Edinburgh Business School

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tämä on sinun valintasi, tilaisuutesi

EBS on auttanut työelämän ammattilaisia ​​tulemaan yli 25 vuoden ajan liikkeelle johtajiksi tarjoamalla korkealaatuisia ja helposti saatavilla olevia jatko-opintoja yrityksissä. Suosittu verkko mba, Maisteri ja DBA Ohjelmat ovat kiihdyttäneet yli 20 000 tutkinnon uraa. Opiskelijamme ovat nähneet palkankorotuksia, saaneet ylennyksiä yrityksissään ja monet ovat aloittaneet oman yrityksen.

Miksi Edinburgh Business School?


"Edinburghin kauppakorkeakoulu on perustettu tekemään juttu, jota se jatkaa loistavasti - tarjoamaan pääsyn johtamiskoulutukseen ihmisille kaikkialla maailmassa riippumatta siitä, missä he ovat, työaikaansa tai perheen olosuhteisiinsa"
Professori Heather McGregor

Joustavuus

Opit paremmin, kun hallitset sinua, joten tarjoamme sinulle joustavuutta ja antavat sinulle mahdollisuuden mukauttaa opintoja työsi ja kodin elämäntapaan. Voit valita, miten, milloin ja missä haluat opiskella. Voit opiskella verkossa, Omalla vauhdilla ja omalla ajallasi; Jossakin kolmessa kampuksessamme Edinburgh, Dubai tai Malesia; Tai yhden meidän Hyväksytyt oppimiskumppanit.

Laatu varmistetaan

EBS on osa Heriot Wattin yliopistoa; Siksi toimimme yliopiston laaja-alaisissa järjestelyissä laatuvakuutus Ja sen jatkuvalla ponnistelulla ja sitoutumisella laadun ylläpitämiseen kaikilla tutkimuksen ja opetuksen aloilla.

"Työnantajat näkevät arvon Edinburgh Business School MBA ..."
Gail Edwards, MBA-tutkinto

Ammatillinen kehitys ja kasvu

Edinburghin kauppakorkeakoulun pätevyys on sijoitus tulevaisuuteesi; Tulevaisuuden uranäkymät, tulevat tulosi.

"Olen allekirjoittanut MBA: n, koska haluan vaihtoehtoja elämässä ja se on mitä se antaa sinulle"
Bosman du Plessis, MBA-tutkinnon suorittanut

Opiskelijamme riippumattomassa tutkimuksessa todettiin, että vain kuusi kuukautta valmistumisen jälkeen 76% valmistuneista kokenut palkan nousua, 63% oli alkanut omasta liiketoiminnastaan ​​ja 72% oli voittanut työnsä.

Olemme maailmanlaajuisia, olemme paikallisia

Kansainvälisen kanssa tiedekunta Arvostetuista ja kokeneista ammattilaisista, tuhansista samankaltaisista opiskelijoista ja menestyneistä EBS-alumnista, paikallisesta läsnäolosta viidessä mantereella ja kolmella kampuksella Edinburgh, Dubai ja Malesia, Me todella olemme maailmanlaajuinen liiketoiminnan ammattilaisten perhe.

Oletko valmis liittymään maailmanlaajuiseen verkostoomme?

Kaikki ohjelmamme ovat modulaarisia ja jokainen kurssi voidaan suorittaa aina, kun valitset. Tarjoamme kuusi ohjelmaa: mba (Masters Business Administration) - MSc Masters Strateginen suunnittelu

  • MSc Masters Markkinointi
  • MSc Masters Taloushallinto
  • MSc Masters Human Resource Management
  • DBA. Syyskuusta 2017 lähtien lisätään uusi ulottuvuus portfoliomme käyttöön ottamalla käyttöön uusi Kokopäiväinen MBA Joka on yrittäjyyden ydin. Sinun tulee perustua kampukseen Skotlannin kauniissa Edinburghin pääkaupungissa. Mutta käytät myös yhtä termiä Dubaissa sijaitsevalle kampukselle, Lähi-idän liikekeskukselle ja valmistut arvostetulla maisterintutkinnolla ja omalla sijoittajallesi valmennetulla liiketoimintasuunnitelmallasi.

    Kiinnostuitko?

Käytä täällä.

Palkkiot ja apurahat

Voit käyttää meidän Maksu laskin Joka antaa sinulle selvityksen valintasi ohjelman kokonaiskustannuksista. Apurahoja on saatavana valikoiduille ohjelmille kanssamme, voit saada lisää tietoa näistä meistä verkkosivusto.

Yhteyttä

Dubai Campus
Edinburghin kauppakorkeakoulu
Heriot-Wattin yliopisto
PL 294345
Dubai International Academic City
Yhdistyneet Arabiemiirikunnat
Osa ja kokopäiväinen MBA
+971 (4) 435 8770

Edinburghin kampus
Edinburghin kauppakorkeakoulu
Heriot-Wattin yliopisto
Edinburgh
EH14 4AS
Kokopäiväinen MBA
+44 (0) 141 569 5033
dawn@oncampusmba.net
Osa-aikainen MBA
+44 (0) 131 451 3090
oncampusmba@ebs.hw.ac.uk

Malesian kampus
Edinburghin kauppakorkeakoulu
Heriot-Watt University Malesiassa
Nro 1 Jalan Venna p5 / 2
Alue 5,
62200 Putrajaya
Malesia
Osa-aikainen MBA
+ 603-8894 3888
MalaysiaMBA@ebs.hw.ac.uk

Tai ota yhteys lähimpään aluetoimistoihimme .
Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso MSc-tutkinnot » Katso Osa-aikainen MBA » Katso MBA » Katso MSc » Katso MBA-tutkinnot »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MSc

MSc in Marketing

Kampus tai online Osa-aikainen August 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Edinburgh Arabiemiirikunnat Dubai Malesia Putrajaya + 3 lisää

Meidän MSc in markkinointi-ohjelma on yhtä tärkeää sinulle riippumatta nykyisestä ura, kokemus, tietämys tai taidot liittyvät aiheeseen. Se on suunniteltu vastaamaan yhtä lailla ammattilaisille, jotka haluavat kokeilla käsiään markkinointi- ja markkinointijohtajille. [+]

Suositut online- MBA- , Masters- ja DBA- ohjelmat ovat kiihdyttäneet yli 20 000 tutkinnon uraa. Opiskelijamme ovat nähneet palkankorotuksia, saaneet ylennyksiä yrityksissään ja monet ovat aloittaneet oman yrityksen. Se on suunniteltu vastaamaan yhtä lailla ammattilaisille, jotka haluavat kokeilla käsiään markkinointi- ja markkinointijohtajille. Markkinointitutkinnot EBS: n avulla tarjoavat sinulle tarvittavat taidot ja tietämyksen, jotta voit tehdä perusteltuja päätöksiä, jotka voivat muuttaa yrityksesi ja lisätä sen arvoa. EBS-markkinoinnin tutkinto auttaa sinua työkaluilla, joita tarvitaan urasi seuraavalle tasolle, joka on täysin valmis tuleviin haasteisiin ja palkintoihin. ... [-]


Ota yhteyttä

Edinburgh Business School

Osoite, 1. rivi Edinburgh Campus, Edinburgh Business School, Heriot-Watt University
EH14 4AS Edinburgh, Skotlanti, Yhdistynyt kuningaskunta
Verkkosivu http://www.ebsglobal.net/
Puhelin +44 131 451 3090

Osoite, 1. rivi Dubai Campus, Edinburgh Business School, Heriot-Watt University, Dubai International Academic City
Dubai, Arabiemiirikunnat
Puhelin undefined

Osoite, 1. rivi Malaysia Campus Edinburgh Business School, Heriot-Watt University Malaysia, No 1 Jalan Venna p5/2, Precinct 5
62200 Putrajaya, Malesia
Puhelin undefined