Cardiff Metropolitan University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Kaupungissa jännittävä, moderni eurooppalainen pääkaupunki, Cardiff Metropolitan University on maailmanlaajuinen yliopisto. Olemme jatkuvasti panostamalla opiskelijoiden tulevaisuuden ja tarjota koulutusmahdollisuuksia, jotka ovat saatavilla, joustavia ja korkealaatuisia opiskelijoille yli 140 maassa.

Yliopisto on ollut olennainen kaupungille Cardiffin vuodesta 1865 ja olemme ylpeitä siitä, että vahva, kestävä ja opiskelija-centered yliopisto, joka keskittyy taloudelliseen, sosiaaliseen ja kulttuuriseen hyvinvointiin Cardiffin ja kaakkoon Wales; edistämällä opiskelijoiden työllistettävyyttä, soveltavaa tutkimusta ja osaamisen siirtoa.

Keskity työllistyvyyttä

Kaikki koulut ovat erikoistuneet kursseja, jotka uran suuntautunut ja on suunniteltu yhdessä elinkeinoelämän kanssa. Kautta työharjoittelu ohjelmat, ammatillinen akkreditoinnit ja mahdollisuuksia opiskella ulkomailla, keskittyminen työllistettävyyteen on varmistettu, että 95,6% valmistuneista syöttää työtä tai lisätutkimuksia kuuden kuukauden kuluessa valmistumisesta.

Oppimisen ja opetuksen

Meidän lähestymistapa oppimiseen, opetukseen ja arviointiin taustalla on korkea laatu akateemisia normeja, työskennellen yhdessä opiskelijoiden, kehittäminen ja sulauttaminen teknologia-avusteinen oppiminen ja arviointi, ja tutkimuksen tasalla opetusta.

Tavoitteenamme on kehittää luovaa, joustavaa ja kysytty tutkinnon kykyjä, taitoja ja kokemuksia, jotta he voivat tehdä vaikutuksen heidän valitsemassaan ammatissa tai polku. Oppiminen ja opetus on aina ytimessä mitä teemme Cardiffin Metropolitan University ja toivomme sinun kokea täysin pyrkimyksemme ylläpitää persoonallista sisällä ystävällinen ja kannustava oppimisympäristö.

Global University

Cardiff Metropolitan University on ylpeä liittyä useita korkeatasoisia kumppaneita Britanniassa ja kansainvälisesti. Yliopiston läheisessä liitossa sen Associate College, London School of Commerce ja ulkomailla kumppanuuksia tarjoamalla ohjelmia Egyptissä, Koreassa, Libanon, Marokko, Sri Lankassa ja Singaporessa tarkoittaa, että opiskelijaa yli 140 maassa voivat opiskella Cardiffin Metropolitan University astetta ja MBA ohjelmia.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso FM-tutkinnot » Katso MSc-tutkinnot » Katso maisteriohjelmia » Katso MSc - OnlineStudies » Katso BScs » Katso MSc - HealthcareStudies » Katso Diplomit » Katso Certificates - HealthcareStudies » Katso Maisteri » Katso Kandidaatti » Katso Jatkotutkintotodistukset » Katso Perustan luova vuosi » Katso Certificates - AcademicCourses » Katso BA-tutkinnot » Katso BSc-tutkinnot » Katso Kurssit » Katso PhD » Katso OTK » Katso Kandidaatin tutkinnot » Katso EMBA-tutkinnot » Katso MBA-tutkinnot »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MA

Englanti - Ma / PGD / PGC

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta August 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Cardiff + 1 lisää

Tutkinto keskittyy historiallinen ja nykytaiteen tekstimuotoinen esityksiä paikka, teorioiminen kulttuurisia esityksiä ja käytännöt sijainti, tilaa, historiaa ja tekstuaalisuuden, ja vaikutus näiden rakenteisiin, identiteetin. [+]

MA Englanti on palkitsevaa opetti tutkinto tarjoaa innostava analyysi Englanti käyttäen tekstejä "pitkä yhdeksästoista luvulla" nykypäivään.

Tutkinto keskittyy historiallinen ja nykytaiteen tekstimuotoinen esityksiä paikka, teorioiminen kulttuurisia esityksiä ja käytännöt sijainti, tilaa, historiaa ja tekstuaalisuuden, ja vaikutus näiden rakenteisiin, identiteetin. Jos mahdollista, moduulit rohkaista teitä tutkimaan monitieteinen rajoja ja tekstejä.

Työllistyvyyttä ja Työpaikat

MA Englanti kannustaa sinua kehittämään arvokkaita taitoja autonomia, tehokas yhteistyö, itseohjautuvuus, organisaatio, aloitteellisuutta ja sopeutumiskykyä, jotka ovat arvostettuja työpaikalla. Nämä siirrettäviä taitoja ovat ratkaisevan tärkeitä urakehityksen ja parantaminen, ja ne muodostavat perustan jatkotutkimuksiin. ... [-]


Englanti Ja Luova Kirjoittaminen - Ma / PGD / PGC

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta August 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Cardiff + 1 lisää

MA Englanti ja luova kirjoittaminen on palkitsevaa opetti tutkinto, jossa yhdistyvät tutkimus Englanti on teoreettinen ja käytännöllinen osa fiktion kirjoittamista. [+]

MA Englanti ja luova kirjoittaminen on palkitsevaa opetti tutkinto, jossa yhdistyvät tutkimus Englanti on teoreettinen ja käytännöllinen osa fiktion kirjoittamista.

Englanti osaksi tutkintoa analyysien historiallinen ja nykytaiteen tekstimuotoinen esityksiä paikka, teorioiminen kulttuuriset käytännöt sijainnin ja tilan. Luova kirjoittaminen moduulit on suunniteltu nimenomaan kehittämään sinut kirjailija fiktiota. Kriittinen mutta tukeva ympäristö saavutetaan yhdistämällä työpajoja, tutkimus seminaareja ja e-oppiminen. Sinut on otettu käyttöön käytännön valmistelua ja lähetit työtä mahdollisen julkaisemisen.

Työllistyvyyttä ja Työpaikat

Cardiff on yksi suurimmista median ja luovan teollisuuden aloilla Lontoon ulkopuolella, kuten BBC Wales, ITV Wales, S4C, BBC Cymru Wales, Länsi Mail ja Walesissa sunnuntaina. ... [-]


Koulutus (väylien) - Ma / PGD / PGC

Opetus kampuksella Kokopäiväinen August 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Cardiff

Ohjelman tiimi pyrkii olemaan keskeinen rooli tuettaessa jatkokoulutusta opettajien ja koulutuksen ammattilaisia [+]

Väylät: Koulutus - MA / PGD / PGC - Johtaminen - MA - toimitusjohtaja Yhteisö Practice - MA - Educational Research and Practice - MA

Nämä palkinnot on kehitetty laajalti kuultuaan työnantajien, opettajien, koulutuksen ammattilaisille ja opiskelijoille. Ohjelman tiimi pyrkii olemaan keskeinen rooli tuettaessa jatkokoulutusta opettajien ja kasvatusalan ammattilaisia.

Työllistyvyyttä ja Työpaikat

Valmistuneet ohjelma on mennyt ylennys koulun johtamisen, opetussuunnitelmien johtajuus, kantoja koulujen neuvontapalvelut, luennointi ja tutkimus virkaa korkeakoulutuksen ja työskennellä valtion opetustoimen eri puolilla maailmaa.

[-]

Koulutus: TESOL (Opetus Englanti On Muita Kieliä Puhuvien) - Ma

Sekä onlineopetusta että kontaktiopetusta Kokopäiväinen 1 vuosi August 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Cardiff

Tämä uusi kurssi kattaa perusteet Opetus Englanti puhujia Muut kielet master-tason. [+]

Tämä uusi kurssi kattaa perusteet Opetus Englanti puhujia Muut kielet master-tason.

Opiskelija tarkastelee avainkysymyksiä alalla myös opetusmenetelmiä Englanti Kieltenopetuksen, opetusta Englanti Young Leaners ja Englanti tiettyihin tarkoituksiin, kuten Englanti tutkintoa varten.

