Cambridge School of Visual & Performing Arts

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Meistä

Cambridgen visuaalinen koulu

Luokkakoot ovat pienet, koulu on monipuolinen ja henkilöstöllämme on erinomainen kokemus teollisuudesta. Koska keskimääräinen luokkakoko on 15 opiskelijaa yhdelle luennoitsijalle, tarjoamme tukea yksilölle ja henkilökohtaista opetusta, joten sinusta voi tulla taiteilija, jonka haluat olla. Kaikki opiskelijamme ovat osa CSVPA perhettä, elinvoimaista, monikulttuurista yhteisöä, joka koostuu erittäin luovista ihmisistä, joilla on yhteisiä unelmia ja tavoitteita. CSVPA : lla voit saada ystäviä CSVPA kursseille ja vuosille jakamalla ideoita ja kokemuksia, jotka nostavat työtäsi ja inspiroivat sinua tutkimaan omaa luovuutta

Sinun urasi

Yhdistyneen kuningaskunnan luovan taiteen teollisuus kukoistaa, ja se tuottaa 286 miljardia puntaa Ison-Britannian laajempaan talouteen.

Kun taideteollisuuden työllisyys kasvaa neljä kertaa nopeammin kuin muilla aloilla, luovan taiteen kurssin opiskelu on portti jännittävimmälle, innovatiivisimmalle ja hyvin palkatummalle uralle

Luova tila

CSVPA n opiskelijana sinulla on oma tila suunnitella, luoda, harjoitella tai harjoittaa . Kaikki studiomme on suunniteltu näyttämään, tuntemaan ja toimimaan kuten ne, joissa työskentelisit ammatillisen uran aikana. Varmistamme, että olet taitava käyttämään kaikkia uusimpia luovan teollisuuden käyttämiä laitteita, prosesseja ja ohjelmia.

Opiskelijoilla on pääsy studiotiloihimme 7 päivää viikossa ja luennoitsijamme tarjoavat henkilökohtaista opetusta. Lisäksi taiteilijoina tarvitset pääsyn moniin välttämättömiin materiaaleihin ja laitteisiin, jotta voit luoda onnistuneita salkkuja. Toisin kuin muut yliopistot ja korkeakoulut, CSVPA toimitamme kaikki painatus, CSVPA ja CSVPA ilmaiseksi - joten voit kokeilla, tehdä virheitä ja oppia murehtimatta siitä, että sinun täytyy jatkuvasti ostaa lisää materiaaleja.

123962_ScreenShot2019-10-30at7.17.35PM.png

Me tarjoamme

 • 5 päivää viikossa
 • pienet luokkakoot, keskimäärin enintään 15 oppilasta yhdelle opettajalle
 • yksitellen tuki luokassa
 • henkilökohtainen salkunhoito ja neuvonta
 • viikoittain henkilökohtaiset musiikki- ja draamakurssit
 • erittäin henkilökohtainen koevalmistelu
 • oma omistettu työtila
 • oma iMac BA-grafiikkaan
 • oma mannekiini, jos olet muotiopiskelija
 • luennoitsijat, jotka työskentelevät studiossa maanantaista perjantaihin, antavat sinulle korkealaatuisen kerrallaan
 • pääsy studioon 7 päivää viikossa
 • taattu osallistuminen vuoden lopun näyttelyyn
 • omistautunut yliopistovirkailija, joka auttaa yliopistohakemuksissasi ja uraneuvoissasi
 • mahdollisuudet laajentaa kokemuksiasi käymällä näyttelyissä ja näyttelyissä
 • erinomaiset opettajat, jotka ovat työskenteleviä taiteilijoita ja esiintyjiä ja tuovat teollisuuden yhteyksiä ja todellista näkemystä työmaailmaan
 • dynaaminen ja globaali yhteisö, joka tuo mahdollisuuksia, kansainvälisiä kontakteja ja ystävyyssuhteita

123961_ScreenShot2019-10-30at7.17.44PM.png

Asuminen Cambridge

Cambridge on mahdollisesti paras paikka Isossa-Britanniassa opiskelijaksi, ja CSVPA sijaitsee erinomaisella paikalla aivan kaupungin sydämessä. Kaunis, monikulttuurinen kaupunki , Cambridge on rikas Englannin historiaan ja paljon tekemistä. On olemassa suosittu musiikkimaisema, jossa on useita paikkoja, joista valita eri genreistä. Taidetta ja kulttuuria voi nauttia myös maailmankuulujen museoiden kanssa, jotka esittävät joitain harvinaisimmista kokoelmista, veistoksista, taiteesta ja antiikin antiikista, jotka juontavat juurensa esihistoriaan. On monia taidegallerioita, jotka ovat täynnä nykyajan ja renessanssin teoksia, ja runsaasti teattereita, joissa järjestetään esityksiä, Broadwayn näytöksistä amatööriteatteriryhmiin.

Cambridge on yksi turvallisimmista asuinpaikoista Britanniassa . 4 Ostoskeskuksia, ravintoloita, kahviloita ja elokuvateattereita on runsaasti, ja kun haluat tutustua muuhun Yhdistyneeseen kuningaskuntaan tai matkustaa takaisin kotiin, voit hypätä helposti junaan ja olla Lontoossa vajaan tunnin sisällä.

Sijainnit

Cambridge

Cambridge School of Visual & Performing Arts

Puhelin
+44 01223 341328

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin