Birmingham Business School, University of Birmingham

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Birmingham Business School on tutkimus johtama laitos ja tarjoaa laadukasta ja jatko koulutusohjelmien opiskelijoille eri puolilta maailmaa. Heidän kolminkertainen kruunu akkreditointi laittaa ne eliittiin globaalin liiketoiminnan kouluissa. Asetettu yliopiston houkutteleva "punatiilinen" kampuksella, teollisuuden ydinalueella Britannian, School on ylpeä 100 vuotta historiaa ja tiiviit yhteydet paikallisten yritysten.

Birmingham oli ensimmäinen yliopisto kuningaskunnassa opettaa Business Studies takaisin vuonna 1902 ja tämän pitkän sitoutuminen yrittäjäkoulutuksen on jotain olemme hyvin ylpeitä. Kansainvälisyys on toinen ylpeä perinne, sekä näkymät ohjelman sisällön ja maailmanlaajuisen alkuperää meidän opiskelijoiden - kansainväliset opiskelijat olivat joukossa ensimmäinen saanti yli 100 vuotta sitten ja tänään olemme tyytyväisiä ihmisiä ympäri 55 maasta kiinni meidän ohjelmia vuosittain.

University of Birmingham perustettiin vuonna 1900 kansalaisten Birmingham halusi oman yliopiston kouluttaa ja kouluttaa ihmisiä, jotka olisivat luoda ja hallita orastavaa yritysten ja teollisuuden Midlandsin.

Se oli luonnollista, luonteen Birminghamin teollisuuden, että yliopisto olisi, alusta alkaen, opettaa suurten tieteellisten ja insinöörikoulutukseen. Se oli myös ensimmäinen UK yliopisto perustaa tiedekunta Commerce ja sisällyttää lääketieteellisen koulun. Moderni yliopisto on yhtä eritellään humanistiset koulutus, yhteiskuntatieteet ja laki.

Sijainnit

Birmingham

Osoite
Birmingham, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Akkreditoinnit

Ohjelmat