City & Guilds of London Art School

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tervetuloa City & Killat Lontoon Art School, ei-voittoa, asiantuntija korkeakoulu omistettu opetusta ja innostava seuraavan sukupolven luoville ammattilaisille. Tarjoamme tärkeä vaihtoehto muiden mallien kädentaitojen korkeakoulutuksen Britanniassa.

Kaikki kurssit ovat todistettavasti ja laajalti arvostettu. Tarjoamme perus-ja jatko kursseja nykyajan taide (BA (Hons) ja MA), Conservation kulttuuriesineiden (BA (Hons) ja MA), ja Historic veistämällä (Diploma ja jatkotutkinto), sekä säätiön Diploma in Art ja suunnittelu. Käy yksittäiset ohjelmasivut tietää lisää kursseja.

Vaikka meidän maksut ovat linjassa standardin UK astetta, meillä on sitoutunut korkea kosketusaika ohjaajien, jotka kaikki ovat aktiivisia ammattilaisia. Tarjoamme myös huomattavan määrän apurahoja ja stipendejä auttaa opiskelijoita rahoittamaan opintojaan, kiitos monenlaisia ​​antelias hyväntekijät, jotka tunnustavat taidekoulun sitoutumista huippuosaamista. Opiskelijat meidän BA (Hons) kurssi voi saada hallituksen rahoittama opintolainoja.

OPETUS Henkilökuntamme opiskelija suhde ovat runsaita, ja opetus kaikista kursseista tapahtuu kaikkialla viikolla. Opetus toteutetaan taiteilijoiden ja alan huipulla niiden ammattialojen, jotka yhdessä tarjoavat monipuolisen ja dynaamisen alueen asiantuntemusta ja näkökulmia. Asiantuntija luonne taidekoulun tarkoittaa voimme keskittyä huippuosaamiseen ja antaa one-to-one huomiota meidän aiheista edellyttävät. Uskomme uteliaisuus, kunnianhimo ja oppimisen kautta päätöksenteossa. Jokaisella opiskelijalla on kannustaa ja tukea ylittää omat odotukset.

Koulutuksen tarjoamme sekä leveä ja syvä. Yhdistämme osaamista opetuksen asiayhteyteen Art Histories luentoja ja seminaareja, joissa käytetään Lontoon museoissa ja gallerioissa ratkaisevana voimavarana säännöllisesti kohdennettuja opintomatkoja. Piirustus on kaiken meidän kurssien omistettu Piirustus Studio avoin kaikille, kun taas hedelmällistä ristipölytys aiheita auttaa opiskelijoita kehittämään ymmärtämiseen niiden käytäntöön.

Sijainti ja tilat Olemme meidän Kennington alueella vuodesta 1879, joka nyt käsittää Georgian terassi ja tarkoitukseen rakennettu Victorian studiot sijaitsevat vastapäätä Kennington asema yhdessä suurten joustava studio tilat säätiön Diploma viereiseltä 1930 ex-varastorakennus. Meillä on Lontoon gallerioissa ja museoissa pääsee helposti, National Galleryn kanssa vain muutaman pysäkin päässä ja molemmat East End gallerioita ja South Kensington museoita vain 20 minuutin metromatkan päässä. Tämä alue Etelä-Lontoossa on nopeasti tulossa kulttuurinen neljänneksellä Damien Hirst n Newport Katugalleria, Gasworks, Beaconsfield ja lukuisat muut galleriat lyhyen kävelymatkan päässä. Suhteemme verkon kulttuurijärjestöt, museoissa ja gallerioissa on laaja ja molemmat paikalliset (Lontoo) ja maailmanlaajuisia, kuten yhteistyö Venetsiassa, Tokiossa ja Berliinissä.

Tunnustamme keskeisyyden studio tilana luovaksi, analyysi ja kokeilua, ja opiskelijat jaetaan omistettu työtiloja, jotka tukevat heidän intensiivistä, keskittynyt ja koko ajan käytäntöä. Jokainen alue työtila on kehitetty opiskelijan käytännön mielessä, onko se on korkeissa taiteilijoiden studio luonnon pohjoinen valo, tai säilyttämistä tutkimuslaboratoriossa. Lisäksi opiskelijat voivat käyttää asiantuntija- ajaa asiantuntija resurssit ja työpajoja, kuten piirustus studio, tulostaa huone, puu työpaja, valimo, lasihytti, Sackler kirjasto ja IT studio, sekä pääsyn pienempiin asiantuntija tilat kuten valimo , keramiikka uuneja ja valokuvaus pimiössä.

