Cranfield University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Cranfield on jatko asiantuntija tutkimuksen ja opetuksen tieteen, tekniikan, teknologian ja hallinta. Kuten yksi alkuun viisi tutkimuspainotteisena Britanniassa, teemme merkittävää eroa todellisessa maailmassa ja teemme tämän toimimalla yhteistyössä joidenkin maailman suurin järjestöt.

Cranfield on maailman johtava vuonna osuuttaan maailman innovaatioita. Meidän painotetaan ilmailu-, elintarviketalous, puolustus ja turvallisuus, ympäristötekniikka, johtaminen, valmistus- ja liikennejärjestelmien aloilla, olemme muuttaneet tapaa yhteiskunta ajattelee, toimii ja oppii.

Me synnyttää osaamista ja siirtää, kääntää sen yhteiskunnan hyödyksi. Yhteistyökumppanimme, mikro pk suurin blue-chip monikansallisten, hallitukset ympäri maailmaa kansalaisjärjestöille ja hyväntekeväisyysjärjestöt, kerro meille tämä on mitä he arvostavat noin Cranfield.

Innovaatio on osa Cranfield "yhteiseen DNA, kehittynyt yli 60 vuoden sitoutumista tähän esityslistan.

Työmme tiedottaa politiikkaa hallitukset ja tuottaa uusia teknologioita ja tuotteita kaupankäynnin maailmassa. Me hyödyntää pooliin tutkimus- ja konsultointipalveluja tarjota opiskelijoille erottuva "reaalimaailman" oppimisympäristö, jonka avulla ne voivat kehittää ammattilaisina ja siirtää uutta tietoa maailmantaloudessa. Tämä on aina ollut "Cranfield tavalla", mutta se ei ole koskaan ollut tärkeämpää kuin nykymaailmassa.

Erikoisalansa

ilmailu Maa- ja elintarviketalouden Puolustus ja turvallisuus Energia ja teho Ympäristöteknologia Johtaminen valmistus Transport Systems vesi

Cranfield tietoja ja lukuja

Opiskelija numerot

Olemme ylpeitä kansainvälistä kulttuuria, toivottaa opiskelijaa 106 maasta.

Henkilöstön määrä

Onnistuminen Cranfieldin lepää tiedot, taidot ja kyvyt henkilökuntamme jotka ovat avainasemassa kilpailuetua.

rahoittaa

Meidän tulot leviää opetusta, tutkimusta ja muuta toimintaa.

Opetus ja tutkimus

Cranfield on eteenpäin ajattelua laitokselle, jossa poikkeuksellinen opetuksen ja tutkimuksen johtaa maailmaa muuttavan ratkaisuja.

University sarjataulukon rankingissa

Yliopiston sarjataulukon on luotu auttamaan opiskelijoita kirjoittamalla korkeakoulujen ja kattaa laitokset, jotka tarjoavat sekä perus-ja jatko-opintoihin.

YMPÄRISTÖ

Olemme asettaneet itsellemme haastava tavoite vähentää hiilijalanjälkeä 50% vuoteen 2020 mennessä, mikä on kunnianhimoisin tavoite Britanniassa yliopistoihin.

Meidän Heritage

Teema kulkee läpi Cranfield n 60-vuotisen historian on sitoutunut ja intohimo soveltavaa tutkimusta, joka tekee eron maailmalle tieteen, teknologian ja hallinta. Edelläkävijä Cranfieldin yliopisto oli College of Ilmailu, Perustettiin vuonna 1946 ja sijoitettu RAF asemalle Cranfield, Bedfordshire. Kautta 1950 ja 1960, kehittäminen monia näkökohtia lentokoneiden tutkimus ja suunnittelu johti huomattavaa kasvua ja monipuolistumista muihin teknologioihin ja teollisuuteen ja hallinta.

Vuonna 1969, College of Aeronautics tuli Cranfield Institute of Technology sisällytetty Royal Charter täysin tutkintoon johtavassa valtuuksia, ja uusia osastoja perustettiin kattamaan työtä uusien aiheiden kuten Cranfield School of Management.

Viimeisten kolmenkymmenen vuoden aikana on tapahtunut huomattavaa edistymistä, mukaan lukien akateemisen kumppanuuden Defence Academy, Iso-Britannia, klo Shrivenham Wiltshire. Tuloksena on, että Cranfield on kasvanut suurin keskus Euroopassa soveltavan tutkimuksen, kehittämisen ja suunnittelun.

Cranfield palkinnot ja rankingissa

Vastaanottaminen palkintoja

Organisaatiot ympäri maailmaa ovat tunnustaneet Cranfield huippuosaamista opetuksen ja tutkimuksen. Tunnustukset vaihtelevat jotka meille antaman Royal Anniversary Trust joka palkintoja Kuningattaren Anniversary palkinnon täydennys- ja korkeakoulutuksesta, Niille tehdään yksittäisille henkilöstön jäsenten ja osastojen.

Sekä palkintoja ja huomionosoituksia, olemme myös tunnustettu tutkimus- rankingissa kuten Research Excellence Framework (REF), joka vuonna 2014, arvioidaan, että 81% tutkimukseen Cranfield yliopistossa on maailman johtava tai kansainvälisesti erinomainen.

