ESCP Business School London

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Vuonna 1819 perustettu ESCP Business School on tuottanut johtajien ja yrittäjien sukupolvia. ESCP Business Schoolilla on kuusi kaupunkikyläänsä Berliinissä, Lontoossa, Madridissa, Pariisissa, Torinossa ja Varsovassa, ja sillä on eurooppalainen identiteetti, joka antaa sille mahdollisuuden tarjota ainutlaatuinen monikulttuurinen koulutustyyli liiketoiminnan alalla ja globaali näkymä kansainvälisen hallinnan kysymyksiin.

Joka vuosi ESCP toivottaa tervetulleiksi yli 6000 opiskelijaa ja 5000 johtajaa yli 120 eri maasta tarjoamalla heille kattavan tarjouksen johtamiskursseista ja erikoisohjelmista (kandidaatin, maisterin, Executive MBA, PhD ja Executive Education).

ESCP on ensimmäinen ja ainoa monikäyttöinen kauppakorkeakoulu maailmassa:

 • 3 kansainvälistä akkreditointia: AACSB, EQUIS, EFMD akkreditoitu ohjelma (MBA / EMBA)
 • 5 kansallista akkreditointia: ACQUIN (Saksa), ANECA (Espanja), QAA
 • ESCP on myös ensimmäinen kauppakorkeakoulu, josta on tullut Euroopan yliopistoyhdistyksen (EUA) täysjäsen.

- Seuraa meitä Twitterissä https://twitter.com/escp_bs

Ensinnäkin tulevaisuuteen

Viimeisen 200 vuoden edelläkävijä ESCP Business School voi olla ylpeä monista innovaatioista, jotka on otettu menestyksekkäästi käyttöön ympäri maailmaa. Se on ainoa yleiseurooppalainen koulu, jolla on kuusi kampusta Berliinissä, Lontoossa, Madridissa, Pariisissa, Torinossa ja Varsovassa, ja siihen liittyvä kampus Luxemburgissa.

Kaksivuotisjuhlavuosi 2019 on täydellinen aika juhlia ESCP: n geenien upotettua innovatiivista henkeä. Tätä varten katsomme takaisin koulun perustamiseen vuonna 1819 - siitä lähtien siitä tuli ensimmäinen kauppakorkeakoulu maailmassa - ja löydämme resepti niin pitkälle elämälle!131185_ESCPlandingstrip.jpg

# 1 Pioneerikoulun perusteet (1819-1869)

Vuonna 1819 perustetaan erityinen erityisyritys, joka on yksi ensimmäisistä yrityskouluista, ja nyt perustettiin maailman vanhin yrityskoulu.

Tänä aloitusjaksona koulu rakentaa alkuperäisiä konsepteja, jotka muodostavat ESCP: n 1970-luvulta lähtien toteutetun innovatiivisen strategian pilarit:

 • Kansainvälisen avoimuuden rohkea politiikka (yli 18% ulkomaalaisista opiskelijoista jo vuonna 1827-1828), jossa on oppimateriaalia ja jossa käsitellään kansainvälisiä kysymyksiä (kolme vierasta kieltä, joita opetettiin vuodesta 1823; opintomatkat Euroopassa 1826–1827;). Tämä oli todellinen esitys Ranskassa Napoleonin sodan jälkeisen yhteiskunnan yhteydessä!
 • Johtamistieteiden ja -tekniikan lisäksi opiskelijat opiskelevat lakia ja poliittista taloustiedettä tai soveltavia tieteita (kemia). ESCP: n monikulttuurinen ja monitieteinen malli on jo syntymässä.
 • Sijainti taloudellisen pääoman sydämessä (Hôtel des Fermes, sitten Hôtel de Sully, Pariisi).

Tätä varhaisvaihetta muotoilevat sen rakentajat: yrittäjät, kuten Germain Legret ja Amédée Brodart, ja tutkijat, kuten ekonomisti Jean-Baptiste Say, yrittäjyyden käsitteen teoreetikko; kauppias Vital Roux, joka osallistuu ranskalaisen kaupallisen säännöstön suunnitteluun ja käytännön opetukseen suunnatun pedagogian edistämiseen; ja ekonomisti Adolphe Blanqui, koulun omistaja ja johtaja 24 vuotta.

# 2 Konsolidointi ja maturiteetti (1869-1969)

Vuosina 1869–1969 kauppa- ja teollisuuskamarin alaisuudessa koulua vahvistetaan ja se saavuttaa kypsyyden. Sekä sen joustavuus että mukautuvuus on todistettu: toisaalta ohjelmien ja ilmoittautumisten merkittävä laajeneminen (muutamasta kymmenestä opiskelijasta 1820-luvulla 250: een 1800-luvun lopulla ja lähes tuhannesta 1970-luvulle); ja toisaalta parannettu selektiivisyys ja lisääntyneet akateemiset vaatimukset 1920-luvulta lähtien, mukaan lukien:

 • Valtion tunnustaminen koulutukseen vuonna 1890.
 • Ensimmäisten erikoistumisosien perustaminen, koulun alkuvuosina keksittyjen "Comptoirs" (kaupankäyntipaikkojen) perintö: Meriosasto (1905), Colonial-osio (1913), Hotel-osa (1916), Kaupan edustustoimisto (1917) ), jne.
 • Pakollinen kilpailututkinto vuonna 1926.
 • Edistetään korkea-asteen oppilaitoksen asemaa vuonna 1947, mikä on välttämätön askel kohti asteittaista muutosta Grande École de Commerceiksi.
 • Alumniyhdistyksen ja ylioppilaskunnan perustaminen vuonna 1950.
 • Tietotekniikan ja kielilaboratorion integrointi 1960-luvulla.

Turbulenttisen vuosisadan aikana, jolloin Pariisin kaupunkiin käytiin aseelliset konfliktit kolme kertaa, koulun tiloja muutetaan sodan haavoittuneiksi (vuonna 1870, 1914–1918 ja 1939–1945) - kahdesti Avenue de -kadun rakennuksiin. la République.

# 3 Reinvented Business School (1969-2019)

Kun koulu saa autonomiansa vuonna 1969 poistuessaan ESCAE-verkosta, ESCP Business School keksi vähitellen liiketoimintamallinsa, joka perustuu arvoihin ja akateemisiin periaatteisiin, joita on kehitetty vuodesta 1819 lähtien.

Uusi integroitu eurooppalainen kampusmalli perustuu 150-vuotiaan instituutin jatkuvaan kasvuun vasteena taloudelliseen globalisaatioon.

Tämä muutos tapahtuu Euroopan unionin tehostumisen ja laajentumisen yhteydessä.

Viisi virstanpylvästä merkitsee uuden eurooppalaisen mallin uudistamisen edistymistä: 1969, 1973, 1999 ja 2009:

 • 1969: Paikallisen tiedekunnan ja opiskelijayhdistyksen Tribunes ESCP perustaminen.
 • 1973: 8. lokakuuta 1973 luodaan École des Affaires de Paris (nimeltään l'Ecole Européenne des Affaires vuodesta 1982 alkaen), jossa opiskelijat noudattavat kansainvälistä opetussuunnitelmaa vuorotellen lukukauden aikana suurissa Euroopan pääkaupungeissa (Lontoo vuodesta 1974, Düsseldorf vuodesta 1975) kampus siirrettiin Berliiniin vuonna 1985) 1973 on myös vuosi, jolloin koulu pääsee naisille (Joëlle Le Vourch on ensimmäinen naisopiskelija vuonna 1973).
 • 1999: ESCP: n ja EAP: n yhdistäminen.
 • 2009: ESCP: n perustaminen verkon tehostetun laajentamisen jälkeen Torinon kampuksen avaamisen yhteydessä vuonna 2004 ja ennen Varsovan kampusta vuonna 2015.
 • 2018: ESCP Business Schoolista tulee riippumattomia Pariisin kauppa- ja teollisuuskamarista. Eurooppalainen kandidaatin tutkinto aloitetaan, ankkuroimalla koulu eurooppalaiseen LMD-malliin ja käynnistämällä voimakas kasvu. Opiskelijoiden määrä kaksinkertaistuu 4 vuodessa.