TUKI JA YHTEISÖN Toimimme inhimillisessä mittakaavassa noin 230 opiskelijaa ja 80 + opetushenkilökuntaa. Näin voimme työskennellä meidän opiskelijoiden erillisenä ja tärkeitä jäseniä meidän vilkas ja houkutteleva luovaa. Välitämme yksilön edistymistä ja pysyä aktiivisessa yhteydessä meidän alumni, joista monet ovat johtavia omalla alallaan. Opiskelijat hyötyvät myös yhteistyötä johtavien perintöä, luova ja taide-liittyvien instituutioiden ja aloitteita, jotka tarjoavat mahdollisuuksia vapaaehtoistyöhön kokemus, käyttöönotto ja esitellään opiskelijoiden työtä.

Lisätietoja osoitteessa sivuillamme.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso FM-tutkinnot » Katso Jatkotutkintotodistukset » Katso Perustan luova vuosi » Katso BA-tutkinnot » Katso Diplomit »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MA

Ma kuvataiteen

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta September 2019 Yhdistynyt kuningaskunta London + 1 lisää

MA taide kurssin City & Killat Lontoon taidekoulun keskittyy syvä etsintä oman käytännön ja tutkimus- alueet ja kriittisiä järjestelmiä. Olitpa jatkuvat jälkeen vastikään valmistui taide tai palaavat opiskelemaan muutaman vuoden kuluttua kuin harjoitella artistin (tai työskennellä toisessa liittyvältä alalta), tavoitteenamme on auttaa siirtyä nykyisestä sijainnista, ylittää odotuksesi. [+]

MA taide kurssin City & Killat Lontoon taidekoulun keskittyy syvä etsintä oman käytännön ja tutkimus- alueet ja kriittisiä järjestelmiä. Olitpa jatkuvat jälkeen vastikään valmistui taide tai palaavat opiskelemaan muutaman vuoden kuluttua kuin harjoitella artistin (tai työskennellä toisessa liittyvältä alalta), tavoitteenamme on auttaa siirtyä nykyisestä sijainnista, ylittää odotuksesi. Emme usko "talon tyyliin"; Tämä on Art School, jossa tavoitteita tullaan kuulusteltu ja tuettava sekä vuoden lopussa MA näyttely johdonmukaisesti osoittaa etäisyyttä meidän opiskelijat ovat kulkeneet läpi sitoutumisen tässä intensiivikurssille.

Tämä yhden vuoden kokopäiväisen tai kahden vuoden osa-aikaisesti kurssi on vahvistanut Birmingham City University School of Art; säännölliset tarkastukset Quality Assurance Agency ja ulkoisten tarkastajien taata korkeatasoisia ja tuloksia.... [-]


Ma säilyttäminen

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta September 2019 Yhdistynyt kuningaskunta London + 1 lisää

Useiden menestyksekkäiden vuosien jälkeen käynnissä jatkotutkinto Conservation, kaupungin ja Killat Lontoon taidekoulun ylpeänä uuden MA Conservation jotka rinnalle nykyisiä BA (Hons) Conservation Studies kurssi syksystä 2017. Kaikki Conservation kurssit sitten validoitava meidän pitkäaikainen kumppani Birmingham City University. [+]

Useiden menestyksekkäiden vuosien jälkeen käynnissä jatkotutkinto Conservation, kaupungin ja Killat Lontoon taidekoulun ylpeänä uuden MA Conservation jotka rinnalle nykyisiä BA (Hons) Conservation Studies kurssi syksystä 2017. Kaikki Conservation kurssit sitten validoitava meidän pitkäaikainen kumppani Birmingham City University.

Kurssi alkaa syksyllä 2017 keskitytään käytännön säilyttämistä ja tutkimusta, erityisesti tutkii säilyttäminen 3 ulotteinen kulttuuriesineiden puusta, kivestä ja liittyvät materiaalit kuten koriste pinnat. Läheisesti BA, tämä kurssi käsittelee monimutkaisempia projekteja ja korkeamman tason tutkimusta.

Sisältö ja rakenne

Kuten meidän BA (Hons) Conservation Studies kurssi, MA keskittyy suojelusta kolmiulotteiset esineet kiveä ja puuta ja liittyvät materiaalit kuten keramiikka ja kipsi, sekä koriste pintoja. MA liittyy korkea suojeluhankkeita, kehittyneet säilyttäminen tiede, tutkimus, etiikka ja ammattikäytäntöjen. Kurssi huipentuu Kunnianhimoisen käytännön säilyttämistä hanke liitetään laajennettu tutkimus- ja hoito raportti.... [-]