Cranfield University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Ainoastaan jatko-yliopistona koulutussalkkumme on tunnettu sen merkityksestä liiketoiminnalle ja teollisuudelle. Olemme Ison-Britannian suurin insinööritieteiden maisterin tutkinnon tarjoaja ja tarjoamme lippulaiva MBA, laajan maailmanluokan räätälöityjä Executive Education ja Professional Development -ohjelmia. Työmme tiedottaa hallituksen politiikalle ja johtaa tietä uusille uusille teknologioille ja tuotteille yhteistyössä teollisuuden kanssa.

Teollisuudelle, hallitukselle ja yritykselle suoritettava tutkimus ja konsultointi tarjoavat opiskelijoille todellisen oppimisympäristön, jonka avulla he voivat kehittyä ammattilaisiksi ja siirtää osaamistaan maailmantalouteen.

Cranfield University Shrivenhamissa asuu Cranfieldin puolustus ja turvallisuus. Se on turvallinen sotilaallinen sivusto yhteistyössä puolustusakatemian, puolustusministeriön, Yhdistyneen kuningaskunnan kanssa. Henkilökunta ja turvalliset tilat ovat niiden alojen kärjessä, ja ne tarjoavat monipuolisia valmiuksia puolustus- ja turvallisuustieteen, rikosteknologian, tekniikan ja teknologian aloilla.

Tietoja yliopistostamme:

 • Meidän kokopäiväinen MBA-ohjelma on sijoittunut yhdeksänneksi Yhdistyneessä kuningaskunnassa, 18th Euroopassa ja 76. maailmassa Financial Times 2019 -listalla kokopäiväisesti MBA-ohjelmissa ;
 • Economistissa Mikä MBA? Masters in Management (MiM) 2019 -sijoitus Cranfield School of Managementin johtamisen maisteri saavutti seuraavat sijoitukset:

  3. Isossa-Britanniassa ja 30. maailmassa

  Ensimmäinen Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja yhdeksäs maailmassa työnhakijoiden valmistuneiden prosenttiosuuden suhteen 3 kuukauden kuluttua valmistumisesta

 • QS World Rankings 2018 -sivustolla olemme 50 parhaan joukossa tekniikan - mekaanisen, ilmailuteollisuuden ja teollisuuden - aloilla

 • Olemme sijoittuneet kuudenneksi Yhdistyneessä kuningaskunnassa kaupalliseen tutkimukseen, konsultointiin ja ammatilliseen kehitykseen.

81% tutkimuksestamme on luokiteltu maailman johtavaksi tai kansainvälisesti erinomaiseksi REF: n toimesta (Research Excellence Framework, 2014).

Mikä tekee Cranfieldistä ainutlaatuisen?

 • Jokaiselle seitsemälle opiskelijalle on yksi akateemisen henkilökunnan jäsen, yksi parhaista suhteista Yhdistyneessä kuningaskunnassa
 • Jokaiselle seitsemälle opiskelijalle on yksi akateemisen henkilökunnan jäsen, yksi parhaista suhteista Yhdistyneessä kuningaskunnassa
 • 96 prosenttia tutkinnon suorittaneista työskentelee tai jatkaa tutkimusta
 • Maailmanlaajuinen yhteisömme on tehokas, yli 167 maan opiskelijoiden ja oppijoiden verkosto
 • Meillä on molempia osapuolia hyödyttävät suhteet noin 1 500 yrityksen ja organisaation kanssa
 • Olemme ainoa maailman yliopisto, jolla on oma lentoasema ja lentoyhtiön asema

Opiskelijaelämä Cranfield University

Cranfieldin kampus sijaitsee laajalla alueella, jossa on mukavuuksia, kuten baareja, kauppoja, posti, urheiluhalli ja pankki. Erinomaiset vapaa-ajan ja ostosmahdollisuudet löytyvät Milton Keynesistä ja historiallisesta Bedfordin kaupungista vain lyhyen ajomatkan päässä.

Kampuksella on kaikki:

 • Se on oma lentokenttä,
 • Kaksi hotellia, joissa on koko majoitus, kokous- ja bankettitilat,
 • Urheilu- ja virkistysmahdollisuudet,
 • Opiskelija-asuntomahdollisuudet, jotka käsittävät perhekodit ja yhden opiskelija-asunnon,
 • Kampuksella toimiva lastentarha ja esikoulu, joka tarjoaa parasta nuorille, molemmat on luokiteltu Ofstedin "erinomaiseksi".

Tule avoimeen päivään

Jatko-opiskelun opiskelupaikan valinta vaatii sitoutumista sekä ajallisesti että rahallisesti. Ymmärrämme, että on tärkeää, että opiskelet intohimoista aihetta ja suoritat myös kurssin, joka antaa sinulle etulyöntiaseman tulevassa työssä. Siksi kehotamme sinua tulemaan käymään käymään Open Day -sivullamme:

02. syyskuuta 2020

21. marraskuu 2020

Saat lisätietoja Open Days -lehdestä osoitteesta www.cranfield.ac.uk/openday

Sijainnit

Cranfield

Osoite
College Road
MK43 0AL Cranfield, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta

Swindon

Osoite
Swindon, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Ohjelmat

MSc