Centre for Alternative Technology

Esittely

Lue virallinen kuvaus

"Mikään järjestö on paremmat edellytykset toimittaa taitoja nolla hiilen tulevaisuutta, ei rakennus on parempi rakennettu toimittaa kyseinen koulutus." Tutkijakoulun CAT on maailmanluokan koulutuskeskus, jolla yli 35 vuoden vankka kokemus kestävän käytännössä. Perustuu Wales Institute for Sustainable Education (WISE) GSE tarjoaa vertaansa vailla opetus-ja majoitustilat, kuten:

Suuri törmäsi maapallon luentosalissa Seminaarihuoneet ja työpajat Tutkimus Laboratoriot IT suite Toimistot, yhteistä huonetta ja vastaanottotilat 24 en-suite tutkimuksessa makuuhuonetta Ravintola ja baari

WISE on uusinta ekologisen opetustarkoituksiin. Suunnitelleet arkkitehdit Pat Borer ja David Lea, se on kaunis yhdistelmä ympäristötietoisia suunnittelu ja huippuluokan kestävän rakentamisen tekniikoita. Paikka on herkästi rakennettu ulos alhaisen Embodied energiaraaka-aineiden kuten hampun ja kalkin törmäsi maan ja kestävästi tuotettua puutavaraa. Tarjonta paikan päällä uusiutuvien energialähteiden, kuten biomassan ja aurinkoenergian, tarkoittaa, että WISE on todella kestävä paikka opiskella. WISE on 2011 RIBA Palkittu Rakennus ja on voittanut rakentaminen vuoden 2010 Daily Telegraph. Ruoka ja majoitus Täysi asuntoloiden aikana annetaan moduulit osallistuvien opiskelijoiden tiloissa osoitteessa CAT, mukaan lukien kaikki ateriat. Kaikki ateriat tulee olemaan uusi WISE ravintola CAT ja ovat kasvissyöjiä. Myös erikoisruokavaliot voidaan huolehditaan.

Sijainnit

Machynlleth

Osoite
Centre for Alternative Technology
SY20 9AZ Machynlleth, Wales, Yhdistynyt kuningaskunta

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin