University of Kent, School of Economics

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Economics yliopistossa Kent

Economics at Kent on erittäin sijoittunut Britanniassa opiskelijoiden tyytyväisyyttä ja opetuksen laatua. Intohimomme kohteena ja tutkimukseen johti lähestymistapa opetukseen auttaa antaa opiskelijalle ensiluokkainen akateemista kokemusta, sekä rakentamalla henkilökohtaisia ​​taitoja ja parantaa uramahdollisuuksia. Meidän kosmopoliittinen akateemisen ja opiskelijan yhteisö, yhdistettynä kukoistava tutkimus kulttuurin, luo innostava ja haastava ympäristö opiskelemaan taloutta.

Opiskelijoiden tyytyväisyyttä

Koulu saa jatkuvasti korkeita arvosanoja kansallisissa opiskelijoiden tyytyväisyyttä tutkimuksiin. Vuonna jatko Opetetaan Experience Survey (PTE) vuonna 2016, meidän suorituskyky saattaneet meidät alkuun neljänneksellä kaikissa seitsemässä teema-alueet, ja kaiken kaikkiaan saavutimme 89% opiskelijoiden tyytyväisyyttä korko.

Vuonna jatko Research Experience Survey (PRES) 2016 School myös saivat erittäin kanssa 89% vastaajista tyytyväisyydellä laatuun meidän valvonta, ja 89% tyytyväisiä tutkimuksen taitoja he ovat kehittäneet. Kaiken School saavutti 86% tyytyväisyys, taas asettaa meidät alkuun neljänneksellä.

Koulu on sijoittunut 17. Isossa-Britanniassa Economics 2016 National Student Survey, jossa on 92% tyytyväisyyttä korko.

laadukkaan opetuksen

School of Economics sinulle opettanut henkilöstö joiden tutkimus on saanut kansallista ja kansainvälistä tunnustusta, ja jotka hyödyntävät nykyinen tutkimus opetuksessa meidän ohjelmia.

Monet akateemisen henkilökunnan jäsenet toimivat akateemisten neuvonantajien ja asiantuntijoiden UK ja kansainvälisten tahojen, kuten Maailmanpankin, Euroopan komission, OECD (OECD), Department for Environment, Food and Rural Affairs ( DEFRA), Yhdistyneen kuningaskunnan valtiovarainministeriön ja monet muut organisaatiot.

Laaja valikoima ohjelmia

Koulu tarjoaa 17 yhden ja yhteisiä kunnianosoituksia ylempää astetta, ja kahdeksan maistereita, jotka tarjoavat opiskelijoille mahdollisuuden erikoistua eri alueilla Economics (kuten Finance, ekonometria ja talouskehitys), ulkomailla opiskelu tai yhdistää taloustieteen muita aiheita kuten Accounting laki tai Management.

Meidän Masters (FM) astetta tarjoavat stimuloiva koulutus talousteorian ja kehittää kykyä soveltaa taloudellista tietoa, analyyttisiä välineitä ja taitoja erilaisia ​​kansallisia ja kansainvälisiä ongelmia. Ne tarjoavat sinulle tarvittavat taidot uran ammatillinen taloustieteilijä sekä julkisella että yksityisellä sektorilla Britanniassa ja ulkomailla, ja tarjoavat erinomaista koulutusta pitäisi haluat jatkaa akateemista tutkimusta.

Tutustu valikoimaamme ohjelmia täällä.

Työllistettävyys

Ekonomistit ovat suuri kysyntä liike, pankki-, rahoitus- ja julkisen sektorin sekä kansallisten hallitusten ja kansainvälisten laitosten. Kauppakorkeakoulu on erinomainen ennätys työllistämistä; Meidän astetta hyvin mitoitettu työnantajien ja valmistuneista mennä saada hyviä työpaikkoja yksityisellä ja julkisella sektorilla, tai lisätutkimuksia.

Superb opiskelija kokemus

Kent on suuri suosikki UK ja kansainvälisten opiskelijoiden keskuudessa, ja se ei ole ihme, sillä yliopistossa on sijoittunut Britannian Top 20 opiskelijan kokemus, oli ehdolla THE University of the Year Award ja sai neljänneksi korkeimman pistemäärän yleistä opiskelijoiden tyytyväisyyttä National Student Survey 2016.

Ei vain sinulla on mahdollisuus opiskella kanssa arvostettu ekonomistien peräisin jokaisella mantereella, mutta noin 15% of Economics opiskelijaa ja yli 50% jatko-opiskelijat ovat ulkomailta. Joten opiskelet monikulttuurisessa ympäristössä, jossa opiskelijat voivat tuoda henkilökohtaisia ​​kokemuksia hyödyksi kaikille.

Kentin state-of-the-art kampuksella Canterbury

Economics opiskelijat Kent hyötyä runsaasti tiloista Kentin Canterbury kampuksella. Kampuksella on rakennettu 300 hehtaarin puisto maa, puoli-an tunnin kävelymatkan päässä Canterbury kaupungin keskustasta. Asuin-, opetus- ja hallintorakennukset ympäröi vihreät avoimia tiloja, pellot ja metsät. Se on vilkas, ystävällinen ja kosmopoliittinen kampus, erinomainen tutkimus, urheilu- ja sosiaaliset palvelut, kuten teatteri, elokuva ja yökerho. The Canterbury Campus talot yli 4300 opiskelijaa huonetta, asuntoja ja taloja ja on erinomaiset liikenneyhteydet Lontoon ja Manner-Euroopassa.

Lisätietoja Kauppakorkeakoulusta, katso verkkosivusto.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso MSc » Katso maisteriohjelmia »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MSc

Msc Kansainvälisen Liiketoiminnan Ja Taloudellisen Kehityksen

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta September 2017 Yhdistynyt kuningaskunta Canterbury + 1 lisää

Ohjelma soveltuu erityisesti liiketoiminnan opiskelijoille, jotka haluavat hankkia taloustieteen ymmärrystä ja osaamista voidakseen jatkaa uraansa monikansallisissa yrityksissä, kansainvälisiä järjestöjä ja konsulttiyritykset. [+]

Tämä on monitieteinen MSc ohjelma, joka kokoaa yhteen aloilla kansainvälisen liiketoiminnan ja taloudellisen kehityksen. Opettanut yhdessä kauppakorkeakoulun ja Kent Business School, ohjelma hyötyy asiantuntemusta ja vahvan tutkimuksen molemmissa kouluissa. Ohjelma tarjoaa erinomaisen jatkokoulutukseen keskeisiä periaatteita kansainvälisen liiketoiminnan ja taloudellisen kehityksen sekä auttaa kehittämään laaja joukko taitoja, jotka ovat erittäin kysyttyjä maailmanlaajuisen työnantajia. Se tarjoaa rakenteellisen lähestymistavan kehittämiseen tietoja ja taitoja tarvitaan uran kansainvälisen liiketoiminnan ja / tai taloudellista kehitystä. Sinulla on mahdollisuus kehittää kansainvälisen näkökulman liiketoiminnan ja taloudellisen kehityksen kysymyksiä kanssa kansainvälisen ryhmän opiskelijoita, ja rakentaa oman kansainvälisen verkoston kanssa. MSc soveltuu erityisesti Business opiskelijoille, jotka haluavat hankkia talouteen ymmärrystä ja taitoja, jotta uran monikansallisten yritysten, kansainvälisten järjestöjen ja konsulttiyritykset. Se tarjoaa myös mahdollisuuksia kehittää johtajat, jotka haluavat syventää ymmärrystä kansainvälisen taloudellisen ympäristön, ja niille, jotka haluavat jatkaa edelleen akateemisen tutkimuksen tohtorintutkintotason. Noin School of Economics Kauppakorkeakoulu on omistettu huippuosaamista sekä opetuksen että tutkimuksen, osoittavat tulokset REF 2014 ja viime opiskelija tutkimukset. Kaikki akateemisen henkilöstön ovat tutkimuksen aktiivisia, ja opetuksen ja oppimisen tiedotetaan School vilkkaalla tutkimus kulttuurin ja vahvaa kosmopoliittinen tiedeyhteisössä. Meidän opetti ohjelmat tarjoavat yhdistelmän koulutuksen keskeisiä taloustieteen mahdollisuuden erikoistua aloilla kuten talous, ekonometrian, kehitys, maatalouteen tai ympäristöön. Tietoja Kent Business School Kent Business School on yli 25 vuoden kokemus tuottaa yrittäjäkoulutuksen. Tuotevalikoimamme Jatko-ohjelmien osoittaa leveys ja syvyys osaamistamme. Akateemisen tutkimuksen ja yhteyksiä globaalin liiketoiminnan tiedottaa opetuksen, varmistaen opetussuunnitelma, joka on merkityksellistä ja nykyinen. Olemme rankattu top 30 UK Business School standardin meidän opetuksen ja opiskelijoiden tyytyväisyyttä. Olemme myös pitää useita akkreditointeihin ammatillisten järjestöjen. Independent rankingissa Kauppakorkeakoulu Vuonna Research... [-]

Maisteri

MSC Applied Economics Ja Kansainvälisen Kehityksen

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta September 2017 Yhdistynyt kuningaskunta Canterbury + 1 lisää

Tämä tutkinto tarjoaa koulutusta soveltamisessa taloudellisten periaatteiden ongelmiin kansainvälisen kehityksen. [+]

MSc in Applied Economics and International Development tarjoaa koulutusta soveltamisessa taloudelliset periaatteet ongelmiin kansainvälistä kehitystä. Ohjelma on tarkoitettu opiskelijoille, joilla on hyvä ensimmäinen tutkinto tieteiden tai yhteiskuntatieteiden aihe, joka haluaisi jatkaa uraansa talouden ja kansainvälisen kehityksen. Sinulla on myös oltava jonkin verran edellisestä määrällinen tausta, kuten hyvä merkki matematiikan ennalta yliopiston kurssia. Ohjelma tarjoaa suurta joustavuutta ja leveys valinnan moduulin vaihtoehtoja aloilla kansainvälisen rahoituksen, kaupan ja kehityksen, ympäristön ja maaseudun taloutta. Independent rankingissa Vuonna Research Excellence Framework (REF) 2014 tutkimusta Kauppakorkeakoulu sijoittui 21. Yhdistyneessä kuningaskunnassa tutkimusintensiteettiään ja 84% tutkimuksemme katsottiin kansainvälisen laadun. Koulutuskeskuksen ympäristö katsottiin olevan omiaan tukemalla tutkimuksen kansainvälisen huippuosaamisen. Palkkiot 2017/18 lukukausimaksut tämän ohjelman: Täysaikainen: £ 6500 UK / EU; £ 14670 Overseas Osa-aika: £ 3250 UK / EU; £ 7340 Overseas poikkeuksia voi olla. avaintietoja Koulut: Kauppakorkeakoulu Aihe alueet: Economics Award: MSc Paikkakunta: Canterbury Suoritustapa: Kokoaikainen tai osa-aikainen Kesto: 1 vuosi koko ajan, 2 vuotta osa-aikaisesti Start: 18 syyskuu 2017 Akkreditoitu: University of Kent Yhteensä Kent Laajuus: 180 Yhteensä op: 90 [-]

MSC Muuttamisohjelmasta Taloustiede

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2017 Yhdistynyt kuningaskunta Canterbury

Jos sinulla ei ole suorittaville tutkinto Economics, muuntaminen ohjelma tarjoaa kaksivuotisen reitin meidän maisteriohjelmiin. Ensimmäisen vuoden aikana otat tutkinto Economic Analysis (DEA). Tämä tuo [+]

Jos sinulla suorittaville tutkinto aihe muu kuin Economics, muuttamisohjelmaan tarjoaa kaksivuotisen reitti meidän Economics MSc ohjelmia. Ensimmäisen vuoden aikana, otat tutkinto Economic Analysis (DEA). Tämä tuo sinulle jopa vaatimukset jatkaa MSc tutkimus. Opiskelijat, jotka kulkevat DEA 60% ja yli siirry yksi MSc ohjelmia. Opiskelijat, jotka kulkevat mutta eivät saavuta 60% jaetaan DEA. Kaikki MSc astetta antavat sinulle erilaisia ​​määrällisiä ja analyyttisiä taitoja, sekä kyky kommunikoida monimutkaisia ​​taloudellisia käsitteitä selkeästi ja tiiviisti tyyli. Ohjelmamme ei ainoastaan ​​tarjota stimuloiva koulutus talousteorian, mutta myös kehittää kykyä soveltaa taloudellista tietoa, analyyttisiä välineitä ja taitoja erilaisia ​​kansallisia ja kansainvälisiä ongelmia rahoituksen osa-alueilla, kehityksen, maatalouden ja ympäristön. Noin School of Economics Kauppakorkeakoulu on omistettu huippuosaamista sekä opetuksen että tutkimuksen, osoittavat tulokset REF 2014 ja viime opiskelija tutkimukset. Kaikki akateemisen henkilöstön ovat tutkimuksen aktiivisia, ja opetuksen ja oppimisen tiedotetaan School vilkkaalla tutkimus kulttuurin ja vahvaa kosmopoliittinen tiedeyhteisössä. Meidän opetti ohjelmat tarjoavat yhdistelmän koulutuksen keskeisiä taloustieteen mahdollisuuden erikoistua aloilla kuten talous, ekonometrian, kehitys, maatalouteen tai ympäristöön. Independent rankingissa Vuonna Research Excellence Framework (REF) 2014 tutkimusta Kauppakorkeakoulu sijoittui 21. Yhdistyneessä kuningaskunnassa tutkimusintensiteettiään ja 84% tutkimuksemme katsottiin kansainvälisen laadun. Koulutuskeskuksen ympäristö katsottiin olevan omiaan tukemalla tutkimuksen kansainvälisen huippuosaamisen. Palkkiot 2017/18 lukukausimaksut tämän ohjelman: Täysaikainen: £ 6500 UK / EU; £ 14670 Overseas poikkeuksia voi olla. avaintietoja Koulut: Kauppakorkeakoulu Aihe alueet: Economics Award: MSc, PDIP Paikkakunta: Canterbury Suoritustapa: Full-time Kesto: 2 vuotta kokopäiväistä Start: 18 syyskuu 2017 Akkreditoitu: University of Kent Yhteensä Kent ov: PDIP 120; MSc 180 Yhteensä op: PDIP 60; MSc 90 [-]

Msc Talous Ja Rahoitus

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta September 2017 Yhdistynyt kuningaskunta Canterbury + 1 lisää

Tämä ohjelma on suunniteltu tarjoamaan koulutusta kehittyneen talouden ja rahoituksen teoriaa ja kvantitatiivisia menetelmiä. [+]

Economics and Finance MSc ohjelma on suunniteltu tarjoamaan koulutusta kehittyneen talouden ja rahoituksen teoria ja määrällisiä menetelmiä, samalla voit erikoistua tai ottaa vaihtoehtoja eri aiheista heijastaa School pääalueeseen tutkimuksen asiantuntemusta rahoituksen. Se kasvattaa työn ammatillinen taloustieteilijä rahoitus- ja pankkialan, julkisen sektorin ja kansainvälisten järjestöjen. Kaikki MSc astetta antavat sinulle erilaisia ​​määrällisiä ja analyyttisiä taitoja, sekä kyky kommunikoida monimutkaisia ​​taloudellisia käsitteitä selkeästi ja tiiviisti tyyli. Ohjelmamme ei ainoastaan ​​tarjota stimuloiva koulutus talousteorian mutta myös kehittää kykyä soveltaa taloudellista tietoa, analyyttisiä välineitä ja taitoja erilaisia ​​kansallisia ja kansainvälisiä ongelmia rahoituksen osa-alueilla, kehityksen, maatalouden ja ympäristön. Noin School of Economics Kauppakorkeakoulu on omistettu huippuosaamista sekä opetuksen että tutkimuksen, osoittavat tulokset REF 2014 ja viime opiskelija tutkimukset. Kaikki akateemisen henkilöstön ovat tutkimuksen aktiivisia, ja opetuksen ja oppimisen tiedotetaan School vilkkaalla tutkimus kulttuurin ja vahvaa kosmopoliittinen tiedeyhteisössä. Meidän opetti ohjelmat tarjoavat yhdistelmän koulutuksen keskeisiä taloustieteen mahdollisuuden erikoistua aloilla kuten talous, ekonometrian, kehitys, maatalouteen tai ympäristöön. Independent rankingissa Vuonna Research Excellence Framework (REF) 2014 tutkimusta Kauppakorkeakoulu sijoittui 21. Yhdistyneessä kuningaskunnassa tutkimusintensiteettiään ja 84% tutkimuksemme katsottiin kansainvälisen laadun. Koulutuskeskuksen ympäristö katsottiin olevan omiaan tukemalla tutkimuksen kansainvälisen huippuosaamisen. Palkkiot 2017/18 lukukausimaksut tämän ohjelman: Täysaikainen: £ 6500 UK / EU; £ 14670 Overseas Osa-aika: £ 3250 UK / EU; £ 7340 Overseas poikkeuksia voi olla. avaintietoja Koulut: Kauppakorkeakoulu Aihe alueet: Economics Award: MSc Paikkakunta: Canterbury Suoritustapa: Kokoaikainen tai osa-aikainen Kesto: 1 vuosi koko ajan, 2 vuotta osa-aikaisesti Start: 18 syyskuu 2017 Akkreditoitu: University of Kent Yhteensä Kent Laajuus: 180 Yhteensä op: 90 [-]

