Lue virallinen kuvaus

European School of Economics (ESE) on yksityinen korkeakoulu, jolla ei ole rajoja, monikulttuurinen ja pragmaattinen, joka on täysin akkreditoitu Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja listattujen elinten järjestyksessä.
ESE tarjoaa kandidaatin tutkintoja, mestareita, MBA-ohjelmia ja lyhyitä ohjelmia Lontoossa, Roomassa, Milanossa, Firenzessä ja Madridissa.

ESE-tutkinnon suorittaneet ovat markkinoiden kilpailukykyisimpiä elinkeinonharjoittajia, jotka ovat valmiita johtamisrooleihin kansainvälisessä markkinoinnissa, rahoituksessa, viestinnässä ja johtamisessa. Kun kyky räätälöidä opintojaan erikseen, ESE-opiskelijat:

opiskella ulkomailla ESE-keskusten kanssa;

erikoistuneet huippuosaamiseen, kuten muotiin, tapahtumiin, musiikkiin, urheiluun, taiteeseen, mediaan ja henkilöresursseihin;

täydellinen harjoittelu, valitaan yli 1500 johtavalta organisaatiolta eri puolilta maailmaa.

Koulu ilman rajoja, European School of Economics on uusi käsite korkea-asteen koulutuksessa. Yhdistämällä akateeminen huippuosaaminen, kansainvälisyys ja pragmatismi ESE-tutkinto ja todistusohjelmat on suunniteltu valmistamaan uuden sukupolven johtajia ja yrittäjiä. European School of Economics (ESE) on tunnustettu oppilaitos, jonka on hyväksynyt British Accreditation Council (BAC).

Mikä tekee ESE: stä loistavan paikan opiskelijoille?

Henkilökohtainen ja räätälöity oppimiskokemus - ESE: ssä saat yksilöllisen ja jännittävän kokemuksen pienen luokan koon ja erinomaisen opiskelija- / opettaja-suhteen ansiosta.

• ” Unelma on todellisinta asia ” - ESE-opiskelijat kehittävät ainutlaatuisen akateemisen ja ammatillisen Pathway valitsemallaan kurssin erikoistumisella ja harjoittelupaikoilla

Pragmatismi - käytännön kokemus nykyaikaisesta liiketoiminnasta kattavan harjoitteluohjelman kautta

Kansainvälisyys - yli 60 valtiosta peräisin oleva opiskelijakunta, joka opiskelee ulkomailla ESE-keskusten kanssa maailmanlaajuisesti

erikoistuminen huippuluokan liiketoiminta-alueisiin , mukaan lukien muoti, tapahtumat, musiikki, urheilu, taide, media ja henkilöstöresurssit

Suuret harjoittelut - ESE-opiskelijat voivat valita yli 1500 johtavasta organisaatiosta ympäri maailmaa

Koulutusfilosofia

European School of Economics on kuvittanut uuden ihmiskunnan syntyä sellaisten yksilöiden luomiseksi, jotka ovat vapaita ennakkoluuloista ja pelosta, ja jotka pystyvät yhdenmukaistamaan ilmeisiä ikäihmisiä talouden ja etiikan, toiminnan ja mietiskelyn sekä taloudellisen voiman ja rakkauden välisiä erimielisyyksiä.

ESE: n kandidaatti-, maisteri-, MBA- ja sertifiointiohjelmat pyrkivät valmistelemaan kansainvälisiä yrittäjiä ja johtajia kulttuurista tietoisuutta, kykyjä ja moraalisia ominaisuuksia, joita eniten tarvitaan nykyajan liiketoiminnan maailmassa.

ESE-arvot

Jokaisen ihmisen saavutuksen, jokaisen intuition, jokaisen tieteellisen tai sosiaalisen valloituksen taustalla, maailman suurimpien taloudellisten ja teollisuusyritysten taustalla ja kaikella, mikä on kaunista, hyödyllistä ja varakasta, on aina yksi ihminen, yksilö ja hänen unelmansa.

Vain ihmiset voivat muuttaa yhteiskuntaa. Vain ihmiset voivat uneksia. ESEn tehtävänä on luoda uuden sukupolven nuorten yrittäjien ja yritysjohtajien, visionäärien, käytännön haaveilijoiden. Tämän tavoitteen saavuttamiseksi tarvitaan enemmän kuin hyviä ohjelmia ja hyviä opettajia. ESE on elintärkeiden ideoiden järjestelmä ja valmistaa oppilaitaan parantavan ihmiskunnan uusiin soluihin, jotka eivät ole ristiriitaisia ​​ajatteluja, taikauskoja, ennakkoluuloja ja vanhentuneita ideoita, viljelevät itseään häikäilemättömän suurenmoisen intoon.

Organisaation elämä, kansan tulevaisuus, koko sivilisaatio riippuu näiden miesten ja naisten olemassaolosta. Tulevien järjestöjen johtajat ovat toiminnan filosofeja. Nämä ihmiset ovat arvokkaampia kuin kultakaivokset ja öljykentät. Ne tuovat menestystä ja pitkäikäisyyttä maailman yrityksille.

Meidän on ajateltava, että akateemisen huippuosaamisen on pysyttävä kehittämässä yksilöllisen inhimillisen potentiaalinsa ja että älyllisten valmiuksien kehittämisen on mentävä sekä luomaan todellinen kansainvälisyys ja hyvät operatiiviset taidot, jotka saadaan sekä alalla että johtavissa yrityksissä maailmasta.

Menestys ihmisestä organisaatiosta riippuu heidän filosofiansa.

Siksi ESEssa on selvää, että todellinen koulutus ei ole pelkästään käsitteiden opetusta ja taitojen kehittämistä vaan ennen kaikkea koulun ainutlaatuisen filosofian, sen ideoiden ja perustavanlaatuisten periaatteiden siirtäminen. ESE tarjoaa lähestymistavan liike-elämään ja laaja-alaiseen elämänkuvaan henkisen, taiteellisen, poliittisen, eettisen ja sosiokulttuurisen etsinnän kautta, joka keskittyy itsensä löytämiseen ja itsenäiseen työhön.

Tietämys, koulutus, rikkaus tai sosiaalinen asema eivät voi edesauttaa menestystä vaan pikemminkin omaa itsetietoasi ja eheyttään.

Jokaisen liiketoiminnan kehittyminen, paikallisesta kulmakaupasta kansainvälisen teollisuuden ja rahoituksen jättiläisiin, on heidän tietoinen muutos "Being Schooliksi". Niiden tarkoitus ja todelliset liiketoimintatavoitteet ovat kaikkien suoraan osallistuvien ihmisten ja sidosryhmien kehittyminen. Tulevaisuuden yritykset ja organisaatiot ovat toiveita ja henkilökohtaisia ​​parannuksia, joissa työntekijät ja henkilökunta lähtevät päivän päätteeksi ymmärrystä, onnellisuutta ja vastuuta silmällä pitäen ja jossa myös organisaation äärimmäiset solut hoidetaan jotta niiden kehittyminen ja nopeuttaminen voidaan nopeuttaa.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

MSc

European School of Economics

Master in Management pyrkii tarjoamaan opiskelijoille kattavan kuvan kansainvälisestä johtamisesta, tutkimaan kriittisiä tekijöitä valtioiden välisen menestyksen kannalta ... [+]

Master in Management pyrkii tarjoamaan opiskelijoille kattavan kuvan kansainvälisestä johtamisesta, tutkimaan kriittisiä tekijöitä valtioiden välisen menestyksen kannalta, globalisaation vaikutusta kansainväliseen liiketoimintaympäristöön, kaupan teorioita ja kansainvälistymisstrategioita.

Osana Management-erikoistumista Master-opiskelijat tutkivat:

Yrittäjyys ja sen rooli kasvun ylläpitämisessä, markkinoiden tunnistamisessa ja tilaisuuden tarttumisessa maailmantaloudessaJohtajuus ja miten tehokkaat käytännöt vaikuttavat työntekijöihin, asiakkaisiin ja muihin sidosryhmiinTietojen toimittamisen rakenteet ja vaikutus tuotteisiin, palveluihin, toimintaan, päätöksentekoon, markkinointiin ja jakeluunKansainvälinen projektinhallinta uudet lähestymistavat käsitellä maantieteellisesti hajallaan olevia yksilöryhmiä ja resurssejaKansallisten rajojen ylittäminen elinkeinoelämässä sekä yleisesti esiintyvät toiminnalliset, oikeudelliset ja logistiset ongelmatHenkilöresurssit, sisäinen markkinointi ja tehokkaan johtamisen dynamiikka strategisena tekijänä kilpailuedun saavuttamisessa globaaleilla markkinoillaKansainvälisten organisaatioiden markkinointistrategioiden käytännön tutkimukset.Master-ohjelman keskeiset osatValikoima kolmesta erikoisalasta: markkinointi, johto tai rahoitusKokopäiväinen, pakollinen osallistuminenMahdollisuus siirtää kampusten välillä Lontoossa, Milanossa, Firenzessä ja Roomassa aikavälilläKolme saantia tammikuussa, huhtikuussa ja syyskuussaESEn kilpailuohjelma tarjoaa kansainvälistä työkokemusta erikoistumisalaltaKompaktit luokkakoot, jotka auttavat tiedekuntaa houkuttelemaan mentorisuhteita opiskelijoiden kanssa ja tarjoamaan yksilöllisen huomion heidän erityisosaamistaan ja menestymään valitsemallaan PathwayMikä tekee ESE: stä loistavan paikan opiskelijoille?Henkilökohtainen ja räätälöity oppimiskokemus - ESE: ssä saat yksilöllisen ja jännittävän kokemuksen pienen luokan koon ja erinomaisen opiskelija / opettaja-suhteen ansiosta”Unelma on todellisinta asia” - ESE-opiskelijat kehittävät ainutlaatuisen akateemisen ja ammatillisen Pathway valitsemallaan kurssin erikoistumisella ja harjoittelupaikoillaPragmatismi - käytännön kokemus nykyaikaisesta liiketoiminnasta kattavan harjoitteluohjelman kauttaKansainvälisyys - yli 60 valtiosta peräisin oleva opiskelijakunta, joka opiskelee ulkomailla ESE-keskusten kanssa maailmanlaajuisestiErikoistuminen uusimpiin liiketoiminta-alueisiin, mukaan lukien muoti, tapahtumat, musiikki, urheilu, taide, media ja henkilöstöresurssitSuuri harjoittelupaikka - ESE-opiskelijat voivat valita yli 1500 johtavasta organisaatiosta ympäri maailmaaValmistuneet MSc: stäVankka ymmärrys globaalista liiketoimintaympäristöstä, kaupankäyntijärjestelmistä ja geo- ja sosiopolitiikasta investointeihin, kauppaan ja talouteenVahvat analyyttiset taidot ja kyky tunnistaa ja... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo Italia Rooma Milano Firenze Espanja Madrid  + 4 More
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
European School of Economics

Master in Marketing valmistelee ehdokkaita monenlaisia uran markkinoinnin hallintaan, kuten tuotemerkin hallintaan, tuotekehitykseen, vähittäiskauppaan, palveluiden markk ... [+]

Master in Marketing valmistelee ehdokkaita monenlaisia uran markkinoinnin hallintaan, kuten tuotemerkin hallintaan, tuotekehitykseen, vähittäiskauppaan, palveluiden markkinointiin, yritysten markkinointiin ja voittoa tavoittelemattomien järjestöjen markkinointiin.

Markkinointi-erikoistumisen osana Master-opiskelijat tutkivat:

Innovatiiviset käytännöt sekä teollisuudessa että palvelualoilla ja miten yritykset voivat saada kilpailuetua, markkinaosuutta ja vähentää kustannuksiaSähköinen kaupankäynti, sähköinen liiketoiminta ja teknologisten rakenteiden optimointi strategisena markkinointivälineenäKansainvälisten organisaatioiden markkinointistrategiat ja lähestymistavat uusiin kansainvälisiin markkinamahdollisuuksiinAsiakaslähtöiset markkinointistrategiat kehittyvissä talouksissaMarkkinointiviestinnän ja strategian välinen yhteys sekä kriteerit eri mainostekniikoiden ja median käyttämiseksi integroiduissa markkinointikampanjoissaKansallisten rajojen ylittäminen elinkeinoelämässä sekä yleisesti esiintyvät toiminnalliset, oikeudelliset ja logistiset ongelmatMaster-ohjelman keskeiset osatValikoima kolmesta erikoisalasta: markkinointi, johto tai rahoitusKokopäiväinen, pakollinen osallistuminenMahdollisuus siirtää kampusten välillä Lontoossa, Milanossa, Firenzessä ja Roomassa aikavälilläKolme saantia tammikuussa, huhtikuussa ja syyskuussaESEn kilpailuohjelma tarjoaa kansainvälistä työkokemusta erikoistumisalaltaKompaktit luokkakoot, jotka auttavat tiedekuntaa houkuttelemaan mentorisuhteita opiskelijoiden kanssa ja tarjoamaan yksilöllisen huomion heidän erityisosaamistaan ja menestymään valitsemallaan PathwayMikä tekee ESE: stä loistavan paikan opiskelijoille?Henkilökohtainen ja räätälöity oppimiskokemus - ESE: ssä saat yksilöllisen ja jännittävän kokemuksen pienen luokan koon ja erinomaisen opiskelija / opettaja-suhteen ansiosta”Unelma on todellisinta asia” - ESE-opiskelijat kehittävät ainutlaatuisen akateemisen ja ammatillisen Pathway valitsemallaan kurssin erikoistumisella ja harjoittelupaikoillaPragmatismi - käytännön kokemus nykyaikaisesta liiketoiminnasta kattavan harjoitteluohjelman kauttaKansainvälisyys - yli 60 valtiosta peräisin oleva opiskelijakunta, joka opiskelee ulkomailla ESE-keskusten kanssa maailmanlaajuisestiErikoistuminen uusimpiin liiketoiminta-alueisiin, mukaan lukien muoti, tapahtumat, musiikki, urheilu, taide, media ja henkilöstöresurssitSuuri harjoittelupaikka - ESE-opiskelijat voivat valita yli 1500 johtavasta organisaatiosta ympäri maailmaaValmistuneet MSc: stäVankka ymmärrys globaalista liiketoimintaympäristöstä, kaupankäyntijärjestelmistä ja geo- ja sosiopolitiikasta investointeihin, kauppaan ja talouteenVahvat analyyttiset taidot ja kyky tunnistaa ja arvioida strategisia mahdollisuuksia, jotka voivat hyödyttää organisaatiota sekä kotimaisilla että kansainvälisillä markkinoillaNopeasti muuttuvan... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo Italia Rooma Milano Firenze Espanja Madrid  + 4 More
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
European School of Economics

Master in Finance valmistelee rahastonhoitajia ja ammatillisia sijoitusanalyytikkoja pankki- ja rahoitusalalle. Kurssilla tarkastellaan rahoitus- ja investointipäätösten ... [+]

Rahoitustieteen maisteri valmistelee rahastonhoitajia ja ammattimaisia sijoitusanalyytikkoja pankki- ja rahoitusalalle. Kurssilla tarkastellaan rahoitus- ja investointipäätösten periaatteita ja niiden vaikutusta moniin nykyaikaisiin johdon huolenaiheisiin.

Osana rahoituksen erikoistumista master-opiskelijat tutkivat:

Klassiset ja nykyaikaiset yritysrahoituksen lähestymistavat monikansallisiin yrityksiin kehittyneillä ja kehittyvillä markkinoillaYritysten fuusioiden tai yritysostojen elinkelpoisuus ja asianmukaisuus arvioinnin ja analyysin avullaArvon arviointi ja yrityksen arvoRiskienhallinta ja erilaiset teoriat ja lähestymistavat monikansalliselle yritykselleUusien lähestymistapojen tarve käsitellä maantieteellisesti hajallaan olevia henkilöryhmiä sekä muita kansainvälisen projektinhallinnan resurssejaMaster-ohjelman keskeiset osatValikoima kolmesta erikoisalasta: markkinointi, johto tai rahoitusKokopäiväinen, pakollinen osallistuminenMahdollisuus siirtää kampusten välillä Lontoossa, Milanossa, Firenzessä ja Roomassa aikavälilläKolme saantia tammikuussa, huhtikuussa ja syyskuussaESEn kilpailuohjelma tarjoaa kansainvälistä työkokemusta erikoistumisalaltaKompaktit luokkakoot, jotka auttavat tiedekuntaa houkuttelemaan mentorisuhteita opiskelijoiden kanssa ja tarjoamaan yksilöllisen huomion heidän erityisosaamistaan ja menestymään valitsemallaan PathwayMikä tekee ESE: stä loistavan paikan opiskelijoille?Henkilökohtainen ja räätälöity oppimiskokemus - ESE: ssä saat yksilöllisen ja jännittävän kokemuksen pienen luokan koon ja erinomaisen opiskelija / opettaja-suhteen ansiosta”Unelma on todellisinta asia” - ESE-opiskelijat kehittävät ainutlaatuisen akateemisen ja ammatillisen Pathway valitsemallaan kurssin erikoistumisella ja harjoittelupaikoillaPragmatismi - käytännön kokemus nykyaikaisesta liiketoiminnasta kattavan harjoitteluohjelman kauttaKansainvälisyys - yli 60 valtiosta peräisin oleva opiskelijakunta, joka opiskelee ulkomailla ESE-keskusten kanssa maailmanlaajuisestiErikoistuminen uusimpiin liiketoiminta-alueisiin, mukaan lukien muoti, tapahtumat, musiikki, urheilu, taide, media ja henkilöstöresurssitSuuri harjoittelupaikka - ESE-opiskelijat voivat valita yli 1500 johtavasta organisaatiosta ympäri maailmaaKurssiohjelma... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo Italia Rooma Milano Firenze Espanja Madrid  + 4 More
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi