Cranfield School of Management

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Cranfield School of Management on maailman johtava johdon koulutuksen, tutkimuksen ja konsultoinnin alalla yli 50 vuotta, Cranfield School of Management se on yksinomaan jatko-korkeakoulu, jonka tehtävänä on parantaa johtamiskäytäntöjä. Meillä on maailmanlaajuinen maine kehittää korkean suorituskyvyn johtajia tekniikan ja johtamisen alalla - rohkaisemalla heitä muuttamaan organisaatioitaan ja laajempaa yhteiskuntaa.

Vahvoista yhteyksistämme teollisuuteen tunnettu Cranfield on sekä liiketoimintaa että yritystoimintaa. Olemme maailmanluokan tutkimuksen, asiantuntemuksen ja opetuksen keskus, joka tarjoaa käytännön johtamisratkaisuja monenlaisilla toimilla, mukaan lukien johtaminen, talous, markkinointi ja logistiikka.

Olemme yksi koulujen eliittiryhmistä maailmanlaajuisesti, jotta voimme järjestää kolminkertaisen akkreditoinnin AACSB Internationalilta (Association to Advance Collegiate Schools of Business), EQUIS (European Quality Improvement System) ja AMBA (Association of MBAs).

Mikä tekee Cranfield School of Management ainutlaatuisesta?

  • Verraton opetuskokemus. Tutoriryhmässäsi on enintään kuusi opiskelijaa, mikä varmistaa tiiviin yhteydenpidon ja jatkuvan tuen.
  • Kypsä oppimisympäristö. Koska olemme vain jatkotutkinto-yliopisto, sinua ympäröivät samanhenkiset henkilöt, joiden tavoitteena on menestyä valitsemassaan urassa.
  • Urakeskeinen oppiminen. Koska opetus on keskittynyt yksinomaan jatko- ja johtotason käyttöön, se on suunniteltu vaalimaan käytännön liiketoimintataitojasi ja itseluottamustasi, ja siinä korostetaan valtavasti todellisen maailman haasteita.
  • Laaja alumniverkosto. Liitytte 65 000 tutkinnon suorittaneeseen verkostoomme, joista monilla on nyt vanhempi rooli joissain maailman johtavista organisaatioista. Olemme Yhdistyneessä kuningaskunnassa toiseksi suurin tutkinnon suorittaneiden työllistymisen suhteen (DLHE-pitkittäistutkimus, 2017).

Cranfield School of Management toimii jatkuvasti hyvin suurten koulujen ja ohjelmien erityisissä sijoituksissa, mikä vahvistaa asemaamme globaalin johtamisen kouluna.

Napsauta tätä nähdäksesi kaikki sijoituksemme

Tulevat uranäkymät

Meidän Alumniemme

Cranfield-yliopistossa on yli 65 000 alumnia. Cranfieldillä olemme sitoutuneet tarjoamaan maailmanluokan ohjelman, joka sisältää osallistavia ja elinikäisiä palveluita alumneillemme. Lisätietoja alumnistamme .

Huomattavia Cranfield-alumneja

Warren East, Rolls-Roycen toimitusjohtaja; John McFarlane, Barclaysin toimitusjohtaja; Ombola Johnson, Nigerian viestintätekniikan ministeri; Charlie Mayfield, John Lewis -kumppanuuden puheenjohtaja; ja Garry Copeland, toimitusjohtaja - Operations, British Airways.

Sijainti

Cranfieldin yliopiston kampus on 40 minuutin päässä Lontoon keskustasta junalla. Lähimmät kaupungit ovat Milton Keynes ja Bedford. Lontoon Lutonin lentokenttä on lähinnä yliopistoa, kun taas Heathrow'n, Gatwickin ja Stanstedin pääsee helposti junan ja linja-autolla.

Cranfieldin puolustus ja turvallisuus on noin 50 minuutin päässä Lontoosta junalla ja noin 25 minuutin päässä Bristolista junalla. Bath, Cheltenham, Bristol ja Oxford ovat kaikki tunnin ajomatkan päässä ja Lontoo alle kahden tunnin ajomatkan päässä.

majoitus

Tarjoamme sekä ruokailun että itsepalvelun kampuksmajoituksessa asuinsalista jaettuihin taloihin, huoneistoja pariskunnille taloihin perheille.

Yliopisto voi myös auttaa löytämään yksityismajoitusta lähikaupunkeihin ja kyliin. Shrivenhamin kampuksen yliopistohuoneet on yleensä varattu sotilasopiskelijoille.

Käy verkkosivuillamme saadaksesi lisätietoja majoituksesta

Sijainnit

Cranfield

Cranfield School of Management

Osoite
Cranfield School of Management
Cranfield

MK43 0AL Cranfield, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta
Puhelin
+44 1234 758081

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Akkreditoinnit