European School of Economics

Esittely

Lue virallinen kuvaus

European School of Economics (ESE) on yksityinen Business School tarjoaa kandidaatin tutkinto, Ylempi MSc tai MBA lyhyitä ohjelmia sen keskukset Lontoossa, Roomassa, Milanossa, Firenzessä ja Madridissa ja verkossa sekoitettu kursseja.

ESE valmistuneet ovat maailman kilpailukykyisimpiä ammattilaisille markkinoilla, valmisteltu johtotehtävissä kansainvälisen markkinoinnin, rahoituksen, viestinnän ja hallinnan. Kun kyky yksilöllisesti räätälöidä heidän opintojaan, ESE opiskelijat: Tutkimus ulkomailla ESE puolilla maailmaa; erikoistuneet huippuluokan toimialat, kuten muoti, tapahtumat, musiikki, urheilu, taide, media ja henkilöresurssit mm; täydellinen harjoittelupaikkoja, valitsemalla yli 1500 johtavien organisaatioiden ympäri maailmaa.

Koulu ilman rajoja, European School of Economics on uusi käsite korkeakoulutuksessa. Yhdistämällä akateemista huippuosaamista, kansainvälisyys ja pragmatismin, ESE tutkinto ja todistus ohjelmien tarkoituksena on valmistella uuden sukupolven johtajia ja yrittäjiä. European School of Economics (ESE) on tunnustettu oppilaitos, akkreditoitu British Akkreditointi neuvoston (BAC).

Kasvatusfilosofian

European School of Economics on visioi syntymän uuden ihmiskunnan, luomiseen yksilöiden vailla ennakkoluuloja ja pelkoa, ja pystyy yhdenmukaistaa ilmeistä, ikiaikainen vihamielisyyttä talouden ja etiikka, toiminta ja mietiskely, ja taloudellinen valta ja rakkautta.

ESE alempi ja ylempi, MBA, ja todistus ohjelmia pyritään varautumaan kansainvälisiä yrittäjiä ja johtajien kanssa kulttuuritietoutta, kyvyt ja moraalisia ominaisuuksia eniten tarvitaan maailmassa nykyajan liiketoimintaa. Tämä saavutetaan ainutlaatuisella ESE kasvatusfilosofian:

"Dream on kaikkein todellinen asia siellä on" - Opiskelija kehittää ainutlaatuinen akateeminen ja ammatillinen koulutusjakson kautta valittu kurssi erikoistuminen, työharjoittelu sijoitus, ja lopullinen väitöskirja

pragmatismi - Käytännön kokemusta nykyajan liiketoiminnan käytäntöjä kokonaisvaltaista työharjoitteluohjelma

Kansainvälisyys - Oppilaskunnan peräisin yli 60 kansakuntien, ESE puolilla maailmaa, ja harjoittelupaikkoja globaalien organisaatioiden. European School of Economics on uusi käsite korkeakoulutuksessa. College kansainvälisen liiketoiminnan laajuus ESE koulutus ulottuu perusteellista valmistelua periaatteita talouden, johtamisen, markkinoinnin tai rahoituksen. Tavoitteena nykyajan korkeakoulujen ja yliopistojen pitäisi olla jokaisen yksilön kehitystä, järjestelmän avulla elintärkeä ideoita, valmistamiseksi uuden sukupolven visionääri johtajia.

ESE Arvot

Takana jokaisen ihmisen saavutus, on alkuperä jokaisen intuition, jokaisen tieteellisen tai sosiaalisen valloitus, takana maailman suurin taloudellinen ja yrityksille, ja kaikki, mitä kaunis, hyödyllinen, varakas, on poikkeuksetta yksi mies, yksilön ja hänen unelma.

Vain yksilöt voivat muuttaa yhteiskuntaa. Vain yksilöt voivat unelmoida. ESE: n tehtävänä on luoda uusi sukupolvi nuoria yrittäjiä ja yritysjohtajia, visionäärit, käytännöllinen haaveilijoita. Saavuttaakseen tämän tavoitteen, edellyttää enemmän kuin hyviä ohjelmia ja hyvät opettajat. ESE on järjestelmä elintärkeä ideoiden ja laatii opiskelijat uudeksi solujen parantunut ihmiskunnan vapaa ristiriitaisia ​​ajattelua, taikausko, ennakkoluulot ja vanhentuneita ajatuksia, viljelemällä itsessään lannistumaton intohimo suuruutta.