Kahden vuosisadan ajan maailma on muuttunut: alussa opetetut poliittiset taloustunnit ovat humanistisille kursseille suuntautuneita ja laboratoriossa sovelletut tieteet ovat antaneet tietä koodaukselle ja isoille tiedoille. Se on kuitenkin edelleen vallitseva perustajien yrittäjyyden visio, joka loistaa esimerkiksi sinisen tehtaan eurooppalaisen menestyksen kautta, kouluhautomo, joka on läsnä kaikissa ESCP Business Schoolin kampuksilla!

Tehtävämme

"ESCP: n tehtävänä on innostaa ja kouluttaa huomisen yritysjohtajia."

Olemme vakuuttuneita siitä, että huomisen yritysten johtajien on oltava kansainvälisiä, digitaalisia ja kulttuurien välisiä. Koulutukseen ja organisaatiorakenteeseen perustuva lähestymistapa heijastaa tätä vahvaa kansainvälistä ohjelmaa, jonka integroitu (yleiseurooppalainen) tiedekunta tarjoaa kampuksilla eri Euroopan markkinoilla.

Edistämme tätä tehtävää ainutlaatuisella lähestymistavalla kansainväliseen johtamiskoulutukseen ja tutkimukseen, joka edistää kansainvälistä kokemusta, yhteistyötä ja oppimista yleiseurooppalaisessa kehyksessä.

Vuonna 2015 koulu muodosti ainutlaatuisen lähestymistavan ja näkökulman C4B-lyhenteessä: Kulttuurit (4) Liiketoiminta. Tämä ohjaa edelleen työtä ja on nyt sisällytetty uuteen strategiseen suunnitelmaan vuosiksi 2018-2022.

C4B tai miten toimitamme ESCP Business Schoolissa

 1. Kansainvälinen / vertaileva tutkimus keskittyy asiantuntija-akatemiaan.
 2. Pakolliset pyörimisohjelmat, jotka tarjoavat ainutlaatuisia monikampuskoulutuskokemuksia kaikkialla Euroopassa.
 3. Monitieteinen opetus, joka yhdistää kova (koodaus jne.) Ja pehmeämmät (humanistiset jne.) Johtamisen taidot.
 4. Monipuolinen, luova ja yrittäjäyhteisö.

Visio (Mitä ja mihin haluamme olla vuoteen 2022 mennessä)

"Vuonna 2022 ESCP Business School tunnustetaan maailmanlaajuisesti johtavaksi eurooppalaiseksi kauppakorkeakouluksi kansainvälisesti keskittyneelle johtamiskoulutukselle."

Näkemyksemme, tulla totta, tarkoittaa:

 • tuottaa ja levittää maailmanluokan tutkimusta kansainvälisessä / vertailevassa johtamisessa, joka muokkaa tapaa, jolla organisaatiot ja johtajat ajattelevat ja käyttäytyvät;
 • tuottamaan kulttuurisesti ja digitaalisesti älykkäitä tutkinnon suorittaneita, jotka ovat valmiita muotoilemaan ja yhdistämään huomisen yritysmaailman;
 • harjoittaa mielekkäästi yrityksiä, alumneja ja hallitusta edistääkseen kansainvälisen johtamiskäytännön ja kulttuurienvälisten suhteiden edistämistä;
 • hyödynnetään monimuotoisuutta kaikissa muodoissaan innovaation, vahvuuden ja johtamisen lähteenä.

Arvomme ja sitoutumisemme ovat eurooppalaisia

Kasvatamme akateemisen huippuosaamisen arvoja, jotka periytyvät Euroopan yliopistokulttuurista.

Tutkimuksemme avulla kehitämme Singular -konseptin hallintotieteisiin, jotka perustuvat monikulttuuriseen, monitieteelliseen ja avoimeen lähestymistapaan tulevaisuuden maailman suurimpiin haasteisiin.

Yrittäjämme 200 vuotta sitten perustamassamme koulussa kehitämme luovuutta kehittämällä uteliaisuutta, rohkeutta ja kannustamalla kaikkien tieteenalojen panosta taloudelliseen dynamiikkaan.

Yhteisö on sitoutunut edistämään moniarvoisuutta kulttuurien ja kaikenlaisen monimuotoisuuden kunnioittamisen kautta.

Sijainnit

Lontoo

Osoite
London Campus
ESCP Europe
527 Finchley Road
London NW3 7BG
United Kingdom

Lontoo, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Akkreditoinnit

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös: