Cranfield University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Cranfield on jatko asiantuntija tutkimuksen ja opetuksen tieteen, tekniikan, teknologian ja hallinta. Kuten yksi alkuun viisi tutkimuspainotteisena Britanniassa, teemme merkittävää eroa todellisessa maailmassa ja teemme tämän toimimalla yhteistyössä joidenkin maailman suurin järjestöt.

Cranfield on maailman johtava vuonna osuuttaan maailman innovaatioita. Meidän painotetaan ilmailu-, elintarviketalous, puolustus ja turvallisuus, ympäristötekniikka, johtaminen, valmistus- ja liikennejärjestelmien aloilla, olemme muuttaneet tapaa yhteiskunta ajattelee, toimii ja oppii.

Me synnyttää osaamista ja siirtää, kääntää sen yhteiskunnan hyödyksi. Yhteistyökumppanimme, mikro pk suurin blue-chip monikansallisten, hallitukset ympäri maailmaa kansalaisjärjestöille ja hyväntekeväisyysjärjestöt, kerro meille tämä on mitä he arvostavat noin Cranfield.

Innovaatio on osa Cranfield "yhteiseen DNA, kehittynyt yli 60 vuoden sitoutumista tähän esityslistan.

Työmme tiedottaa politiikkaa hallitukset ja tuottaa uusia teknologioita ja tuotteita kaupankäynnin maailmassa. Me hyödyntää pooliin tutkimus- ja konsultointipalveluja tarjota opiskelijoille erottuva "reaalimaailman" oppimisympäristö, jonka avulla ne voivat kehittää ammattilaisina ja siirtää uutta tietoa maailmantaloudessa. Tämä on aina ollut "Cranfield tavalla", mutta se ei ole koskaan ollut tärkeämpää kuin nykymaailmassa.

Erikoisalansa

ilmailu Maa- ja elintarviketalouden Puolustus ja turvallisuus Energia ja teho Ympäristöteknologia Johtaminen valmistus Transport Systems vesi

Cranfield tietoja ja lukuja

Opiskelija numerot

Olemme ylpeitä kansainvälistä kulttuuria, toivottaa opiskelijaa 106 maasta.

Henkilöstön määrä

Onnistuminen Cranfieldin lepää tiedot, taidot ja kyvyt henkilökuntamme jotka ovat avainasemassa kilpailuetua.

rahoittaa

Meidän tulot leviää opetusta, tutkimusta ja muuta toimintaa.

Opetus ja tutkimus

Cranfield on eteenpäin ajattelua laitokselle, jossa poikkeuksellinen opetuksen ja tutkimuksen johtaa maailmaa muuttavan ratkaisuja.

University sarjataulukon rankingissa

Yliopiston sarjataulukon on luotu auttamaan opiskelijoita kirjoittamalla korkeakoulujen ja kattaa laitokset, jotka tarjoavat sekä perus-ja jatko-opintoihin.

YMPÄRISTÖ

Olemme asettaneet itsellemme haastava tavoite vähentää hiilijalanjälkeä 50% vuoteen 2020 mennessä, mikä on kunnianhimoisin tavoite Britanniassa yliopistoihin.

Meidän Heritage

Teema kulkee läpi Cranfield n 60-vuotisen historian on sitoutunut ja intohimo soveltavaa tutkimusta, joka tekee eron maailmalle tieteen, teknologian ja hallinta. Edelläkävijä Cranfieldin yliopisto oli College of Ilmailu, Perustettiin vuonna 1946 ja sijoitettu RAF asemalle Cranfield, Bedfordshire. Kautta 1950 ja 1960, kehittäminen monia näkökohtia lentokoneiden tutkimus ja suunnittelu johti huomattavaa kasvua ja monipuolistumista muihin teknologioihin ja teollisuuteen ja hallinta.

Vuonna 1969, College of Aeronautics tuli Cranfield Institute of Technology sisällytetty Royal Charter täysin tutkintoon johtavassa valtuuksia, ja uusia osastoja perustettiin kattamaan työtä uusien aiheiden kuten Cranfield School of Management.

Viimeisten kolmenkymmenen vuoden aikana on tapahtunut huomattavaa edistymistä, mukaan lukien akateemisen kumppanuuden Defence Academy, Iso-Britannia, klo Shrivenham Wiltshire. Tuloksena on, että Cranfield on kasvanut suurin keskus Euroopassa soveltavan tutkimuksen, kehittämisen ja suunnittelun.

Cranfield palkinnot ja rankingissa

Vastaanottaminen palkintoja

Organisaatiot ympäri maailmaa ovat tunnustaneet Cranfield huippuosaamista opetuksen ja tutkimuksen. Tunnustukset vaihtelevat jotka meille antaman Royal Anniversary Trust joka palkintoja Kuningattaren Anniversary palkinnon täydennys- ja korkeakoulutuksesta, Niille tehdään yksittäisille henkilöstön jäsenten ja osastojen.

Sekä palkintoja ja huomionosoituksia, olemme myös tunnustettu tutkimus- rankingissa kuten Research Excellence Framework (REF), joka vuonna 2014, arvioidaan, että 81% tutkimukseen Cranfield yliopistossa on maailman johtava tai kansainvälisesti erinomainen.

Liigan taulukot

On syytä korostaa, että yliopistojen sarjataulukon luotu auttamaan opiskelijoita kirjoittamalla korkeakoulujen, kansi tarjoavien laitosten sekä perus- ja jatko-opintoihin. Koska meillä ei ole perustutkintoa ohjelmia ja ovat kokonaan jatko, Cranfieldin yliopisto ei useinkaan sisälly sarjataulukon rankingissa. Kauppakorkeakoulujen rankataan eri tavalla ja liiketoimintamme koulu johdonmukaisesti toimii hyvin Business School Rankings.

Giving palkintoja

Esitämme palkinnot organisaatioille joitakin alueita, joissa olemme erikoistuneet. Tällaisia ​​ulkoisia palkinnot Paras Factory Awards joissa yhdistetään parhaiden valmistajien maan jakamaan parhaita käytäntöjä ja juhlia saavutuksia, ja mikä auttaa varmistamaan Britannian teollisuus on kärjessä.

Joka vuosi me tunnustamme myös huippuosaamista meidän ylioppilaskunnassa läpi erilaisia ​​palkintoja esitetään meidän valmistumisen seremonioita.

Päätellen palkintoja

Kaliiperi ja osaamista henkilöstömme tarkoittaa, että ne ovat usein kutsutaan jäseniksi ulkoisten päätellen paneelit teollisuuteen liittyviä palkintoja antaa muille tunnustuksena niiden menestyksen.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso MSc-tutkinnot » Katso Kurssit »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MSc

Ilmatieteen Maisteriohjelma

Opetus kampuksella Osa-aikainen 2 - 3 vuotta September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Swindon Cranfield + 1 lisää

Lentokelpoisuus on lentoliikenteen kehityksen kärjessä. On erittäin tärkeää, että henkilökunnalla on riittävästi tietoa ja taitoa soveltaa periaatteita lentokoneiden suunnittelussa, valmistuksessa, käytössä ja ylläpidossa sekä lentokelpoisuuden kehittämiseen että ylläpitoon. Tätä osa-aikaista kurssia on kehitetty täyttämään pätevän lentokelpoisuuden asiantuntijoiden kysynnän ja käsittelemään ilma-alusten suunnittelua, rakentamista, käyttöä ja kunnossapitoa. [+]

Lentokelpoisuus on lentoliikenteen kehityksen kärjessä. On erittäin tärkeää, että henkilökunnalla on riittävästi tietoa ja taitoa soveltaa periaatteita lentokoneiden suunnittelussa, valmistuksessa, käytössä ja ylläpidossa sekä lentokelpoisuuden kehittämiseen että ylläpitoon. Tätä osa-aikaista kurssia on kehitetty täyttämään pätevän lentokelpoisuuden asiantuntijoiden kysynnän ja käsittelemään ilma-alusten suunnittelua, rakentamista, käyttöä ja kunnossapitoa.Kenelle se on?

Lentokelpoisuuden maisterikurssi on erittäin joustava ja suunniteltu vastaamaan yksilöiden tarpeita, jotka tasapainottavat työssään sitoumuksia tutkimukseen. Se on erityisen tärkeä ilmailun turvallisuuden lentokelpoisuuden alalla työskenteleville insinööreille ja teknologioille joko sääntelyviranomaiselta tai teollisuudesta. Muoto sopii erityisesti niille, jotka haluavat parantaa ja keskittää tietonsa jäsenneltyyn mutta joustavaan osa-aikainen muotoon ja jatkaa työskentelyä.... [-]


Kautta-elämän Järjestelmä Sustainment Msc

Opetus kampuksella Osa-aikainen 2 - 3 vuotta Avoin ilmoittautuminen Yhdistynyt kuningaskunta Swindon Cranfield + 1 lisää

MSc kautta-elämän System raisuuden on olennainen perusta tulevien johtajien organisaatioille, jotka haluavat maksimoida "käyttöarvo" monimutkaisia, pitkän elämän tuotejärjestelmiä, ja tulla muutos johtajat järjestelmän sustainment. [+]

Kustannuksia ja ympäristövaikutuksia pitää monimutkaisia, pitkäikäisiä omaisuuden ja infrastruktuurin toimii tehokkaasti on merkittävä. Kyky omistajat ja ylläpitäjät sijoittaa Superior kautta-elämän tuki valmiudet on yhä kriittinen kokous osakas ja yleisö vaatii huomisen maailmassa.

Nämä vaatimukset yhä syytä parantaa käytettävyyttä samanaikainen kustannusten pieneneminen tukea palvelun ja laitteet. Tämä johtaa tarvitaan uusi ja yhtenäinen lähestymistapa koulutukseen sisällä suunnittelu ja toiminnan hallintaa.

Tällä nopeasti kehittyvällä kiinnostus "palvelua ja tukea tekniikan", MSc kautta-elämän System raisuuden on olennainen perusta tulevien johtajien organisaatioille, jotka haluavat maksimoida "käyttöarvo" monimutkaisia, pitkän elämän tuotejärjestelmien, ja tullut muutos johtajat järjestelmän sustainment.... [-]


Kehittynyt Koneenrakennus MSC / Pgcert / PGDip

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 3 vuotta October 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Swindon Cranfield + 2 lisää

MSc Advanced Mechanical Engineering perustettiin täydentää nykyisiä erikoiskursseja tarjoamalla yleistä kehittyneiden koneenrakennus tietysti opiskelijoille, jotka haluavat laajan arvostusta erilaisia ​​koneenrakennus aiheita ... [+]

Kurssi tarjoaa kehittyneitä, jatkokoulutusta teoria ja käytäntö konepaja. Kurssi sisältää laajan koneenrakennus aiheita erityisen merkityksellisiä energian ja liikenteen aloilla, mukaan lukien koneenrakennus suunnittelu ja arviointi. MSc Advanced Mechanical Engineering kurssi on kehitetty varustaa tutkinnon syvällistä ymmärrystä projektinhallinnan, suunnittelu, tietokoneavusteinen suunnittelu, toiminta ja optimointi koneiden, rakenteiden mekaniikan ja integrity.The MSc Advanced Mechanical Engineering erottuu muut kursseja maailmassa, lähinnä sen teollisessa ympäristössä kautta vahvat yhteydet meillä on kansallisten ja kansainvälisten alan. Rakennamme teollisen yhteyksiä tutkimuksen ja konsultoinnin, jonka avulla voimme tarjota käytännön ja nykyinen esimerkkejä, jotka auttavat kuvaamaan oppimista koko kurssin.... [-]


Maisterin Tutkinto Ympäristöjohtamisen Liiketoiminnassa

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 3 vuotta October 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Swindon Cranfield + 2 lisää

Luonnonhoidon hallinta on yhä tärkeämpää kaikilla aloilla liiketoiminnasta yleiseen politiikkaan. Tämä kurssi antaa sinulle mahdollisuuden arvioida kriittisesti ympäristöasiat ja edistää talous- ja päätöksentekoprosessia kaikenkokoisissa organisaatioissa. [+]

Luonnonhoidon hallinta on yhä tärkeämpää kaikilla aloilla liiketoiminnasta yleiseen politiikkaan. Tämä kurssi antaa sinulle mahdollisuuden arvioida kriittisesti ympäristöasiat ja edistää talouden ja politiikan päätöksentekoprosessia kaikenkokoisissa organisaatioissa.

Kenelle se on?

Tämä kurssi antaa opiskelijoille tarvittavat ajantasaiset tietämyksen ja ymmärtämyksen ympäristöasioista, sillä ne vaikuttavat julkisiin, yksityisiin ja vapaaehtoisiin sektoreihin. Se myös antaa opiskelijoille mahdollisuuden ja taitoja arvioida kriittisesti vaihtoehtoisia ympäristötoimenpiteitä ja kehittää kykyä tunnistaa ja suositella sopivia ratkaisuja tehokkaaseen ympäristöhallintaan.... [-]


Maisteriohjelma Geotieteellisessä Tekniikassa

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 3 vuotta October 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Swindon Cranfield + 2 lisää

Uusiutuvia energialähteitä pidetään tulevana energianlähteenä maailman kasvavaan kysyntään, sillä geotermiset voimavarat tarjoavat jatkuvan ja itsenäisen tarjonnan. Lähes 90 maalla on geotermistä energiaa, mutta vain 24 niistä tuottaa sähkön maalämpöä. Asiantuntijoiden kysyntä on kasvamassa, joka kykenee varmistamaan useiden geotermisten energiahankkeiden onnistuneen toteuttamisen, jotta voidaan vähentää riippuvuutta energian tuonnista ja kehittää laajempi perusta tulevaisuuden energialähteiden yhdistelmälle. [+]

Uusiutuvia energialähteitä pidetään tulevana energianlähteenä maailman kasvavaan kysyntään, sillä geotermiset voimavarat tarjoavat jatkuvan ja itsenäisen tarjonnan. Lähes 90 maalla on geotermistä energiaa, mutta vain 24 niistä tuottaa sähkön maalämpöä. Asiantuntijoiden kysyntä on kasvamassa, joka kykenee varmistamaan useiden geotermisten energiahankkeiden onnistuneen toteuttamisen, jotta voidaan vähentää riippuvuutta energian tuonnista ja kehittää laajempi perusta tulevaisuuden energialähteiden yhdistelmälle.

Kenelle se on?

Kurssi soveltuu tekniikan ja ammattikorkeakoulututkinnon suorittaneille, jotka haluavat aloittaa menestyksekkäitä uran geotermisen energian ammattilaisina.... [-]


Maisteriohjelman Maantieteellisen Tiedonhallinnassa

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 3 vuotta October 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Swindon Cranfield + 2 lisää

Tämä MSc on ainutlaatuinen tarjoamalla tasapainoinen kattavuus tärkeimmistä GIS-tekniikoista. Kurssi on kehitetty yhteistyössä teollisuuden kanssa vastauksena maailmanlaajuisen kysynnän kasvuun moniammatillisiin johtajiin, neuvonantajiin ja konsultteihin resurssienhallinnassa. [+]

Tämä MSc on ainutlaatuinen tarjoamalla tasapainoinen kattavuus tärkeimmistä GIS-tekniikoista. Kurssi on kehitetty yhteistyössä teollisuuden kanssa vastauksena maailmanlaajuisen kysynnän kasvuun moniammatillisiin johtajiin, neuvonantajiin ja konsultteihin resurssienhallinnassa.

Kenelle se on?

Suhtaudumme tervetulleeksi erilaisiin taustoihin, jotka ovat intohimoisia teknologia- ja tietopalveluja, kiinnostuneita reaalimaailman ongelmien ratkaisemiseksi ja myönteisten vaikutusten aikaansaamiseksi. Saat kokemuksia maailmanluokan alueellisista ongelmienratkaisuista ja kehität erilaisia ​​henkilökohtaisia ​​ja johtamisvalmiuksia, joiden avulla voit asettaa haasteen ja palkitsevan urapolun yhdeksi kasvavista teollisuus- ja tutkimusaloista, jotka käyttävät nykyisin rutiininomaisesti GI-tekniikat. Kurssiin kuuluu monipuolinen valikoima tapaustutkimustöitä, tutoriaaleja ja luentoja, joita ohjaa keskushenkilöstö ja alan johtavat luennoitsijat.... [-]


Maisteriohjelman Maisteriohjelmassa

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi October 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Swindon Cranfield + 1 lisää

Suunniteltu vastaamaan yhä kasvaviin vaatimuksiin hallita ja palauttaa huonontuneita maita mahdollisimman lähellä alkuperäistä asemaa. Kurssilla pyritään antamaan tietoa ja taitoja, joilla vältetään vaurioituneen maan ja täysin palautettujen ekosysteemien välinen kuilu. [+]

Suunniteltu vastaamaan yhä kasvaviin vaatimuksiin hallita ja palauttaa huonontuneita maita mahdollisimman lähellä alkuperäistä asemaa. Kurssilla pyritään antamaan tietoa ja taitoja, joilla vältetään vaurioituneen maan ja täysin palautettujen ekosysteemien välinen kuilu.

Kenelle se on?

Maa-alueiden talteenotto ja restaurointi MSc sopii ekologian, tieteen, maantieteen ja tekniikan tutkinnon tai ammattilaisten joko tieteen tai teknisen taustan.

Kurssi sisältää kahdeksan opetettua moduulia, integroitu ryhmäprojekti ja yksittäinen opinnäytetyö. Se tarjoaa valmiuksia arvioida, suunnitella ja toteuttaa strategioita, jotka ovat tarpeen heikentyneen maan palauttamiseksi, palauttamiseksi ja korjaamiseksi ekosysteemien toimintojen ja palvelujen tukemiseksi.... [-]


MSc / MSC Tutkimusta Lämpövoimalan

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi March 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Swindon Cranfield + 1 lisää

Sen erittäin suuri teho-paino ja teho-avaruuteen suhde, kaasuturbiinimoottorin hallitsee maailmaa lentokoneiden työntövoiman. Jatkuva teknologinen kehitys on johtanut voimalaitoksissa erinomainen luotettavuus, polttoainetalous, hiljainen ja pieni epäpuhtauksien määrään. Samoista syistä, kaasuturbiinimoottorit löytävät yhä hakemuksen energia-, öljy-, kaasu- ja prosessiteollisuuden aloilla ... [+]

MSc Thermal Power pyrkii tarjoamaan sekä perustutkimuksen ja soveltavan tiedon sovellettavista ymmärrystä suunnittelua ja toimintaa eri kaasuturbiinien kaikkiin sovelluksiin. Kurssi sopii tutkinnon etsivät haastavia ja palkitsevia uran perustettu kansainvälinen ala. Sen erittäin suuri teho-paino ja teho-avaruuteen suhde, kaasuturbiinimoottorin hallitsee maailmaa lentokoneiden työntövoiman. Jatkuva teknologinen kehitys on johtanut voimalaitoksissa erinomainen luotettavuus, polttoainetalous, hiljainen ja pieni epäpuhtauksien määrään. Samoista syistä, kaasuturbiinimoottorit löytävät yhä hakemuksen voima-, öljy-, kaasu- ja prosessiteollisuuden aloilla. Maailman kaasuturbiinin teollisuus arvo on tällä hetkellä noin £ 30 miljardia vuodessa. Päätöksenteko taidot perustuvat tarkka tekninen tietämys ovat siis ratkaisevia teollisuuden niin korkea kustannusrakenne.... [-]


MSC / Mtech / Pgcert / PGDip Ilmailu Valmistus

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 3 vuotta October 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Swindon Cranfield + 2 lisää

Kurssi kehittää tulevaisuudessa lentokonevalmistuksen insinöörit ja johtajat, jotka pystyvät hallitsemaan merkittävä parannus ohjelmia tai yllyttävät interventio, joka toimittaa parannuksia hoitavat lentokonevalmistuksen yritysten ... [+]

Kurssi yhdistelee Cranfield n pitkäaikainen osaaminen tuottaa laadukkaita master-ohjelmiin sekä ilmailu- ja valmistus. Kurssit saavat vahvaa tukea globaalin ilmailuteollisuuden sekä Original Equipment Manufacturers (OEM), kuten Airbus ja Rolls-Royce, sekä niiden tasojen toimittajia. On vahva korostaminen soveltamisesta tiedon teollisen ympäristön ja kaikki opetus on yhteydessä teolliseen soveltamiseen. Monia ominaisuuksia tämän kurssin on jaettu Engineering and Management Manufacturing Systems MSc, mutta tämän kurssin nimenomaan valmistelee tutkinnon ryhtyä uran erityisesti lentokonevalmistuksen.

