Cranfield University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Cranfield on jatko asiantuntija tutkimuksen ja opetuksen tieteen, tekniikan, teknologian ja hallinta. Kuten yksi alkuun viisi tutkimuspainotteisena Britanniassa, teemme merkittävää eroa todellisessa maailmassa ja teemme tämän toimimalla yhteistyössä joidenkin maailman suurin järjestöt.

Cranfield on maailman johtava vuonna osuuttaan maailman innovaatioita. Meidän painotetaan ilmailu-, elintarviketalous, puolustus ja turvallisuus, ympäristötekniikka, johtaminen, valmistus- ja liikennejärjestelmien aloilla, olemme muuttaneet tapaa yhteiskunta ajattelee, toimii ja oppii.

Me synnyttää osaamista ja siirtää, kääntää sen yhteiskunnan hyödyksi. Yhteistyökumppanimme, mikro pk suurin blue-chip monikansallisten, hallitukset ympäri maailmaa kansalaisjärjestöille ja hyväntekeväisyysjärjestöt, kerro meille tämä on mitä he arvostavat noin Cranfield.

Innovaatio on osa Cranfield "yhteiseen DNA, kehittynyt yli 60 vuoden sitoutumista tähän esityslistan.

Työmme tiedottaa politiikkaa hallitukset ja tuottaa uusia teknologioita ja tuotteita kaupankäynnin maailmassa. Me hyödyntää pooliin tutkimus- ja konsultointipalveluja tarjota opiskelijoille erottuva "reaalimaailman" oppimisympäristö, jonka avulla ne voivat kehittää ammattilaisina ja siirtää uutta tietoa maailmantaloudessa. Tämä on aina ollut "Cranfield tavalla", mutta se ei ole koskaan ollut tärkeämpää kuin nykymaailmassa.

Erikoisalansa

ilmailu Maa- ja elintarviketalouden Puolustus ja turvallisuus Energia ja teho Ympäristöteknologia Johtaminen valmistus Transport Systems vesi

Cranfield tietoja ja lukuja

Opiskelija numerot

Olemme ylpeitä kansainvälistä kulttuuria, toivottaa opiskelijaa 106 maasta.

Henkilöstön määrä

Onnistuminen Cranfieldin lepää tiedot, taidot ja kyvyt henkilökuntamme jotka ovat avainasemassa kilpailuetua.

rahoittaa

Meidän tulot leviää opetusta, tutkimusta ja muuta toimintaa.

Opetus ja tutkimus

Cranfield on eteenpäin ajattelua laitokselle, jossa poikkeuksellinen opetuksen ja tutkimuksen johtaa maailmaa muuttavan ratkaisuja.

University sarjataulukon rankingissa

Yliopiston sarjataulukon on luotu auttamaan opiskelijoita kirjoittamalla korkeakoulujen ja kattaa laitokset, jotka tarjoavat sekä perus-ja jatko-opintoihin.

YMPÄRISTÖ

Olemme asettaneet itsellemme haastava tavoite vähentää hiilijalanjälkeä 50% vuoteen 2020 mennessä, mikä on kunnianhimoisin tavoite Britanniassa yliopistoihin.

Meidän Heritage

Teema kulkee läpi Cranfield n 60-vuotisen historian on sitoutunut ja intohimo soveltavaa tutkimusta, joka tekee eron maailmalle tieteen, teknologian ja hallinta. Edelläkävijä Cranfieldin yliopisto oli College of Ilmailu, Perustettiin vuonna 1946 ja sijoitettu RAF asemalle Cranfield, Bedfordshire. Kautta 1950 ja 1960, kehittäminen monia näkökohtia lentokoneiden tutkimus ja suunnittelu johti huomattavaa kasvua ja monipuolistumista muihin teknologioihin ja teollisuuteen ja hallinta.

Vuonna 1969, College of Aeronautics tuli Cranfield Institute of Technology sisällytetty Royal Charter täysin tutkintoon johtavassa valtuuksia, ja uusia osastoja perustettiin kattamaan työtä uusien aiheiden kuten Cranfield School of Management.

Viimeisten kolmenkymmenen vuoden aikana on tapahtunut huomattavaa edistymistä, mukaan lukien akateemisen kumppanuuden Defence Academy, Iso-Britannia, klo Shrivenham Wiltshire. Tuloksena on, että Cranfield on kasvanut suurin keskus Euroopassa soveltavan tutkimuksen, kehittämisen ja suunnittelun.

Cranfield palkinnot ja rankingissa

Vastaanottaminen palkintoja

Organisaatiot ympäri maailmaa ovat tunnustaneet Cranfield huippuosaamista opetuksen ja tutkimuksen. Tunnustukset vaihtelevat jotka meille antaman Royal Anniversary Trust joka palkintoja Kuningattaren Anniversary palkinnon täydennys- ja korkeakoulutuksesta, Niille tehdään yksittäisille henkilöstön jäsenten ja osastojen.

Sekä palkintoja ja huomionosoituksia, olemme myös tunnustettu tutkimus- rankingissa kuten Research Excellence Framework (REF), joka vuonna 2014, arvioidaan, että 81% tutkimukseen Cranfield yliopistossa on maailman johtava tai kansainvälisesti erinomainen.

Liigan taulukot

On syytä korostaa, että yliopistojen sarjataulukon luotu auttamaan opiskelijoita kirjoittamalla korkeakoulujen, kansi tarjoavien laitosten sekä perus- ja jatko-opintoihin. Koska meillä ei ole perustutkintoa ohjelmia ja ovat kokonaan jatko, Cranfieldin yliopisto ei useinkaan sisälly sarjataulukon rankingissa. Kauppakorkeakoulujen rankataan eri tavalla ja liiketoimintamme koulu johdonmukaisesti toimii hyvin Business School Rankings.

Giving palkintoja

Esitämme palkinnot organisaatioille joitakin alueita, joissa olemme erikoistuneet. Tällaisia ​​ulkoisia palkinnot Paras Factory Awards joissa yhdistetään parhaiden valmistajien maan jakamaan parhaita käytäntöjä ja juhlia saavutuksia, ja mikä auttaa varmistamaan Britannian teollisuus on kärjessä.

Joka vuosi me tunnustamme myös huippuosaamista meidän ylioppilaskunnassa läpi erilaisia ​​palkintoja esitetään meidän valmistumisen seremonioita.

Päätellen palkintoja

Kaliiperi ja osaamista henkilöstömme tarkoittaa, että ne ovat usein kutsutaan jäseniksi ulkoisten päätellen paneelit teollisuuteen liittyviä palkintoja antaa muille tunnustuksena niiden menestyksen.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso MSc-tutkinnot » Katso Kurssit »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MSc

Diplomi-insinööri Advanced Mechanical Engineeringissa

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 3 vuotta October 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Swindon Cranfield + 2 lisää

Yleinen mekaanisen tekniikan kurssi, joka on erityisen tärkeä energia- ja liikennealalle, mukaan lukien koneenrakennuksen suunnittelu ja arviointi. Opiskelija oppii projektinhallinnan, suunnittelun, tietokoneavusteisen koneenrakennuksen, koneiden käytön ja optimoinnin, rakenteellisen mekaniikan ja eheyden. [+]

Yleinen mekaanisen tekniikan kurssi, joka on erityisen tärkeä energia- ja liikennealalle, mukaan lukien koneenrakennuksen suunnittelu ja arviointi. Opiskelija oppii projektinhallinnan, suunnittelun, tietokoneavusteisen koneenrakennuksen, koneiden käytön ja optimoinnin, rakenteellisen mekaniikan ja eheyden.

Kenelle se on?

Cranfieldin erikoistunut konetekniikka on ainutlaatuinen, koska se tarjoaa laajan valikoiman mekaniikkaprojekteja, joissa on lisäominaisuus hallintomakuista. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden parantaa mekaniikka-osaamistasi, jotta uraasi kehitettäisiin suurien teknisten projektien hallintaan.

Johdon, viestinnän, tiimityöskentelyn ja tutkimustyön lisäksi sinulla on vähintään seuraavat opintojaksot:... [-]


Elektronisen Sodankäynnin, Tietotekniikan Ja Tietotekniikan Tutkinnot

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 11 - 60 kuukautta August 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Swindon Cranfield + 2 lisää

Kurssit kattavat joukon aiheita, jotka liittyvät sotilaallisiin järjestelmiin, sotilasviestintään ja sotilaallisiin elektronisiin järjestelmiin, joiden tarkoituksena on kehittää ammattilaisia, jotka pystyvät tehokkaasti hallitsemaan ja hyödyntämään kyberavaruuden uhkia ja mahdollisuuksia organisaatiotasolla. [+]

Sähköisen sodankäynnin, informaation ja tietotekniikan tutkinnotPgCert in Sensor Electronic Warfare

Tämä PgCert kattaa joukon sotilaallisiin järjestelmiin liittyviä sähköisen sodankäynnin aiheita, jotka kattavat sotilaallisen tutkan, elektro-optiikan ja infrapunasensorijärjestelmän määrittelyn, analysoinnin, kehittämisen, hankinnan ja teknisen hallinnan.

Kesto: 3 vuotta Osa-aikainen

Kenelle se on?

Tämä PgCert on suunniteltu puolustusvoimien virkailijoille sekä tutkijoille ja teknisille virkamiehille valtion puolustuslaitoksissa ja puolustusteollisuudessa.

Valmistuneet saavuttavat korkean tason ymmärrystä ja yksityiskohtaista tietämystä sotilaallisista viestintä- ja anturijärjestelmistä erityisesti sähköisessä sodankäynnissä.... [-]


Ilmaliikenteen Hallinnan Maisteriohjelma (Executive)

Opetus kampuksella Osa-aikainen 2 - 3 vuotta July 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Swindon Cranfield + 1 lisää

Suunniteltu tarjoamaan sinulle taitoja menestykselliseen uraan lentoliikenteen eri aloilla, mukaan lukien lentoyhtiöt, lentoyhtiöt ja viranomaiset, siviili-ilmailun osastot, lentoliikennealan konsultit ja ilmailu- ja avaruusalan yritykset. Tämä osa-aikainen joustava Executive-kurssi, joka on saatavilla joko Cranfieldissä tai Singaporessa (Singapore Aviation Academy), kattaa laajan valikoiman johtamisstrategisia kysymyksiä, joiden avulla voit edetä uraasi lentoliikennealalla. Keskity kohteisiin, jotka sopivat yksilöllisiin intresseihisi ja urasuunnitelmiisi, samalla kun pysyt työelämässä. [+]

Suunniteltu tarjoamaan sinulle taitoja menestykselliseen uraan lentoliikenteen eri aloilla, mukaan lukien lentoyhtiöt, lentoyhtiöt ja viranomaiset, siviili-ilmailun osastot, lentoliikennealan konsultit ja ilmailu- ja avaruusalan yritykset.

Tämä osa-aikainen joustava Executive-kurssi, joka on saatavilla joko Cranfieldissä tai Singaporessa (Singapore Aviation Academy), kattaa laajan valikoiman johtamisstrategisia kysymyksiä, joiden avulla voit edetä uraasi lentoliikennealalla. Keskity kohteisiin, jotka sopivat yksilöllisiin intresseihisi ja urasuunnitelmiisi, samalla kun pysyt työelämässä.

Kenelle se on?

Luodaan vastaamaan joustavampaa lennonjohdon opettamista koskevaa kysyntää. Tämä kurssi soveltuu niille, jotka tarvitsevat laajaa tietoa lentoliikenteen hallinnan strategisista kysymyksistä samalla, kun he pysyvät kokopäivätyössä. Se yhdistää pakollisen lentoliikenteen perusopetuksen, jossa keskitytään enemmän johtamiseen ja henkilökohtaiseen kehitykseen, mukaan lukien johtamis-, vuorovaikutus-, talous- ja analyyttiset taidot. Nopeuttaa urakehitystäsi keskittymällä aiheisiin, jotka sopivat yksilöllisiin intresseihisi ja urasuunnitelmiisi.... [-]


Ilmatieteen Maisteriohjelma

Opetus kampuksella Osa-aikainen 2 - 3 vuotta September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Swindon Cranfield + 1 lisää

Lentokelpoisuus on lentoliikenteen kehityksen kärjessä. On erittäin tärkeää, että henkilökunnalla on riittävästi tietoa ja taitoa soveltaa periaatteita lentokoneiden suunnittelussa, valmistuksessa, käytössä ja ylläpidossa sekä lentokelpoisuuden kehittämiseen että ylläpitoon. Tätä osa-aikaista kurssia on kehitetty täyttämään pätevän lentokelpoisuuden asiantuntijoiden kysynnän ja käsittelemään ilma-alusten suunnittelua, rakentamista, käyttöä ja kunnossapitoa. [+]

Lentokelpoisuus on lentoliikenteen kehityksen kärjessä. On erittäin tärkeää, että henkilökunnalla on riittävästi tietoa ja taitoa soveltaa periaatteita lentokoneiden suunnittelussa, valmistuksessa, käytössä ja ylläpidossa sekä lentokelpoisuuden kehittämiseen että ylläpitoon. Tätä osa-aikaista kurssia on kehitetty täyttämään pätevän lentokelpoisuuden asiantuntijoiden kysynnän ja käsittelemään ilma-alusten suunnittelua, rakentamista, käyttöä ja kunnossapitoa.Kenelle se on?

Lentokelpoisuuden maisterikurssi on erittäin joustava ja suunniteltu vastaamaan yksilöiden tarpeita, jotka tasapainottavat työssään sitoumuksia tutkimukseen. Se on erityisen tärkeä ilmailun turvallisuuden lentokelpoisuuden alalla työskenteleville insinööreille ja teknologioille joko sääntelyviranomaiselta tai teollisuudesta. Muoto sopii erityisesti niille, jotka haluavat parantaa ja keskittää tietonsa jäsenneltyyn mutta joustavaan osa-aikainen muotoon ja jatkaa työskentelyä.... [-]


Kansainvälinen Turvallisuus Astetta

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 - 2 vuotta August 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Swindon Cranfield + 1 lisää

Nämä kurssit on tarkoitettu osallistujille pystyä kehittämään ja toteuttamaan strategista turvallisuusala suunnitelmia ja analysoida, kommunikoida ja arvioida laajempia vaikutuksia liittyvillä aloilla alueella valtion ja alueellisia puitteita ja tutkia joitakin kiireellisimpiä maailmanpolitiikan kysymyksissä kuten syitä sota ja rauha, paineet ja mahdollisuuksiin, uhkaavan terrorismin ja ongelmat maailmanlaajuisen köyhyyden ja epäoikeudenmukaisuuden. [+]

International Security Astetta MSc International Puolustus ja turvallisuus

Tämä tietenkin pitää joitakin kiireellisimpiä maailmanpolitiikan kysymyksissä kuten sodan syyt ja rauhasta, paineet ja mahdollisuuksiin, uhkaavan terrorismin ja ongelmat maailmanlaajuisen köyhyyden ja epäoikeudenmukaisuuden.

