European School of Economics

Esittely

Lue virallinen kuvaus

European School of Economics (ESE) on yksityinen korkeakoulu, jolla ei ole rajoja, monikulttuurinen ja pragmaattinen, joka on täysin akkreditoitu Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja listattujen elinten järjestyksessä.
ESE tarjoaa kandidaatin tutkintoja, mestareita, MBA-ohjelmia ja lyhyitä ohjelmia Lontoossa, Roomassa, Milanossa, Firenzessä ja Madridissa.

ESE-tutkinnon suorittaneet ovat markkinoiden kilpailukykyisimpiä elinkeinonharjoittajia, jotka ovat valmiita johtamisrooleihin kansainvälisessä markkinoinnissa, rahoituksessa, viestinnässä ja johtamisessa. Kun kyky räätälöidä opintojaan erikseen, ESE-opiskelijat:

opiskella ulkomailla ESE-keskusten kanssa;

erikoistuneet huippuosaamiseen, kuten muotiin, tapahtumiin, musiikkiin, urheiluun, taiteeseen, mediaan ja henkilöresursseihin;

täydellinen harjoittelu, valitaan yli 1500 johtavalta organisaatiolta eri puolilta maailmaa.

Koulu ilman rajoja, European School of Economics on uusi käsite korkea-asteen koulutuksessa. Yhdistämällä akateeminen huippuosaaminen, kansainvälisyys ja pragmatismi ESE-tutkinto ja todistusohjelmat on suunniteltu valmistamaan uuden sukupolven johtajia ja yrittäjiä. European School of Economics (ESE) on tunnustettu oppilaitos, jonka on hyväksynyt British Accreditation Council (BAC).

Koulutusfilosofia

European School of Economics on kuvittanut uuden ihmiskunnan syntyä sellaisten yksilöiden luomiseksi, jotka ovat vapaita ennakkoluuloista ja pelosta, ja jotka pystyvät yhdenmukaistamaan ilmeisiä ikäihmisiä talouden ja etiikan, toiminnan ja mietiskelyn sekä taloudellisen voiman ja rakkauden välisiä erimielisyyksiä.

ESE-kandidaatin, päällikön, MBA: n ja sertifikaattiohjelmien tavoitteena on valmistaa kansainvälisiä yrittäjiä ja johtajia kulttuurialan tietoisuuteen, kykyihin ja moraalisiin ominaisuuksiin, joita tarvitaan nykyajan liike-elämässä. Tämä saavutetaan ainutlaatuisella ESE-koulutusfilosofilla:

"Dream on todellinen asia" - opiskelijat kehittävät ainutlaatuisen akateemisen ja ammatillisen Pathway valitseman kurssin erikoistumisen, harjoittelupaikan ja väitöskirjan kautta

Pragmatismi - käytännön kokemus nykyaikaisesta liiketoimintakäytännöstä kattavan harjoitteluohjelman kautta

Kansainvälisyys - yli 60 kansakuntaa edustava opiskelijaelin, ESE-keskukset ympäri maailman ja harjoittelu kansainvälisten järjestöjen kanssa.

European School of Economics on uusi käsite korkea-asteen koulutuksessa. Kansainvälisen liiketoiminnan korkeakoulu, ESE-koulutuksen laajuus ulottuu taloudellisen, taloushallinnon, markkinoinnin tai rahoituksen perusteelliseen valmisteluun. Nykypäivän korkeakoulujen ja korkeakoulujen tavoitteena tulisi olla jokaisen yksilön kehittyminen elintärkeiden ideoiden avulla uuden visionäärisen johtajan luomiseksi.

ESE-arvot

Jokaisen ihmisen saavutuksen, jokaisen intuition, jokaisen tieteellisen tai sosiaalisen valloituksen taustalla, maailman suurimpien taloudellisten ja teollisuusyritysten taustalla ja kaikella, mikä on kaunista, hyödyllistä ja varakasta, on aina yksi ihminen, yksilö ja hänen unelmansa.

Vain ihmiset voivat muuttaa yhteiskuntaa. Vain ihmiset voivat uneksia. ESEn tehtävänä on luoda uuden sukupolven nuorten yrittäjien ja yritysjohtajien, visionäärien, käytännön haaveilijoiden. Tämän tavoitteen saavuttamiseksi tarvitaan enemmän kuin hyviä ohjelmia ja hyviä opettajia. ESE on elintärkeiden ideoiden järjestelmä ja valmistaa oppilaitaan parantavan ihmiskunnan uusiin soluihin, jotka eivät ole ristiriitaisia ​​ajatteluja, taikauskoja, ennakkoluuloja ja vanhentuneita ideoita, viljelevät itseään häikäilemättömän suurenmoisen intoon.

Organisaation elämä, kansan tulevaisuus, koko sivilisaatio riippuu näiden miesten ja naisten olemassaolosta. Tulevien järjestöjen johtajat ovat toiminnan filosofeja. Nämä ihmiset ovat arvokkaampia kuin kultakaivokset ja öljykentät. Ne tuovat menestystä ja pitkäikäisyyttä maailman yrityksille.

Meidän on ajateltava, että akateemisen huippuosaamisen on pysyttävä kehittämässä yksilöllisen inhimillisen potentiaalinsa ja että älyllisten valmiuksien kehittämisen on mentävä sekä luomaan todellinen kansainvälisyys ja hyvät operatiiviset taidot, jotka saadaan sekä alalla että johtavissa yrityksissä maailmasta.

Menestys ihmisestä organisaatiosta riippuu heidän filosofiansa.

Siksi ESEssa on selvää, että todellinen koulutus ei ole pelkästään käsitteiden opetusta ja taitojen kehittämistä vaan ennen kaikkea koulun ainutlaatuisen filosofian, sen ideoiden ja perustavanlaatuisten periaatteiden siirtäminen. ESE tarjoaa lähestymistavan liike-elämään ja laaja-alaiseen elämänkuvaan henkisen, taiteellisen, poliittisen, eettisen ja sosiokulttuurisen etsinnän kautta, joka keskittyy itsensä löytämiseen ja itsenäiseen työhön.

Tietämys, koulutus, rikkaus tai sosiaalinen asema eivät voi edesauttaa menestystä vaan pikemminkin omaa itsetietoasi ja eheyttään.

Jokaisen liiketoiminnan kehittyminen, paikallisesta kulmakaupasta kansainvälisen teollisuuden ja rahoituksen jättiläisiin, on heidän tietoinen muutos "Being Schooliksi". Niiden tarkoitus ja todelliset liiketoimintatavoitteet ovat kaikkien suoraan osallistuvien ihmisten ja sidosryhmien kehittyminen. Tulevaisuuden yritykset ja organisaatiot ovat toiveita ja henkilökohtaisia ​​parannuksia, joissa työntekijät ja henkilökunta lähtevät päivän päätteeksi ymmärrystä, onnellisuutta ja vastuuta silmällä pitäen ja jossa myös organisaation äärimmäiset solut hoidetaan jotta niiden kehittyminen ja nopeuttaminen voidaan nopeuttaa.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso MSc-tutkinnot » Katso Certificates » Katso BSc-tutkinnot » Katso Yksivuotiset MBA:t » Katso Kurssit »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MSc

Master in Finance

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 12 - 15  Avoin ilmoittautuminen Yhdistynyt kuningaskunta London Italia Rome Milan Florence Espanja Madrid + 7 lisää

Master in Finance valmistelee rahastonhoitajat ja ammatillisten investointien analyytikkojen vuoden sisäänmenon pankki- ja rahoitusalalta. Kurssilla tarkastellaan periaatteita rahoitus- ja investointipäätösten ja niiden vaikutuksia useilla eri nykyajan hallinta koskee. [+]

Rahoituksen-ohjelmat valmistelee rahastonhoitajat ja ammatillisten investointien analyytikkojen vuoden sisäänmenon pankki- ja rahoitusalalta. Kurssilla tarkastellaan periaatteita rahoitus- ja investointipäätösten ja niiden vaikutuksia useilla eri nykyajan hallinta koskee.