[-]

MSC / Mtech / Pgcert / PGDip Kehittyneiden Materiaalien

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 3 vuotta October 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Swindon Cranfield + 2 lisää

Teollisuus tarvitsee materiaaleja asiantuntijoita. Kehitys lentokoneiden suunnittelua, autot, elektroniset laitteet, kodinkoneet, jne., Riippuu ratkaisevasti siitä saatavuudesta uusien materiaalien. Yhtä tärkeää on ymmärrystä sekä kehittyneet tekniikat ja uusin tietokonepohjainen suunnittelu menettelyt, välttämättömiä tuotteiden kaupallistamista käsitteestä vaiheessa. Teknologinen ... [+]

Kurssi sopii tutkinnon tieteen, soveltavan tieteen, tekniikan tai liittyvä astetta haluaa uraa kehittämiseen tai hyödyntämiseen materiaalien; tai loppututkinnon hetkellä työskentelee teollisuudessa haluavat laajentaa pätevyyttään; tai yksilöiden muiden kelpoisuutta joilla huomattava asiaan liittyvää kokemusta. Meidän opiskelijat hyötyvät asiantuntemusta meidän korkeasti koulutetun tutkijoita. Heillä on laaja yhdessä alan teollisuuden kanssa läpi vieras luentoja kumppaniorganisaatioiden ja kannattajien ryhmän ja yksittäisiä hankkeita. Kurssit säännöllisesti tarkastelee neuvoa-antava paneeli johtavien ammattilaisten teollisuuden varmistaa sisältö on merkitystä ja odotuksia työnantajien.... [-]


MSC / Pgcert / PGDip Hallinnon Ja Tietojärjestelmät

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 3 vuotta October 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Swindon Cranfield + 2 lisää

MSc Management and Information Systems kehittää ymmärrystä vuorovaikutuksen IT, organisaatio ja ihmiset käyttäytyminen halutaan valmistautua johtotehtävissä liiketoiminnan ja ICT projekteja. Valmistuneet Tämän kurssin on ratkaiseva rooli integroinnissa kielellä ja käytäntö ja tekniikka liiketoiminnan ... [+]

MSc Management and Information Systems kehittää ymmärrystä vuorovaikutuksen IT, organisaatio ja ihmiset käyttäytyminen halutaan valmistautua johtotehtävissä liiketoiminnan ja ICT projekteja. Valmistuneet Tämän kurssin on ratkaiseva rooli integroinnissa kielellä ja johtoa ja teknologian liiketoimintaa.

[-]

MSC / Pgcert / PGDip Ilmailu Materiaalit

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 3 vuotta October 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Swindon Cranfield + 2 lisää

Tämä kurssi käsittelee elintärkeää yksilöity eri teollisuuden ja hallituksen raportteja tekniikan alojen asiantuntijoilta taitoja hyödyntää tulevaisuuden teknologioiden pitkän aikavälin talouskasvun ilmailualan ... [+]

Tämä kurssi käsittelee elintärkeää yksilöity eri teollisuuden ja hallituksen raportteja tekniikan tutkinnon suorittaneiden erityisiä taitoja hyödyntää tulevaisuuden teknologioiden pitkän aikavälin talouskasvun ilmailualan. Kurssi yhdistelee Cranfield n pitkäaikainen osaaminen tuottaa laadukkaita master-ohjelmiin sekä ilmailu- ja materiaaleja. Meidän kurssit saavat vahvaa tukea globaalin ilmailuteollisuuden sekä Original Equipment Manufacturers (OEM), kuten Airbus ja Rolls-Royce, sekä niiden tasoilla toimittaja.

[-]

MSC / Pgcert / PGDip Itsenäisesti Ajoneuvon Dynamiikan Ja Ohjaus

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 3 vuotta October 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Swindon Cranfield + 2 lisää

Maailmanlaajuiset markkinat miehittämättömät ja autonomisten ajoneuvojen laajenee nopeasti. Autonominen mäntämoottoreita on lukuisia nykyisiä ja potentiaalisia sovelluksia, kuten etsintä ja valvonta, kartoitus sato-ruiskutus, ympäristön ja sään seurantaan. Autonominen maakulkuneuvot ovat hyvin erilaisia ​​sovelluksia, kuten tehtaan automaatio- ja miinanraivaus ... [+]

Valossa tämän kasvavan alan, tämä ainutlaatuinen MSc autonomisella Vehicle Dynamics ja valvonnan varustamaan tutkinnon ja tekniikan ammattilaisille perusteellista asiantuntemusta ja joiden taitoja tarvitaan kehittää onnistuneen career.Cranfield yliopisto on ainutlaatuinen, koska se tarjoaa diplomi joka kattaa laajan hakemus autonomisen ajoneuvoteollisuus. Tämän saavuttaminen erittäin lajitella jälkeen pätevyys vahvat teollisuuden linkkien avulla voit erottaa itse nykypäivän kilpailukykyinen työmarkkinoilla.

[-]

MSC / Pgcert / PGDip Tekniikan Ja Hallintaan Valmistusjärjestelmien

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 5 vuotta October 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Swindon Cranfield + 2 lisää

MSc koulutusohjelma Manufacturing Systems on suunniteltu ja kehitetty yhdessä valmistavan teollisuuden kehittämään osaamista tutkinnon tulossa alalle, sekä jatko työskentelevän henkilöstön yrityksissä. Kurssi antaa perusteellinen käsitys prosessien, taitoja ja käyttäytymistä tarvitaan luoda ja hallita kilpailukykyinen valmistustoimintaa ... [+]

MSc koulutusohjelma Manufacturing Systems on suunniteltu ja kehitetty yhdessä valmistavan teollisuuden kehittämään osaamista tutkinnon tulossa alalle, sekä jatko työskentelevän henkilöstön yrityksissä. Kurssi antaa perusteellinen käsitys prosessien, taitoja ja käyttäytymistä tarvitaan luoda ja hallita kilpailukykyinen valmistustoimintaa. Se suurten yhtiöiden teollisesti asiaan liittyviä hankkeita, tiimille, ja siirrettäviä taitoja. Monet valmistuneet ottaa tapaamisia laaja-valmistajien tai yhä soveltaa taitojaan muille aloille rahoituspalveluista kautta terveydenhuollon. Tämä on vakiintunut tietenkin, joilla ajaa yli 20 vuotta, ja on siksi hyvin tiedossa, kunnioitetaan, ja on kasvava Alumni.... [-]


MSC / Pgcert / PGDip Turvallisuudessa Ja Onnettomuuksien Tutkinta - Lentoliikenne

Opetus kampuksella Osa-aikainen May 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Swindon Cranfield

Tämä osa-aikaisesti Masters tutkinto on tarkoitettu erityisesti ilma-alusten onnettomuuksien tutkijat ja työskentelevien liittyvillä aloilla kuten valtion laitosten, valmistajat, operaattorit, infrastruktuurin tarjoajat ja turvallisuuden sääntelyviranomaiset. MSc Turvallisuus ja Onnettomuustutkintakeskus (Air Transport) tarjoaa akateemisesti tunnustettu, korkeatasoinen pätevyys - olennainen osa lentoturvallisuuden ... [+]

Tämä osa-aikaisesti Masters tutkinto on tarkoitettu erityisesti ilma-alusten onnettomuuksien tutkijat ja työskentelevien liittyvillä aloilla kuten valtion laitosten, valmistajat, operaattorit, infrastruktuurin tarjoajat ja turvallisuuden sääntelyviranomaiset. MSc Turvallisuus ja Onnettomuustutkintakeskus (Air Transport) tarjoaa akateemisesti tunnustettu, korkeatasoinen pätevyys - olennainen osa lentoturvallisuutta. Tämä ohjelma perustuu vahvuuksia onnettomuustutkinnan lyhytkursseja, suorita tuella Britannian lento-onnettomuuksien Investigation Branch. Se sisältää valikoiman erittäin keskittynyt aiheina ydinosaaminen, johto, suunnittelu, toiminta ja asiantuntija tekniikoita.

[-]

MSC / Pgcert / PGDip Turvallisuudessa Ja Onnettomuuksien Tutkinta - Merikuljetusten

Opetus kampuksella Osa-aikainen 3 vuotta May 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Swindon Cranfield + 1 lisää

Cranfield University ylpeitä voidessamme tarjota maailman ensimmäinen täysi diplomi-ohjelma on suunniteltu meren onnettomuustutkijoiden. Kurssin tavoitteena on antaa opiskelijoille tietoja ja taitoja tehdä meren onnettomuustutkinnan mukaisesti standardien ja suositeltujen menettelytapojen edellytetty asianmukainen kansallinen ja ... [+]

Cranfield University ylpeitä voidessamme tarjota maailman ensimmäinen täysi diplomi-ohjelma on suunniteltu meren onnettomuustutkijoiden. Kurssi toimitetaan modulaarisesti ja koostuu yhdistelmästä tavanomaisten oppimisen välineitä (luentoja, tapaustutkimuksia, pöydässä harjoitukset, vierailut) sekä käytännön kokemusta alan harjoitusten ja simulaatioita. Kurssi soveltuu niille, joilla teknisiä tai toiminnallisia tausta meri- tai turvallisuuden suunnittelu ja hallinta, onnettomuustutkijoiden ja työskentelevien kansallisten tutkimus matkatoimistojen, matkanjärjestäjien, sääntelyviranomaisten, ja valmistajat.

[-]

MSC / Pgcert / PGDip Turvallisuudessa Ja Onnettomuuksien Tutkinta - Rautatieliikenteen

Opetus kampuksella Osa-aikainen 3 vuotta May 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Swindon Cranfield + 1 lisää

Cranfield University ylpeitä voidessamme tarjota maailman ensimmäisen täyden MSc Turvallisuus ja Onnettomuustutkintakeskus (raideliikenne) suunniteltu junaonnettomuus tutkijoille. Kurssin tavoitteena on antaa opiskelijalle tietoja ja taitoja tehdä rautateiden onnettomuustutkinnan mukaisesti standardien ja suositeltujen menettelytapojen edellytetty asianmukainen kansallinen ja ... [+]

Cranfield University ylpeitä voidessamme tarjota maailman ensimmäisen täyden MSc Turvallisuus ja Onnettomuustutkintakeskus (raideliikenne) suunniteltu junaonnettomuus tutkijoille. Kurssi soveltuu niille, joilla teknisiä tai toiminnallisia tausta rautateiden tai turvallisuuden suunnittelu ja hallinta, onnettomuustutkijoiden, ja ne työskentelevät kansallisten tutkimus matkatoimistojen, matkanjärjestäjien, sääntelyviranomaisten, ja valmistajat.

[-]

MSC / Pgcert / PGDip Valmistustekniikka Ja Hallinta

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 3 vuotta October 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Swindon Cranfield + 2 lisää

Hallituksen valmistus strategia keskittyy arvokkaita valmistusta, joka on nähtävä ratkaisevana talouskasvua. Keskeistä tälle ovat häiritsevä teknologioita, joka ajaa eteenpäin dramaattisia muutokset valmistuksen seuraavien 15-20 vuotta ... [+]

MSc Manufacturing Technology and Management kehittää ammattilaisten kanssa kyky muuttaa tietoon teoiksi, että opiskelijoille leveys sekä teknisiä ja liiketoiminnan taitoja tehdä todellisen vaikutuksen valitsemassaan urallaan. Sector Skills tiede-, tekniikka arvioi ala tarvitsee 180000 insinöörit ja teknikot vuoteen 2020 mennessä. Nopea kasvu Teknologia antaa myös mahdollisuuden uudelleenkoulutukseen ammattilaisille jo teollisuudessa.