Kesto: 1 vuosi kokopäiväinen

Kenelle se on tarkoitettu?

Kurssi on tarkoitettu houkutella opiskelijoita, jotka ovat joko tällä hetkellä töissä liittyvää virkaa turvallisuusyhteistyö tai henkilöitä, jotka yleensä ovat kiinnostuneita liittyviä kysymyksiä puolustukseen ja turvallisuuteen.

Opiskelijat tulevat seuraavilla aloilla:

Palvelevat jäsenet UK MOD (siviili- ja sotilas) Foreign MOD virkamiehillä ja ulkomaisten asevoimien Henkilökuntaa muista UK ja ulkomaisten ministeriöiden, sekä kansainväliset Valtiolliset ja kansalaisjärjestöt, joilla on tunnistettu tarve kehittää tietojaan Puolustus ja turvallisuus Siviilejä, jotka ovat kiinnostuneita puolustukseen ja turvallisuuteen. ... [-]

Maisterin Tutkinto Autoteollisuudessa

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi October 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Swindon Cranfield + 1 lisää

Tämä kurssi on perustettu yli 50 vuoden ajan erinomaisilla teollisuusyhteyksillä ja erinomaisella ennätyksellä valmistuneidensa työllistämiselle. Tämä kurssi on kehitetty antamaan alan ammattilaisille korkeatasoiset insinöörit, joilla on tarvittavat taidot autoteollisuuden teknologian edistämiseksi vastaamaan tulevaisuudessa. [+]

Tämä kurssi on perustettu yli 50 vuoden ajan erinomaisilla teollisuusyhteyksillä ja erinomaisella ennätyksellä valmistuneidensa työllistämiselle. Tämä kurssi on kehitetty antamaan alan ammattilaisille korkeatasoiset insinöörit, joilla on tarvittavat taidot autoteollisuuden teknologian edistämiseksi vastaamaan tulevaisuudessa.

Kenelle se on?

Autotekniikan MSc soveltuu korkeakoulututkinnon suunnittelijoille, fysiikalle tai matematiikalle ja valmistautuu uraan tässä jännittävässä kentässä, moottorisuunnittelusta hybridi- ja sähköajoneuvoihin, alustan ja jarrutustoimintaan ja paljon muuta.

Miksi tämä kurssi?

Kurssilla pyritään antamaan tutkinnon teknisille ominaisuuksille, siirrettäville taidoille ja itsenäiselle oppimiskyvylle, jotta heidät voidaan tehostaa organisaatioissa, jotka suunnittelevat ja kehittävät autoteollisuuden tuotteita. Strategiset sidossuhteemme teollisuuden kanssa varmistavat, että kaikki kurssimateriaalit ovat ajankohtaisia, ja ne vastaavat autoteollisuuden kilpailevien organisaatioiden tarpeita. Tämä alan johtava koulutus tekee Cranfieldistä valmistuneista maailman halutuimmista autoalan yrityksistä rekrytoida.... [-]


Maisterin Tutkinto Cyber-secure Manufacturing

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 3 vuotta October 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Swindon Cranfield + 2 lisää

Kehitetty vastauksena teollisuus 4.0: n kasvaviin uhkiin ja Smart-tehtaiden kehittämiseen. Tämä kurssi on kehitetty valmistamaan insinöörejä / johtajia auttamaan valmistusjärjestelmiä ja koneita suojaamaan tietoverkkorikollisilta. [+]

Kehitetty vastauksena teollisuus 4.0: n kasvaviin uhkiin ja Smart-tehtaiden kehittämiseen. Tämä kurssi on kehitetty valmistamaan insinöörejä / johtajia auttamaan valmistusjärjestelmiä ja koneita suojaamaan tietoverkkorikollisilta.

Kenelle se on?

Tämä kurssi kehittää osaamista tutkinnon suorittaneiden kiinnostuneita jatkamaan uraa ratkaisemaan tietoverkkorikollisuuden haasteet ja teknologiat valmistuksessa.

Miksi tämä kurssi?

Kehittynyt akateemisten tutkijoiden ja teollisuusalan teollisuus-, puolustus- ja turvallisuusalan kanssa esineiden Internetin, Big Data-, Cloud Computing- ja Cybersecurity-työn uran kysynnän huomioon ottamiseksi yhdistää Cranfieldin pitkäaikaisen osaamisen korkealaatuisten master-ohjelmien tuottamiseen teollisuus-, turvallisuus- ja puolustusalaa.... [-]


Maisterin Tutkinto Ympäristöjohtamisen Liiketoiminnassa

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 3 vuotta October 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Swindon Cranfield + 2 lisää

Luonnonhoidon hallinta on yhä tärkeämpää kaikilla aloilla liiketoiminnasta yleiseen politiikkaan. Tämä kurssi antaa sinulle mahdollisuuden arvioida kriittisesti ympäristöasiat ja edistää talous- ja päätöksentekoprosessia kaikenkokoisissa organisaatioissa. [+]

Luonnonhoidon hallinta on yhä tärkeämpää kaikilla aloilla liiketoiminnasta yleiseen politiikkaan. Tämä kurssi antaa sinulle mahdollisuuden arvioida kriittisesti ympäristöasiat ja edistää talouden ja politiikan päätöksentekoprosessia kaikenkokoisissa organisaatioissa.

Kenelle se on?

Tämä kurssi antaa opiskelijoille tarvittavat ajantasaiset tietämyksen ja ymmärtämyksen ympäristöasioista, sillä ne vaikuttavat julkisiin, yksityisiin ja vapaaehtoisiin sektoreihin. Se myös antaa opiskelijoille mahdollisuuden ja taitoja arvioida kriittisesti vaihtoehtoisia ympäristötoimenpiteitä ja kehittää kykyä tunnistaa ja suositella sopivia ratkaisuja tehokkaaseen ympäristöhallintaan.... [-]


Maisteriohjelman Maantieteellisen Tiedonhallinnassa

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 3 vuotta October 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Swindon Cranfield + 2 lisää

Tämä MSc on ainutlaatuinen tarjoamalla tasapainoinen kattavuus tärkeimmistä GIS-tekniikoista. Kurssi on kehitetty yhteistyössä teollisuuden kanssa vastauksena maailmanlaajuisen kysynnän kasvuun moniammatillisiin johtajiin, neuvonantajiin ja konsultteihin resurssienhallinnassa. [+]

Tämä MSc on ainutlaatuinen tarjoamalla tasapainoinen kattavuus tärkeimmistä GIS-tekniikoista. Kurssi on kehitetty yhteistyössä teollisuuden kanssa vastauksena maailmanlaajuisen kysynnän kasvuun moniammatillisiin johtajiin, neuvonantajiin ja konsultteihin resurssienhallinnassa.

Kenelle se on?

Suhtaudumme tervetulleeksi erilaisiin taustoihin, jotka ovat intohimoisia teknologia- ja tietopalveluja, kiinnostuneita reaalimaailman ongelmien ratkaisemiseksi ja myönteisten vaikutusten aikaansaamiseksi. Saat kokemuksia maailmanluokan alueellisista ongelmienratkaisuista ja kehität erilaisia ​​henkilökohtaisia ​​ja johtamisvalmiuksia, joiden avulla voit asettaa haasteen ja palkitsevan urapolun yhdeksi kasvavista teollisuus- ja tutkimusaloista, jotka käyttävät nykyisin rutiininomaisesti GI-tekniikat. Kurssiin kuuluu monipuolinen valikoima tapaustutkimustöitä, tutoriaaleja ja luentoja, joita ohjaa keskushenkilöstö ja alan johtavat luennoitsijat.... [-]


Maisteriohjelman Maisteriohjelmassa

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi October 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Swindon Cranfield + 1 lisää

Suunniteltu vastaamaan yhä kasvaviin vaatimuksiin hallita ja palauttaa huonontuneita maita mahdollisimman lähellä alkuperäistä asemaa. Kurssilla pyritään antamaan tietoa ja taitoja, joilla vältetään vaurioituneen maan ja täysin palautettujen ekosysteemien välinen kuilu. [+]

Suunniteltu vastaamaan yhä kasvaviin vaatimuksiin hallita ja palauttaa huonontuneita maita mahdollisimman lähellä alkuperäistä asemaa. Kurssilla pyritään antamaan tietoa ja taitoja, joilla vältetään vaurioituneen maan ja täysin palautettujen ekosysteemien välinen kuilu.

Kenelle se on?

Maa-alueiden talteenotto ja restaurointi MSc sopii ekologian, tieteen, maantieteen ja tekniikan tutkinnon tai ammattilaisten joko tieteen tai teknisen taustan.

Kurssi sisältää kahdeksan opetettua moduulia, integroitu ryhmäprojekti ja yksittäinen opinnäytetyö. Se tarjoaa valmiuksia arvioida, suunnitella ja toteuttaa strategioita, jotka ovat tarpeen heikentyneen maan palauttamiseksi, palauttamiseksi ja korjaamiseksi ekosysteemien toimintojen ja palvelujen tukemiseksi.... [-]


MSc Advanced Chemical Engineeringissa

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 3 vuotta October 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Swindon Cranfield + 2 lisää

Advanced Chemical Engineeringin MSc tarjoaa teknistä ja johtamiskoulutusta, jota työnantajat vaativat yhä enemmän kemian insinööreiltä. Ohjelma tarjoaa yleisen kemian tekniikan vaihtoehdon, joka kattaa ydinvoima-alan kemian alan tutkimukset ja valikoiman erikoistuneita valinnaisia ​​moduuleja; ja Biorefining-vaihtoehto (aiemmin Biopolttoaineiden prosessisuunnittelu MSc), joka tarjoaa edistyksellistä tietoa bioenergian ja biopolttoaineiden tuotannosta samalla kun se vahvistaa kemian tekniikan kurinalaisuutta. [+]

Kemiantekniikka on avainasemassa maailmanlaajuisten haasteiden ratkaisemisessa, jotka liittyvät puhtaan energian, elintarvikkeen ja veden kestävään toimittamiseen kemikaalien, funktionaalisten tuotteiden ja polttoaineiden tuotannon kautta. Advanced Chemical Engineeringin MSc tarjoaa teknistä ja johtamiskoulutusta, jota työnantajat vaativat yhä enemmän kemian insinööreiltä. Ohjelma tarjoaa yleisen kemian tekniikan vaihtoehdon, joka kattaa ydinvoima-alan kemian alan tutkimukset ja valikoiman erikoistuneita valinnaisia ​​moduuleja; ja Biorefining-vaihtoehto (aiemmin Biopolttoaineiden prosessisuunnittelu MSc), joka tarjoaa edistyksellistä tietoa bioenergian ja biopolttoaineiden tuotannosta samalla kun se vahvistaa kemian tekniikan kurinalaisuutta.... [-]


MSc Advanced Lightweight Structures Ja Impact

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi October 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Swindon Cranfield + 1 lisää

Ei ole muita kursseja, jotka tarjoavat erikoistunutta erikoiskoulutusta crashworthiness ja vaikutus, joka voidaan räätälöidä urasi toiveita. Tämä kurssilla on ainutlaatuinen sovellusalueella voimakas analyyttinen osaaminen rakenteellisessa käyttäytymisessä ja epäonnistumisessa, jotta voit käytännössä soveltaa tätä tietoa todellisiin teknisiin ongelmiin samalla, kun käytät uusimpia teollisuusstandardeja numeerisia työkaluja. [+]

Ei ole muita kursseja, jotka tarjoavat erikoistunutta erikoiskoulutusta crashworthiness ja vaikutus, joka voidaan räätälöidä urasi toiveita. Tämä kurssilla on ainutlaatuinen sovellusalueella voimakas analyyttinen osaaminen rakenteellisessa käyttäytymisessä ja epäonnistumisessa, jotta voit käytännössä soveltaa tätä tietoa todellisiin teknisiin ongelmiin samalla, kun käytät uusimpia teollisuusstandardeja numeerisia työkaluja.

Kenelle se on?

Ilmoittautuneet opiskelijat tulevat useista eri taustoista. Monilla on erityisiä uranäkymiä, kuten autoteollisuudessa tai ilmailualalla työskentely (rakenteellinen suunnittelu tai onnettomuuksien suojaus), materiaalin kehittäminen puolustussovelluksiin tai numeeristen koodien kehittämisen / konsultoinnin alalla.... [-]


MSc Advanced Materials

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 3 vuotta October 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Swindon Cranfield + 2 lisää

Tämä kurssi antaa perustavanlaatuisen käsityksen materiaalien ominaisuuksista, niiden käsittelystä ja tietokonepohjaisista suunnittelumenetelmistä, jotka ovat välttämättömiä tuotteen kaupallistamiselle konseptivaiheesta. [+]

Tämä kurssi antaa perustavanlaatuisen käsityksen materiaalien ominaisuuksista, niiden käsittelystä ja tietokonepohjaisista suunnittelumenetelmistä, jotka ovat välttämättömiä tuotteen kaupallistamiselle konseptivaiheesta. Se sisältää myös uusien materiaalien kehittämisen sekä nykyisten materiaalien parantamisen ja soveltamisen uusissa ja uusissa rakenteissa.

Kenelle se on?

Tämä kurssi soveltuu tutkinnon suorittaneille tieteen, sovelletun tieteen, tekniikan tai vastaavien tutkintoihin, jotka haluavat harjoittaa uraa materiaalien kehittämisessä tai hyödyntämisessä; valmistuneet tällä hetkellä teollisuusyritykset, jotka haluavat laajentaa pätevyyttään; tai muiden sellaisten henkilöiden kanssa, joilla on huomattava kokemus.... [-]


MSc Advanced Motorsport Engineeringissa

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Swindon Cranfield + 1 lisää

Motorsport on vaativa maailma, joka vaatii täydellistä sitoutumista insinööreiltään. Ilman taitojaan ja asiantuntemustaan ​​joukkueet eivät edes pääse rotuun. Tämä MSc herättää taitoja ja asiantuntemusta suhteessa moottoriurheiluun ja korkean suorituskyvyn tekniikan kautta tiukka yhdistelmä opetus-ja motorsport liittyviä projekteja. [+]

Motorsport on vaativa maailma, joka vaatii täydellistä sitoutumista insinööreiltään. Ilman taitojaan ja asiantuntemustaan ​​joukkueet eivät edes pääse rotuun. Tämä MSc herättää taitoja ja asiantuntemusta suhteessa moottoriurheiluun ja korkean suorituskyvyn tekniikan kautta tiukka yhdistelmä opetus-ja motorsport liittyviä projekteja.