Elämän organisaation tulevaisuutta kansakuntana kokonaisen sivilisaation riippuu siitä, onko näiden miesten ja naisten. Päämiehet tulevien organisaatioiden tulee olemaan filosofit toiminnan. Nämä ihmiset ovat arvokkaampia kuin kultakaivoksia ja öljykentillä. Ne tuovat menestystä ja pitkäikäisyys yrityksille maailman.

Me omaksua ajatus, että väärentää niitä, akateemisen huippuosaamisen on pysyä kehittää yksittäisten ihmisten potentiaalia, ja että kehitetään henkinen kapasiteetti on mennä yhdessä luoda todellinen kansainvälisyyttä ja ääni operatiivinen taidot, sekä saadut puitteissa ja johtava yrityksiä maailmassa.

Onnistuminen miehen organisaation määräytyy niiden filosofiaa.

Siksi ESE on selvää, että todellinen koulutus ei ole pelkästään opetuksen käsitteet ja osaamisen kehittämistä, mutta ennen kaikkea siirto ainutlaatuista filosofian School, sen ideat ja perusperiaatteita. ESE tarjoaa lähestymistapa liiketoiminnan ja laaja visio elämän kautta prosessi henkisen, taiteellisen, poliittisia, eettisiä ja sosiokulttuurisia etsintä, keskittynyt itsetuntemuksen ja työtä itsensä joilla pyritään eheys.

Kumpikaan tietoa eikä koulutusta, runsaasti eikä sosiaalinen asema voi tasoittaa matkalla menestykseen vaan oman itsetuntemuksen ja eheys.

Kehitys jokainen yritys, mistä kulmakaupassaan jotta jättiläiset kansainvälisiä teollisuus ja rahoitus on niiden tietoinen muuttumista "School of Being". Niiden tarkoitus ja todellisia liiketoiminnan tavoitteet ovat evoluution kaikkien ihmisten suoraan osallistuvat, ja sidosryhmät. Yritykset ja organisaatiot tulevaisuudessa paikkoja toive ja jota kehittää missä työntekijät ja henkilökunta lähtee lopussa päivän enemmän tunnetta ymmärtämystä, onnea ja vastuuta ja jossa jopa pienintäkään solujen organisaation huolehditaan on, jotta voitaisiin kehittää ja nopeuttaa niiden etenemistä.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso MSc »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MSc

Master In Finance

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 12 - 15  Avoin ilmoittautuminen Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo Italia Rooma Milano Firenze Espanja Madrid + 6 lisää

Master in Finance valmistelee rahastonhoitajat ja ammatillisten investointien analyytikkojen vuoden sisäänmenon pankki- ja rahoitusalalta. Kurssilla tarkastellaan periaatteita rahoitus- ja investointipäätösten ja niiden vaikutuksia useilla eri nykyajan hallinta koskee. [+]