Liigan taulukot

On syytä korostaa, että yliopistojen sarjataulukon luotu auttamaan opiskelijoita kirjoittamalla korkeakoulujen, kansi tarjoavien laitosten sekä perus- ja jatko-opintoihin. Koska meillä ei ole perustutkintoa ohjelmia ja ovat kokonaan jatko, Cranfieldin yliopisto ei useinkaan sisälly sarjataulukon rankingissa. Kauppakorkeakoulujen rankataan eri tavalla ja liiketoimintamme koulu johdonmukaisesti toimii hyvin Business School Rankings.

Giving palkintoja

Esitämme palkinnot organisaatioille joitakin alueita, joissa olemme erikoistuneet. Tällaisia ​​ulkoisia palkinnot Paras Factory Awards joissa yhdistetään parhaiden valmistajien maan jakamaan parhaita käytäntöjä ja juhlia saavutuksia, ja mikä auttaa varmistamaan Britannian teollisuus on kärjessä.

Joka vuosi me tunnustamme myös huippuosaamista meidän ylioppilaskunnassa läpi erilaisia ​​palkintoja esitetään meidän valmistumisen seremonioita.

Päätellen palkintoja

Kaliiperi ja osaamista henkilöstömme tarkoittaa, että ne ovat usein kutsutaan jäseniksi ulkoisten päätellen paneelit teollisuuteen liittyviä palkintoja antaa muille tunnustuksena niiden menestyksen.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso MSc-tutkinnot » Katso maisteriohjelmia »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MSc

Agrifood Degrees

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 3 vuotta October 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Cranfield + 1 lisää

[+]

Kurssi koskee perustavanlaatuinen haaste valtavan tärkeää, että me kaikki kohtaamme tänään; pohjimmiltaan monia ongelmia ruokkia nopeasti kasvava maailmanlaajuinen väestö tulevaisuudessa annetaan rajallinen resurssit, lisäsi epävarmuutta kuten ilmastonmuutoksen vaikutusten ja yleisen tunnustus, että nykyinen menetelmiä elintarviketuotannossa kelpaa tarkoitukseen. Mutta se tekee enemmän kuin vain kuvaava haaste - se asettaa noin kokoavat yhteen eri kierteet, jotka voivat olla pragmaattinen ja käytännön vastauksia. Sellaisena se on suunniteltu vastaamaan kiireellisiin teollisuuden, institutionaalisten ja hallituksen on henkilöille, jotka pystyvät vastaamaan monimutkaisia, monitekijäinen kysymykset globaalin tulevaisuuden elintarvikehuollon.... [-]


Autotekniikan Ja Teknologia Astetta

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi August 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Swindon

Nämä kurssit on kehitetty tarjoamaan teollisuudelle valioluokan insinöörit, jotka on varustettu tarvittavat taidot etukäteen ajoneuvoteknologian vaatimuksiin tulevaisuudessa. [+]

Automotive Engineering and Technology Astetta MSc Automotive Engineering

Perustettiin yli 50 vuotta erinomaiset teollisuuden yhteydet ja erinomainen ennätys työllistämiseen sen tutkinnon, tämä kurssi on kehitetty tarjoamaan teollisuudelle valioluokan insinöörit, jotka on varustettu tarvittavat taidot etukäteen ajoneuvoteknologian vastaamaan vaatimuksiin tulevaisuudessa.

Kenelle se on tarkoitettu?

MSc Automotive Engineering soveltuu tutkinnon, fysiikan tai matematiikan, ja auttaa valmistautumaan uran tällä jännittävä alalla, koneen suunnittelusta hybridi- ja sähköautoja, alustan ja jarrutus toimintoja, ja paljon muuta.

MSc Automotive Mechatronics

Automotive Mechatronics on elinkaaren toimintaa, jossa monitieteinen integraatio autojen mekaanisten ja elektronisten järjestelmien. Tulet saamaan taidot poikki auto-erityinen mekaniikka, elektroniikka, viestintä, kehittynyt ohjaus ja mallintaminen.... [-]


Energy and Power Degrees

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 3 vuotta October 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Cranfield + 1 lisää

[+]

Osoita kyky hankkia, arvioida kriittisesti suhteellisia ansioita ja käyttää tehokkaasti asianmukaisia ​​tietoja useista eri lähteistä. [-]

Environment MSc Degrees

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 3 vuotta October 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Cranfield + 1 lisää

[+]

Uusin ilmakehän ja ilmanlaadun politiikka ja mallintaminen kehitys otetaan käyttöön halutaan valmistautua uran ilmanlaadun seurantaa ja päästöjen teknologian asiantuntijat teollisuudessa, ympäristön konsulttiyritykset tai sääntelyviranomaisille.

[-]

Executive Astetta

Opetus kampuksella Osa-aikainen 2 - 3 vuotta August 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Swindon

Niille, jotka tunnistavat mahdollisuudet pitkän ja menestyksekkään uran, Cranfield tarjoaa ihanteellisen tasapainon akateemisen tutkimuksen ja käytännön työkokemusta. [+]

Executive astetta MSc Operations Excellence

Cranfield Campus / ulkoinen

Maailman johtava kehittämä Cranfield läpi ainutlaatuisen yhdessä Rolls-Roycen ja Institute for Manufacturing yliopistossa Cambridge. Suunniteltu alan ammattilaisten mahtuu noin vaativa uraa, kurssi on suunniteltu kehittää taitoja johtaa muutokseen liiketoimintaa.

Kesto: Kaksi vuotta osa-aikaisesti

Kenelle se on tarkoitettu?

