikaisia ​​rahoituslaitosten, kuten etenkin vakuuksien ja arviointiin ja hallintaan salkun riskien, joten voit hakea työtä rahoituslaitosten, muun muassa säädin elimet. Sinut koulutetaan ohjelmoinnin, numeerisia menetelmiä ja tilastot, ja siitä on luotu perusta hinnoittelun ja riskienhallintaa tekniikoita. Keskeistä on painotetaan laskennallisia menetelmiä ja täytäntöönpanon hinnoittelun ja riskienhallinnan tekniikoita oppinut. Tulet koko moduulien ohjelmoinnissa, numeerisia menetelmiä ja rahoitustilastot, ja monia aiheita havainnollistetaan tietokoneen esimerkkejä. Ohjelma on vaativa ja haastava; Hakijoiden tulee olla vahvat henkiset kyvyt ja oltava halukas tekemään lujasti töitä. Miksi tutkia tätä tietenkin Birkbeck? Ohjelmassa yhdistyvät korkeatasoinen akateeminen kurinalaisuutta kanssa vankan pohjan käytännön ongelmanratkaisun taitoja. Monet opiskelijat työskentelevät rahoituksen alalla, joka luo vilkas tunnelma luokassa ja varmistaa, että voit opiskella rinnalla sitoutunut, innostunut opiskelijoille runsaasti kokemusta. Opetus on ilmoittanut uusimman tutkimuksen ja työnantajien tarpeisiin, joten sinun on opetettava tutkijat, jotka ovat ammattitaiteilijoille mukana maailman talouden ja kansainvälisen rahoituksen. Opetus on tunnettu korkeasta laadusta ja tarjoamme sisäistä koulutusta varten ministeriöt ja kaupungin ja pankkeja, kuten valtiovarainministeriö ja Englannin pankki. Vuonna 2014 Research Excellence Framework (REF), yli puolet meidän tutkimustulokset taloustieteen rankattiin maailman johtava tai kansainvälisesti erinomainen. Department of Economics, matematiikan ja tilastotieteen yhdistää tutkimuksen ja opetuksen poikki talous ja rahoitus, matematiikan ja tilastotieteen yhdessä osasto, joka luo merkittäviä tieteidenvälistä synergiaetuja. Katso myös video professori Ron Smith puhuu opiskelusta laitoksella. Katso videoita meidän jatko oppilaita keskustelemassa kokemusta opiskelusta Birkbeck. kurssin rakenne Otat kaksi pakolliset 30-luotto moduulit - Matemaattiset ja numeerisia menetelmiä ja... [-]

Msc Oppimisen Teknologiat

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta October 2017 Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo + 1 lisää

Tämä Maisterin tutkinto oppimistekniikoilla tarjoaa teknistä ja pedagogista tietämystä tarpeen suunnitteluun, kehittämiseen ja arviointiin oppimistekniikkoja näkökulmasta state-of-the-art tekoäly ja tietojenkäsittelytiede tekniikoita, oppimisen teoria ja opetusharjoittelua. [+]

Tämä Maisterin tutkinto oppimistekniikoilla tarjoaa teknistä ja pedagogista tietämystä tarpeen suunnitteluun, kehittämiseen ja arviointiin oppimistekniikkoja näkökulmasta state-of-the-art tekoäly ja tietojenkäsittelytiede tekniikoita, oppimisen teoria ja opetusharjoittelua. Se kehittää vahvan perustan maahantulon uran oppimisen tekniikoita tai tutkimuksen tutkinto aihe. Miksi tutkia tätä tietenkin Birkbeck? - Tarjoaa akateeminen maadoitus ammatin oppimisen teknologi. - Opettanut vanhempi tutkijoita 2 maailmanluokan osastojen Birkbeck ja Institute of Education.You on pääsy tiloihin molempia toimielimiä. - Distinctive sen hengen keskittyy tietotekniikan ja oppimisen teoria, että yhdessä tukevat optimaalista kehitystä oppimistekniikkoja. - Sinulla on 24 tunnin pääsy useat laboratoriot verkottuneen PC erilaisia ​​kielen kääntäjiä, tietokanta ja muut sovellusohjelmat. Olemme yhteydessä kautta SuperJANET verkon tietokoneisiin muiden korkeakoulujen Lontoossa, muualla Britanniassa ja ulkomailla. Työpaikat ja työllistyvyyden Suunnittelu, kehittäminen, käyttöönotto ja arviointi oppimisen teknologiat, joko yksityisellä tai julkisella sektorilla. [-]

Msc Organisaatiokäyttäytymisen

Kampus tai online Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta October 2017 Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo + 1 lisää

Tämä maisterin tutkinto organisaatiokäyttäytymisessä on suunnattu niille, jotka haluavat kehittää ymmärrystä ihmisten ja organisaatioiden. Tulet saamaan laajan tietopohjan työpsykologian ja organisaation käyttäytymistä. [+]

Tämä maisterin tutkinto organisaatiokäyttäytymisessä on suunnattu niille, jotka haluavat kehittää ymmärrystä ihmisten ja organisaatioiden. Tulet saamaan laajan tietopohjan työpsykologian ja organisaation käyttäytymistä. Tutkinto keskittyy keskusteluihin nykyinen tutkimus, jonka tavoitteena on kannustaa teitä harjoittaa kriittistä ajattelua ja pohtia teorian ja käytännön. Voit myös hankkia perustiedot soveltavan tutkimuksen taitoja. Miksi tutkia tätä tietenkin Birkbeck? - Paranna tai kehittää uran hallintaan, henkilöstöhallinto, koulutus ja kehitys tai konsultointi. - Meidän laitos organisaatiopsykologia on tunnettu laadukkaan opetuksen ja asiantuntemusta toimituksen osa-aika-ohjelmia. - Joustava opinto voit opiskella kotoa, töissä tai ulkomailla. - Pääsy laajan valikoiman elektronisia aineistoja, mukaan lukien erityisesti valmistettu tekstejä kunkin moduulin. Käyttö verkko-oppimisympäristö, jossa korkea henkilöstön tuki. Kurssin rakenne Voit suorittaa 8 opetti moduuleja. Voit myös suorittaa ohjattu itsenäinen soveltavan tutkimuksen hanke. Työpaikat ja työllistyvyyden Vastavalmistunut kohde tutkimus paljasti, että tutkinnon tästä ohjelmasta työskentelivät johtajat, ohjelma johtajat, HR konsultteja, ja johtajat tai osakkuusyrityksen johtajia varten erilaisia ​​järjestöjä, kuten Kuninkaan rahaston paikalliset viranomaiset, finanssi, Transport for London ja Alstom . [-]

Msc Rahoitus

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta October 2017 Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo + 1 lisää

Opiskelijat Birkbeck MSc Finance saada erinomainen erikoistumiskoulutuksen rahoitus, mukaan lukien perustiedot lioteoriaan, yritysrahoituksesta ja kehittyneet hinnoittelun teoriaa sovelletaan johdannaisiin ja valtionlainojen markkinoilla. [+]

Ammattitaito rahoituksen yhä arvostetaan kaupallisten yritysten, hallinnon ja tiedemaailman. Opiskelijat Birkbeck MSc Finance saada erinomainen erikoistumiskoulutuksen rahoitus, mukaan lukien perustiedot lioteoriaan, yritysrahoituksesta ja kehittyneet hinnoittelun teoriaa sovelletaan johdannaisiin ja valtionlainojen markkinoilla. He oppivat myös uusinta ekonometriikan ja numeerisen analyysin taitoja, jotka ovat tärkeitä markkinoilla. Kurssi on vaativa ja haastava; Hakijoiden tulee olla vahva henkinen kyky ja olisi valmis tekemään lujasti töitä. MSc Finance ohjelmat klo Birkbeck heijastavat pitkään jatkuneessa kokemus huippuluokan, tutkimus-johdolla, ilta opetus Birkbeck. Miksi tutkia tätä tietenkin Birkbeck? - Yhdistää korkeatasoinen akateeminen kurinalaisuutta kanssa vankan pohjan käytännön ongelmanratkaisun taitoja. - Monet opiskelijat työskentelevät rahoituksen alalla, joka luo vilkas tunnelma. - Erinomainen maine laatu opetuksen, koulutuksen tarjoaminen työnantajille kuten Treasury ja Bank of England. - Economics, Matematiikan ja tilastotieteen osasto nauttii kansainvälistä mainetta ja seisoo eturivin tutkijaryhmien maassa. Kurssin rakenne Kaikki opiskelijat suorittavat 4 pakolliset moduulit. Voit päättää ottaa MSc Finance tai halutessaan erikoistua valitsevat yhden seuraavista reittejä: MSc Finance ja Commodities MSc Finance ja hyödykkeillä koulutusjakso analysoidaan erityispiirteet hyödykemarkkinoilla sekä miten ne eroavat joukkolainojen ja osakemarkkinoilla. Sinun tutustuu vaihtoa, välineiden ja suojauksesta ja kaupankäynnin strategioita. Jos olet kiinnostunut jatkamaan uraansa hyödykkeiden sinun pitäisi valita tämän reitin. Otat pakolliset moduulit edellä luetellut ja hyödykkeillä ja hyödykejohdannaisten, Computational Methods for hyödykkeillä. MSc Finance and Banking MSc Finance and Banking koulutusjakso on keskittyä pankkien erikoisluokkaa rahoituksen välittäjien. Tämä polku keskittyy pankkien rooli rahoitusmarkkinoilla, rooli rahoituskriisin rahoitus- ja keskeisiä kysymyksiä rahoitusmarkkinoiden sääntelyyn. Otat pakolliset moduulit edellä luetellut ja Financial Markets, pankki- ja asetuksissa. MSc Finance Accounting MSc Finance Accounting polku keskittyy periaatteista... [-]

Msc Rahoitusjärjestelyt

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta October 2017 Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo + 1 lisää

Tämä Maisterin tutkinto rahoitusjärjestelyjä tarjoaa jatkokoulutus määrällinen taitoja käytetään nykyaikaisia ​​rahoituslaitosten, mukaan lukien varsinkin arvopapereiden arvostus sekä mittaus- ja hallinta salkun riskejä. Koulutus annetaan ohjelmointi, numeerisia menetelmiä ja tilastot, ja sinulle annetaan perustiedot hinnoittelun ja riskienhallinnan menetelmiä. [+]

Tämä Maisterin tutkinto rahoitusjärjestelyjä tarjoaa jatkokoulutus määrällinen taitoja käytetään nykyaikaisia ​​rahoituslaitosten, mukaan lukien varsinkin arvopapereiden arvostus sekä mittaus- ja hallinta salkun riskejä. Koulutus annetaan ohjelmointi, numeerisia menetelmiä ja tilastot, ja sinulle annetaan perustiedot hinnoittelun ja riskienhallinnan menetelmiä. Keskeistä on painotetaan laskennallisia menetelmiä ja täytäntöönpanon hinnoittelun ja riskienhallinnan tekniikoita oppinut. Voit täydentää moduulien ohjelmoinnissa, numeeriset menetelmät ja rahoitusalan tilastoja, ja kaikki moduulit on havainnollistettu tietokoneella esimerkkejä. Economics and Finance klo Birkbeck ovat saaneet erinomaisen maineen, paitsi tutkimuksen laatua mutta myös koulutuksen laatua. Työnantajat tunnustavat laadun Birkbeck Ekonomiliitto ja rahoitus. Otamme opiskelijat, jotka ovat päättäneet menestyä ja ovat valmiita käymään jäykkyys ensimmäisen luokan koulutus, ovatko he opiskelevat kokopäiväisesti tai osa-aikaisesti. Pyrimme tuottamaan maailmanluokan opiskelijoille, jotka ovat osoittautuneet menestystä kova oppimisympäristössä. Miksi tutkia tätä tietenkin Birkbeck? - Varustaa sinut työskennellä asiantuntija kvantitatiivinen analyytikko rahoituslaitoksissa tai suorittaa jatko tutkimus rahoitusjärjestelyjä. - Erinomainen maine laatu opetuksen, koulutuksen tarjoaminen työnantajille kuten Treasury ja Bank of England. - Birkbeck Department of Economics, Matematiikan ja tilastotieteen nauttii kansainvälistä mainetta ja sen Economics and Finance Research Group seisoo eturivin tutkijaryhmien maassa. Työpaikat ja työllistyvyyden Valmistuneet siirry uran finanssi, julkinen sektori, teollisuus, tai tutkimus ja analysointi. [-]

