Durham University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Durham University on erottamiskykyinen - kollegiaalinen yliopiston antiikin perinteitä ja moderneja arvoja. Pyrimme saavuttamaan korkeimman erottelu tutkimukseen ja stipendijärjestelmä, joka on todellista merkitystä yhteiskuntiin maailmanlaajuisesti. Olemme myös sitoutuneet huippuosaamista kaikilla oppimisen, koulutuksen ja osaamisen välittämiseen.

Mutta Durham University on paljon enemmän. Maailmanperintökohde ytimessä kaupungin Durham on ollut johtava keskus apuraha yli 1000 vuotta.

Kun keskiajalla Euroopassa, 7. luvulla kukinnan ajattelun ja kulttuurin Koillis-Englannissa. Bede - runoilija, tiedemies, historioitsija ja suurin eurooppalainen tutkija 7th luvulla - on haudattu Durham, kuten St Cuthbert, joka perustettiin "Englanti" kristinuskoa sen Celtic ja Roman juuret. Lindisfarne Evankeliumit, "yksi suurista maamerkeistä ihmisen kulttuuriteko", tuotettiin lähellä ja asuu Durham kanssa elin St Cuthbert, kunnes 16-luvulla, kun ne poistettiin Lontoon - meidän "Gospel Book" on palaamassa Durham vuonna 2013. The 'Cuthbert yhteisö "tuli yksi rikkaimmista Euroopassa, jossa maat ulottuu Tyne Tees ja sen jälkeen. Tämä tieteellinen, luostariyhteisön oli edeltäjä modernin yliopiston perinne, joka levisi Euroopassa ja ympäri maailmaa. Durham 11-luvulla Norman katedraali rakennettiin vuosina 1096 ja 1130 ja on yksi maailman todella suurta rakennuksia. Durham Castle, nyt osa yliopiston vuodelta 1072 ja oli paikka kaikkivoivan Prince-piispat jotka wielded maallista ja uskonnollista valtaa suuressa osassa Pohjois-Englannissa, joilla on omat armeijansa, verotusjärjestelmä ja kolikoista - kunnes loppuun Prince-piispakunta vuonna 1832 Durham oli käytännössä valtio valtiossa.

Durham tuli yksi Englannin johtaviin keskiajan stipendin sekä Oxford ja Cambridge. Itse asiassa kolme opistot - nyt osa Oxford University - perustettiin kohteesta Durham (University College ja Balliol College, ja vuonna 1286 Durham College ajettiin Durham kouluttaa tutkijoita 300 vuotta, kunnes se tuli osaksi Oxfordin yliopistossa kuten Trinity College) . Henry VIII ja Oliver Cromwellin yrittää muodollisesti perustaa yliopiston North Durham oli sisällytetty vuoteen politiikka ja pohjois-etelä vastakkainasettelujen, ja se oli vasta 1832, kun Prince-Piispakunta pieneni ja menetti voimiaan, oli Durham lopulta omistetun kanssa Castle ja laskeutuu ja myönsi asteen tekoon valtuudet kuninkaan kuin Englannin kolmanneksi University. Durham University on perijä jatkuva linja oppimisen ja stipendin vuodelta Bede ja Cuthbert nykypäivään.

Durham on aina ollut moderni, tulevaisuuteen yliopistossa. Keskiaikainen maailmanperintökohde meidän sydän, meidän uudet rakennukset jatkaa perinnettä tärkeä ja innovatiivinen arkkitehtuuri. Durham oli yksi ensimmäisistä yliopistoista myöntämään naisten tasa-arvoisesti miesten (1890), perustaa lääketieteellinen koulutus (1834) ja ensimmäinen palkinto Civil and Mining Engineering astetta tavata alueelliset ja kansalliset tarpeet aikana teollisen vallankumouksen (1838) . Durham johti kehittäminen tieteen ja luonut yhden varhaisimmista seurantakeskusten Englannissa. Durham University perustui kahdessa kaupungissa yli 100 vuotta, sen lääketieteellisen koulun King College ja muut opistot Newcastle tulossa uusi ja itsenäinen yliopisto Newcastle vuonna 1963. Durham oli myös ensimmäinen yliopisto perustaa ulkomaille kampuksilla vuosisata ennen konsepti uudistunut: Barbadoksella vuonna 1875 ja Sierra Leone vuonna 1876.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso FM-tutkinnot » Katso MSc-tutkinnot »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MA

Ma kansainvälisten suhteiden (eurooppa, Itä-Aasiassa, Lähi-idässä)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi October 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Durham

Sisällä laajat puitteet päämäärät ja tavoitteet meidän MA astetta, tämä on suunniteltu tarjoamaan selkeä perusta kehittynyttä tietoa ja ymmärrystä kuria kansainvälisten suhteiden liittyy keskittyä kehityksestä joko Euroopassa tai Lähi-idässä tai Aasiassa. [+]

Sisällä laajat puitteet päämäärät ja tavoitteet meidän MA astetta, tämä on suunniteltu tarjoamaan selkeä perusta kehittynyttä tietoa ja ymmärrystä kuria kansainvälisten suhteiden liittyy keskittyä kehityksestä joko Euroopassa tai Lähi-idässä tai Aasiassa.

Oppimiseen ja opettamiseen

Alussa lukuvuoden oppilaat käyvät läpi viiden päivän induktio tapahtumat, joissa heille kerrottiin yliopistosta, School, MA / MSc ohjelmia ja tilat oppimisestaan.