Työllistyvyyttä ja ura

Valmistuneet MA Education tesol kurssi pystyy hakemaan opetusviroissa erilaisissa yhteyksissä, jotka opettavat Englanti puhujia muita kieliä. Näitä ovat yksityisten kielikoulujen, koulutus osastojen ammatillisissa yhteyksissä ja yliopistollisessa Englanti kielen yksiköissä. Mahdollisuudet lisätutkimuksia varten valmistuneet ohjelman edistyä PhD tason tutkimusta sisällä Cardiff School of Education tai muissa yliopistoissa.... [-]


Koulutus: TESOL (Opetus Englanti On Muita Kieliä Puhuvien) - Ma

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi August 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Cardiff

Tämä uusi kurssi kattaa perusteet Opetus Englanti puhujia Muut kielet master-tason. [+]

Tämä uusi kurssi kattaa perusteet Opetus Englanti puhujia Muut kielet master-tason.

Rakenne Työllistyvyyttä ja ura

Valmistuneet MA Education tesol kurssi pystyy hakemaan opetusviroissa erilaisissa yhteyksissä, jotka opettavat Englanti puhujia muita kieliä. Näitä ovat yksityisten kielikoulujen, koulutus osastojen ammatillisissa yhteyksissä ja yliopistollisessa Englanti kielen yksiköissä. Mahdollisuudet lisätutkimuksia varten valmistuneet ohjelman edistyä PhD tason tutkimusta sisällä Cardiff School of Education tai muissa yliopistoissa.

Pääsyvaatimukset & Hakuprosessi [-]

Luova Kirjoittaminen - Ma / PGD / PGC

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta August 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Cardiff + 1 lisää

Meidän Luova kirjoittaminen MA on palkitsevaa opetti tutkinto, tutkia erilaisia ​​tekniikoita ja lähestymistapoja, kuten novelli kirjoittaminen, romaani kirjoittaminen, uudet ja kaupunkien kirjallisesti. Moduulit on suunniteltu erityisesti kehittämään sinut kirjailija fiktiota. [+]

Meidän Luova kirjoittaminen MA on palkitsevaa opetti tutkinto, tutkia erilaisia ​​tekniikoita ja lähestymistapoja, kuten novelli kirjoittaminen, romaani kirjoittaminen, uudet ja kaupunkien kirjallisesti. Moduulit on suunniteltu erityisesti kehittämään sinut kirjailija fiktiota.

Kriittinen mutta tukeva ympäristö saavutetaan yhdistämällä työpajoja, tutkimus seminaareja ja e-oppiminen. Sinut on otettu käyttöön käytännön valmistelusta ja toimittamisesta työsi julkaistavaksi.

Kurssin sisältö

Tyypillisiä moduulit:

Novelli kirjoittaminen - Novel Writing - Kirjoittaminen City - New and Experimental Writing - Kriittinen Practice - Tutkiminen Humanistinen Työllistyvyyttä ja Työpaikat ... [-]

Ma Art & Design Väylien

Opetus kampuksella Kokopäiväinen August 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Cardiff

MA in Art and Design-ohjelma kokonaisuudessaan on tarkoitettu opiskelijoille, jotka haluavat kehittää korkeakoulujen ja tutkimuslaitosten osaamisen sisällä käytännön tieteenalojen ja laajemman tieteenalojen Taideteollisen. [+]

MA Art and Design Ohjelma kokonaisuudessaan on tarkoitettu opiskelijoille, jotka haluavat kehittää korkeakoulujen ja tutkimuslaitosten osaamisen sisällä käytännön tieteenalojen ja laajemman tieteenalojen Taideteollisen. Vuonna MA voit jättää kirjallisesti väitöskirja, ja jos halusi, käytännön työstä. Voit valita tasapainon näiden teoreettista ja käytännön etuja. Tyypillisesti opiskelijat voisivat kuulua opettajia, aloittelevien taiteilijoiden, pyrkivä tutkijoita, tai vastavalmistuneille taiteessa ja / tai malli, jotka haluavat edelleen heidän ammatillista käytäntöä.

MA kannustaa sinua kehittämään käytäntöjä kriittisen vielä kannustava ympäristö. Tavoitteenamme on auttaa sinua ylläpitämään teidän käytännössä ja menestyä korkeimmalla tasolla. Auttaakseen työskentelemään tämän, sinun jaetaan henkilökohtainen tutor ja aihe-asiantuntija jäsen akateemisen henkilöstön. Kuitenkin sinulla on myös pääsy ja ohjausta muita asiantuntijoita kullakin alueella. Tarjoamme MA joukko erikoistuneita reittejä. ... [-]


Ma Keramiikka

Opetus kampuksella Kokopäiväinen August 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Cardiff

MA Keramiikka-ohjelma on henkilöille, jotka haluavat laajentaa ja kehittää käytäntöjä sekä syventää tietojaan ja ymmärrystä aiheesta, kuten tulevaisuuden ammattilaiset, tutkijat tai yliopistojen. [+]

Keramiikka on väliaine, jossa lääkäri vie hyvin eri asemassa ja usein on vastakkaiset arvoista ja asenteista laadittu aikaisemmista henkilökohtaisista kokemuksista, teknisen osaamisen ja hiljaisen tiedon. MA Keramiikka ohjelma on henkilöille, jotka haluavat laajentaa ja kehittää käytäntöjä sekä syventää tietojaan ja ymmärrystä aiheesta, kuten tulevaisuuden ammattilaiset, tutkijat tai yliopistojen.

MA-ohjelma mahdollistaa jokaisen opiskelijan on: - kehittää laatija kehittyneitä studio työ - analyyttisesti tiukka - kehittää suurempi kyky heijastus

Opiskelijoita kannustetaan haastaa normit ja kysymys yleissopimusten kautta yhdistelee olennaisuuden ja käsite. Tämä lähestymistapa perustuu kriittiseen ja historiallinen lähestymistapa diskurssin - kriittinen kielen sekä ja hieno ja taideteollisuuden ja muotoilun. ... [-]


Nuoriso Ja Yhteisön Työtä - PDG / Hoitamien Yhteisön Käytännön - Ma

Opetus kampuksella Osa-aikainen 2 - 3 vuotta August 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Cardiff

Tämä ohjelma on suunniteltu parantamaan parantaa ammatillista käytäntöä kokenut harjoittajia helpottamalla kriittistä ja harkitsevaa lähestymistapaa johdon, henkilöstön kehittämiseen, innovointiin ja tutkimiseen käytännössä. [+]

MA Toimitusjohtaja yhteisön Practice: Tämä ohjelma on suunniteltu parantamaan parantaa ammatillista käytäntöä kokenut harjoittajia helpottamalla kriittistä ja harkitsevaa lähestymistapaa johdon, henkilöstön kehittämiseen, innovointiin ja tutkimiseen käytännössä. Monet moduulit opetetaan interprofessionally myös kollegojen yhdyskuntapalvelua, nuorisotyö, opetus, Prus ja terveyden sekä vapaaehtoisia että lakisääteisiä aloja. Tämä tarjoaa runsaasti toimialakohtaisten oppimisen ja heijastaa käytännön realiteetit toimialakohtaisten työskentely.

PGD ​​Nuoret ja yhteisön Work: Tämä ammattimaisesti kannatti palkinto sopii erityisesti opiskelijoille, jotka ovat yhä useammin joutuneet työskentelevät nuorisoalalla ja yhteisön työtä ja jotka haluavat saada ammattipätevyyden. Ohjelma vaatii opiskelijoille mahdollisuuden suorittaa kaksi erillistä valvottua harjoitteluun nuorisoalalla ja yhteisön työtä. Opiskelijat osallistuvat yliopiston yhtenä iltana viikossa, jossa he sitoutuvat opetti moduuleja ja opetusohjelmia. Opiskelijat tässä ohjelmassa on taipumus kehittyä erittäin kannustava, ystävällinen ja analyyttinen ammattiryhmän. ... [-]


Sport, Body & Yhteiskunta - Ma / PGD / PGC

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 12 - 60 kuukautta August 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Cardiff + 1 lisää

Kurssin sisältö on ilmoittanut nykyisten ja innovatiivista tutkimusta ja on saanut kiitosta sen soveltamisalaa ja joustavuutta arvioon, jonka avulla opiskelijat voivat jatkaa ja kehittää yksilöllisiä etuja. Useimmiten opiskelijoiden askartelu näitä ajatuksia sovelletaan tulevaisuuden uran toiveita. [+]

Poliittisena yhteisönä on tullut entistä merkittävämpi, ja on tullut painopiste alueeksi tutkimus parantaa sosiaalis-kulttuurinen tutkimus urheilun. Vaikka hyödyntäen keskeisiä alueita tutkimuksesta sosiokulttuurista tutkimus urheilun, tätä kestää kohdennettua lähestymistapaa viimeaikaista kehitystä alalla, erottaa tämän muista sosiologian urheilun ohjelmia. Kurssin sisältö on ilmoittanut nykyisten ja innovatiivista tutkimusta ja on saanut kiitosta sen soveltamisalaa ja joustavuutta arvioon, jonka avulla opiskelijat voivat jatkaa ja kehittää yksilöllisiä etuja. Useimmiten opiskelijoiden askartelu näitä ajatuksia sovelletaan tulevaisuuden uran toiveita.