MSC Rahoitusriskien Hallinta

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta October 2017 Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo + 1 lisää

MSc Rahoitusriskien hallinta on suunniteltu vastaamaan kysyntään rahoitusalalla yksilöiden osaamista tällä alalla. Ohjelma on vaativa ja haastava. [+]

Vanavedessä viimeaikaisten finanssikriisien ymmärtää paremmin rahoitusriskien hallinta on erittäin tärkeä rooli. MSc Rahoitusriskien hallinta on suunniteltu vastaamaan kysyntään rahoitusalalla yksilöiden osaamista tällä alalla. Ohjelma on vaativa ja haastava. Sen tavoitteena on varustaa sinulle laaja valikoima tilastollisia ja matemaattisia välineitä tarvitaan puuttua käytännön reaalimaailman ongelmia rahoitusriskien hallinta. Kun onnistuneesti päätökseen tämän ohjelman, joudut asiantuntemusta: - Tunnistaa ja hallita suuria lähteitä riski rahoitusmarkkinoilla ymmärtää rooli rahoitusmarkkinoiden johdannaistuotteet, niiden käytöstä (ja väärinkäytöstä) ja miten ne on hinnoiteltu - analysoida taloudelliset tiedot ja erityisesti rakentaa riskimalleja, havaita kuvaaviin tietoihin, testata tietyn hypoteesi ja ennustaa tulevia arvoja - rakentaa sijoitussalkku (riskikohteita) ja tarkkaan sen suorituskykyä aikaa. Miksi tutkia tätä tietenkin Birkbeck? - Yhdistää korkeatasoinen akateeminen kurinalaisuutta kanssa vankan pohjan käytännön ongelmanratkaisun taitoja. - Monet opiskelijat työskentelevät rahoituksen alalla, joka luo vilkas tunnelma. - Erinomainen maine laatu opetuksen, joka sisältää kouluttamalla valtiovarainministeriö ja Englannin pankin - Taloustieteen laitos, Matematiikan ja tilastotieteen seisoo eturivin tutkijaryhmien maassa. Kurssin rakenne Ohjelma alkaa syyskuun moduuli määrällisiä menetelmiä, jotka tutustut matemaattisia ja tilastollisia menetelmiä. Sinun täytyy siirtää tutkimustulokset tässä moduulissa edetä MSc ohjelma itse. Työpaikat ja työllistyvyyden Valmistuneet siirry uran finanssi, julkinen sektori, teollisuus, tai tutkimus ja analysointi. [-]

MSC Sport Management Ja Liiketoiminnan Jalkapallo

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta October 2017 Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo + 1 lisää

Tämä ohjelma on suunniteltu antamaan sinulle taitoja ja osaamista sinun täytyy kilpailla urheilussa teollisuuden ja alan yritysten ja organisaatioiden, yhdistämällä asiantuntija opetus periaatteita ja käytäntöjä urheilun hallinnon ja talouden yleisten koulutusta, liiketoiminnan organisaatio, strategia ja tutkimusmenetelmiä. Se kattaa useita keskeisiä alueita, kuten hallintoon ja lainsäädäntöön liittyvistä asioista painottaen laajempaa urheilun alalla. [+]

Tämä ohjelma on suunniteltu antamaan sinulle taitoja ja osaamista sinun täytyy kilpailla urheilussa teollisuuden ja alan yritysten ja organisaatioiden, yhdistämällä asiantuntija opetus periaatteita ja käytäntöjä urheilun hallinnon ja talouden yleisten koulutusta, liiketoiminnan organisaatio, strategia ja tutkimusmenetelmiä. Se kattaa useita keskeisiä alueita, kuten hallintoon ja lainsäädäntöön liittyvistä asioista painottaen laajempaa urheilun alalla. Se auttaa sinua kehittämään syvempää ymmärrystä johdon, hallinnon ja sääntelyn kysymyksiä liiketoiminnan urheilun. Se sopii tarpeisiin avainhenkilöt sisällä erilaisia ​​urheilujärjestöt, kuten ammatti urheiluseurojen, hallintoelimet, mediaorganisaatiot jäsenet kannattajajärjestöt ja paikallishallinnon virkamiesten vastuu vapaa kenttä, sekä ihmisille Yleishyödylliset urheilun ja media-aloilla. Perustuu School of Business, Economics ja tietotekniikan, Department of Management on kansainvälisesti tunnustettu huippuyksikkö opetuksen, tutkimus- ja konsultointipalveluja laajassa hallinnoinnin alalla. Akateeminen henkilökunta ovat aktiivisia tutkijoita sekä innostunut opettajia ja julkaisevat säännöllisesti huippuluokan artikkelit maailman johtava lehdissä. Olemme erityisen tutkimuksen vahvuuksia kansainvälisen liiketoiminnan ja strategian hallinnointia innovaatioita ja yrittäjyyttä, henkilöstöhallinnon, hallinnon, Sport Management ja markkinointi, sekä taloushallinnon ja kirjanpidon. Tarjoamme opiskelijoille kaikenikäisille ja taustoja mahdollisuus opiskella joko osa-aikaisesti tai kokopäiväisesti meidän osastolla ja saada kansainvälisesti tunnustettu University of London pätevyys. Tarjoamme myös MSc Sport Management, MRes Sport Management ja MSc Sport Management ja markkinointi. Miksi tutkia tätä tietenkin Birkbeck? - Kattava tarkastelu teorian ja käytännön liikkeenjohdon urheilun viitaten erityisesti jalkapallo teollisuuden. - Vierailevat puhujat asiantuntijoita juristeja, jalkapalloseuroja ja jalkapallon sääntelyviranomaiset. - Liittyy Birkbeck Sport Business Centre, yksi maailman johtavia keskuksia urheilun liiketoiminnan ja jalkapallo tutkimus, opetus, koulutus, konsultointi ja poliittista neuvontaa. - Teemme merkittävää tutkimusyhteistyötä ja on erinomaiset yhteydet moniin julkisen ja yksityisen sektorin, ammatillisten järjestöjen ja tutkijoiden muissa yliopistoissa.... [-]