[-]

MSC / Pgcert / PGDip Veteen Ja Jäteveden Suunnittelu

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 3 vuotta October 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Swindon Cranfield + 2 lisää

Vesihuolto ja viemäröinti Engineering-ohjelma sopii henkilöille, jotka haluavat tehdä todellista eroa luotettavien vesihuoltoon, tai jotta ylläpidetään ja parannetaan joen ja pohjaveden laatua. Ohjelma sopii niille ei-engineering ja insinöörikoulutukseen samankaltaisia: kaikki tarvitsemme on tieteen tai tekniikan tutkinto pätevyys yhdistettynä kiinnostunut veden ja jäteveden ... [+]

Vesihuolto ja viemäröinti Engineering-ohjelma sopii henkilöille, jotka haluavat tehdä todellista eroa luotettavien vesihuoltoon, tai jotta ylläpidetään ja parannetaan joen ja pohjaveden laatua. Ohjelma sopii niille ei-engineering ja insinöörikoulutukseen samankaltaisia: kaikki tarvitsemme on tieteen tai tekniikan tutkinto pätevyys yhdistettynä kiinnostunut veden ja jäteveden. Käsittelyprosessit ovat avainasemassa pyrittäessä turvallisia, luotettavia ja vettä kotitalouksille, teollisuudelle ja maataloudelle sekä laadun turvaaminen veden jokien, järvien, pohjavesimuodostumien ja rannikoiden. Hyvin koulutettuja, ammattitaitoisia ja kokeneita valmistuneiden tarvitaan toimia ja hallita elintärkeitä veden ja jäteveden käsittelyyn palveluja. Kysyntää tällaiselle tutkinnon on jo korkea ja kasvaa vain tulevina vuosina ympäristönormeiksi veden laadun kasvua, ja paineet meidän vesihuolto jatkaa kasvuaan.... [-]


MSC / Pgcert / PGDip Vuonna Virtauslaskennassa (CFD)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 3 vuotta October 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Swindon Cranfield + 2 lisää

MSC Laskennallisen Fluid Dynamics (CFD) on luonnostaan ​​poikkitieteellinen tieteenala, joka on erittäin laaja kirjo sovelluksia. Virtaustekniikan käyttää numeerisia menetelmiä ja algoritmeja ratkaista ja analysoida ongelmia, joihin neste virtaa. Aloilla, kuten ilmailu, avaruus, auto-, lääke- ja ympäristö ovat vain muutamia aloja, jotka on neste virtaa yhteistä ... [+]

MSC Computational Fluid Dynamics (CFD) on luonnostaan ​​monitieteinen tieteenala, joka on erittäin laaja kirjo sovelluksia. Virtaustekniikan käyttää numeerisia menetelmiä ja algoritmeja ratkaista ja analysoida ongelmia, joihin neste virtaa. Aloilla, kuten ilmailu, avaruus, auto-, lääke- ja ympäristö ovat vain muutamia aloja, jotka on neste virtaa yhteistä. Tämä kurssi on suunniteltu vastaamaan laaja sovelluksia CFD. Se kattaa eri alojen välillä ilmailu-, turbo kone, monivaiheinen ympäristö- virrat ja Neste-rakenne vuorovaikutus ongelmia.

[-]

MSC / PGDip Lentoliikenteen Hallinnan (Executive)

Opetus kampuksella Osa-aikainen 2 - 3 vuotta July 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Swindon Cranfield + 1 lisää

Jatkuva menestys ilmailualalla on mahdollistanut nopea teknologinen kehitys ja siihen liittyvät suuret investoinnit, jolloin vaatimukset yhä ammattitaitoisen työvoiman. Viime aikoina teollisuus vapauttaminen ja yksityistäminen eri puolilla maailmaa on lisännyt kilpailua, vauhdittaa edelleen tehokkuusedut ja jatkuva lasku lentohintojen ... [+]

MSc lentoliikennesopimus Management on suunniteltu antavat sinulle taitoja tarvitaan jatkaa menestyksekkään uran eri sektoreilla ilmailualalla myös lentoyhtiöiden, lentoaseman yritykset ja viranomaiset, siviili-ilmailun osastot, lentoliikenne konsultti- ja ilmailuteollisuuden. Kurssi soveltuu opiskelijoille insinöörin tutkinto, taloustiede, liiketalous ja maantiede tai joilla on huomattavaa kokemusta lentoliikenteen industry.Graduates Kurssin ovat esillä vuosittainen CV Kirja, julkaisu on pyytänyt ja kierrätetään Laajan teollisuuden partneriverkoston koska valmistuneista ovat erittäin kysyttyjä. Autamme opiskelijoita valmistautumaan heidän CV ja haastattelupyynnöt kantoja kaikkialla maailmassa. Lisäksi annamme opiskelijoille pääsyn meidän yksinoikeudella lentoliikennesopimus Alumni ryhmä LinkedIn. Tämä tarjoaa vertaansa vailla verkostoitumisen ja työmahdollisuuksia.... [-]


MSc Advanced Chemical Engineeringissa

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 3 vuotta October 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Swindon Cranfield + 2 lisää

Advanced Chemical Engineeringin MSc tarjoaa teknistä ja johtamiskoulutusta, jota työnantajat vaativat yhä enemmän kemian insinööreiltä. Ohjelma tarjoaa yleisen kemian tekniikan vaihtoehdon, joka kattaa ydinvoima-alan kemian alan tutkimukset ja valikoiman erikoistuneita valinnaisia ​​moduuleja; ja Biorefining-vaihtoehto (aiemmin Biopolttoaineiden prosessisuunnittelu MSc), joka tarjoaa edistyksellistä tietoa bioenergian ja biopolttoaineiden tuotannosta samalla kun se vahvistaa kemian tekniikan kurinalaisuutta. [+]

Kemiantekniikka on avainasemassa maailmanlaajuisten haasteiden ratkaisemisessa, jotka liittyvät puhtaan energian, elintarvikkeen ja veden kestävään toimittamiseen kemikaalien, funktionaalisten tuotteiden ja polttoaineiden tuotannon kautta. Advanced Chemical Engineeringin MSc tarjoaa teknistä ja johtamiskoulutusta, jota työnantajat vaativat yhä enemmän kemian insinööreiltä. Ohjelma tarjoaa yleisen kemian tekniikan vaihtoehdon, joka kattaa ydinvoima-alan kemian alan tutkimukset ja valikoiman erikoistuneita valinnaisia ​​moduuleja; ja Biorefining-vaihtoehto (aiemmin Biopolttoaineiden prosessisuunnittelu MSc), joka tarjoaa edistyksellistä tietoa bioenergian ja biopolttoaineiden tuotannosta samalla kun se vahvistaa kemian tekniikan kurinalaisuutta.... [-]


MSc Advanced Lightweight Structures Ja Impact

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi October 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Swindon Cranfield + 1 lisää

Ei ole muita kursseja, jotka tarjoavat erikoistunutta erikoiskoulutusta crashworthiness ja vaikutus, joka voidaan räätälöidä urasi toiveita. Tämä kurssilla on ainutlaatuinen sovellusalueella voimakas analyyttinen osaaminen rakenteellisessa käyttäytymisessä ja epäonnistumisessa, jotta voit käytännössä soveltaa tätä tietoa todellisiin teknisiin ongelmiin samalla, kun käytät uusimpia teollisuusstandardeja numeerisia työkaluja. [+]

Ei ole muita kursseja, jotka tarjoavat erikoistunutta erikoiskoulutusta crashworthiness ja vaikutus, joka voidaan räätälöidä urasi toiveita. Tämä kurssilla on ainutlaatuinen sovellusalueella voimakas analyyttinen osaaminen rakenteellisessa käyttäytymisessä ja epäonnistumisessa, jotta voit käytännössä soveltaa tätä tietoa todellisiin teknisiin ongelmiin samalla, kun käytät uusimpia teollisuusstandardeja numeerisia työkaluja.

Kenelle se on?

Ilmoittautuneet opiskelijat tulevat useista eri taustoista. Monilla on erityisiä uranäkymiä, kuten autoteollisuudessa tai ilmailualalla työskentely (rakenteellinen suunnittelu tai onnettomuuksien suojaus), materiaalin kehittäminen puolustussovelluksiin tai numeeristen koodien kehittämisen / konsultoinnin alalla.... [-]


MSc Advanced Motorsport Engineeringissa

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Swindon Cranfield + 1 lisää

Motorsport on vaativa maailma, joka vaatii täydellistä sitoutumista insinööreiltään. Ilman taitojaan ja asiantuntemustaan ​​joukkueet eivät edes pääse rotuun. Tämä MSc herättää taitoja ja asiantuntemusta suhteessa moottoriurheiluun ja korkean suorituskyvyn tekniikan kautta tiukka yhdistelmä opetus-ja motorsport liittyviä projekteja. [+]

Motorsport on vaativa maailma, joka vaatii täydellistä sitoutumista insinööreiltään. Ilman taitojaan ja asiantuntemustaan ​​joukkueet eivät edes pääse rotuun. Tämä MSc herättää taitoja ja asiantuntemusta suhteessa moottoriurheiluun ja korkean suorituskyvyn tekniikan kautta tiukka yhdistelmä opetus-ja motorsport liittyviä projekteja.

Kenelle se on?

Kehitetty yhteistyössä johtavien motorsport-yritysten kanssa, tämä jatko-ohjelma valmistaa tutkinnon uraan moottoriurheilussa tai korkean suorituskyvyn suunnittelussa.

Miksi tämä kurssi?

Kurssi pyrkii antamaan sinulle hyvän käsityksen moottoriportin perusteellisista tieteellisistä, teknisistä ja johtamisperiaatteista sekä niiden toteuttamisesta korkean suorituskyvyn tekniikassa.... [-]


MSc Aerospace Ajoneuvosuunnittelu

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi October 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Swindon Cranfield + 1 lisää

Tämä MSc pyrkii rakentamaan tietämystän lentokoneiden, ilma-alusten, ilma-alusten ja avaruusalusten suunnittelusta. Valitse kolmesta erikoisvaihtoehdosta, jotta voitte nousta kasvavaan ilmailu- ja avaruusteollisuuteen: [+]

Tämä MSc pyrkii rakentamaan tietämystän lentokoneiden, ilma-alusten, ilma-alusten ja avaruusalusten suunnittelusta. Valitse kolmesta erikoisvaihtoehdosta, jotta voitte nousta kasvavaan ilmailu- ja avaruusteollisuuteen:

Ilma-aluksen suunnitteluAvionics Systems DesignRakenteellinen suunnittelu ( saatavana vain lokakuun saantiin )Kenelle se on?

Tämä MSc-kurssi tarjoaa opetetun teknisen ohjelman, jossa keskitytään teknisiin, liiketoiminnan ja hallinnan näkökohtiin ilma-alusten suunnittelussa siviili-ja sotilas ilmailuteollisuuden aloilla.

