Cass Business School, City University of London

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Cass on maailmankuulu seuraavista:

Mahdollistamme poikkeuksellisen johtamisen tiedon luomisen, koulutuksen ja yhteisökumppanuuksien avulla.

Erottamaton osa Lontoon yliopiston Cityä, Sir John Cass Business School on maailmanlaajuisen eliitin joukossa. Olemme jatkuvasti maailman parhaiden kauppakorkeakoulujen ja ohjelmien joukossa. Edelleen, Cass pitää harvinaisen kultakantaan ' triple-kruunu ' akkreditointia yhdistyksen Advance Collegiate Schools of Business (AACSB), Association of MBA (AMBA) ja European Quality Improvement System (EQUIS).

Yhdessä vakiintuneen 50-vuotisen maineen kanssa huippuosaamisesta liiketalouden tutkimuksessa ja koulutuksessa, Cass houkuttelee merkittäviä tutkijoita, opiskelijoita ja yrityksiä ympäri maailmaa energiaa herättävään Cass-yhteisöömme.

Cassilla autamme ihmisiä menestymään dynaamisessa, toisiinsa yhteydessä olevassa maailmassa. Yhdistämme huipputeknologian teoriaa ja käytäntöä, inspiroimalla vilkkaan Lontoon kotimme sitoutuessamme kansainväliseen verkostoomme. Cass-lähestymistapa on ainutlaatuisen energinen johtavien globaalien kauppakorkeakoulujen joukossa; henkilökohtainen mutta globaali, älyllinen mutta käytännöllinen, intohimoinen mutta kurinalainen. Tuloksena johtajuus mahdollistaa ketteryyden, erottuvuuden ja kestävyyden.

Sir John Cass -säätiö on tukenut koulutusta Lontoossa siitä lähtien, kun Sir John Cass perusti koulun Aldgateen vuonna 1710.

Toukokuussa 2001 säätiö teki antelias lahjoitus Business School ' s uudisrakennushankkeeseen ja tarjoaa edelleen jatkuvaa tukea Business School.

Sijainnit

Lontoo

Osoite
106 Bunhill Row

EC1Y 8TZ Lontoo, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta

Dubai

Osoite
Dubai, Dubai, Arabiemiirikunnat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Akkreditoinnit

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös: