Coventry University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited

Olemme tulevaisuuteen, modernin yliopiston kanssa ennenkin tarjoajana korkeatasoisille ja keskittyminen soveltavaa tutkimusta.

Meidän opiskelijat hyötyvät state-of-the-art laitteet ja tilat kaikilla tieteenaloilla lukien terveys, suunnittelu ja laboratoriot, esittävän taiteen studiot ja laskentakeskuksista. Meillä on valittu isännöimään kolmen kansallisen huippuyksiköt opetusta, jossa on auttanut meitä sijoittamaan huomattavia summia terveyden, muotoilun ja matematiikkaa.

Meidän keskustan kampuksella kehittyy jatkuvasti ja kehittyy, ja meillä on suunnitelmia lisäinvestointeja se tulevina vuosina. Olemme merkittävä läsnäolo Coventry, joka osaltaan kaupungin ystävällinen ja vilkas ilmapiiri ja antaa meille myös mahdollisuuden edistää menestyvää liiketoimintaa kumppanuuksia.

Kautta yhteyksiä etureunan yritysten ja järjestöjen ja julkisen sektorin, meidän opiskelijat voivat käyttää projektin ja sijoitus mahdollisuuksia, jotka parantavat heidän työllistymismahdollisuuksiaan valmistuttuaan.

about_coventry_university_top_header

historia

history_bodyimage

Coventryn yliopisto on pitkä perinne koulutuksen järjestäjä. Meidän juuret jo vuonna Coventry College of Design 1843. Se oli vuonna 1970, että Coventry College of Art sulautui Lanchester College of Technology ja Rugby College of Engineering Technology. Muodostuvan laitoksen kutsuttiin Lanchester ammattikorkeakoulu: 'Lanchester' jälkeen Midlandsin autoteollisuuden edelläkävijä, tohtori Frederick Lanchester, ja 'ammattikorkeakoulun' tarkoitettu 'taitava monissa tieteiden ja taiteiden'.

Vuonna 1987 nimi muutettiin Coventry ammattikorkeakoulun ja vuonna 1992 yliopisto on perustettu Yhdistyneen kuningaskunnan hallituksen lainsäädännön, josta säädetään yliopiston välineen ja sen hallituksen.

Lanchester nimi on säilynyt otsikossa meidän taidegalleria, The Lanchester Galleria, samoin kuin Lanchester kirjastosta.

identiteetti

Feeniks oli myyttinen lintu loistava höyhenpeite, maineikkain elää Arabian Desert. Tarujen olla ainoa laatuaan, feeniks asunut viisi tai kuusi vuosisataa, jonka jälkeen se palanut kuoliaaksi hautajaiset roviolla aromaattisia oksia syttyä auringon ja fanned omaa siivet. Feeniks nousi tuhkasta uudella nuorten elämään läpi toisen jakson.

Tällainen symboli on sopiva muistutus siitä tavasta, jolla kaupungin Coventry uudelleen itsensä kärsittyään tuhoa aikana toisen maailmansodan. Se on symboli, jonka kanssa Coventry University on ylpeä liittyä ja ovat ottaneet omana.

the_university_header

Tietoja meistä

Coventryn yliopistoN asemaa globaalina yliopisto vahvistaa meidän sijoitusta kansainvälisissä liigataulukot ja palautetta opiskelijoiden kokemuksistaan.

Me olemme... tulevaisuuteen suuntautuva moderni yliopistossa.

Me olemme... dynaaminen, globaali ja muutosjohtaminen University Group.

Me olemme... luodaan paremmat futuurit ja on maailman johtava kaikessa mitä teemme

TOP 10 UK YLIOPISTO OPETUKSEN SATISFACTION
Lähde: Guardian University Guide 2017

EI. 2 UK YLIOPISTO elokuvatuotannon ja valokuvaus
Lähde: Guardian University Guide 2017

EI. 2 UK YLIOPISTO vieraanvaraisuudesta, tapahtuma ja matkailun
Lähde: Guardian University Guide 2017

EI. 5 UK YLIOPISTO Talousministeri
Lähde: Guardian University Guide 2017

EI. 9 UK yliopiston maantieteen ja Environmental Studies
Lähde: Guardian University Guide 2017

EI. 9 UK yliopiston Sairaanhoitajat ja kätilöt
Lähde: Guardian University Guide 2017

National Student Survey (NSS) 2016

NSS on kansallinen aloite, toteutetaan vuosittain vuodesta 2005. Kysely toimii kaikissa julkisesti rahoitettua korkeakouluissa (korkeakoulut) Englannissa, Walesissa, Pohjois-Irlannissa, ja osallistumalla korkeakoulut Skotlannissa. Tutkimuksessa kysytään viimeinen vuosi opiskelijaa antamaan palautetta kursseja kansallisesti tunnustettu muodossa, opiskelijat joustaviin kursseista pyydetään osallistumaan niiden loppupuolella niiden tietenkään mutta ei välttämättä viimeisellä luokalla. On 22 ydinkysymyksiin, jotka koskevat seuraavia näkökohtia opiskelijan oppimiskokemus:

  • opetus minun kurssi;
  • arviointi ja palaute;
  • akateemista tukea;
  • organisointi ja hallinta;
  • oppimisresurssit;
  • henkilökohtaista kehitystä;
  • Yleinen tyytyväisyys.
NSSstats
Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso MA » Katso MSc »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MA

Ma Digitaalisen Markkinoinnin

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Coventry

Digitaalinen markkinointi on ainutlaatuinen kurinalaisuutta, joka soveltaa uusinta teknologiaa parantaa organisaation ponnisteluja harjoittaa kuluttajien, kumppaneiden ja muiden sidosryhmien kanssa. Organisaatiot vaativat ja etsivät päteviä työntekijöitä, jotka ovat nykyisen tietämyksen ja taitoja kehittää luovia markkinoinnin ratkaisuja digitaalisessa maailmassa. [+]

Kurssi alkaa syyskuussa 2017 mennessä. Digitaalinen markkinointi on ainutlaatuinen kurinalaisuutta, joka soveltaa uusinta teknologiaa parantaa organisaation ponnisteluja harjoittaa kuluttajien, kumppaneiden ja muiden sidosryhmien kanssa. Organisaatiot vaativat ja etsivät päteviä työntekijöitä, jotka ovat nykyisen tietämyksen ja taitoja kehittää luovia markkinoinnin ratkaisuja digitaalisessa maailmassa. MIKSI tämä kurssi? Digital Marketing MA tutkinto antaa koulutusohjelman varustaa sinulle teoreettista tietoa, henkisen puitteet ja käytännön osaamista, jota nykypäivän organisaatioiden menestyä hallintaan online läsnäolo. Ohjelmassa käsitellään miten hallita sosiaalisen median, ymmärtäminen kuluttajien digitaalisena, rakennuksen online-yhteisöissä, web design, ja analyysi, luoda ja toteuttaa digitaalisia kampanjoita. Organisaatiot etsivät yhä käyttää digitaalitekniikkaa, online-markkinoinnin ja sosiaalisen median tavoitat asiakkaidensa kanssa. Näin yritykset ymmärtämään asiakkaiden, luoda online suusanallisesti ja vähentää operatiivisia kustannuksia käyttämällä, usein ilmaisia, alustoille. Opiskelija analysoi uusinta web-suunnitteluun ohjelmistojen käytäntö web alustoja ja bloggaaminen tekniikoita, jotta voidaan kehittää taitojaan manipuloimalla uuden median markkinoinnin ja mainonnan sovelluksia käyttämällä DigiComm laboratoriossa. Kurssilla pyritään myös tarjota tietoja käytetystä tekniikoita digitaalisen markkinoinnin ja ymmärrystä kehityksen ja suunnan sosiaalisen median. Ohjelman pitäisi valittaa opiskelijoille kiinnostunut lisäämään molemmissa ymmärrystä digitaalisen markkinoinnin yleisesti ja strateginen sosiaalisen median käyttöä. Se tarjoaa mahdollisuuksia työskennellä elävien hankkeisiin, jotta opiskelijat voivat hankkia lisää kokemusta auttaa sinua työpaikalla. Jäsenyydet: Mitä minä opin? Kurssin tavoitteena on antaa sinulle taitoja: soveltaa ja arvioida kriittisesti saatuja tietoja ja taitoja sekä teorian ja käytännön asiantuntija markkinoinnin, mainonnan ja brändin alueilla; käytettävä asianmukaisia ​​analyysien välineitä kriittisesti arvioimaan markkinointi- ja / tai mainontaan ongelmia ja kehittää sopivia ratkaisuja; kehittää kykyä pohtia hankittujen taitojen itseohjautuvuutta ja riippumattomuus; strategisesti analysoida erilaisia ​​kansainvälisiä markkinointitilanteissa kautta altistuminen eri tosielämän liiketoimintaa tapauksissa puhujia... [-]