Osana Finance erikoistuminen, maistereiden tutkia:

• klassista että modernia yritysrahoituksen lähestymistapoja suhteen monikansallisten yritysten kehittyneillä että kehittyvillä markkinoilla • kannattavuuden ja tarkoituksenmukaisuus yritysten fuusiot tai yritysostot kautta arviointi ja analyysi • arvon arviointi ja yrityksen arvo • riskienhallinta ja erilaisia ​​teorioita ja lähestymistapoja monikansallisia • tarve uusia lähestymistapoja käsittelevät maantieteellisen hajallaan ryhmien ihmiset sekä muita resursseja kansainvälisen projektinhallinnan... [-]


Master in Management

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 12 - 15 kuukautta Avoin ilmoittautuminen Yhdistynyt kuningaskunta London Italia Rome Milan Florence Espanja Madrid + 7 lisää

Master in Management tavoitteena on antaa opiskelijalle kattavan kuvan kansainvälisestä johtamisesta, tutkimalla kriittisiä tekijöitä ylikansallisen yrityksen menestyksen, globalisaation vaikutusta kansainvälisessä liiketoimintaympäristössä, kaupan teorioita, ja kansainvälistymisen strategiat. [+]

Master in Management tavoitteena on antaa opiskelijalle kattavan kuvan kansainvälisestä johtamisesta, tutkimalla kriittisiä tekijöitä ylikansallisen yrityksen menestyksen, globalisaation vaikutusta kansainvälisessä liiketoimintaympäristössä, kaupan teorioita, ja kansainvälistymisen strategiat.

Osana Management erikoistuminen, maistereiden tutkia:

• yrittäjyyteen ja sen tehtävä kasvun, Määriteltäessä markkinoita ja juuttuisi mahdollisuus sisällä globaalissa taloudessa • johtajuus ja kuinka tehokkaita toimintatapoja vaikutus työntekijöiden, asiakkaiden ja muiden sidosryhmien • rakenteiden tietojen jakamisen ja vaikutus tuotteiden, palvelujen, toiminnan, päätöksenteon päätöksenteossa, markkinoinnin ja jakelun • kansainvälinen projektinhallinnan uusia lähestymistapoja käsittelevät maantieteellisen hajallaan ryhmä henkilöitä ja resurssien • rajat ylittävän yritysmaailmassa, ja toiminnallisia, oikeudellisia ja logistisia ongelmia, joita esiintyy yleisesti • henkilöresurssit, sisäinen markkinointi ja dynamiikka tehokkaan johtamisen strategisena tekijänä saamaan kilpailuetua maailmanlaajuisilla markkinoilla • käytännön kokeet markkinoinnin strategiat kansainvälisten järjestöjen.... [-]


Master Markkinointi

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 12 - 15  Avoin ilmoittautuminen Yhdistynyt kuningaskunta London Italia Rome Milan Florence Espanja Madrid + 7 lisää

Master in Marketing valmistelee ehdokkaita monenlaisia ​​uran markkinoinnin hallintaa, kuten brändin hallinta, tuotekehitys, vähittäiskaupan, palvelujen markkinointi, business to business markkinoinnin ja markkinoinnin ei-voittoa järjestöt. [+]

Master Markkinointi valmistelee ehdokkaita monenlaisia ​​uran markkinoinnin hallintaa, kuten brändin hallinta, tuotekehitys, vähittäiskaupan, palvelujen markkinointi, business to business markkinoinnin ja markkinoinnin ei-voittoa järjestöt.

Osana Marketing erikoistuminen, maistereiden tutkia:

• innovatiivisia käytäntöjä sekä valmistus ja palvelualoilla ja miten yritykset voivat saavuttaa kilpailuetua, markkinaosuus ja vähentää kustannuksia • sähköisen kaupankäynnin, sähköisen liiketoiminnan ja optimointi teknologian rakenteiden strategisen markkinoinnin työkalu • markkinoinnin strategiat kansainvälisten järjestöjen ja lähestymistapoja uuteen kansainväliseen markkinamahdollisuuksia • asiakaslähtöistä markkinoinnin strategioita kehittyvien talouksien • yhteydet muihin markkinointiviestinnän ja strategia, ja kriteerit eri myynninedistämistarkoituksessa tekniikoita ja mediaa integroitu markkinointikampanjoita • rajat ylittävän yritysmaailmassa, ja toiminnallisia, oikeudellisia ja logistisia ongelmia, joita esiintyy... [-]


Ota yhteyttä

European School of Economics

Osoite, 1. rivi ESE London 4 Mandeville Place
W1U 3BG London, England, Yhdistynyt kuningaskunta
Verkkosivu http://www.uniese.it/
Puhelin +39 055 217050