Durham University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Durham University on erottamiskykyinen - kollegiaalinen yliopiston antiikin perinteitä ja moderneja arvoja. Pyrimme saavuttamaan korkeimman erottelu tutkimukseen ja stipendijärjestelmä, joka on todellista merkitystä yhteiskuntiin maailmanlaajuisesti. Olemme myös sitoutuneet huippuosaamista kaikilla oppimisen, koulutuksen ja osaamisen välittämiseen.

Mutta Durham University on paljon enemmän. Maailmanperintökohde ytimessä kaupungin Durham on ollut johtava keskus apuraha yli 1000 vuotta.

Kun keskiajalla Euroopassa, 7. luvulla kukinnan ajattelun ja kulttuurin Koillis-Englannissa. Bede - runoilija, tiedemies, historioitsija ja suurin eurooppalainen tutkija 7th luvulla - on haudattu Durham, kuten St Cuthbert, joka perustettiin "Englanti" kristinuskoa sen Celtic ja Roman juuret. Lindisfarne Evankeliumit, "yksi suurista maamerkeistä ihmisen kulttuuriteko", tuotettiin lähellä ja asuu Durham kanssa elin St Cuthbert, kunnes 16-luvulla, kun ne poistettiin Lontoon - meidän "Gospel Book" on palaamassa Durham vuonna 2013. The 'Cuthbert yhteisö "tuli yksi rikkaimmista Euroopassa, jossa maat ulottuu Tyne Tees ja sen jälkeen. Tämä tieteellinen, luostariyhteisön oli edeltäjä modernin yliopiston perinne, joka levisi Euroopassa ja ympäri maailmaa. Durham 11-luvulla Norman katedraali rakennettiin vuosina 1096 ja 1130 ja on yksi maailman todella suurta rakennuksia. Durham Castle, nyt osa yliopiston vuodelta 1072 ja oli paikka kaikkivoivan Prince-piispat jotka wielded maallista ja uskonnollista valtaa suuressa osassa Pohjois-Englannissa, joilla on omat armeijansa, verotusjärjestelmä ja kolikoista - kunnes loppuun Prince-piispakunta vuonna 1832 Durham oli käytännössä valtio valtiossa.

Durham tuli yksi Englannin johtaviin keskiajan stipendin sekä Oxford ja Cambridge. Itse asiassa kolme opistot - nyt osa Oxford University - perustettiin kohteesta Durham (University College ja Balliol College, ja vuonna 1286 Durham College ajettiin Durham kouluttaa tutkijoita 300 vuotta, kunnes se tuli osaksi Oxfordin yliopistossa kuten Trinity College) . Henry VIII ja Oliver Cromwellin yrittää muodollisesti perustaa yliopiston North Durham oli sisällytetty vuoteen politiikka ja pohjois-etelä vastakkainasettelujen, ja se oli vasta 1832, kun Prince-Piispakunta pieneni ja menetti voimiaan, oli Durham lopulta omistetun kanssa Castle ja laskeutuu ja myönsi asteen tekoon valtuudet kuninkaan kuin Englannin kolmanneksi University. Durham University on perijä jatkuva linja oppimisen ja stipendin vuodelta Bede ja Cuthbert nykypäivään.

Durham on aina ollut moderni, tulevaisuuteen yliopistossa. Keskiaikainen maailmanperintökohde meidän sydän, meidän uudet rakennukset jatkaa perinnettä tärkeä ja innovatiivinen arkkitehtuuri. Durham oli yksi ensimmäisistä yliopistoista myöntämään naisten tasa-arvoisesti miesten (1890), perustaa lääketieteellinen koulutus (1834) ja ensimmäinen palkinto Civil and Mining Engineering astetta tavata alueelliset ja kansalliset tarpeet aikana teollisen vallankumouksen (1838) . Durham johti kehittäminen tieteen ja luonut yhden varhaisimmista seurantakeskusten Englannissa. Durham University perustui kahdessa kaupungissa yli 100 vuotta, sen lääketieteellisen koulun King College ja muut opistot Newcastle tulossa uusi ja itsenäinen yliopisto Newcastle vuonna 1963. Durham oli myös ensimmäinen yliopisto perustaa ulkomaille kampuksilla vuosisata ennen konsepti uudistunut: Barbadoksella vuonna 1875 ja Sierra Leone vuonna 1876.

Sijainnit

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin