Alliance Manchester Business School - The University of Manchester

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Alliance Manchester Business School on yksi Yhdistyneen kuningaskunnan kahdesta ensimmäisestä liiketoimintakoulusta, perustettu vuonna 1965), ja on tällä hetkellä Yhdistyneen kuningaskunnan suurin kampus-pohjainen yritys- ja johtamiskoulu.

Manchester on tunnustettu alkuperäisistä ajattelijoistaan: pitkä ja ylpeä tutkimus huippuosaamisen historia jatkaa innovaation ja saavutuksen henkeä, josta kaupunki on tunnettu.

Olemme sijoittuneet toiseksi Yhdistyneessä kuningaskunnassa yritystutkimukseen (Business and Management Studies, REF 2014), ja viimeisin Financial Times -tutkimus on sijoittanut meidät kuudenneksi Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja 15: ssä Euroopassa.

Tiedämme, että maailmanluokan tutkimus ei yksin riitä, ja näemme, että alkuperäistä ajattelumme on sovellettu vaikutuksesta yritysten ja hallinnon, hallituksen ja yhteisöjen kautta.

Tarjoamme maailmanluokan yritystoimintaa ja johtamiskoulutusta perustutkinnon suorittaneille, jatko-opiskelijoille, kokeneille harjoittelijoille ja urasuuntautuneille akateemisille ja tutkimusammattilaisille. Alliance MBS tarjoaa alkuperäisen ajattelun ja opetuksen, jota nykyaikainen kaupallinen ympäristö tarjoaa.

Työllistettävyys on sisällytetty opetussuunnitelmaan. Allianssin MBS-jatko-urapalvelu toimii tiiviissä yhteistyössä Manchesterin yliopiston urapalvelun kanssa, jolloin opiskelijat voivat käyttää suurta määrää organisaatioita, jotka osallistuvat kampuksen tapahtumiin. Yliopisto on johtava tutkinnon suorittaneiden työnantajien suosituin Yhdistyneen kuningaskunnan yliopisto (The High Fliersin raportti, 2019).

Akkreditointi:

  • Alliance MBS on osa pientä ja valittua instituutiota, jonka kaikki kolme suurta elintä ovat akkreditoituja - AACSB International, AMBA ja EQUIS.
  • Yhdistyneen kuningaskunnan hallituselin (HEFCE) luokittelee Alliance MBS -opetuksen suorituskyvyn "Erinomainen", korkeimman luokan.

Kansainvälinen koulu:

  • Meillä on laaja globaali verkosto, jolla on läsnäolo maassa Brasiliassa, Kiinassa, Hongkongissa, Singaporessa ja UAE: ssä.
  • Erikoisammattitutkintomme yhdistävät akateemisen huippuosaamisen, jossa keskitytään reaalimaailman liiketoimintaan ja johtamiskäytäntöihin. Plus, opiskelijat yhdistyvät luokkatovereiden yli 65 kansallisuuteen.
  • Liittyminen ylioppilaskunnan ja yli 300 asiantuntijan akateemiseen ja tutkimushenkilöstöön auttaa valmistelemaan tutkinnon maailmanlaajuiselle liiketoimintaympäristölle ja nykyisille työmarkkinoille.

Sijainnit

Manchester

Manchester Business School

Osoite
The University of Manchester
Booth Street West

M15 6PB Manchester, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta
Puhelin
+44 (0) 161 820 8343

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Akkreditoinnit