MSC Sport Management Ja Markkinointi

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta October 2017 Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo + 1 lisää

Tämä ohjelma on suunniteltu antamaan sinulle taitoja ja osaamista sinun täytyy kilpailla urheilun ja siihen liittyvien yritysten ja organisaatioiden, antamalla asiantuntija opetus periaatteita ja käytäntöjä urheilun johdon ja markkinoinnin. [+]

Tämä ohjelma on suunniteltu antamaan sinulle taitoja ja osaamista sinun täytyy kilpailla urheilun ja siihen liittyvien yritysten ja organisaatioiden, antamalla asiantuntija opetus periaatteita ja käytäntöjä urheilun johdon ja markkinoinnin. Se auttaa sinua kehittämään syvempää ymmärrystä johdon, hallinnon ja sääntelyn kysymyksiä liiketoiminnan urheilun. Se tarjoaa myös ymmärrystä merkitystä markkinoinnin urheilujärjestöjen. Perustuu School of Business, Economics ja informatiikan, Department of Management on kansainvälisesti tunnustettu huippuyksikkö opetuksen, tutkimus- ja konsultointipalveluja laajassa hallinnoinnin alalla. Akateeminen henkilökunta ovat aktiivisia tutkijoita sekä innostunut opettajia ja julkaisevat säännöllisesti huippuluokan artikkelit maailman johtava lehdissä. Olemme erityisen tutkimuksen vahvuuksia kansainvälisen liiketoiminnan ja strategian hallinnointia innovaatioita ja yrittäjyyttä, henkilöstöhallinnon, hallinnon, Sport Management ja markkinointi, sekä taloushallinnon ja kirjanpidon. Tarjoamme opiskelijoille kaikenikäisille ja taustoja mahdollisuus opiskella joko osa-aikaisesti tai kokopäiväisesti meidän osastolla ja saada kansainvälisesti tunnustettu University of London pätevyys. Miksi tutkia tätä tietenkin Birkbeck? - Kattava tarkastelu teorian ja käytännön liikkeenjohdon ja markkinoinnin urheilun. - Liittyy Birkbeck Sport Business Centre, yksi maailman johtavia keskuksia urheilun liiketoiminnan ja jalkapallo tutkimus, opetus, koulutus, konsultointi ja poliittista neuvontaa. - Teemme merkittävää tutkimusyhteistyötä ja on erinomaiset yhteydet moniin julkisen ja yksityisen sektorin, ammatillisten järjestöjen ja tutkijoiden muissa yliopistoissa. - Sinulla on pääsy Moodle, online oppimisen resurssi, jossa kaikki tiedot ja materiaalit, jotka liittyvät oman koulutusohjelman ja moduulit ovat saatavilla. Sinulla on myös pääsy Birkbeck kirjasto ja e-kirjasto, jossa voit hankkia kirjoja ja lehtiartikkeleita, joita tarvitaan opinnoissa. Työpaikat ja työllistyvyyden Valmistuneet ovat päätyneet työskentelemään monenlaisia ​​urheilujärjestöt, kuten: AEK Larnarca Football Club, Marleybone Cricket Club (MCC), Chelsea Football Club Football yhteisössä osaston jalkapalloliiton (FA), johtajat Jalkapallo,... [-]

Msc Taloustiede

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta October 2017 Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo + 1 lisää

Tämä ohjelma on suunniteltu varustamaan sinulle työkaluja ja tekniikoita tutkinnasta tärkeitä taloudellisia kysymyksiä. Se tarjoaa perustan matematiikan ja ekonometrisiä menetelmiä, ja menee keskustelemaan perustan mikrotalouden ja makrotalouden ja niiden soveltamisesta uusiin taloudellisiin ongelmiin. [+]

Tämä ohjelma on suunniteltu varustamaan sinulle työkaluja ja tekniikoita tutkinnasta tärkeitä taloudellisia kysymyksiä. Se tarjoaa perustan matematiikan ja ekonometrisiä menetelmiä, ja menee keskustelemaan perustan mikrotalouden ja makrotalouden ja niiden soveltamisesta uusiin taloudellisiin ongelmiin. Opit ilmaisemaan ideoita akateemisen paperit ja testata niitä käyttöön ekonometrian. Tutkimus ekonometrian kattaa lineaarinen ja dynaaminen lineaarinen regressio malleja, erilaisia ​​hypoteesitestejä ja tekniikoita arvioimiseksi yhtälöryhmät. Tekniikat on kuvitettu taloudellisia esimerkkejä, kuten mallit, joissa rationaaliset odotukset, sekä kulutuksen, tuotannon ja rahan kysyntä toimintoja. Economics and Finance klo Birkbeck on hankkinut erinomaisen maineen, paitsi laatua tutkimuksen lisäksi myös laatua koulutusta. Työnantajat tunnustavat laadun Birkbeck Ekonomiliitto ja rahoitus. Otamme opiskelijat, jotka ovat päättäneet menestyä ja ovat valmiita käymään jäykkyys ensimmäisen luokan koulutus, ovatko ne opiskelee pää- tai sivutoimisesti. Kurssin rakenne Core moduulit vahvistamaan talousteorian kanssa käytännön soveltamista. Niihin kuuluvat alustava kursseja matemaattisia ja tilastollisia menetelmiä, jotka tapahtuvat syyskuussa ja on kulunut, jotta edetä ohjelmassa. Miksi tutkia tätä tietenkin Birkbeck? - Antaa vankan perustan erilaisia ​​uran liike, hallituksen ja akateemisen maailman. - Voit työskennellä tehokkaasti puuttua taloudellisiin ongelmiin lajitella kohtaamat teollisuuden, pankki-, virkamieskunnan ja tutkijoita. - Erinomainen maine laatu opetuksen, koulutuksen tarjoaminen työnantajille kuten Treasury ja Bank of England. - Osasto nauttii kansainvälistä mainetta ja seisoo eturivin tutkijaryhmien maassa. Työpaikat ja työllistyvyyden Valmistuneet siirry uran finanssi, julkinen sektori, teollisuudessa tai tutkimus ja analysointi. [-]