Niille, jotka tunnistavat mahdollisuudet pitkän ja menestyksekkään uran teollisuudessa, Cranfield tarjoaa ihanteellisen tasapainon akateemisen tutkimuksen ja käytännön työkokemusta. Kurssi käsitellään tarvetta korkeasti koulutettuja toiminnan ammattilaisia ​​tarvitaan muuttamaan toimintaansa maailmanluokan liiketoiminta kaikilla aloilla valmistukseen. Toiminta Excellence Kurssi on rakennettu, jotta mahdollisimman suuri hyöty oppimisen pienellä aikaa pois työympäristöstä.... [-]


Executive Logistiikan Ja Toimitusketjun Hallinnan Aste

Opetus kampuksella Osa-aikainen 2 vuotta August 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Swindon

Tämä osa-aikaisesti kurssi tarjoaa mahdollisuuden opiskella kansainvälisesti tunnustettu maisterin pätevyys taas tuo uusimman akateemisen oivalluksia ja alan parhaita käytäntöjä takaisin omaan organisaatioon. Se on yhteistyössä suunniteltu ylimmän toimitusketjun toimijoille ja on toimitetaan Euroopan suurin asiantuntija logistiikan ja toimitusketjun hallinnan tiedekunnan. [+]

Exec Logistiikka ja toimitusketjun hallinta Degree MSc Executive Logistiikka ja toimitusketjun hallinta Degree

Executive MSc Logistiikka ja toimitusketjun hallinta on kehitetty kokeneille ammattilaisille, jotka haluavat opiskella samalla alalla toimivien logistiikan ja toimitusketjun hallinnan. Kaksivuotisen osa-aikainen ohjelma tarjoaa sinulle mahdollisuuden opiskella kansainvälisesti tunnustettu mestari? S pätevyys välittäessään todellista arvoa organisaatiossa.

Kurssi: • Nosta tietoisuutta ja arvostusta kehittyneen logistiikan ja toimitusketjun käytännöt • kehittää kykyä kriittisesti valita työkaluja ja tekniikoita, jotka ovat eniten merkitystä haasteista olet edessään • Opettaa, miten parhaiten tarjoamaan tehokas johtaminen koko logistiikan ja toimitusketjun elinkaaren • Tämän avulla voit tehdä riippumatonta ja kestävä tutkimus, joka on merkitystä oman organisaation • Sekoita ymmärrystä logistiikan ja toimitusketjun hallinnan välineitä ja tekniikoita strategisiin, käytännöllinen ja eettiset näkökulmat • Varmista olet oppinut ottamaan enemmän johtotehtäviin ja haastavampia projekteja • auttaa ottamaan urasi seuraavalle tasolle.... [-]


Forensisessa Astetta

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 11 - 60 kuukautta August 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Swindon Cranfield + 2 lisää

Kurssit tarjoavat opiskelijoille laajan valikoiman erilaisia ​​kokemuksia ainutlaatuisia tilat käytettävissä mitään muuta yliopistossa Isossa-Britanniassa. [+]

Oikeuslääketieteen tutkinto MSc Forensic Arkeologia ja antropologia

Kurssi on suunniteltu tarjoamaan opiskelijoille käsitys siitä, miten perinteisiä ja kehittyneitä tekniikoita arkeologian ja fyysisen antropologian voidaan soveltaa oikeuslääketieteen yhteydessä.

Kesto: 11 kuukautta täysipäiväisesti, enintään 3 vuotta osa-aikaisesti

Kenelle se on? Kurssi tarjoaa opiskelijoille laajan valikoiman erilaisia ​​kokemuksia ainutlaatuisilla tiloilla, joita ei ole saatavilla muualla Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Kurssi on erittäin käytännöllinen ja käytännön, jonka tarkoituksena on tuottaa oikeuslääketieteen asiantuntijoita, joilla on vahva tausta myöhemmin tulla alalla ja kyetä antamaan asiantuntijatodistajan todistuksia oikeussalissa tilannetta ja muualla. Opiskelijat tulevat monenlaisia ​​taustoja, yleensä tieteeseen tai rikosteknisten ensimmäisen asteen. Monet opiskelijat tulevat ulkomailta, erityisesti Euroopassa, Afrikassa ja Pohjois-Amerikassa.... [-]


Hallinta Astetta

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 12 - 13 kuukautta August 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Swindon

Jos olet kunnianhimoinen jatko tai uran alkuvaiheessa ammattilainen intohimo yritysten ja aikeissa ottaa urasi seuraavalle tasolle, nämä kurssit ovat sinulle. [+]

MSc in Management

Tämä kurssi antavat sinulle tietoa ja käytännön taitoja sinun täytyy käsitellä monimutkaisia ​​liiketoiminnan haasteisiin ja halutaan valmistautua vaativiin johtotehtävistä tulevaisuudessa. Se sisältää erottuva sekoitus teoriaa ja käytännön soveltamisen kautta erittäin kokemuksellisen simulaatioita, konsultointi-, kilpailuja ja projektityö. Se tarjoaa myös mahdollisuuden hankkia arvokasta työkokemusta johtava yritys aikana kolmen kuukauden kulut maksettu, in-yritys työharjoittelu projekti.

Kenelle se on tarkoitettu?

Jos olet kunnianhimoinen jatko tai uran alkuvaiheessa ammattilainen intohimo yritysten ja aikeissa ottaa urasi seuraavalle tasolle, tämä kurssi on sinulle. ... [-]


Ilmailu- Astetta

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 10 - 60 kuukautta August 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Swindon + 1 lisää

Nämä kurssit ovat sopivia, jos on kiinnostusta aerodynaaminen suunnittelu, virtauksen ohjaus, virtausmittaus, lento dynamiikka ja lennonohjausta. [+]

Aerospace astetta Pre-Masters Engineering

Cranfield Campus

Tämä asiantuntija tietenkin voidaan käyttää astinkivi jännittävä uran tekniikan ja auttaa valmistautumaan, jos et täytä edellytys pääsyvaatimukset monille MSc kursseja. Se on intensiivinen, kokopäiväinen kurssi toimitetaan kautta sekoitus luentoja, käytännön laboratorio istuntoja ja suunnittelun harjoituksia, yli 10 kuukautta.

Kesto: 10 kuukautta

Kenelle se on tarkoitettu?

Ne, jotka haluavat ottaa uransa uuteen suuntaan ja edistää taitojaan engineering Ammattilaisia, jotka ovat olleet poissa koulutusta jonkin aikaa ja halua päästä takaisin tutkimukseen rutiini ennen aloittamista diplomi-ohjelma Valmistuneet kanssa suorittaville tutkinto, fysiikan tai matematiikan, jotka eivät täytä standardin pääsyvaatimukset Haltijat UK Tavallinen / Pass tutkinto (tai vastaava ulkomailla opiskelijoille), joilla on alan kokemusta ja ei voida ottaa suoraan Overseas opiskelijoille, jotka haluavat parantaa heidän teknisiä Englanti kielitaito ennen saapumistaan ​​Cranfield MSc kurssi. MSc Aerospace Dynamics ... [-]

Kansainvälinen Turvallisuus Astetta

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 - 2 vuotta August 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Swindon Cranfield + 1 lisää

Nämä kurssit on tarkoitettu osallistujille pystyä kehittämään ja toteuttamaan strategista turvallisuusala suunnitelmia ja analysoida, kommunikoida ja arvioida laajempia vaikutuksia liittyvillä aloilla alueella valtion ja alueellisia puitteita ja tutkia joitakin kiireellisimpiä maailmanpolitiikan kysymyksissä kuten syitä sota ja rauha, paineet ja mahdollisuuksiin, uhkaavan terrorismin ja ongelmat maailmanlaajuisen köyhyyden ja epäoikeudenmukaisuuden. [+]

International Security Astetta MSc International Puolustus ja turvallisuus

Tämä tietenkin pitää joitakin kiireellisimpiä maailmanpolitiikan kysymyksissä kuten sodan syyt ja rauhasta, paineet ja mahdollisuuksiin, uhkaavan terrorismin ja ongelmat maailmanlaajuisen köyhyyden ja epäoikeudenmukaisuuden.

Kesto: 1 vuosi kokopäiväinen

Kenelle se on tarkoitettu?

Kurssi on tarkoitettu houkutella opiskelijoita, jotka ovat joko tällä hetkellä töissä liittyvää virkaa turvallisuusyhteistyö tai henkilöitä, jotka yleensä ovat kiinnostuneita liittyviä kysymyksiä puolustukseen ja turvallisuuteen.

Opiskelijat tulevat seuraavilla aloilla:

Palvelevat jäsenet UK MOD (siviili- ja sotilas) Foreign MOD virkamiehillä ja ulkomaisten asevoimien Henkilökuntaa muista UK ja ulkomaisten ministeriöiden, sekä kansainväliset Valtiolliset ja kansalaisjärjestöt, joilla on tunnistettu tarve kehittää tietojaan Puolustus ja turvallisuus Siviilejä, jotka ovat kiinnostuneita puolustukseen ja turvallisuuteen. ... [-]

Kehittynyt Motorsport Insinööritutkintojen

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi August 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Swindon

Motorsport on vaativa maailma, joka vaatii täydellistä sitoutumista sen insinöörit. Ilman heidän ja asiantuntemuksen, joukkueet eivät edes rodun. Tämä MSc on hioa taitoja ja osaamista suhteessa moottoriurheilun ja korkean suorituskyvyn suunnittelu tiukan yhdistelmä opetuksen ja moottoriurheilun liittyvä projektityö. [+]

Advanced Motorsport insinööritutkintojen MSc Advanced Motorsport Engineering

Motorsport on vaativa maailma, joka vaatii täydellistä sitoutumista sen insinöörit. Ilman heidän ja asiantuntemuksen, joukkueet eivät edes rodun. Tämä MSc on hioa taitoja ja osaamista suhteessa moottoriurheilun ja korkean suorituskyvyn suunnittelu tiukan yhdistelmä opetuksen ja moottoriurheilun liittyvä projektityö.

Kenelle se on tarkoitettu?

Kehitetty yhteistyössä johtavien Motorsport yrityksiä, tämä jatko-ohjelma valmistelee tutkinnon uran moottoriurheilussa tai korkean suorituskyvyn suunnittelu.

Miksi tämä kurssi?

Kurssin tavoitteena on antaa sinulle vankka käsitys keskeistä tieteellistä, suunnittelu ja johdon periaatteiden mukana moottoriurheilussa, ja niiden toteuttaminen sisällä korkean suorituskyvyn teknologian yhteydessä.... [-]


Laskennallinen & Ohjelmistotekniikoita Insinööritutkintojen

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 3 vuotta August 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Swindon + 1 lisää

Tämä tietenkin sen sekoitus taitopohjaisen ja aihe tietty materiaali, on perimmäinen tavoite on varustaa sinulle yleisiä käytännön taitoja ja ajan tasalla tietoa mukautuva monenlaisia ​​sovelluksia, jotka tällä alalla osoitteita. [+]

Laskennallisen & Software Techniques insinööritutkintojen MSC Laskennallisen ja Software Techniques in Engineering - Tietokoneavusteinen Engineering

Tietokoneavusteinen Engineering (CAE) kattaa tietokoneiden käyttö kaikessa toiminnassa suunnittelusta valmistukseen tuotteen. Se on eturintamassa tietotekniikan ja ratkaisevan tärkeää talouksille ympäri maailmaa. Se on tärkeä osa monien globaalisti teollisuuden mukaan lukien auto-, ilmailu-, öljy-, puolustus, talous ja terveys.

