Coventry University London

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Todellinen liiketoimintakokemus

Coventryn yliopisto on vakavissaan liiketoiminnassa. Olemme yksi suurimmista yritystoimintaan liittyvistä tutkinnoista Euroopassa. Varmistaaksemme, että opiskelijamme ylläpitävät eturivin ja saavat parhaan mahdollisen liiketoimintakokemuksen, käynnistimme Coventry University London finanssialueen sydämessä vuonna 2010.

Coventry University London sijaitsee maailman rahoitusmarkkinoiden sydämessä kaupungissa, joka on maailmanlaajuinen kauppakeskus. Se on ihanteellinen paikka oppia liiketoiminnasta. Bloomberg, Royal Bank of Scotland ja Allianz ovat vain muutamia maailmankuuluja yrityksiä kotiovellamme. Yhdistyneen kuningaskunnan hallituksen koti, tämä elinvoimainen, kulttuurisesti monimuotoinen kaupunki on fantastinen paikka yhdistää opiskelu ja työ ja uppoutua liiketoiminnan maailmaan.

Kehitä yrityksesi taitoja erilaisten työhön liittyvien kokemusten tai simulaatioiden avulla. Valmistamme sinut harjoitteluun tai muihin työhön liittyviin hankkeisiin, kuten konsultointihankkeisiin, yrittäjyyshankkeisiin ja muuhun. Teemme työllistettävyyden kaikin tavoin, jotta pystymme varmistamaan, että olet varustettu työnantajien arvostamilla taidoilla. Kaikki kurssimme on suunniteltu olemaan interaktiivisia ja relevantteja liiketoimintamaailmalle. Voit hyötyä luentojen, seminaarien ja ryhmätyöskentelyn yhdistelmästä, kun taas monet arvioinnit ovat kurssiperusteisia.

Osa-aikainen tutkimus

Osa-aikainen opiskelu sopii niille, jotka haluavat yhdistää työhön, perheeseen tai muihin sitoumuksiin opinnoissaan. Kun opiskelet osa-aikatyötä, sinun ei tarvitse asettaa muita sitoumuksia pidempään, kun opiskelet, mutta voit sovittaa opintoihin muiden prioriteettien ympärille, jolloin voit saavuttaa pätevyyden, jota sinun on lisättävä uraasi. Osa-aikaiset kurssit on suunniteltu opiskelijoiden tarpeisiin eri elämän ja uran vaiheissa mielessä samalla kun he tarjoavat mahdollisuuden erinomaiseen koulutuskokemukseen.

Korkea-asteen oppilaitos

Voit olla varma siitä, että olet liittynyt maailmanlaajuisesti tunnustettuun laatulaitokseen, kuten olemme osoittaneet äskettäisestä edistymisestä eri johtavien liiga pöydien kautta. Saavutuksemme ovat selkeä osoitus siitä, että yliopisto tuottaa jatkuvasti laatua useilla keskeisillä aloilla, kuten opiskelijoiden tyytyväisyys, opetuksen ja tutkimuksen laatu, jatkotutkinnot, saavutetut tutkintotulokset ja paljon muuta. Jotkut Coventryn yliopiston viimeaikaisista saavutuksista ovat:

  • Ranked No.12 UK University (Guardian University Guide 2018)
  • Top 4 opiskelijakokemusta varten (Times ja Sunday Times Good University Guide 2017)
  • Palkittu kulta oppimisen huippuyksikköä (TEF) (Times ja Sunday Times Good University Guide 2017)
  • Queen's Award Enterprise (kansainvälinen kauppa 2015)
  • 97% palkattu tai jatko-opiskelu (DLHE-kysely 2015/16 - kuusi kuukautta valmistumisen jälkeen)
Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso MSc-tutkinnot » Katso Globaalit MBA:t » Katso Yksivuotiset MBA:t » Katso MBA-tutkinnot »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MSc

MSc Ammattikirjanpito

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta October 2018 Yhdistynyt kuningaskunta London + 1 lisää

Nopea, intensiivinen ja erittäin käytännöllinen maisteriohjelma kenelle tahansa, joka haluaa syventää tietämystään kirjanpidosta globaalissa kontekstissa. Tämä maisteriohjelma vaatii paljon opiskelijoiltaan, joten se on ihanteellinen, jos haluat kattaa paljon maata lyhyessä ajassa. Opit toimimaan tehokkaasti globaaleilla markkinoilla, joten voit harjoittaa uraa kirjanpidossa tai lisätä tietämystä tilinpäätösstandardeista. Olet ehkä juuri valmistunut kirjanpitoon tai siihen liittyvään aiheeseen, tai ehkä olet jo kirjanpitäjä, mutta haluat kehittyä laajemmiksi johtamisrooleiksi. Tämä maisteriohjelma liittyy SAP: ään. Opit myös Bloombergin terminaalien ja S: n avulla [+]

Yleiskatsaus

Tämä kurssi on suunniteltu opiskelijoille, jotka ovat suorittaneet kirjanpidon tai siihen liittyvän aiheen ja pätevien tilintarkastajien tutkinnon mutta haluavat kehittää kirjanpitoa entistä paremmin, jotta heidän uraansa voitaisiin laajentaa hallinnointirooleihin.

Miksi valita tämän kurssin?

Vahvistetaan teknologia-rikas, täysin simuloitu kaupankäyntikerros, joka peilaa huippupankin - Bloombergin kaupankäyntiohjelman mukaan lukien.

Tämä maisteriohjelma tarjoaa kaiken joustavuuden sekä kokopäiväistä että osa-aikaista tutkimusta varten sekä 2 aloituspäivää - mikä helpottaa sinua, jos haluat jatkaa työskentelyä opiskellessasi.

Avustavien ja kokeneiden tutoreidemme tuella kehität kehittyneitä analyyttisiä taitoja, selkeyttä näkökulmasta globaaleihin yrityksiin, kykyä ajatella strategisempaa ja kommunikaatiota ja tutkimusta. Nämä ovat suuria kysyntää yksityisten, julkisten ja kolmansien sektoreiden työnantajien keskuudessa.... [-]


MSc Global Finance

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta October 2018 Yhdistynyt kuningaskunta London + 1 lisää

Tämä kurssi on tarkoitettu opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita rahoituksesta, valmistautuvat monenlaisiin taloudellisiin urasuhteisiin ja aktiiviseen osallistumiseen globaaleihin rahoitusmarkkinoihin. [+]

Yleiskatsaus

Tämä maisterikurssi on suunniteltu opettamaan CFA- tai FRM-kokeen opetussuunnitelmia tasolle I ja II, ja se tarjoaa erinomaiset valmiudet kansainväliseen uraan rahoitus-, pankki- tai riskienhallinnassa.

Tämä kurssi yhdistää sekä CFA- että FRM-tentti-opetussuunnitelmat yhdeksi mestari-ohjelmaksi, joka on erikoistunut perinteisiin taloudellisiin analyyseihin, vaihtoehtoisiin investointeihin tai taloudellisiin riskienhallintaan. Tämä ohjelma on erittäin ammattimaisesti tärkeä, tuottaa hyvin varustettuja, uralla valmiita tutkinnon.

Kokopäiväinen tai osa-aikainen opiskelu kattaa suurimman osan opetussuunnitelmasta, joka vaaditaan antamaan globaaleille finanssilaitoksille eniten kysynnän edellyttämät tiukat ammattipätevyystutkimukset - nimittäin CFA: n tai Global Professionalsin (GARP) ). Jos haluat osallistua näihin pätevyyteen valmistumisen yhteydessä, sinun on rekisteröidyttävä ja suoritettava loppututkinto asianomaisten ammattialajärjestöjen kanssa.... [-]


MSc Global Financial Trading

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta October 2018 Yhdistynyt kuningaskunta London + 1 lisää

Tämä kurssi on tarkoitettu opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita rahoitusmarkkinoiden yhdentymisestä rahoitusmarkkinoilla. Se käsittelee opiskelijoiden tarpeita, jotka haluavat harjoittaa uraa globaalissa rahoituskaupassa ja siihen liittyvillä aloilla, kuten taloudellinen analyysi. [+]

Yleiskatsaus

Tämä ohjelma on tarkoitettu opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita rahoitusmarkkinoiden yhdentymisestä rahoitusmarkkinoilla. Keskitymme kaupankäyntiin ja globaalien rahoitusmarkkinoiden käyttäytymiseen käyttämällä kampuksella simuloitua kauppalohkoa, joka tarjoaa käytännön altistumista ja käytännön kokemusta kaupan kaupasta.

Lisäksi voit saada uran valmiita liiketoiminnan taitoja, joita työnantajat etsivät, mukaan lukien tiimityö, viestintä, esitys ja johtamistaidot.

Tämä kurssi tarjoaa opiskelijoille käytännön taitoja, jotka ovat välttämättömiä johtaakseen tehokkaasti globaalien markkinoiden nopeassa tahdissa.

Miksi valita tämän kurssin?... [-]

MSc Kansainvälinen Muotimarkkinointi

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta October 2018 Yhdistynyt kuningaskunta London + 1 lisää

Haluatko siirtyä muotiin, vauhdittaa muotiuraasi, perustaa oman yrityksen tai laajentaa perheyrityksen? Tämä nopea, käytännöllinen kurssi on ihanteellinen monenlaisille kunnianhimoisille ja motivoituneille opiskelijoille, jotka etsivät ponnahduslauta maailmanlaajuiseen muotimarkkinointiin. Voit opiskella jossakin maailman jännittävimmistä muotipääkaupungeista, joita ympäröivät ikoniset ja kehittyvät tuotemerkit sekä niihin liittyvät ammatit kuten valokuvaus, muotoilu, tapahtumat ja julkaisu. Sinulla on loputtomat mahdollisuudet altistua muotimaailmalle, tulevista suunnittelijoista ja heidän ponnahdusliikkeistä maailmanlaajuisiin trendilaboratorioihin, näyttelyihin ja museoihin, katumarkkinat, high street -myymälät ja ylelliset muotimerkit. Sinulla on joustava mahdollisuus opiskella osa-aikatyötä tai kokopäivätyötä. Aikavälillä 2, voit valita asiantuntija Pathway : joko digitaalinen Muoti Markkinointi tai ylellisyyttä muoti tuotemerkin. Mahdollisuuksia kenttätarjouksia (myös ulkomailla), harjoittelupaikkoja ja todelliset konsulttihankkeet. [+]

Yleiskatsaus

Tämä kurssi sopii hyvin motivoituneille henkilöille, jotka haluavat kehittää muodin markkinointia ja liiketoimintaosaamista joko toimimaan muotiteollisuudessa, tutkimaan uusia ideoita oman yrityksen perustamiseksi tai perheyritysten laajentamiseksi. Aiempi kokemus liitännäisaloilla, kuten mainonnalla, on erityisen hyödyllistä.

Miksi valita tämän kurssin?

Analysoi maailmanlaajuiset muodin ja vähittäiskaupan markkinat ja opi hallitsemaan muotimerkkejä. Tutki liiketoiminnan järjestelmien, standardien ja käytäntöjen maailmanlaajuista kehitystä. Tutustu tuotekehitykseen ja kuluttajien käyttäytymiseen ja valitse erikoistunut digitaaliseen muotimarkkinointiin tai ylelliseen muotimerkintään.... [-]


MSc Kansainvälinen Vieraanvaraisuus Ja Matkailun Hallinta

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta October 2018 Yhdistynyt kuningaskunta London + 1 lisää

Kurssi kehittää strategisia taitoja, joita tarvitset johdon tai johtajuuden uraan vieraanvaraisuuden ja matkailun alalla, jolloin voit kehittää ja harjoittaa laajaa liiketoimintamahdollisuuksia. Matkailu- ja vieraanvaraisuusalat kasvavat edelleen merkittävästi, mikä tarkoittaa, että erittäin ammattitaitoiset, ketterät, ongelmanratkaisevat johtajat ovat aina kysyttyjä. Tämä maisterin tutkinto kansainvälisessä matkailussa ja vieraanvaraisuuden hallinnassa tarjoaa syvällistä käsitystä mahdollisuuksista ja haasteista näillä aloilla ja tarjoaa strategisia taitoja sinun täytyy aloittaa jännittävä johtajuusura. Olet ehkä juuri suorittanut perusopinnot (jotka eivät välttämättä liity vieraanvaraisuuteen tai matkailuun) ja voivat etsiä siirtymistä matkailuun ja vieraanvaraisuuteen. Ehkä olet jo työskennellyt jonkin aikaa, ja nyt on aika muuttaa tai nopeuttaa urasi. Tämä ohjelma suhtautuu myönteisesti kaikkiin erittäin motivoituneisiin opiskelijoihin riippumatta siitä, onko opiskelija aiemmin opiskellut vai urakehitys. [+]

Yleiskatsaus

Tämä kurssi on tarkoitettu opiskelijoille, jotka haluavat kehittää menestyksekkään uran kansainvälisen matkailun ja vieraanvaraisuuden teollisuuden ylätasolla. Sinulla on mahdollisuus kehittää asiantuntemusta ja alan kannalta relevantteja analyyttisiä työkaluja johdon ja johtotehtävissä. Kehität sekä strategista ymmärrystä vieraanvaraisuudesta että matkailualasta ja johtamisnäkökulmasta tällaisten toimintojen johtamiseen.

Miksi valita tämän kurssin?

Meillä on erinomaiset yhteydet parhaisiin työnantajiin, mukaanlukien maailmankuulu The Ritz Lontoo (jossa opiskelijat ovat nauttineet työkokemusmahdollisuuksista), ja sinulla on monia mahdollisuuksia altistua työpaikoille ja työnantajille Isossa-Britanniassa ja ulkomailla.... [-]


Videot

A real business experience

Preparing you for the real world

Ota yhteyttä

Coventry University London

Osoite, 1. rivi Coventry University London, University House, 109-117 Middlesex Street
E1 7JF London, England, Yhdistynyt kuningaskunta
Verkkosivu https://www.coventry.ac.uk/london/
Puhelin +44 207 247 3666