Kenelle se on?

Kehitetty yhteistyössä johtavien motorsport-yritysten kanssa, tämä jatko-ohjelma valmistaa tutkinnon uraan moottoriurheilussa tai korkean suorituskyvyn suunnittelussa.

Miksi tämä kurssi?

Kurssi pyrkii antamaan sinulle hyvän käsityksen moottoriportin perusteellisista tieteellisistä, teknisistä ja johtamisperiaatteista sekä niiden toteuttamisesta korkean suorituskyvyn tekniikassa.... [-]


MSc Aerospace Ajoneuvosuunnittelu

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi October 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Swindon Cranfield + 1 lisää

Tämä MSc pyrkii rakentamaan tietämystän lentokoneiden, ilma-alusten, ilma-alusten ja avaruusalusten suunnittelusta. Valitse kolmesta erikoisvaihtoehdosta, jotta voitte nousta kasvavaan ilmailu- ja avaruusteollisuuteen: [+]

Tämä MSc pyrkii rakentamaan tietämystän lentokoneiden, ilma-alusten, ilma-alusten ja avaruusalusten suunnittelusta. Valitse kolmesta erikoisvaihtoehdosta, jotta voitte nousta kasvavaan ilmailu- ja avaruusteollisuuteen:

Ilma-aluksen suunnitteluAvionics Systems DesignRakenteellinen suunnittelu ( saatavana vain lokakuun saantiin )Kenelle se on?

Tämä MSc-kurssi tarjoaa opetetun teknisen ohjelman, jossa keskitytään teknisiin, liiketoiminnan ja hallinnan näkökohtiin ilma-alusten suunnittelussa siviili-ja sotilas ilmailuteollisuuden aloilla.

Opetus yhdistää nykyaikaisen ilma-aluksen suunnittelun edellyttämät tieteenalat, esimerkiksi:

Rakenteellinen suunnittelu ja analyysiIlma-alusten järjestelmien suunnitteluAvioniikkajärjestelmien suunnittelutyöntövoimaLentosuorituskykyValmistusnäkökohdatToiminnot ja kustannukset.Miksi tämä kurssi?... [-]

MSc Aerospace Manufacturing

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 3 vuotta October 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Swindon Cranfield + 2 lisää

Ilmailu- ja avaruusteollisuuden tuotantojärjestelmien erikoisosaaminen on elintärkeää tuottavuuden parantamiseksi. Saat halutut valmiudet hallita merkittäviä parannusohjelmia ilmailu- ja avaruustekniikkateollisuudessa tai käynnistää toimenpiteitä, jotka parantavat heidän liiketoimintaansa. [+]

Ilmailu- ja avaruusteollisuuden tuotantojärjestelmien erikoisosaaminen on elintärkeää tuottavuuden parantamiseksi. Saat halutut valmiudet hallita merkittäviä parannusohjelmia ilmailu- ja avaruustekniikkateollisuudessa tai käynnistää toimenpiteitä, jotka parantavat heidän liiketoimintaansa.

Kenelle se on?

Tämä kurssi kehittää tulevia ilmailu- ja avaruusteollisuuden insinöörejä ja johtajia, jotka pystyvät hallitsemaan merkittäviä parannusohjelmia tai käynnistämään toimenpiteitä, jotka parantavat ilmailu- ja avaruustekniikkayritysten suorituskykyä.

Miksi tämä kurssi?

Kurssilla yhdistyvät Cranfieldin pitkäaikainen osaaminen korkealaatuisten master-ohjelmien tuottamiseen sekä ilmailuteollisuudessa että teollisuudessa. Kurssit saavat voimakkaan tuen globaalilta ilmailu- ja avaruusteollisuudelta sekä Original Equipment Manufacturerilta (OEM), kuten Airbusilta ja Rolls-Royceilta, sekä niiden toimittajaryhmiltä. Painotetaan voimakkaasti osaamisen soveltamista teollisessa ympäristössä ja kaikki opetus on teollisessa sovelluksessa. Tämän kurssin monia ominaisuuksia on jaettu tuotantotekniikka- insinööri-insinööri-insinööriin ja hallintoon , mutta tällä kurssilla valmistellaan erityisesti valmistuneita ammattiurheilun tuotanto-uralle.... [-]


MSc Automotive Mechatronicsissa

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi October 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Swindon Cranfield + 1 lisää

Autoteollisuuden mekatroniikka on elinkaariaktiviteetti, johon liittyy mekaanisten ja elektronisten järjestelmien monialainen integraatio. Voit hankkia taitoja autoteollisuuden mekaniikassa, elektroniikassa, viestinnässä, kehittyneessä ohjauksessa ja mallinnuksessa. [+]

Autoteollisuuden mekatroniikka on elinkaariaktiviteetti, johon liittyy mekaanisten ja elektronisten järjestelmien monialainen integraatio. Voit hankkia taitoja autoteollisuuden mekaniikassa, elektroniikassa, viestinnässä, kehittyneessä ohjauksessa ja mallinnuksessa.

Kenelle se on?

Automotive Mechatronicsin MSc on äskettäin perustettu kurssi, joka on kehitetty vastaamaan alan selkeään kysyntään korkeakoulututkinnon suorittaneille ja erikoistuneille ammattilaisille suunnatusta koulutuksesta. Mekatroniikan sovelluksen huomattava kasvu on aiheuttanut tämän maisteritason tarpeet teollisuudelle. Tämä kurssi on suunniteltu opiskelijoille, joilla on vankka tekniikka, matematiikka tai soveltava luonnontieteiden tutkinto, jotka haluavat pyrkiä taitojen joukkoon, jossa yhdistyvät sähköiset, mekaaniset, digitaaliset ohjausjärjestelmät ja fyysinen järjestelmä mallinnus.... [-]


MSC Autonominen Ajoneuvon Dynamiikka Ja Ohjaus

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 3 vuotta October 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Swindon Cranfield + 2 lisää

Miehittämättömien ja autonomisten ajoneuvojen maailmanlaajuinen markkina-alue laajenee nopeasti. Itsenäisellä ilmassa kulkevilla ajoneuvoilla on lukuisia nykyisiä ja mahdollisia sovelluksia, kuten etsintä ja valvonta, kartoitus, sadonkorjuu, ympäristö- ja säävalvonta. Autonomisilla maa-ajoneuvoilla on hyvin erilaisia ​​sovelluksia, kuten tehtaan automaatio ja miinanraivaus ... [+]

Ilmakomero-, maa- ja merikäyttöön tarkoitettujen autojen maailmanlaajuiset markkinat ovat kasvaneet nopeasti, kun otetaan huomioon ohjaamojen ja ohjaamattomien autojen saapuminen. Puolustus, ilmailuteollisuus, autoteollisuus ja meriteollisuus hakevat tutkinnon suorittaneita henkilöitä Autonomian tärkeimmistä näkökohdista, mukaan lukien dynamiikka

Kenelle se on?

Autonominen ajoneuvon dynamiikka ja ohjaus MSc on ainutlaatuinen kurssi valmistuneille insinöörin, fysiikan tai matematiikan, jotka haluavat hankkia pysyviä ja siirrettäviä taitoja Autonomisia ajoneuvoja jatkamaan uran mahdollisuuksia puolustus, ilmailu, autoteollisuus ja meriteollisuus.

Miksi tämä kurssi?

Olemme ainutlaatuisia, koska tarjoamme yhdistelmää paljon halutuista aiheista autonomisella ajoneuvoteollisuudella, joka ei kata yhtä MSc-kurssia missään muualla. MSc-kurssin menestyksekkäitä tutkinnon suorittaneita tuntee Autonomian keskeisimpiä näkökohtia, mikä erottaa heidät nykypäivän kilpailukykyisillä työmarkkinoilla... [-]


MSc Cleantech Yrittäjyys

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi October 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Swindon Cranfield + 1 lisää

Cleantechin yrittäjyyden MSc yhdistää Cranfieldin vahvuudet ympäristötekniikkaan, insinööriin ja yrittäjyyteen, jotta Cleantech-alan tulevat johtajat saataisiin tietoon ja taitoihin kehittää ja kaupallistaa teknologioita, kun mahdollisuus on tunnistettu. [+]

Nykypäivän huono taloudellinen ilmapiiri vaihtoehtoiset energiastrategiat ja puhtaat teknologiat (Cleantech) ovat ainutlaatuisia haasteita teknologian kaupallistamiselle. Cleantechilla on ratkaiseva merkitys onnistuneiden vähähiilisten talouksien kehittämisessä maailmanlaajuisesti, ja se tarvitsee koulutettua henkilöstöä tämän saavuttamiseksi. Cleantech tarkoittaa mitä tahansa prosessia, tuotetta tai palvelua, joka vähentää kielteisiä ympäristövaikutuksia merkittävällä energiatehokkuuden parantamisella, resurssien kestävällä käytöstä tai ympäristönsuojelutoimista ja sisältää laajan valikoiman teknologiaa, joka liittyy kierrätykseen, uusiutuviin energialähteisiin, energiatehokkuuteen, Cleantechin yrittäjyyden MSc yhdistää Cranfieldin vahvuudet ympäristötekniikkaan, insinööriin ja yrittäjyyteen, jotta Cleantech-alan tulevat johtajat saataisiin tietoon ja taitoihin kehittää ja kaupallistaa teknologioita, kun tilaisuus on tunnistettu.Kenelle se on?... [-]

MSc Elintarvikeketjun Järjestelmissä

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 3 vuotta October 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Cranfield + 1 lisää

Meidän elintarvikeketjun MSC on kehitetty seurauksena laaja alan johtama tutkimus. Kurssilla tarkastellaan koko ruokaketjua esikarsinnasta markkinoihin kokonaistavoitteena parantaa elintarvikkeiden laatua ja turvallisuutta. [+]

Meidän elintarvikeketjun MSC on kehitetty seurauksena laaja alan johtama tutkimus. Kurssilla tarkastellaan koko ruokaketjua ennen sadonkorjuuta markkinoilta, jonka tavoitteena on elintarvikkeiden laadun ja turvallisuuden parantaminen.Kenelle se on?

Kurssi soveltuu uuteen luonnontieteiden tai tekniikan taustalla oleviin tutkinnon suorittaneisiin, jotka ovat kiinnostuneita elintarvikealan urasta. Kurssi soveltuu myös alan ammattilaisille, jotka haluavat kouluttaa uransa eteenpäin. Kokopäiväisesti ja osa-aikaisesti kurssi tarjoaa joustavuutta ja tukea niille, jotka haluavat kouluttaa työssäkäynnin aikana.

Food Chain Systems MSc on osa maatalouden ja elintarvikeohjelman. Se antaa kriittisen arvion niistä kysymyksistä, jotka liittyvät turvallisen ruoan tuottamiseen ja toimittamiseen nykymaailmassa. Tieteellisten, teknologisten ja johtamiskriteerien yhdistämisen kautta oppilaat oppivat käyttämään elintarvikkeiden resursseja tehokkaammin korkealaatuisen ja turvallisen elintarviketuotannon saavuttamiseksi sekä menestyksekkäästi ymmärtämään ja hallitsemaan elintarvikeketjuja.... [-]


MSc Energiasektoreissa Ja Lämpöprosesseissa

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 3 vuotta October 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Swindon Cranfield + 2 lisää

Energian järkevä ja taloudellinen käyttö, jolla on vähiten ympäristövahinkoja, on elintärkeä planeettamme tulevaisuudelle. Energiatehokkuuden saavuttaminen ja ympäristön pilaantumisen vähentäminen ovat yhä tärkeämpiä ammattitekniikan osa-alueita. Tämä kurssi valmistaa tutkinnon suorittaneita ja harjoittaa insinöörejä perusteellisella käsityksellä energian säästämisen perustavanlaatuisista kysymyksistä teollisuudessa ja kaupassa. [+]

Energian järkevä ja taloudellinen käyttö, jolla on vähiten ympäristövahinkoja, on elintärkeä planeettamme tulevaisuudelle. Energiatehokkuuden saavuttaminen ja ympäristön pilaantumisen vähentäminen ovat yhä tärkeämpiä ammattitekniikan osa-alueita. Tämä kurssi valmistaa tutkinnon suorittaneita ja harjoittaa insinöörejä perusteellisella käsityksellä energian säästämisen perustavanlaatuisista kysymyksistä teollisuudessa ja kaupassa.

Kenelle se on?

Energiajärjestelmien ja prosessien MSc koostuu yhdeksästä opitusta moduulista, mukaan lukien energian tarkastusryhmäprojekti ja yksittäinen tutkimushanke.

Kurssi on kehitetty tarjoamaan ajantasaista teknistä osaamista ja taitoja, joita tarvitaan energian paremman hallinnan, energiatehokkaiden järjestelmien ja prosessien suunnitteluun, uusiutuvien energialähteiden hyödyntämiseen sekä saastumisen kustannustehokkaaseen vähentämiseen ja valvontaan. Tätä tietämystä voidaan soveltaa suoraan eri talouden sektoreiden parantamaan kilpailukykyä resurssien vähenevän kasvun myötä, todennäköisesti merkittävien yksikköenergiakustannusten nousun ja kiireellisen vaatimuksen noudattaa yhä rajoittavampia pilaantumista rajoittavien standardien noudattamista. Kurssi soveltuu tekniikan ja ammattikorkeakoulututkinnon suorittaneille, jotka haluavat aloittaa menestyksekkään uran ympäristötietoisiksi energia-alan ammattilaisiksi.... [-]


MSc Global Product Development Ja Management

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 5 vuotta October 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Swindon Cranfield + 2 lisää

Valmistus- ja palvelualoilla tarvitaan paljon enemmän kykyjä, jotka pystyvät ratkaisemaan haasteet, jotka tulevat toimimaan monimutkaisessa, globaalissa ympäristössä. Opi kehittyneitä tekniikoita tuotekehityksen integroimiseksi eri tasoille ja miten suunnitella ja valmistaa älykkäitä, kestäviä ja kansainvälisesti kilpailukykyisiä tuotteita. [+]

Valmistus- ja palvelualoilla tarvitaan paljon enemmän kykyjä, jotka pystyvät ratkaisemaan haasteet, jotka tulevat toimimaan monimutkaisessa, globaalissa ympäristössä. Opi kehittyneitä tekniikoita tuotekehityksen integroimiseksi eri tasoille ja miten suunnitella ja valmistaa älykkäitä, kestäviä ja kansainvälisesti kilpailukykyisiä tuotteita.

Kenelle se on?

Tämä todella maailman johtava kurssi on suunniteltu vastaamaan erittäin koulutettujen yritysjohtajien tarpeeseen vastata nykyaikaisten globalisoitujen markkinoiden haasteisiin ja vaatimuksiin.

Suunniteltu keski-uran ammattilaisille, uramaajureille ja kunnianhimoisille, kansainvälisesti keskittyville tutkinnon suorittaneille, jotka haluavat parantaa uransa globaalissa kontekstissa. Kehitämme globaaleja ajattelijoita, jotka voivat soveltaa maailmanlaajuisten markkinoiden tuntemustaan ​​hallitsemaan tehokkaasti rajatylittäviä tiimejä ja kehittämään kansainvälisesti kilpailukykyisiä tuotteita ja palveluita.... [-]


MSc Hankinta- Ja Toimitusketjunhallinnassa

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Cranfield

Cranfieldin hankinta- ja toimitusketjun hallinta MSc perustuu maailmankuuluun Cranfield Logistics and Supply Chain Management MSc -yritykseen, joka juhlii 35-vuotisjuhlaansa tänä vuonna. Ohjelma on suunniteltu yhdessä korkeiden hankinta- ja toimitusketjun ammattilaisten kanssa ja toimittaa Euroopan suurin erikoistunut toimitusketjun hallintotieteiden tiedekunta. Se tarjoaa sinulle erikoistuneita tietoja ja taitoja, joita sinun on lisättävä uraasi hankinta- ja toimitusketjun ammattilaisiksi. [+]

Yhdellä silmäykselläAlkamispäivä: 24.9.2018Kesto: 1 vuosiToimitus: Opetellut moduulit 60%, yksittäishankkeet 40%Tutkinto: MScOpintotyyppi: KokopäiväinenKenelle se on?Viimeaikaiset korkeakoulututkinnon suorittaneet, jotka haluavat laajat ymmärrys hankinta- ja toimitusketjun hallinnasta ja haluavat valmistautua ensimmäiseen ammatilliseen rooliin ja tulevaan uraan tällä alalla.Hankinta- ja jakeluketjun ammattilaiset uransa alkuvaiheessa haluavat parantaa osaamistaan ​​ja taitojaan ja siirtyä seuraavalle tasolle ammattimaisesti.Luokkaprofiili 2017/18 *:sukupuoli:

* Edellä mainitut tiedot yhdistävät 2017/18 luokan profiilit kahdelle Cranfield Supply Chain MSc kurssille.

Aikavälin päivämäärätSuuntaviikko: Miksi tämä kurssi?... [-]

MSC Ilmakehän Emission Technology

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi October 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Swindon Cranfield + 1 lisää

Ilmanlaadun parantaminen epäpuhtauspäästöjen valvonnalla on tärkeä prioriteetti ja maailmanlaajuinen haaste. Ilmakehään joutuvien päästöjen hallintaan, seurantaan ja mallintamiseen tarvitaan syvällistä ymmärrystä päästölähteistä, ilmakehän kemikaaleista, hajoamismallinnuksesta ja päästötekniikasta. [+]

Ilmanlaadun parantaminen epäpuhtauspäästöjen valvonnalla on tärkeä prioriteetti ja maailmanlaajuinen haaste. Ilmakehään joutuvien päästöjen hallintaan, seurantaan ja mallintamiseen tarvitaan syvällistä ymmärrystä päästöjen, ilmakehän kemian, hajontaan perustuvan mallintamisen ja päästötekniikan lähteistä.

Kenelle se on?

Ilmakehän päästötekniikan kurssin päällikkö on suunniteltu tarjoamaan ajantasaista tietoa keskittymisestään kansainvälisiin ja teollisiin päästöjen valvonta- ja valvontatekniikoihin. Tuorein ilmakehän ja ilman laadun politiikka ja mallinnuskehitys otetaan käyttöön valmistautumaan uraan ilmanlaadun seurannassa ja päästötekniikan asiantuntijoina teollisuudessa, ympäristökonsultteissa tai sääntelyviranomaisissa.... [-]


MSc Ilmaliikenteen Hallinta

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi October 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Swindon Cranfield + 1 lisää

Nykypäivän nopeasti muuttuvassa lentoliikenneympäristössä teollisuus tarvitsee edistynyttä ja kattavaa tietoa sekä syvällistä ymmärrystä sen tarpeista. [+]

Nykypäivän nopeasti muuttuvassa lentoliikenneympäristössä teollisuus tarvitsee edistynyttä ja kattavaa tietoa sekä syvällistä ymmärrystä sen tarpeista.

Suunniteltu tarjoamaan sinulle tarvittavat taidot menestyksekkään uran toteuttamiseksi eri lentoliikenteen aloilla, mukaan lukien lentoyhtiöt, lentoyhtiöt ja viranomaiset, siviili-ilmailulaitokset, lentoliikennealan konsultit ja ilmailu- ja avaruusalan yritykset. Vahvat teollisuudenalat ja menestys sijoittajille tällä alalla yli 50 vuoden ajan.

Kenelle se on?

Kurssi soveltuu opiskelijoille, jotka suorittavat ilmailu -, talous -, liike - ja maantieteellisiä opintoja tai joilla on todistettavissa oleva kokemus lentoliikenteessä.... [-]


MSc In Aerospace Computational Engineering

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 3 vuotta September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Swindon Cranfield + 2 lisää

Tämä ainutlaatuinen kurssi kattaa laajan valikoiman sovelluksia, jotka keskittyvät ilmailu- ja avaruusteollisuuden laskennallisiin näkökohtiin. Moottoriurheilualan kehityksen myötä ilmenee seuraavan viiden vuoden aikana kysyntää insinööreille ja johtajille, jotka käyttävät 100-prosenttista digitaalista tekniikkaa ilmailun suunnittelussa ja testauksessa. [+]

Tämä ainutlaatuinen kurssi kattaa laajan valikoiman sovelluksia, jotka keskittyvät ilmailu- ja avaruusteollisuuden laskennallisiin näkökohtiin. Moottoriurheilualan kehityksen myötä ilmenee seuraavan viiden vuoden aikana kysyntää insinööreille ja johtajille, jotka käyttävät 100-prosenttista digitaalista tekniikkaa ilmailun suunnittelussa ja testauksessa.

Kenelle se on?

Taitospohjaisen ja aihekohtaisen aineiston yhdistelmällä pyritään tarjoamaan opiskelijoille yleisiä käytännön taitoja ja huipputason osaamista, joka soveltuu erilaisiin sovelluksiin ilmailu- ja avaruusteollisuuden laskennallisen tekniikan alalla.

Osa-aikainen vaihtoehto sopii ammattitaitoisille insinööreille, jotka laajentavat tietämystään ja sisällyttävät CFD: n taitojoukkoonsa.... [-]


MSc In Aerospace Dynamics

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 3 vuotta October 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Swindon Cranfield + 2 lisää

Tämä kurssi tarjoaa sekä perustavanlaatuisen ja sovelletun tiedon ymmärtää ilmavirtoja, ajoneuvon dynamiikkaa ja valvontaa sekä menetelmiä laskennallisen mallinnuksen. Se tarjoaa käytännön kokemusta ilmavirtojen ja ilmalaitteiden mittaamisesta, analysoinnista, mallintamisesta ja simuloinnista. Sinulla on kaksi erikoisvaihtoehtoa, jotka valitsit, kun aloitat opintonsa: Flight Dynamics tai Aerodynamics. [+]

Tämä kurssi tarjoaa sekä perustavanlaatuisen ja sovelletun tiedon ymmärtää ilmavirtoja, ajoneuvon dynamiikkaa ja valvontaa sekä menetelmiä laskennallisen mallinnuksen. Se tarjoaa käytännön kokemusta ilmavirtojen ja ilmalaitteiden mittaamisesta, analysoinnista, mallintamisesta ja simuloinnista.

Sinulla on kaksi erikoisvaihtoehtoa, jotka valitsit, kun aloitat opintonsa: Flight Dynamics tai Aerodynamics.

Kenelle se on?

Sopii, jos sinulla on kiinnostusta aerodynamiikkaan, virtauksen säätöön, virtauksen mittaukseen, lennon dynamiikkaan ja lennonohjaukseen. Valitse erikoisvaihtoehto, kun aloitat opintonsa.

Flight Dynamics -vaihtoehto: jos haluat kehittää lennon fysiikan uraa ja lentokoneen vakautta ja ohjausta, tarkemmin lennonohjauksen suunnittelun, lentosimulaation ja lentotestauksen aloilla.Aerodynamiikka-vaihtoehto: jos haluat kehittää uraa lennon fysiikassa ja erityisesti virtaussimulaation, virtauksen mittauksen ja virtauksen ohjauksen aloilla.Miksi tämä kurssi?... [-]

MSc In Aerospace Materials

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 3 vuotta October 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Swindon Cranfield + 2 lisää

Tämä kurssi käsittelee eri teollisuuden ja hallituksen raportteja, jotka on tunnustettu teknillisen korkeakoulututkinnon suorittaneiden asiantuntijoiden erityisosaamista hyödyntäen tulevaisuuden teknologioita pitkän aikavälin talouskasvulle ilmailuteollisuudessa. [+]

Tämä kurssi kattaa miten parantaa ja kehittää materiaaleja ilmailuun sovelluksia, mukaan lukien materiaalit lentokoneen, lentokoneen moottori ja lisääntynyt käyttö älykkäitä ja toiminnallisia materiaaleja. Lisäksi uusien materiaalien kehittäminen, nykyisten materiaalien parantaminen ja sovellus uusissa ja uusissa rakenteissa.

Kenelle se on?

Tarvitaan teknisiä tutkinnon suorittimia, joilla on erikoisosaamista kehittää uusia materiaaleja seuraavan sukupolven ilma-aluksille ja tulevaisuuden ilmailuteollisuudelle. Tämän kurssin aikana kattaisit ilmailusovellusten materiaalien kehittämisen ja kehittämisen, mukaan lukien lentokoneiden, lentokoneiden moottoreiden ja älykkäiden ja toiminnallisten materiaalien käytön lisääntymisen.... [-]


MSc In Aircraft Engineering

Opetus kampuksella Osa-aikainen 3 vuotta February 2019 Yhdistynyt kuningaskunta Swindon Cranfield + 1 lisää

Kun odotetaan 27 000 uutta siviili-ilmatyynyä vuoteen 2030 mennessä, teollisuus kärsii jatko-opiskelijoiden insinööreistä vastaamaan tulevaisuuden teollisuuden tarpeisiin. Ilma-aluksen insinöörit tarvitsevat teknisiä ja liiketoimintaosaamista nykypäivän ilmailuteollisuuden hankkeisiin. Tämä kurssi laajentaa ymmärrystä lentokoneiden suunnittelusta ja suunnittelusta ja antaa sinulle vahvan perustan urakehitykselle teknisissä, integraatiossa ja johtamisessa. [+]

Kun odotetaan 27 000 uutta siviili-ilmatyynyä vuoteen 2030 mennessä, teollisuus kärsii jatko-opiskelijoiden insinööreistä vastaamaan tulevaisuuden teollisuuden tarpeisiin. Ilma-aluksen insinöörit tarvitsevat teknisiä ja liiketoimintaosaamista nykypäivän ilmailuteollisuuden hankkeisiin. Tämä kurssi laajentaa ymmärrystä lentokoneiden suunnittelusta ja suunnittelusta ja antaa sinulle vahvan perustan urakehitykselle teknisissä, integraatiossa ja johtamisessa.

Kenelle se on?

Tunnemme haasteen tehdä osa-aikatutkimuksen työskentelyn aikana. Tämä kurssi on suunniteltu erityisesti niille henkilöille, jotka työskentelevät ilmailuteollisuuden teknisissä tai teknisissä johtotehtävissä, jotka haluavat opiskella akkreditoitua maisterin tutkintoa heidän ollessaan työssä.... [-]


MSc In Applied Bioinformatics

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 3 vuotta October 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Cranfield + 1 lisää

Ensimmäinen laatuaan Yhdistyneessä kuningaskunnassa, tämä MSc arvostetaan suuresti työnantajat sen reaalimaailman relevanssi ja sovellettu sisältöä. Kurssi pyrkii kehittämään kehittyneitä teoreettisia tietoja ja laskennallisia taitoja ja soveltamaan niitä auttamaan todellisia biologisia ongelmia. Tämä MSc tunnistaa BBSRC. [+]

Ensimmäinen laatuaan Yhdistyneessä kuningaskunnassa, tämä MSc arvostetaan suuresti työnantajat sen reaalimaailman relevanssi ja sovellettu sisältöä. Kurssi pyrkii kehittämään kehittyneitä teoreettisia tietoja ja laskennallisia taitoja ja soveltamaan niitä auttamaan todellisia biologisia ongelmia. Tämä MSc tunnistaa BBSRC.Kenelle se on?

Tämän kurssin tavoitteena on varustaa jatko-opiskelijoille laskennalliset taidot ja tietoisuus, joka tarvitaan arkistoimaan, analysoimaan ja tulkitsemaan suuria määriä biologisia tietoja, jotka ovat nyt saatavilla. Tämän kurssin päätyttyä voit soveltaa tietotekniikkaa uusien lääkkeiden ja diagnostiikkavälineiden kehittämiseen.