Koska suosio jatko urheilun ohjelmia, varmista lähetät hakemuksen mahdollisimman pian. Ohjelmat on suljettu kesän aikana, kun täysi kapasiteetti on saavutettu. ... [-]


Sport Management & Johtajuus - Ma / PGD / PGC

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen August 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Cardiff

Tämä on jännittävä ja nykyaikainen ohjelma suunnattu ammattilaisille ja harjoittajille työskentelevät urheilu ja vapaa-aika, jotka etsivät uusia mahdollisuuksia. Ohjelma on yhtä houkuttelevia vastavalmistuneet haluavat kehittää tietojaan ja työllistämismahdollisuuksia sekä kansainvälisiä opiskelijoita, jotka haluavat opiskella Wales johtava yliopisto urheilua. [+]

Tämä on jännittävä ja nykyaikainen ohjelma suunnattu ammattilaisille ja harjoittajille työskentelevät urheilu ja vapaa-aika, jotka etsivät uusia mahdollisuuksia. Ohjelma on yhtä houkuttelevia vastavalmistuneet haluavat kehittää tietojaan ja työllistämismahdollisuuksia sekä kansainvälisiä opiskelijoita, jotka haluavat opiskella Wales johtava yliopisto urheilua.

Koska suosio jatko urheilun ohjelmia, varmista lähetät hakemuksen mahdollisimman pian. Ohjelmat on suljettu kesän aikana, kun täysi kapasiteetti on saavutettu.

Kurssin sisältö

Piirtäminen ja johtamisen näkökulmia, ohjelma tarkastelee kriittisesti urheilu ja vapaa-aika, sen ympäristö ilmoitus nykyisiin haasteisiin. On selvää keskitytään soveltavaan ja kokemukselliseen oppimiseen. Tämä saavutetaan hyödyntämällä laajasti urheilujärjestöt toimivat kaikilla aloilla teollisuuden ja käytöstä ulkoisia kaiuttimia, jotka ovat oman alansa asiantuntijoita tuomaan tosielämän asioita ja haasteita luokkahuoneeseen. Laadukkaita elämyksiä varustettu opetus toteutetaan pienryhmissä ja korostetaan vuorovaikutusta ja ryhmätyötä. ... [-]


UM / MPhil Art & Design - Kuvataiteen

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 5 vuotta August 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Cardiff + 1 lisää

Kukin ohjelma keskittyy erityisesti näkökohtia nykytaiteen käytännössä. [+]

Taide Masters CSAD

Taide osasto Cardiff School of Art & Design tarjoaa nyt kolmea ohjelmaa Taide master-tason: UM, MA ja MPhil. Kukin ohjelma keskittyy erityisesti näkökohtia nykytaiteen käytännössä.

Master of Fine Art (UM)

Saatavilla koko-ja osa-aikaisia. Pääsyvaatimukset: hyvä BA (Hons) tai BSc (Hons) sopiva aihe. Kansainväliset hakijat, joiden äidinkieli ei ole Englanti, on annettava todisteita IELTS joka on yli 6,00

MPhil

Kautta tutkimus, CSAD tavoitteena on tuottaa uutta tietoa ja ymmärrystä taiteen ja muotoilun sekä edistää luovien alojen, kulttuurin alalla, valmistuksen, ammatit ja yhteisöä. Lisäksi koulu on mukana perustamassa laitos (jossa Newport School of Art, Media and Design), Walesin Institute of Research in Art and Design (WIRAD), jolloin tutkimus kokemus sen opiskelijat ja valvojien olisi tehostettava rajat Koulu yhteistyötä ja vaihtoa. CSAD tarjoaa mahdollisuuksia toteuttaa valvottuja tutkimusta, jotka johtavat palkintoja Master of Philosophy (MPhil, 1-2 vuotta koko ajan, 2-5 vuotta osa-aika) tai filosofian tohtorin (FT, 3-4 vuotta kokopäiväisesti, 4 -7vuosi osa-aikaisesti). Palkintoja MPhil ja PhD saavutetaan jatkuva pala alkuperäistä tutkiva tutkimus, joka johtaa opinnäytetyön, joka voi olla teoreettinen tai käytäntöön perustuva. ... [-]


MSc

Computing - MSC / PGD / PGC

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta August 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Cardiff + 1 lisää

Tämä laaja ohjelma antaa opiskelijoille mahdollisuuden kehittää taitojaan monet tietotekniset alueilla. Tutkinnon tämä ohjelma on yksityiskohtaista tietoa uusinta laskentateho vaihtelevat vaatimusmäärittelyn ja ohjelmasuunnittelun kehitykseen tietokoneen arkkitehtuurin ja käyttöjärjestelmissä. [+]

Tämä laaja ohjelma antaa opiskelijoille mahdollisuuden kehittää taitojaan monet tietotekniset alueilla. Tutkinnon tämä ohjelma on yksityiskohtaista tietoa uusinta laskentateho vaihtelevat vaatimusmäärittelyn ja ohjelmasuunnittelun kehitykseen tietokoneen arkkitehtuurin ja käyttöjärjestelmissä.

Työllistyvyyttä ja ura

Tämä ohjelma on laaja-alainen, joiden avulla opiskelija parantaa nykyisiä taitojaan ennakoiden vastaamaan lisääntyvään kaupallinen kysyntä pitkälle alalta valmistuneiden.

Pääsyvaatimukset

Hakijoiden tulee olla Saavutukset tutkinto vähintään 2: 2 tai sitä vastaava kyseisellä alueella esimerkiksi tietotekniikka, Information Systems tai sopiva Engineering erikoisala.... [-]


Data Science - MSC / PGD / PGC

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Cardiff

MSc Data Science tavoitteena on tarjota laadukkaita ja ammattimaisesti asiaan jatko-ohjelma, kehittää opiskelijoiden kriittisesti arvioiva tietojen tieteen ja ohjelmistojen käytön analysoida ja syntetisoida tietoa. [+]

MSc Data Science tavoitteena on tarjota laadukkaita ja ammattimaisesti asiaan jatko-ohjelma, kehittää opiskelijoiden kriittisesti arvioiva tietojen tieteen ja ohjelmistojen käytön analysoida ja syntetisoida tietoa.

Valmistuneet ovat varustettu tarvittavat taidot ja osaamista kehittää korkealaatuisia järjestelmiä ja hallita kaikkia näkökohtia tietojen tieteen, jolloin opiskelija parantaa nykyisiä taitojaan ennakoiden vastaamaan lisääntyvään kaupallinen kysyntä tällä alueella.

Edistäminen opiskelijoiden toimia autonomisena oppijoiden pitäisi johtaa opiskelijoille, jotka ovat kehittäneet perustan tulevaisuuden ja jatkokoulutusta.

Työllistyvyyttä ja ura ... [-]

Elintarviketurvallisuuden Hallintajärjestelmä - MSC / PGD

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta August 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Cardiff + 1 lisää

Ohjelma hyödyntää teoreettisia viitekehyksiä ja käytännön esimerkkejä, jotta opiskelijat voivat tunnistaa mahdolliset vaarat, arvioida riskejä ja kehittää ja valvoa riskienhallinnan strategioita. [+]

Turvallisuus ja laatu ruoka on suuri huolenaihe kuluttajien, vähittäiskauppiaiden, valmistaa ja säätimet. Korkean profiilin tapaukset ovat korostaneet tarvetta tehokkaan hallintajärjestelmät ja sääntelykehyksistä elintarviketurvallisuudesta paikallisella, kansallisella ja kansainvälisellä tasolla.

Yhä useammin ammattilaisten tällä alalla vaativat erikoisosaamista ja taitoja, jotka auttavat heitä tunnistamaan ja hoitamaan tehokkaasti riskejä. Vastauksena näihin haasteisiin, tämä PGDip / MSc on suunniteltu vastaamaan kehittämistarpeita UK andinternational elintarviketurvallisuuden asiantuntijat työskentelevät kaupan ja teollisuuden ja lainvalvontaviranomaisten. ... [-]


Fashion Marketing Management - MSc/PgD/PgC

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 - 2 vuotta August 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Cardiff

[+]

MSc palkitaan suoritetusta 180 opintopistettä.

Työllistyvyyttä ja ura Pääsyvaatimukset & Hakuprosessi

Hakijat, joilla ei-standardi pääsyvaatimuksin pidetään. Jos et ole varma, onko täyttävät pääsyvaatimukset ota meihin yhteyttä.

[-]

Henkilöstöhallinnon - Msc

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta August 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Cardiff + 1 lisää

Ohjelma tarkastellaan kriittisesti teoreettista ja käytännön vaikutuksista tuottaa HRM strategisella ja operatiivisella tasolla organisaatioissa. Näin uusin liiketoimintakonsepteja ja teorioita sovelletaan "reaalimaailmassa" asetukset. [+]

Masters Human Resource Management (HRM) on uusi ohjelma * joka on suunniteltu tarjoamaan vankan perustan menestyksekkäälle osallistujia kehittämään uran HRM.

Työympäristö on muuttunut monimutkaisemmaksi, merkittäviä muutoksia työn organisoinnissa, yhä monimuotoisempaa työvoimaa, uusia malleja työskennellä ja sopimusjärjestelyt. Tämä asetetaan taustaa vasten erittäin kilpailukykyinen globaaleilla markkinoilla. Nähtävyys, säilyttäminen ja kehittäminen korkeatasoisia ihmiset ovat lähteitä kilpailuetu organisaatioille, ja tämä asettaa roolin HRM keskelle korkean liiketoiminnan suorituskyvyn ja menestyksen.

Ohjelma tarkastellaan kriittisesti teoreettista ja käytännön vaikutuksista tuottaa HRM strategisella ja operatiivisella tasolla organisaatioissa. Näin uusin liiketoimintakonsepteja ja teorioita sovelletaan "reaalimaailmassa" asetukset. ... [-]


International Business Management - Msc

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi August 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Cardiff

Tämä Masters-ohjelma tarjoaa opiskelijoille monenlaisia ​​liiketoiminnan ja johdon uramahdollisuuksia sekä kotimaassa että kansainvälisillä markkinoilla. [+]

Masters in International Business Management on uusi ohjelma korvaa meidän erittäin onnistuneen Masters in Management. Vaatimukset kansainvälisen talouden ja kasvava globalisaatio liiketoimintaa ja hoidosta, on saanut meidät uudelleen käynnistämiseksi ohjelman uusi ja jännittävä kansainvälisen huomion ja opetussuunnitelman. Piirustus vakiintuneisiin liiketoiminnan aloilla olemme tuottaneet sarjan luova ja haastava moduuleja, jotka kuvastavat teemoja ja keskusteluja kansainvälisen liiketoiminnan ja johdon. Lisäksi pystymme tarjoamaan perustettu ohjelman ammatillista kehitystä, jossa mentorointia, tukea ja elinvoimainen opiskelijan yhteisö luoda innostava ja progressiivinen oppimisympäristö. ... [-]


International Supply Chain and Logistics Management - MSc

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 5 vuotta August 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Cardiff + 1 lisää

[+]

Työllistyvyyttä ja ura Pääsyvaatimukset & Hakuprosessi [-]

Kansainvälinen Vieraanvaraisuus Ja Matkailu Hallinta - Msc

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta August 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Cardiff + 1 lisää

Tämä ohjelma korvaa suositun master-ohjelmiin MSc Hospitality Management ja MSc Tourism Management. [+]

Tämä ohjelma korvaa suositun master-ohjelmiin MSc Hospitality Management ja MSc Tourism Management.

Tuntomerkkejä ohjelmassa ovat:

Exploring Hospitality ja Matkailun Maisemat moduuli, jossa opiskelijat ja henkilökunta sitoutuvat moduuli ulkomailla. Tämä moduuli isännöi yksi kumppanuusoppilaitoksia esimerkiksi Kreikassa tai Bulgariassa, ja aikanaan, opiskelijat ja henkilökunta tälle laitokselle liittyy Cardiff Metropolitan opiskelijat moduulin. Tämä on sisällytetty ohjelmaan maksuja vaan vaatii opiskelijoita olla saatavilla viikolla matkustaa. Teollisuus Project Management-moduuli, johon kuuluu opiskelijoita yrityksen live Konsultointihankkeen ryhmänä. Valinnainen Työharjoittelu moduuli, joka parantaa opiskelijoiden työllistyvyyttä. Vaihtoehto Opinnäytetyö on Yksittäiset Consultancy projekti, joka antaa opiskelijoille mahdollisuuden sitoutua teollisuuden harjoittaja. Opiskelijoilla on myös mahdollisuus jatkaa kielen moduuli vaalilla, mahdollisesti parantaa heidän työllistymismahdollisuuksiaan. Opiskelijat voivat myös sitoutua mahdollisuus saavuttaa lisää ammatillista todistukset, kuten Wine and Spirit Educational Trust, ensiapu ja Royal Society for Public Health Elintarvikehygienian palkinnot, sillä heistä todistukset antaa lisäarvoa ja parantaa opiskelijoiden ansioluetteloita. [-]

Kirjanpito Ja Rahoitus - MSC / Finanssi - MSC / Talous Ja Rahoitus - Msc

Sekä onlineopetusta että kontaktiopetusta Kokopäiväinen August 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Cardiff

Vuonna 2008 mullistavat tapahtumat särkyneet maailman talouden ja aiheutti paineaalto läpi loput maailmantaloudessa. Jotkut ymmärtäneet, että muutos olisi tarpeen, mutta mikään ennustetaan, että alle kymmenen vuoden ajan alaa olisi niin radikaalisti ja peruuttamattomasti muuttunut. [+]

Vuonna 2008 mullistavat tapahtumat särkyneet maailman talouden ja aiheutti paineaalto läpi loput maailmantaloudessa. Jotkut ymmärtäneet, että muutos olisi tarpeen, mutta mikään ennustetaan, että alle kymmenen vuoden ajan alaa olisi niin radikaalisti ja peruuttamattomasti muuttunut.

Nämä uudet postgra duate ohjelmia laskentatoimi; Pankki ja rahoitus; Economics and Finance on suunniteltu kehittämään jatko-opiskelijoille, jotka on varustettu akateemisesti menestyä yhä monimutkaisempia ja haastava maailmanlaajuinen työpaikalla.

Työllistyvyyttä ja ura

Kysyntää korkeasti koulutettujen ja asiantunteva rahoitus ammattilaisten on nyt globaalimpi kuin koskaan ennen. Enää Lontoossa ja New Yorkissa vain koteja suuri monikansallinen kansainvälisten rahoituslaitosten yrityksille ja yhteisöille. Nämä potentiaaliset työnantajat ovat nyt lisäksi sijaitsevat Lähi ja laaja- idässä ja jatko-opiskelija on lähes yhtä todennäköisesti löytää ensimmäisen työpaikkansa Dubaissa, Bahrain tai Shanghaissa perinteisessä keskuksissa.... [-]


Kirjanpito Ja Rahoitus - MSC / Finanssi - MSC / Talous Ja Rahoitus - Msc

Sekä onlineopetusta että kontaktiopetusta Kokopäiväinen August 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Cardiff

Vuonna 2008 mullistavat tapahtumat särkyneet maailman talouden ja aiheutti paineaalto läpi loput maailmantaloudessa. Jotkut ymmärtäneet, että muutos olisi tarpeen, mutta mikään ennustetaan, että alle kymmenen vuoden ajan alaa olisi niin radikaalisti ja peruuttamattomasti muuttunut. [+]

Vuonna 2008 mullistavat tapahtumat särkyneet maailman talouden ja aiheutti paineaalto läpi loput maailmantaloudessa. Jotkut ymmärtäneet, että muutos olisi tarpeen, mutta mikään ennustetaan, että alle kymmenen vuoden ajan alaa olisi niin radikaalisti ja peruuttamattomasti muuttunut.

Nämä uudet postgra duate ohjelmia laskentatoimi; Pankki ja rahoitus; Economics and Finance on suunniteltu kehittämään jatko-opiskelijoille, jotka on varustettu akateemisesti menestyä yhä monimutkaisempia ja haastava maailmanlaajuinen työpaikalla.

Työllistyvyyttä ja ura

Kysyntää korkeasti koulutettujen ja asiantunteva rahoitus ammattilaisten on nyt globaalimpi kuin koskaan ennen. Enää Lontoossa ja New Yorkissa vain koteja suuri monikansallinen kansainvälisten rahoituslaitosten yrityksille ja yhteisöille. Nämä potentiaaliset työnantajat ovat nyt lisäksi sijaitsevat Lähi ja laaja- idässä ja jatko-opiskelija on lähes yhtä todennäköisesti löytää ensimmäisen työpaikkansa Dubaissa, Bahrain tai Shanghaissa perinteisessä keskuksissa.... [-]


Kirjanpito Ja Rahoitus - MSC / Finanssi - MSC / Talous Ja Rahoitus - Msc

Sekä onlineopetusta että kontaktiopetusta Kokopäiväinen August 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Cardiff

Vuonna 2008 mullistavat tapahtumat särkyneet maailman talouden ja aiheutti paineaalto läpi loput maailmantaloudessa. Jotkut ymmärtäneet, että muutos olisi tarpeen, mutta mikään ennustetaan, että alle kymmenen vuoden ajan alaa olisi niin radikaalisti ja peruuttamattomasti muuttunut. [+]

Vuonna 2008 mullistavat tapahtumat särkyneet maailman talouden ja aiheutti paineaalto läpi loput maailmantaloudessa. Jotkut ymmärtäneet, että muutos olisi tarpeen, mutta mikään ennustetaan, että alle kymmenen vuoden ajan alaa olisi niin radikaalisti ja peruuttamattomasti muuttunut.

Nämä uudet postgra duate ohjelmia laskentatoimi; Pankki ja rahoitus; Economics and Finance on suunniteltu kehittämään jatko-opiskelijoille, jotka on varustettu akateemisesti menestyä yhä monimutkaisempia ja haastava maailmanlaajuinen työpaikalla.

Oppiminen ja opetus

Opetusfilosofia näistä ohjelmista on toimittaa mahdollisuuksien kunkin moduulin kanssa monialainen opetus joukkue, joka tarjoaa tehokkaamman kehyksen edistämiseksi ja edistämään kokonaisvaltaista ymmärrystä kentän. Roolia moduulin johtaja on koordinoida ja vaikutus valvomaan toimituksen sisältöä modulaarinen joukkue, varmistaa, että oppimistulokset täyttyvät.... [-]


Liikuntapsykologia / Sovellettu Liikuntapsykologia - MSC / PGD / PGC

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 3 vuotta August 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Cardiff + 1 lisää

MSc Sport Psychology and Applied Sport Psychology antaa opiskelijoille mahdollisuuden laajentaa teoreettista ja soveltavaa tietoa ja ymmärrystä urheilun psykologian sisällä kannustava oppijakeskeisen ympäristössä. [+]

MSc Sport Psychology and Applied Sport Psychology antaa opiskelijoille mahdollisuuden laajentaa teoreettista ja soveltavaa tietoa ja ymmärrystä urheilun psykologian sisällä kannustava oppijakeskeisen ympäristössä. Ohjelmien tarkoituksena on olla joustava, oppilaiden tarpeisiin voidaan vastata ja kehittää erilaisia ​​siirrettäviä taitoja, jotka parantavat heidän työllistymismahdollisuuksiaan. Ohjelmat toimitetaan omistautuneita liikuntapsykologia henkilöstö, joista monet ovat eturintamassa kansainvälisen tutkimuksen ja ammattikäytäntöjen kehitystä omilla aloillaan. Soveltamisesta teoriasta ammattikäytäntöjen on keskeinen vahvuus ohjelmia.

Työllistyvyyttä ja ura ... [-]

Liikuntapsykologia / Sovellettu Liikuntapsykologia - MSC / PGD / PGC

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 3 vuotta August 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Cardiff + 1 lisää

MSc Sport Psychology and Applied Sport Psychology antaa opiskelijoille mahdollisuuden laajentaa teoreettista ja soveltavaa tietoa ja ymmärrystä urheilun psykologian sisällä kannustava oppijakeskeisen ympäristössä. [+]

MSc Sport Psychology and Applied Sport Psychology antaa opiskelijoille mahdollisuuden laajentaa teoreettista ja soveltavaa tietoa ja ymmärrystä urheilun psykologian sisällä kannustava oppijakeskeisen ympäristössä. Ohjelmien tarkoituksena on olla joustava, oppilaiden tarpeisiin voidaan vastata ja kehittää erilaisia ​​siirrettäviä taitoja, jotka parantavat heidän työllistymismahdollisuuksiaan. Ohjelmat toimitetaan omistautuneita liikuntapsykologia henkilöstö, joista monet ovat eturintamassa kansainvälisen tutkimuksen ja ammattikäytäntöjen kehitystä omilla aloillaan. Soveltamisesta teoriasta ammattikäytäntöjen on keskeinen vahvuus ohjelmia.

Koska suosio tämän ohjelman sinun tulee lähettää hakemuksesi mahdollisimman pian, ja aivan viimeistään 30 kesäkuu. Jotka liittyvät kysynnän emme voi taata huomioon. Vastaanotetut hakemukset tämän päivämäärän jälkeen vain, jos ohjelma ei ole saavuttanut täyttä kapasiteettia. ... [-]


Markkinointi - MSC / PGD / PGC

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta August 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Cardiff + 1 lisää

Laaja Ohjelman tavoitteena on tuottaa markkinoijat ja markkinoinnin johtajille, jotka voivat juosta ja menestyksekkäästi integroida klo johtotehtäviin laajan organisaation ja markkinoinnin ympäristöihin. [+]

Laaja Ohjelman tavoitteena on tuottaa markkinoijat ja markkinoinnin johtajille, jotka voivat juosta ja menestyksekkäästi integroida klo johtotehtäviin laajan organisaation ja markkinoinnin ympäristöihin. Kurssi on sopiva tutkinnon motiivina käynnistää uran tai kehittää jo olemassa olevan markkinoinnin alalla. Tämä tarkoittaa sitä, että et tyydy vain esitettävä sarjaa teorioiden ja markkinoinnin, mutta myös odottaa annettava riittävät mahdollisuudet arvioida kriittisesti hyödyllisyyttä näiden teorioiden ja periaatteiden käytännössä, erityisesti suhteessa omaan erityistarpeet .

MSc Marketing tarjoaa tämän mahdollisuuden useilla tavoin, tapaustutkimuksia, hankkeita läpi opinnäytetyön suuntautunut arviointi. Uskomme, että tämä ohjelma antaa opiskelijoille parhaat mahdollisuudet pärjätä työmarkkinoilla, joka odottaa johtajia ja johtajat tulevaisuudessa varustaa oivalluksia, koulutus ja valmiudet toimia, mikä on yhä tietointensiivisten ja monimutkaisissa ympäristöissä . ... [-]


Mobiilitekniikat - MSC / PGD / PGC

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta August 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Cardiff + 1 lisää

Mobiili teknologia on monimutkainen sekoitus laitteiston, ohjelmiston verkon arkkitehtuuri ja ihmisten huomiota. Tämä ohjelma auttaa purkamaan tätä monimutkaisuutta. Tutkinnon tämä ohjelma on uusinta tietoa ja osaamista aloilla mobiili vuorovaikutus, ohjelmistokehityksen ja verkon arkkitehtuuri. [+]

Mobiili teknologia on monimutkainen sekoitus laitteiston, ohjelmiston verkon arkkitehtuuri ja ihmisten huomiota. Tämä ohjelma auttaa purkamaan tätä monimutkaisuutta. Tutkinnon tämä ohjelma on uusinta tietoa ja osaamista aloilla mobiili vuorovaikutus, ohjelmistokehityksen ja verkon arkkitehtuuri.

Työllistyvyyttä ja ura

Tämä ohjelma tarjoaa monenlaisia ​​uran asianomaisen mobiiliteknologian avulla, verkon infrastruktuurin ja toiminnan kautta luomiseen itse laitteet ja järjestelmät ja sovellukset, jotka toimivat heille.

Pääsyvaatimukset

Hakijoiden tulee olla Saavutukset tutkinto vähintään 2: 2 tai sitä vastaava kyseisellä alueella esimerkiksi tietotekniikka, Information Systems tai sopiva Engineering erikoisala.... [-]


MSc/PgD/PgC - Banking & Finance

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta August 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Cardiff + 1 lisää

[+]

Nämä potentiaaliset työnantajat ovat nyt lisäksi sijaitsevat Lähi ja laaja- idässä ja jatko-opiskelija on lähes yhtä todennäköisesti löytää ensimmäisen työpaikkansa Dubaissa, Bahrain tai Shanghaissa perinteisessä keskuksissa.