Msc Taloustiede

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta September 2017 Yhdistynyt kuningaskunta Canterbury + 1 lisää

Tämä tutkinto antaa jatkokoulutusta talousteoriat ja ekonometrisiä menetelmiä. [+]

Economics MSc on suunniteltu tarjoamaan koulutusta kehittynyt talousteoriat ja määrällisiä menetelmiä samalla antaa opiskelijoille mahdollisuuden erikoistua tai ottaa vaihtoehtoja eri aiheista, jotka heijastavat School: n tärkeimmät alueet tutkimusosaamista. Kaikki MSc astetta antavat sinulle erilaisia ​​määrällisiä ja analyyttisiä taitoja ja kykyä välittää monimutkaisia ​​taloudellisia käsitteitä selkeästi ja tiiviisti tyyli. Ohjelmamme ei ainoastaan ​​tarjota stimuloiva koulutus talousteorian, mutta myös kehittää kykyä soveltaa taloudellista tietoa, analyyttisiä välineitä ja taitoja erilaisia ​​kansallisia ja kansainvälisiä ongelmia rahoituksen osa-alueilla, kehityksen, maatalouden ja ympäristön. Noin School of Economics Kauppakorkeakoulu on omistettu huippuosaamista sekä opetuksen että tutkimuksen, osoittavat tulokset Research Excellence Framework (REF) 2014 ja viime opiskelijoiden tutkimuksia. Kaikki akateemisen henkilöstön ovat tutkimuksen aktiivisia, ja opetuksen ja oppimisen tiedotetaan School vilkkaalla tutkimus kulttuurin ja vahvaa kosmopoliittinen tiedeyhteisössä. Meidän opetti ohjelmat tarjoavat yhdistelmän koulutuksen keskeisiä taloustieteen mahdollisuuden erikoistua aloilla kuten talous, ekonometrian, kehitys, maatalouteen tai ympäristöön. Independent rankingissa Vuonna Research Excellence Framework (REF) 2014 tutkimusta Kauppakorkeakoulu sijoittui 21. Yhdistyneessä kuningaskunnassa tutkimusintensiteettiään ja 84% tutkimuksemme katsottiin kansainvälisen laadun. Koulutuskeskuksen ympäristö katsottiin olevan omiaan tukemalla tutkimuksen kansainvälisen huippuosaamisen. Palkkiot 2017/18 lukukausimaksut tämän ohjelman: Täysaikainen: £ 6500 UK / EU; £ 14670 Overseas Osa-aika: £ 3250 UK / EU; £ 7340 Overseas poikkeuksia voi olla. avaintietoja Koulut: Kauppakorkeakoulu Aihe alueet: Economics Award: MSc Paikkakunta: Canterbury Suoritustapa: Kokoaikainen tai osa-aikainen Kesto: 1 vuosi koko ajan, 2 vuotta osa-aikaisesti Start: 18 syyskuu 2017 Akkreditoitu: University of Kent Yhteensä Kent Laajuus: 180 Yhteensä op: 90 [-]

Ota yhteyttä

Keynes College

Osoite, 1. rivi School of Economics, Keynes College, University of Kent, Canterbury
CT2 7NP Canterbury, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta
Verkkosivu http://www.kent.ac.uk/