180 opintopistettä yhden vuoden MA koulutusohjelma on jaettu neljään ytimeen ja kaksi valinnaista moduulia 15 ov. Lisäksi opiskelijoiden on toimitettava väitöskirja 75 opintopistettä enintään 15000 sanaa. Useimmat moduulit toimitetaan aikana ensimmäiset kaksi termiä ja opiskelijat viettävät jäljellä aikaa kirjoittaa väitöskirjan.... [-]


Ma politiikka ja kansainväliset suhteet (poliittisen teorian)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi October 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Durham

Tämä ohjelma tarjoaa opiskelijoille systemaattista tietoa ja työkaluja tarkastella kriittisesti monimutkaisia ​​suhteita hallituksen ja yhteiskunnan eri tasoilla ja eri yhteyksissä. [+]

Kuvaus

Tämä ohjelma tarjoaa opiskelijoille systemaattista tietoa ja työkaluja tarkastella kriittisesti monimutkaisia ​​suhteita hallituksen ja yhteiskunnan eri tasoilla ja eri yhteyksissä.

Kurssin rakenne [-]

Ma tutkimusmenetelmät (politiikka, kansainväliset suhteet, turvallisuus)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi October 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Durham

[+]

[-]

MSc

MSc Arab World Studies - Language Based (LBAS)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta October 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Durham

[+]

Tarjota intensiivinen kielen opetusta arabian kielellä, niin että opiskelija kehittää asianmukaiset ja riittävä osaaminen hyödyntää kielen niiden myöhempi tutkimus, tai työllisyyttä arabiankieliset maailmaa. Kehittää tietoa, taitoja ja ymmärrystä, joka valmistaa opiskelijoita tekemään tutkimusta tohtorin tutkinto politiikka, kansainväliset suhteet ja kansainvälisen tutkimuksen, ja joita voidaan vaatia ammatillisen tutkijan näillä aloilla yhteiskuntatieteissä. Kehittää opiskelijan tietämystä useista nykyisistä kurinpidollisten, monialainen ja monitieteistä tutkimusta arabimaailmassa. Kehittämään tietoisuutta kulttuurisen ja sosiaalisen ympäristön arabimaailman, ja parantaa niiden kykyä suunnitella ja tehdä tutkimusta kyseisessä ympäristössä. ... [-]

MSc Conflict Prevention and Peacebuilding

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi October 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Durham

[+]

Core moduulit

Puolustus, kehitys ja diplomatian Conflict: Kehittyvät Näyttelijät, tekijät ja Paradigms Konfliktien estämiseksi ja kestävän rauhan Vastaukset: rauhanprosesseissa ja poliittinen vuoropuhelu Elpyminen ja jälleenrakennus: rauhan lujittaminen jälkeen Väkivalta Capstone Harjoitus: humanitaarinen interventio Simulation (MSC-erityistehtäviä) Väitöskirja

valinnainen moduulit

Valinnaiset moduulit aikaisempina vuosina ovat olleet:

[-]

MSc Defence, Development and Diplomacy

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi October 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Durham

[+]

Avoimien ovien päiviä ja vierailut

MSc on suunniteltu ammattilaisille, jotka haluavat parantaa taitojaan laajempien teoreettisten mallien sekä tutkinnon uran hallitus, asevoimat, hallitustenvälisten järjestöjen, kansalaisjärjestöjen tai korkeakouluja mielessä.

Intensiivinen ammatillinen työpajat ovat avoinna harjoittajia, jotka eivät ole MSc ohjelmien Jatkuva ammatillinen kehittyminen kursseja, parantaa opiskelijoiden mahdollisuuksia verkostoitua ja oppia muiden harjoittajien näkökulmista.

Kurssit opettavat sekoitus akateemikkojen ja ammatinharjoittajien, ja kattavat sekä kriittinen ja ratkaisumalleja. Konfliktien dynamiikka analysoidaan piirustus useita aloja, kuten turvallisuus tutkimukset, rauha tutkimuksia, antropologia, oikeustiede, arkeologia, historia ja poliittisen teorian. Moduulit ovat sekä perinteisiä aikavälin pitkä moduulit ja lyhyt, yleensä enemmän taitoja suuntautunut, jatkuva ammatillinen kehittäminen kursseja sekä fieldtrips (esim maalivahdin fieldtrips järjestettiin Labanon, Napal, Kenia, Sri Lanka ja Kosovo).... [-]


MSc Global Politics

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi October 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Durham

MSc Global Politics tarjoaa opiskelijoille välineet ymmärtää ja arvioida kriittisesti näitä haasteita ja niiden yhteistoimintamuotoja, joita tarvitaan niiden ratkaisemiseen. [+]

Miksi maailmanpolitiikka?

Elämme yhä globalisoituneemmassa maailmassa. Ydinenergia, terrorismi, epäonnistuneet valtiot, maailmanlaajuinen köyhyys ja epätasa-arvo, rahoitusmarkkinoiden epävakaus, biologisen monimuotoisuuden häviäminen ja ilmastonmuutos ovat maailmanlaajuisia haasteita, joihin meidän on kohdattava ja jotka edellyttävät maailmanlaajuista yhteistyötä, jos ne ratkaistaan ​​riittävästi.

MSc Global Politics tarjoaa opiskelijoille välineet ymmärtää ja arvioida kriittisesti näitä haasteita ja niiden yhteistoimintamuotoja, joita tarvitaan niiden ratkaisemiseen.

Ohjelman ydinmoduulit keskittyvät globaalin politiikan institutionaalisiin kuljettajiin ja tarjoavat syvällisen yleiskuvan globalisaation etiikan tärkeimmistä teoreettisista ja käytännöllisistä moraalisista keskusteluista.... [-]


Ota yhteyttä