Coventry University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited

Olemme tulevaisuuteen, modernin yliopiston kanssa ennenkin tarjoajana korkeatasoisille ja keskittyminen soveltavaa tutkimusta.

Meidän opiskelijat hyötyvät state-of-the-art laitteet ja tilat kaikilla tieteenaloilla lukien terveys, suunnittelu ja laboratoriot, esittävän taiteen studiot ja laskentakeskuksista. Meillä on valittu isännöimään kolmen kansallisen huippuyksiköt opetusta, jossa on auttanut meitä sijoittamaan huomattavia summia terveyden, muotoilun ja matematiikkaa.

Meidän keskustan kampuksella kehittyy jatkuvasti ja kehittyy, ja meillä on suunnitelmia lisäinvestointeja se tulevina vuosina. Olemme merkittävä läsnäolo Coventry, joka osaltaan kaupungin ystävällinen ja vilkas ilmapiiri ja antaa meille myös mahdollisuuden edistää menestyvää liiketoimintaa kumppanuuksia.

Kautta yhteyksiä etureunan yritysten ja järjestöjen ja julkisen sektorin, meidän opiskelijat voivat käyttää projektin ja sijoitus mahdollisuuksia, jotka parantavat heidän työllistymismahdollisuuksiaan valmistuttuaan.

about_coventry_university_top_header

historia

history_bodyimage

Coventryn yliopisto on pitkä perinne koulutuksen järjestäjä. Meidän juuret jo vuonna Coventry College of Design 1843. Se oli vuonna 1970, että Coventry College of Art sulautui Lanchester College of Technology ja Rugby College of Engineering Technology. Muodostuvan laitoksen kutsuttiin Lanchester ammattikorkeakoulu: 'Lanchester' jälkeen Midlandsin autoteollisuuden edelläkävijä, tohtori Frederick Lanchester, ja 'ammattikorkeakoulun' tarkoitettu 'taitava monissa tieteiden ja taiteiden'.Vuonna 1987 nimi muutettiin Coventry ammattikorkeakoulun ja vuonna 1992 yliopisto on perustettu Yhdistyneen kuningaskunnan hallituksen lainsäädännön, josta säädetään yliopiston välineen ja sen hallituksen.

Lanchester nimi on säilynyt otsikossa meidän taidegalleria, The Lanchester Galleria, samoin kuin Lanchester kirjastosta.

identiteetti

Feeniks oli myyttinen lintu loistava höyhenpeite, maineikkain elää Arabian Desert. Tarujen olla ainoa laatuaan, feeniks asunut viisi tai kuusi vuosisataa, jonka jälkeen se palanut kuoliaaksi hautajaiset roviolla aromaattisia oksia syttyä auringon ja fanned omaa siivet. Feeniks nousi tuhkasta uudella nuorten elämään läpi toisen jakson.

Tällainen symboli on sopiva muistutus siitä tavasta, jolla kaupungin Coventry uudelleen itsensä kärsittyään tuhoa aikana toisen maailmansodan. Se on symboli, jonka kanssa Coventry University on ylpeä liittyä ja ovat ottaneet omana.

the_university_header

Tietoja meistä

Coventryn yliopistoN asemaa globaalina yliopisto vahvistaa meidän sijoitusta kansainvälisissä liigataulukot ja palautetta opiskelijoiden kokemuksistaan.

Me olemme... tulevaisuuteen suuntautuva moderni yliopistossa.

Me olemme... dynaaminen, globaali ja muutosjohtaminen University Group.

Me olemme... luodaan paremmat futuurit ja on maailman johtava kaikessa mitä teemme

TOP 10 UK YLIOPISTO OPETUKSEN SATISFACTION
Lähde: Guardian University Guide 2017

EI. 2 UK YLIOPISTO elokuvatuotannon ja valokuvaus
Lähde: Guardian University Guide 2017

EI. 2 UK YLIOPISTO vieraanvaraisuudesta, tapahtuma ja matkailun
Lähde: Guardian University Guide 2017

EI. 5 UK YLIOPISTO Talousministeri
Lähde: Guardian University Guide 2017

EI. 9 UK yliopiston maantieteen ja Environmental Studies
Lähde: Guardian University Guide 2017

EI. 9 UK yliopiston Sairaanhoitajat ja kätilöt
Lähde: Guardian University Guide 2017

National Student Survey (NSS) 2016

NSS on kansallinen aloite, toteutetaan vuosittain vuodesta 2005. Kysely toimii kaikissa julkisesti rahoitettua korkeakouluissa (korkeakoulut) Englannissa, Walesissa, Pohjois-Irlannissa, ja osallistumalla korkeakoulut Skotlannissa. Tutkimuksessa kysytään viimeinen vuosi opiskelijaa antamaan palautetta kursseja kansallisesti tunnustettu muodossa, opiskelijat joustaviin kursseista pyydetään osallistumaan niiden loppupuolella niiden tietenkään mutta ei välttämättä viimeisellä luokalla. On 22 ydinkysymyksiin, jotka koskevat seuraavia näkökohtia opiskelijan oppimiskokemus:

  • opetus minun kurssi;
  • arviointi ja palaute;
  • akateemista tukea;
  • organisointi ja hallinta;
  • oppimisresurssit;
  • henkilökohtaista kehitystä;
  • Yleinen tyytyväisyys.
NSSstats
Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso FM-tutkinnot » Katso MSc-tutkinnot » Katso BA-tutkinnot » Katso BSc-tutkinnot »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MA

Ma Digitaalisen Markkinoinnin

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Coventry

Digitaalinen markkinointi on ainutlaatuinen kurinalaisuutta, joka soveltaa uusinta teknologiaa parantaa organisaation ponnisteluja harjoittaa kuluttajien, kumppaneiden ja muiden sidosryhmien kanssa. Organisaatiot vaativat ja etsivät päteviä työntekijöitä, jotka ovat nykyisen tietämyksen ja taitoja kehittää luovia markkinoinnin ratkaisuja digitaalisessa maailmassa. [+]

Kurssi alkaa syyskuussa 2017 mennessä.

Digitaalinen markkinointi on ainutlaatuinen kurinalaisuutta, joka soveltaa uusinta teknologiaa parantaa organisaation ponnisteluja harjoittaa kuluttajien, kumppaneiden ja muiden sidosryhmien kanssa. Organisaatiot vaativat ja etsivät päteviä työntekijöitä, jotka ovat nykyisen tietämyksen ja taitoja kehittää luovia markkinoinnin ratkaisuja digitaalisessa maailmassa.

MIKSI tämä kurssi?

Digital Marketing MA tutkinto antaa koulutusohjelman varustaa sinulle teoreettista tietoa, henkisen puitteet ja käytännön osaamista, jota nykypäivän organisaatioiden menestyä hallintaan online läsnäolo. Ohjelmassa käsitellään miten hallita sosiaalisen median, ymmärtäminen kuluttajien digitaalisena, rakennuksen online-yhteisöissä, web design, ja analyysi, luoda ja toteuttaa digitaalisia kampanjoita.... [-]


MSc

MSC Globaalin Logistiikan Hallinta

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Coventry + 1 lisää

Tämä kurssi tarjoaa opiskelijoille hyvin tunnustettu pätevyys, jonka avulla ne hakea monenlaisia ​​työpaikkojen logistiikka-, jakelu-, kuljetus-, varastointi-, kuljetusten hallinta, konsultointi ja muiden asiaan liittyvien alojen. [+]

Kurssi alkaa syyskuussa 2017 ja tammikuu 2018.

Kurssi koodi osa-aikaisesti kurssi on ECT118 ja täysipäiväistä on ECT117.

Tämä kurssi tarjoaa opiskelijoille hyvin tunnustettu pätevyys, jonka avulla ne hakea monenlaisia ​​työpaikkojen logistiikka-, jakelu-, kuljetus-, varastointi-, kuljetusten hallinta, konsultointi ja muiden asiaan liittyvien alojen.

Kurssin tavoitteena on varustaa sinulle tietoa, teknistä asiantuntemusta ja luottamusta tulla osaava ja omavarainen logistiikan ammattilainen. Ainutlaatuinen aktiivisuus johtama oppiminen "lähestymistapaa ja yhteistyötä teollisuuden kanssa antaa sinulle käytännön taitoja ja strategista oivalluksia tärkeitä näkökohtia ammatin.... [-]


Msc Rikosteknisen Computing

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Coventry

Jatkaa jännittävän ja asiantuntija uran oikeuslääketieteen computing sinun tarvitse hankkia erityisasiantuntemusta ja osaamista, joka voidaan saavuttaa meidän MSc Oikeuslääketieteen Computing. Kurssilla käsitellään erilaisia ​​taitoja, jotka ovat välttämättömiä hakuun atk-pohjainen tietojen rikostutkimuksissa. [+]

Kurssi alkaa syyskuussa 2017 ja tammikuu 2018.

Jatkaa jännittävän ja asiantuntija uran oikeuslääketieteen computing sinun tarvitse hankkia erityisasiantuntemusta ja osaamista, joka voidaan saavuttaa meidän MSc Oikeuslääketieteen Computing.

Kurssilla käsitellään erilaisia ​​taitoja, jotka ovat välttämättömiä hakuun atk-pohjainen tietojen rikostutkimuksissa.

MIKSI tämä kurssi?

Vierailevia luennoitsijoita teollisuudesta tietoa tuovat state-of-the-art kehitys ja tapaustutkimuksia.

Masters hanke voidaan toteuttaa joko sijoittumista ulkopuolisen organisaation tai ottaa jonkin yliopiston tutkimusryhmät.

Sen suoritettuaan Kurssilla voitaisiin esittää asiantuntijana tai auttaa ratkaisemaan rikoksia.... [-]