Rahoituksen-ohjelmat valmistelee rahastonhoitajat ja ammatillisten investointien analyytikkojen vuoden sisäänmenon pankki- ja rahoitusalalta. Kurssilla tarkastellaan periaatteita rahoitus- ja investointipäätösten ja niiden vaikutuksia useilla eri nykyajan hallinta koskee. Osana Finance erikoistuminen, maistereiden tutkia: • klassista että modernia yritysrahoituksen lähestymistapoja suhteen monikansallisten yritysten kehittyneillä että kehittyvillä markkinoilla • kannattavuuden ja tarkoituksenmukaisuus yritysten fuusiot tai yritysostot kautta arviointi ja analyysi • arvon arviointi ja yrityksen arvo • riskienhallinta ja erilaisia ​​teorioita ja lähestymistapoja monikansallisia • tarve uusia lähestymistapoja käsittelevät maantieteellisen hajallaan ryhmien ihmiset sekä muita resursseja kansainvälisen projektinhallinnan hankitut taidot • käsitteellinen ajattelu, kriittinen analyysi, ja strategisten toimien • kehittyneen viestinnän ja ihmissuhdetaidot • syvällistä kriittinen ymmärtäminen asiaan teorioita, käsitteitä ja malleja sekä integraation teorian ja käytännön eri yhteyksissä • kehittyneiden tiedustelu ja tutkimuksen taitoja, kokonaisvaltaista ajattelua, integraatio ja synteesi • tiimityön ja motivoiva taidot • sisempi vastuun sekä sisäistä tarkastusta taitoja tarvitaan tehokas johtaminen. kurssiohjelma Master-ohjelma on 12-15 kuukautta kestänyt. Kaikki ESE jatko ylempään korkeakoulututkintoon ohjelmia opetetaan Englanti ja on vakio 210 UK luotto rakenne (105 op). Päällikön ohjelman suorittaminen edellyttää: kokopäiväinen, pakollinen osallistuminen harjoittelupaikkoja väitöskirja Termi I 5 keskeisiä kursseja, yhteisiä kaikille maistereiden riippumatta erikoistumista. Termi II 6 erikoistuminen rahoituksen kursseja. Termi III Tässä kolmannessa vaiheessa ohjelman opiskelijat suorittavat kolme kuukauden harjoittelun alan merkitystä niiden valittu erikoistuminen ja kertomuksen, joka perustuu heidän kokemuksensa. Lukukaudelle Väitöskirja on huippukivi moduuli modulaarinen MSc. Kun opiskelijat ovat suorittaneet kolme vaihetta edellä luetellut ne keskittyvät väitöskirja. Apurahat Apuraha myönnetään, että ESE osittaisena vähennyksenä vuosittaisen lukukausimaksua. Jokainen opiskelija profiili on tarkasteltava erikseen. Tämä stipendi perustuu sekä akateemisen ansioita... [-]

Master In Management

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 12 - 15 kuukautta Avoin ilmoittautuminen Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo Italia Rooma Milano Firenze Espanja Madrid + 6 lisää

Master in Management tavoitteena on antaa opiskelijalle kattavan kuvan kansainvälisestä johtamisesta, tutkimalla kriittisiä tekijöitä ylikansallisen yrityksen menestyksen, globalisaation vaikutusta kansainvälisessä liiketoimintaympäristössä, kaupan teorioita, ja kansainvälistymisen strategiat. [+]

Master in Management tavoitteena on antaa opiskelijalle kattavan kuvan kansainvälisestä johtamisesta, tutkimalla kriittisiä tekijöitä ylikansallisen yrityksen menestyksen, globalisaation vaikutusta kansainvälisessä liiketoimintaympäristössä, kaupan teorioita, ja kansainvälistymisen strategiat. Osana Management erikoistuminen, maistereiden tutkia: • yrittäjyyteen ja sen tehtävä kasvun, Määriteltäessä markkinoita ja juuttuisi mahdollisuus sisällä globaalissa taloudessa • johtajuus ja kuinka tehokkaita toimintatapoja vaikutus työntekijöiden, asiakkaiden ja muiden sidosryhmien • rakenteiden tietojen jakamisen ja vaikutus tuotteiden, palvelujen, toiminnan, päätöksenteon päätöksenteossa, markkinoinnin ja jakelun • kansainvälinen projektinhallinnan uusia lähestymistapoja käsittelevät maantieteellisen hajallaan ryhmä henkilöitä ja resurssien • rajat ylittävän yritysmaailmassa, ja toiminnallisia, oikeudellisia ja logistisia ongelmia, joita esiintyy yleisesti • henkilöresurssit, sisäinen markkinointi ja dynamiikka tehokkaan johtamisen strategisena tekijänä saamaan kilpailuetua maailmanlaajuisilla markkinoilla • käytännön kokeet markkinoinnin strategiat kansainvälisten järjestöjen. hankitut taidot • käsitteellinen ajattelu, kriittinen analyysi, ja strategisten toimien • kehittyneen viestinnän ja ihmissuhdetaidot • syvällistä kriittinen ymmärtäminen asiaan teorioita, käsitteitä ja malleja sekä integraation teorian ja käytännön eri yhteyksissä • kehittyneiden tiedustelu ja tutkimuksen taitoja, kokonaisvaltaista ajattelua, integraatio ja synteesi • tiimityön ja motivoiva taidot • sisempi vastuun sekä sisäistä tarkastusta taitoja tarvitaan tehokas johtaminen kurssiohjelma Master-ohjelma on 12-15 kuukautta kestänyt. Kaikki ESE jatko ylempään korkeakoulututkintoon ohjelmia opetetaan Englanti ja on vakio 210 UK luotto rakenne (105 op). Loppuun maisteriohjelman edellyttää: • koko ajan, pakollinen läsnäolo • harjoittelupaikkoja • lopullinen väitöskirja Termi I 5 keskeisiä kursseja, yhteisiä kaikille maistereiden riippumatta erikoistumista. Termi II 6 erikoistuminen kursseja hallintaan. Termi III Tässä kolmannessa vaiheessa ohjelman opiskelijat suorittavat kolme kuukauden harjoittelun alan merkitystä niiden valittu erikoistuminen ja raportti perustuu heidän kokemuksensa Lukukaudelle Väitöskirja on... [-]

