British School of Fashion

Esittely

Lue virallinen kuvaus

British School of Fashion on innovatiivinen akateemisessa keskustassa kehittämä Glasgow Caledonian University (GCU) luoda ja levittää strategisessa Liiketoimintaideat kautta tarjoamisen johtavien koulutus-, tutkimus- ja konsultointipalveluja.

Omistettu sen ajatuksen saavuttaa ”yhteisen hyvän” British School of Fashion etenee liikkeenjohdon ajattelua ja käytännön kautta yhteistyössä tiedon tuottamiseen ja sen alan kumppaneita, arvostetun kunniapuheenjohtaja professorit, alumniverkoston, tutkimus aktiivinen henkilökunta ja monipuolinen opiskelija väestö.

Osoittamista yrittäjyyteen luonteen, British School of Fashion suunnittelee ja toimittaa maailmanlaajuisesti ainutlaatuisen Executive ja jatko-ohjelmia, jotka tarjoavat osallistujille laajuisen kurinalaisuutta oppimiskokemus koko sen kampuksilla Lontoossa ja New Yorkissa.

Keitä me olemme?

Meidän ensiaskeleet muodin vuodelta 1875 ja perustajien korkeakouluissa Glasgow'ssa, Skotlannissa. Tuona aikana ensisijaisena tavoitteena oli tarjota naisille mahdollisuuksia suunnitteluun, tekstiili- ja vähittäiskaupan, jossa tietoisuus taloudellisten, sosiaalisten ja ympäristöllisten tarpeiden ajasta. British Fashion on kehittynyt kattamaan niin paljon enemmän kuin vain valmistus ja koulutuksen tarjoamia GCU British School of Fashion heijastaa näitä muutoksia.

Vuosikymmeniä, GCU on myötävaikuttanut liiketoiminnan muoti luomalla uraauurtava kursseja. Olimme ensimmäinen Britanniassa Institution tarjoamaan MSc International Fashion Marketing vuonna 2000, ja ne ovat edelleen yksi harvoista yliopistojen maailmassa, joka tarjoaa omistettu MBA Luxury Brand Management.

British School of Fashion aikoo rakentaa perustukselle jos meidän vahvat perinteet ja muotialan osaamista jatkuvan innovaation uusia ohjelmia sekä investointi- ja kehittämistarpeet akateemisen tiedekunnan.

Mitä opettaa?

Tarjoamme eriytetty master koulutusohjelmat yhteistyössä syntyneet toimialaosaaminen meidän kunniajäseniä professoria, tietämyksen akateemisten asiantuntijoiden sekä innovaatioiden ja energiaa meidän opiskelijoille.

Yhdistämme uusimman tieteelliseen ajatteluun laajemman liiketoiminnan oivalluksia johdamme meidän tutkimus- ja konsultointipalveluja nykyajan liiketoiminnassa. Opetus on myös täysin sitoutuneita muotialan ja meillä on kumppanuuksia ja yhteistyökumppaneinaan monipuoliset muotiyhtiöt kuten Marks & Spencer, Converse, ASOS, Retail Trust, Arcadia, Folk, pyhäinpäivä, Lyst, House of Fraser, Margaret Howell, Farfetch ja Topshop.

Näiden tiiviit yhteydet, pystymme tarjoamaan mestariluokkia päässä maailman johtavia yrityksiä sekä mahdollisuuksia arvokkaiden harjoittelupaikkoja, vierailut ja live hankekatsaukset.

Varmistamme, että valmistuneet ovat taidot ja tarvittava asiantuntemus hallita muodin nykypäivän globaaleilla markkinoilla. Haastamme oppilaita muuttua kriittiseksi ajattelijat, toimivaltaista käsitys teorioita ja käsitteitä, jotka auttavat selittämään ja edistää parhaita käytäntöjä liiketoiminnan. Kehotamme heitä haastamaan status quo, olla luovia niiden ajattelua, olla yrittäjyyteen toiminnassaan, ja tunnustaa, että hyvää liiketoimintaa on parempi liike.

Miksi olemme erilaisia?

Meidän University motto ”yhteisen Weal” - joka tarkoittaa ”yhteistä hyvää” - on punaisena lankana koko joka yksi British School of Fashion aloitteita. Meidän kansleri, professori Muhammad Yunus, on meidän tärkein edustaja tässä suhteessa saatuaan Nobelin rauhanpalkinnon saavutuksistaan ​​taloudellisen ja sosiaalisen kehityksen. Professori Yunus on myös edelleen yksi vain seitsemän henkilöä, jotka on tunnustettu Nobelin rauhanpalkinnon, Presidential Medal of Freedom ja Kongressin kultamitali.

”Kyse ei ole siitä ohimennen vanhan tiedon uudelle sukupolvelle. Kyse ratkaista ongelmia, nyt. Siitä hetkestä, kun puolestaan ​​jotain osaksi sosiaalinen yritys, siitä tulee moottori, joka ei tarvitse tankkausta.”

Professori Muhammad Yunus, Kansleri GCU.

British School of Fashion GCU ilmentää yliopiston pyrkimys edistää yritysten, innovaation ja oppimisen tukena on syvään juurtunut sosiaalinen omatunto. Toteamme, että muotialan on velvollisuus harjoittaa liiketoimintaa eettisesti, edistää ja harjoittaa reilua kauppaa.

New Yorkin kampuksella taloa Fair Fashion Center. Tämä aloite toimii sekä arkiston ja kanava tiedon, ja keskus on keskittynyt tutkimaan liiketoimintamallin kestävyyden muotialalla.

Lisäksi British School of Fashion on vastannut maailmanlaajuisen puhelun laittaa sosiaalista vastuuta, etiikan ja kestävyys yläosassa esityslistan koulutuksen tulevaisuuden yritysjohtajat tulemalla allekirjoittanut YK: n Global Compact-tukema aloite: vastuullisen Management Education (PRME). Osallistumisemme PRME esiintyy pitkän aikavälin tehtävänä toimittaa taloudellisia ja sosiaalisia etuja kotona ja ympäri maailmaa, ja arvot PRME tukevat kokonaisuudessaan British School of Fashion salkun. Tämän sitoutumisen, jatkamme parantaa sitoutumista syy. Me raportoi kehityksestä säännöllisesti soveltamisesta periaatteita, ja näin, edistää oppimiskokemus akateemisten laitosten maailmanlaajuisesti osallistuvat PRME aloitteeseen.

Miten kanssaluodessamme tietomme?

Erikoistuneet muoti osaamista, joka puolestaan ​​onnistuu ainutlaatuinen ja kriittinen tasapaino etureuna alan käytäntöön ja hyödyntää uusinta akateemista tutkimusta.

Muodin on merkittävä taloudellinen tekijä Britanniassa ja kansainvälisesti ja British School of Fashion on sitoutunut tulossa johtava keskus ymmärrystä kuluttajien käyttäytymistä tavalla. Ottamalla käyttöön innovatiivisia ja kokeellisia tutkimusmenetelmiä, olemme jo etenevät ymmärrystä muoti kulutuksen - kaikissa jakelukanavissa.

Tieto siitä, että luomme osakkeita kolme yhteistä piirrettä:

  • On tiukka, itsenäinen ja perustuu äänen tutkimusmenetelmiä
  • Tuloksia on aina merkitystä ja lisäarvoa muodin elinkeinoelämän
  • Se parantaa ja edistää kilpailukykyä ihmisten ja organisaatioiden

Meidän näkemys on tuote älyllistä uteliaisuutta ja kypsä ymmärrys realiteetit liiketoiminnan nykypäivän globaalissa Omni-kanava muoti ympäristössä. Tunnustuksena tästä, monet johtavat muoti yritykset teettää meille mahdollisuuden toteuttaa monipuolista mittatilaustyönä konsultoinnin ja liiketoiminnan kehittämishankkeita.

Yksi tärkeimmistä tavoista saamme ja ylläpitää tietämyksemme kautta suhteet, jotka vaalimme meidän kunniapuheenjohtaja professorit ja alan kumppaneita.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso MSc-tutkinnot » Katso MBA-tutkinnot »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MSc

MSc Fashion and Lifestyle markkinointi

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta September 2019 Yhdistynyt kuningaskunta London + 1 lisää

Tulevaisuuteen keskittyvä ohjelma, joka tutkii muuttuvaa muotiteollisuutta ja muodin ja elämäntavan yhdentymistä. Muotiteollisuus on dynaaminen, jossa jotkut alat ovat kärsineet myynnin hidastumisesta, kun kuluttajat siirtävät menojaan elämäntyylin tuotteisiin ja kokemuksiin. [+]

Tulevaisuuteen keskittyvä ohjelma, joka tutkii muuttuvaa muotiteollisuutta ja muodin ja elämäntavan yhdentymistä.

Muotiteollisuus on dynaaminen, jossa jotkut alat ovat kärsineet myynnin hidastumisesta, kun kuluttajat siirtävät menojaan elämäntyylin tuotteisiin ja kokemuksiin.

Tämän korjaamiseksi on syntynyt markkinatilanteessa elämäntapa-tuotemerkkejä, joissa muoti myydään rinnakkain, esimerkiksi teknologiatuotteet, kellot ja kodintuotteet sekä myymälän kokemukset, kuten joogakursseja. Nämä tuotemerkit ovat esimerkkejä tuotteista tai palveluista, jotka yksilöivät yksilön intressit ja asenteet ja pyrkivät innostamaan ja ohjaamaan kuluttajan elämäntapaa.... [-]


Msc kansainvälisen muodin markkinointia

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2019 Yhdistynyt kuningaskunta London

Nopeatempoinen, jännittävä ja innovatiivinen, MSc International Fashion Marketing varustaa opiskelijoiden kansainvälisen liiketoiminnan tuntemusta sekä luovia ja käytännöllisiä markkinoinnin osaamista menestyä nykypäivän yhä kilpailukykyinen globaalissa muotialalla. [+]

MSc International Fashion Marketing on innovatiivinen ohjelma, joka tarjoaa opiskelijoille elintärkeitä yhdistelmä kansainvälisen liiketoiminnan tuntemusta sekä luovia ja käytännöllisiä markkinoinnin taitoja, jotta ne voivat menestyä ja kunnostautua erittäin kilpailluilla kansainvälisillä muotialalla.

Meidän stimuloiva ohjelma sisältää laajan opetussuunnitelman keskittyen keskeiset käsitteet ja periaatteet logistiikka, ostaminen ja tuotemyynti, muoti liiketoiminnan analysointi, integroidun markkinointiviestinnän ja brändin hallinta.

Opiskelijat saavat myös käytännön ja luovaa osaamista keskeisillä aloilla muodin markkinointia keskittynyt kuluttajatietoihin, markkinoinnin suunnittelu, brändäys ja digitaalitekniikan käyttöä.... [-]


MSC muoti yritysten perustamista

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2019 Yhdistynyt kuningaskunta London

Tämä uraauurtava ohjelma on suunniteltu yhteistyössä johtavien muotialan yrityksen ja erityisesti mukauttaa liiketoiminnan luonteesta luomiseen tällä sektorilla. Opiskelija kehittää käsityksen strategioihin ja käytäntöjä avainasemassa kehitettäessä ja ylläpitää onnistunut muodin maailmassa. [+]

MSc Fashion Business Creation on uraauurtava, erottuva ohjelma yhdistämällä uusinta akateemista tutkimusta oivalluksia muodin ja liike yleensä, joilla on käytännön kokemusta peräisin korkean tason yhteyksiä alan sisällä.

Ohjelma sisältää kriittinen tarkastelu anatomian tavalla liiketoiminnan ja tutkii prosessia ja toimia, jotka liittyvät strategian kehittämiseen ja toteuttamiseen sisällä uusia ja kehittää muoti alueilla. Opiskelija kehittää vankka käsitys globaali eteneminen strategioita sekä miten luoda ja markkinoida vaatemerkki nykypäivän digitaalisesti keskittynyt maailmaan.

Heillä on myös mahdollisuus syventää entisestään niiden käsityksen muodin strategioihin suorittamalla työharjoittelun tai toimialan kuulemisen hankkeen ansiosta GCU Lontoon vahvat yhteydet johtavien organisaatioiden sisällä muotialalla.... [-]


Msc ylellisyyttä tuotemerkin markkinointi

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2019 Yhdistynyt kuningaskunta London

Meidän Masters Luxury Brand Marketing on vertaansa vailla uusi ohjelma, joka tarjoaa opiskelijoille erikoistaitoja, toimialaosaaminen ja tarvittavaa asiantuntemusta luomaan menestyksekkään uran niche, kekseliäs teollisuudelle. [+]

Meidän Masters Luxury Brand Marketing Ohjelma tarjoaa opiskelijoille rikas leveys tietoa ja ymmärrystä markkinoinnin nimenomaan liittyvän Luksusbrandien. Se sisältää keskittyminen kriittisen oivalluksia ylellisyyttä kuluttajakäyttäytyminen, ylellisyyttä brändäys ja markkinointi viestinnän ja tutkiminen oikeudellisia näkökohtia tavaramerkkikylttejä ylellisyyttä kontekstissa.

Sen avulla voit kehittää oman henkiset kyvyt yhdessä nykyajan taitoja ja toimintatapoja tarvitaan kunnostautua alalla. Mukana on myös mahdollisuus suorittaa työharjoittelua, vapaaehtoistyötä työ, työpöytä perustuva konsultointi tai jopa ulkomaille opiskelemaan. Opiskelijoita kannustetaan myös osallistumaan riippumattoman tutkimushanke.... [-]


Ota yhteyttä
Asiointiosoite
GCU London
40 Fashion Street

London, England, E1 6PX GB