Cranfield University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Cranfield on jatko asiantuntija tutkimuksen ja opetuksen tieteen, tekniikan, teknologian ja hallinta. Kuten yksi alkuun viisi tutkimuspainotteisena Britanniassa, teemme merkittävää eroa todellisessa maailmassa ja teemme tämän toimimalla yhteistyössä joidenkin maailman suurin järjestöt.

Cranfield on maailman johtava vuonna osuuttaan maailman innovaatioita. Meidän painotetaan ilmailu-, elintarviketalous, puolustus ja turvallisuus, ympäristötekniikka, johtaminen, valmistus- ja liikennejärjestelmien aloilla, olemme muuttaneet tapaa yhteiskunta ajattelee, toimii ja oppii.

Me synnyttää osaamista ja siirtää, kääntää sen yhteiskunnan hyödyksi. Yhteistyökumppanimme, mikro pk suurin blue-chip monikansallisten, hallitukset ympäri maailmaa kansalaisjärjestöille ja hyväntekeväisyysjärjestöt, kerro meille tämä on mitä he arvostavat noin Cranfield.

Innovaatio on osa Cranfield "yhteiseen DNA, kehittynyt yli 60 vuoden sitoutumista tähän esityslistan.

Työmme tiedottaa politiikkaa hallitukset ja tuottaa uusia teknologioita ja tuotteita kaupankäynnin maailmassa. Me hyödyntää pooliin tutkimus- ja konsultointipalveluja tarjota opiskelijoille erottuva "reaalimaailman" oppimisympäristö, jonka avulla ne voivat kehittää ammattilaisina ja siirtää uutta tietoa maailmantaloudessa. Tämä on aina ollut "Cranfield tavalla", mutta se ei ole koskaan ollut tärkeämpää kuin nykymaailmassa.

Erikoisalansa

ilmailu Maa- ja elintarviketalouden Puolustus ja turvallisuus Energia ja teho Ympäristöteknologia Johtaminen valmistus Transport Systems vesi

Cranfield tietoja ja lukuja

Opiskelija numerot

Olemme ylpeitä kansainvälistä kulttuuria, toivottaa opiskelijaa 106 maasta.

Henkilöstön määrä

Onnistuminen Cranfieldin lepää tiedot, taidot ja kyvyt henkilökuntamme jotka ovat avainasemassa kilpailuetua.

rahoittaa

Meidän tulot leviää opetusta, tutkimusta ja muuta toimintaa.

Opetus ja tutkimus

Cranfield on eteenpäin ajattelua laitokselle, jossa poikkeuksellinen opetuksen ja tutkimuksen johtaa maailmaa muuttavan ratkaisuja.

University sarjataulukon rankingissa

Yliopiston sarjataulukon on luotu auttamaan opiskelijoita kirjoittamalla korkeakoulujen ja kattaa laitokset, jotka tarjoavat sekä perus-ja jatko-opintoihin.

YMPÄRISTÖ

Olemme asettaneet itsellemme haastava tavoite vähentää hiilijalanjälkeä 50% vuoteen 2020 mennessä, mikä on kunnianhimoisin tavoite Britanniassa yliopistoihin.

Meidän Heritage

Teema kulkee läpi Cranfield n 60-vuotisen historian on sitoutunut ja intohimo soveltavaa tutkimusta, joka tekee eron maailmalle tieteen, teknologian ja hallinta. Edelläkävijä Cranfieldin yliopisto oli College of Ilmailu, Perustettiin vuonna 1946 ja sijoitettu RAF asemalle Cranfield, Bedfordshire. Kautta 1950 ja 1960, kehittäminen monia näkökohtia lentokoneiden tutkimus ja suunnittelu johti huomattavaa kasvua ja monipuolistumista muihin teknologioihin ja teollisuuteen ja hallinta.

Vuonna 1969, College of Aeronautics tuli Cranfield Institute of Technology sisällytetty Royal Charter täysin tutkintoon johtavassa valtuuksia, ja uusia osastoja perustettiin kattamaan työtä uusien aiheiden kuten Cranfield School of Management.

Viimeisten kolmenkymmenen vuoden aikana on tapahtunut huomattavaa edistymistä, mukaan lukien akateemisen kumppanuuden Defence Academy, Iso-Britannia, klo Shrivenham Wiltshire. Tuloksena on, että Cranfield on kasvanut suurin keskus Euroopassa soveltavan tutkimuksen, kehittämisen ja suunnittelun.

Cranfield palkinnot ja rankingissa

Vastaanottaminen palkintoja

Organisaatiot ympäri maailmaa ovat tunnustaneet Cranfield huippuosaamista opetuksen ja tutkimuksen. Tunnustukset vaihtelevat jotka meille antaman Royal Anniversary Trust joka palkintoja Kuningattaren Anniversary palkinnon täydennys- ja korkeakoulutuksesta, Niille tehdään yksittäisille henkilöstön jäsenten ja osastojen.

Sekä palkintoja ja huomionosoituksia, olemme myös tunnustettu tutkimus- rankingissa kuten Research Excellence Framework (REF), joka vuonna 2014, arvioidaan, että 81% tutkimukseen Cranfield yliopistossa on maailman johtava tai kansainvälisesti erinomainen.

Liigan taulukot

On syytä korostaa, että yliopistojen sarjataulukon luotu auttamaan opiskelijoita kirjoittamalla korkeakoulujen, kansi tarjoavien laitosten sekä perus- ja jatko-opintoihin. Koska meillä ei ole perustutkintoa ohjelmia ja ovat kokonaan jatko, Cranfieldin yliopisto ei useinkaan sisälly sarjataulukon rankingissa. Kauppakorkeakoulujen rankataan eri tavalla ja liiketoimintamme koulu johdonmukaisesti toimii hyvin Business School Rankings.

Giving palkintoja

Esitämme palkinnot organisaatioille joitakin alueita, joissa olemme erikoistuneet. Tällaisia ​​ulkoisia palkinnot Paras Factory Awards joissa yhdistetään parhaiden valmistajien maan jakamaan parhaita käytäntöjä ja juhlia saavutuksia, ja mikä auttaa varmistamaan Britannian teollisuus on kärjessä.

Joka vuosi me tunnustamme myös huippuosaamista meidän ylioppilaskunnassa läpi erilaisia ​​palkintoja esitetään meidän valmistumisen seremonioita.

Päätellen palkintoja

Kaliiperi ja osaamista henkilöstömme tarkoittaa, että ne ovat usein kutsutaan jäseniksi ulkoisten päätellen paneelit teollisuuteen liittyviä palkintoja antaa muille tunnustuksena niiden menestyksen.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso MSc » Katso maisteriohjelmia »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MSc

Autotekniikan Ja Teknologia Astetta

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi October 2017 Yhdistynyt kuningaskunta Cranfield

Nämä kurssit on kehitetty tarjoamaan teollisuudelle valioluokan insinöörit, jotka on varustettu tarvittavat taidot etukäteen ajoneuvoteknologian vaatimuksiin tulevaisuudessa. [+]

Automotive Engineering and Technology Astetta MSc Automotive Engineering Perustettiin yli 50 vuotta erinomaiset teollisuuden yhteydet ja erinomainen ennätys työllistämiseen sen tutkinnon, tämä kurssi on kehitetty tarjoamaan teollisuudelle valioluokan insinöörit, jotka on varustettu tarvittavat taidot etukäteen ajoneuvoteknologian vastaamaan vaatimuksiin tulevaisuudessa. Kenelle se on tarkoitettu? MSc Automotive Engineering soveltuu tutkinnon, fysiikan tai matematiikan, ja auttaa valmistautumaan uran tällä jännittävä alalla, koneen suunnittelusta hybridi- ja sähköautoja, alustan ja jarrutus toimintoja, ja paljon muuta. MSc Automotive Mechatronics Automotive Mechatronics on elinkaaren toimintaa, jossa monitieteinen integraatio autojen mekaanisten ja elektronisten järjestelmien. Tulet saamaan taidot poikki auto-erityinen mekaniikka, elektroniikka, viestintä, kehittynyt ohjaus ja mallintaminen. Kenelle se on tarkoitettu? MSc Automotive Mechatronics on äskettäin perustettu tietenkin kehitetty vastaamaan selvä alan kysynnän valmistuneiden kehittyneitä taitoja ja koulutusta erikoisalallaan. Merkittävä kasvu soveltamisessa mekatroniikan on luonut teollisuuden tarvetta tähän Masters astetta. Kurssi on tarkoitettu opiskelijoille, joilla on vankka tekniikan, matematiikan tai ammattikorkeakoulujen perustutkintoa astetta, jotka haluavat pyrkiä taito asettaa, joka yhdistää sähköiset, mekaaniset, digitaaliset ohjausjärjestelmät ja fyysinen mallintaminen. [-]

Elektronisen Sodankäynnin, Tiedotus Ja Cyber Astetta

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 11 - 60 kuukautta September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Shrivenham + 1 lisää

Kurssit kattavat valikoima kannalta olennaisia ​​asioita sotilaallisiin järjestelmiin, sotilaallisen viestinnän, sotilaallinen sähköisiä järjestelmiä, joiden tarkoituksena on kehittää ammattilaisia, jotka voivat tehokkaasti hallita ja hyödyntää uhat ja mahdollisuudet kyberavaruudessa organisaatiotasolla. [+]

Elektroninen sodankäynti, tieto- ja Cyber ​​Astetta PgCert in Sensor Electronic Warfare Tämä PgCert kattaa valikoiman elektronisen sodankäynnin kannalta olennaisia ​​asioita sotilaallisiin järjestelmiin, jotka kattavat erittely, analyysi, kehitys, hankinta, ja tekninen hallinta sotilaallinen tutka, elektro-optiikka ja infrapuna-anturi järjestelmiä. Kesto: 3 vuotta Osa-aikainen Kenelle se on tarkoitettu? Tämä PgCert on suunniteltu virkamiehet puolustusvoimien sekä tutkijoiden ja teknisten toimihenkilöiden puolustusbudjetistaan ​​laitoksissa ja puolustusteollisuuden. Tutkinnon korkean tason saavuttamiseksi ymmärryksen ja yksityiskohtaisia ​​tietoja sotilaallisen viestinnän ja anturi järjestelmiä erityisesti huomioon elektronisen sodankäynnin. PgCert in Communications Electronic Warfare Tämä PgCert kattaa valikoiman elektronisen sodankäynnin kannalta olennaisia ​​asioita sotilaallista viestintää, mukaan lukien selityksessä, analyysi, kehitys, hankinta ja tekninen hallinto sotilaallisten tietojärjestelmiä. Kesto: 2 vuotta osa-aikaisesti Kenelle se on tarkoitettu? Tämä PgCert on suunniteltu virkamiehet puolustusvoimien sekä tutkijoiden ja teknisten toimihenkilöiden puolustusbudjetistaan ​​laitoksissa ja puolustusteollisuuden. Tutkinnon korkean tason saavuttamiseksi ymmärryksen ja yksityiskohtaisia ​​tietoja sotilaallisen viestinnän ja anturi järjestelmiä erityisesti huomioon elektronisen sodankäynnin. MSc Military Electronic Systems Engineering Tämä kurssi tarjoaa koulutusta valituissa sotilaallinen elektronisten järjestelmien. Se sopii erityisesti niille, jotka osallistuvat jossa täsmennetään, analyysi, kehitys, teknistä hallintaa tai sotilaallisia tutka, elektro-optiikka, viestintä-, ääni- tai tietojärjestelmiä, joissa painopiste on Electronic Warfare ympäristössä. Kesto: 11 kuukautta kokopäiväinen, jopa 5 vuotta osa-aikaisesti Kenelle se on tarkoitettu? Kurssi on tarkoitettu virkamiehet asevoimien sekä tutkijoiden ja teknisten toimihenkilöiden puolustusbudjetistaan ​​laitoksissa ja puolustusteollisuuden. Se sopii erityisesti niille, jotka, niiden myöhempi uransa, tulee olla mukana spesifikaation, analyysi, kehitys, teknistä hallintaa tai sotilaallisia tutka, elektro-optiikka, viestintä-, ääni- tai tietojärjestelmiä, joissa painopiste on elektroninen sodankäynti ympäristö. Opiskelijat otetaan jatko Certificate (PgCert) kurssi variantti pystyvät halutessaan opiskella, ja... [-]

Elintarvikealan Astetta

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 3 vuotta August 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Cranfield + 1 lisää

Kurssit soveltuvat vastavalmistuneille science tai teknologia tausta, jotka ovat kiinnostuneita uran elintarviketeollisuudessa. [+]

Maa- astetta MSc Food Chain Systems Meidän elintarvikeketjua Systems MSc on kehitetty seurauksena laajasta teollisuusvetoista tutkimusta. Kurssilla tarkastellaan koko elintarvikeketjun sadonkorjuuta edeltävät markkinoida jonka yleisenä tavoitteena on parantaa laatua ja turvallisuutta ruokaa. Kesto: Yhden vuoden kokopäiväinen, kaksi-kolme vuotta osa-aikaisesti Kenelle se on tarkoitettu? Kurssi sopii vastavalmistuneille science tai teknologia tausta, jotka ovat kiinnostuneita uran elintarviketeollisuudessa. Kurssi sopii myös ammattilaisille jo alalla työskenteleville, jotka haluavat kouluttaa edetä urallaan. Saatavilla on täysi ja osa-aikaisesti kurssi tarjoaa joustavuutta ja tukea niille, jotka haluavat kouluttaa jäädessä työssä. Elintarvikeketjua Systems MSc on osa Agriculture and Food Programme. Se tarjoaa kriittisen arvioinnin kysymyksistä koskee tuotannon ja tarjonnan turvallisten elintarvikkeiden nykymaailmassa. Integroimalla tieteellisen, teknisen ja hallinnollisen tekijät opiskelijat oppivat käyttämään ravintoa tehokkaammin saavuttaa korkeampi laatu ja turvallisempia elintarvikkeiden tuotantoon sekä menestyksekkäästi ymmärtämään ja hallitsemaan elintarvikkeiden tuotantoketjussa. Kokonaisvaltainen lähestymistapa diplomi antaa sinulle yksityiskohtainen käsitys koko elintarvikeketjun johon kuuluu: Diagnostiikka elintarvikemikrobiologia HACCP LOGISTICS postharvest tekniikka Ennakoiva mallinnus Riskien arviointi elintarvikkeiden Toimitusketjun hallinta MSc Applied Bioinformatics Ensimmäinen laatuaan Britanniassa, tämä MSc on erittäin arvostettu työnantajat sen reaalimaailman merkitystä ja soveltaa sisältöä. Kurssin tavoitteena on kehittää edistyneitä teoreettisen tiedon ja laskennallisen taitoja ja soveltaa niitä auttaa ratkaisemaan tosielämän biologiset ongelmat. Tämä MSc on tunnustettu BBSRC. Kesto: Yhden vuoden kokopäiväinen, kaksi-kolme vuotta osa-aikaisesti Kenelle se on tarkoitettu? Kurssin tavoitteena on varustaa jatko tutkijoita, joilla laskennallinen taitoja ja tietämystä tarvitaan arkistoon, analysoida ja tulkita valtavia määriä biologista tietoa tulossa saatavilla. Päätyttyä tämän kurssin, voit hakea tietotekniikan uusien lääkkeiden ja diagnoosivälineiden. Lisäksi et saa valmiudet suunnitella ja toteuttaa uusia työkaluja ja ohjelmistoja laajennuksia täyttämään... [-]

Energia- Ja Valta-asteet

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 3 vuotta August 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Cranfield + 1 lisää

Näiden kurssien valmistuneista voivat odottaa olla kysyntää globaalisti asiantuntija rakenne- ja materiaalit insinöörit, öljyn ja kaasun, ja uusiutuvan energian sovelluksissa. [+]

Energia ja teho Astetta MSc Offshore ja Ocean Technology kanssa Offshore materiaalitekniikka Cranfield Campus Tämä kurssi tarjoaa asiantuntemusta valinnassa, käyttäytyminen ja ylläpito monenlaisia ​​monimutkaisia ​​materiaalien offshore ratkaisevat menestyksen teollisuuden, erityisesti kasvu uusien materiaalien varten uusiutuvan energian alalla. Kesto: Yhden vuoden kokopäiväinen, kaksi-kolme vuotta osa-aikaisesti Kenelle se on tarkoitettu? MSc kurssi on kahdeksan viikon arvioitu moduulit, ryhmätyönä, ja yksittäisen opinnäytetyön. Sinänsä kurssin rakenne tavoitteena on ohjata opiskelijoita perinteisistä oppimista tulla riippumattomia tutkijoita, jotka kykenevät hallitsemaan omia projekteja. Valmistuneista voi odottaa olla kysyntää maailmanlaajuisesti asiantuntija rakenne- ja materiaalit insinöörejä, öljyn ja kaasun, ja uusiutuvan energian sovelluksia. MSc Offshore ja Ocean Technology kanssa Riskienhallinta Cranfield Campus Riskeihin perustuvaa lähestymistapaa turvallisuuteen ja parannettu ympäristönsuojelun on yleisesti hyväksytty offshore-teollisuudessa. Tämä kurssi keskittyy keskeisistä alan tekniikkaa käyttäen tilastollisia menetelmiä selittää, mitä on syytä eri sovelluksia. Kesto: Yhden vuoden kokopäiväinen, kaksi-kolme vuotta osa-aikaisesti Kenelle se on tarkoitettu? MSc kurssi on kahdeksan viikon arvioitu moduulit, ryhmätyönä, ja yksittäisen opinnäytetyön. Sinänsä kurssin rakenne tavoitteena on ohjata opiskelijoita perinteisistä oppimista tulla riippumattomia tutkijoita, jotka kykenevät hallitsemaan omia projekteja. Diplomi-insinööri Advanced Mechanical Engineeringissa Cranfield Campus Yleinen kehittynyt konepajateollisuus tietenkin erityisen merkityksellisiä energian ja liikenteen aloilla, kuten koneenrakennuksen suunnitteluun ja arviointiin. Opiskelija oppii projektinhallinnan, suunnittelun, tietokoneavusteinen suunnittelu, toiminta ja optimointi koneiden, rakenteiden mekaniikan ja eheyttä. Kesto: Yhden vuoden kokopäiväinen, kaksi-kolme vuotta osa-aikaisesti Kenelle se on tarkoitettu? Advanced Mechanical Engineering Cranfield on ainutlaatuinen, koska se tarjoaa laajan valikoiman mekaanisia vesirakentaminen jossa lisätty komponentti johdon maku. Tämä tarjoaa mahdollisuuden voit parantaa koneenrakennuksen taitoa, jotta kehittää urasi hallinnoivat suuria vesirakentaminen. Lisäksi johdon viestintä, ryhmätyö ja... [-]

Executive Astetta

Opetus kampuksella Osa-aikainen 2 - 3 vuotta August 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Shrivenham Cranfield + 1 lisää

Niille, jotka tunnistavat mahdollisuudet pitkän ja menestyksekkään uran, Cranfield tarjoaa ihanteellisen tasapainon akateemisen tutkimuksen ja käytännön työkokemusta. [+]

Executive astetta MSc Operations Excellence Cranfield Campus / ulkoinen Maailman johtava kehittämä Cranfield läpi ainutlaatuisen yhdessä Rolls-Roycen ja Institute for Manufacturing yliopistossa Cambridge. Suunniteltu alan ammattilaisten mahtuu noin vaativa uraa, kurssi on suunniteltu kehittää taitoja johtaa muutokseen liiketoimintaa. Kesto: Kaksi vuotta osa-aikaisesti Kenelle se on tarkoitettu? Niille, jotka tunnistavat mahdollisuudet pitkän ja menestyksekkään uran teollisuudessa, Cranfield tarjoaa ihanteellisen tasapainon akateemisen tutkimuksen ja käytännön työkokemusta. Kurssi käsitellään tarvetta korkeasti koulutettuja toiminnan ammattilaisia ​​tarvitaan muuttamaan toimintaansa maailmanluokan liiketoiminta kaikilla aloilla valmistukseen. Toiminta Excellence Kurssi on rakennettu, jotta mahdollisimman suuri hyöty oppimisen pienellä aikaa pois työympäristöstä. MSc Kautta-elämässä System raisuuden Cranfield Campus / Cranfield University at Shrivenham Tämä kurssi tarjoaa keskeinen perusta tulevien johtajien organisaatioille, jotka haluavat maksimoida käyttöarvo monimutkaisia, pitkäikäisiä tuotejärjestelmiä, ja tulla muutos johtajia järjestelmän sustainment. Uusia ja integroituja lähestymistapoja kehittäminen edellyttää parempia läpi elämän tuki pystyy vastaamaan osakas ja sidosryhmien vaatimukset. Kesto: Pari kolme vuotta osa-aikaisena Kenelle se on tarkoitettu? Kehittämä Cranfield University yhdessä Rolls-Roycen ja Bombardier Transportation, tämä MSc on suunniteltu omaisuuden hallintaan ja ylläpitoon ammattilaisia. Pyrimme parantaa taitoja ja toteuttaa tarvetta korkeasti koulutettujen henkilöiden mukana tukea monimutkaisten laitteiden ja järjestelmien. Voit lopulta auttaa saavuttamaan kilpailuetua organisaation. Structured jotta mahdollisimman suuri hyöty oppimisen vähimmäisaika pois työympäristöstä. Keskittynyt kouluttaa johtajia aloilla kunnossapidon järjestelmien suunnittelussa, huolto- arviointi ja toiminnanohjauksen, tekniikan ja teknologian, mukaan lukien ehto perustuva huolto ja terveydenhoidon, standardeja ja sääntelyä, tietotekniikka, sopimukset ja politiikkaa, käyttöiän pidentäminen ja vanhentuminen hallinta, kustannusten mallintamiseen ja hallintaan. MSc Lääketieteellisen teknologian Regulatory Affairs Cranfield Campus Nykypäivän kilpailukykyinen ja erittäin säännelty terveydenhuollon ympäristössä, on tärkeää... [-]

Executive Logistiikan Ja Toimitusketjun Hallinnan Aste

Opetus kampuksella Osa-aikainen 2 vuotta January 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Cranfield

Tämä osa-aikaisesti kurssi tarjoaa mahdollisuuden opiskella kansainvälisesti tunnustettu maisterin pätevyys taas tuo uusimman akateemisen oivalluksia ja alan parhaita käytäntöjä takaisin omaan organisaatioon. Se on yhteistyössä suunniteltu ylimmän toimitusketjun toimijoille ja on toimitetaan Euroopan suurin asiantuntija logistiikan ja toimitusketjun hallinnan tiedekunnan. [+]

Exec Logistiikka ja toimitusketjun hallinta Degree MSc Executive Logistiikka ja toimitusketjun hallinta Degree Executive MSc Logistiikka ja toimitusketjun hallinta on kehitetty kokeneille ammattilaisille, jotka haluavat opiskella samalla alalla toimivien logistiikan ja toimitusketjun hallinnan. Kaksivuotisen osa-aikainen ohjelma tarjoaa sinulle mahdollisuuden opiskella kansainvälisesti tunnustettu mestari? S pätevyys välittäessään todellista arvoa organisaatiossa. Kurssi: • Nosta tietoisuutta ja arvostusta kehittyneen logistiikan ja toimitusketjun käytännöt • kehittää kykyä kriittisesti valita työkaluja ja tekniikoita, jotka ovat eniten merkitystä haasteista olet edessään • Opettaa, miten parhaiten tarjoamaan tehokas johtaminen koko logistiikan ja toimitusketjun elinkaaren • Tämän avulla voit tehdä riippumatonta ja kestävä tutkimus, joka on merkitystä oman organisaation • Sekoita ymmärrystä logistiikan ja toimitusketjun hallinnan välineitä ja tekniikoita strategisiin, käytännöllinen ja eettiset näkökulmat • Varmista olet oppinut ottamaan enemmän johtotehtäviin ja haastavampia projekteja • auttaa ottamaan urasi seuraavalle tasolle. Ohjelma sisältää viiden päivän kansainvälinen opintomatka, joka antaa sinulle mahdollisuuden kokea haasteet logistiikan ja toimitusketjun hallinnan eri talouden alue maailmassa. Kenelle se on tarkoitettu? Tämä kurssi on suunniteltu kokeneille liiketoiminnan logistiikka, toimitusketjun tai hankintoihin johtajat, jotka haluavat parantaa taitojaan, tietojaan ja luottamusta toteuttaa yhä monimutkaisempia johtotehtävissä tulevaisuudessa. Se sopii myös kunnianhimoisia ammattilaisia, jotka haluavat kehittää itseään ja haluavat "reaalimaailman" koulutus toimitetaan tiedekunnan, jotka ovat aktiivisesti mukana liiketoiminnan. Miksi tämä kurssi? Cranfield School of Management on tunnettu siitä lähelle liiketoimintaa. 50 vuoden ajan, olemme työskennelleet johtavien yritysten ympäri maailmaa, jatkaa meidän tehtävä on parantaa käytännön hallintaa. Opetus Cranfield on suunniteltu hoivata käytännön liiketoiminnan taitoja ja luottamusta, ja asettaa valtavia korostetaan reaalimaailman haasteisiin. Tämä kurssi nostaa tietoisuutta ja arvostusta kehittyneen... [-]

Forensisessa Astetta

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 11 - 60 kuukautta October 2017 Yhdistynyt kuningaskunta Shrivenham + 1 lisää

Kurssit tarjoavat opiskelijoille laajan valikoiman erilaisia ​​kokemuksia ainutlaatuisia tilat käytettävissä mitään muuta yliopistossa Isossa-Britanniassa. [+]

Forensic Science Astetta MSc Forensic Arkeologia ja antropologia Kurssi on suunniteltu tarjoamaan opiskelijoille käsitys siitä, miten perinteisiä ja kehittyneitä tekniikoita arkeologian ja fyysisen antropologian voidaan soveltaa oikeuslääketieteen yhteydessä. Kesto: 11 kuukautta vuoden kokopäiväinen, jopa 3 vuotta osa-aikaisesti Kenelle se on tarkoitettu? Kurssi tarjoaa opiskelijoille laajan valikoiman erilaisia ​​kokemuksia ainutlaatuisia tilat käytettävissä mitään muuta yliopistossa Isossa-Britanniassa. Kurssi on erittäin käytännöllinen ja käytännön, jonka tarkoituksena on tuottaa oikeuslääketieteen asiantuntijoita, joilla on vahva tausta myöhemmin tulla alalla ja kyetä antamaan asiantuntijatodistajan todistuksia oikeussalissa tilannetta ja muualla. Opiskelijat tulevat monenlaisia ​​taustoja, yleensä tieteeseen tai rikosteknisten ensimmäisen asteen. Monet opiskelijat tulevat ulkomailta, erityisesti Euroopassa, Afrikassa ja Pohjois-Amerikassa. MSc Forensic ballistiset Tämä kurssi on suunniteltu tarjoamaan opiskelijoille kattavan käsityksen alan tuliaseita, ampumatarvikkeita ja ballististen tutkimuksia. Kesto: 11 kuukautta kokopäiväinen, jopa 3 vuotta osa-aikaisesti Kenelle se on tarkoitettu? Kurssi tarjoaa opiskelijoille laajan valikoiman erilaisia ​​kokemuksia ainutlaatuisia tilat käytettävissä mitään muuta yliopistossa Isossa-Britanniassa. MSc Forensic ballistiset kurssi on yleensä noin 10-15 opiskelijaa vuodessa. Opiskelijat tulevat monenlaisia ​​taustoja, yleensä tieteeseen tai rikosteknisten ensimmäisen asteen. Monet opiskelijat tulevat ulkomailta, erityisesti Euroopassa, Afrikassa ja Pohjois-Amerikassa. MSc Forensic Engineering and Science Tämä kurssi on suunniteltu antamaan laajan johdannon soveltamiseen tekniikan ja fysiikan oikeuslääketieteen ongelmia. Erityistä huomiota kiinnitetään ymmärrystä metallisen ainesosan vikoja ja periaatteita vika-analyysi. Kesto: 11 kuukautta kokopäiväinen, jopa 3 vuotta osa-aikaisesti Kenelle se on tarkoitettu? Kurssi tarjoaa opiskelijoille laajan valikoiman erilaisia ​​kokemuksia ainutlaatuisia tilat käytettävissä mitään muuta yliopistossa Isossa-Britanniassa. Opiskelijat tulevat monenlaisia ​​taustoja, yleensä tieteen, tekniikan tai rikosteknisen tutkimuksen ensimmäisen asteen. Monet opiskelijat tulevat ulkomailta, erityisesti Euroopassa, Afrikassa ja Pohjois-Amerikassa. MSc... [-]

Hallinta, Johtamisen Ja Liiketoiminnan Osaamista Astetta

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 11 - 60 kuukautta August 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Shrivenham Cranfield + 2 lisää

Kurssit keskittyvät laajempaan puolustusyhteisö ja houkuttelee siviili- ja sotilaallinen opiskelijat julkisen ja yksityisen sektorin maailmanlaajuisesti. [+]

Management, johtaminen ja Liiketoimintataidot Astetta MSc Defence Acquisition Management Cranfield University at Shrivenham Olitpa mukana perustamassa tai hallinnassa voimavaratarpeet; harjoittavat hankinnoissa, kaupallista tai sopimustoimet; tai kehittää ja toteuttaa tukea ratkaisuja, tämä kurssi antaa perustana olevan tiedon ja kehittää kriittisen ajattelun taitoja tarvitaan tehokkaan hallinnan puolustus hankinta. Kesto: Jopa 5 vuotta osa-aikaisesti Kenelle se on tarkoitettu? Kurssi keskittyy laajempaan puolustusyhteisö ja houkuttelee siviili- ja sotilaallinen opiskelijat julkisen ja yksityisen sektorin maailmanlaajuisesti. Tarjoilu upseereita ja puolustusministeriön virkamiehille on hyvin valmistautuneita erilaisia ​​rooleja, kuten: johto strateginen muutos; projektiryhmä johtamisen; kaupallinen ja sopimusten hallinta; voimavarojen hallinta ja ohjelman valvonnan; suunnitteluhallinnosta; valmiudet hallinta; ja hallintaa integroitu logistinen tuki ja toimitusketjua. Opiskelijat puolustusteollisuuden, kaupallisia organisaatioita, tutkimusorganisaatioiden ja muiden hallituksen osastojen pitäisi myös hankkia lisää yksityiskohtaista tietoa, Puolustushankintojen ja läpi elämän tuki toimii ja voi edistyä niiden liiketoiminnan ja henkilökohtaisten urasuunnitelmat vastaavasti. MSc ohjelmaan ja projektinhallinta (Defence) Cranfield University at Shrivenham Tämä kurssi auttaa laajentamaan tietojaan ja taitojaan alalla, joten voit toimia entistä strategisen tason, ja antaa sinulle luottamusta ja innostusta kyseenalaistaa perinteiset projektinhallinnan ajattelua. Kesto: 3 vuotta osa-aikaisesti Kenelle se on tarkoitettu? Tämä kolmen vuoden osa-aika kurssi on MOD henkilöstö, toimittaneet yli sarjan kolmen päivän asuin moduulit ja on suunniteltu: Kokenut projekti ja ohjelmista, jotka haluavat "reaalimaailman" koulutus toimitetaan tiedekunnan, jotka ovat aktiivisesti mukana liiketoiminnan. Kunnianhimoiset ammattilaisia, jotka haluavat kehittää itseään, parantaa taitojaan, tietojaan ja kyvyt, ja ottaa uransa seuraavalle tasolle. Pyöristetty yksilöitä, jotka haluavat yhdistää tietojaan prosesseja, työkaluja ja tekniikoita ymmärrystä strategian ja kyky tehdä projekteja toimimaan käytännössä. MBA (Defence) Cranfield Campus / Cranfield University... [-]

Hallinta Astetta

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 12 - 13 kuukautta September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Cranfield

Jos olet kunnianhimoinen jatko tai uran alkuvaiheessa ammattilainen intohimo yritysten ja aikeissa ottaa urasi seuraavalle tasolle, nämä kurssit ovat sinulle. [+]

MSc in Management Tämä kurssi antavat sinulle tietoa ja käytännön taitoja sinun täytyy käsitellä monimutkaisia ​​liiketoiminnan haasteisiin ja halutaan valmistautua vaativiin johtotehtävistä tulevaisuudessa. Se sisältää erottuva sekoitus teoriaa ja käytännön soveltamisen kautta erittäin kokemuksellisen simulaatioita, konsultointi-, kilpailuja ja projektityö. Se tarjoaa myös mahdollisuuden hankkia arvokasta työkokemusta johtava yritys aikana kolmen kuukauden kulut maksettu, in-yritys työharjoittelu projekti. Kenelle se on tarkoitettu? Jos olet kunnianhimoinen jatko tai uran alkuvaiheessa ammattilainen intohimo yritysten ja aikeissa ottaa urasi seuraavalle tasolle, tämä kurssi on sinulle. Meidän MSc in Management houkuttelee monipuolinen kohortin opiskelijoita kaikkialta maailmasta, kukin eri näkökulmia ja kokemuksia jakaa. Keskimääräinen ikä kohortti on 24 vuotta ja sisältää opiskelijoiden joko useiden vuosien tai hyvin vähän työkokemusta. MSc in Management ja yrittäjyys opettaa sinulle miten aloittaa oman yrityksen, kasvaa perheyrityksessä tai innovoimaan sisällä olemassa olevan organisaation. Se sopii valmistuneille taustasta ja antaa sinulle johtamistaitoja, yrittäjäominaisuuksia ja verkostoitumismahdollisuuksia jotta voit aloittaa ja johtaa yrityksiä tehokkaasti ja kekseliäästi. Kenelle se on tarkoitettu? Tämä kurssi on suunniteltu kunnianhimoisille vastavalmistuneille mistä tahansa akateeminen tausta, jotka haluavat käynnistää oman yrityksen tai osallistua hallinnassa perheyritys. On myös yrittäjille, jotka haluavat kasvattaa ja kehittää liiketoimintaansa kaikissa vaiheissa sen elinkaaren ja pyrkivä ammattilaisille, jotka haluavat sisällyttää yrittäjähenkisyyttä osaksi tulevaa hallintaa uran. [-]

Ilmailu- Astetta

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 10 - 60 kuukautta August 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Cranfield + 1 lisää

Nämä kurssit ovat sopivia, jos on kiinnostusta aerodynaaminen suunnittelu, virtauksen ohjaus, virtausmittaus, lento dynamiikka ja lennonohjausta. [+]

Aerospace astetta Pre-Masters Engineering Cranfield Campus Tämä asiantuntija tietenkin voidaan käyttää astinkivi jännittävä uran tekniikan ja auttaa valmistautumaan, jos et täytä edellytys pääsyvaatimukset monille MSc kursseja. Se on intensiivinen, kokopäiväinen kurssi toimitetaan kautta sekoitus luentoja, käytännön laboratorio istuntoja ja suunnittelun harjoituksia, yli 10 kuukautta. Kesto: 10 kuukautta Kenelle se on tarkoitettu? Ne, jotka haluavat ottaa uransa uuteen suuntaan ja edistää taitojaan engineering Ammattilaisia, jotka ovat olleet poissa koulutusta jonkin aikaa ja halua päästä takaisin tutkimukseen rutiini ennen aloittamista diplomi-ohjelma Valmistuneet kanssa suorittaville tutkinto, fysiikan tai matematiikan, jotka eivät täytä standardin pääsyvaatimukset Haltijat UK Tavallinen / Pass tutkinto (tai vastaava ulkomailla opiskelijoille), joilla on alan kokemusta ja ei voida ottaa suoraan Overseas opiskelijoille, jotka haluavat parantaa heidän teknisiä Englanti kielitaito ennen saapumistaan ​​Cranfield MSc kurssi. MSc Aerospace Dynamics Cranfield Campus Tämä kurssi tarjoaa sekä perustutkimuksen ja soveltavan ymmärtämiseksi ilmavirtoja, ajoneuvojen dynamiikka ja valvonta sekä menetelmiä laskennallinen mallintaminen. Se antaa sinulle käytännön kokemusta mittaus-, analysointi-, mallintaminen ja simulointi ilmavirtoja ja ilma. Voit valita kahdesta asiantuntija vaihtoehtoja, jotka valitsit kun aloittaa opinnot: Flight Dynamics tai aerodynamiikka. Kesto: Yhden vuoden kokopäiväinen, kaksi-kolme vuotta osa-aikaisesti Kenelle se on tarkoitettu? Sopivia jos olet kiinnostunut aerodynaaminen suunnittelu, virtauksen ohjaus, virtausmittaus, lento dynamiikka ja lennonohjausta. Valitse asiantuntija vaihtoehto kun aloittaa oman tutkimuksia. Flight Dynamics vaihtoehto: jos haluat kehittää ura lennon fysiikan ja lentokoneiden hallittavuutta ja vakautta, erityisesti aloilla lennon valvontajärjestelmän suunnittelu, lentosimulointi ja lentotestausta. Aerodynamiikka vaihtoehto: jos haluat kehittää ura lennon fysiikan ja erityisesti aloilla virtauksen simulointi, virtausmittaus ja liikenteen valvontaa. MSc Computational Fluid Dynamics Cranfield Campus Tämä... [-]

Kansainvälinen Turvallisuus Astetta

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 - 2 vuotta September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Shrivenham

Nämä kurssit on tarkoitettu osallistujille pystyä kehittämään ja toteuttamaan strategista turvallisuusala suunnitelmia ja analysoida, kommunikoida ja arvioida laajempia vaikutuksia liittyvillä aloilla alueella valtion ja alueellisia puitteita ja tutkia joitakin kiireellisimpiä maailmanpolitiikan kysymyksissä kuten syitä sota ja rauha, paineet ja mahdollisuuksiin, uhkaavan terrorismin ja ongelmat maailmanlaajuisen köyhyyden ja epäoikeudenmukaisuuden. [+]

International Security Astetta MSc International Puolustus ja turvallisuus Tämä tietenkin pitää joitakin kiireellisimpiä maailmanpolitiikan kysymyksissä kuten sodan syyt ja rauhasta, paineet ja mahdollisuuksiin, uhkaavan terrorismin ja ongelmat maailmanlaajuisen köyhyyden ja epäoikeudenmukaisuuden. Kesto: 1 vuosi kokopäiväinen Kenelle se on tarkoitettu? Kurssi on tarkoitettu houkutella opiskelijoita, jotka ovat joko tällä hetkellä töissä liittyvää virkaa turvallisuusyhteistyö tai henkilöitä, jotka yleensä ovat kiinnostuneita liittyviä kysymyksiä puolustukseen ja turvallisuuteen. Opiskelijat tulevat seuraavilla aloilla: Palvelevat jäsenet UK MOD (siviili- ja sotilas) Foreign MOD virkamiehillä ja ulkomaisten asevoimien Henkilökuntaa muista UK ja ulkomaisten ministeriöiden, sekä kansainväliset Valtiolliset ja kansalaisjärjestöt, joilla on tunnistettu tarve kehittää tietojaan Puolustus ja turvallisuus Siviilejä, jotka ovat kiinnostuneita puolustukseen ja turvallisuuteen. On usein useita kansallisuuksia radalla, jossa on enintään 30 paikkoja. MSc Security Sector Management Tämä kurssi on suunniteltu osallistujille pystyä kehittämään ja toteuttamaan strategista turvallisuusala suunnitelmia ja analysoida, kommunikoida ja arvioida laajempia vaikutuksia liittyvillä aloilla alueella valtion ja alueellisissa puitteissa. Kesto: Executive Programme: 2 vuotta, plus väitöskirja. 1 vuosi Nopeutettu Executive Programme: 1 vuosi, plus väitöskirja. Kenelle se on tarkoitettu? Kurssi sopii niille, jotka työskentelevät kaikki turvallisuuteen tai kehitykseen liittyviä organisaatio - kuten poliitikoille tai ammattilainen. Kurssi on merkitystä myös niille, jotka haluavat parantaa tietojaan ja taitojaan perustuvat liittyvä ensimmäisen asteen tai jotka pyrkivät hakeutumaan alan turvallisuuden alan hallinnan. [-]

Kehittynyt Motorsport Insinööritutkintojen

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Cranfield

Motorsport on vaativa maailma, joka vaatii täydellistä sitoutumista sen insinöörit. Ilman heidän ja asiantuntemuksen, joukkueet eivät edes rodun. Tämä MSc on hioa taitoja ja osaamista suhteessa moottoriurheilun ja korkean suorituskyvyn suunnittelu tiukan yhdistelmä opetuksen ja moottoriurheilun liittyvä projektityö. [+]

Advanced Motorsport insinööritutkintojen MSc Advanced Motorsport Engineering Motorsport on vaativa maailma, joka vaatii täydellistä sitoutumista sen insinöörit. Ilman heidän ja asiantuntemuksen, joukkueet eivät edes rodun. Tämä MSc on hioa taitoja ja osaamista suhteessa moottoriurheilun ja korkean suorituskyvyn suunnittelu tiukan yhdistelmä opetuksen ja moottoriurheilun liittyvä projektityö. Kenelle se on tarkoitettu? Kehitetty yhteistyössä johtavien Motorsport yrityksiä, tämä jatko-ohjelma valmistelee tutkinnon uran moottoriurheilussa tai korkean suorituskyvyn suunnittelu. Miksi tämä kurssi? Kurssin tavoitteena on antaa sinulle vankka käsitys keskeistä tieteellistä, suunnittelu ja johdon periaatteiden mukana moottoriurheilussa, ja niiden toteuttaminen sisällä korkean suorituskyvyn teknologian yhteydessä. Te kattaa suunnittelun, rakentamisen ja käytön kilpailu ajoneuvojen, ja vastaavista seikoista materiaalitieteiden, aerodynamiikan, rakenteellinen analyysi, ajoneuvojen järjestelmiä, ja johto liittyvien tekniikoiden moottoriurheiluun. Sinun on opetettava taitoja tarvitaan suunnitteluun, toteuttamiseen ja raportointiin moottoriurheilun hankkeita ja valmistaa heitä erilaisia ​​rooleja moottoriurheilussa. Cranfield University on sitoutunut tutkimus, neuvonta ja testaus moottoriurheilun alalla vuodesta 1970. Yliopisto on koti FIA hyväksyttyä Cranfieldin Impact Centre ja Cranfieldin Motorsport Simulation jotka toimivat F1 ja johtavien Motorsport yrityksiä. Meillä on kansainvälinen maine osaamisemme aerodynamiikan, CFD, materiaalitekniikka, kuten komposiitit, turvallisuus moottoriurheilun ajoneuvon rakenteiden voimanlähde- kehitys, ajoneuvojen dynamiikka, simulointi, tiedonkeruu ja elektroniikka, renkaiden kuvaamista ja mallinnus. Tämä kokemus takaa kurssi on erittäin kunnioitettava moottoriurheilun teollisuus. Käytännön istuntojen avulla Cranfield tilat ja laitteet Sitoutuminen motorsport harjoittajien Motorsport liittyvä projektityö [-]

Laskennallinen & Ohjelmistotekniikoita Insinööritutkintojen

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 3 vuotta September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Cranfield + 1 lisää

Tämä tietenkin sen sekoitus taitopohjaisen ja aihe tietty materiaali, on perimmäinen tavoite on varustaa sinulle yleisiä käytännön taitoja ja ajan tasalla tietoa mukautuva monenlaisia ​​sovelluksia, jotka tällä alalla osoitteita. [+]

Laskennallisen & Software Techniques insinööritutkintojen MSC Laskennallisen ja Software Techniques in Engineering - Tietokoneavusteinen Engineering Tietokoneavusteinen Engineering (CAE) kattaa tietokoneiden käyttö kaikessa toiminnassa suunnittelusta valmistukseen tuotteen. Se on eturintamassa tietotekniikan ja ratkaisevan tärkeää talouksille ympäri maailmaa. Se on tärkeä osa monien globaalisti teollisuuden mukaan lukien auto-, ilmailu-, öljy-, puolustus, talous ja terveys. Tämä asiantuntija vaihtoehto MSc Laskennallisen ja ohjelmiston tekniikat Engineering on kehitetty vastaamaan laaja soveltaminen CAE ja toimittaa insinöörien korkeimmalle osaksi teollisuuden aloilla toimivien laskennallisen ja ohjelmistotuotannon. Kenelle se on tarkoitettu? Soveltuu ehdokkaat monenlaisia ​​suunnittelu- ja soveltaa matemaattisia taustat, kuten ilmailuteollisuuden, auto-, koneenrakennuksen ja sähkötekniikan, lisäksi ne, joilla on matemaattinen ja laskennallisen tieteen koulutus, jotka haluavat sekä kehittää ja täydentää nykyisiä taito-set näissä tärkeät alueet. Asiantuntija opetti moduulit on suunniteltu tarjoamaan sinulle tietoa, ohjelmointitekniikkaa ja käytännön taitoja tarpeen kehittää ja käyttää ydin CAE ratkaisu ohjelmisto laajalla teollisuuden järjestelyissä. MSC Laskennallisen ja Software Techniques in Engineering - Digital Signal ja Image Processing Tämä asiantuntija vaihtoehto MSc Laskennallisen ja ohjelmiston tekniikat Engineering on kehitetty antamaan insinöörien korkeimmalle osaksi kehittyvällä alalla digitaalisen signaalinkäsittelyn ja kuvankäsittelyn jotka kykenevät vaikuttanut merkittävästi tähän kasvaneeseen kysyntään sekä reaaliaikaisen ja off line järjestelmät toimivat laajalla mobiili, sulautettujen ja työasema-alustoilla. Kenelle se on tarkoitettu? Kehitetty opiskelijoille kiinnostunut ohjelmistokehityksen sisällä monilla teollisuuden aloilla, joissa digitaalisen signaalinkäsittelyn ja / tai digitaalisen kuvankäsittelyn on merkittävä rooli. Soveltuu ehdokkaat monenlaisia ​​tekniikan taustat, kuten ilmailu-, auto-, koneenrakennuksen ja sähkötekniikan lisäksi perinteisempien laskennallisten tieteiden tausta, jotka haluavat sekä kehittää ja täydentää nykyisiä taito-asettaa tässä uudessa alueella. Osa-aikaiset opiskelijat ovat joustava alkamispäivää. MSC Laskennallisen ja... [-]

Lentoliikenteen Astetta

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 3 vuotta August 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Cranfield + 1 lisää

Nämä kurssit ovat sopivia opiskelijoille insinöörin tutkinto, taloustiede, liiketalous ja maantiede tai joilla on huomattavaa kokemusta ilmailualalla. [+]

Lentoliikenne Astetta MSc Air Transport Management Cranfield Campus Nykypäivän nopeasti muuttuvassa lentoliikenteen ympäristö teollisuus edellyttää pääsyä kehittynyttä ja kattavaa tietoa, yhdistettynä syvällistä ymmärrystä sen tarpeista. Suunniteltu varustaa sinulle tarvittavat taidot jatkaa menestyksekkään uran eri sektoreilla ilmailualalla myös lentoyhtiöiden, lentoaseman yritykset ja viranomaiset, siviili-ilmailun osastot, lentoliikenteen konsultti- ja ilmailuteollisuuden. Vahva yritysten välisiä yhteyksiä ja menestystä asettamalla valmistuneet tällä alalla yli 50 vuotta. Kesto: Yksi vuoden kokopäiväinen Kenelle se on tarkoitettu? Kurssi soveltuu opiskelijoille insinöörin tutkinto, taloustiede, liiketalous ja maantiede tai joilla on huomattavaa kokemusta ilmailualalla. Tämä kurssi kattaa laajan alueen asiantuntemusta lentoliikenteestä hallinnan samalla avulla voit erikoistua siirrettäväksi oppiaineissa. Tämä joustavuus merkitsee sitä, että voit räätälöidä kurssin juuri sinun etuja ja toiveita. Sen tarkoituksena on tarjota sinulle perusteellinen perustiedot kaikilla lentoliikennekysymysten sekä johtamis-, ihmissuhde, taloudellisia ja analyyttisiä taitoja. MSc lentokenttä ja -hallinta Cranfield Campus Ainutlaatuinen kurssi luotu vastaamaan kysyntää selvästi työnantajien valmistuneiden ammattitaitoinen lentoaseman liiketoiminnan kehittämiseen, suunnittelun, toiminnan ja ympäristön hallintaa. Opiskella vain UK yliopistoalueella täysin toimiva lentokenttä. Kesto: Yksi vuoden kokopäiväinen Kenelle se on tarkoitettu? Cranfield University on ainoa yliopisto maailmassa ajaa Englanti kieli Maisterinkoulutusohjelmasta lentoaseman suunnittelua ja hallintaa. Tämän saavuttaminen erittäin tärkeitä ja maailmanlaajuisesti arvostettu tutkinto avulla voit erottua kilpailluilla työmarkkinoilla. Cranfield Centre for Air Transport Management yhdistyvät runsaasti käytännön asiantuntemusta laajan tutkimuksen, neuvonta ja opetus kokemus yhdessä osaamiskeskus. Olemme toimittaneet jatkokoulutuksen lähes kuusikymmentä vuotta. Voit olla varma, että pätevyys arvostetaan ja noudatettava työnantajien kaikkialla maailmassa. MSc Air Transport Management (Executive) Cranfield Campus / ulkoinen Suunniteltu varustaa sinulle taidot jatkaa menestyksekkään uran eri sektoreilla ilmailualalla myös lentoyhtiöiden, lentoaseman yritykset... [-]

Logistiikka Astetta

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 12 kuukautta September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Cranfield

Kurssit on suunniteltu vastavalmistuneille hyvän perustutkintoa astetta, jotka haluavat laaja käsitys logistiikan ja toimitusketjun hallinnan ja haluavat valmistautua ensimmäinen ammatillinen asema ja tulevaisuuden uraa. Ne soveltuvat myös logistiikan ja toimitusketjun ammattilaisten alkuvaiheessa uransa haluavat parantaa tietojaan ja taitojaan ja siirtyä seuraavalle tasolle ammattimaisesti. [+]

logistiikka astetta Logistiikka ja toimitusketjun hallinta 1. Yhdysvaltojen ulkopuolella ja 12. maailmanlaajuisesti Toimitusketjun hallintaohjelmistot Maailman University 100 'vuosittaisen tutkimuksen 2016, ja 2. Euroopassa, Lähi-idässä ja Afrikassa Top 20 Supply Chain Management vuosittaisen tutkimuksen 2016, tarjoamaan nuorille alan kanssa taitoja ja sekoitus asiantuntemusta tarvitaan kehittyä toimitusketjun johtajat tulevaisuudessa. Cranfieldin Logistiikka ja toimitusketjun hallinta MSc juhlii 35 vuotta tänä vuonna. Kurssi antaa sinulle erityisasiantuntemusta ja osaamista, että sinun täytyy edelleen oman uran logistiikan ja toimitusketjun ammattilainen. Se on yhteistyössä suunniteltu johtavien logistiikka ja toimitusketjun ammattilaisten ja on toimitetaan Euroopan suurin asiantuntija logistiikan ja toimitusketjun hallinnan tiedekunnan. Cranfield MSc Logistiikka ja toimitusketjun hallinta on kokopäiväistä yhden vuoden ohjelma, joka alkaa syyskuussa vuosittain. Kurssi kehittää tietojaan ja taitojaan logistiikan ja opettaa sinulle, miten soveltaa niitä läpi: keskustelu kansainvälinen tapaustutkimuksia, vierailevat puhuja tapahtumia; globaali toimitusketju simulointi peli, ja mahdollisuus suorittaa yritys-pohjainen projekti. Logistiikan ja toimitusketjun hallinta MSc on akkreditoitu Chartered Institute of Logistiikka ja liikenne- ja Chartered Institute of hankinta ja tarjonnan. Kun olet suorittanut tämän kurssin, olet oikeutettu täysjäsenyyttä molempien kanssa. Se on myös ensimmäinen isobritannialainen yliopisto saada European Logistics Associationin hyväksynnän. Päätyttyä tietenkin olet oikeutettu hakemaan nimeämistä cESLOG (Euroopan Logistician), joka on voimassa viisi vuotta. Kenelle se on tarkoitettu? Kurssi on tarkoitettu vastavalmistuneille, joilla on hyvä perustutkintoa astetta, jotka haluavat laaja käsitys logistiikan ja toimitusketjun hallinnan ja haluavat valmistautua ensimmäinen ammatillinen asema ja tulevaisuuden uraa. Se sopii myös logistiikan ja toimitusketjun ammattilaisten alkuvaiheessa uransa haluavat parantaa tietojaan ja taitojaan ja siirtyä seuraavalle tasolle ammattimaisesti. Hankinnat ja toimitusketjun hallinta Cranfield MSc Hankinta ja toimitusketjun... [-]

Markkinointi Aste

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 12 kuukautta September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Cranfield

Tämä ohjelma antaa sinulle erikoistunutta ja taitoja tulla menestyksekäs markkinointi johtaja tulevaisuudessa. Tulet saamaan syvällistä ymmärrystä alueilla mukaan lukien markkinointi strategia, digitaalinen markkinointi, brändäys, viestinnän, markkinoinnin konsultointi, CRM, avain hallinta, markkinatutkimukset, omnichannel markkinointiin ja iso data markkinointi analytiikan. [+]

markkinointi Degree MSc Strategic Marketing Meidän strategisen markkinoinnin MSc on suunniteltu ylimmän markkinoinnin ammattilaisten varmistaa saat huippuluokan tietoja ja taitoja strategisen markkinoinnin. Ohjelma on Chartered Institute of Marketing (CIM) Graduate Gateway akkreditoitu astetta, jolloin voit saavuttaa CIM ammatillisen markkinointi pätevyys ja palkinnot rinnalla Cranfield astetta. Se antaa sinulle erikoistunutta ja taitoja tulla menestyksekäs markkinointi johtaja tulevaisuudessa. Tulet saamaan syvällistä ymmärrystä alueilla mukaan lukien markkinointi strategia, digitaalinen markkinointi, brändäys, viestinnän, markkinoinnin konsultointi, CRM, avain hallinta, markkinatutkimukset, omnichannel markkinointiin ja iso data markkinointi analytiikan. MSc oman akateemisen ja ammatillisten tavoitteiden Vuorovaikutteinen opetus lähestymistapa johtavien kansainvälisten tiedekunnan, laatijat bestseller-markkinointitekstit ja artikkeleita Harvard Business Review tai Sloan Management Review. Suunniteltu vanhempi markkinoinnin ammattilaisten antaa sinulle ajan tasalla tietojaan ja taitojaan strategisen markkinoinnin. Käytännön osaamista kehitetään kautta osallistuminen markkinoinnin konsultointi projekti, jonka ulkopuolinen liike asiakas, ja kansainvälisen markkinoinnin tapaustutkimuksia. Mestarikursseille hyvämaineinen alan kumppanien tarjoavat tietoa huippuluokan ja innovatiivinen markkinoinnin tekniikoita ja käytäntöjä. Monipuolinen, monikansallinen kohortti tarjoaa kansainvälisen oppimisen mahdollisuus, jonka avulla voit jakaa markkinoinnin näkemystä ja kokemusta. Ainutlaatuinen, itsenäinen kampus, vain tunnin matkan päässä London, tarjoaa ystävällisen jatko-keskittynyt oppimisympäristö, jossa pienet luokkakoot ja vertaansa vailla luennoitsijoille ja tukihenkilöstö. Kenelle se on tarkoitettu? Tämä kurssi on suunniteltu vastavalmistuneille, jotka haluavat parantaa niiden akateemisista ja valmistautua ensimmäisen rooli markkinoinnissa. Se sopii myös markkinoinnin ammattilaiset etsivät parantaa tietojaan ja taitojaan ja edetä uralla. [-]

Rahoittaa Astetta

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 12 kuukautta September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Cranfield

Nämä kurssit on tarkoitettu vastavalmistuneille, joilla on halu kehittää tietojaan ja taitojaan investointien hallinta tai rahoituksen ja johdon ennen hakevat ensimmäistä ammatillinen rooli; ja ammattilaiset, joilla on jo työkokemusta näillä aloilla ja etsivät ottamaan uransa seuraavalle tasolle. [+]

Finance tutkinnot MSc Finance and Management Top 10 UK sijoittui kurssi (Financial Times Masters in Finance valmiiksi kokemusta ranking 2017), meidän Finance and Management MSc tarjoaa vankan pohjan ja liikkeenjohdon periaatteet, tiukan koulutuksen asiaa työkaluja ja tekniikoita, ja osoittaa kuinka soveltaa niitä käytännössä globaalissa työpaikalla. Meidän MSc in Finance and Management on yhden vuoden kokopäiväinen kurssi on suunniteltu niin tutkinnon pyrkivät kehittämään tietojaan ja liikkeenjohdon ennen etsien ensimmäinen ammatillinen rooli, ja henkilöille, joilla on jo työkokemusta alalla rahoituksen tai hallinnon ja etsivät edetä urallaan. Kurssi on opettanut tiimimme tiedekunnan asiantuntijoita, jotka ovat laaja kokemus teollisuudesta ja jotka säännöllisesti työskentelevät suurten maailmanlaajuisten rahoituspalveluja järjestöjen, monikansalliset yritykset ja valtion virastot ympäri maailmaa. Kenelle se on tarkoitettu? Tämä kurssi on tarkoitettu tutkinnon halu kehittää tietojaan ja taitojaan ja liikkeenjohdon ennen etsivät ensimmäistä ammatillinen rooli, ja ammattilaisille, jotka on jo työkokemusta alalla rahoituksen tai johdon ja etsivät ottamaan uransa seuraavalle taso. Kurssi on merkitystä myös liikemiehille, jotka haluavat reaalimaailman koulutukseen toimitetaan tiedekunnan, jotka ovat aktiivisesti mukana liiketoiminnan ja rahoituksen, ja kunnianhimoisia henkilöitä, jotka haluavat kehittää itseään parantamalla heidän taidot, tiedot ja kyvyt. MSc Investment Management Investointien hallinta, joka tunnetaan myös omaisuudenhoitoa tai rahastoyhtiön, on noin hallita rahaa sijoittamalla se eri omaisuuslajien, mukaan lukien osakkeet ja joukkolainat. Meidän Investment Management MSc antaa sinulle perusteellinen tuntemus investointien ja rahoituksen, ja varustaa voit arvioida ja soveltaa laaja valikoima sijoitustuotteita tekniikoita. Kenelle se on tarkoitettu? Tämä kurssi on suunniteltu vastavalmistuneille ja halu kehittää tietojaan ja taitojaan investointien hallinta ennen hakevat ensimmäistä ammatillinen rooli; ja ammattilaiset, joilla on jo... [-]

Sietokykyä, Terrorismin Ja Järjestäytyneen Rikollisuuden Astetta

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 11 - 60 kuukautta August 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Shrivenham + 1 lisää

Joustavuus, terrorismin ja järjestäytyneen rikollisuuden astetta, laaja valikoima erilaisia ​​kokemuksia ainutlaatuisia tilat käytettävissä mitään muuta yliopistossa Isossa-Britanniassa. [+]

Joustavuus, terrorisminvastaisen ja järjestäytynyttä rikollisuutta Astetta MSc Forensic ballistiset Tämä kurssi on suunniteltu tarjoamaan opiskelijoille kattavan käsityksen alan tuliaseita, ampumatarvikkeita ja ballististen tutkimuksia. Kesto: 11 kuukautta kokopäiväinen, jopa 3 vuotta osa-aikaisesti Kenelle se on tarkoitettu? Kurssi tarjoaa opiskelijoille laajan valikoiman erilaisia ​​kokemuksia ainutlaatuisia tilat käytettävissä mitään muuta yliopistossa Isossa-Britanniassa. MSc Forensic ballistiset kurssi on yleensä noin 10-15 opiskelijaa vuodessa. Opiskelijat tulevat monenlaisia ​​taustoja, yleensä tieteeseen tai rikosteknisten ensimmäisen asteen. Monet opiskelijat tulevat ulkomailta, erityisesti Euroopassa, Afrikassa ja Pohjois-Amerikassa. MSc Forensic ja Räjähtävä Investigation Kurssi perehdytään tutkimuksen räjähtävien ja CBRN rikospaikkoja. Se katsoo sekä ennen ja jälkeen räjähdys kohtauksia, ja niihin liittyviä kohtauksia. MSc kehittää myös opiskelijan valmiuksia soveltaa Forensic Intelligence ja hyödyntämisen tekniikoita, ja sekoittaa se Open Source Intelligence. Kesto: 11 kuukautta kokopäiväinen, jopa 3 vuotta osa-aikaisesti Kenelle se on tarkoitettu? Kurssi tarjoaa opiskelijoille laajan valikoiman erilaisia ​​kokemuksia ainutlaatuisia tilat käytettävissä mitään muuta yliopistossa Isossa-Britanniassa. Paikkoja MSc Forensic Explosive ja Räjähdys Investigation ovat kilpailukykyisiä. Opiskelijat tulevat monenlaisia ​​taustoja, yleensä tieteeseen tai rikosteknisten ensimmäisen asteen. Monet opiskelijat tulevat ulkomailta, erityisesti Euroopassa, Afrikassa ja Pohjois-Amerikassa. MSc Digital Forensics Toimittama Oikeuslääketieteen instituutin tämä kurssi keskittyy tarjoamaan tietoja ja taitoja tarvitaan tekemään kattavia oikeuslääketieteelliset tutkimukset digitaaliset laitteet. Luennot toimitetaan Digital Forensic ammattilaiset ja acdemics koko kurssin, vierailevia luennoitsijoita tulevat sekä lainvalvontaviranomaisten ja yksityisten yritysten. Kesto: 11 kuukautta kokopäiväinen, jopa 3 vuotta osa-aikaisesti Kenelle se on tarkoitettu? Tämä kurssi on erittäin käytännöllinen ja tekninen sekä toimituksen ja arviointiin. Sen tarkoituksena on antaa osallistujille tekemään kattavia rikosteknisen computing tutkimukset ja huippuluokan digitaalinen rikostutkintaa. Päätoimista kurssi soveltuu... [-]

Suunnittelu, Valmistus Ja Teknologia Astetta

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 11 - 60 kuukautta August 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Shrivenham Cranfield + 2 lisää

Kurssit tarjoavat kehittyneen akateeminen tausta tarpeen opiskelijoiden osallistumaan tehokkaasti teknisesti vaativia hankkeita aloilla Engineering, Manufacturing and Technology. [+]

Suunnittelu-, valmistus- ja tekniikka Astetta Cranfield University at Shrivenham MSc Military Vehicle Technology Tämä kurssi tarjoaa koulutusta sotilas- ajoneuvojen järjestelmiä, jotka tarjoavat opiskelijoille ymmärrystä tekniikoita käytetään selityksessä, suunnittelu, kehittäminen ja arviointi asejärjestelmien ja sotilasajoneuvot. Sekä panssaroituja ja tukea ajoneuvot katetaan kurssin. Kesto: 11 kuukautta kokopäiväinen, jopa 3 vuotta osa-aikaisesti Kenelle se on tarkoitettu? Tämä kurssi tarjoaa perustana olevan tiedon ja koulutuksen parantaa opiskelijan soveltuvuutta johtotehtävissä niiden järjestämisestä. Kurssi on tarkoitettu virkamiehet asevoimien sekä tutkijoiden ja teknisten toimihenkilöiden puolustusbudjetistaan ​​laitoksissa ja puolustusteollisuuden. Se sopii erityisesti niille, jotka, heidän myöhemmin uransa, on mukana erittely, analyysi, kehitys, tekninen hallinnossa tai toiminnassa sotilasajoneuvojen. MSc Systems Engineering for puolustusvoimavara- Cranfield University at Shrivenham Tämä kurssi kehittää tietoja ja taitoja ymmärtää laajemmassa yhteydessä puolustuskyvyn ja kehittämistä ohjaava operatiivisen, tukea ja mahdollistaa liiketoiminnan ratkaisuja, jotka molemmat tuottavat kustannustehokkaita tuloksia ja edistävät ominaisuuksia puolustus kokonaisuutena. Kesto: 11 kuukautta kokopäiväinen, jopa 5 vuotta osa-aikaisesti Kenelle se on tarkoitettu? Meillä on monipuolinen ylioppilaskunnassa peräisin lukuisista teollisuuden ja laitosten Britanniassa sekä ulkomailla tarjoaa runsaasti opettavainen kokemus. Meidän luokka koko on yleensä välillä 10-20 koostuu yhdistelmästä koko ja osa-aikaisesti opiskelijoille. MSc ohjusaseet Systems Cranfield University at Shrivenham Ohjattu Weapon Systems MSc on lippulaiva Cranfield kurssin ja on erinomainen maine sisällä ohjusaseet yhteisö. Kurssi täyttää kaikki kolme Britannian asevoimien ja on avoin myös opiskelijoille NATO-maiden, Kansainyhteisön joukot, valitaan ei-Nato-maat, tieteellinen virkamieskuntaa ja teollisuudelle. Kesto: 11 kuukautta kokopäiväinen, jopa 5 vuotta osa-aikaisesti Kenelle se on tarkoitettu? Tämä kurssi on olennainen edellytys monille erityisiä aseita kirjaukset Britanniassa ja ulkomailla voimia. Se tarjoaa myös erinomaisen tilaisuuden... [-]

Turvallisuus Ja Onnettomuustutkinta Astetta

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 5 vuotta August 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Shrivenham Cranfield + 2 lisää

Olemme olleet osaamiskeskuksen alalla onnettomuustutkinnan lähes 40 vuotta. Nämä kurssit tarjoavat sinulle akateemisesti tunnustettu, korkeatasoinen pätevyys. Laaja ja taitoja edustaa opiskelijoiden näissä kurssit tarjoavat oppimisympäristön ainutlaatuinen täällä. [+]

Turvallisuus ja Onnettomuustutkintakeskus Astetta MSc Turvallisuus ja Human Factors in Aviation Cranfield Campus Kysyntä inhimilliset tekijät ja turvallisuutta asiantuntemusta kasvaa sisällä lentopetroli ja muihin turvallisuuden kannalta ratkaiseviin teollisuudenaloilla. Tämä kurssi on suunniteltu tarjoamaan teollisuudelle varustettu opiskelijoille, jotka voidaan saada aikaan todellinen ja kestävä parannuksia suorituskykyä ja turvallisuutta soveltamalla tietoja ja taitoja oppinut sekoitus luentoja ja käytännön harjoituksia. Kesto: Päätoiminen 1 vuosi tai Osa-aika jopa 3 vuotta Kenelle se on tarkoitettu? Tämä kurssi houkuttelee monenlaisia ​​opiskelijoiden ilmailun ammattilaiset siviili- ja sotilas verkkotunnuksia laadukkaan valmistuneiden tekniikan ja yhteiskuntatieteen alojen. Laaja ja taitoja edustaa opiskelijoille kurssi tarjoaa oppimisympäristön ainutlaatuinen täällä. MSc Turvallisuus ja Onnettomuustutkintakeskus - Air Transport Cranfield Campus / Cranfield University at Shrivenham Olemme olleet osaamiskeskuksen alalla onnettomuustutkinnan lähes 40 vuotta. Suunniteltu erityisesti lentokoneiden onnettomuustutkijoiden ja työskentelevien liittyvillä aloilla, tämä kurssi antaa sinulle akateemisesti tunnustettu, korkeatasoinen pätevyys. Kesto: 3 vuotta osa-aikaisesti Kenelle se on tarkoitettu? MSc Turvallisuus ja Onnettomuustutkintakeskus (Air Transport) avulla voit vastaanottaa kansainvälisesti tunnustettu pätevyys alalla onnettomuustutkinnan. Suurin osa opiskelijoiden liittyä tämän kurssin tarkoituksenaan vastaanottaa pätevyys, jonka avulla he voivat edelleen niiden urakehitystä onnettomuustutkinnassa tai muita turvallisuuteen liittyviä alueita ilmailualalla. MSc Lentokelpoisuus Cranfield Campus Lentokelpoisuuden on kärjessä lentoliikenteen kehitystä. On tärkeää, että henkilöstö on riittävästi tietoa ja taitoa soveltaa periaatteita suunnittelu, valmistus, käyttö ja huoltoa sekä kehittää ja ylläpitää lentokelpoisuuden. Tämä osa-aikaisesti kurssi on kehitetty vastaamaan teollisuuden kysyntään päteviä lentokelpoisuuden asiantuntijoita ja käsitellään keskeisiä näkökohtia lentokoneiden suunnittelua, rakentamista, käyttöä ja huoltoa. Kesto: Pari kolme vuotta osa-aikaisena Kenelle se on tarkoitettu? Lentokelpoisuuden Master-kurssi on erittäin joustava ja suunniteltu vastaamaan tarpeisiin yksilöitä,... [-]

Valmistus Ja Hallinnoinnin Astetta

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 3 vuotta August 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Cranfield + 1 lisää

Nämä kurssit ovat sopivia tutkinnon tieteen, tekniikan, IT tai niihin liittyviä astetta haluaa kehittää uran valmistus- tai liittyvän teollisuuden tai tiedemaailman; tai valmistuneet hetkellä työskentelee teollisuudessa haluaa laajentaa pätevyyden tai uran muutos; tai yksilöiden muiden kelpoisuutta joilla huomattava asiaan liittyvää kokemusta. [+]

Manufacturing Systems and Management astetta MSc Aerospace Manufacturing Asiantuntija taidot ilmailu tuotantojärjestelmien ovat elintärkeitä tuottavuuden parantamista. Hankit haluttuja kyky hallita suurta parannusta ohjelmia ilmailu- teollisuudessa tai yllyttävät interventio, joka toimittaa parannuksia suorituskykyä niiden yrityksiä. Kesto: Päätoiminen 1 vuosi tai Osa-aika jopa 3 vuotta Kenelle se on tarkoitettu? Kurssi kehittää tulevaisuudessa lentokonevalmistuksen insinöörit ja johtajat, jotka pystyvät hallitsemaan merkittävä parannus ohjelmia tai yllyttävät interventio, joka toimittaa parannuksia heidän suorittaessaan lentokonevalmistuksen yrityksiä. MSc koulutusohjelma Manufacturing Systems Vakiintunut tietenkin kehittää ammattilaisille perusteellinen käsitys prosessien, taitoja ja käyttäytymistä tarvitaan luoda ja hallita kilpailukykyinen valmistustoimintaa. Se suurten yhtiöiden teollisesti asiaan liittyviä hankkeita, tiimille, ja siirrettäviä taitoja. Valmistuneista nauttia uran monenlaisia ​​aloja rahoituspalveluja terveydenhoitoon. Kesto: Yhden vuoden kokopäiväinen, kaksi-viisi vuotta osa-aikaisesti Kenelle se on tarkoitettu? Kurssi sopii tutkinnon tieteen, tekniikan, IT tai niihin liittyviä astetta haluaa kehittää uran valmistus- tai liittyvän teollisuuden tai tiedemaailman; tai valmistuneet hetkellä työskentelee teollisuudessa haluaa laajentaa pätevyyden tai uran muutos; tai yksilöiden muiden kelpoisuutta joilla huomattava asiaan liittyvää kokemusta. MSc Global tuotekehitys ja johtaminen Teollisuuden ja palvelujen aloille vaativat paljon enemmän kykyjä, jotka voivat vastata haasteisiin, jotka tulevat toimii monimutkaisessa, globaalissa ympäristössä. Opi kehittyneitä tekniikoita integrointi tuotteiden kehittämiseen eri tasoilla, ja miten suunnitella ja valmistaa älykkäitä, kestäviä ja kansainvälisesti kilpailukykyisiä tuotteita. Kesto: Yhden vuoden kokopäiväinen, kaksi-viisi vuotta osa-aikaisesti Kenelle se on tarkoitettu? Tämä todella maailman johtava kurssi on suunniteltu vastaamaan tarpeeseen korkeasti koulutettujen yritysjohtajat kykenee vastaamaan haasteisiin ja nykyaikaisen globaaleilla markkinoilla. Suunniteltu puolivälissä uransa ammattilaisia, uranvaihtajia, ja kunnianhimoinen, kansainvälisesti keskittynyt valmistuneiden haluavat parantaa uran maailmanlaajuisesti. Kehitämme globaali ajattelijoita, jotka voivat soveltaa... [-]

Valmistustekniikka Ja Materiaalit Astetta

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 5 vuotta August 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Cranfield + 1 lisää

Nämä kurssit ovat sopivia tutkinnon tieteen, soveltavan tieteen, tekniikan tai liittyvän astetta kiinnostuneita hakeutumaan valmistus-, teknologia ja materiaalit [+]

Manufacturing Technology ja materiaalit Astetta MSc Advanced Materials Tämä kurssi tarjoaa perusteellisen ymmärtämisen materiaalien ominaisuuksista, niiden käsittely ja tietokonepohjaisia ​​suunnittelu menettelyt, jotka ovat välttämättömiä tuotteiden kaupallistamista käsitteestä vaiheessa. Se sisältää myös uusien materiaalien ja parantaminen ja soveltaminen nykyisten materiaalien kehittämistä uusia ja uusia rakenteita. Kesto: Yhden vuoden kokopäiväinen, kaksi-kolme vuotta osa-aikaisesti Kenelle se on tarkoitettu? Kurssi sopii tutkinnon tieteen, soveltavan tieteen, tekniikan tai liittyvän astetta haluavat uraa kehittämiseen tai hyödyntämiseen aineita; valmistuneet hetkellä työskentelee teollisuudessa haluavat laajentaa pätevyys; tai yksilöiden muiden kelpoisuutta joilla huomattava asiaan liittyvää kokemusta. MSc Aerospace Materials Kurssilla käsitellään miten parantaa ja kehittää materiaaleja ilmailun sovelluksia, mukaan lukien materiaaleja rungon, aeroengine ja lisääntynyt käyttö älykkäiden ja toiminnallisten materiaalien. Plus uusien materiaalien, parantaa nykyisten materiaalien ja soveltaminen uusia ja uusia rakenteita. Kesto: Yhden vuoden kokopäiväinen, kaksi-kolme vuotta osa-aikaisesti Kenelle se on tarkoitettu? On tarpeen tekniikan osaajia joilla on erityisiä taitoja kehittää uusia materiaaleja seuraavan sukupolven lentokoneiden ja tulevaisuuden ilmailuteollisuuden. Kurssilla te kattaa parantamista ja materiaalien kehittämistä ilmailun sovelluksia, mukaan lukien materiaaleja rungon, aeroengine ja lisääntynyt käyttö älykkäiden ja toiminnallisten materiaalien. MSc Manufacturing Technology and Management Kehitetty niille, jotka haluavat oppia valmistus, materiaalit ja tutkimusmenetelmät voidakseen harjoittaa innovatiivisia ja uusien tuotteiden kehittämiseen. Valitse valinnaiset moduulit erikoistua oman tutkimuksen. Peitä leveys sekä teknisiä ja liiketoiminnan osaamista, jotta todellista vaikutusta valitsemasi uran. Kesto: Yhden vuoden kokopäiväinen, kaksi-kolme vuotta osa-aikaisesti Kenelle se on tarkoitettu? Soveltuu valmistusinsinöörit jotka haluavat kehittää taitojaan ja tietämyksen kehittäminen ja soveltaminen käänteentekeviä tekniikoita tarvitaan vastaamaan hallituksen arvokkaita Manufacturing asialistalla. MSc Applied Nanoteknologian Tutkia mahdollisuuksia soveltaa nanoteknologian avulla älykäs... [-]

Vesi Astetta

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 3 vuotta August 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Cranfield + 1 lisää

Vahva teollisuus yhteydet tekevät kurssien soveltuu erityisesti niille, jotka haluavat työskennellä vedessä teollisuuden, hallinnon tai ympäristöön ja suunnittelun konsultointi ja monenlaisia ​​rooleja kuten veden laatu, vesivarat, vedenalaisen elinympäristön ja villieläimet, tulvantorjuntainfrastruktuurien, ja politiikka . [+]

vesi astetta MSc yhteisön Vesi ja viemäröinti Yli miljardi ihmistä kehitysmaissa jäävät ilman juomavettä, ja yli kaksinkertainen tämä määrä ei vieläkään ole perussanitaatiota. Tutki suunnitteluun, toteutukseen ja vesihuoltoon ja sanitaatioon eri puolilla maailmaa. Kenelle se on tarkoitettu? Tämä kurssi sopii opiskelijoille, jotka haluavat edetä urallaan suunnitteluun, toteutukseen ja hallintaan kestävää vesi- ja jätevesihuoltoa hankkeita alhaisen tulotason maihin. Kurssi koostuu arvioida moduulien ryhmä projekteja ja yksittäisen hankkeen. Moduulit sisältävät luentoja ja opetusohjelmia painottaen analyysiin todellisia ongelmia, käytännön kenttätyöhön vahvistamiseksi oppimiseen. MSc Environmental vesiasiainministeriö Ympäri maailmaa, laatu ja määrä vettä purojen, jokien, järvien, kosteikot ja maanalainen merkittävästi ihmistoiminnan. Cranfield University, hyödynnämme teollisuudellemme yhteyksiä antaa opiskelijoille ajan tasalla ja taitoja, joita tarvitaan näiden haasteiden uran nykypäivän ympäristön vesihuollon alalla. Opiskella Ympäristö MSc Cranfield. Kenelle se on tarkoitettu? Kurssi sopii tutkinnon, jotka haluavat kehittää asiantuntemusta ratkaisemiseksi tarvitaan ympäristön vesihuollon ongelmiin. Se on suunniteltu täydentämään ja laajentaa olemassa olevaa tietoa tieteen, politiikan ja käytännön, joten se sopii opiskelijoille erilaisia ​​taustoja. Viimeaikaiset opiskelijat ovat liittyneet meitä ja jatko astetta Engineering (siviili-, hydraulinen, maatalouden), fyysinen maantiede, kemia ja ympäristötieteet, samoin kuin ammatillista uraa. Vahva teollisuus yhteydet tekevät kurssi soveltuu erityisesti niille, jotka haluavat työskennellä vedessä teollisuuden, hallinnon tai ympäristöön ja suunnittelun konsultointi ja monenlaisia ​​rooleja kuten veden laatu, vesivarat, vedenalaisen elinympäristön ja villieläimet, tulvantorjuntainfrastruktuurien, ja politiikka . Mahdollisuus toteuttaa kurssin osa-aikaisesti voit laajentaa ammatillista kehitystä nykyisestä työllisyyttä. MSc Vesi ja viemäröinti Engineering Vesi on kasvavan paineen väestörakenteen ja ilmaston muutokset. Käsittelyprosessit on keskeinen asema toteutettaessa turvallinen, luotettava ja vettä kotitalouksille, teollisuuden ja maatalouden ja laadun turvaaminen vettä.... [-]

Ympäristö Astetta

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 3 vuotta August 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Cranfield + 1 lisää

Nämä kurssit tarjoavat opiskelijoille tarvittavat ajan tasalla olevat tiedot ja ympäristökysymysten tuntemusta ja politiikkaa ne vaikuttavat julkisen, yksityisen ja vapaaehtoisen sektorin sekä ymmärrystä monimutkainen suhde ympäristökysymyksistä ja vaikutukset talouden päätöksen tehdä [+]

ympäristö astetta MSc Environmental Engineering Cranfield Campus On kasvava tarve ympäristön insinöörejä, jotka ymmärtävät teknologiaa pilaantumisen valvontaa ja kaupallisia mahdollisuuksia liiketoiminnan. Kurssi varustaa opiskelijoiden tietoja ja taitoja ratkaista monenlaisia ​​ympäristötekniikka haasteita. Kesto: Yhden vuoden kokopäiväinen, kaksi-kolme vuotta osa-aikaisesti Kenelle se on tarkoitettu? Soveltuu jatko tutkijoiden ja insinöörien koskee suojelu ja vahvistaminen ihmiselämän läpi parantamiseen ja suojeluun ympäristön laadun sekä paikallisia että globaaleja asteikkoja. MSc Kurssi koostuu kahdeksasta arvioidut moduulit, integroitu ryhmä projekti ja yksittäisen hankkeen. MSc in Environmental Management for Business Cranfield Campus Ympäristön hallinta on entistä tärkeämpää yksityisen, julkisen ja vapaaehtoisen sektorin organisaatiot. Tämä kurssi varustaa voit kriittisesti arvioida ympäristöasioista ja edistää taloudellista ja poliittista päätöksentekoprosessia kaikenkokoisten organisaatioiden. Kesto: Yhden vuoden kokopäiväinen, kaksi-kolme vuotta osa-aikaisesti Kenelle se on tarkoitettu? Tämä kurssi tarjoaa opiskelijoille tarvittavat ajan tasalla olevat tiedot ja ympäristökysymysten tuntemusta ja politiikkaa ne vaikuttavat julkisen, yksityisen ja kolmannen sektorin. Lisäksi se tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden ja taitoja kehittää ja toteuttaa strategioita, joilla edistetään kestävää liiketoiminnassa. Tämä kurssi varustaa voit kriittisesti arvioida ympäristöasioista ja edistää taloudellista ja poliittista päätöksentekoprosessia kaikenkokoisten organisaatioiden. Se antaa sinulle taito ja kokemus seurata ja arvioida kriittisesti liiketoiminnan käytännössä läpi ympäristöauditointia ja muita arviointimenetelmiä. Sinun valmistuu valmis tehokkaasti kehittää ja toteuttaa parhaita käytäntöjä strategioita, jotka johtavat ekologisesti ja sosiaalisesti vastuullisia tuotteita ja palveluja. MSc Maantieteellinen Information Management Cranfield Campus Tämä MSc on ainoa, joka tarjoaa tasapuolisesti tietoja tärkeimmistä GIS tekniikoita. Kurssi on kehitetty yhteistyössä teollisuuden, vastauksena kasvaneeseen kysyntään maailmanlaajuisesti monitieteiseen johtajat, neuvonantajia ja konsultteja resurssienhallinta. Kesto: Yhden vuoden kokopäiväinen, kaksi-kolme vuotta osa-aikaisesti Kenelle se on tarkoitettu?... [-]

Maisteri

Suunnittelu Astetta

Kampus tai online Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 3 vuotta August 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Shrivenham Cranfield Swindon + 3 lisää

Nämä kurssit soveltuvat valmistuneille eri alojen jotka tunnustavat, miten luovan käytännön ja prosessi voi parantaa tuotteiden ja palvelujen kehittämiseen. [+]

suunnittelu tutkinnot Mdes Innovaation ja luovuuden teollisuudessa Cranfield Campus Nykypäivän kilpailun maailmassa, yritysten menestys riippuu yhä enemmän kykyyn innovoida. Yritysjohtajat ovat jo tunnustaa, että on tärkeää, miten luovan käytännön ja prosessi voi parantaa tuotteiden ja palveluiden kehittämiseen ja suunnitteluun ajattelu muokkaamisessa liiketoimintastrategiaa. Kesto: Yhden vuoden kokopäiväinen, kaksi-kolme vuotta osa-aikaisesti. Kenelle se on tarkoitettu? Kurssi kehittää luovan suunnittelun lukutaitoisia insinöörejä, tutkijoita ja hallinta jatko. Se sopii valmistuneille eri alojen jotka tunnustavat, miten luovan käytännön ja prosessi voi parantaa tuotteiden ja palvelujen kehittämiseen. Mdes Design Strategia ja johtaminen Cranfield Campus Onnistunut käyttö strategisen ja taktisen suunnittelu voi vaikuttaa liiketoiminnan tulokseen, tuottaa ja ylläpitää kasvua ja parantaa tuottavuutta ja kilpailukykyä (Design Council, 2011). Kurssi integroi maailmanluokan, muotoilu innovoinnin, hallinta ja tutkimustoiminnan kautta ainutlaatuisen opetuksen lähestymistapa. Kesto: Yhden vuoden kokopäiväinen, kaksi-kolme vuotta osa-aikaisesti. Kenelle se on tarkoitettu? Mdes kurssi koostuu kahdeksasta arvioitujen moduuleja, joissa opiskelijat ryhtyä luovaan johtamisen, strategisen suunnittelun hallinta, taloudellinen ja liiketoiminnan suunnittelu, design-ajattelua ja innovaatiostrategiaa. Moduulit toimitetaan tilat Lontoossa, tukee seminaareja, työpajoja ja luentoja luova ja suunnittelutoimistoille, joka tarjoaa tiiviimpi yhteys ammatin harjoittamisen. Asuin elementit toimitetaan Cranfield. Opiskelijat sitoutuvat myös ryhmätyönä, joissa niitä sovelletaan taitojaan todellisia liiketoiminnan haasteisiin, ja täydellinen yksittäisen opinnäytetyön. Jatkotutkinto (PGDip) opiskelijat suorittavat kahdeksan moduulien ja ryhmän projekti. Jatko Certificate (PgCert) opiskelijat suoritettava kuusi moduulia. Mdes in Digital Design ja strateginen viestintä Cranfield Kampus / Online Koska innovaatiot ovat yhä sitoutuneena digitaalisia ratkaisuja viime vuosina, valmiudet luovuus, kestävyys ja innovaatio ovat muuttumassa. Digitaalinen innovaatio siirtää pelkän app elämään parantavia palveluja ja kokemuksia hyödyntäen hyper-yhteydet tiedon ja "esineiden internet".... [-]

Videot

Why Cranfield University is the best choice for postgraduate study

Cranfield University Student Advice Centre

Ota yhteyttä

Cranfield University

Osoite, 1. rivi College Road Cranfield
MK43 0AL Cranfield, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta
Verkkosivu http://www.cranfield.ac.uk/
Puhelin +44 1234 750111

Osoite, 1. rivi Shrivenham Campus Shrivenham Swindon
SN6 8LA Swindon, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta
Verkkosivu https://www.cranfield.ac.uk/