... [-]

MSc In Astronautics Ja Avaruustekniikka

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 3 vuotta October 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Swindon Cranfield + 2 lisää

Avaruusala tuo 13,7 miljardia puntaa vuodessa vain Yhdistyneen kuningaskunnan talouteen, ja avaruustoiminta Euroopassa ja maailmassa jatkaa menestymistä. Jatkuva tarve lahjakkaille työntekijöille, joilla on hyvä ymmärrys avaruusjärjestelmien järjestelmätekniikasta sekä monenlaiset tekniset taidot. Kehittynyt jatkuvasti vuodesta 1987, tämä kurssi on valmistunut tutkinnon erittäin onnistuneita uran avaruusalalla. [+]

Avaruusala tuo 13,7 miljardia puntaa vuodessa vain Yhdistyneen kuningaskunnan talouteen, ja avaruustoiminta Euroopassa ja maailmassa jatkaa menestymistä. Jatkuva tarve lahjakkaille työntekijöille, joilla on hyvä ymmärrys avaruusjärjestelmien järjestelmätekniikasta sekä monenlaiset tekniset taidot. Kehittynyt jatkuvasti vuodesta 1987, tämä kurssi on valmistunut tutkinnon erittäin onnistuneita uran avaruusalalla.

Kenelle se on?

Tämä kurssi valmistaa sinut uraan tässä jännittävässä kentässä, maan havainnoinnista planetaariseen tutkimukseen, laukaisulaitteisiin avaruusalusten toimintaan ja paljon muuta.

Miksi tämä kurssi?

Mestaria arvostetaan suuresti ympäri maailmaa, ja monet opiskelijoistamme saavat tila-alalle työpaikka- / tutkimustarjonta ennen kurssin päättymistä. Kannustamme opiskelijoiden ja potentiaalisten työnantajien välistä vuorovaikutusta tapahtumissa kuten konserniprojekteihin liittyvässä alan esityksessä, haastattelupäivissä ja Alumni-konferensseissa. Monissa eurooppalaisissa avaruusyrityksissä ja -virastoissa löydät entiset tutkinnon suorittaneet ja osa erittäin korkeista tehtävistä. Monet heistä jatkavat opintojaksoon osallistumista ja muodostavat arvokasta verkostoyhteyttä niille, jotka pääsevät teollisuuteen. Tämä kurssi antaa sinulle tarvittavat taidot, jotta heidät voidaan liittää onnistuneeseen uraan teollisuudessa tai tutkimuksessa.... [-]


MSc In Management

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 13 kuukautta September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Cranfield

Cranfield Management MSc tarjoaa sinulle tietoa ja käytännön taitoja, joita tarvitset ratkaisemaan monimutkaiset liiketoiminnan haasteet ja valmistautumaan vaativiin johtotehtäviin tulevaisuudessa. [+]

Johtamis-MSc antaa sinulle tarvittavat tiedot ja käytännön taidot käsitellä monimutkaisia ​​liiketoiminnan haasteita ja valmistautua sinua vaativia johtotehtäviä tulevaisuudessa. Se sisältää erottuvan teoreettisen yhdistelmän käytännölliseen soveltamiseen erittäin kokemuksellisten simulaatioiden, konsultoinnin, kilpailujen ja projektityön avulla. Se tarjoaa myös sinulle mahdollisuuden saada korvaamatonta työkokemusta yhtiössä kolmen kuukauden palkanmaksun aikana yrityksen sisäisen harjoitteluprojektin aikana .

Yhdellä silmäykselläAlkamispäivä: 24.9.2018Kesto: 13 kuukauttaToimitus: Opetetut moduulit (60%) arvioidaan kirjallisten tehtävien, tenttien ja ryhmätyön / esityksen yhdistelmällä. Harjoitteluprojektin raportti / opinnäytetyö (40%) on kirjoitettu erikseen ja toimitetaan opintojakson lopussa.Tutkinto: MScOpintotyyppi: KokopäiväinenKenelle se on?Valmistuneet haluavat kehittää tietämystään ja taitojaan johtoa ennen kuin he etsivät ensimmäistä ammatillista rooliaan.Varhaiset uran ammattilaiset, joilla on intohimoa yrityksille ja pyrkimyksiä uraansa seuraavalle tasolle.Luokkaprofiili 2017/18 *:sukupuoli: ... [-]

MSc In Management Ja Tietojärjestelmät

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 3 vuotta October 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Swindon Cranfield + 2 lisää

Tietotekniikkajärjestelmien ja teknisen henkilöstön välinen organisaatioiden johtajien välinen suuri tietämysero on olemassa. Valmistuneilla on keskeinen rooli integraation johtamisen ja teknologian kielen ja käytännön integroinnissa liiketoimintaan. Kehitä ymmärrystä IT: n, organisaation ja ihmisten käyttäytymisen välisestä vuorovaikutuksesta, jotta voit valmistautua johtaviin tehtäviin liiketoiminnassa ja ICT-projekteissa. [+]

Tietotekniikkajärjestelmien ja teknisen henkilöstön välinen organisaatioiden johtajien välinen suuri tietämysero on olemassa. Valmistuneilla on keskeinen rooli integraation johtamisen ja teknologian kielen ja käytännön integroinnissa liiketoimintaan. Kehitä ymmärrystä IT: n, organisaation ja ihmisten käyttäytymisen välisestä vuorovaikutuksesta, jotta voit valmistautua johtaviin tehtäviin liiketoiminnassa ja ICT-projekteissa.

Kenelle se on?

Tämä kurssi soveltuu tieteen, tekniikan, tietotekniikan tai liiketoiminnan alan tutkinnon suorittaneille, jotka haluavat harjoittaa uran useilla toimialoilla tai korkeakouluissa; tai valmistuneista, jotka työskentelevät tällä hetkellä teollisuudessa, jotka haluavat laajentaa pätevyyttään tai jatkaa urakehitystä; tai muiden sellaisten henkilöiden kanssa, joilla on huomattava kokemus.... [-]


MSc In Management Ja Yrittäjyys

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Cranfield

Hallinta ja yrittäjyys MSc opettaa sinulle, miten aloittaa oman yrityksen, kasvaa perheyritys tai innovoida olemassa olevan organisaation sisällä. [+]

Cranfield Management and Entrepreneurship MSc jakaa kurssisisällön, mukaan lukien moduulit ja muut ohjelmat, Management MSc-ohjelmamme, joka on sijoittunut ensimmäiseksi Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja 7. maailmassa The Economistissa Mikä MBA? Masters in Management (MiM) 2017-ranking.

Yhdellä silmäykselläAlkamispäivä: 24.9.2018Kesto: 1 vuosiToimitus: Opetetut moduulit (60%) arvioidaan kirjallisten tehtävien, tenttien ja ryhmätyön / esityksen yhdistelmällä. Opinnäytetyöprojekti (40%) on kirjoitettu erikseen ja toimitetaan opintojakson lopussa.Tutkinto: MScOpintotyyppi: KokopäiväinenKenelle se on?Kunnianhimoiset äskettäin valmistuneet akateemiset tahot, jotka haluavat käynnistää oman yrityksen tai osallistua perheyrityksen johtamiseen.Yrittäjät, jotka haluavat kasvaa ja kehittää liiketoimintaansa missä tahansa elinkaaren vaiheessa.Houkuttelevat ammattilaiset, jotka haluavat sisällyttää yrittäjähenkisen ajattelun tulevaisuuden uransa uraan.Luokkaprofiili 2017/18 *:sukupuoli: ... [-]

MSc In Management Ja Yritysten Kestävyys

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Cranfield

Yritysten yhteiskuntavastuu ei ole koskaan ollut olennaisempi organisaatioillemme - se takaa yrityksille myönteisen vaikutuksen maailmaan ja mahdollistaa yhteiskunnan saavuttavan tavoitteensa. [+]

Yritysten yhteiskuntavastuu ei ole koskaan ollut olennaisempi organisaatioillemme - se takaa yrityksille myönteisen vaikutuksen maailmaan ja mahdollistaa yhteiskunnan saavuttavan tavoitteensa. Cranfield Management ja Corporate Sustainability MSc opettaa sinulle käytännönläheiset kysymykset siitä, kuinka reaaliset yritykset ovat onnistuneesti sisällyttäneet kestävän kehityksen ydinliiketoimintaan ja strategiaansa.

Yhdellä silmäykselläAlkamispäivä: 24.9.2018Kesto: 1 vuosiToimitus: Opetellut moduulit 65%, henkilökohtainen tutkielma 35%Tutkinto: MScOpintotyyppi: KokopäiväinenKenelle se on?

Tämä kurssi on suunniteltu kunnianhimoisille tutkinnon suorittaneille, jotka ovat kiinnostuneita organisaatioiden sosiaalisista, ympäristöllisistä ja taloudellisista vaikutuksista maailmaan ja alkuvaiheisiin ammattilaisiin, jotka haluavat siirtyä kestävän kehityksen mukaiseen rooliin. Se sopii opiskelijoille, jotka pyrkivät sisällyttämään kestävän kehityksen tulevaksi johtamisuralleen monipuolisen valikoiman yksityisiä, julkisia ja voittoa tavoittelemattomia organisaatioita, sektoreita ja rooleja.... [-]


MSc In Thermal Power

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi October 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Swindon Cranfield + 1 lisää

Hanki perustavaa laatua ja soveltavaa tietoa, joka soveltuu eri tyyppisten kaasuturbiinien suunnittelun ja käytön ymmärtämiseen kaikissa sovelluksissa. [+]

Hanki perustavaa laatua ja soveltavaa tietoa, joka soveltuu eri tyyppisten kaasuturbiinien suunnittelun ja käytön ymmärtämiseen kaikissa sovelluksissa. Suorita omat erityisnäkökohdat ja urasi pyrkimykset monenlaisilla moduuleilla neljällä erikoisvaihtoehdolla:

Aerospace PropulsionKaasuturbiinintekniikkaPower, Propulsion ja ympäristönPyörivät koneet, tekniikka ja johtaminen.Kenelle se on?

Tämän kurssin tavoitteena on tarjota sekä perustavaa laatua että soveltavaa tietoa ymmärrystä erilaisten kaasuturbiinien suunnittelusta ja käytöstä kaikissa sovelluksissa. Sopii valmistuneille, jotka etsivät haastavaa ja palkitsevaa uraa vakiintuneessa kansainvälisessä teollisuudessa.... [-]


MSc In Water And Sanitation For Development

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 3 vuotta October 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Swindon Cranfield + 2 lisää

Vaikka viimeisten kolmen vuosikymmenen aikana on edistytty paljon, vielä yli miljardilla ihmisellä ei ole pääsyä turvalliseen, luotettavaan ja kohtuuhintaiseen vesihuoltoon; ja useammalla kuin kahdella kerralla kyseisellä numerolla ei vielä ole pääsyä perusvesiasennuksiin. Tämä kurssi tarjoaa tarvittavat olennaiset taidot ja tietämys suunnitelluista ja toteutettavista yhteisöissä, vesihuolto- ja saniteettihankkeissa ja -ohjelmissa maailmanlaajuisesti, erityisesti vähemmän kehittyneissä maissa. [+]

Vaikka viimeisten kolmen vuosikymmenen aikana on edistytty paljon, vielä yli miljardilla ihmisellä ei ole pääsyä turvalliseen, luotettavaan ja kohtuuhintaiseen vesihuoltoon; ja useammalla kuin kahdella kerralla kyseisellä numerolla ei vielä ole pääsyä perusvesiasennuksiin. Tämä kurssi tarjoaa tarvittavat olennaiset taidot ja tietämys suunnitelluista ja toteutettavista yhteisöissä, vesihuolto- ja saniteettihankkeissa ja -ohjelmissa maailmanlaajuisesti, erityisesti vähemmän kehittyneissä maissa.

Miksi tämä kurssi?

Tämän vaihtoehdon onnistumisen jälkeen opiskelijat voivat:

suunnitella ja toteuttaa asianmukaiset ja kestävät ratkaisut vesihuollon ja puhtaanapidon pienten maaseutuyhteisöjen, erityisesti kehitysmaiden, kunnioittamiseen ottaen huomioon ympäröivän ympäristön asettamat tekniset, yhteiskunnalliset ja institutionaaliset rajoitteetarvioida kylien ja pakolaisleirien yhteisöjä ja vesihuollon tarpeitaSuunnittele ja toteuta vesilähteen arviointi- ja kehittämisohjelmat, mukaan lukien edulliset porauksethelpottaa yhteisön osallistumista ja hallinnointihankkeita ja -ohjelmiasuunnittelu, kustannus ja toteuttaa pienet kestävät veden jakelu-, varastointi- ja käsittelyjärjestelmätarvioida yhteisön vesihuolto- ja saniteettijärjestelmien terveysvaikutuksia.Graduate kohteet... [-]

MSc In Welding Engineering

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 3 vuotta October 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Swindon Cranfield + 2 lisää

Hitsaaminen on olennainen osa monenlaisten tuotteiden valmistusta. Tämä kurssi tarjoaa käytännön ja teoreettisen tiedon, joka tarvitaan hitsaussuunnittelijaan ja materiaaleihin sekä liitosprofessoriin. Kurssi kattaa nykyaikaiset hitsaustekniikat, automaatio, metallurgia, materiaalitekniikka, hitsausprosessit, hitsauksen suunnittelu ja laatu. [+]

Hitsaaminen on olennainen osa monenlaisten tuotteiden valmistusta. Tämä kurssi tarjoaa käytännön ja teoreettisen tiedon, joka tarvitaan hitsaussuunnittelijaan ja materiaaleihin sekä liitosprofessoriin. Kurssi kattaa nykyaikaiset hitsaustekniikat, automaatio, metallurgia, materiaalitekniikka, hitsausprosessit, hitsauksen suunnittelu ja laatu.

Kenelle se on?

Tämä kurssi antaa sinulle perustavanlaatuisen käsityksen hitsaustekniikoista ja tietoisuudesta alan viimeaikaisesta teknisestä kehityksestä. Se myös parantaa viestintä-, esitys-, analyyttisiä ja ongelmanratkaisutaitoja. Valmistuneilta vaaditaan kansainvälisiä yrityksiä, jotka käyttävät hitsaus- ja yhdistämistekniikoita ja pystyvät saavuttamaan merkittäviä teknisiä vastuita.... [-]


Msc Johtamis-, Johtajuus- Ja Liiketoimintaosaamista

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 11 - 60 kuukautta August 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Swindon Cranfield + 2 lisää

Kurssit keskittyvät laajempaan puolustusyhteisö ja houkuttelee siviili- ja sotilaallinen opiskelijat julkisen ja yksityisen sektorin maailmanlaajuisesti. [+]

MSc in Management, Johtajuus ja Business Skills astetta MSc Defence Acquisition Management

Cranfield University at Shrivenham Olitpa mukana luomassa tai hallitsemassa valmiusvaatimuksia; hankinta-, kaupallinen- tai sopimusvalmisteilla; tai kehittää ja toteuttaa tukiratkaisuja, tämä kurssi tarjoaa perustan tiedon ja kehittää kriittisiä ajattelu taitoja tarvitaan tehokkaaseen hallintaan puolustuksen hankintaan. Kesto: Enintään 5 vuotta osa-aikaisesti Kuka se on? Kurssi keskittyy laajempaan puolustusyhteisöön ja houkuttelee siviili- ja sotilasopiskelijoita julkiselta ja yksityiseltä sektorilta maailmanlaajuisesti. Tarjoilu upseereita ja puolustusministeriön virkamiehille on hyvin valmistautuneita erilaisia ​​rooleja, kuten: johto strateginen muutos; projektiryhmä johtamisen; kaupallinen ja sopimusten hallinta; voimavarojen hallinta ja ohjelman valvonnan; suunnitteluhallinnosta; valmiudet hallinta; ja hallintaa integroitu logistinen tuki ja toimitusketjua. Opiskelijat puolustusteollisuuden, kaupallisia organisaatioita, tutkimusorganisaatioiden ja muiden hallituksen osastojen pitäisi myös hankkia lisää yksityiskohtaista tietoa, Puolustushankintojen ja läpi elämän tuki toimii ja voi edistyä niiden liiketoiminnan ja henkilökohtaisten urasuunnitelmat vastaavasti.... [-]


MSc Koko Elämässä Järjestelmän Kestävyys (Executive)

Opetus kampuksella Osa-aikainen 2 - 3 vuotta Avoin ilmoittautuminen Yhdistynyt kuningaskunta Swindon Cranfield + 1 lisää

Tämä kurssi on olennainen perusta tuleville johtajille organisaatioissa, jotka haluavat maksimoida monimutkaisten ja pitkäikäisten tuoteratkaisujärjestelmien käytön arvon ja muuttuvat järjestelmän jatkuvuuden muutoksiksi. Uusia ja integroituja lähestymistapoja tarvitaan kehittämään ylivoimainen läpi-elämän tuki kykyä vastata osakkeenomistajien ja sidosryhmien vaatimuksiin. [+]

Tämä kurssi on olennainen perusta tuleville johtajille organisaatioissa, jotka haluavat maksimoida monimutkaisten ja pitkäikäisten tuoteratkaisujärjestelmien käytön arvon ja muuttuvat järjestelmän jatkuvuuden muutoksiksi. Uusia ja integroituja lähestymistapoja tarvitaan kehittämään ylivoimainen läpi-elämän tuki kykyä vastata osakkeenomistajien ja sidosryhmien vaatimuksiin.

Kenelle se on?

Kehitetty Cranfield Universityn kanssa Rolls-Royce ja Bombardier Transportation, tämä MSc on suunniteltu omaisuudenhoito-ja kunnossapito ammattilaisille. Pyrimme parantamaan taitojasi ja vastaamaan tarpeisiin korkeasti koulutettujen henkilöiden kanssa, jotka osallistuvat monimutkaisten laitteiden ja järjestelmien tukemiseen. Voit viime kädessä myötävaikuttaa kilpailuedun saavuttamiseen organisaatiossasi. Järjestelmä on rakennettu siten, että mahdollisimman paljon hyötyä oppimisesta on mahdollisimman vähän työympäristön ulkopuolella.... [-]


MSc Laskennallisen Fluididynamiikan (CFD)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 3 vuotta October 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Swindon Cranfield + 2 lisää

Tämä kurssi on suunniteltu vastaamaan Laskennallisen Fluid Dynamicsin laaja-alaisia ​​sovelluksia. Opit ymmärtää, kirjoittaa ja soveltaa CFD-menetelmiä laaja-alaisilla aloilla, ilmailuteollisuudessa, turbiokoneistolla, monivaiheisella virtauksella ja lämmönsiirrolla, mikrovirtauksiin, ympäristövirtoihin ja nestemäisten rakenteiden vuorovaikutusongelmiin. Räätälöidä kurssinne valitsemalla useista erikoismoduulista, jotka kattavat sovelluskohtaiset menetelmät ja tekniikat. [+]

Tämä kurssi on suunniteltu vastaamaan Laskennallisen Fluid Dynamicsin laaja-alaisia ​​sovelluksia. Opit ymmärtää, kirjoittaa ja soveltaa CFD-menetelmiä laaja-alaisilla aloilla, ilmailuteollisuudessa, turbiokoneistolla, monivaiheisella virtauksella ja lämmönsiirrolla, mikrovirtauksiin, ympäristövirtoihin ja nestemäisten rakenteiden vuorovaikutusongelmiin. Räätälöidä kurssinne valitsemalla useista erikoismoduulista, jotka kattavat sovelluskohtaiset menetelmät ja tekniikat.

Kenelle se on?

Suunniteltu vastaamaan tutkinnon suorittaneiden ja insinöörityöntekijöiden koulutustarpeisiin, jotka haluavat aloittaa teollisen tai tutkijan uransa nopeasti kasvavassa laskennallisen fluididynamiikan alalla. Tämä kurssi välittää ero opintokokonaisuuksien aloitusopetuksen ja sovelletun asiantuntemuksen välillä, jota insinöörit hankkivat CFD: n avulla teollisuudessa. Saat CFD-menetelmien tietämyksen ja arvostuksen, jotka ovat välttämättömiä vahvan perustan uralle tässä jännittävässä tekniikan kurissa.... [-]


MSc Laskennassa

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 3 vuotta September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Swindon Cranfield + 2 lisää

Suunnitteluohjelmistojen kehittäminen on yksi Euroopan tietotekniikka-alan avainalueista. Se on nopeasti muuttuva aihe, joka on ratkaisevan tärkeä teollisuudelle ja joka muodostaa perustan laajaa ja yhä kasvavaa sovellusvaihtoehtoa varten. Tämä kurssi yhdistettynä osaamispohjaiseen ja aihekohtaiseen materiaaliin on perimmäinen tavoite tarjota sinulle yleiset käytännön taidot ja ajan tasalla oleva tieto, joka soveltuu monenlaisiin sovelluksiin, joita tämä kenttä käsittelee. [+]

Suunnitteluohjelmistojen kehittäminen on yksi Euroopan tietotekniikka-alan avainalueista. Se on nopeasti muuttuva aihe, joka on ratkaisevan tärkeä teollisuudelle ja joka muodostaa perustan laajaa ja yhä kasvavaa sovellusvaihtoehtoa varten.

Tämä kurssi yhdistettynä osaamispohjaiseen ja aihekohtaiseen materiaaliin on perimmäinen tavoite tarjota sinulle yleiset käytännön taidot ja ajan tasalla oleva tieto, joka soveltuu monenlaisiin sovelluksiin, joita tämä kenttä käsittelee.

Valitse kolmesta erikoisvaihtoehdosta:

Tietokoneavusteinen tekniikkaTietokone ja koneen visioOhjelmistotekniikka tekniseen tietojenkäsittelyyn.Kenelle se on?

Jos aiot tehdä uraa ohjelmistokehityksessä, olipa se datakeskuksessa, työpöydällä tai nopeasti laajenevassa mobiilisovellustilassa, sinulla on oltava vahva perusta ohjelmistokehityksessä. Teknillisen laskennallisen ja ohjelmistotekniikan MSc on ainutlaatuinen siinä, että se yhdistää ohjelmistosuunnittelun korkean suorituskyvyn laskentaan, antaen sinulle työkaluja ja tekniikoita, joita työnantajat etsivät ja edut työmarkkinoilla.... [-]


MSc Lentokentän Suunnittelussa Ja Johtamisessa

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi October 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Swindon Cranfield + 1 lisää

Ainutlaatuinen kurssi, joka on luotu tyydyttämään kysyntää, jonka työnantajat ovat selkeästi ilmoittaneet ammattitaitoa ja pätevyyttä lentoaseman liiketoiminnan kehittämisessä, suunnittelussa, suunnittelussa, toiminnassa ja ympäristönhallinnassa. Tutkimus ainoalla Yhdistyneen kuningaskunnan yliopistokampuksella, jossa on täysin toimiva lentokenttä. [+]

Ainutlaatuinen kurssi, joka on luotu tyydyttämään kysyntää, jonka työnantajat ovat selkeästi ilmoittaneet ammattitaitoa ja pätevyyttä lentoaseman liiketoiminnan kehittämisessä, suunnittelussa, suunnittelussa, toiminnassa ja ympäristönhallinnassa. Tutkimus ainoalla Yhdistyneen kuningaskunnan yliopistokampuksella, jossa on täysin toimiva lentokenttä.

Kenelle se on?

Cranfield University on ainoa yliopisto maailmassa, joka suorittaa englannin kielen maisterikurssi lentokentän suunnittelussa ja hallinnassa. Tämän erittäin relevantin ja maailmanlaajuisesti arvostetun asteen saavuttaminen auttaa sinua erottamaan kilpailukykyiset työmarkkinat.

Cranfieldin lentoliikenteen hallinnan keskus yhdistää monipuolisen käytännön asiantuntemuksen laajaan tutkimus-, konsultointi- ja opetuskokemukseen yhdessä huippuyksikössä. Olemme toimittaneet jatko-opintoja lähes kuusikymmentä vuotta. Voit olla varma, että työnantajat arvostavat ja kunnioittavat kelpoisuutesi kaikkialla maailmassa.... [-]


MSc Logistiikka Ja Supply Chain Management

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Cranfield

Cranfield Logistics ja Supply Chain Management MSc juhlii 35-vuotisjuhlaan tänä vuonna. Ohjelma on suunniteltu yhdessä johtavien logistiikan ja toimitusketjujen ammattilaisten kanssa ja toimittaa Euroopan suurin logistiikka- ja toimitusketjun hallintotieteiden tiedekunta. Se tarjoaa sinulle erikoistuneita tietoja ja taitoja, joita sinun on lisättävä urasi logistiikan ja toimitusketjun ammattilainen. [+]

Cranfield

Yhdellä silmäykselläAlkamispäivä: 24.9.2018Kesto: 1 vuosiToimitus: Opetellut moduulit 60%, yksittäishankkeet 40%Tutkinto: MScOpintotyyppi: KokopäiväinenKenelle se on?Viimeaikaiset valmistuneet, joilla on hyvä perustutkinto, jotka haluavat laajaa ymmärrystä logistiikasta ja toimitusketjun hallinnasta ja haluavat valmistautua ensimmäiseen ammatilliseen rooliin ja tulevaan uraansa alalla.Logistiikka ja toimitusketju ammattilaiset uransa alkuvaiheessa haluavat parantaa osaamistaan ​​ja taitojaan ja siirtyä seuraavalle tasolle ammattimaisesti.Luokkaprofiili 2017/18 *:sukupuoli:

* Edellä mainitut tiedot yhdistävät 2017/18 luokan profiilit kahdelle Cranfield Supply Chain MSc kurssille.... [-]


MSC Logistiikka Ja Supply Chain Management (Executive)

Opetus kampuksella Osa-aikainen 2 vuotta January 2019 Yhdistynyt kuningaskunta Cranfield

Logistiikka ja toimitusketjun hallinta MSc (Executive) tarjoaa mahdollisuuden opiskella kansainvälisesti tunnustetun kandidaatin tutkinto, samalla tuo viimeisimmät akateeminen näkemyksiä ja alan parhaita käytäntöjä takaisin oman organisaation. Se on suunniteltu yhteistyössä vanhempien toimitusketjujen ammattilaisten kanssa, ja sen toimittaa Euroopan suurin logistiikka- ja toimitusketjunhallintaopiskelija maailman johtavassa jatkotutkinnossa. [+]

Yhdellä silmäykselläAlkamispäivä: 9.4.2018Kesto: Kaksi vuotta osa-aikaista (koostuu 9 viikon mittaisista moduuleista)Toimitus: Opetetut moduulit (60%) arvioidaan kirjallisten tehtävien, tenttien ja ryhmätyön / esityksen yhdistelmällä. Opinnäytetyöprojekti (40%) on kirjoitettu erikseen ja toimitetaan opintojakson lopussa (eli kahden vuoden joulukuussa).Tutkinto: MSc, PgDip, PgCertOpintotyyppi: Osa-aikainenKenelle se on?Toimittajaketju, logistiikka tai hankintapäälliköt, jotka haluavat parantaa taitojaan, tietämystään ja luottamustaan ​​entistä vaativampien johdon tehtävien hoitamiseksi tulevaisuudessa.Yksilöt, joilla on liike- tai organisaatiokokemus muussa kuin toimitusketjun alueella, jotka aikovat siirtyä toimitusketjun alalle tai jotka ovat äskettäin muuttaneet uran seurantaa.Kunnianhimoiset ammattilaiset, jotka haluavat kehittää itseään ja haluavat opettajan "reaalimaailman" koulutuksen, jotka ovat aktiivisesti mukana liiketoiminnassa ja voivat tuoda tietonsa ohjelmaan.Luokkaprofiili tammikuu 2018:sukupuoli: Miksi tämä kurssi?... [-]

MSC Offshore Engineering

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 3 vuotta October 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Swindon Cranfield + 2 lisää

Offshore-tekniikka on nopeasti kehittyvä kurinalaisuus. Sen lisäksi, että sillä on perinteinen merkitys öljylle [+]

Offshore-tekniikka on nopeasti kehittyvä kurinalaisuus. Sen lisäksi, että sillä on perinteinen merkitys öljylle

Kenelle se on?

Tämä kurssi soveltuu insinööriksi, matematiikalle tai luonnontieteilijöille, jotka haluavat erikoistua offshore-tekniikkaan. Se kehittää insinöörejä ja tutkijoita, joilla on monialaisia ​​taitoja ja kykyä analysoida nykyisiä ja tulevia offshore-energiatehokkaita ongelmia.

Cranfieldin MSc Offshore Engineering pystyy tarjoamaan tarvittavia uusia taitoja tällä nopeasti kehittyvällä alalla sekä tarvittava perustavanlaatuinen tekninen ymmärtäminen riippumatta sovelluksesta. Upeilla uusilla tieteenaloilla opetetaan tässä MSc sisältää edistyksellistä toimintaa ja huoltoa offshore omaisuutta; Terveys, turvallisuus, turvallisuus ja ympäristö; ja riski ja luotettavuus. Opiskelijat, jotka hakevat tätä MSc, voivat valita kahdesta reitistä: yksi keskittyy yksityiskohtaisiin teknisiin näkökohtiin ja toinen keskittyy offshore-varainhoitoon. Master of Science in Offshore Engineering osaa työskennellä monilla eri aloilla, kuten offshore uusiutuvien energialähteiden, öljy... [-]


MSc Operations Excellence (Executive)

Opetus kampuksella Osa-aikainen 2 vuotta October 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Swindon Cranfield + 1 lisää

Maailman johtava Cranfieldin kehittämä ohjelma ainutlaatuisen kumppanuuden kanssa Rolls-Roycen ja Cambridgen yliopiston tuotantotalouden instituutin kanssa. Suunniteltu alan ammattilaisille, jotka sopivat vaativille ura-alueille, kurssi on suunniteltu kehittämään taitoja johtamaan liiketoiminnan muutoksia. [+]

Maailman johtava Cranfieldin kehittämä ohjelma ainutlaatuisen kumppanuuden kanssa Rolls-Roycen ja Cambridgen yliopiston tuotantotalouden instituutin kanssa. Suunniteltu alan ammattilaisille, jotka sopivat vaativille ura-alueille, kurssi on suunniteltu kehittämään taitoja johtamaan liiketoiminnan muutoksia.

Kenelle se on?

Niille, jotka tunnistavat pitkän ja menestyksekkään valmistusurakan mahdollisuudet, Cranfield tarjoaa ihanteellisen tasapainon akateemiselle opiskelulle ja käytännön työkokemukselle. Tämä kurssi käsittelee tarpeita korkeasti koulutetuille ammattilaisille, jotka ovat välttämättömiä muuttamaan toiminta maailmanluokan liiketoiminnaksi kaikilla valmistusaloilla. Operations Excellence -kurssi on jäsennelty siten, että mahdollisimman paljon hyötyä oppimisesta on mahdollisimman vähän työympäristön ulkopuolella.... [-]


MSc Sovelletun Nanoteknologian Alalla

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 3 vuotta August 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Swindon Cranfield + 2 lisää

Tutki nanoteknologian mahdollisuuksia älykkäiden ja toiminnallisten materiaalien avulla muuttamaan teollisuudenaloja terveydenhuollosta energiaan. Tämä kurssi kattaa teknologiat mikro- ja nanomittakaavalaitteiden, -materiaalien ja -järjestelmien suunnittelusta, toteutuksesta ja analysoinnista. [+]

Tutki nanoteknologian mahdollisuuksia älykkäiden ja toiminnallisten materiaalien avulla muuttamaan teollisuudenaloja terveydenhuollosta energiaan. Tämä kurssi kattaa teknologiat mikro- ja nanomittakaavalaitteiden, -materiaalien ja -järjestelmien suunnittelusta, toteutuksesta ja analysoinnista.

Kenelle se on?

Tämä kurssi soveltuu korkeakoulututkinnon suorittaneille tieteen, tekniikan tai vastaavien tutkintoihin, jotka haluavat kehittää uraa mikro-tekniikan kärjessä. jotka työskentelevät tällä hetkellä teollisuudessa, haluavat laajentaa pätevyyttään tai henkilöitä muihin pätevyyksiin, joilla on huomattava kokemus.

Miksi tämä kurssi?

Cranfield Universityn jatko-opinto-ohjelman toteuttamiseen liittyy lukuisia etuja, kuten:... [-]


MSc Tulevaisuuden Ruoan Kestävyyteen

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 3 vuotta October 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Cranfield + 1 lisää

Kurssilla pyritään antamaan yksityiskohtainen kriittinen tietoisuus riskeistä, haasteista ja mahdollisuuksista tarjota kestävä elintarvikkeiden tarjonta maailman väestölle, kun siirrymme tulevaisuuteen. [+]

Kurssilla pyritään antamaan yksityiskohtainen kriittinen tietoisuus riskeistä, haasteista ja mahdollisuuksista tarjota kestävä elintarvikkeiden tarjonta maailman väestölle, kun siirrymme tulevaisuuteen.

Kenelle se on?

Tämä kurssi soveltuu tutkinnon suorittaneille ympäri maailmaa, jotka haluavat harjoittaa uran elintarvikkeiden kestävyydestä teknisellä tai strategisella tasolla.

Tämä kurssi koskee perustavanlaatuista haastetta, jolla on valtava merkitys, jota me kaikki kohtaamme tänään. Pohjimmiltaan monien ongelmien, jotka ovat nopeasti kasvaneen globaalin väestön ruokkiminen tulevaisuudessa, ovat rajalliset resurssit, lisätty epävarmuustekijöitä, kuten ilmastonmuutoksen vaikutukset, ja yleinen tunnustus siitä, että nykyiset elintarvikkeiden tuottamismenetelmät eivät ole tarkoituksenmukaisia. Mutta se on enemmän kuin pelkkä haastetta kuvaava kuva - se kertoo erilaisten kierteiden yhdistämisestä, jotka voisivat esittää käytännönläheisiä ja käytännöllisiä vastauksia. Sellaisena se on suunniteltu vastaamaan kiireellisiin teollisuuden, institutionaalisiin ja hallituksen tarpeisiin henkilöille, jotka pystyvät vastaamaan monimutkaisiin, monitieteellisiin kysymyksiin globaalissa tulevaisuuden elintarviketuotannossa.... [-]


MSc Turvallisuus- Ja Onnettomuustutkinnassa - Lentoliikenne

Opetus kampuksella Osa-aikainen May 2019 Yhdistynyt kuningaskunta Swindon Cranfield

Olemme olleet onnettomuustutkinnan alalla huippuyksikkö lähes 40 vuotta. Suunniteltu erityisesti ilma-alusten onnettomuustutkijoille ja niille, jotka työskentelevät lähialueilla, tämä kurssi tarjoaa sinulle akateemisesti tunnustetun korkeatasoisen pätevyyden. [+]

Olemme olleet onnettomuustutkinnan alalla huippuyksikkö lähes 40 vuotta. Suunniteltu erityisesti ilma-alusten onnettomuustutkijoille ja niille, jotka työskentelevät lähialueilla, tämä kurssi tarjoaa sinulle akateemisesti tunnustetun korkeatasoisen pätevyyden.

Kenelle se on?

Turvallisuus- ja onnettomuustutkinnon MSc (Ilmaliikenne) antaa sinulle mahdollisuuden saada kansainvälisesti tunnustettu pätevyys onnettomuustutkinnan alalla. Suurin osa opiskelijoista liittyy tähän kurssiin saadakseen pätevyyden, jonka avulla he voivat jatkaa urakehitystään onnettomuustutkintaan tai muihin lentoliikenteen turvallisuuteen liittyvillä aloilla.

Miksi tämä kurssi?

Olemme olleet huippuosaamiskeskus lentokonetyöstutkimuksessa lähes 40 vuoden ajan. Vuonna 2011 meille myönnettiin Queen Anniversary -palkinto maailman johtavalle lentoturvallisuustutkimukselle tutkimuksen ja koulutuksen avulla lennon onnettomuustutkinnassa.... [-]


MSc Turvallisuus- Ja Onnettomuustutkinnassa - Meriliikenne

Opetus kampuksella Osa-aikainen 3 vuotta May 2019 Yhdistynyt kuningaskunta Swindon Cranfield + 1 lisää

Tämä kurssilla kehitetään tiiviissä yhteistyössä merionnettomuustutkintayhteisön kanssa ainutlaatuinen yhdistelmä tutkimukseen perustuvaa oppimista ja oppimista todellisista kokemuksista, varmistamalla, että opiskelijat hankkivat osaamisen ja tietämyksen kummastakin korkeakoulusta ja teollisuudesta. [+]

Tämä kurssilla kehitetään tiiviissä yhteistyössä merionnettomuustutkintayhteisön kanssa ainutlaatuinen yhdistelmä tutkimukseen perustuvaa oppimista ja oppimista todellisista kokemuksista, varmistamalla, että opiskelijat hankkivat osaamisen ja tietämyksen kummastakin korkeakoulusta ja teollisuudesta.

Kenelle se on?

Kurssi on suunnattu ensisijaisesti niille, jotka ovat mukana tai ovat tulossa mukana, merionnettomuustutkintaan ja muihin turvallisuuteen liittyviin toimialoihin.

Kurssi soveltuu niille, joilla on tekninen tai toiminnallinen tausta merenkulun tai turvallisuustekniikan ja -hallinnan, onnettomuustutkijoiden sekä kansallisten tutkintatoimistojen, operaattorien, sääntelyviranomaisten ja valmistajien palveluksessa.... [-]


MSc Turvallisuus- Ja Onnettomuustutkinnassa - Rautatiekuljetukset

Opetus kampuksella Osa-aikainen 3 vuotta May 2019 Yhdistynyt kuningaskunta Swindon Cranfield + 1 lisää

Olemme olleet onnettomuustutkinnan alalla huippuyksikkö lähes 40 vuotta. Tämä kurssi antaa sinulle tietoa ja taitoja suorittaa rautateiden onnettomuustutkinnan standardien ja suositeltavien käytäntöjen mukaisesti asianmukaisen kansallisen ja eurooppalaisen lainsäädännön mukaisesti. [+]

Olemme olleet onnettomuustutkinnan alalla huippuyksikkö lähes 40 vuotta. Tämä kurssi antaa sinulle tietoa ja taitoja suorittaa rautateiden onnettomuustutkinnan standardien ja suositeltavien käytäntöjen mukaisesti asianmukaisen kansallisen ja eurooppalaisen lainsäädännön mukaisesti.

Kenelle se on?

Kurssi on tarkoitettu ensisijaisesti rautateiden onnettomuustutkintaan osallistuville ja muille turvallisuuteen liittyville teollisuudenaloille.

Miksi tämä kurssi?

Olemme olleet onnettomuustutkinnan alalla huippuyksikkö lähes 40 vuotta. Kurssimuoto perustuu kokemuksiin, joita olemme saaneet suorittamaan samankaltaisia ​​MSc-ohjelmia, jotka ovat osoittautuneet menestyksekkäiksi ja suosituiksi. Muoto sopii ammattilaisille, jotka toimivat Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja ulkomailla, sillä opetus suoritetaan moduuleissa ja tutkimukset ja arvioinnit voidaan suorittaa etäältä.... [-]


MSc Turvallisuus Ja Ihmisen Tekijät Ilmailussa

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 3 vuotta October 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Swindon Cranfield + 2 lisää

Ihmisten tekijöiden ja turvallisuusosaamisen kysyntä kasvaa edelleen ilmailussa sekä muissa turvallisuuden kannalta kriittisillä teollisuudenaloilla. Tämä kurssi on suunniteltu tarjoamaan teollisuudelle valmiita tutkinnon suorittaneita, jotka voivat tehdä todellista ja pysyvää parannusta suorituskykyyn ja turvallisuuteen soveltamalla osaamista ja tietämystä, joka on opetettu yhdistämällä luentoja ja käytännön harjoituksia. [+]

Ihmisten tekijöiden ja turvallisuusosaamisen kysyntä kasvaa edelleen ilmailussa sekä muissa turvallisuuskriittisissä teollisuudenaloissa.

Tämä kurssi on suunniteltu tarjoamaan teollisuudelle valmiita tutkinnon suorittaneita, jotka voivat tehdä todellista ja pysyvää parannusta suorituskykyyn ja turvallisuuteen soveltamalla osaamista ja tietämystä luennoilla ja käytännön harjoituksilla.

Kenelle se on?

Tämä kurssi houkuttelee monenlaisia ​​opiskelijoita ilmailualan ammattihenkilöistä siviili-ja sotilas-aloilla korkealaatuisia tutkinnon insinööri-ja yhteiskuntatieteiden tieteenaloja. Kurssilla opiskelevien taitojen ja tietämyksen laaja valikoima tarjoaa tälle ainutlaatuisen oppimisympäristön.... [-]


MSc Uudistuvassa Energiassa

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 3 vuotta October 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Swindon Cranfield + 2 lisää

Äskettäin on tarkasteltu MSc-tuotevalikoimaamme Energy and Power -ohjelmassamme. Näin varmistetaan, että kurssimme ovat houkuttelevia tuleville opiskelijoille ja että kurssit ja oppimistulokset ovat tärkeitä tulevaisuuden työnantajille. Lokakuun 2018 katsauksen tuloksena tämä kurssi yhdistyy muiden Renewable-kurssien kanssa uusiutuvaan energiaan. [+]

Äskettäin on tarkasteltu MSc-tuotevalikoimaamme Energy and Power -ohjelmassamme. Näin varmistetaan, että kurssimme ovat houkuttelevia tuleville opiskelijoille ja että kurssit ja oppimistulokset ovat tärkeitä tulevaisuuden työnantajille. Lokakuun 2018 katsauksen tuloksena tämä kurssi yhdistyy muiden Renewable-kurssien kanssa uusiutuvaan energiaan.

Ilmastonmuutos, kasvavat populaatiot ja rajoitetut fossiilisten polttoaineiden voimavarat merkitsevät sitä, että uusiutuvan energian kysyntä jatkuu jatkuvasti. Uusiutuva energia on nyt kaikkien tiedossa olevien keskustelujen keskellä energian kestävyydestä, turvallisuudesta ja kohtuuhintaisuudesta.

Kenelle se on?

Renewable Energy Engineeringin MSc koostuu kahdeksasta pakollisesta opetetusta moduulista, ryhmäprojektista ja yksittäisestä tutkimushankkeesta.... [-]


MSc Vesi- Ja Jätevedenkäsittelyn Alalla

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 3 vuotta October 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Swindon Cranfield + 2 lisää

Vesi on lisääntyvässä paineessa väestörakenteen ja ilmastollisten muutosten vuoksi. Hoitoprosesseilla on keskeinen asema turvallisten ja luotettavien vesihuoltojen toimittamisessa kotitalouksille, teollisuudelle ja maataloudelle sekä veden laadun turvaamiseksi. [+]

Vesi on lisääntyvässä paineessa väestörakenteen ja ilmastollisten muutosten vuoksi. Hoitoprosesseilla on keskeinen asema turvallisten ja luotettavien vesihuoltojen toimittamisessa kotitalouksille, teollisuudelle ja maataloudelle sekä veden laadun turvaamiseksi.

Kenelle se on?

Vesi- ja jätevesitekniikka on ihanteellinen niille henkilöille, jotka haluavat tehdä todellista eroa toimittaa luotettavaa vesivarastoa tai ylläpitää ja parantaa joki- ja pohjaveden laatua.

Hyvin koulutettuja, ammattitaitoisia ja kokeneita tutkinnon suorittaneita vaaditaan käyttämään ja hallitsemaan tärkeitä vesi- ja jätevedenkäsittelypalveluita. Tällaisten tutkinnon suorittaneiden kysyntä on jo korkea, ja se nousee vasta tulevina vuosina, kun ympäristön laatuvaatimukset veden laadulle kasvavat ja vesihuollon paineet kasvavat edelleen.... [-]


MSc Ympäristöveden Hallinta

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 3 vuotta October 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Swindon Cranfield + 2 lisää

Maailmanlaajuisesti veden virtaus, jokien, järvien, kosteikkojen ja maanalaisen veden laatu ja määrä vaikuttavat merkittävästi ihmisen toimintaan. Cranfieldin yliopistossa hyödynnämme alan yhteyksiämme tarjoamalla opiskelijoille ajantasaisia ​​taitoja ja tietoja, joita tarvitaan näiden haasteiden ratkaisemiseen uralla nykypäivän vesihuollossa. [+]

Maailmanlaajuisesti veden virtaus, jokien, järvien, kosteikkojen ja maanalaisen veden laatu ja määrä vaikuttavat merkittävästi ihmisen toimintaan. Cranfieldin yliopistossa hyödynnämme alan yhteyksiämme tarjoamalla opiskelijoille ajantasaisia ​​taitoja ja tietoja, joita tarvitaan näiden haasteiden ratkaisemiseen uralla nykypäivän vesihuollossa.

Kenelle se on?

Kurssi on ihanteellinen niille tutkinnon suorittaneille, jotka haluavat kehittää asiantuntemusta ympäristöongelmien ratkaisemiseksi. Se on suunniteltu täydentämään ja laajentamaan nykyistä tieteen, politiikan ja käytännön tuntemusta, joten se sopii useille taustoille opiskelijoille. Viimeaikaiset opiskelijat ovat liittyneet meihin perustutkinto- ja jatkotutkinnosta insinöörin (siviili-, hydrauli-, maatalous-), fyysisen maantieteen, kemian ja ympäristötieteiden sekä ammattiuran aloilla.... [-]


Oikeuslääketieteen Tutkinto

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 11 - 60 kuukautta August 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Swindon Cranfield + 2 lisää

Kurssit tarjoavat opiskelijoille laajan valikoiman erilaisia ​​kokemuksia ainutlaatuisilla tiloilla, joita ei ole saatavilla muualla Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Jos haluat pyytää vierailun Cranfield Defence [+]

Oikeuslääketieteen tutkintoOikeustieteen arkeologian ja antropologian MSc

Kurssi on suunniteltu tarjoamaan oppilaille ymmärrys siitä, miten perinteisiä ja edistyksellisiä tekniikoita arkeologiasta ja fyysisestä antropologiasta voidaan soveltaa oikeuslääketieteelliseen kontekstiin.

Kesto: 11 kuukautta täysipäiväisesti, enintään 3 vuotta osa-aikaisesti

Kenelle se on? Kurssi tarjoaa opiskelijoille laajan valikoiman erilaisia ​​kokemuksia ainutlaatuisilla tiloilla, joita ei ole saatavilla muualla Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Kurssi on erittäin käytännöllinen ja käytännöllinen, jonka tarkoituksena on tuottaa rikosteknisiä asiantuntijoita, joilla on vahva taustatekijä tulla myöhemmin kentällä ja pystyvät antamaan asiantuntijalausuntoja tuomioistuimissa ja muualla. Opiskelijat tulevat monista erilaisista taustoista, yleensä tieteen tai oikeuslääketieteen ensimmäisen asteen tutkinnossa. Monet opiskelijat tulevat ulkomailta, erityisesti Euroopasta, Afrikasta ja Pohjois-Amerikasta.... [-]


Rahoituksen Ja Johtamisen Maisteri

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Cranfield

Taloustieteiden maisteriohjelma on Financial Timesin (2017) top 10 finanssimarkkinoinnin finanssimaailmassa. Se tarjoaa vahvan pohjan rahoitus- ja hallinnointiperiaatteille, tiukan koulutuksen asiaankuuluvissa työkaluissa ja tekniikoissa sekä osoittaa, kuinka niitä voidaan soveltaa käytännössä maailmanlaajuisesti työpaikalla. [+]

Arvostettu Financial Timesin (2017), Top 10 UK Master's in Finance

Yhdellä silmäykselläAlkamispäivä: 24.9.2018Kesto: 1 vuosiToimitus: Opetellut moduulit 60%, yksittäishankkeet 40%Tutkinto: MScOpintotyyppi: KokopäiväinenKenelle se on?Valmistajat haluavat kehittää tietämystään ja osaamistaan ​​rahoituksesta ja johtamisesta ennen kuin he etsivät ensimmäistä ammatillista rooliaanAmmattilaiset, joilla on työkokemusta rahoituksen tai johtamisen alalla, jotka haluavat uraansa seuraavalle tasolleHenkilöt, jotka haluavat opettaa tiedekunta, joilla on kokemusta liike-elämästä ja teollisuudesta, ja voivat tuoda tietonsa ohjelmaanLuokkaprofiili 2017/18 *:sukupuoli:

* Edellä mainitut tiedot yhdistävät 2017/18-luokan profiilit kahdelle Cranfield Finance MSc -kurssille.... [-]


Resilience, Counter Terrorism and Organised Crime Degrees

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 11 - 60 kuukautta August 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Swindon Cranfield + 2 lisää

[+]

Oikeustieteen Ballistiikan MSc

MSc in Digital Forensics

Kesto: 3 vuotta Osa-aikainen

Kenelle se on?

Tämä PgCert on suunniteltu puolustusvoimien virkailijoille sekä tutkijoille ja teknisille virkamiehille valtion puolustuslaitoksissa ja puolustusteollisuudessa.

Valmistuneet saavuttavat korkean tason ymmärrystä ja yksityiskohtaista tietämystä sotilaallisista viestintä- ja anturijärjestelmistä erityisesti sähköisessä sodankäynnissä.

PgCert in Communications Electronic Warfare ... [-]

Strateginen Markkinointi MSc

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Cranfield

Strateginen markkinointi MSc antaa sinulle erikoistuneita taitoja ja tietoja tulla menestyvä markkinointijohtaja tulevaisuudessa. Hyväksytyt Chartered Institute of Marketing (CIM) ja Market Research Society (MRS) antavat syvällisen ymmärryksen markkinoinnista, mukaan lukien markkinointistrategia, digitaalinen markkinointi, brändäys, viestintä, markkinointikonsultointi, CRM, avainhallinnan hallinta, markkinointi tutkimus, omnichannel markkinointi ja suuri tietomarkkinointianalyysi. [+]

Yhdellä silmäykselläAlkamispäivä: 24.9.2018Kesto: 1 vuosiTutkinto: MScOpintotyyppi: KokopäiväinenKenelle se on?Viimeaikaiset tutkinnon suorittaneet, jotka haluavat lisätä akateemisia tunnustuksiaan ja valmistautua ensimmäiseen ammatilliseen rooliin markkinoinnissa.Markkinoinnin ammattilaiset haluavat parantaa heidän tietämystään ja taitojaan ja edetä urallaan.Luokkaprofiili 2017/18:sukupuoli: Aikavälin päivämäärätSuuntaviikko: Miksi tämä kurssi?

Enemmän kuin vain akateeminen laitos, Cranfield School of Managementin maailmanluokan tutkimus, osaaminen ja opetus luovat käytännön hallintaratkaisuja, jotka muuttavat nykyään liiketoimintaa. 50 vuotta olemme työskennelleet johtavien yritysten kanssa eri puolilla maailmaa, ja olemme pyrkineet parantamaan johtamisen käytäntöä.... [-]


Tietojenkäsittelytieteen Maisteriohjelma

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 3 vuotta October 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Swindon Cranfield + 2 lisää

Prosessien järjestelmätekniikka käsittelee kaikentyyppisten kemiallisten, fysikaalisten ja biologisten prosessien suunnittelua, toimintaa, optimointia ja valvontaa käyttämällä järjestelmällisiä tietokoneavusteisia lähestymistapoja. Sen tärkeimpiä haasteita ovat konseptien, menetelmien ja mallien kehittäminen suorituskyvyn ennakoimiseksi ja suunniteltujen järjestelmien päätöksentekoon. [+]

Prosessien järjestelmätekniikka käsittelee kaikentyyppisten kemiallisten, fysikaalisten ja biologisten prosessien suunnittelua, toimintaa, optimointia ja valvontaa käyttämällä järjestelmällisiä tietokoneavusteisia lähestymistapoja. Sen tärkeimpiä haasteita ovat konseptien, menetelmien ja mallien kehittäminen suorituskyvyn ennakoimiseksi ja suunniteltujen järjestelmien päätöksentekoon.

Kenelle se on?

Sopii tekniikan ja ammattikorkeakoulututkinnon suorittaneille, jotka haluavat aloittaa menestyksekkään uran prosessijärjestelmätekniikan ammattilaisina.

Opintojaksolla valmistuu tutkinnon suorittaneita ja insinöörejä, joilla on syvällinen tietämys prosessijärjestelmien perustekijöistä ja erinomainen osaaminen nykyaikaisten lähestymistapojen käytössä nykyaikaisen prosessiteollisuuden tärkeimpien operatiivisten ja suunnittelunäkökohtien käsittelemiseksi. Kurssi tarjoaa ajantasaista teknistä osaamista ja taitoja, joita tarvitaan tehokkaiden prosessijärjestelmien hallinnan, suunnittelun, ohjauksen ja toiminnan kannalta.... [-]


Tuotantotalouden Insinööri Ja Johtaminen

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 5 vuotta October 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Swindon Cranfield + 2 lisää

Vakiintunut kurssi, joka kehittää ammattilaisia ​​ja ymmärtää perusteellisesti prosessien, taitojen ja käyttäytymien, joita tarvitaan kilpailukykyisen valmistustoiminnan luomiseen ja hallintaan. Se harjoittelee teollisesti relevantteja projekteja, tiimityöskentelyä ja siirrettäviä taitoja. Valmistuneilla on uraa monilla aloilla rahoituspalveluista terveydenhuoltoon. [+]

Vakiintunut kurssi, joka kehittää ammattilaisia ​​ja ymmärtää perusteellisesti prosessien, taitojen ja käyttäytymien, joita tarvitaan kilpailukykyisen valmistustoiminnan luomiseen ja hallintaan. Se harjoittelee teollisesti relevantteja projekteja, tiimityöskentelyä ja siirrettäviä taitoja. Valmistuneilla on uraa monilla aloilla rahoituspalveluista terveydenhuoltoon.

Kenelle se on?

Tämä kurssi soveltuu tieteen, tekniikan, tietotekniikan tai vastaavien tutkintoihin, jotka haluavat kehittää uraa valmistusalalla tai siihen liittyvillä aloilla tai korkeakouluissa; tai valmistuneista, jotka työskentelevät tällä hetkellä teollisuudessa, jotka haluavat laajentaa pätevyyttään tai jatkaa urakehitystä; tai muiden sellaisten henkilöiden kanssa, joilla on huomattava kokemus.... [-]


Tuotantotekniikan Ja -hallinnon MSc

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 3 vuotta October 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Swindon Cranfield + 2 lisää

Valmistus tukee talouden menestystä. Neljännen teollisen vallankumouksen nousu tuottaa uusia ja jännittäviä liiketoimintamahdollisuuksia maailmanlaajuisesti. Valitse valinnaisista moduuleista erikoistua opintoihisi. Kattava sekä teknisten että liiketoimintaosaamisen laajuus, jotta voisit vaikuttaa todellisella tavalla valitsemallesi urallesi. [+]

Valmistus tukee talouden menestystä. Neljännen teollisen vallankumouksen nousu tuottaa uusia ja jännittäviä liiketoimintamahdollisuuksia maailmanlaajuisesti. Valitse valinnaisista moduuleista erikoistua opintoihisi. Kattava sekä teknisten että liiketoimintaosaamisen laajuus, jotta voisit vaikuttaa todellisella tavalla valitsemallesi urallesi.

Kenelle se on?

Kurssi on kehitetty mekaanisille ja materiaalisuunnittelijoille, jotka haluavat harjoittaa huipputekniikan valmistusmenetelmiä innovatiivisten tuotteiden kehittämiseksi.

Miksi tämä kurssi?

Tuotantotekniikat ovat vastuussa sellaisten seuraavan sukupolven tuotteiden toimittamisesta, jotka vaikuttavat esimerkiksi autoteollisuuden ja ilmailu- ja avaruusteollisuuden aloihin. Opit komposiittien, pinnoitteiden, metrologian ja hallinnan aloilta vain muutamia, antaen sinulle teknistä tietämystä tuoda ja tukea uutta tuotekehitystä.... [-]


Ympäristötieteen Maisterin Tutkinto

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 3 vuotta October 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Swindon Cranfield + 2 lisää

Ympäristöinsinöörejä kohtaan on kasvava tarve, jotka ymmärtävät pilaantumista ehkäisevän tekniikan ja liiketoiminnan kaupallisten mahdollisuuksien. Tämä kurssi antaa opiskelijoille osaamista ja taitoja ratkaista laajan valikoiman ympäristötekniikan haasteita. [+]

Ympäristöinsinöörejä kohtaan on kasvava tarve, jotka ymmärtävät pilaantumista ehkäisevän tekniikan ja liiketoiminnan kaupallisten mahdollisuuksien. Tämä kurssi antaa opiskelijoille osaamista ja taitoja ratkaista laajan valikoiman ympäristötekniikan haasteita.

Kenelle se on?

Soveltuu tutkijoille ja insinööreille, jotka liittyvät ihmisten elämän suojeluun ja parantamiseen parantamalla ja suojelemalla ympäristön laatua sekä paikallisella että maailmanlaajuisella tasolla.

MSc-kurssilla on kahdeksan arvioitua moduulia, integroitu ryhmäprojekti ja yksittäinen projekti. Postgraduate Diploma (PgDip) -oppilaat suorittavat kahdeksan moduulin ja ryhmäprojektin. Postgraduate Certificate (PgCert) -opiskelijoiden on täytettävä kuusi kahdeksasta moduulista.... [-]


Ota yhteyttä
Asiointiosoite
Swindon, England, GB
Asiointiosoite
Swindon, England, GB
Asiointiosoite
Cranfield, England, MK43 0AL GB