Opetus yhdistää nykyaikaisen ilma-aluksen suunnittelun edellyttämät tieteenalat, esimerkiksi:

Rakenteellinen suunnittelu ja analyysiIlma-alusten järjestelmien suunnitteluAvioniikkajärjestelmien suunnittelutyöntövoimaLentosuorituskykyValmistusnäkökohdatToiminnot ja kustannukset.Miksi tämä kurssi?... [-]

MSc Astronautiikan Ja Avaruusteknologian

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 3 vuotta October 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Swindon Cranfield + 2 lisää

Avaruusalan osallistuu £ 7,5 miljardia euroa vuodessa ja maan talouden yksin, ja avaruustoiminnan Euroopassa ja maailmassa kukoistaa. On olemassa jatkuva tarve lahjakkaita työntekijöitä tarjoamalla hyvän käsitys avaruusalusten järjestelmien suunnittelu yhdistettynä laaja tekninen osaaminen ... [+]

MSc Astronautics ja avaruusteknologian sopii tutkinnon, fysiikan tai matematiikan, ja auttaa valmistautumaan uran tätä jännittävää alalla, maasta havainto planeettojen etsintä, kantorakettien ja avaruusalusten toimintaa, ja paljon muuta. Kurssi on perustettu vuonna 1987 vaatimuksen täyttämiseksi avaruusteollisuuden laadukkaita insinöörien tarvittavat taidot. Kurssi on kehittynyt sen jälkeen, kun tarpeet ovat muuttuneet, ja pyrimme jatkuvasti varmistamaan opetussuunnitelma jatkaa valmistautumista valmistuneista erittäin menestyksekkään uran avaruusalan.

[-]

MSc Autojen Mekatroniikka

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi October 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Swindon Cranfield + 1 lisää

Automotive Mechatronics on elinkaaren toimintaa, jossa monitieteinen integraatio fyysisten järjestelmien (jotka voivat sisältää elementtejä mekaaninen, sähköinen, hydraulinen tai pneumaattinen) sähköinen digitaalinen ohjaus. On yleisesti tunnustettu, että merkittävä määrä viime kehitysten ja innovaatioiden autoteollisuudessa voidaan katsoa erikoistunut verkkotunnuksen mekatroniikka ... [+]

MSc Automotive Mekatroniikka on uusi kurssi, kehitetään vastaamaan selkeä tarve alan tutkinnon kanssa edistyneet taidot ja koulutuksen erikoisalallaan. Merkittävä kasvu soveltamisessa mekatroniikan on luonut teollisuuden tarve tämän maisteriksi. Cranfield yliopistossa on laaja strategisten yhteyksien kanssa autoteollisuuden ja keskeisten toimijoiden eturintamassa autoteollisuuden tutkimukseen ja kehitykseen. Tämä korkean tason sitoutuminen teollisuuden lyhyitä kursseja, konsultointi ja tutkimus tehdä valmistuneista joitakin kaikkein toivottavaa Britanniassa ja ulkomailla yrityksiä palkkaamaan.

[-]

MSc Autotekniikan

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi October 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Swindon Cranfield + 1 lisää

Automotive Engineering on soveltaa tekniikan periaatteita suunnittelu ja analyysi auto täyttääkseen suorituskyvyn erittely. Se kattaa monenlaisia ​​insinöörikoulutukseen perustuu koneenrakennuksen teknologia, ja asettaa nämä yhteydessä nykyaikaisten moottoriajoneuvojen kehitystä myös ympäristö- ja turvallisuusasiat ... [+]

MSc Automotive Engineering on perustettu yli 50 vuotta erinomaiset teollisuus- linkkejä ja erinomainen levy työllistämiseen sen tutkinnon. Autoteollisuus on maailmanlaajuinen ja samalla maine Kurssin houkuttelee opiskelijoita eri puolilta maailmaa jakamaan oppimiskokemus. MSc Automotive Engineering tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden opiskella jatko vain ympäristössä, jossa Masters valmistuneet voivat varmistaa tehtävissä kokoaikatyössä valitsemiinsa, tai sitoutuvat akateemista tutkimusta. Sinun on opetettava johtavat tutkijat sekä teollisuuden toimijoita, ja työ rinnalla vahva tutkijaryhmä Cranfield yliopistossa. Teollisuus mainospaikat ovat tarjolla aikana tutkimustyöhön.... [-]


MSc Cleantech Yrittäjyys

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi October 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Swindon Cranfield + 1 lisää

Cleantechin yrittäjyyden MSc yhdistää Cranfieldin vahvuudet ympäristötekniikkaan, insinööriin ja yrittäjyyteen, jotta Cleantech-alan tulevat johtajat saataisiin tietoon ja taitoihin kehittää ja kaupallistaa teknologioita, kun mahdollisuus on tunnistettu. [+]

Nykypäivän huono taloudellinen ilmapiiri vaihtoehtoiset energiastrategiat ja puhtaat teknologiat (Cleantech) ovat ainutlaatuisia haasteita teknologian kaupallistamiselle. Cleantechilla on ratkaiseva merkitys onnistuneiden vähähiilisten talouksien kehittämisessä maailmanlaajuisesti, ja se tarvitsee koulutettua henkilöstöä tämän saavuttamiseksi. Cleantech tarkoittaa mitä tahansa prosessia, tuotetta tai palvelua, joka vähentää kielteisiä ympäristövaikutuksia merkittävällä energiatehokkuuden parantamisella, resurssien kestävällä käytöstä tai ympäristönsuojelutoimista ja sisältää laajan valikoiman teknologiaa, joka liittyy kierrätykseen, uusiutuviin energialähteisiin, energiatehokkuuteen, Cleantechin yrittäjyyden MSc yhdistää Cranfieldin vahvuudet ympäristötekniikkaan, insinööriin ja yrittäjyyteen, jotta Cleantech-alan tulevat johtajat saataisiin tietoon ja taitoihin kehittää ja kaupallistaa teknologioita, kun tilaisuus on tunnistettu.Kenelle se on?... [-]

MSc Cyber-turvallinen Valmistus

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 3 vuotta October 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Swindon Cranfield + 2 lisää

MSc Cyber-suojatun Manufacturing Informatics kehittää asiantuntemusta valmistuneiden kiinnostuneita jatkamaan uraa torjumaan tietoverkkojen haasteiden ja teknologioiden valmistus. Tämä kurssi käsittelee keskeisiä haasteita älykkäitä valmistus, kuten Tietoverkkojen, Big Data ja esineiden internetin. [+]

Uusi jatko kurssi kehittää seuraavan sukupolven valmistus insinöörit, jotka pystyvät suojelemaan valmistuksen laitteet ja koneet uudelleen cyber uhka. Tämä kurssi yhdistää Cranfield n pitkäaikainen asiantuntemusta laadukkaiden maisteriohjelmiin valmistus sekä turvallisuuden ja puolustuksen aloilla.

Poistamalla suurimpia haasteita älykäs valmistus, opiskelijat oppivat käyttämään uusinta teknologiaa esineiden internetin, Big Data, Cloud Computing ja Tietoverkkojen on:

Tunnista verkkouhilta Teollisuuden järjestelmien pilvi Suojaa valmistusjärjestelmien verkkohyökkäykset Paranna reaktiosuunnitelman ja katastrofiapu valmistus järjestelmissä Arvioidaan kustannukset tietoverkkojen ratkaisuja valmistusjärjestelmien. Kurssiesite ... [-]

MSc Energiajärjestelmien Ja Lämpöprosesseista

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 3 vuotta October 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Swindon Cranfield + 2 lisää

Energia on olennainen esiaste yllä talouskehitystä ja parantaa elintasoa. Kuitenkin, järkevä ja taloudellinen käyttö energian, vähiten vahinkoa ympäristölle, on elintärkeää tulevaisuuden hyvinvoinnin planeettamme. Saavuttaminen energiatehokkuutta ja vähentää ympäristön saastumista ovat yhä tärkeitä näkökohtia ammatti-insinöörin ... [+]

MSc Energy Systems ja lämpöprosesseissa kurssi on kehitetty varustamaan tutkinnon ja harjoitellaan insinöörien syvällinen ymmärrys keskeisistä kysymyksistä energian säästäväisyys teollisuuden ja kaupan aloilla. Se tarjoaa ajantasaista teknistä tietämystä ja taitoja tarvitaan saavuttamaan parempi hallinta energiaa, suunnittelemalla energiatehokkaita järjestelmiä ja prosesseja, hyödyntäminen uusiutuvien energialähteiden ja kustannustehokas vähentäminen ja pilaantumisen. Tätä tietoa voidaan soveltaa suoraan auttaa eri talouden aloilla parantamaan kilpailukykyään edessä hupenevista luonnonvaroista, todennäköinen merkittävä nousu yksikössä energiakustannuksia ja kiireellinen vaatimus noudattaa yhä rajoittavien pilaantumisen valvonta normeja.... [-]


MSc Global Product Development Ja Management

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 5 vuotta October 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Swindon Cranfield + 2 lisää

Valmistus- ja palvelualoilla tarvitaan paljon enemmän kykyjä, jotka pystyvät ratkaisemaan haasteet, jotka tulevat toimimaan monimutkaisessa, globaalissa ympäristössä. Opi kehittyneitä tekniikoita tuotekehityksen integroimiseksi eri tasoille ja miten suunnitella ja valmistaa älykkäitä, kestäviä ja kansainvälisesti kilpailukykyisiä tuotteita. [+]

Valmistus- ja palvelualoilla tarvitaan paljon enemmän kykyjä, jotka pystyvät ratkaisemaan haasteet, jotka tulevat toimimaan monimutkaisessa, globaalissa ympäristössä. Opi kehittyneitä tekniikoita tuotekehityksen integroimiseksi eri tasoille ja miten suunnitella ja valmistaa älykkäitä, kestäviä ja kansainvälisesti kilpailukykyisiä tuotteita.

Kenelle se on?

Tämä todella maailman johtava kurssi on suunniteltu vastaamaan erittäin koulutettujen yritysjohtajien tarpeeseen vastata nykyaikaisten globalisoitujen markkinoiden haasteisiin ja vaatimuksiin.

Suunniteltu keski-uran ammattilaisille, uramaajureille ja kunnianhimoisille, kansainvälisesti keskittyville tutkinnon suorittaneille, jotka haluavat parantaa uransa globaalissa kontekstissa. Kehitämme globaaleja ajattelijoita, jotka voivat soveltaa maailmanlaajuisten markkinoiden tuntemustaan ​​hallitsemaan tehokkaasti rajatylittäviä tiimejä ja kehittämään kansainvälisesti kilpailukykyisiä tuotteita ja palveluita.... [-]


MSc Hitsausinsinööritutkinnon

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 3 vuotta October 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Swindon Cranfield + 2 lisää

Jatko taso Welding Engineering ohjelma antaa tutkinnon kanssa perusteellisen ymmärtämisen hitsaus tekniikoita ja tietoisuutta tekninen kehitys asianomaisilla aloilla. Se myös parantaa viestintää, esitys, analyyttinen ja ongelmanratkaisun taitoja. [+]

Hitsaus on olennainen valmistukseen laaja-valikoiman tuotteita, korkean tehon laser-hitsaus suurten laivojen, että microjoining Ohuiden lankojen piirilevyihin. Liitoksessa laajenee edelleen; öljy-, kaasu- ja petrokemian teollisuus; liikenteessä, kuten auto-, ilmailu- ja laivanrakennus; valmistuksessa elektronisten järjestelmien; in puolustusteollisuudelle; ja yleensä valmistuksessa. The Welding Engineering MSc käsitellään näitä tarpeita, ja kattaa laaja-alueita, jotka ovat osa nykyaikaista hitsaustekniikan kuten automaatio-, metallurgian ja materiaalitieteen, hitsausmenetelmät, muotoilu ja laatu.

Jatko taso Welding Engineering ohjelma antaa tutkinnon kanssa perusteellisen ymmärtämisen hitsaus tekniikoita ja tietoisuutta tekninen kehitys asianomaisilla aloilla. Se myös parantaa viestintää, esitys, analyyttinen ja ongelmanratkaisun taitoja. Meidän valmistuneet ovat erittäin kysyttyjä kansainväliset yritykset käyttävät hitsaamisen ja teknologioita, ja kykenevät saamaan kannat merkittävistä engineering vastuun.... [-]


MSC Ilmakehän Emission Technology

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi October 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Swindon Cranfield + 1 lisää

Ilmanlaadun parantaminen epäpuhtauspäästöjen valvonnalla on tärkeä prioriteetti ja maailmanlaajuinen haaste. Ilmakehään joutuvien päästöjen hallintaan, seurantaan ja mallintamiseen tarvitaan syvällistä ymmärrystä päästölähteistä, ilmakehän kemikaaleista, hajoamismallinnuksesta ja päästötekniikasta. [+]

Ilmanlaadun parantaminen epäpuhtauspäästöjen valvonnalla on tärkeä prioriteetti ja maailmanlaajuinen haaste. Ilmakehään joutuvien päästöjen hallintaan, seurantaan ja mallintamiseen tarvitaan syvällistä ymmärrystä päästöjen, ilmakehän kemian, hajontaan perustuvan mallintamisen ja päästötekniikan lähteistä.

Kenelle se on?

Ilmakehän päästötekniikan kurssin päällikkö on suunniteltu tarjoamaan ajantasaista tietoa keskittymisestään kansainvälisiin ja teollisiin päästöjen valvonta- ja valvontatekniikoihin. Tuorein ilmakehän ja ilman laadun politiikka ja mallinnuskehitys otetaan käyttöön valmistautumaan uraan ilmanlaadun seurannassa ja päästötekniikan asiantuntijoina teollisuudessa, ympäristökonsultteissa tai sääntelyviranomaisissa.... [-]


MSc In Aerospace Computational Engineering

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 3 vuotta September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Swindon Cranfield + 2 lisää

Tämä uusi ja ainutlaatuinen kurssi kattaa laajan valikoiman sovelluksia, jotka keskittyvät ilmailu- ja avaruusteollisuuden laskennallisiin näkökohtiin. Moottoriurheilualan kehityksen myötä ilmenee seuraavan viiden vuoden aikana kysyntää insinööreille ja johtajille, jotka käyttävät 100-prosenttista digitaalista tekniikkaa ilmailun suunnittelussa ja testauksessa. [+]

Tämä uusi ja ainutlaatuinen kurssi kattaa laajan valikoiman sovelluksia, jotka keskittyvät ilmailu- ja avaruusteollisuuden laskennallisiin näkökohtiin. Moottoriurheilualan kehityksen myötä ilmenee seuraavan viiden vuoden aikana kysyntää insinööreille ja johtajille, jotka käyttävät 100-prosenttista digitaalista tekniikkaa ilmailun suunnittelussa ja testauksessa.

Kenelle se on?

Sen taitotietokantojen ja aihekohtaisten materiaalien yhdistelmällä pyritään antamaan opiskelijoille yleisiä käytännön taitoja ja huipputason osaamista, joka soveltuu monenlaisiin sovelluksiin ilmailu- ja avaruusteollisuuden laskennallisen tekniikan alalla.

Osa-aikainen vaihtoehto sopii ammattitaitoisille insinööreille, jotka laajentavat tietämystään ja sisällyttävät CFD: n taitojoukkoonsa.... [-]


MSc In Aerospace Dynamics

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 3 vuotta October 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Swindon Cranfield + 2 lisää

Tämä kurssi tarjoaa sekä perustavanlaatuisen ja sovelletun tiedon ymmärtää ilmavirtoja, ajoneuvon dynamiikkaa ja valvontaa sekä menetelmiä laskennallisen mallinnuksen. Se tarjoaa käytännön kokemusta ilmavirtojen ja ilmalaitteiden mittaamisesta, analysoinnista, mallintamisesta ja simuloinnista. Sinulla on kaksi erikoisvaihtoehtoa, jotka valitsit, kun aloitat opintonsa: Flight Dynamics tai Aerodynamics. [+]

Tämä kurssi tarjoaa sekä perustavanlaatuisen ja sovelletun tiedon ymmärtää ilmavirtoja, ajoneuvon dynamiikkaa ja valvontaa sekä menetelmiä laskennallisen mallinnuksen. Se tarjoaa käytännön kokemusta ilmavirtojen ja ilmalaitteiden mittaamisesta, analysoinnista, mallintamisesta ja simuloinnista.

Sinulla on kaksi erikoisvaihtoehtoa, jotka valitsit, kun aloitat opintonsa: Flight Dynamics tai Aerodynamics.

Kenelle se on?

Sopii, jos sinulla on kiinnostusta aerodynamiikkaan, virtauksen säätöön, virtauksen mittaukseen, lennon dynamiikkaan ja lennonohjaukseen. Valitse erikoisvaihtoehto, kun aloitat opintonsa.

Flight Dynamics -vaihtoehto: jos haluat kehittää lennon fysiikan uraa ja lentokoneen vakautta ja ohjausta, tarkemmin lennonohjauksen suunnittelun, lentosimulaation ja lentotestauksen aloilla.Aerodynamiikka-vaihtoehto: jos haluat kehittää uraa lennon fysiikassa ja erityisesti virtaussimulaation, virtauksen mittauksen ja virtauksen ohjauksen aloilla.Miksi tämä kurssi?... [-]

MSc In Aircraft Engineering

Opetus kampuksella Osa-aikainen 3 vuotta February 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Swindon Cranfield + 1 lisää

Kun odotetaan 27 000 uutta siviili-ilmatyynyä vuoteen 2030 mennessä, teollisuus kärsii jatko-opiskelijoiden insinööreistä vastaamaan tulevaisuuden teollisuuden tarpeisiin. Ilma-aluksen insinöörit tarvitsevat teknisiä ja liiketoimintaosaamista nykypäivän ilmailuteollisuuden hankkeisiin. Tämä kurssi laajentaa ymmärrystä lentokoneiden suunnittelusta ja suunnittelusta ja antaa sinulle vahvan perustan urakehitykselle teknisissä, integraatiossa ja johtamisessa. [+]

Kun odotetaan 27 000 uutta siviili-ilmatyynyä vuoteen 2030 mennessä, teollisuus kärsii jatko-opiskelijoiden insinööreistä vastaamaan tulevaisuuden teollisuuden tarpeisiin. Ilma-aluksen insinöörit tarvitsevat teknisiä ja liiketoimintaosaamista nykypäivän ilmailuteollisuuden hankkeisiin. Tämä kurssi laajentaa ymmärrystä lentokoneiden suunnittelusta ja suunnittelusta ja antaa sinulle vahvan perustan urakehitykselle teknisissä, integraatiossa ja johtamisessa.

Kenelle se on?

Tunnemme haasteen tehdä osa-aikatutkimuksen työskentelyn aikana. Tämä kurssi on suunniteltu erityisesti niille henkilöille, jotka työskentelevät ilmailuteollisuuden teknisissä tai teknisissä johtotehtävissä, jotka haluavat opiskella akkreditoitua maisterin tutkintoa heidän ollessaan työssä.... [-]


MSc In Water And Sanitation For Development

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 3 vuotta October 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Swindon Cranfield + 2 lisää

Vaikka viimeisten kolmen vuosikymmenen aikana on edistytty paljon, vielä yli miljardilla ihmisellä ei ole pääsyä turvalliseen, luotettavaan ja kohtuuhintaiseen vesihuoltoon; ja useammalla kuin kahdella kerralla kyseisellä numerolla ei vielä ole pääsyä perusvesiasennuksiin. Tämä kurssi tarjoaa tarvittavat olennaiset taidot ja tietämys suunnitelluista ja toteutettavista yhteisöissä, vesihuolto- ja saniteettihankkeissa ja -ohjelmissa maailmanlaajuisesti, erityisesti vähemmän kehittyneissä maissa. [+]

Vaikka viimeisten kolmen vuosikymmenen aikana on edistytty paljon, vielä yli miljardilla ihmisellä ei ole pääsyä turvalliseen, luotettavaan ja kohtuuhintaiseen vesihuoltoon; ja useammalla kuin kahdella kerralla kyseisellä numerolla ei vielä ole pääsyä perusvesiasennuksiin. Tämä kurssi tarjoaa tarvittavat olennaiset taidot ja tietämys suunnitelluista ja toteutettavista yhteisöissä, vesihuolto- ja saniteettihankkeissa ja -ohjelmissa maailmanlaajuisesti, erityisesti vähemmän kehittyneissä maissa.

Miksi tämä kurssi?

Tämän vaihtoehdon onnistumisen jälkeen opiskelijat voivat:

suunnitella ja toteuttaa asianmukaiset ja kestävät ratkaisut vesihuollon ja puhtaanapidon pienten maaseutuyhteisöjen, erityisesti kehitysmaiden, kunnioittamiseen ottaen huomioon ympäröivän ympäristön asettamat tekniset, yhteiskunnalliset ja institutionaaliset rajoitteetarvioida kylien ja pakolaisleirien yhteisöjä ja vesihuollon tarpeitaSuunnittele ja toteuta vesilähteen arviointi- ja kehittämisohjelmat, mukaan lukien edulliset porauksethelpottaa yhteisön osallistumista ja hallinnointihankkeita ja -ohjelmiasuunnittelu, kustannus ja toteuttaa pienet kestävät veden jakelu-, varastointi- ja käsittelyjärjestelmätarvioida yhteisön vesihuolto- ja saniteettijärjestelmien terveysvaikutuksia.Graduate kohteet... [-]

MSc Laskennassa

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 3 vuotta September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Swindon Cranfield + 2 lisää

Suunnitteluohjelmistojen kehittäminen on yksi Euroopan tietotekniikka-alan avainalueista. Se on nopeasti muuttuva aihe, joka on ratkaisevan tärkeä teollisuudelle ja joka muodostaa perustan laajaa ja yhä kasvavaa sovellusvaihtoehtoa varten. Tämä kurssi yhdistettynä osaamispohjaiseen ja aihekohtaiseen materiaaliin on perimmäinen tavoite tarjota sinulle yleiset käytännön taidot ja ajan tasalla oleva tieto, joka soveltuu monenlaisiin sovelluksiin, joita tämä kenttä käsittelee. [+]

Suunnitteluohjelmistojen kehittäminen on yksi Euroopan tietotekniikka-alan avainalueista. Se on nopeasti muuttuva aihe, joka on ratkaisevan tärkeä teollisuudelle ja joka muodostaa perustan laajaa ja yhä kasvavaa sovellusvaihtoehtoa varten.

Tämä kurssi yhdistettynä osaamispohjaiseen ja aihekohtaiseen materiaaliin on perimmäinen tavoite tarjota sinulle yleiset käytännön taidot ja ajan tasalla oleva tieto, joka soveltuu monenlaisiin sovelluksiin, joita tämä kenttä käsittelee.

Valitse kolmesta erikoisvaihtoehdosta:

Tietokoneavusteinen tekniikkaTietokone ja koneen visioOhjelmistotekniikka tekniseen tietojenkäsittelyyn.Kenelle se on?

Jos aiot tehdä uraa ohjelmistokehityksessä, olipa se datakeskuksessa, työpöydällä tai nopeasti laajenevassa mobiilisovellustilassa, sinulla on oltava vahva perusta ohjelmistokehityksessä. Teknillisen laskennallisen ja ohjelmistotekniikan MSc on ainutlaatuinen siinä, että se yhdistää ohjelmistosuunnittelun korkean suorituskyvyn laskentaan, antaen sinulle työkaluja ja tekniikoita, joita työnantajat etsivät ja edut työmarkkinoilla.... [-]


MSc Lentoaseman Suunnittelu Ja Hallinta

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi October 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Swindon Cranfield + 1 lisää

Oli 4000000000 matkustajan matkoja kirjataan kaikki maailman lentokenttien 2006 ja on ennustettu, että tämä luku nousee 7000000000 vuoteen 2020 mennessä. Tämä massiivinen ennustettu kasvu matkustajamäärien luo laajennus lentoaseman kapasiteetti ja työnantaja kysyntä tarvittava pätevyys tutkinnon ... [+]

MSc lentokenttä suunnittelu ja johtaminen luotiin vastaamaan kysyntään selvästi työnantajien valmistuneiden ammattitaitoinen lentoaseman liiketoiminnan kehittämiseen, suunnitteluun, suunnittelu, toiminta ja ympäristöjärjestelmät. Cranfieldin yliopisto on ainoa yliopisto maailmassa ajaa Englanti kielen mestarit kurssi lentoaseman suunnittelu ja hallinta. Tämän saavuttaminen erittäin tärkeitä ja maailmanlaajuisesti arvostettu tutkinto avulla voit erottaa itse kilpailluilla työllisyys market.Cranfield yliopisto on ainoa yliopisto maailmassa ajaa Englanti kielen mestarit kurssi lentoaseman suunnittelu ja hallinta. Tämän saavuttaminen erittäin tärkeitä ja maailmanlaajuisesti arvostettu tutkinto avulla voit erottaa itse kilpailluilla työmarkkinoilla.... [-]


MSc Lentoliikenteen Hallinnan

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi October 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Swindon Cranfield + 1 lisää

Jatkuva menestys ilmailualalla on mahdollistanut nopea teknologinen kehitys ja siihen liittyvät suuret investoinnit, jolloin vaatimukset yhä ammattitaitoisen työvoiman. Viime aikoina teollisuus vapauttaminen ja yksityistäminen eri puolilla maailmaa on lisännyt kilpailua, vauhdittaa edelleen tehokkuusedut ja jatkuva lasku lentohintojen. Nykypäivän nopeasti muuttuvassa ... [+]

MSc lentoliikennesopimus Management on suunniteltu antavat sinulle taitoja tarvitaan jatkaa menestyksekkään uran eri sektoreilla ilmailualalla myös lentoyhtiöiden, lentoaseman yritykset ja viranomaiset, siviili-ilmailun osastot, lentoliikenne konsultti- ja ilmailuteollisuuden. Kurssi soveltuu opiskelijoille insinöörin tutkinto, taloustiede, liiketalous ja maantiede tai joilla on huomattavaa kokemusta ilmailualalla.

[-]

MSC Offshore Engineering

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 3 vuotta October 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Swindon Cranfield + 2 lisää

Offshore-tekniikka on nopeasti kehittyvä kurinalaisuus. Sen lisäksi, että sillä on perinteinen merkitys öljylle [+]

Offshore-tekniikka on nopeasti kehittyvä kurinalaisuus. Sen lisäksi, että sillä on perinteinen merkitys öljylle

Kenelle se on?

Tämä kurssi soveltuu insinööriksi, matematiikalle tai luonnontieteilijöille, jotka haluavat erikoistua offshore-tekniikkaan. Se kehittää insinöörejä ja tutkijoita, joilla on monialaisia ​​taitoja ja kykyä analysoida nykyisiä ja tulevia offshore-energiatehokkaita ongelmia.

Cranfieldin MSc Offshore Engineering pystyy tarjoamaan tarvittavia uusia taitoja tällä nopeasti kehittyvällä alalla sekä tarvittava perustavanlaatuinen tekninen ymmärtäminen riippumatta sovelluksesta. Upeilla uusilla tieteenaloilla opetetaan tässä MSc sisältää edistyksellistä toimintaa ja huoltoa offshore omaisuutta; Terveys, turvallisuus, turvallisuus ja ympäristö; ja riski ja luotettavuus. Opiskelijat, jotka hakevat tätä MSc, voivat valita kahdesta reitistä: yksi keskittyy yksityiskohtaisiin teknisiin näkökohtiin ja toinen keskittyy offshore-varainhoitoon. Master of Science in Offshore Engineering osaa työskennellä monilla eri aloilla, kuten offshore uusiutuvien energialähteiden, öljy... [-]


Msc Ravintoketjuun Järjestelmien

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 3 vuotta October 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Cranfield + 1 lisää

Meidän elintarvikeketjua Systems MSc on kehitetty seurauksena laajasta teollisuusvetoista tutkimusta. Kurssilla tarkastellaan koko elintarvikeketjun sadonkorjuuta edeltävät markkinoida jonka yleisenä tavoitteena on parantaa laatua ja turvallisuutta ruokaa. [+]

Meidän elintarvikeketjua Systems MSc on kehitetty seurauksena laajasta teollisuusvetoista tutkimusta. Kurssilla tarkastellaan koko elintarvikeketjun sadonkorjuuta edeltävät markkinoida jonka yleisenä tavoitteena on parantaa laatua ja turvallisuutta ruokaa. Kenelle se on tarkoitettu?

Kurssi sopii vastavalmistuneille science tai teknologia tausta, jotka ovat kiinnostuneita uran elintarviketeollisuudessa. Kurssi sopii myös ammattilaisille jo alalla työskenteleville, jotka haluavat kouluttaa edetä urallaan. Saatavilla on täysi ja osa-aikaisesti kurssi tarjoaa joustavuutta ja tukea niille, jotka haluavat kouluttaa jäädessä työssä.

Elintarvikeketjua Systems MSc on osa Agriculture and Food Programme. Se tarjoaa kriittisen arvioinnin kysymyksistä koskee tuotannon ja tarjonnan turvallisten elintarvikkeiden nykymaailmassa. Integroimalla tieteellisen, teknisen ja hallinnollisen tekijät opiskelijat oppivat käyttämään ravintoa tehokkaammin saavuttaa korkeampi laatu ja turvallisempia elintarvikkeiden tuotantoon sekä menestyksekkäästi ymmärtämään ja hallitsemaan elintarvikkeiden tuotantoketjussa.... [-]


Msc Sovellettu Bioinformatiikka

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 3 vuotta October 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Cranfield + 1 lisää

Ensimmäinen laatuaan Britanniassa, tämä MSc on erittäin arvostettu työnantajat sen reaalimaailman merkitystä ja soveltaa sisältöä. Kurssin tavoitteena on kehittää edistyneitä teoreettisen tiedon ja laskennallisen taitoja ja soveltaa niitä auttaa ratkaisemaan tosielämän biologiset ongelmat. Tämä MSc on tunnustettu BBSRC. [+]

Ensimmäinen laatuaan Britanniassa, tämä MSc on erittäin arvostettu työnantajat sen reaalimaailman merkitystä ja soveltaa sisältöä. Kurssin tavoitteena on kehittää edistyneitä teoreettisen tiedon ja laskennallisen taitoja ja soveltaa niitä auttaa ratkaisemaan tosielämän biologiset ongelmat. Tämä MSc on tunnustettu BBSRC. Kenelle se on tarkoitettu?

Kurssin tavoitteena on varustaa jatko tutkijoita, joilla laskennallinen taitoja ja tietämystä tarvitaan arkistoon, analysoida ja tulkita valtavia määriä biologista tietoa tulossa saatavilla. Päätyttyä tämän kurssin, voit hakea tietotekniikan uusien lääkkeiden ja diagnoosivälineiden.

Lisäksi et saa valmiudet suunnitella ja toteuttaa uusia työkaluja ja ohjelmistoja laajennuksia täyttämään tarvetta tutkimusyhteisön, ja se on varustettu monipuolinen kokoelma tietoja ja taitoja, jotka suoraan täyttävät työnantajien tällä alalla.... [-]


MSc Soveltavan Nanoteknologian

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 3 vuotta August 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Swindon Cranfield + 2 lisää

Tässä Masters in Applied Nanoteknologian Et tietenkään tutkia mahdollisuuksia soveltaa nanoteknologian avulla älykäs ja funktionaalisia materiaaleja muuttaa koko teollisuuden aloille terveydenhuollosta energiaa. Tämä MSc Kurssi kattaa teknologiat suunnitella, toteuttaa ja analysoida mikro- ja nanokokoluokan laitteita, materiaaleja ja järjestelmiä. [+]

Tässä Masters in Applied Nanoteknologian Et tietenkään tutkia mahdollisuuksia soveltaa nanoteknologian avulla älykäs ja funktionaalisia materiaaleja muuttaa koko teollisuuden aloille terveydenhuollosta energiaa. Tämä MSc Kurssi kattaa teknologiat suunnitella, toteuttaa ja analysoida mikro- ja nanokokoluokan laitteita, materiaaleja ja järjestelmiä.

"Nanoteknologia" on siirtymässä retoriikkaa hype osaksi valmistus todellisuutta. Suuret organisaatiot, kuten Unilever ja QinetiQ arvostusta integroida pienoiskoossa ja nanojärjestelmien. Tällaisessa nopeasti muuttuvassa ja vilkas ilmapiiri on tärkeää, että nanoteknologiaohjelma ovat ketteriä ja täyttävät teollisuuden vaatimukset.... [-]


MSC Toiminnan Laadukkuus (Executive)

Opetus kampuksella Osa-aikainen 2 vuotta October 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Swindon Cranfield + 1 lisää

Operations Excellence on maailman johtava kehittämä Cranfieldin yliopiston kautta ainutlaatuinen kumppanuus Rolls-Royce ja Institute for Manufacturing on Cambridgen yliopistossa. Kurssi on suunniteltu parantamaan ammattilaisten johtava kehitys toiminnan toimitusketjun, sekä sisäisesti että ulkoisesti. [+]

Operations Excellence on maailman johtava kehittämä Cranfieldin yliopiston kautta ainutlaatuinen kumppanuus Rolls-Royce ja Institute for Manufacturing on Cambridgen yliopistossa. Kurssi on suunniteltu parantamaan ammattilaisten johtava kehitys toiminnan toimitusketjun, sekä sisäisesti että ulkoisesti. Se kehittää taitoja ja tietämystä johtaa täytäntöönpanon muutoksen liike. Se kattaa kaikki toimitusketjun, ottamasta käyttöön uusia tuotteita, jotka toimivat tehokkaasti tehtaiden kautta hallintaan uusien teknologioiden ja työskennellä toimittajien kanssa. Kurssi käsitellään tarvetta korkeasti koulutettuja toiminnan ammattilaisia ​​tarvitaan muuttamaan toimintaansa maailmanluokan liiketoiminta kaikilla aloilla valmistuksen liiketoimintaa.... [-]


Msc Tulevaisuudessa Ruoka Kestävyyden

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 3 vuotta October 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Cranfield + 1 lisää

Kurssin tavoitteena on antaa yksityiskohtainen kriittistä tietoisuutta riskeistä, haasteet ja mahdollisuudet kehittää kestävää elintarvikehuolto maailman väestöstä, kun siirrymme tulevaisuuteen. [+]

Kurssin tavoitteena on antaa yksityiskohtainen kriittistä tietoisuutta riskeistä, haasteet ja mahdollisuudet kehittää kestävää elintarvikehuolto maailman väestöstä, kun siirrymme tulevaisuuteen. Kenelle se on tarkoitettu?

Kurssi soveltuu tutkinnon ympäri maailmaa, jotka haluavat jatkaa uraansa ruokaa kestävyys teknisen tai strategisen tason.

Kurssi koskee perustavanlaatuinen haaste valtavan tärkeää, että me kaikki kohtaamme tänään; pohjimmiltaan monia ongelmia ruokkia nopeasti kasvava maailmanlaajuinen väestö tulevaisuudessa annetaan rajallinen resurssit, lisäsi epävarmuutta kuten ilmastonmuutoksen vaikutusten ja yleisen tunnustus, että nykyinen menetelmiä elintarviketuotannossa kelpaa tarkoitukseen. Mutta se tekee enemmän kuin vain kuvaava haaste - se asettaa noin kokoavat yhteen eri kierteet, jotka voivat olla pragmaattinen ja käytännön vastauksia. Sellaisena se on suunniteltu vastaamaan kiireellisiin teollisuuden, institutionaalisten ja hallituksen on henkilöille, jotka pystyvät vastaamaan monimutkaisia, monitekijäinen kysymykset globaalin tulevaisuuden elintarvikehuollon.... [-]


MSc Turvallisuus Ja Inhimilliset Tekijät Ilmailussa

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 3 vuotta October 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Swindon Cranfield + 2 lisää

MSc Safety and Human Factors in Aviation on suunniteltu tarjoamaan teollisuudelle onnistunut ja hyvin varusteltu opiskelijoille, jotka voidaan saada aikaan todellinen ja kestävä parannuksia suorituskykyä ja turvallisuutta soveltamalla tietoja ja taitoja oppinut radalla. [+]

Kysyntä inhimilliset tekijät ja turvallisuutta asiantuntemusta kasvaa edelleen. Turvallisuus kriittiset järjestelmät vaativat korkean ihmisen suorituskyvyn lisäksi huippulaadusta vastaamaan turvallisuutta ja liiketoiminnan vaatimukset ilmailuteollisuuden. Vastatakseen näihin vaatimuksiin, järjestelmien suunnittelua on vastattava, tukea ja lisätä ominaisuuksia käyttäjälle.

Teknologia ja organisaatiot suunniteltu piittaamatta ihmisen komponentti voi aiheuttaa virheitä johtaa kalliisiin vaaratilanteiden tai onnettomuuksien. On laajeneva tarve koulutetun henkilöstön tekijöitä ja turvallisuus ammattilaisten neuvoja, ja toteuttamaan turvallisia menetelmiä ja järjestelmiä toiminnan, joissa käsitellään yhä monimutkaisemmat ja vaatimuksiin käyttäjän modernin ilmailujärjestelmät.... [-]


MSc Uudistuvassa Energiassa

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 3 vuotta October 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Swindon Cranfield + 2 lisää

Äskettäin on tarkasteltu MSc-tuotevalikoimaamme Energy and Power -ohjelmassamme. Näin varmistetaan, että kurssimme ovat houkuttelevia tuleville opiskelijoille ja että kurssit ja oppimistulokset ovat tärkeitä tulevaisuuden työnantajille. Lokakuun 2018 katsauksen tuloksena tämä kurssi yhdistyy muiden Renewable-kurssien kanssa uusiutuvaan energiaan. [+]

Äskettäin on tarkasteltu MSc-tuotevalikoimaamme Energy and Power -ohjelmassamme. Näin varmistetaan, että kurssimme ovat houkuttelevia tuleville opiskelijoille ja että kurssit ja oppimistulokset ovat tärkeitä tulevaisuuden työnantajille. Lokakuun 2018 katsauksen tuloksena tämä kurssi yhdistyy muiden Renewable-kurssien kanssa uusiutuvaan energiaan.

Ilmastonmuutos, kasvavat populaatiot ja rajoitetut fossiilisten polttoaineiden voimavarat merkitsevät sitä, että uusiutuvan energian kysyntä jatkuu jatkuvasti. Uusiutuva energia on nyt kaikkien tiedossa olevien keskustelujen keskellä energian kestävyydestä, turvallisuudesta ja kohtuuhintaisuudesta.

Kenelle se on?

Renewable Energy Engineeringin MSc koostuu kahdeksasta pakollisesta opetetusta moduulista, ryhmäprojektista ja yksittäisestä tutkimushankkeesta.... [-]


MSc Ympäristöveden Hallinta

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 3 vuotta October 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Swindon Cranfield + 2 lisää

Maailmanlaajuisesti veden virtaus, jokien, järvien, kosteikkojen ja maanalaisen veden laatu ja määrä vaikuttavat merkittävästi ihmisen toimintaan. Cranfieldin yliopistossa hyödynnämme alan yhteyksiämme tarjoamalla opiskelijoille ajantasaisia ​​taitoja ja tietoja, joita tarvitaan näiden haasteiden ratkaisemiseen uralla nykypäivän vesihuollossa. [+]

Maailmanlaajuisesti veden virtaus, jokien, järvien, kosteikkojen ja maanalaisen veden laatu ja määrä vaikuttavat merkittävästi ihmisen toimintaan. Cranfieldin yliopistossa hyödynnämme alan yhteyksiämme tarjoamalla opiskelijoille ajantasaisia ​​taitoja ja tietoja, joita tarvitaan näiden haasteiden ratkaisemiseen uralla nykypäivän vesihuollossa.

Kenelle se on?

Kurssi on ihanteellinen niille tutkinnon suorittaneille, jotka haluavat kehittää asiantuntemusta ympäristöongelmien ratkaisemiseksi. Se on suunniteltu täydentämään ja laajentamaan nykyistä tieteen, politiikan ja käytännön tuntemusta, joten se sopii useille taustoille opiskelijoille. Viimeaikaiset opiskelijat ovat liittyneet meihin perustutkinto- ja jatkotutkinnosta insinöörin (siviili-, hydrauli-, maatalous-), fyysisen maantieteen, kemian ja ympäristötieteiden sekä ammattiuran aloilla.... [-]


Tietojenkäsittelytieteen Maisteriohjelma

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 3 vuotta October 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Swindon Cranfield + 2 lisää

Prosessien järjestelmätekniikka käsittelee kaikentyyppisten kemiallisten, fysikaalisten ja biologisten prosessien suunnittelua, toimintaa, optimointia ja valvontaa käyttämällä järjestelmällisiä tietokoneavusteisia lähestymistapoja. Sen tärkeimpiä haasteita ovat konseptien, menetelmien ja mallien kehittäminen suorituskyvyn ennakoimiseksi ja suunniteltujen järjestelmien päätöksentekoon. [+]

Prosessien järjestelmätekniikka käsittelee kaikentyyppisten kemiallisten, fysikaalisten ja biologisten prosessien suunnittelua, toimintaa, optimointia ja valvontaa käyttämällä järjestelmällisiä tietokoneavusteisia lähestymistapoja. Sen tärkeimpiä haasteita ovat konseptien, menetelmien ja mallien kehittäminen suorituskyvyn ennakoimiseksi ja suunniteltujen järjestelmien päätöksentekoon.

Kenelle se on?

Sopii tekniikan ja ammattikorkeakoulututkinnon suorittaneille, jotka haluavat aloittaa menestyksekkään uran prosessijärjestelmätekniikan ammattilaisina.

Opintojaksolla valmistuu tutkinnon suorittaneita ja insinöörejä, joilla on syvällinen tietämys prosessijärjestelmien perustekijöistä ja erinomainen osaaminen nykyaikaisten lähestymistapojen käytössä nykyaikaisen prosessiteollisuuden tärkeimpien operatiivisten ja suunnittelunäkökohtien käsittelemiseksi. Kurssi tarjoaa ajantasaista teknistä osaamista ja taitoja, joita tarvitaan tehokkaiden prosessijärjestelmien hallinnan, suunnittelun, ohjauksen ja toiminnan kannalta.... [-]


Ympäristötieteen Maisterin Tutkinto

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 3 vuotta October 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Swindon Cranfield + 2 lisää

Ympäristöinsinöörejä kohtaan on kasvava tarve, jotka ymmärtävät pilaantumista ehkäisevän tekniikan ja liiketoiminnan kaupallisten mahdollisuuksien. Tämä kurssi antaa opiskelijoille osaamista ja taitoja ratkaista laajan valikoiman ympäristötekniikan haasteita. [+]

Ympäristöinsinöörejä kohtaan on kasvava tarve, jotka ymmärtävät pilaantumista ehkäisevän tekniikan ja liiketoiminnan kaupallisten mahdollisuuksien. Tämä kurssi antaa opiskelijoille osaamista ja taitoja ratkaista laajan valikoiman ympäristötekniikan haasteita.

Kenelle se on?

Soveltuu tutkijoille ja insinööreille, jotka liittyvät ihmisten elämän suojeluun ja parantamiseen parantamalla ja suojelemalla ympäristön laatua sekä paikallisella että maailmanlaajuisella tasolla.

MSc-kurssilla on kahdeksan arvioitua moduulia, integroitu ryhmäprojekti ja yksittäinen projekti. Postgraduate Diploma (PgDip) -oppilaat suorittavat kahdeksan moduulin ja ryhmäprojektin. Postgraduate Certificate (PgCert) -opiskelijoiden on täytettävä kuusi kahdeksasta moduulista.... [-]


Videot

Why Cranfield University is the best choice for postgraduate study

Cranfield University Student Advice Centre

Ota yhteyttä
Asiointiosoite
Swindon, Englanti, GB
Asiointiosoite
Swindon, Englanti, GB
Asiointiosoite
Cranfield, Englanti, MK43 0AL GB