Tämä kysyntä on auttanut suunnittelussa tässä haastavassa sarja ohjelmia. Voidakseen maksimoida työllistettävyyden ohjelmaan oppimistulokset suunnattu toimittaa opiskelijoille tietoa, taitoja ja ymmärrystä että rahoituksen alalla edellyttää. Keskeinen osa tätä on moduuli "Ajankohtaista Accounting, Economics & Finance".

Ohjelmilla pyritään vastaamaan yksilöllisiä ja teollisuuden tarpeisiin kehittämällä opiskelijoiden korkeamman tason kognitiivisia taitoja ja kykyjä joilla on myös erinomainen käytännön käsitys "hakumenettely" eikä vain "miksi se tapahtuu". ... [-]


MSc in Accounting & Finance

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta August 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Cardiff + 1 lisää

[+]

Tämä kysyntä on auttanut suunnittelussa tässä haastavassa sarja ohjelmia. Voidakseen maksimoida työllistettävyyden ohjelmaan oppimistulokset suunnattu toimittaa opiskelijoille tietoa, taitoja ja ymmärrystä että rahoituksen alalla edellyttää. Keskeinen osa tätä on moduuli "Ajankohtaista Accounting, Economics & Finance".

Ohjelmilla pyritään vastaamaan yksilöllisiä ja teollisuuden tarpeisiin kehittämällä opiskelijoiden korkeamman tason kognitiivisia taitoja ja kykyjä joilla on myös erinomainen käytännön käsitys "hakumenettely" eikä vain "miksi se tapahtuu". Kaikissa ohjelmissa on 20 luotto valinnainen Professional Työkokemus moduuli, johon kuuluu vähintään 4 viikkoa työharjoittelua tapahtuvan ulkopuolelle opetuksen lukukautta. Opiskelijoiden odotetaan järjestää omia sijoitus ja kaikki tällaiset sijoittelut on oltava sisältöä ja asianmukaisella tasolla. Nämä sijainnit sisältyy "työnantaja" input ja on hyväksyttävä ohjelman johtaja ennen alkamista. Vaihtoehtoisesti opiskelijat asianmukaiset johtotasolla kokemus sopiva kenttä voi hakea "tunnistaminen tämän Ennen hankitun osaamisen". ... [-]


MSC Kehittyneet Tuotesuunnittelu

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi August 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Cardiff

Tämä yhden vuoden opetti Kurssi on suunnattu ensisijaisesti suunnittelun opiskelijoille, jotka haluavat parantaa tietojaan ja taitojaan kärjessä tuotesuunnittelun käytäntöä. [+]

Tämä yhden vuoden opetti Kurssi on suunnattu ensisijaisesti suunnittelun opiskelijoille, jotka haluavat parantaa tietojaan ja taitojaan kärjessä tuotesuunnittelun käytäntöä.

Sen tavoitteena on tuottaa menestyviä ihmisiä, jotka voivat: Ymmärrä koko ammatillisen suunnittelun kehitysprosessia ja miten alkuvaiheessa virrata ilmoittaa loppuvaiheessa. Arvostan kaupalliseen toimintaan ja muotoilijan rooli liiketoiminnan. Suunnittelu toivottavaa tuotteita mittatilaustyönä, erä tai massan valmistuksessa. Ymmärrä kestävyys, kokonaisvaltaisesti, ja muita tärkeitä eettisiä ja yhteiskunnallisia kysymyksiä, jotka on otettava huomioon nykypäivän suunnittelijat. Onko perinteinen muotoilu taitoja, kuten luonnostelun, jossa käsitellään muotoa, viestintä ja innovaatioita. Osaa käyttää suunnittelun työkaluja, kuten 3D CAD, CAM ja nopea prototyyppien, jotta voidaan optimoida suunnittelua ja vähentää aikaa markkinoilla. [-]

Production Engineering Management - MSc

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 5 vuotta August 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Cardiff + 1 lisää

[+]

Työllistyvyyttä ja ura Pääsyvaatimukset & Hakuprosessi [-]

Rahoitus - Msc

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta August 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Cardiff + 1 lisää

MSc Finance keskittyy lähinnä teoreettisia näkökohtia rahoituksen ja opiskelijat sitoutuvat kuusi opetti ytimen moduulit kuvattu alla ja merkittävä itse onnistunut elementti. [+]

MSc Finance on neljä ytimen moduulit yhteistä MSc Financial Mangement ohjelman lisäksi kaksi keskeistä moduulia. MSc Finance keskittyy lähinnä teoreettisia näkökohtia rahoituksen ja opiskelijat sitoutuvat kuusi opetti ytimen moduulit kuvattu alla ja merkittävä itse onnistunut elementti.

Työllistyvyyttä ja ura

Kysyntää korkeasti koulutettujen ja asiantunteva rahoituksen ammattilaisia ​​on todennäköisesti ennallaan tulevina vuosina - ja mieltä joidenkin voi hyvinkin kasvaa. Ottaen huomioon tämän Laskentatoimen laitos, Finance & Economics on ilo tarjota maisteriohjelman päämääränä on kehittää tietoja, taitoja ja ymmärrystä hakevia opiskelijoita vakavia uran rahoituksen alalla. ... [-]


Rikosteknisen Psykologia - Msc

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta August 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Cardiff + 1 lisää

MSc Oikeuslääketieteen Psykologia on vain BPS akkreditoitu ohjelma Walesissa, joka tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden opiskella Oikeuslääketieteen Psykologia Walesissa. [+]

MSc Oikeuslääketieteen Psykologia on vain BPS akkreditoitu ohjelma Walesissa, joka tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden opiskella Oikeuslääketieteen Psykologia Walesissa. Työskentely yhteistyönä Noms Cymru (National rikoksentekijän Management Services, Wales), auttaa pitämään ohjelman ajan tasalla strategian kehittämiseen ja poliittisia päätöksiä. Maksettava säännöllisesti harjoittajia sisällä ruhtinaskunnan jotta opiskelijat voivat ymmärtää enemmän palveluja Wales ja niiden vaikutus yhteiskuntaamme paikallisesti. Meillä on myös monia kansallisia vastaajat, jotka jakavat laajaa tietämystä ja kokemusta.

Kurssin sisältö

Oikeuslääketieteen Psykologia on käytäntö ja soveltaminen psykologisen tutkimuksen merkitystä rikollisuuteen, poliisin, tuomioistuinten, rikosoikeuden ja yksityisoikeuden alalla järjestelmä, rikoksentekijät, vankila, turvallinen asetuksia, rikoksentekijä hallinta, terveys ja akateemisissa sekä yksityisen käytännössä. ... [-]


Ruoka Tieteen Ja Teknologian - MSC / PGD

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta August 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Cardiff + 1 lisää

Ohjelma on suunniteltu vastaamaan tarpeisiin ammattilaisten ja harjoittajien eri aloilla. [+]

Ohjelma on suunniteltu vastaamaan tarpeisiin ammattilaisten ja harjoittajien eri aloilla.

Ohjelma yhdistää teoreettiset opinnot ja käytännön elementtejä, joita voidaan soveltaa modernia ruokaa ja ravitsemus ympäristössä.

Kurssin sisältö

On olemassa kaksi pääasiallista purojen tämän MSc, yksi keskittyy Food Safety & Technology, toinen Nutrition & Policy Studies.

Rakenne arvioinnin ohjelman avulla opiskelijat voivat keskittyä liittyvissä asioissa kiinnostuksensa.

Cardiff School of Health Sciences, joka opettaa tämän kurssin, myös talojen Elintarviketeollisuus Centre. Tämä on sekä tutkimuksen ja käytännön asemilla toiminnan tukeminen elintarviketeollisuuden kaikkialla Yhdistyneessä kuningaskunnassa, erityisesti Walesissa. ... [-]


Sport Broadcast - MSc/PgD/PgC

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 4 vuotta August 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Cardiff + 1 lisää

[+]

Työllistyvyyttä ja ura [-]

Suorituskyvyn Analysointi - MSC / PGD / PGC

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 24 - 60 kuukautta August 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Cardiff + 1 lisää

Tämä ohjelma, ensimmäinen jatkotutkinto Performance Analysis maailmassa, on suunniteltu vastaamaan kasvavaan kysyntään suorituskyvyn analysointi. Ohjelma valmistelee koulutettujen ja kokeneiden analyytikoiden kanssa luotettaviin tieteellisiin periaatteisiin, joiden pohjalta työtään. [+]

Yliopisto on ainutlaatuinen keskus suorituskyvyn analysointi ja johtaa maailmaa tällä alalla. Tämä ohjelma, ensimmäinen jatkotutkinto Performance Analysis maailmassa, on suunniteltu vastaamaan kasvavaan kysyntään suorituskyvyn analysointi. Ohjelma valmistelee koulutettujen ja kokeneiden analyytikoiden kanssa luotettaviin tieteellisiin periaatteisiin, joiden pohjalta työtään. Ohjelma tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden kehittää ymmärrystä teorian takana analyysit, saada kokemusta huippu suorituskykyä ja coaching ja palautetta, jotta ne voivat soveltaa tietojaan ja taitojaan erilaisissa yhteyksissä. Tämä ohjelma on ainutlaatuinen yhdistelmä teoreettista ideoita, käytännön kokemusta ja altistuminen kasvava kirjo kaupallisen laitteiston ja ohjelmiston. Mahdollisuuksia työkokemuksen tarjotaan myös ja edistää tutkinnon. ... [-]


Talous Ja Tietohallinto - Msc

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta August 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Cardiff + 1 lisää

Talous ja tietohallinto liittyvät läheisesti toisiinsa käytännössä. Taloudellisia päätöksiä ja ennusteita on tietojen perusteella tietoja, jotka tarvitsee tehokasta hallintaa. Usein tällaiset tiedot sisältyvät tietojärjestelmään. [+]

Talous ja tietohallinto liittyvät läheisesti toisiinsa käytännössä. Taloudellisia päätöksiä ja ennusteita on tietojen perusteella tietoja, jotka tarvitsee tehokasta hallintaa. Usein tällaiset tiedot sisältyvät tietojärjestelmään. Rahoitus on ollut verkkotunnus - ja inspiraatiota - monet edistysaskeleet tietohallinnon, kuten Function Point Analysis ja jäsennelty systeemianalyysin ja laskentamalli.

Kurssin sisältö

MSc Rahoitus ja tietohallinto on seitsemän keskeisen moduulit: kolme enemmän huolissaan rahoituksen; kolme enemmän huolissaan tiedon hallinta; ja toinen valmisteltaessa itsehallinnoiviin elementtejä. Kumpi itse onnistuneet elementit opiskelija valitsee, se on keskittynyt yhteenliittämistä rahoitus ja tietohallinto eikä pelkästään rahoituksen tai tiedonhallintaan. ... [-]


Tapahtumat Projektinhallinta - Msc

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta August 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Cardiff + 1 lisää

Teollisuus Project Management-moduuli, johon kuuluu opiskelijoita yrityksen live Konsultointihankkeen ryhmänä. Lisäksi opiskelijoilla on mahdollisuus saada ylimääräistä ammattimaisesti akkreditoitu palkinnon (Certified Associate Project Management (CAPM), akkreditoitu Project Management Institute) osana tämän moduulin. [+]

Tämä uusi ohjelma korvaa suositun MSc in Management Events.

Tuntomerkkejä ohjelmassa ovat: Teollisuus Project Management-moduuli, johon kuuluu opiskelijoita yrityksen live Konsultointihankkeen ryhmänä. Lisäksi opiskelijoilla on mahdollisuus saada ylimääräistä ammattimaisesti akkreditoitu palkinnon (Certified Associate Project Management (CAPM), akkreditoitu Project Management Institute) osana tämän moduulin. Valinnainen Työharjoittelu-moduuli, mikä parantaa opiskelijoiden työllistyvyyttä. Vaihtoehto Opinnäytetyö on Yksittäiset Consultancy projekti, joka antaa opiskelijoille mahdollisuuden sitoutua teollisuuden harjoittaja. Opiskelijoilla on myös mahdollisuus jatkaa kielen moduuli vaalilla, mahdollisesti parantaa heidän työllistymismahdollisuuksiaan. Opiskelijat voivat myös sitoutua mahdollisuus saavuttaa lisää ammatillista todistukset, kuten Wine and Spirit Educational Trust, ensiapu ja Royal Society for Public Health Elintarvikehygienian palkinnot, sillä heistä todistukset antaa lisäarvoa ja parantaa opiskelijoiden ansioluetteloita. [-]

Tekniikka Projektinhallinta - MSC / PGD / PGC

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta August 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Cardiff + 1 lisää

Tämän ohjelman avulla opiskelija voi tutustua asioihin käsitys teknologian kautta sen täytäntöönpanosta mahdollista käyttöönottoa. Kurssi pitää uusinta teknologiaa toimitus ja kattaa monia nykyajan tekniikka projektinhallinnan [+]

Teknologiset innovaatiot ovat tyypillisesti hoidetaan välityksellä hankkeen. Tämän ohjelman avulla opiskelija voi tutustua asioihin käsitys teknologian kautta sen täytäntöönpanosta mahdollista käyttöönottoa. Kurssi pitää uusinta teknologiaa toimitus ja kattaa monia nykyajan teknologian projektinhallinnan teemoihin.

Työllistyvyyttä ja ura

Sekoitus yleisemmistä projektinhallinnan osaamista erityisiä teknologisia tietoisuus antaa hyvän pohjan tulevaisuuden uran manageri teknologian hankkeita.

Pääsyvaatimukset

Hakijoiden tulee olla jokin seuraavista:

Saavutukset tutkinto vähintään 2: 2 tai sitä vastaava kyseisellä alueella esimerkiksi Information Systems tai Business Studies - Viiden vuoden työkokemus - Hakijoiden muista taustat harkitaan tapauskohtaisesti [-]

Tieto Ja Viestintätekniikan Hallinta - MSC / PGD / PGC

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta August 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Cardiff + 1 lisää

Ohjelmassa tutkitaan, miten tieto ja viestintätekniikkaa voidaan hoitaa, ja miten ne voivat palvella tarkoituksiin hallintaa. Tutkinnon tämä ohjelma on tieto ajankohtaisista tieto-ja viestintätekniikan hallintaan liittyviä kysymyksiä ja uusinta ratkaisujen ja hallinnan strategiat. [+]

Ohjelmassa tutkitaan, miten tieto ja viestintätekniikkaa voidaan hoitaa, ja miten ne voivat palvella tarkoituksiin hallintaa. Tutkinnon tämä ohjelma on tieto ajankohtaisista tieto-ja viestintätekniikan hallintaan liittyviä kysymyksiä ja uusinta ratkaisujen ja hallinnan strategiat.

Työllistyvyyttä ja ura

Ohjelmassa tutkitaan, miten tieto ja viestintätekniikkaa voidaan hoitaa, ja miten ne voivat palvella tarkoituksiin hallintaa. Valmistuneet ovat saaneet työllisyyteen: ICT, projektipäälliköitä hoitajille ja konsultit; liiketoiminnan ja järjestelmien analyytikot; opettajille ja luennoitsijoille.

Pääsyvaatimukset

Hakijoiden tulee olla jokin seuraavista:

Saavutukset tutkinto vähintään 2: 2 tai sitä vastaava kyseisellä alueella esimerkiksi Information Systems tai Business Studies kanssa aineellisen teknologian elementti - Viiden vuoden työkokemus - Hakijoiden muista taustat harkitaan tapauskohtaisesti [-]

Urheilu & Liikunta Tiede - MSC / PGD / PGC

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 5 vuotta August 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Cardiff + 1 lisää

Ohjelma auttaa opiskelijoita tutustumaan mahdollisuuksia työharjoitteluun sisällä sovellettu urheilun tieteen ja kliinisen käytännön, ja lisäksi tukee opiskelijoiden sitoutumista sisällä ammattiryhmille (esimerkiksi British Association of urheilu ja liikunta Sciences: POHJIEN). [+]

Kansainvälisesti tunnustettua tutkimusta asiantuntemusta Cardiff School of Sport on ainutlaatuisesti yhdistetty yhdeksi johtavista keskusten opiskelijoiden urheilun kuningaskunnassa tarjoamaan suosittu MSc ohjelma Urheilu ja Liikunta tiede. Ohjelma on modulaarinen polku sisällä Cardiff School of Sport jatko Scheme Sport. Joustava ohjelma keskittyy tutkimukseen ilmoitti ammatillista harjoittelua ja hyväksyy opiskelija-centered lähestymistapa kehittää ymmärrystä nykyajan kysymyksiä urheilun ja liikunnan kautta monitieteisyys ja riippumaton kurinalaisuutta (biomekaniikan, psykologia ja fysiologia) näkökulmista.