Msc Tietojenkäsittelytiede

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta October 2017 Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo + 1 lisää

Tämä intensiivinen ohjelma computing antaa hyvät perustiedot työskennellä tietotekniikan alalla. Sekä saada laaja tietämys computing, tulet saamaan ohjelmointitaitoja ja on mahdollisuus tutkia tiettyjä alueita nykyisen tutkimuksen syvemmin. [+]

Tämä intensiivinen ohjelma computing antaa hyvät perustiedot työskennellä tietotekniikan alalla. Sekä saada laaja tietämys computing, tulet saamaan ohjelmointitaitoja ja on mahdollisuus tutkia tiettyjä alueita nykyisen tutkimuksen syvemmin. Tutkinto on tarkoitettu opiskelijoille, jotka ovat uusia tietotekniikassa. Miksi tutkia tätä tietenkin Birkbeck? - Suunniteltu tutkinnon aiheiden muu kuin tietojenkäsittely, jotka haluavat aloittaa uran IT. - Myös ihanteellinen, jos työskentelee IT ja haluat päivittää taitoja ja laita ne laajemmassa yhteydessä, samalla kun saadaan muodollinen pätevyys. - Akkreditoitu osittain täyttävät vaatimukset Chartered IT Professional (CITP) British Computer Society. - Sinulla on 24 tunnin pääsy useat laboratoriot verkottuneen PC erilaisia ​​kielen kääntäjiä, tietokanta ja muut sovellusohjelmat. Olemme yhteydessä kautta SuperJANET verkon tietokoneisiin muiden korkeakoulujen Lontoossa, muualla Britanniassa ja ulkomailla. Työpaikat ja työllistyvyyden Valmistuneet siirry uran sovellusten kehittäminen, ohjelmistojen suunnittelu, tietojärjestelmien hallinta, konsultointi ja tutkimus. Olemme säännöllisesti julkaistava uraan liittyviä tietoa sivuillamme. [-]

MSC Tietojärjestelmät Ja Hallinta

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta October 2017 Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo + 1 lisää

Tämä puolivälissä uransa maisteriksi Information Systems and Management on suunniteltu niille, joilla tutkinto tietojärjestelmiä, laskemisessa tai hallinta; tai joilla on laaja kokemus tietojärjestelmien käytön organisaatioissa, tai johdon IT. [+]

Tämä puolivälissä uransa Maisterin tutkinto Information Systems and Management on suunniteltu niille, joilla tutkinto tietojärjestelmiä, laskemisessa tai hallinta; tai joilla on laaja kokemus tietojärjestelmien käytön organisaatioissa, tai johdon IT. Se perustuu ymmärrystä tietojärjestelmien ja hallinta, joka tarjoaa mahdollisuuden opiskella pitkälle tasolla tai useilla alueilla, mukaan lukien tietojärjestelmät projektinhallinta, kehityksen ja muutoksen hallinta, ja tietotekniikan perustuva innovaatio. Opiskelijat, jotka suorittavat ohjelman menestyksellisesti ovat saaneet perusteellista teoreettista ja käytännön tietoa heidän valitsemassaan tutkimuskohde, jonka he voivat käyttää: analyysi ongelmista; arviointi teknologiavaihtoehtoja; käyttöönottoa sopivia ratkaisuja; ja tutkimusta, tai kehittämistä ja käyttöönottoa, uuden tiedon perustuvaa teknologiaa. Ne, jotka pitävät PRINCE2® Foundation ja Practitioner pätevyys projektinhallinnan saavat kunnian edellinen ulkopuolisen tutkimuksen, kun taas ne, jotka eivät on mahdollisuus saada tämä hyödyllisiä ulkoisen sertifioinnin. Hoidon ja käytön tietojärjestelmien organisaatioissa korostuu. Niille tulevat johdon pätevyys, tutkimus tietojärjestelmien kehittäminen ja niihin liittyvien tarvikkeiden tarvitaan. PRINCE2® on rekisteröity tavaramerkki ja yhteisön tavaramerkkiin Office of Government Commerce, Ja on rekisteröity US Patent and Trademark Office. Miksi tutkia tätä tietenkin Birkbeck? - Keskittyy tietojärjestelmien projektinhallintaa. - Antaa tutkinnon ensimmäisen asteen tietojärjestelmät, tietojenkäsittelytiede tai johdon mahdollisuuksia syventää ja laajentaa osaamistaan. - Kehittää asianmukainen perusta jatkat MPhil / PhD tietojärjestelmien tai teknologian hallinta. - Sinulla on 24 tunnin pääsy useat laboratoriot verkottuneen PC erilaisia ​​kielen kääntäjät, tietokannat, ja projektinhallinta ja muut sovellusohjelmat. Olemme yhteydessä kautta SuperJANET verkon tietokoneisiin muiden korkeakoulujen Lontoossa, muualla Britanniassa ja ulkomailla. Työpaikat ja työllistyvyyden Valmistuneet siirry uran tietojärjestelmien hallinta, konsultointi ja tutkimus. [-]

Msc Tietotekniikka

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta October 2017 Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo + 1 lisää

Ohjelma kattaa käytännön näkökohdat tietojärjestelmien kehittäminen, nykyaikaisen liikkeenjohdon aiheita ja ammattimaisuutta IT. Jos sinulla on jo kokemusta työskentelystä IT-alan, ohjelman tavoitteena on tarjota mahdollisuuksia monipuolistaa ja syventää tietojaan ja taitojaan. [+]

Ohjelma kattaa käytännön näkökohdat tietojärjestelmien kehittäminen, nykyaikaisen liikkeenjohdon aiheita ja ammattimaisuutta IT. Jos sinulla on jo kokemusta työskentelystä IT-alan, ohjelman tavoitteena on tarjota mahdollisuuksia monipuolistaa ja syventää tietojaan ja taitojaan. Jos sinulla ei ole aikaisempaa kokemusta, Ohjelman tavoitteena on tarjota foorumi uran IT-alalla. Tulet saamaan ylempi käsitys tietokoneita, tietojärjestelmien, ohjelmistojen kehittäminen, ja miten suunnitella ja toteuttaa ohjelmistoja. Ohjelma kattaa myös tietojärjestelmien käytön organisaatioissa, ja hallinnoinnin osalta ja tietojärjestelmät. Miksi tutkia tätä tietenkin Birkbeck? - Antaa opiskelijoille, jotka ovat ensimmäisen asteen aihe muu kuin tietojenkäsittely tietoisena tietojärjestelmien, tietotekniikan ja hallinta IT. - Gain syvällistä tietämystä ongelma-analyysi, arviointi teknologian vaihtoehtoja, järjestelmien kehittäminen, teknologiavetoisilla organisaatiomuutoksen ja teknologiaan perustuvia innovaatioita. - Kehitetään perustan siirryt MPhil / PhD-ohjelman tietojärjestelmiin tai teknologian hallinta. - Sinulla on 24 tunnin pääsy useat laboratoriot verkottuneen PC erilaisia ​​kielen kääntäjiä, tietokanta ja muut sovellusohjelmat. Olemme yhteydessä kautta SuperJANET verkon tietokoneisiin muiden korkeakoulujen Lontoossa, muualla Britanniassa ja ulkomailla. Työpaikat ja työllistyvyyden Valmistuneet siirry uran tietojärjestelmien kehittäminen, tietojärjestelmien hallinta, konsultointi ja tutkimus. [-]

Msc Työpsykologian

Kampus tai online Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta October 2017 Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo + 1 lisää

Tämä maisterin tutkinto on suunnattu niille, jotka haluavat kehittää ymmärrystä ihmisten ja organisaatioiden. Tulet saamaan laajan tietopohjan työpsykologian ja organisaation käyttäytymistä. [+]

Tämä Maisterin tutkinto on suunnattu niille, jotka haluavat kehittää ymmärrystä ihmisten ja organisaatioiden. Tulet saamaan laajan tietopohjan työpsykologian ja organisaation käyttäytymistä. Tutkinto keskittyy keskusteluihin nykyinen tutkimus, jonka tavoitteena on kannustaa teitä harjoittaa kriittistä ajattelua ja pohtia teorian ja käytännön. Voit myös hankkia perustiedot soveltavan tutkimuksen taitoja. Miksi tutkia tätä tietenkin Birkbeck? - Paranna tai kehittää uran hallintaan, henkilöstöhallinto, koulutus ja kehitys tai konsultointi. - Laitos organisaatiopsykologia on tunnettu laadukkaan opetuksen ja asiantuntemusta toimituksen osa-aika-ohjelmia. - Joustava opinto voit opiskella kotoa, töissä tai ulkomailla. - Pääsy laajan valikoiman elektronisia aineistoja, mukaan lukien erityisesti valmistettu tekstejä kunkin moduulin. Käyttö verkko-oppimisympäristö, jossa korkea henkilöstön tuki. Kurssin rakenne Voit suorittaa 8 opetti moduuleja. Voit myös suorittaa ohjattu itsenäinen soveltavan tutkimuksen hanke. Työpaikat ja työllistyvyyden Vastavalmistunut kohde tutkimus paljasti, että tutkinnon tästä ohjelmasta työskentelivät johtajat, ohjelma johtajat, HR konsultteja, ja johtajat tai osakkuusyrityksen johtajia varten erilaisia ​​järjestöjä, kuten Kuninkaan rahaston paikalliset viranomaiset, finanssi, Transport for London ja Alstom . [-]

MSC Uranhallintataitojen Ja Valmennus

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta October 2017 Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo + 1 lisää

Tämä maisterin tutkinto uranhallintataitojen ja valmennus yhdistää perusteellisen tutkimuksen urakehitykseen, neuvontaa ja valmennusta käytännön harjoitteluun uravalmennukseen taitojen kehittäminen tutkimuksen taitoja ja akateeminen tutkimus käyttäytymistä työssä. [+]

Tämä Maisterin tutkinto uranhallintataitojen ja valmennus yhdistyvät perusteellinen tutkimus urakehitykseen, neuvontaa ja valmennusta käytännön harjoitteluun uravalmennukseen taitojen kehittäminen tutkimuksen taitoja ja akateeminen tutkimus käyttäytymistä työssä. Ohjelman tavoitteena on varustaa valmentajia, konsultteja ja HR-ammattilaiset työskennellä ryhmien ja henkilöiden ihmissuhteisiin syvyys organisaatioissa. Sen avulla voit arvioida kriittisesti teoriaa, tutkimusta ja käytäntöä näillä aloilla. Se on yksi harvoista ohjelmista Britanniassa keskittyä aikuisten uran hallintaan ja valmennus. Se houkuttelee työskentelevät henkilöt monenlaisia ​​asetuksia ja organisaation konteksteissa, ja tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet vertaisoppimisen ja verkostoitumisen. Miksi tutkia tätä tietenkin Birkbeck? - Sopii niille, jotka haluavat uran aikuisten uraohjausta ja muiden ura-pohjainen rooleja, kuten mentorointi tai valmennus. - Ainutlaatuinen yhdistelmä teoreettista kurinalaisuutta ja käytännön taitojen opettaminen. - Laitos organisaatiopsykologia on tunnettu laadukkaan opetuksen ja asiantuntemusta toimituksen osa-aika-ohjelmia. - Joustava ohjelma käytettävissä illalla tutkimuksessa tai verkko oppiminen. Molemmat Suoritustavat kuuluu 21 taitoja päivää. - Pääsy laajan valikoiman elektronisia aineistoja, mukaan lukien erityisesti valmistettu tekstejä kunkin moduulin. Käyttö verkko-oppimisympäristö, jossa korkea henkilöstön tuki. Kurssin rakenne Voit suorittaa 9 opetti pakolliset moduulit ja sitoutuvat koulutusta uravalmennukseen taitoja. Voit myös suorittaa ohjattu itsenäinen soveltavan tutkimuksen hanke 10,000-12,000 sanoja. Työpaikat ja työllistyvyyden Ura valmennus on laajeneva ammatissa, koska muuttuvassa työelämässä. Suuri määrä opiskelijoita suorittanut nämä ohjelmat vuosien varrella, ja niillä on korkea onnistumisprosentti hakiessaan työpaikkaa alalla. Jotkut ovat liittyneet uranhallintataitojen ja outplacement virastot; jotkut ovat ottaneet kantoja yliopiston neuvontapalvelujen; toiset ovat perustaneet omia yksityisiä käytännössä. Kaikki haluavat viettää aikaa tehdä yksi-yhteen työn, kuitenkin, ja jotkut käyttävät tietoja ja taitoja saatuja kurssin edetä nykyisessä hallinnaksi: esimerkiksi jotkut HR taustat ovat ottaneet johtoaseman järjestäytyminen... [-]

Msc Urheilu Hallinta

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta October 2017 Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo + 1 lisää

Tämä ohjelma on suunniteltu antamaan sinulle taitoja ja osaamista sinun täytyy kilpailla urheilussa teollisuuden ja alan yritysten ja organisaatioiden, yhdistämällä asiantuntija opetus periaatteita ja käytäntöjä urheilun hallinnon ja talouden yleisten koulutusta, liiketoiminnan organisaatio, strategia ja tutkimusmenetelmiä. [+]

Tämä ohjelma on suunniteltu antamaan sinulle taitoja ja osaamista sinun täytyy kilpailla urheilussa teollisuuden ja alan yritysten ja organisaatioiden, yhdistämällä asiantuntija opetus periaatteita ja käytäntöjä urheilun hallinnon ja talouden yleisten koulutusta, liiketoiminnan organisaatio, strategia ja tutkimusmenetelmiä. Se kattaa useita keskeisiä alueita, kuten hallintoon ja lainsäädäntöön liittyvistä asioista painottaen laajempaa urheilun alalla. Se auttaa sinua kehittämään syvempää ymmärrystä johdon, hallinnon ja sääntelyn kysymyksiä liiketoiminnan urheilun. Se sopii tarpeisiin avainhenkilöt sisällä erilaisia ​​urheilujärjestöt, kuten ammatti urheiluseurojen, hallintoelimet, mediaorganisaatiot jäsenet kannattajajärjestöt ja paikallishallinnon virkamiesten vastuu vapaa kenttä, sekä ihmisille Yleishyödylliset urheilun ja media-aloilla. Perustuu School of Business, Economics ja informatiikan, Department of Management on kansainvälisesti tunnustettu huippuyksikkö opetuksen, tutkimus- ja konsultointipalveluja laajassa hallinnoinnin alalla. Akateeminen henkilökunta ovat aktiivisia tutkijoita sekä innostunut opettajia ja julkaisevat säännöllisesti huippuluokan artikkelit maailman johtava lehdissä. Olemme erityisen tutkimuksen vahvuuksia kansainvälisen liiketoiminnan ja strategian hallinnointia innovaatioita ja yrittäjyyttä, henkilöstöhallinnon, hallinnon, Sport Management ja markkinointi, sekä taloushallinnon ja kirjanpidon. Tarjoamme opiskelijoille kaikenikäisille ja taustoja mahdollisuus opiskella joko osa-aikaisesti tai kokopäiväisesti meidän osastolla ja saada kansainvälisesti tunnustettu University of London pätevyys. Tarjoamme myös MSc Sport Management ja markkinointi ja niille henkilöille, joiden etua liiketoiminnan jalkapallo, tarjoamme MSc Sport Management ja Business Football. Miksi tutkia tätä tietenkin Birkbeck? - Kattava tarkastelu teorian ja käytännön liikkeenjohdon urheilun. - Vierailevat puhujat asiantuntijoita juristeja, jalkapalloseuroja ja jalkapallon sääntelyviranomaiset. - Liittyy Birkbeck Sport Business Centre, yksi maailman johtavia keskuksia urheilun liiketoiminnan ja jalkapallo tutkimus, opetus, koulutus, konsultointi ja poliittista neuvontaa. - Teemme merkittävää tutkimusyhteistyötä ja on erinomaiset yhteydet moniin julkisen ja yksityisen sektorin, ammatillisten järjestöjen ja... [-]

Msc Urheilun Markkinointi

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta October 2017 Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo + 1 lisää

Tämä ohjelma on tarkoitettu niille, jotka haluavat kehittää ymmärrystä markkinoinnin ja miten sitä sovelletaan urheilun alalla. Se tarjoaa kattavan johdannon valikoima geneerisiä markkinoinnin aiheita ja tarkastellaan, miten periaatteet ja prosessit markkinoinnin sovelletaan urheilun alalla. [+]