MSc

MSC Globaalin Logistiikan Hallinta

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta January 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Coventry + 1 lisää

Tämä kurssi tarjoaa opiskelijoille hyvin tunnustettu pätevyys, jonka avulla ne hakea monenlaisia ​​työpaikkojen logistiikka-, jakelu-, kuljetus-, varastointi-, kuljetusten hallinta, konsultointi ja muiden asiaan liittyvien alojen. [+]

Kurssi alkaa syyskuussa 2017 ja tammikuu 2018. Kurssi koodi osa-aikaisesti kurssi on ECT118 ja täysipäiväistä on ECT117. Tämä kurssi tarjoaa opiskelijoille hyvin tunnustettu pätevyys, jonka avulla ne hakea monenlaisia ​​työpaikkojen logistiikka-, jakelu-, kuljetus-, varastointi-, kuljetusten hallinta, konsultointi ja muiden asiaan liittyvien alojen. Kurssin tavoitteena on varustaa sinulle tietoa, teknistä asiantuntemusta ja luottamusta tulla osaava ja omavarainen logistiikan ammattilainen. Ainutlaatuinen aktiivisuus johtama oppiminen "lähestymistapaa ja yhteistyötä teollisuuden kanssa antaa sinulle käytännön taitoja ja strategista oivalluksia tärkeitä näkökohtia ammatin. Työtyytyväisyys ja palkkiot näkymät ovat erinomaiset, korkea työnantaja kysyntä logistiikan tutkinnon ylittävästä tarjontaa pätevän hakijoiden suurimmassa osassa maailmaa. Kurssi on täysin hyväksilukea jota Chartered Institute logistiikkatalouden (CILT) ja se on suunniteltu vastaamaan tarpeisiin valmistuneiden ja ammattilaisten keskuudessa tarjoamalla sekä kokopäiväisten ja osa-aikaiset opinnot reitit, jolloin eteneminen täysjäsenyyteen CILT. MIKSI tämä kurssi? Tämä kurssi on tulevaa uraa sen painopiste. Keskeistä kurssin on erittäin vahva ja yritysten välisiä yhteyksiä kehitetään ohjelma vierailevien teollisuuden asiakkaiden ja asiakas-pohjainen yksittäisten projektityötä. Kurssi parantaa kykyä ajatella kriittisesti ja soveltaa teknistä tietämystä ratkaisua tosielämän logistisia ongelmia sekä yksittäisinä että ryhmän jäsenenä. Meidän "toiminta-led oppimisen lähestymistapa antavat sinulle monenlaisia ​​käytännön taitoja, analyysimenetelmiä ja tutkimusresursseja, jotta voit hallita tehokkaasti eri käyttötilanteissa asetuksia ja hyödyntää tulevaisuuden mahdollisuuksia. Tärkeämpää on, että Global Leadership Program (GLP) tarjoaa sinulle lukuisia mahdollisuuksia verkostoitua, kysymys ja oppia arvostetut ylempien johtajien ja esimiesten. Tämä auttaa sinua oppimaan onnistuneista malleista ja tarttua tilaisuuksiin maksimoida oman potentiaalinsa ja urakehitykseen tulevaisuudessa. Kutsumme sinut hyödyntää meidän korkealaatuista oppimisympäristö, joka ulottuu kauas luokkahuoneen ja sisältää: uusi state-of-the-art £ 55m Engineering and Computing rakentaminen; meidän... [-]

Msc Rikosteknisen Computing

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi January 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Coventry

Jatkaa jännittävän ja asiantuntija uran oikeuslääketieteen computing sinun tarvitse hankkia erityisasiantuntemusta ja osaamista, joka voidaan saavuttaa meidän MSc Oikeuslääketieteen Computing. Kurssilla käsitellään erilaisia ​​taitoja, jotka ovat välttämättömiä hakuun atk-pohjainen tietojen rikostutkimuksissa. [+]

Kurssi alkaa syyskuussa 2017 ja tammikuu 2018. Jatkaa jännittävän ja asiantuntija uran oikeuslääketieteen computing sinun tarvitse hankkia erityisasiantuntemusta ja osaamista, joka voidaan saavuttaa meidän MSc Oikeuslääketieteen Computing. Kurssilla käsitellään erilaisia ​​taitoja, jotka ovat välttämättömiä hakuun atk-pohjainen tietojen rikostutkimuksissa. MIKSI tämä kurssi? Vierailevia luennoitsijoita teollisuudesta tietoa tuovat state-of-the-art kehitys ja tapaustutkimuksia. Masters hanke voidaan toteuttaa joko sijoittumista ulkopuolisen organisaation tai ottaa jonkin yliopiston tutkimusryhmät. Sen suoritettuaan Kurssilla voitaisiin esittää asiantuntijana tai auttaa ratkaisemaan rikoksia. Mitä minä opin? Tämä kurssi antaa sinulle vankkoja olennaista laitteiden ja ohjelmistojen järjestelmien formaatteja, protokollia ja standardeja. On kattavuus olennaista koskevan lainsäädännön kaikkia näkökohtia atk-pohjainen tiedon. Keskipisteenä ohjelmassa on syvällinen kattavuus käytettävissä työkaluja ja tekniikoita olen tutkinut erilaisia ​​atk-pohjainen tietolähteitä. Kurssi on kaksi osaa: opetti moduuleja ja Master Project. Onnistuneen opetti moduuleja, johon kuuluu kahdeksan yhden moduulien tutkimuksen johtaa myöntämistä jatkotutkinto, ja jos sopiva suorituskyky saavutetaan, mahdollistaa etenemisen päälle Masters hanke. Opetti moduuleja Oikeuslääketieteelliset Computing menetelmät (kaksinkertainen); Verkko ja Mobile Forens (double); Internet ja tietoturva (double); Eettiset Hakkerointi; Yksittäiset Research Project. Sen lisäksi vankkoja olennaista laitteiden ja ohjelmistojen järjestelmien formaatteja, protokollia ja standardeja, on kattavuus olennaista koskevan lainsäädännön kaikkia näkökohtia atk-pohjainen tiedon. Mahdollisuuksien vierailuluentoja tullaan antamaan teollisuuden yhteyksiä noin state-of-the-art kehitys ja tapaustutkimuksia. Masters Project Loppuvaiheessa Kurssin edellyttää loppuun maisterin projekti, johon on liityttävä suoraan potilaalle tutkitaan. Saattamaan tämän onnistuneesti opiskelija kehittää vankka kyky tehdä tutkimusta. Hanke voidaan toteuttaa joko sijoittumista ulkopuolisen organisaation tai ottaa jonkin yliopiston tutkimusryhmät. MSc hanke palvelee yhdistää, soveltaa ja kehittää edelleen eri osa sisällä opetti osa ohjelmaa. SISÄÄNPÄÄSYVAATIMUKSET Päästäksesi kurssin täytyy olla... [-]

Ota yhteyttä
Asiointiosoite
Coventry University
Priory Street

Coventry, Englanti, CV1 5FB GB
Sosiaalinen media