Tämä asiantuntija vaihtoehto MSc Laskennallisen ja ohjelmiston tekniikat Engineering on kehitetty vastaamaan laaja soveltaminen CAE ja toimittaa insinöörien korkeimmalle osaksi teollisuuden aloilla toimivien laskennallisen ja ohjelmistotuotannon.... [-]


Lentoliikenteen Astetta

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 3 vuotta August 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Swindon + 1 lisää

Nämä kurssit ovat sopivia opiskelijoille insinöörin tutkinto, taloustiede, liiketalous ja maantiede tai joilla on huomattavaa kokemusta ilmailualalla. [+]

Lentoliikenne Astetta MSc Air Transport Management

Cranfield Campus

Nykypäivän nopeasti muuttuvassa lentoliikenteen ympäristö teollisuus edellyttää pääsyä kehittynyttä ja kattavaa tietoa, yhdistettynä syvällistä ymmärrystä sen tarpeista.

Suunniteltu varustaa sinulle tarvittavat taidot jatkaa menestyksekkään uran eri sektoreilla ilmailualalla myös lentoyhtiöiden, lentoaseman yritykset ja viranomaiset, siviili-ilmailun osastot, lentoliikenteen konsultti- ja ilmailuteollisuuden. Vahva yritysten välisiä yhteyksiä ja menestystä asettamalla valmistuneet tällä alalla yli 50 vuotta.

Kesto: Yksi vuoden kokopäiväinen

Kenelle se on tarkoitettu?

... [-]

Logistiikka Astetta

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 12 kuukautta August 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Swindon Cranfield + 1 lisää

Kurssit on suunniteltu vastavalmistuneille hyvän perustutkintoa astetta, jotka haluavat laaja käsitys logistiikan ja toimitusketjun hallinnan ja haluavat valmistautua ensimmäinen ammatillinen asema ja tulevaisuuden uraa. Ne soveltuvat myös logistiikan ja toimitusketjun ammattilaisten alkuvaiheessa uransa haluavat parantaa tietojaan ja taitojaan ja siirtyä seuraavalle tasolle ammattimaisesti. [+]

logistiikka astetta Logistiikka ja toimitusketjun hallinta

1. Yhdysvaltain ulkopuolella ja 11. maailmanlaajuisesti Supply Chain Management World -yliopiston 100-vuotuisessa tutkimuksessa 2016 ja toisessa Euroopassa, Lähi-idässä ja Afrikassa Top 20: n toimitusketjun hallinnan vuosikyselyssä 2016, jolla tarjotaan nuoria tällä alalla osaamisen taito ja sekoitus, jota tarvitaan tulevaisuuden toimitusketjun johtajien kehittämiseksi. Cranfieldin Logistiikka ja toimitusketjun hallinta MSc juhlii 35 vuotta tänä vuonna. Kurssi antaa sinulle erityisasiantuntemusta ja osaamista, että sinun täytyy edelleen oman uran logistiikan ja toimitusketjun ammattilainen. Se on yhteistyössä suunniteltu johtavien logistiikka ja toimitusketjun ammattilaisten ja on toimitetaan Euroopan suurin asiantuntija logistiikan ja toimitusketjun hallinnan tiedekunnan. Cranfield MSc Logistiikka ja toimitusketjun hallinta on kokopäiväistä yhden vuoden ohjelma, joka alkaa syyskuussa vuosittain. Kurssi kehittää tietojaan ja taitojaan logistiikan ja opettaa sinulle, miten soveltaa niitä läpi: keskustelu kansainvälinen tapaustutkimuksia, vierailevat puhuja tapahtumia; globaali toimitusketju simulointi peli, ja mahdollisuus suorittaa yritys-pohjainen projekti. Logistiikan ja toimitusketjun hallinta MSc on akkreditoitu Chartered Institute of Logistiikka ja liikenne- ja Chartered Institute of hankinta ja tarjonnan. Kun olet suorittanut tämän kurssin, olet oikeutettu täysjäsenyyttä molempien kanssa. Se on myös ensimmäinen isobritannialainen yliopisto saada European Logistics Associationin hyväksynnän. Päätyttyä tietenkin olet oikeutettu hakemaan nimeämistä cESLOG (Euroopan Logistician), joka on voimassa viisi vuotta. Kenelle se on? Kurssi on suunniteltu uusille korkeakoulututkinnon suorittaneille, jotka haluavat laajaa ymmärrystä logistiikasta ja toimitusketjun hallinnasta ja haluavat valmistautua ensimmäiseen ammatilliseen rooliin ja tulevaan uraan tällä alalla. Se sopii myös logistiikan ja toimitusketjun ammattilaisten alkuvaiheessa uransa haluavat parantaa tietojaan ja taitojaan ja siirtyä seuraavalle tasolle ammattimaisesti.... [-]


Markkinointi Aste

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 12 kuukautta August 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Swindon

Tämä ohjelma antaa sinulle erikoistunutta ja taitoja tulla menestyksekäs markkinointi johtaja tulevaisuudessa. Tulet saamaan syvällistä ymmärrystä alueilla mukaan lukien markkinointi strategia, digitaalinen markkinointi, brändäys, viestinnän, markkinoinnin konsultointi, CRM, avain hallinta, markkinatutkimukset, omnichannel markkinointiin ja iso data markkinointi analytiikan. [+]

markkinointi Degree MSc Strategic Marketing

Meidän strategisen markkinoinnin MSc on suunniteltu ylimmän markkinoinnin ammattilaisten varmistaa saat huippuluokan tietoja ja taitoja strategisen markkinoinnin. Ohjelma on Chartered Institute of Marketing (CIM) Graduate Gateway akkreditoitu astetta, jolloin voit saavuttaa CIM ammatillisen markkinointi pätevyys ja palkinnot rinnalla Cranfield astetta. Se antaa sinulle erikoistunutta ja taitoja tulla menestyksekäs markkinointi johtaja tulevaisuudessa.

Tulet saamaan syvällistä ymmärrystä alueilla mukaan lukien markkinointi strategia, digitaalinen markkinointi, brändäys, viestinnän, markkinoinnin konsultointi, CRM, avain hallinta, markkinatutkimukset, omnichannel markkinointiin ja iso data markkinointi analytiikan.... [-]


Msc Johtamis-, Johtajuus- Ja Liiketoimintaosaamista

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 11 - 60 kuukautta August 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Swindon Cranfield + 2 lisää

Kurssit keskittyvät laajempaan puolustusyhteisö ja houkuttelee siviili- ja sotilaallinen opiskelijat julkisen ja yksityisen sektorin maailmanlaajuisesti. [+]

MSc in Management, Johtajuus ja Business Skills astetta MSc Defence Acquisition Management

Cranfield University at Shrivenham Olitpa mukana luomassa tai hallitsemassa valmiusvaatimuksia; hankinta-, kaupallinen- tai sopimusvalmisteilla; tai kehittää ja toteuttaa tukiratkaisuja, tämä kurssi tarjoaa perustan tiedon ja kehittää kriittisiä ajattelu taitoja tarvitaan tehokkaaseen hallintaan puolustuksen hankintaan. Kesto: Enintään 5 vuotta osa-aikaisesti Kuka se on? Kurssi keskittyy laajempaan puolustusyhteisöön ja houkuttelee siviili- ja sotilasopiskelijoita julkiselta ja yksityiseltä sektorilta maailmanlaajuisesti. Tarjoilu upseereita ja puolustusministeriön virkamiehille on hyvin valmistautuneita erilaisia ​​rooleja, kuten: johto strateginen muutos; projektiryhmä johtamisen; kaupallinen ja sopimusten hallinta; voimavarojen hallinta ja ohjelman valvonnan; suunnitteluhallinnosta; valmiudet hallinta; ja hallintaa integroitu logistinen tuki ja toimitusketjua. Opiskelijat puolustusteollisuuden, kaupallisia organisaatioita, tutkimusorganisaatioiden ja muiden hallituksen osastojen pitäisi myös hankkia lisää yksityiskohtaista tietoa, Puolustushankintojen ja läpi elämän tuki toimii ja voi edistyä niiden liiketoiminnan ja henkilökohtaisten urasuunnitelmat vastaavasti.... [-]


Rahoittaa Astetta

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 12 kuukautta August 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Swindon

Nämä kurssit on tarkoitettu vastavalmistuneille, joilla on halu kehittää tietojaan ja taitojaan investointien hallinta tai rahoituksen ja johdon ennen hakevat ensimmäistä ammatillinen rooli; ja ammattilaiset, joilla on jo työkokemusta näillä aloilla ja etsivät ottamaan uransa seuraavalle tasolle. [+]

Finance tutkinnot MSc Finance and Management

Top 10 UK sijoittui kurssi (Financial Times Masters in Finance valmiiksi kokemusta ranking 2017), meidän Finance and Management MSc tarjoaa vankan pohjan ja liikkeenjohdon periaatteet, tiukan koulutuksen asiaa työkaluja ja tekniikoita, ja osoittaa kuinka soveltaa niitä käytännössä globaalissa työpaikalla.

Meidän MSc in Finance and Management on yhden vuoden kokopäiväinen kurssi on suunniteltu niin tutkinnon pyrkivät kehittämään tietojaan ja liikkeenjohdon ennen etsien ensimmäinen ammatillinen rooli, ja henkilöille, joilla on jo työkokemusta alalla rahoituksen tai hallinnon ja etsivät edetä urallaan.

Kurssi on opettanut tiimimme tiedekunnan asiantuntijoita, jotka ovat laaja kokemus teollisuudesta ja jotka säännöllisesti työskentelevät suurten maailmanlaajuisten rahoituspalveluja järjestöjen, monikansalliset yritykset ja valtion virastot ympäri maailmaa.... [-]


Resilience, Counter Terrorism and Organised Crime Degrees

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 11 - 60 kuukautta August 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Swindon Cranfield + 2 lisää

[+]

Oikeustieteen Ballistiikan MSc

MSc in Digital Forensics

Kesto: 3 vuotta Osa-aikainen

Kenelle se on?

Tämä PgCert on suunniteltu puolustusvoimien virkailijoille sekä tutkijoille ja teknisille virkamiehille valtion puolustuslaitoksissa ja puolustusteollisuudessa.

Valmistuneet saavuttavat korkean tason ymmärrystä ja yksityiskohtaista tietämystä sotilaallisista viestintä- ja anturijärjestelmistä erityisesti sähköisessä sodankäynnissä.

PgCert in Communications Electronic Warfare ... [-]

Suunnittelu, Valmistus Ja Teknologia Astetta

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 11 - 60 kuukautta August 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Swindon + 1 lisää

Kurssit tarjoavat kehittyneen akateeminen tausta tarpeen opiskelijoiden osallistumaan tehokkaasti teknisesti vaativia hankkeita aloilla Engineering, Manufacturing and Technology. [+]

Suunnittelu-, valmistus- ja tekniikka Astetta

Cranfield University at Shrivenham

MSc Military Vehicle Technology

Tämä kurssi tarjoaa koulutusta sotilas- ajoneuvojen järjestelmiä, jotka tarjoavat opiskelijoille ymmärrystä tekniikoita käytetään selityksessä, suunnittelu, kehittäminen ja arviointi asejärjestelmien ja sotilasajoneuvot. Sekä panssaroituja ja tukea ajoneuvot katetaan kurssin.

Kesto: 11 kuukautta kokopäiväinen, jopa 3 vuotta osa-aikaisesti

Kenelle se on tarkoitettu?

Tämä kurssi tarjoaa perustana olevan tiedon ja koulutuksen parantaa opiskelijan soveltuvuutta johtotehtävissä niiden järjestämisestä.

Kurssi on tarkoitettu virkamiehet asevoimien sekä tutkijoiden ja teknisten toimihenkilöiden puolustusbudjetistaan ​​laitoksissa ja puolustusteollisuuden. Se sopii erityisesti niille, jotka, heidän myöhemmin uransa, on mukana erittely, analyysi, kehitys, tekninen hallinnossa tai toiminnassa sotilasajoneuvojen.... [-]


Sähköisen Sodankäynnin, Informaation Ja Verkko-opetuksen / Pgcert-asteen

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 11 - 60 kuukautta August 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Swindon Cranfield + 2 lisää

Kurssit kattavat valikoima kannalta olennaisia ​​asioita sotilaallisiin järjestelmiin, sotilaallisen viestinnän, sotilaallinen sähköisiä järjestelmiä, joiden tarkoituksena on kehittää ammattilaisia, jotka voivat tehokkaasti hallita ja hyödyntää uhat ja mahdollisuudet kyberavaruudessa organisaatiotasolla. [+]

Sähköisen sodankäynnin, informaation ja tietotekniikan tutkinnot PgCert in Sensor Electronic Warfare

Tämä PgCert kattaa valikoiman elektronisen sodankäynnin kannalta olennaisia ​​asioita sotilaallisiin järjestelmiin, jotka kattavat erittely, analyysi, kehitys, hankinta, ja tekninen hallinta sotilaallinen tutka, elektro-optiikka ja infrapuna-anturi järjestelmiä.

Kesto: 3 vuotta Osa-aikainen

Kenelle se on tarkoitettu?

Tämä PgCert on suunniteltu virkamiehet puolustusvoimien sekä tutkijoiden ja teknisten toimihenkilöiden puolustusbudjetistaan ​​laitoksissa ja puolustusteollisuuden.

Tutkinnon korkean tason saavuttamiseksi ymmärryksen ja yksityiskohtaisia ​​tietoja sotilaallisen viestinnän ja anturi järjestelmiä erityisesti huomioon elektronisen sodankäynnin.... [-]


Turvallisuus Ja Onnettomuustutkinta Astetta

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 5 vuotta August 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Swindon + 1 lisää

Olemme olleet osaamiskeskuksen alalla onnettomuustutkinnan lähes 40 vuotta. Nämä kurssit tarjoavat sinulle akateemisesti tunnustettu, korkeatasoinen pätevyys. Laaja ja taitoja edustaa opiskelijoiden näissä kurssit tarjoavat oppimisympäristön ainutlaatuinen täällä. [+]

Turvallisuus ja Onnettomuustutkintakeskus Astetta MSc Turvallisuus ja Human Factors in Aviation

Cranfield Campus

Kysyntä inhimilliset tekijät ja turvallisuutta asiantuntemusta kasvaa sisällä lentopetroli ja muihin turvallisuuden kannalta ratkaiseviin teollisuudenaloilla.

Tämä kurssi on suunniteltu tarjoamaan teollisuudelle varustettu opiskelijoille, jotka voidaan saada aikaan todellinen ja kestävä parannuksia suorituskykyä ja turvallisuutta soveltamalla tietoja ja taitoja oppinut sekoitus luentoja ja käytännön harjoituksia.

Kesto: Päätoiminen 1 vuosi tai Osa-aika jopa 3 vuotta

Kenelle se on tarkoitettu?

Tämä kurssi houkuttelee monenlaisia ​​opiskelijoiden ilmailun ammattilaiset siviili- ja sotilas verkkotunnuksia laadukkaan valmistuneiden tekniikan ja yhteiskuntatieteen alojen. Laaja ja taitoja edustaa opiskelijoille kurssi tarjoaa oppimisympäristön ainutlaatuinen täällä.... [-]


Valmistus Ja Hallinnoinnin Astetta

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 3 vuotta August 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Swindon + 1 lisää

Nämä kurssit ovat sopivia tutkinnon tieteen, tekniikan, IT tai niihin liittyviä astetta haluaa kehittää uran valmistus- tai liittyvän teollisuuden tai tiedemaailman; tai valmistuneet hetkellä työskentelee teollisuudessa haluaa laajentaa pätevyyden tai uran muutos; tai yksilöiden muiden kelpoisuutta joilla huomattava asiaan liittyvää kokemusta. [+]

Manufacturing Systems and Management astetta MSc Aerospace Manufacturing

Asiantuntija taidot ilmailu tuotantojärjestelmien ovat elintärkeitä tuottavuuden parantamista. Hankit haluttuja kyky hallita suurta parannusta ohjelmia ilmailu- teollisuudessa tai yllyttävät interventio, joka toimittaa parannuksia suorituskykyä niiden yrityksiä.

Kesto: Päätoiminen 1 vuosi tai Osa-aika jopa 3 vuotta

Kenelle se on tarkoitettu?

Kurssi kehittää tulevaisuudessa lentokonevalmistuksen insinöörit ja johtajat, jotka pystyvät hallitsemaan merkittävä parannus ohjelmia tai yllyttävät interventio, joka toimittaa parannuksia heidän suorittaessaan lentokonevalmistuksen yrityksiä.... [-]


Valmistustekniikka Ja Materiaalit Astetta

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 5 vuotta August 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Swindon + 1 lisää

Nämä kurssit ovat sopivia tutkinnon tieteen, soveltavan tieteen, tekniikan tai liittyvän astetta kiinnostuneita hakeutumaan valmistus-, teknologia ja materiaalit [+]

Manufacturing Technology ja materiaalit Astetta MSc Advanced Materials

Tämä kurssi tarjoaa perusteellisen ymmärtämisen materiaalien ominaisuuksista, niiden käsittely ja tietokonepohjaisia ​​suunnittelu menettelyt, jotka ovat välttämättömiä tuotteiden kaupallistamista käsitteestä vaiheessa. Se sisältää myös uusien materiaalien ja parantaminen ja soveltaminen nykyisten materiaalien kehittämistä uusia ja uusia rakenteita.

Kesto: Yhden vuoden kokopäiväinen, kaksi-kolme vuotta osa-aikaisesti

Kenelle se on tarkoitettu?

Kurssi sopii tutkinnon tieteen, soveltavan tieteen, tekniikan tai liittyvän astetta haluavat uraa kehittämiseen tai hyödyntämiseen aineita; valmistuneet hetkellä työskentelee teollisuudessa haluavat laajentaa pätevyys; tai yksilöiden muiden kelpoisuutta joilla huomattava asiaan liittyvää kokemusta.... [-]


Vesi Astetta

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 3 vuotta October 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Cranfield + 1 lisää

Vahva teollisuus yhteydet tekevät kurssien soveltuu erityisesti niille, jotka haluavat työskennellä vedessä teollisuuden, hallinnon tai ympäristöön ja suunnittelun konsultointi ja monenlaisia ​​rooleja kuten veden laatu, vesivarat, vedenalaisen elinympäristön ja villieläimet, tulvantorjuntainfrastruktuurien, ja politiikka . [+]

vesi astetta MSc yhteisön Vesi ja viemäröinti

Yli miljardi ihmistä kehitysmaissa jäävät ilman juomavettä, ja yli kaksinkertainen tämä määrä ei vieläkään ole perussanitaatiota. Tutki suunnitteluun, toteutukseen ja vesihuoltoon ja sanitaatioon eri puolilla maailmaa.

Kenelle se on tarkoitettu?

Tämä kurssi sopii opiskelijoille, jotka haluavat edetä urallaan suunnitteluun, toteutukseen ja hallintaan kestävää vesi- ja jätevesihuoltoa hankkeita alhaisen tulotason maihin. Kurssi koostuu arvioida moduulien ryhmä projekteja ja yksittäisen hankkeen. Moduulit sisältävät luentoja ja opetusohjelmia painottaen analyysiin todellisia ongelmia, käytännön kenttätyöhön vahvistamiseksi oppimiseen.... [-]


Maisteri

Suunnittelu Astetta

Kampus tai online Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 3 vuotta October 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Cranfield + 1 lisää

Nämä kurssit soveltuvat valmistuneille eri alojen jotka tunnustavat, miten luovan käytännön ja prosessi voi parantaa tuotteiden ja palvelujen kehittämiseen. [+]

Mdes Innovaation ja luovuuden teollisuudessa

Cranfield Campus Nykypäivän kilpailuympäristössä liiketoiminnan menestys riippuu yhä enemmän innovaatiokyvystä. Yritysjohtajat ovat jo tunnustaa, että on tärkeää, miten luovan käytännön ja prosessi voi parantaa tuotteiden ja palveluiden kehittämiseen ja suunnitteluun ajattelu muokkaamisessa liiketoimintastrategiaa.

Se sopii valmistuneille eri alojen jotka tunnustavat, miten luovan käytännön ja prosessi voi parantaa tuotteiden ja palvelujen kehittämiseen.

Mdes Design Strategia ja johtaminen

Kurssi integroi maailmanluokan, muotoilu innovoinnin, hallinta ja tutkimustoiminnan kautta ainutlaatuisen opetuksen lähestymistapa.... [-]


Videot

Why Cranfield University is the best choice for postgraduate study

Cranfield University Student Advice Centre

Ota yhteyttä
Asiointiosoite
Swindon, Englanti, GB
Asiointiosoite
Swindon, Englanti, GB
Asiointiosoite
Cranfield, Englanti, MK43 0AL GB