Cookery School at Little Portland Street

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Cookery School lähestymistapa ruoka on yksinkertainen, moderni ja kekseliäs. Rakastamme jaamme ideoita herkullisia kotitekoisia keitto ja jatkuvasti löytää tuoreita inspiraation lähteitä tuoda meidän luokissa, kautta valikot ja toimittajiemme.

Klo Cookery School tunnelma on hauska ja informatiivinen. Tarjoamme tarvittavat taidot tulla luottavainen ja riippumaton kokki ja kaikilla luokilla on hyvin suuri osa kädet käytäntöön.

On aina runsaasti tilaisuus esittää kysymyksiä ja saada ymmärrystä muka vaativia tekniikoita. Jokainen istunto liittyy maistamalla kaikki ruoka, joka on tehty, mikä lisää kykyä tulla ammattitaitoisen kotiin kokki.

Cookery School tärkein, Rosalind Rathouse, on pakkomielle ruokaa. Hän on työskennellyt ammatillinen kokki, ajaa omaa ruoanlaitto liiketoimintaa ja opetti gastronomia sekä aikuisille että lapsille monta vuotta. Hän tuntee hyvin voimakkaasti, että asianmukainen opetus voi innostaa jopa kaikkein unconfident kokki by edesauttaneen ruoanlaitto tekniikoita ja ammattikieltä

Sijainnit

Lontoo

Osoite
W1W 8BW Lontoo, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin