Crest Schools of English

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Crest Koulut Englanti on UK Border Agency (UKBA) erittäin luotettava Sponsor ja on opettanut Englanti vuodesta 1983. Ystävällinen ja kokeneet opettajat ja hallintohenkilöstö varmistaa, että jokainen opiskelija saa parasta Englanti kielen opetukseen.

Opiskelijat ovat vapaasti vierailla toimistossamme kun he tarvitsevat (jos vain sanoa "hei!"), Joka edistää ystävällisen ilmapiirin koulussa ja oppilaat voivat tuntea olonsa turvalliseksi tietäen, että olemme aina valmiina auttamaan kysyttävää.

Tuore tutkimus osoitti, että monet nykyiset opiskelijat valitsivat rekisteröityä meidän koulussa, koska he olivat suositteli ystävälle: olemme hyvin ylpeitä tästä tuloksesta, koska mielestämme on perimmäinen osoitus palvelun laatua ja onnellinen ympäristö koulumme.

Crest Koulut Englanti on mitoitettu Grade 1: Ylittää odotukset Britannian Independent Schools tarkastusvirasto (ISI). Olemme EL Gazette huippuyksikkö 2014 ja 2013 ja on myönnetty Best Value School Lontoossa 2013 tarjoamaan korkealaatuisia palveluja kohtuulliseen hintaan. Koulumme on sidoksissa Lontoo Crest Open Centre; yksi Britannian johtava IELTS, Cambridge ja Trinity tentti keskus, joka myös tekee meistä ihanteellinen valinta Tutkintokurssin.

Sijainti

Crest Koulut Englanti perustuu miellyttävä esikaupunkialueella Lontoon kutsutaan Edgware. Koulu sijaitsee pääkadulla, mikä tarkoittaa opiskelijat voivat nauttia kauppoja, ravintoloita ja kahviloita vapaa-ajallaan ja olemme vain yhden minuutin kävelymatkan päässä asemalta.

Etuna on, että voit helposti vierailla Lontoon keskustassa bussilla tai putki nauttia upeita nähtävyyksiä ja fantastinen yöelämä - mutta ilman stressiä tai elinkustannukset keskustassa. Se on yhtä kätevä paikka niille, jotka haluavat käydä monia kauniita paikkoja Lontoon ulkopuolella ja jotka haluavat kokea todellisen Englanti elävä ensikäden.

Katso Health Kurssit » Katso Kurssit »