Master Markkinointi

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 12 - 15  Avoin ilmoittautuminen Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo Italia Rooma Milano Firenze Espanja Madrid + 6 lisää

Master in Marketing valmistelee ehdokkaita monenlaisia ​​uran markkinoinnin hallintaa, kuten brändin hallinta, tuotekehitys, vähittäiskaupan, palvelujen markkinointi, business to business markkinoinnin ja markkinoinnin ei-voittoa järjestöt. [+]

Master Markkinointi valmistelee ehdokkaita monenlaisia ​​uran markkinoinnin hallintaa, kuten brändin hallinta, tuotekehitys, vähittäiskaupan, palvelujen markkinointi, business to business markkinoinnin ja markkinoinnin ei-voittoa järjestöt. Osana Marketing erikoistuminen, maistereiden tutkia: • innovatiivisia käytäntöjä sekä valmistus ja palvelualoilla ja miten yritykset voivat saavuttaa kilpailuetua, markkinaosuus ja vähentää kustannuksia • sähköisen kaupankäynnin, sähköisen liiketoiminnan ja optimointi teknologian rakenteiden strategisen markkinoinnin työkalu • markkinoinnin strategiat kansainvälisten järjestöjen ja lähestymistapoja uuteen kansainväliseen markkinamahdollisuuksia • asiakaslähtöistä markkinoinnin strategioita kehittyvien talouksien • yhteydet muihin markkinointiviestinnän ja strategia, ja kriteerit eri myynninedistämistarkoituksessa tekniikoita ja mediaa integroitu markkinointikampanjoita • rajat ylittävän yritysmaailmassa, ja toiminnallisia, oikeudellisia ja logistisia ongelmia, joita esiintyy hankitut taidot • käsitteellinen ajattelu, kriittinen analyysi, ja strategisten toimien • kehittyneen viestinnän ja ihmissuhdetaidot • syvällistä kriittinen ymmärtäminen asiaan teorioita, käsitteitä ja malleja sekä integraation teorian ja käytännön eri yhteyksissä • kehittyneiden tiedustelu ja tutkimuksen taitoja, kokonaisvaltaista ajattelua, integraatio ja synteesi • tiimityön ja motivoiva taidot • sisempi vastuun sekä sisäistä tarkastusta taitoja tarvitaan tehokas johtaminen. kurssiohjelma Master of Science (MSc) ohjelma on 12-15 kuukautta kestänyt. Kaikki ESE jatko ylempään korkeakoulututkintoon ohjelmia opetetaan Englanti ja on vakio 210 UK luotto rakenne (105 op). Loppuun maisteriohjelman edellyttää: • koko ajan, pakollinen läsnäolo • harjoittelupaikkoja • lopullinen väitöskirja Termi I 5 keskeisiä kursseja, yhteisiä kaikille maistereiden riippumatta erikoistumista. Termi II 6 erikoistumisjakso markkinoinnissa. Termi III Tässä kolmannessa vaiheessa ohjelman opiskelijat suorittavat kolme kuukauden harjoittelun alan merkitystä niiden valittu erikoistuminen ja kertomuksen, joka perustuu heidän kokemuksensa. Lukukaudelle Väitöskirja on huippukivi moduuli modulaarinen MSc. Kun opiskelijat ovat suorittaneet kolme vaihetta edellä luetellut ne... [-]

Ota yhteyttä

European School of Economics

Osoite, 1. rivi ESE London 11-13 Mandeville Place
W1U 3AJ Lontoo, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta
Verkkosivu http://www.uniese.it/
Puhelin +39 055 217050