Birkbeck, University of London

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Birkbeck on maailmanluokan tutkimuksen ja opetuksen laitos, elinvoimainen keskus akateemista huippuosaamista ja Lontoon ainoa asiantuntija tarjoaja ilta korkeakoulutuksen.

Historia Birkbeck

Illalla 11. marraskuuta 1823 noin 2000 ihmistä kerääntyi Crown and Anchor Tavern Strand todistamaan tohtori George Birkbeck ja hänen kannattajansa, kuten Jeremy Bentham, JC Hobhouse MP ja H Brougham MP, keskustella koulutuksen työskentelevät miehet Lontoo . Tästä kasvoi Lontoon Mechanics "instituutti, omistettu koulutuksen työväestön muodollisesti luotu 2. joulukuuta samassa paikassa.

Tämä säätiö tarkoitti, että ensimmäistä kertaa, käsityöläiset ja käsityöläiset voivat oppia tieteen, taiteen ja talouden - käsite niin kiistanalainen, että tohtori Birkbeck syytettiin "sironnan siemenet pahan". Lannistumatta tohtori Birkbeck kutsui kannattajiaan toimia: "Nyt on aika universaali hyödyt siunauksista tietoa." Monet rahoittajat olivat vakuuttuneita tärkeän tehtävän ja tarpeeksi rahaa nostettiin avata College ja eteenpäin radikaalia uutta visiota. Seitsemän vuotta myöhemmin, laitos otti vielä radikaali askel tulossa yksi ensimmäisistä korkeakoulujen myöntämään naisten opiskelijat.

Vuoteen 1858, Birkbeck oli ensimmäinen valinta opiskelijoille, jotka halusivat yliopistokoulutuksen mutta joilla ei ollut varaa opiskella koko ajan. Tämä rooli virallistettiin vuonna 1920, kun Birkbeck tuli virallisesti osa University of London.

Mission Statement

Päätavoitteista Birkbeck ovat:

 • Tarjota osa-aika korkeakoulujen kursseja, jotka täyttävät muuttuviin koulutus-, kulttuuri-, henkilökohtaiset ja ura aikuisten tarpeita; erityisesti niille, jotka asuvat tai työskentelevät Lontoon alueella.
 • Ota aikuisopiskelijoiden erilaisista sosiaali- ja koulutustausta osallistua kursseillemme.
 • Ylläpitää ja kehittää huippuosaamista tutkimuksen ja tarjota korkealaatuisia tutkijakoulutusta kaikilla aloilla.
 • Tee saatavilla tutkimustuloksia, ja hankkineet, opettamalla, julkaisu, yhteistyötä muiden järjestöjen ja edistäminen kansalaistoiminnan ja julkisen keskustelun.

Keskeiset tukevat tavoitteet ovat:

 • Tarjota opiskelijoille integroitu erilaisia ​​joustavia, tutkimus-johtoiseen kursseja kaikilla tasoilla säännöstä.
 • Saavuttaa ja ylläpitää vahvaa tutkimusta kulttuurien tukemiseksi monitieteistä työtä jokaisessa koulussa ja tiedekunnan.
 • Varmista, College tarjoaa osallistavaa työ- ja oppimisympäristö sen opiskelijoille ja henkilökunnalle, jotta kaikki voivat kehittyä täyteen mittaansa.
 • Kehitetään kollegion valmiuksia reagoida nopeasti uusiin ja muuttuviin mahdollisuuksia korkea-asteen ja jatkokoulutukseen.
 • Kehittämään kestäviä kumppanuuksia sisällä Lontoon alueella ja sen ulkopuolella.

Yleishyödylliseksi

Birkbeck College on vapautettu hyväntekeväisyys ehdoilla Hyväntekeväisyys lain. Alle Hyväntekeväisyys Act 2011, yliopistot valvoo Korkeakoulujen rahoitus neuvoston England (HEFCE) kuin pääasiallinen säätelijä, joita syytetään varmistaa Yliopistot täyttävät velvoitteensa Charity lain.

Kansainväliset kumppanuudet

Birkbeck on ylpeä useita strategisesti tärkeitä kumppanuuksia joidenkin maailman johtavien yliopistojen.

Kaikki Birkbeck kansainvälisten kumppanuuksien on suunniteltu siten vapaata ajatusten ja edistää koulutusta akateemisen henkilöstön, kun taas eteneminen sopimukset on nivelletty, jotta ulkomailla opiskelijoille yhdistää opintojaan tutkinnon Birkbeck.

 • SWUFE - DUFE - BIT - yliopisto Sao Paolo - Hong Kong Shue Yan Yliopisto Birkbeck myös sopimukset seuraavien maailmanlaajuisten yliopistot: - Northwestern Polytechnical yliopisto, Xian - Columbia University - Federal University of Goias - State University of Rio de Janeiro - Villanova University - Pretorian yliopisto

Governance

Birkbeck hallintorakenteisiin varmistettava, että se on tehokasta strategista johtamista ja johdon tehtävänsä johtavana tutkimus- ja illalla oppilaitoksessa. - Governors: Hallintoneuvosto, tarkoitetun kollegion Governors, on kollektiivisesti vastuussa oleville kaikille Birkbeck toimintaa. - Valiokunnat: Governors ja College hallinta tukee useita komiteoita. Niiden tehtävänä on valvoa ja neuvoa erityisalueita toiminta ja tietyissä tapauksissa käyttää valtuuksien rajoissa hallintoelin.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
 • Englanti

Katso MSc-tutkinnot »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MSc

MSC Advanced Computing Teknologioita

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta October 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo + 1 lisää

Tämä on erikoistunut koulutusohjelman pitkälle tietotekniikkajärjestelmissä, tiedot tutkimuksen ja tiedon analytiikan keskittyvät osaamisalueiden ja tutkimuksen erikoistumisen tietojenkäsittelytieteen laitos ja tietojärjestelmät. [+]

Tämä on erikoistunut koulutusohjelman pitkälle tietotekniikkajärjestelmissä, tiedot tutkimuksen ja tiedon analytiikan keskittyvät osaamisalueiden ja tutkimus erikoistumista Tietojenkäsittelytieteen laitos ja tietojärjestelmät. Moduulit kattavat state-of-the-art tekniikkaa, muun muassa hallintaa ja analysointia "big data", ohjelmistojen kehittäminen tietojärjestelmien pilvi, mobiili ja web-pohjainen arkkitehtuurit ja laskennallisia menetelmiä älykkäiden tiedon hallintaan ja analysointiin.

Tulet saamaan asiantuntemus edellä mainituilla aloilla, jotka voit sitten työllistävät analyysi ongelmien kehittyneiden laskentateknologioiden, arviointi ja soveltaminen teknologioiden ja tutkimusta, ja kehitys, uudet teknologiat.... [-]


MSC Computing Rahoituspalvelut

Opetus kampuksella Osa-aikainen October 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo

MSc Computing for Financial Services tarjoaa intensiivikurssin räätälöity erityisesti tietojenkäsittelytieteen tutkinnon tai tutkinnon liittyvistä aiheista, joilla on huomattava määrä ohjelmointi jotka ovat kiinnostuneita jatkamaan uran rahoituspalvelut. [+]

MSc Computing for Financial Services tarjoaa intensiivikurssin räätälöity erityisesti tietojenkäsittelytieteen tutkinnon tai tutkinnon liittyvistä aiheista, joilla on huomattava määrä ohjelmointi jotka ovat kiinnostuneita jatkamaan uran rahoituspalvelut. Sekä saada laaja tietämys aiheesta, voit hankkia käytännön taitoja ja on mahdollisuus tutkia tiettyjä alueita nykyisen tutkimuksen syvemmin.

Jos olet uusi aihe, tämä MSc tarjoaa perustan uran kuluessa rahoituspalvelujen alalla, ja jos olet jo työskennellä, se tarjoaa mahdollisuuden laajentaa tietosi ja päivittää taitojaan erityisesti rahoituksen haettaessa muodollinen pätevyys.