Tämä ohjelma on tarkoitettu niille, jotka haluavat kehittää ymmärrystä markkinoinnin ja miten sitä sovelletaan urheilun alalla. Se tarjoaa kattavan johdannon valikoima geneerisiä markkinoinnin aiheita ja tarkastellaan, miten periaatteet ja prosessit markkinoinnin sovelletaan urheilun alalla. Ohjelma soveltuu erinomaisesti tarpeisiin toteutuisi jalkapalloseurojen ja mediaorganisaatiot virkamiehet jalkapallon ja urheilun sääntelyelinten sekä ihmisiä yleishyödyllisiä urheilun, jalkapallon ja media-aloilla. Perustuu School of Business, Economics ja informatiikan, Department of Management on kansainvälisesti tunnustettu huippuyksikkö opetuksen, tutkimus- ja konsultointipalveluja laajassa hallinnoinnin alalla. Akateeminen henkilökunta ovat aktiivisia tutkijoita sekä innostunut opettajia ja julkaisevat säännöllisesti huippuluokan artikkelit maailman johtava lehdissä. Olemme erityisen tutkimuksen vahvuuksia kansainvälisen liiketoiminnan ja strategian hallinnointia innovaatioita ja yrittäjyyttä, henkilöstöhallinnon, hallinnon, Sport Management ja markkinointi, sekä taloushallinnon ja kirjanpidon. Tarjoamme opiskelijoille kaikenikäisille ja taustoja mahdollisuus opiskella joko osa-aikaisesti tai kokopäiväisesti meidän osastolla ja saada kansainvälisesti tunnustettu University of London pätevyys. Miksi tutkia tätä tietenkin Birkbeck? - Parantaa tietämystä ja ymmärrystä markkinoinnin. - Opi markkinointi koskee urheilun alan ja urheilujärjestöt. - Paranna tai kehittää uran urheilun alalla. - Hyödynnä Birkbeck maineikkaan laadukkaan opetuksen ja asiantuntemusta toimituksen osa-aika-ohjelmia. - Akkreditoitu Chartered Institute of Marketing. - Liittyy Birkbeck Sport Business Centre, yksi maailman johtavia keskuksia urheilun liiketoiminnan ja jalkapallo tutkimus, opetus, koulutus, konsultointi ja poliittista neuvontaa. - Teemme merkittävää tutkimusyhteistyötä ja on erinomaiset yhteydet moniin julkisen ja yksityisen sektorin, ammatillisten järjestöjen ja tutkijoiden muissa yliopistoissa. - Sinulla on pääsy Moodle, online oppimisen resurssi, jossa kaikki tiedot ja materiaalit, jotka liittyvät oman koulutusohjelman ja moduulit ovat saatavilla. Sinulla on myös pääsy Birkbeck kirjasto ja e-kirjasto, jossa voit hankkia kirjoja ja... [-]

MSC Yritysvastuu & Kestävyys

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta October 2017 Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo + 1 lisää

MSc Yhteiskuntavastuu ja kestävä kehitys on suunniteltu tarjoamaan kokonaisvaltainen käsitys, edistää kriittistä ajattelua ja harjoitella ongelma-keskittynyt päätöksenteon on erilaisia ​​taloudellisia, sosiaalisia ja ympäristöön liittyviä asioita, jotka vaikuttavat toimintaan nykyajan organisaatioita. [+]

Yritysvastuu ja kestävä kehitys ovat merkittäviä kysymyksiä monenlaisia ​​laitoksia sekä johtajia, jotka työskentelevät niiden sisällä. Laajan syistä tukea tätä kasvua merkitys, kuten korkean profiilin yritysten skandaalit; kasvava tarve osoittaa vastuullisuutta, avoimuutta ja kestävyyttä; laskeva toleranssi yritysten liikaa ja vastuuttomuuden; sekä tarve suojella yrityksen mainetta ja kehittää merkkiuskollisuus ja kilpailuetua. MSc Yhteiskuntavastuu ja kestävä kehitys on suunniteltu tarjoamaan kokonaisvaltainen käsitys, edistää kriittistä ajattelua ja harjoitella ongelma-keskittynyt päätöksenteon on erilaisia ​​taloudellisia, sosiaalisia ja ympäristöön liittyviä asioita, jotka vaikuttavat toimintaan nykyajan organisaatioita. Se on hyötyä niille henkilöille, jotka joko jo ovat hankkineet arvostusta yritysvastuun ja kestävän kehityksen kautta urallaan ja haluavat kehittää edelleen oivalluksia aihetta tai jotka ovat vähän tietoa aiheesta ja haluavat kehittää ymmärrystä ja arvostusta sen tai käyttää hankkimiaan tietoja aloittaa uran tällä alalla. Perustuu School of Business, Economics ja informatiikan, Department of Management on kansainvälisesti tunnustettu huippuyksikkö opetuksen, tutkimus- ja konsultointipalveluja laajassa hallinnoinnin alalla. Akateeminen henkilökunta ovat aktiivisia tutkijoita sekä innostunut opettajia ja julkaisevat säännöllisesti huippuluokan artikkelit maailman johtava lehdissä. Olemme erityisen tutkimuksen vahvuuksia kansainvälisen liiketoiminnan ja strategian hallinnointia innovaatioita ja yrittäjyyttä, henkilöstöhallinnon, hallinnon, Sport Management ja markkinointi, sekä taloushallinnon ja kirjanpidon. Tarjoamme opiskelijoille kaikenikäisille ja taustoja mahdollisuus opiskella joko osa-aikaisesti tai kokopäiväisesti meidän osastolla ja saada kansainvälisesti tunnustettu University of London pätevyys. Miksi tutkia tätä tietenkin Birkbeck? - Suunniteltu yhdistää teorian ja käytännön rakentamalla Birkbeck tunnettua laatua opetuksen ja asiantuntemusta toimituksen osa-aikaisesti opiskellen. Koska monet Birkbeck opiskelijat työskentelevät, tämä ohjelma tuo yhteen ne, joilla on kokemusta ja kiinnostusta kehittää edelleen. - Suunniteltu niille, jotka haluavat osallistua kriittisesti kysymyksiä yritysten... [-]

Videot

Living in London. Birkbeck International

Orientation Week - International Students

Introduction to the School of Business, Economics and Informatics

International Students

Study Support

Ota yhteyttä

Birkbeck, University of London

Osoite, 1. rivi Birkbeck, University of London Malet Street, Bloomsbury
WC1E 7HX Lontoo, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta
Verkkosivu http://www.bbk.ac.uk/
Puhelin +44 20 7631 6000