Ohjelma auttaa opiskelijoita tutustumaan mahdollisuuksia työharjoitteluun sisällä sovellettu urheilun tieteen ja kliinisen käytännön, ja lisäksi tukee opiskelijoiden sitoutumista sisällä ammattiryhmille (esimerkiksi British Association of urheilu ja liikunta Sciences: POHJIEN). ... [-]


Urheilu Valmennus - MSC / PGD / PGC

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 5 vuotta August 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Cardiff + 1 lisää

Tämä ohjelma käy valmentajia hakuprosessiin teoriaa käytäntöjään ja pyrkii kehittämään heijastava ammattilaisille kykyynsä hallita valmennus ongelmia. [+]

Tämä ohjelma käy valmentajia hakuprosessiin teoriaa käytäntöjään ja pyrkii kehittämään heijastava ammattilaisille kykyynsä hallita valmennus ongelmia. Se tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden ammatilliseen ja urakehitykseen, jossa keskitytään soveltavaan ja kokemuksellista oppimista yhteisön käytännön, joka kokoontuu viikoittain jakaa ja kehittää käytäntöjä.

Koska suosio jatko urheilun ohjelmia, varmista lähetät hakemuksen mahdollisimman pian. Ohjelmat on suljettu kesän aikana, kun täysi kapasiteetti on saavutettu

Työllistyvyyttä ja ura

Opiskelijat kurssista ovat kehittäneet uran urheilun valmennus, opetus, urheilu tieteen tukea edelleen ja korkea-asteen koulutuksen ja urheilun kehittämiseen. Ohjelma tarjoaa myös erinomaisen ponnahduslautana opiskelijoille, jotka haluavat edetä MPhil / PhD tutkimuksessa.... [-]


Vahvuus Ja Ilmastointi - MSC / PGD / PGC

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 5 vuotta August 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Cardiff + 1 lisää

Tämä on ensimmäinen ohjelma lajissaan tarjota työharjoittelukoordinaattori moduuli, jonka avulla opiskelijat voivat saada opintosuoritusten tehnyt samalla työkokemusta seuran rakenne, ammatillisen järjestön tai kansallinen hallintoelin. [+]

Tämä on ensimmäinen ohjelma lajissaan tarjota työharjoittelukoordinaattori moduuli, jonka avulla opiskelijat voivat saada opintosuoritusten tehnyt samalla työkokemusta seuran rakenne, ammatillisen järjestön tai kansallinen hallintoelin. Ohjelma tarjoaa seuraavat kurssin erityiset pakolliset moduulit: - Lujuus ja Conditioning: Tiede ja soveltaminen.

Lujuus ja Conditioning: teoriasta käytäntöön. Kurssin sisältö

Vierailevia luennoitsijoita, peräisin Britannian kokeneimmista vahvuus ja ilmastointi harjoittajia, täydentää luentoja Cardiff School of Sport erikoisliikeketjuja henkilöstön vahvuus ja ilmastointi sekä niihin liittyvät kurinalaisuutta alueilla. Erikoislääkärin moduulit mukana erilaisia ​​pakollisia ja optio-moduulit, jotka ovat yhteisiä muiden ohjelmien School jatko Scheme Sport Studies. Opiskelijat saavat mahdollisuuden kehittää akateemisia taitoja kriittistä arviointia ja pohdintaa rinnalla käytännön taitoja ja osaamista, joita tarvitaan työskentelemään tällä nopeasti kehittyvällä alalla. Ohjelman monialaista sisältö on perustuttava tieteelliseen tietoon, joka tukee käytännössä vahvuus ja ilmastointi. Keskeinen Ohjelman tavoitteena on tukea opiskelijoiden linjassa UKSCA Osaamiskehys ja valmistautua UKSCA akkreditointi (ASCC: Akkreditoidut vahvuus ja ilmastointi valmentaja). ... [-]


Varainhoito - Msc

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta August 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Cardiff + 1 lisää

MSc Financial Management on neljä ytimen moduulit yhteistä MSc Finance vaan täydentää näitä kanssa valittavia moduuleja, jotka keskittyvät tiettyjen johto / toiminnalliset näkökohdat. [+]

MSc Financial Management on neljä ytimen moduulit yhteistä MSc Finance vaan täydentää näitä kanssa valittavia moduuleja, jotka keskittyvät tiettyjen johto / toiminnalliset näkökohdat. Opiskelijan kannattaa, että itse onnistuneet seikat on keskittynyt Taloushallinto näkökohtia eikä pelkästään rahoituksen tai hallinta.

Työllistyvyyttä ja ura

Kysyntää korkeasti koulutettujen ja asiantunteva rahoituksen ammattilaisia ​​on todennäköisesti ennallaan tulevina vuosina - ja mieltä joidenkin voi hyvinkin kasvaa. Ottaen huomioon tämän Laskentatoimen laitos, Finance & Economics on iloinen voidessaan tarjota tämän maisteriohjelman päämääränä on kehittää tietoja, taitoja ja ymmärrystä hakevia opiskelijoita vakavia uran rahoituksen alalla. ... [-]


Maisteri

Päällikön Suunnittelu (mdes)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen August 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Cardiff

Ohjelma on tarkoitettu suunnittelun tutkinnon mitään kuria, jotka haluavat tulla alansa johtajia, perustaa omia toimintatapoja tai kehittää idean kestävä ja realistinen kokonaisuus työskentelemällä Koulun oma asiantuntija Taide & Design inkubointiyksikössä. [+]

Uusi Master of Design-ohjelma keskittyy ammatillinen suunnittelu lähestymistapoja ennakointiin, miten maailma muuttuu ja kehittyy ja miten suunnittelijat voivat kuvitella, ajaa ja reagoida näihin muutoksiin. Ohjelman voit s trengthen nykyisen käytännön mukaan sen asemaa strategisen tilanteen ja luoda uutta työtä neuvotellun ohjelman oppimista, jota tuetaan kokenut akateemisen henkilöstön ja teknikot.

Ohjelma on tarkoitettu suunnittelun tutkinnon mitään kuria, jotka haluavat tulla alansa johtajia, perustaa omia toimintatapoja tai kehittää idean kestävä ja realistinen kokonaisuus työskentelemällä Koulun oma asiantuntija Taide & Design inkubointiyksikössä. Olemme tyytyväisiä hakemusten vastavalmistuneet sekä niille, jotka jo työskentelevät suunnittelun ja siihen liittyvien uran aloilla. Ohjelma toimii täysin -time tilassa. ... [-]


Terveys Ja Yhteiskuntatieteellisen Tutkimuksen Menetelmiä - MREs

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta August 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Cardiff + 1 lisää

Kurssi soveltuu opiskelijoille monipuolinen tausta tutkimusmenetelmiä. Valittavana on kaksi tutkimusmenetelmien moduulia, yksi niille, joilla on vähän tai ei lainkaan taustaa kokemusta tutkimuksen ja yksi ihmisille, joilla on jo jonkin verran kokemusta tutkimus, ehkä opintojen tasolla. [+]

Kurssilla käsitellään tutkimusmenetelmiä, tilastot ja laajemman tutkimuksen taitoja ja antaa opiskelijoille mahdollisuuden suunnitella, toteuttaa ja kirjoittaa ylös vankka tutkimuksia. Opiskelija suorittaa kaksi merkittävää tutkimusta opinnot aihe heidän valintansa, ohjaavat kokeneet jäsenet akateemisen henkilöstön.

Kurssi soveltuu opiskelijoille monipuolinen tausta tutkimusmenetelmiä. Valittavana on kaksi tutkimusmenetelmien moduulia, yksi niille, joilla on vähän tai ei lainkaan taustaa kokemusta tutkimuksen ja yksi ihmisille, joilla on jo jonkin verran kokemusta tutkimus, ehkä opintojen tasolla.

Työllistyvyyttä ja ura

Jatkotutkinto terveyden tai yhteiskuntatieteellistä tutkimusta tarjoaa erinomaisen pohjan tutkijanuralle, koska terveydenhuollon ammattilainen, joka tekee ja julkaisee alan tutkimuksesta, tai joku aikoo mennä loppuun PhD. ... [-]


Videot

Cardiff Metropolitan University International

Ota yhteyttä

Cardiff Metropolitan University

Osoite, 1. rivi Cardiff Metropolitan University, Llandaff Campus, Western Avenue, Cardiff
CF5 2YB Cardiff, Wales, Yhdistynyt kuningaskunta
Verkkosivu http://www.cardiffmet.ac.uk/international/
Puhelin +44 29 2041 6070