Tämä on osa-aika-ohjelma vain ja voidaan ottaa vain iltaisin tai päivä-julkaisu.... [-]


Msc Financial Economics

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta October 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo + 1 lisää

Tämä ohjelma on suunniteltu varustamaan sinulle työkaluja ja tekniikoita tutkinnasta tärkeitä taloudellisia kysymyksiä. Se tarjoaa perusteellista perustiedot matemaattisia ja ekonometrisiä menetelmiä sekä mikro- ja ja tutkii miksi rahoitusmarkkinat ovat alttiita kriiseille, opiskelu yksityiskohtia menneistä ja nykyisistä kriiseistä, ja myöhemmin linjauksia. [+]

Tämä ohjelma on suunniteltu varustamaan sinulle työkaluja ja tekniikoita tutkinnasta tärkeitä taloudellisia kysymyksiä. Se tarjoaa perusteellista perustiedot matemaattisia ja ekonometrisiä menetelmiä sekä mikro- ja ja tutkii miksi rahoitusmarkkinat ovat alttiita kriiseille, opiskelu yksityiskohtia menneistä ja nykyisistä kriiseistä, ja myöhemmin linjauksia.

Opit ilmaisemaan ideoita akateemisen paperit ja testata niitä käyttöön ekonometrian. Tutkimus ekonometrian kattaa lineaarinen ja dynaaminen lineaarinen regressio malleja, erilaisia ​​hypoteesitestejä ja tekniikoita arvioimiseksi yhtälöryhmät. Tekniikat on kuvitettu taloudellisia esimerkkejä, kuten mallit, joissa rationaaliset odotukset, sekä kulutuksen, tuotannon ja rahan kysyntä toimintoja.... [-]


MSC Hallinnon Ja Liike-elämän Etiikka

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta October 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo + 1 lisää

Päätavoitteena Maisterin tutkinto on tarjota jatko-tason koulutus kiinnostuneille opiskelusta monimutkaisia ​​ja muuttuvia suhteita liikeyritykset, niiden sidosryhmien (osakkeenomistajat, työntekijät, asiakkaat, toimittajat, jne.) ja yhteiskuntia, joissa ne toimivat. [+]

Päätavoitteena Maisterin tutkinto on tarjota jatko-tason koulutus kiinnostuneille opiskelusta monimutkaisia ​​ja muuttuvia suhteita liikeyritykset, niiden sidosryhmien (osakkeenomistajat, työntekijät, asiakkaat, toimittajat, jne.) ja yhteiskuntia, joissa ne toimivat.

Taloudelliset ja rahoitukselliset näkökohdat omistajaohjauksen suhteet ovat olleet pitkään huolta kuin liiketoiminnan ja investointien yhteisöjä, ja viime vuosina sosiaaliset, poliittiset ja moraaliset näkökohdat näistä suhteista on tullut myös merkittävä ongelma. Ohjelman tavoitteena on puuttua sekä näihin sarjaa kysymyksiä ja vastata ihmisten tarpeisiin, jotka haluavat osallistua kriittisesti näkökohdat hallinnon sekä niille, jotka haluavat olla mukana ammattimaisesti suuntaan ja sääntely yritysten ja johdon tai edunvalvonta eläkerahastot ja muut sijoitukset.... [-]


Msc Hallinta

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta October 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo + 1 lisää

Tämä ohjelma on joustava rakenne, jonka avulla voit valita keskittyä yleinen tausta liikkeenjohdon tai keskittyä asiantuntija alueella. Kumpi valitset, ohjelma tarjoaa vankan pohjan keskeisten näkökohtien hallintaan ja nojautuu Johtamisen n tutkimusalueita asiantuntemusta. [+]

Tämä ohjelma on joustava rakenne, jonka avulla voit valita keskittyä yleinen tausta liikkeenjohdon tai keskittyä asiantuntija alueella. Kumpi valitset, ohjelma tarjoaa vankan pohjan keskeisten näkökohtien hallintaan ja nojautuu Johtamisen n tutkimusalueita asiantuntemusta.

Perustuu School of Business, Economics ja informatiikan, Department of Management on kansainvälisesti tunnustettu huippuyksikkö opetuksen, tutkimus- ja konsultointipalveluja laajassa hallinnoinnin alalla. Akateeminen henkilökunta ovat aktiivisia tutkijoita sekä innostunut opettajia ja julkaisevat säännöllisesti huippuluokan artikkelit maailman johtava lehdissä.

Olemme erityisen tutkimuksen vahvuuksia kansainvälisen liiketoiminnan ja strategian hallinnointia innovaatioita ja yrittäjyyttä, henkilöstöhallinnon, hallinnon, Sport Management ja markkinointi, sekä taloushallinnon ja kirjanpidon.... [-]


MSC Henkilöresurssien Kehittäminen Ja Konsultointi

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta October 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo + 1 lisää

Tämä maisterin tutkinto keskittyy inhimillisten voimavarojen kehittäminen (HRD): strateginen lähestymistapa ihmisten johtaminen ja organisaation kehittäminen, joiden tarkoituksena on parantaa oppimista, osaamista, henkilökohtaista kehitystä ja suorituskyvyn työpaikalla. [+]

Tämä Maisterin tutkinto keskittyy inhimillisten voimavarojen kehittäminen (HRD): Strateginen lähestymistapa ihmisten johtaminen ja organisaation kehittäminen, joiden tarkoituksena on parantaa oppimista, osaamista, henkilökohtaista kehitystä ja suorituskyvyn työpaikalla.

Suunnittelussa tämä ohjelma myöntää, että esteet, että kun erotettu asiantuntijoita aloilla kuten koulutus, johtamisen kehittäminen ja organisaation oppiminen ovat katoamassa, kun taas uusia lähestymistapoja, kuten lahjakkuutta ja tietämyksen hallinta, ovat saamassa yhä pidon sekä akateemisen ja lääkärin yhteisöissä. Se myöntää, että tarvitaan HRD harjoittajia, onko työskentelevien HR-osasto, itsenäisesti tai sisällä konsultointi organisaatio, arvioimaan kriittisesti omaa toimintaansa ja suunnittelemaan ja toteuttamaan HRD lähestymistapoja, tarpeisiin yhä monimuotoisempaa työvoimaa.... [-]


Msc Henkilöstöhallinnon

Kampus tai online Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta October 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo + 1 lisää

Tämä ohjelma on tarkoitettu niille, jotka haluavat kehittää kriittistä ymmärrystä ihmisten ja organisaatioiden. Se keskittyy strategiseen ja yksilötason parannuksia, muun muassa arvio rooli henkilöstöhallinnon (HRM) nykyaikaisia ​​organisaatioita, kysymyksiä mukana kehittämässä strategisia tavoitteita (myös kansainvälisesti), työsuhteet, valita ja motivointi sekä kehittää henkilökunta. [+]

Tämä ohjelma on tarkoitettu niille, jotka haluavat kehittää kriittistä ymmärrystä ihmisten ja organisaatioiden. Se keskittyy strategiseen ja yksilötason parannuksia, muun muassa arvio rooli henkilöstöhallinnon (HRM) nykyaikaisia ​​organisaatioita, kysymyksiä mukana kehittämässä strategisia tavoitteita (myös kansainvälisesti), työsuhteet, valita ja motivointi sekä kehittää henkilökunta. Voit myös hankkia soveltavan tutkimuksen taitoja.

Ohjelma on tunnustettu Chartered Institute of Personnel-ja kehityspankin (CIPD).

Miksi tutkia tätä tietenkin Birkbeck? Paranna tai kehittää urasi henkilöresurssit, johtaminen, koulutus ja kehitys tai konsultointi. Kehitetään kriittistä ymmärrystä henkilöstöhallinnon, organisaation käyttäytymistä ja työsuhteet teoriaa ja käytäntöä. Hyödynnä Birkbeck tunnettua laatua opetuksen ja asiantuntemusta toimituksen osa-aika-ohjelmia. Tutkimus joustavat oppimismenetelmät yhdistyvät face-to-face ja verkko oppiminen. Pääsy laajan valikoiman elektronisia aineistoja, mukaan lukien erityisesti valmistettu tekstejä kunkin moduulin. Käyttö verkko-oppimisympäristö, jossa korkea henkilöstön tuki. Kurssin rakenne ... [-]

MSc in Mathematical Finance

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta October 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo + 1 lisää

[+]

Tulet koko moduulien ohjelmoinnissa, numeerisia menetelmiä ja rahoitustilastot, ja monia aiheita havainnollistetaan tietokoneen esimerkkejä.

[-]

MSC Innovaatioihin E-business

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta October 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo + 1 lisää

Tämä jatko-tutkinto liiketoiminnan innovaatioita on suunniteltu opiskelijoille, jotka haluavat kehittää perusteellinen käsitys innovaation merkitystä uudelleenarviointia hallinta, liiketoimintastrategiaa, omistajapolitiikka, immateriaalioikeudet, laitokset, järjestöt, yritykset, yrittäjyys ja globalisaatio muuttuvassa maailmassa. [+]

Teknologinen muutos ja digitaalisen talouden nostaa uusien taloudellisten ja johdon haasteita yrityksille ja julkisen ja yksityisen sektorin organisaatioissa. Birkbeck on keskus huippuosaamista tutkimuksen ja innostava opetus yritysten innovointia.

Tämä jatko-tutkinto liiketoiminnan innovaatioita on suunniteltu opiskelijoille, jotka haluavat kehittää perusteellinen käsitys innovaation merkitystä uudelleenarviointia hallinta, liiketoimintastrategiaa, omistajapolitiikka, immateriaalioikeudet, laitokset, järjestöt, yritykset, yrittäjyys ja globalisaatio muuttuvassa maailmassa.

Perustuu School of Business, Economics ja informatiikan, Department of Management on kansainvälisesti tunnustettu huippuyksikkö opetuksen, tutkimus- ja konsultointipalveluja laajassa hallinnoinnin alalla. Akateeminen henkilökunta ovat aktiivisia tutkijoita sekä innostunut opettajia ja julkaisevat säännöllisesti huippuluokan artikkelit maailman johtava lehdissä.... [-]


MSC Innovaatioihin Kansainvälisten Teknologian Hallinta

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta October 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo + 1 lisää

Tämä jatko-tutkinto liiketoiminnan innovaatioita on suunniteltu opiskelijoille, jotka haluavat kehittää perusteellinen käsitys innovaation merkitystä uudelleenarviointia hallinta, liiketoimintastrategiaa, omistajapolitiikka, immateriaalioikeudet, laitokset, järjestöt, yritykset, yrittäjyys ja globalisaatio muuttuvassa maailmassa. [+]

Teknologinen muutos ja digitaalisen talouden nostaa uusien taloudellisten ja johdon haasteita yrityksille ja julkisen ja yksityisen sektorin organisaatioissa. Birkbeck on keskus huippuosaamista tutkimuksen ja innostava opetus yritysten innovointia.

Tämä jatko-tutkinto liiketoiminnan innovaatioita on suunniteltu opiskelijoille, jotka haluavat kehittää perusteellinen käsitys innovaation merkitystä uudelleenarviointia hallinta, liiketoimintastrategiaa, omistajapolitiikka, immateriaalioikeudet, laitokset, järjestöt, yritykset, yrittäjyys ja globalisaatio muuttuvassa maailmassa.

Perustuu School of Business, Economics ja informatiikan, Department of Management on kansainvälisesti tunnustettu huippuyksikkö opetuksen, tutkimus- ja konsultointipalveluja laajassa hallinnoinnin alalla. Akateeminen henkilökunta ovat aktiivisia tutkijoita sekä innostunut opettajia ja julkaisevat säännöllisesti huippuluokan artikkelit maailman johtava lehdissä.... [-]


MSC Innovaatioihin Yrittäjyyteen Ja Innovaatioiden Hallinta

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta October 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo + 1 lisää

Tämä jatko-tutkinto liiketoiminnan innovaatioita on suunniteltu opiskelijoille, jotka haluavat kehittää perusteellinen käsitys innovaation merkitystä uudelleenarviointia hallinta, liiketoimintastrategiaa, omistajapolitiikka, immateriaalioikeudet, laitokset, järjestöt, yritykset, yrittäjyys ja globalisaatio muuttuvassa maailmassa. [+]

Teknologinen muutos ja digitaalisen talouden nostaa uusien taloudellisten ja johdon haasteita yrityksille ja julkisen ja yksityisen sektorin organisaatioissa. Birkbeck on keskus huippuosaamista tutkimuksen ja innostava opetus yritysten innovointia.

Tämä jatko-tutkinto liiketoiminnan innovaatioita on suunniteltu opiskelijoille, jotka haluavat kehittää perusteellinen käsitys innovaation merkitystä uudelleenarviointia hallinta, liiketoimintastrategiaa, omistajapolitiikka, immateriaalioikeudet, laitokset, järjestöt, yritykset, yrittäjyys ja globalisaatio muuttuvassa maailmassa.

Ohjelma on myös tarjolla erikoistuminen E-Business tai International Technology Management.

Miksi tutkia tätä tietenkin Birkbeck? Erikoistuneet keskittyminen yrittäjyyteen ja innovaatiojohtamisen. Auttaa menestyä muuttuvassa maailmassa, joka vaatii uusia taitoja aloilla innovoinnin, digitaalinen talous, yrittäjyys ja globalisaatio. Varustaa sinut teorioita, periaatteita ja välineitä analysoida ja selviytyä kysymyksiä yritysten innovointia. Sinulla on pääsy Moodle, online oppimisen resurssi, jossa kaikki tiedot ja materiaalit, jotka liittyvät oman koulutusohjelman ja moduulit ovat saatavilla. Sinulla on myös pääsy Birkbeck kirjasto ja e-kirjasto, jossa voit hankkia kirjoja ja lehtiartikkeleita, joita tarvitaan opinnoissa. Työpaikat ja työllistyvyyden ... [-]

MSc International Business Ja Kehittäminen

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta October 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo + 1 lisää

Tämä ohjelma sopii opiskelijoille, jotka ovat tai pyrkivät olemaan, käytetään asianomaisten ministeriöiden, kansalaisjärjestöjen, kansainvälisten elinten tai yksityisten yritysten mukana, tai liittyvät, kansainvälisen liiketoiminnan ja taloudellisen kehityksen. Se tarjoaa myös pohjan niille, jotka haluavat suorittaa jatko-tutkimusta kansainvälisen liiketoiminnan ja kehityksen. [+]

Vauhti kansantalouksien globalisoituminen on kiihtynyt viime vuosina, ja tämä on johtanut entistä dynaamisempaa suhdetta kansainvälistä liiketoimintaa ja taloudellista ja sosiaalista kehitystä.

Tämä ohjelma sopii opiskelijoille, jotka ovat tai pyrkivät olemaan, käytetään asianomaisten ministeriöiden, kansalaisjärjestöjen, kansainvälisten elinten tai yksityisten yritysten mukana, tai liittyvät, kansainvälisen liiketoiminnan ja taloudellisen kehityksen. Se tarjoaa myös pohjan niille, jotka haluavat suorittaa jatko-tutkimusta kansainvälisen liiketoiminnan ja kehityksen.

Aiheet ovat kansainvälisen liiketoiminnan ja taloudellisen ja sosiaalisen kehityksen, kansainvälisen liiketoiminnan strategioita sekä kehittyneillä että kehittyvillä markkinoilla, julkisen sektorin hallinto, kestävien elinkeinojen ja kestävän kehityksen vaikutusten arviointi, sekä luonnonvarojen ja ympäristön hallinta.... [-]


Msc Investointien Hallinta

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta October 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo + 1 lisää

Jos olet kiinnostunut uran investointi, rahoituslaitoksissa, tai muihin taloushallinnon liittyviä työpaikkoja, niin tämä tutkinto tulee varustaa sinulle tarvittavat tiedot ja taidot. Oppimäärä on suunniteltu kehittää kvantitatiivisen analyysin taitoja, joiden avulla voit arvioida kriittisesti taloudellisia investointeja ehdotuksia ja empiirinen sovellusten yritysrahoituksen. [+]

Tämä on haastava ja vaativa ohjelma, joka kattaa ajan tasalla aiheista empiirinen rahoitus. Jos olet kiinnostunut uran investointi, rahoituslaitoksissa, tai muihin taloushallinnon liittyviä työpaikkoja, niin tämä tutkinto tulee varustaa sinulle tarvittavat tiedot ja taidot. Oppimäärä on suunniteltu kehittää kvantitatiivisen analyysin taitoja, joiden avulla voit arvioida kriittisesti taloudellisia investointeja ehdotuksia ja empiirinen sovellusten yritysrahoituksen.

Perustuu School of Business, Economics ja informatiikan, Department of Management on kansainvälisesti tunnustettu huippuyksikkö opetuksen, tutkimus- ja konsultointipalveluja laajassa hallinnoinnin alalla. Akateeminen henkilökunta ovat aktiivisia tutkijoita sekä innostunut opettajia ja julkaisevat säännöllisesti huippuluokan artikkelit maailman johtava lehdissä.... [-]


MSC Johdon Konsultointi Ja Organisatorinen Muutos

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta October 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo + 1 lisää

Tämä ainutlaatuinen ja innovatiivinen ohjelma yhdistää johdon konsultointi teoria ja käytäntö näkökulmasta organisaation ja strategista muutosta. Se tarjoaa sinulle mahdollisuuden kehittää tietoja, taitoja ja valmiuksia toimia onnistunut konsulttina. [+]

määrin ilta tutkimus

Tämä ainutlaatuinen ja innovatiivinen ohjelma yhdistää johdon konsultointi teoria ja käytäntö näkökulmasta organisaation ja strategista muutosta. Se tarjoaa sinulle mahdollisuuden kehittää tietoja, taitoja ja valmiuksia toimia onnistunut konsulttina.

Ohjelma on suunniteltu näkökulmasta harjoitellaan konsulttien ja tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän uusinta teoreettista ajattelua strategisen johtamisen käytännön oivalluksia onnistuneen organisaatiomuutoksen. Opit soveltamaan työkaluja ja tekniikoita käytetään joidenkin menestyksekkäimmistä johdon konsultointi.

Ohjelman avulla voit laittaa tietoa, strategista ajattelua ja mielikuvitusta työskennellä muiden lahjakkaita ihmisiä kannustavassa akateemisessa ympäristössä, joka kannustaa tiimityö ja aktiivista osallistumista oppimisprosessiin.... [-]


Msc Kansainvälinen Markkinointi

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta October 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo + 1 lisää

Tämä ohjelma antaa sinulle korkean tason, kattava ja tiukka käsitys merkitystä kansainvälisen markkinoinnin, jonka avulla voit kehittää oivalluksia markkinoinnin päätöksentekoa globaalissa kulttuurisessa kontekstissa. [+]

Tämä ohjelma antaa sinulle korkean tason, kattava ja tiukka käsitys merkitystä kansainvälisen markkinoinnin, jonka avulla voit kehittää oivalluksia markkinoinnin päätöksentekoa globaalissa kulttuurisessa kontekstissa. Ohjelman avulla voit linkittää teorian ja käytännön, tunnistaa eettisiä käytäntöjä ja harjoittaa kriittistä ajattelua ja ongelma-keskittynyt päätöksenteossa voidaan soveltaa yleisen kansainvälisen yrityskäytössä.

Perustuu School of Business, Economics ja informatiikan, Department of Management on kansainvälisesti tunnustettu huippuyksikkö opetuksen, tutkimus- ja konsultointipalveluja laajassa hallinnoinnin alalla. Akateeminen henkilökunta ovat aktiivisia tutkijoita sekä innostunut opettajia ja julkaisevat säännöllisesti huippuluokan artikkelit maailman johtava lehdissä.... [-]


Msc Kansainvälisen Liiketoiminnan

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta October 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo + 1 lisää

Tämä ohjelma on suunniteltu opiskelijoille, jotka haluavat kehittää perusteellinen käsitys keskeisistä kysymyksistä kansainvälisen liiketoiminnan ja hallinta, jossa keskitytään erityisesti, miten yritykset voivat kansainvälistyä ja kehittää tehokasta kansainvälisen liiketoiminnan strategioita käsitellä liiketoiminnan uhkia ja mahdollisuuksia kansainvälisillä markkinoilla. [+]

Tämä ohjelma on suunniteltu opiskelijoille, jotka haluavat kehittää perusteellinen käsitys keskeisistä kysymyksistä kansainvälisen liiketoiminnan ja hallinta, jossa keskitytään erityisesti, miten yritykset voivat kansainvälistyä ja kehittää tehokasta kansainvälisen liiketoiminnan strategioita käsitellä liiketoiminnan uhkia ja mahdollisuuksia kansainvälisillä markkinoilla.

Ohjelma yhdistää asiantuntija opettanut yleistä koulutusta, liiketoiminnan organisaatio, strategia ja tutkimusmenetelmät. Voit myös suorittaa väitöskirjan aihe, jota ohjelma koskee, valvoo toimihenkilö toteuttavat tutkimus- kyseisellä alueella.

Opiskelijat valmiiksi ohjelma kehittää tietoja, taitoja ja osaamista voidakseen analysoida kriittisiä kysymyksiä kansainvälisessä liiketoiminnassa sekä laadullisia ja määrällisiä menetelmiä, ja suunnitella ja toteuttaa kansainvälinen liiketoimintastrategia ja politiikan kehittämiseen. Se on erityisen tärkeää, jos olet tai haluaisi olla, vastuualueenaan kansainvälisen liiketoiminnan ja politiikan asioiden yksityisen tai julkisen sektorin organisaatio.... [-]


Msc Kansainvälistä Hallintaa

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta October 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo + 1 lisää

Tämä ohjelma valmistelee teitä uran hallinnon kanssa monikansallisten yritysten tai yritysten, jotka suorittavat kansainvälisiä liiketoiminnan; ja edetä haluttaessa yksi Birkbeck tutkimus- koulutusohjelmissa. [+]

Tämä ohjelma valmistelee teitä uran hallinnon kanssa monikansallisten yritysten tai yritysten, jotka suorittavat kansainvälisiä liiketoiminnan; ja edetä haluttaessa yksi Birkbeck tutkimus- koulutusohjelmissa.

Se edistää kehitystä laajapohjaisen tietoa ja asiantuntemusta seuraavilla aloilla:

Essentials rajat ylittävän hallinnon teoria ja käytäntö, ja keskeisiä periaatteita ja käytännön liiketoiminnan ja organisaatioiden kansainvälisesti. Suunnittelu ja strategian toteuttamista eri tasoilla yhtiön organisaatiota, erityisesti kansainvälinen ulottuvuus. Erilaisia ​​valinnaisia ​​aineita kansainvälisen liiketoiminnan ja johdon sekä erityisiä toiminnallisia alueita, jotka laajentavat oppimisen kansainvälistä hallintaa, ja sen käyttöliittymä kansainvälistä liiketoimintaa. Analyysi käsitteellisiä ja käytännöllisiä kysymyksiä kansainväliseen hallintaan saavuttamalla väitöskirjan, mikä edistää toimivalta kriittinen analyysi ja itsenäisesti arvioida runkoon ratkaisuja monimutkaisiin johdon ongelmia kansainvälisen elinkeinoelämän järjestöjen kanssa. Henkilökohtaiset taidot kehittäminen ja yleisiä taitoja, jotka ovat siirrettävissä monenlaisia ​​tutkimuksen, opetuksen ja työtilanteissa myös taitoja itsekuria, heijastus, analyysi, viestintä, johtaminen ja elinikäiseen oppimiseen. ... [-]

MSC Kirjanpidon Ja Varainhoidon

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta October 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo + 1 lisää

Tämä on yleis MSc ja on merkitystä niille, jotka haluavat jatkaa uraansa kirjanpidossa ja ne, jotka vaativat perusteellista tuntemusta osuus kuin talousarvioista. Haemme opiskelijoita eri alueilla liiketoiminta / johto, laskentatoimen ja rahoituksen, tai joilla määrällinen tausta. [+]

Tämä on yleis MSc ja on merkitystä niille, jotka haluavat jatkaa uraansa kirjanpidossa ja ne, jotka vaativat perusteellista tuntemusta osuus kuin talousarvioista. Haemme opiskelijoita eri alueilla liiketoiminta / johto, laskentatoimen ja rahoituksen, tai joilla määrällinen tausta.

Otamme aidosti monitieteinen lähestymistapa aiheeseen, joka tarjoaa innovatiivisen tavan oppia aiheista, joita ei voi lokeroida yhteen tietyllä alueella. Koska meidän opiskelijat tulevat niin erilaisia ​​taustoja ja erilaisia ​​ikä ja kokemus, löydät meidän luokalla keskustelut stimuloiva areena, jossa tutkia uusia ideoita ja aiheita.

Perustuu School of Business, Economics ja informatiikan, Department of Management on kansainvälisesti tunnustettu huippuyksikkö opetuksen, tutkimus- ja konsultointipalveluja laajassa hallinnoinnin alalla. Akateeminen henkilökunta ovat aktiivisia tutkijoita sekä innostunut opettajia ja julkaisevat säännöllisesti huippuluokan artikkelit maailman johtava lehdissä.... [-]


MSC Kognitio Ja Laskenta

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta October 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo + 1 lisää

Tämä jatko-opintoja kognitiivisia prosesseja ja esityksiä taustalla inhimillisen ajattelun, tiedon ja käyttäytymisen. Se yhdistää monenlaisia ​​tieteenalojen ja menetelmien kanssa ydin olettaen, että tajunnassa on laskennallinen prosessi, toteutetaan hermo laitteisto. [+]

Tämä jatko-opintoja kognitiivisia prosesseja ja esityksiä taustalla inhimillisen ajattelun, tiedon ja käyttäytymisen. Se yhdistää monenlaisia ​​tieteenalojen ja menetelmien kanssa ydin olettaen, että tajunnassa on laskennallinen prosessi, toteutetaan hermo laitteisto.

Keskeisiä aiheita ovat: luonne laskennallisen selitystä; yleiset periaatteet kognition; menetelmät tietokonemallintaminen; teorioita kognitiivisen arkkitehtuurin; symbolijärjestelmät; Konnektionismi; neurolaskenta; ja tapaustutkimuksia laskennallisen kognitiivinen mallinnus.

Ohjelma edellyttää tiivistä koulutusta koeasetelma ja menetelmät, rakentaa laskennallisia malleja ja suorittaa merkittävä pala alkuperäistä tutkimusta.... [-]


Msc Markkinointi

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta October 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo + 1 lisää

Tässä ohjelmassa, sinun tulee käyttöön säätiölle markkinoinnin, teoreettisen perustan, markkinointi miksauksia, ja ajankohtaisista asioista ja tulevaisuuden suuntauksia markkinoinnin. [+]

Markkinointi on prosessi, jossa yritykset mitkä tuotteet tai palvelut saattavat kiinnostaa asiakkaita, ja strategia käyttää myynnin, viestinnän ja liiketoiminnan kehittämiseen. Tässä ohjelmassa, sinun tulee käyttöön säätiölle markkinoinnin, teoreettisen perustan, markkinointi miksauksia, ja ajankohtaisista asioista ja tulevaisuuden suuntauksia markkinoinnin. Sinun on vastassaan useita tärkeitä kysymyksiä, kuten brändäys, asiakashallinnan, sähköisen markkinoinnin ja vihreä markkinointi. Koulutusohjelman on ajan tasalla, älyllisesti inspiroiva ja asiaa.

Perustuu School of Business, Economics ja informatiikan, Department of Management on kansainvälisesti tunnustettu huippuyksikkö opetuksen, tutkimus- ja konsultointipalveluja laajassa hallinnoinnin alalla. Akateeminen henkilökunta ovat aktiivisia tutkijoita sekä innostunut opettajia ja julkaisevat säännöllisesti huippuluokan artikkelit maailman johtava lehdissä.... [-]


Msc Markkinointiviestinnän

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta October 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo + 1 lisää

[+]

Perustuu School of Business, Economics ja informatiikan, Department of Management on kansainvälisesti tunnustettu huippuyksikkö opetuksen, tutkimus- ja konsultointipalveluja laajassa hallinnoinnin alalla. Akateeminen henkilökunta ovat aktiivisia tutkijoita sekä innostunut opettajia ja julkaisevat säännöllisesti huippuluokan artikkelit maailman johtava lehdissä.

Olemme erityisen tutkimuksen vahvuuksia kansainvälisen liiketoiminnan ja strategian hallinnointia innovaatioita ja yrittäjyyttä, henkilöstöhallinnon, hallinnon, Sport Management ja markkinointi, sekä taloushallinnon ja kirjanpidon.

Tarjoamme opiskelijoille kaikenikäisille ja taustoja mahdollisuus opiskella joko osa-aikaisesti tai kokopäiväisesti meidän osastolla ja saada kansainvälisesti tunnustettu University of London pätevyys.... [-]


Msc Matemaattinen Rahoitus

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 3 vuotta October 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo + 1 lisää

Birkbeck n MSc rahoitusmatematiikka tarjoaa jatkokoulutus määrällinen taitoja käytetään nykyaikaisia ​​rahoituslaitosten, kuten etenkin vakuuksien ja arviointiin ja hallintaan salkun riskien, joten voit hakea työtä rahoituslaitosten, muun muassa säädin elimet. [+]

Markkinat jatkokoulutukseen määrällisesti rahoitus kehittyy, jossa muutos skillset että työnantajat kysyntää. Birkbeck n MSc rahoitusmatematiikka tarjoaa jatkokoulutus määrällinen taitoja käytetään nykyaikaisia ​​rahoituslaitosten, kuten etenkin vakuuksien ja arviointiin ja hallintaan salkun riskien, joten voit hakea työtä rahoituslaitosten, muun muassa säädin elimet.

Sinut koulutetaan ohjelmoinnin, numeerisia menetelmiä ja tilastot, ja siitä on luotu perusta hinnoittelun ja riskienhallintaa tekniikoita. Keskeistä on painotetaan laskennallisia menetelmiä ja täytäntöönpanon hinnoittelun ja riskienhallinnan tekniikoita oppinut. Tulet koko moduulien ohjelmoinnissa, numeerisia menetelmiä ja rahoitustilastot, ja monia aiheita havainnollistetaan tietokoneen esimerkkejä.... [-]


Msc Oppimisen Teknologiat

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta October 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo + 1 lisää

Tämä Maisterin tutkinto oppimistekniikoilla tarjoaa teknistä ja pedagogista tietämystä tarpeen suunnitteluun, kehittämiseen ja arviointiin oppimistekniikkoja näkökulmasta state-of-the-art tekoäly ja tietojenkäsittelytiede tekniikoita, oppimisen teoria ja opetusharjoittelua. [+]

Tämä Maisterin tutkinto oppimistekniikoilla tarjoaa teknistä ja pedagogista tietämystä tarpeen suunnitteluun, kehittämiseen ja arviointiin oppimistekniikkoja näkökulmasta state-of-the-art tekoäly ja tietojenkäsittelytiede tekniikoita, oppimisen teoria ja opetusharjoittelua. Se kehittää vahvan perustan maahantulon uran oppimisen tekniikoita tai tutkimuksen tutkinto aihe.

Miksi tutkia tätä tietenkin Birkbeck? Tarjoaa akateeminen maadoitus ammatin oppimisen teknologi. Opettanut vanhempi tutkijoita 2 maailmanluokan osastojen Birkbeck ja Institute of Education.You on pääsy tiloihin molempia toimielimiä. Distinctive sen hengen keskittyy tietotekniikan ja oppimisen teoria, että yhdessä tukevat optimaalista kehitystä oppimistekniikkoja. Sinulla on 24 tunnin pääsy useat laboratoriot verkottuneen PC erilaisia ​​kielen kääntäjiä, tietokanta ja muut sovellusohjelmat. Olemme yhteydessä kautta SuperJANET verkon tietokoneisiin muiden korkeakoulujen Lontoossa, muualla Britanniassa ja ulkomailla. Työpaikat ja työllistyvyyden ... [-]

Msc Organisaatiokäyttäytymisen

Kampus tai online Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta October 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo + 1 lisää

Tämä maisterin tutkinto organisaatiokäyttäytymisessä on suunnattu niille, jotka haluavat kehittää ymmärrystä ihmisten ja organisaatioiden. Tulet saamaan laajan tietopohjan työpsykologian ja organisaation käyttäytymistä. [+]

Tämä maisterin tutkinto organisaatiokäyttäytymisessä on suunnattu niille, jotka haluavat kehittää ymmärrystä ihmisten ja organisaatioiden.

Tulet saamaan laajan tietopohjan työpsykologian ja organisaation käyttäytymistä.

Tutkinto keskittyy keskusteluihin nykyinen tutkimus, jonka tavoitteena on kannustaa teitä harjoittaa kriittistä ajattelua ja pohtia teorian ja käytännön. Voit myös hankkia perustiedot soveltavan tutkimuksen taitoja.

Miksi tutkia tätä tietenkin Birkbeck? Paranna tai kehittää uran hallintaan, henkilöstöhallinto, koulutus ja kehitys tai konsultointi. Meidän laitos organisaatiopsykologia on tunnettu laadukkaan opetuksen ja asiantuntemusta toimituksen osa-aika-ohjelmia. Joustava opinto voit opiskella kotoa, töissä tai ulkomailla. Pääsy laajan valikoiman elektronisia aineistoja, mukaan lukien erityisesti valmistettu tekstejä kunkin moduulin. Käyttö verkko-oppimisympäristö, jossa korkea henkilöstön tuki. Kurssin rakenne ... [-]

Msc Rahoitus

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta October 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo + 1 lisää

Opiskelijat Birkbeck MSc Finance saada erinomainen erikoistumiskoulutuksen rahoitus, mukaan lukien perustiedot lioteoriaan, yritysrahoituksesta ja kehittyneet hinnoittelun teoriaa sovelletaan johdannaisiin ja valtionlainojen markkinoilla. [+]

Ammattitaito rahoituksen yhä arvostetaan kaupallisten yritysten, hallinnon ja tiedemaailman. Opiskelijat Birkbeck MSc Finance saada erinomainen erikoistumiskoulutuksen rahoitus, mukaan lukien perustiedot lioteoriaan, yritysrahoituksesta ja kehittyneet hinnoittelun teoriaa sovelletaan johdannaisiin ja valtionlainojen markkinoilla. He oppivat myös uusinta ekonometriikan ja numeerisen analyysin taitoja, jotka ovat tärkeitä markkinoilla. Kurssi on vaativa ja haastava; Hakijoiden tulee olla vahva henkinen kyky ja olisi valmis tekemään lujasti töitä.

MSc Finance ohjelmat klo Birkbeck heijastavat pitkään jatkuneessa kokemus huippuluokan, tutkimus-johdolla, ilta opetus Birkbeck.

Miksi tutkia tätä tietenkin Birkbeck? Yhdistää korkeatasoinen akateeminen kurinalaisuutta kanssa vankan pohjan käytännön ongelmanratkaisun taitoja. Monet opiskelijat työskentelevät rahoituksen alalla, joka luo vilkas tunnelma. Erinomainen maine laatu opetuksen, koulutuksen tarjoaminen työnantajille kuten Treasury ja Bank of England. Economics, Matematiikan ja tilastotieteen osasto nauttii kansainvälistä mainetta ja seisoo eturivin tutkijaryhmien maassa. Kurssin rakenne ... [-]

Msc Rahoitusjärjestelyt

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta October 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo + 1 lisää

Tämä Maisterin tutkinto rahoitusjärjestelyjä tarjoaa jatkokoulutus määrällinen taitoja käytetään nykyaikaisia ​​rahoituslaitosten, mukaan lukien varsinkin arvopapereiden arvostus sekä mittaus- ja hallinta salkun riskejä. Koulutus annetaan ohjelmointi, numeerisia menetelmiä ja tilastot, ja sinulle annetaan perustiedot hinnoittelun ja riskienhallinnan menetelmiä. [+]

Tämä Maisterin tutkinto rahoitusjärjestelyjä tarjoaa jatkokoulutus määrällinen taitoja käytetään nykyaikaisia ​​rahoituslaitosten, mukaan lukien varsinkin arvopapereiden arvostus sekä mittaus- ja hallinta salkun riskejä. Koulutus annetaan ohjelmointi, numeerisia menetelmiä ja tilastot, ja sinulle annetaan perustiedot hinnoittelun ja riskienhallinnan menetelmiä.

Keskeistä on painotetaan laskennallisia menetelmiä ja täytäntöönpanon hinnoittelun ja riskienhallinnan tekniikoita oppinut. Voit täydentää moduulien ohjelmoinnissa, numeeriset menetelmät ja rahoitusalan tilastoja, ja kaikki moduulit on havainnollistettu tietokoneella esimerkkejä.

Economics and Finance klo Birkbeck ovat saaneet erinomaisen maineen, paitsi tutkimuksen laatua mutta myös koulutuksen laatua. Työnantajat tunnustavat laadun Birkbeck Ekonomiliitto ja rahoitus. Otamme opiskelijat, jotka ovat päättäneet menestyä ja ovat valmiita käymään jäykkyys ensimmäisen luokan koulutus, ovatko he opiskelevat kokopäiväisesti tai osa-aikaisesti. Pyrimme tuottamaan maailmanluokan opiskelijoille, jotka ovat osoittautuneet menestystä kova oppimisympäristössä.... [-]


MSC Rahoitusriskien Hallinta

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta October 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo + 1 lisää

MSc Rahoitusriskien hallinta on suunniteltu vastaamaan kysyntään rahoitusalalla yksilöiden osaamista tällä alalla. Ohjelma on vaativa ja haastava. [+]

Vanavedessä viimeaikaisten finanssikriisien ymmärtää paremmin rahoitusriskien hallinta on erittäin tärkeä rooli. MSc Rahoitusriskien hallinta on suunniteltu vastaamaan kysyntään rahoitusalalla yksilöiden osaamista tällä alalla. Ohjelma on vaativa ja haastava. Sen tavoitteena on varustaa sinulle laaja valikoima tilastollisia ja matemaattisia välineitä tarvitaan puuttua käytännön reaalimaailman ongelmia rahoitusriskien hallinta.

Kun onnistuneesti päätökseen tämän ohjelman, joudut asiantuntemusta:

Tunnistaa ja hallita suuria lähteitä riski rahoitusmarkkinoilla ymmärtää rooli rahoitusmarkkinoiden johdannaistuotteet, niiden käytöstä (ja väärinkäytöstä) ja miten ne on hinnoiteltu - analysoida taloudelliset tiedot ja erityisesti rakentaa riskimalleja, havaita kuvaaviin tietoihin, testata tietyn hypoteesi ja ennustaa tulevia arvoja - rakentaa sijoitussalkku (riskikohteita) ja tarkkaan sen suorituskykyä aikaa. Miksi tutkia tätä tietenkin Birkbeck? Yhdistää korkeatasoinen akateeminen kurinalaisuutta kanssa vankan pohjan käytännön ongelmanratkaisun taitoja. Monet opiskelijat työskentelevät rahoituksen alalla, joka luo vilkas tunnelma. Erinomainen maine laatu opetuksen, joka sisältää kouluttamalla valtiovarainministeriö ja Englannin pankin - Taloustieteen laitos, Matematiikan ja tilastotieteen seisoo eturivin tutkijaryhmien maassa. Kurssin rakenne ... [-]

MSC Sport Management Ja Liiketoiminnan Jalkapallo

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta October 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo + 1 lisää

Tämä ohjelma on suunniteltu antamaan sinulle taitoja ja osaamista sinun täytyy kilpailla urheilussa teollisuuden ja alan yritysten ja organisaatioiden, yhdistämällä asiantuntija opetus periaatteita ja käytäntöjä urheilun hallinnon ja talouden yleisten koulutusta, liiketoiminnan organisaatio, strategia ja tutkimusmenetelmiä. Se kattaa useita keskeisiä alueita, kuten hallintoon ja lainsäädäntöön liittyvistä asioista painottaen laajempaa urheilun alalla. [+]

Tämä ohjelma on suunniteltu antamaan sinulle taitoja ja osaamista sinun täytyy kilpailla urheilussa teollisuuden ja alan yritysten ja organisaatioiden, yhdistämällä asiantuntija opetus periaatteita ja käytäntöjä urheilun hallinnon ja talouden yleisten koulutusta, liiketoiminnan organisaatio, strategia ja tutkimusmenetelmiä. Se kattaa useita keskeisiä alueita, kuten hallintoon ja lainsäädäntöön liittyvistä asioista painottaen laajempaa urheilun alalla.

Se auttaa sinua kehittämään syvempää ymmärrystä johdon, hallinnon ja sääntelyn kysymyksiä liiketoiminnan urheilun. Se sopii tarpeisiin avainhenkilöt sisällä erilaisia ​​urheilujärjestöt, kuten ammatti urheiluseurojen, hallintoelimet, mediaorganisaatiot jäsenet kannattajajärjestöt ja paikallishallinnon virkamiesten vastuu vapaa kenttä, sekä ihmisille Yleishyödylliset urheilun ja media-aloilla.... [-]


MSC Sport Management Ja Markkinointi

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta October 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo + 1 lisää

Tämä ohjelma on suunniteltu antamaan sinulle taitoja ja osaamista sinun täytyy kilpailla urheilun ja siihen liittyvien yritysten ja organisaatioiden, antamalla asiantuntija opetus periaatteita ja käytäntöjä urheilun johdon ja markkinoinnin. [+]

Tämä ohjelma on suunniteltu antamaan sinulle taitoja ja osaamista sinun täytyy kilpailla urheilun ja siihen liittyvien yritysten ja organisaatioiden, antamalla asiantuntija opetus periaatteita ja käytäntöjä urheilun johdon ja markkinoinnin.

Se auttaa sinua kehittämään syvempää ymmärrystä johdon, hallinnon ja sääntelyn kysymyksiä liiketoiminnan urheilun. Se tarjoaa myös ymmärrystä merkitystä markkinoinnin urheilujärjestöjen.

Perustuu School of Business, Economics ja informatiikan, Department of Management on kansainvälisesti tunnustettu huippuyksikkö opetuksen, tutkimus- ja konsultointipalveluja laajassa hallinnoinnin alalla. Akateeminen henkilökunta ovat aktiivisia tutkijoita sekä innostunut opettajia ja julkaisevat säännöllisesti huippuluokan artikkelit maailman johtava lehdissä.... [-]


Msc Taloustiede

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta October 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo + 1 lisää

Tämä ohjelma on suunniteltu varustamaan sinulle työkaluja ja tekniikoita tutkinnasta tärkeitä taloudellisia kysymyksiä. Se tarjoaa perustan matematiikan ja ekonometrisiä menetelmiä, ja menee keskustelemaan perustan mikrotalouden ja makrotalouden ja niiden soveltamisesta uusiin taloudellisiin ongelmiin. [+]

Tämä ohjelma on suunniteltu varustamaan sinulle työkaluja ja tekniikoita tutkinnasta tärkeitä taloudellisia kysymyksiä. Se tarjoaa perustan matematiikan ja ekonometrisiä menetelmiä, ja menee keskustelemaan perustan mikrotalouden ja makrotalouden ja niiden soveltamisesta uusiin taloudellisiin ongelmiin.

Opit ilmaisemaan ideoita akateemisen paperit ja testata niitä käyttöön ekonometrian. Tutkimus ekonometrian kattaa lineaarinen ja dynaaminen lineaarinen regressio malleja, erilaisia ​​hypoteesitestejä ja tekniikoita arvioimiseksi yhtälöryhmät. Tekniikat on kuvitettu taloudellisia esimerkkejä, kuten mallit, joissa rationaaliset odotukset, sekä kulutuksen, tuotannon ja rahan kysyntä toimintoja.... [-]


Msc Tietojenkäsittelytiede

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta October 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo + 1 lisää

Tämä intensiivinen ohjelma computing antaa hyvät perustiedot työskennellä tietotekniikan alalla. Sekä saada laaja tietämys computing, tulet saamaan ohjelmointitaitoja ja on mahdollisuus tutkia tiettyjä alueita nykyisen tutkimuksen syvemmin. [+]

Tämä intensiivinen ohjelma computing antaa hyvät perustiedot työskennellä tietotekniikan alalla. Sekä saada laaja tietämys computing, tulet saamaan ohjelmointitaitoja ja on mahdollisuus tutkia tiettyjä alueita nykyisen tutkimuksen syvemmin. Tutkinto on tarkoitettu opiskelijoille, jotka ovat uusia tietotekniikassa.

Miksi tutkia tätä tietenkin Birkbeck? Suunniteltu tutkinnon aiheiden muu kuin tietojenkäsittely, jotka haluavat aloittaa uran IT. Myös ihanteellinen, jos työskentelee IT ja haluat päivittää taitoja ja laita ne laajemmassa yhteydessä, samalla kun saadaan muodollinen pätevyys. Akkreditoitu osittain täyttävät vaatimukset Chartered IT Professional (CITP) British Computer Society. Sinulla on 24 tunnin pääsy useat laboratoriot verkottuneen PC erilaisia ​​kielen kääntäjiä, tietokanta ja muut sovellusohjelmat. Olemme yhteydessä kautta SuperJANET verkon tietokoneisiin muiden korkeakoulujen Lontoossa, muualla Britanniassa ja ulkomailla. Työpaikat ja työllistyvyyden ... [-]

MSC Tietojärjestelmät Ja Hallinta

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta October 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo + 1 lisää

Tämä puolivälissä uransa maisteriksi Information Systems and Management on suunniteltu niille, joilla tutkinto tietojärjestelmiä, laskemisessa tai hallinta; tai joilla on laaja kokemus tietojärjestelmien käytön organisaatioissa, tai johdon IT. [+]

Tämä puolivälissä uransa Maisterin tutkinto Information Systems and Management on suunniteltu niille, joilla tutkinto tietojärjestelmiä, laskemisessa tai hallinta; tai joilla on laaja kokemus tietojärjestelmien käytön organisaatioissa, tai johdon IT. Se perustuu ymmärrystä tietojärjestelmien ja hallinta, joka tarjoaa mahdollisuuden opiskella pitkälle tasolla tai useilla alueilla, mukaan lukien tietojärjestelmät projektinhallinta, kehityksen ja muutoksen hallinta, ja tietotekniikan perustuva innovaatio.

Opiskelijat, jotka suorittavat ohjelman menestyksellisesti ovat saaneet perusteellista teoreettista ja käytännön tietoa heidän valitsemassaan tutkimuskohde, jonka he voivat käyttää: analyysi ongelmista; arviointi teknologiavaihtoehtoja; käyttöönottoa sopivia ratkaisuja; ja tutkimusta, tai kehittämistä ja käyttöönottoa, uuden tiedon perustuvaa teknologiaa.... [-]


Msc Tietotekniikka

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta October 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo + 1 lisää

Ohjelma kattaa käytännön näkökohdat tietojärjestelmien kehittäminen, nykyaikaisen liikkeenjohdon aiheita ja ammattimaisuutta IT. Jos sinulla on jo kokemusta työskentelystä IT-alan, ohjelman tavoitteena on tarjota mahdollisuuksia monipuolistaa ja syventää tietojaan ja taitojaan. [+]

Ohjelma kattaa käytännön näkökohdat tietojärjestelmien kehittäminen, nykyaikaisen liikkeenjohdon aiheita ja ammattimaisuutta IT. Jos sinulla on jo kokemusta työskentelystä IT-alan, ohjelman tavoitteena on tarjota mahdollisuuksia monipuolistaa ja syventää tietojaan ja taitojaan. Jos sinulla ei ole aikaisempaa kokemusta, Ohjelman tavoitteena on tarjota foorumi uran IT-alalla.

Tulet saamaan ylempi käsitys tietokoneita, tietojärjestelmien, ohjelmistojen kehittäminen, ja miten suunnitella ja toteuttaa ohjelmistoja. Ohjelma kattaa myös tietojärjestelmien käytön organisaatioissa, ja hallinnoinnin osalta ja tietojärjestelmät.

Miksi tutkia tätä tietenkin Birkbeck? Antaa opiskelijoille, jotka ovat ensimmäisen asteen aihe muu kuin tietojenkäsittely tietoisena tietojärjestelmien, tietotekniikan ja hallinta IT. Gain syvällistä tietämystä ongelma-analyysi, arviointi teknologian vaihtoehtoja, järjestelmien kehittäminen, teknologiavetoisilla organisaatiomuutoksen ja teknologiaan perustuvia innovaatioita. Kehitetään perustan siirryt MPhil / PhD-ohjelman tietojärjestelmiin tai teknologian hallinta. Sinulla on 24 tunnin pääsy useat laboratoriot verkottuneen PC erilaisia ​​kielen kääntäjiä, tietokanta ja muut sovellusohjelmat. Olemme yhteydessä kautta SuperJANET verkon tietokoneisiin muiden korkeakoulujen Lontoossa, muualla Britanniassa ja ulkomailla. Työpaikat ja työllistyvyyden ... [-]

Msc Työpsykologian

Kampus tai online Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta October 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo + 1 lisää

Tämä maisterin tutkinto on suunnattu niille, jotka haluavat kehittää ymmärrystä ihmisten ja organisaatioiden. Tulet saamaan laajan tietopohjan työpsykologian ja organisaation käyttäytymistä. [+]

Tämä Maisterin tutkinto on suunnattu niille, jotka haluavat kehittää ymmärrystä ihmisten ja organisaatioiden.

Tulet saamaan laajan tietopohjan työpsykologian ja organisaation käyttäytymistä.

Tutkinto keskittyy keskusteluihin nykyinen tutkimus, jonka tavoitteena on kannustaa teitä harjoittaa kriittistä ajattelua ja pohtia teorian ja käytännön. Voit myös hankkia perustiedot soveltavan tutkimuksen taitoja.

Miksi tutkia tätä tietenkin Birkbeck? Paranna tai kehittää uran hallintaan, henkilöstöhallinto, koulutus ja kehitys tai konsultointi. Laitos organisaatiopsykologia on tunnettu laadukkaan opetuksen ja asiantuntemusta toimituksen osa-aika-ohjelmia. Joustava opinto voit opiskella kotoa, töissä tai ulkomailla. Pääsy laajan valikoiman elektronisia aineistoja, mukaan lukien erityisesti valmistettu tekstejä kunkin moduulin. Käyttö verkko-oppimisympäristö, jossa korkea henkilöstön tuki. Kurssin rakenne ... [-]

MSC Uranhallintataitojen Ja Valmennus

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta October 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo + 1 lisää

Tämä maisterin tutkinto uranhallintataitojen ja valmennus yhdistää perusteellisen tutkimuksen urakehitykseen, neuvontaa ja valmennusta käytännön harjoitteluun uravalmennukseen taitojen kehittäminen tutkimuksen taitoja ja akateeminen tutkimus käyttäytymistä työssä. [+]

Tämä Maisterin tutkinto uranhallintataitojen ja valmennus yhdistyvät perusteellinen tutkimus urakehitykseen, neuvontaa ja valmennusta käytännön harjoitteluun uravalmennukseen taitojen kehittäminen tutkimuksen taitoja ja akateeminen tutkimus käyttäytymistä työssä. Ohjelman tavoitteena on varustaa valmentajia, konsultteja ja HR-ammattilaiset työskennellä ryhmien ja henkilöiden ihmissuhteisiin syvyys organisaatioissa. Sen avulla voit arvioida kriittisesti teoriaa, tutkimusta ja käytäntöä näillä aloilla.

Se on yksi harvoista ohjelmista Britanniassa keskittyä aikuisten uran hallintaan ja valmennus. Se houkuttelee työskentelevät henkilöt monenlaisia ​​asetuksia ja organisaation konteksteissa, ja tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet vertaisoppimisen ja verkostoitumisen.... [-]


Msc Urheilu Hallinta

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta October 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo + 1 lisää

Tämä ohjelma on suunniteltu antamaan sinulle taitoja ja osaamista sinun täytyy kilpailla urheilussa teollisuuden ja alan yritysten ja organisaatioiden, yhdistämällä asiantuntija opetus periaatteita ja käytäntöjä urheilun hallinnon ja talouden yleisten koulutusta, liiketoiminnan organisaatio, strategia ja tutkimusmenetelmiä. [+]

Tämä ohjelma on suunniteltu antamaan sinulle taitoja ja osaamista sinun täytyy kilpailla urheilussa teollisuuden ja alan yritysten ja organisaatioiden, yhdistämällä asiantuntija opetus periaatteita ja käytäntöjä urheilun hallinnon ja talouden yleisten koulutusta, liiketoiminnan organisaatio, strategia ja tutkimusmenetelmiä. Se kattaa useita keskeisiä alueita, kuten hallintoon ja lainsäädäntöön liittyvistä asioista painottaen laajempaa urheilun alalla.

Se auttaa sinua kehittämään syvempää ymmärrystä johdon, hallinnon ja sääntelyn kysymyksiä liiketoiminnan urheilun. Se sopii tarpeisiin avainhenkilöt sisällä erilaisia ​​urheilujärjestöt, kuten ammatti urheiluseurojen, hallintoelimet, mediaorganisaatiot jäsenet kannattajajärjestöt ja paikallishallinnon virkamiesten vastuu vapaa kenttä, sekä ihmisille Yleishyödylliset urheilun ja media-aloilla.... [-]


Msc Urheilun Markkinointi

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta October 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo + 1 lisää

Tämä ohjelma on tarkoitettu niille, jotka haluavat kehittää ymmärrystä markkinoinnin ja miten sitä sovelletaan urheilun alalla. Se tarjoaa kattavan johdannon valikoima geneerisiä markkinoinnin aiheita ja tarkastellaan, miten periaatteet ja prosessit markkinoinnin sovelletaan urheilun alalla. [+]

Tämä ohjelma on tarkoitettu niille, jotka haluavat kehittää ymmärrystä markkinoinnin ja miten sitä sovelletaan urheilun alalla. Se tarjoaa kattavan johdannon valikoima geneerisiä markkinoinnin aiheita ja tarkastellaan, miten periaatteet ja prosessit markkinoinnin sovelletaan urheilun alalla.

Ohjelma soveltuu erinomaisesti tarpeisiin toteutuisi jalkapalloseurojen ja mediaorganisaatiot virkamiehet jalkapallon ja urheilun sääntelyelinten sekä ihmisiä yleishyödyllisiä urheilun, jalkapallon ja media-aloilla.

Perustuu School of Business, Economics ja informatiikan, Department of Management on kansainvälisesti tunnustettu huippuyksikkö opetuksen, tutkimus- ja konsultointipalveluja laajassa hallinnoinnin alalla. Akateeminen henkilökunta ovat aktiivisia tutkijoita sekä innostunut opettajia ja julkaisevat säännöllisesti huippuluokan artikkelit maailman johtava lehdissä.... [-]


MSC Yritysvastuu & Kestävyys

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta October 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo + 1 lisää

MSc Yhteiskuntavastuu ja kestävä kehitys on suunniteltu tarjoamaan kokonaisvaltainen käsitys, edistää kriittistä ajattelua ja harjoitella ongelma-keskittynyt päätöksenteon on erilaisia ​​taloudellisia, sosiaalisia ja ympäristöön liittyviä asioita, jotka vaikuttavat toimintaan nykyajan organisaatioita. [+]

Yritysvastuu ja kestävä kehitys ovat merkittäviä kysymyksiä monenlaisia ​​laitoksia sekä johtajia, jotka työskentelevät niiden sisällä. Laajan syistä tukea tätä kasvua merkitys, kuten korkean profiilin yritysten skandaalit; kasvava tarve osoittaa vastuullisuutta, avoimuutta ja kestävyyttä; laskeva toleranssi yritysten liikaa ja vastuuttomuuden; sekä tarve suojella yrityksen mainetta ja kehittää merkkiuskollisuus ja kilpailuetua.

MSc Yhteiskuntavastuu ja kestävä kehitys on suunniteltu tarjoamaan kokonaisvaltainen käsitys, edistää kriittistä ajattelua ja harjoitella ongelma-keskittynyt päätöksenteon on erilaisia ​​taloudellisia, sosiaalisia ja ympäristöön liittyviä asioita, jotka vaikuttavat toimintaan nykyajan organisaatioita. Se on hyötyä niille henkilöille, jotka joko jo ovat hankkineet arvostusta yritysvastuun ja kestävän kehityksen kautta urallaan ja haluavat kehittää edelleen oivalluksia aihetta tai jotka ovat vähän tietoa aiheesta ja haluavat kehittää ymmärrystä ja arvostusta sen tai käyttää hankkimiaan tietoja aloittaa uran tällä alalla.... [-]


Videot

Living in London. Birkbeck International

Orientation Week - International Students

Introduction to the School of Business, Economics and Informatics

International Students

Study Support

Ota yhteyttä

Birkbeck, University of London

Osoite, 1. rivi Birkbeck, University of London Malet Street, Bloomsbury
WC1E 7HX Lontoo, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta
Verkkosivu http://www.bbk.ac.uk/
Puhelin +44 20 7631 6000