Edinburgh Napier University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Edinburgh Napier on kunnianhimoinen ja innovatiivinen yliopisto, joka perustuu Edinburgh, elinvoimainen, kukoistava Skotlannin pääkaupunki.

Industry Focus

Ohjelmamme luodaan yhteistyössä teollisuuden antaa sinulle parhaat mahdollisuudet uran menestys. Työnantajat edistävät eri tavoilla, mukaan lukien luonnollisesti suunnittelu, opetus, mentorointi, harjoittelu- ja ammatinvalinnanohjaus, varmistaen opiskelijat saavat valmiudet siirtyä työelämään tai lisäselvityksiä. Kokenut henkilökunta myös ruokkia osaamista kurssin kehitystä ja opetusta.

koulumme

Meillä on kuusi erikoistuneita kouluja, kumpikin on vaikuttava toimielin omana, maailmanluokan tilat, tutkijoita, tutkijoita ja kansainväliset yhteydet:

Business School School of Applied Sciences School of Arts & Creative Industries School of Computing School of Engineering & Rakennetun ympäristön School of Health & Social Care

meidän kampuksilla

Edinburgh Napier kolmella kampuksella on varustettu huippuluokan, alan standardin palveluita, kuten biomekaniikan laboratorion, journalismi uutishuoneelta, pelejä lab, ja elokuva, valokuvaus ja musiikki studiot. Sinä perustuu ensisijaisesti yhteen kampuksen riippuen tietysti valinta, mutta olet tervetullut tutustumaan kaikkiin paikkoihin ja käyttää tiloja kussakin.

Craiglockhart: Home Business School, Craiglockhart Campus sulautuu vanhan ja uuden. Se sijaitsee viehättävässä avautuvat näkymät Edinburgh, tilat ovat 200- ja 400-paikkainen luentosalit ja kielen ja multimedia labs. On myös kotiin yliopiston innovaatio ja yrityskeskuksen, kirkkaanpunainen kolmio.

Merchiston: Engineering ja rakennettu ympäristö, tietojenkäsittely ja luovien alojen opiskelijoiden määrät perustuvat Merchiston. Täällä opiskelijat löytävät 24 tunnin Jack Kilby Atk-keskus, Edinburgh Napier osakunnassa, tietokone pelejä lab, uutishuoneelta, TV, radio ja valokuvausstudiot ja äänieristys alan standardin Musiikkistudiot.

Sighthill: Sighthill Campus palvelee yli 5000 opiskelijaa ja henkilökuntaa koulujen of Applied Sciences, ja sosiaali- ja terveysalan. Palveluihin kuuluu todenmukaisen vuodeosaston, kliininen osaaminen sarja, urheilu tieteen labs ja urheilukeskus.

Elävät Edinburgh

Elävä, kosmopoliittinen ja johdonmukaisesti äänestänyt yksi parhaista kaupungeista maailmassa, Edinburgh on täydellinen paikka kokea opiskelijaelämään tai rakentaa oman uran. On tarpeeksi suuri on kaikki mitä tarvitset, mutta tarpeeksi pieni tuntuu kotoisalta, ja on kolmas turvallisin kaupunki maailmassa (Post Office matkavakuutus, maaliskuu 2015). Ei ole väliä missä olet kotoisin, Edinburgh on valmis ottamaan vastaan ​​opiskelijoita.

avaintietoja

95,1% opiskelijoista käy töissä tai lisätutkimuksia kuuden kuukauden kuluessa valmistuvien (HESA 2014/15). Kurssit akkreditoitu yli 100 ammattiryhmille. Monet kurssit ovat työ-sijoitus tilaisuus, antaa sinulle käytännön taitoja ja kokemusta valmistautua tulevaa uraa. Edinburgh Napier University on saanut viisi tähteä opetus- ja työllistettävyyttä arvostetun QS Stars arvosanat. Edinburgh on koti neljä yliopistoa ja yli 100000 opiskelijoille. Se on säännöllisesti äänestetty "paras kaupunki Isossa-Britanniassa" ja nimettiin "neljänneksi kaunein kaupunki maailmassa" (Rough Guide 2015). Olemme globaali yhteisö 4000 kansainvälisten opiskelijoiden kampuksella. Meidän kolmella kampuksella on varustettu huippuluokan, alan standardin tilat. Olemme tukeneet yli 350 opiskelija aloittavia yrityksiä viimeisten kymmenen vuoden aikana. Meillä on omistettu tukiryhmiä auttaa jokaista askeleella, alkaen ennen tulet valmistumisen jälkeen. Sinulla on pääsy 1600 tietokoneita ja 500000 tulosta ja AV-oppimateriaalit.

Apurahat

Edinburgh Napier tarjoaa useita apurahoja ja alennukset tukea opiskelijoiden haluavat opiskella kanssamme. Täydellinen luettelo stipendejä ja kelpoisuusvaatimukset, käy apurahat ja stipendit sivu.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso MSc-tutkinnot » Katso BScs » Katso MSc » Katso BA-tutkinnot » Katso Kandidaatin tutkinnot » Katso MBA-tutkinnot »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MSc

Msc Computing

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 12 - 18 kuukautta September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Edinburgh

Tarjolla on laaja valikoima valinnaisia ​​moduuleja suunnitella kurssin, joka parhaiten sopii tarpeisiisi ja uran suuntaan. [+]

Tarjolla on laaja valikoima valinnaisia ​​moduuleja suunnitella kurssin, joka parhaiten sopii tarpeisiisi ja uran suuntaan.

kurssin esittely

Ottamalla maisterin tutkinnon Computing, voit edelleen perustutkintoa computing tutkimukset tai työkokemusta aloilla oman erityisen kiinnostavia.

Sekä pohjalta nykyiset atk-taitoja ja ottaa ne seuraavalle tasolle, opit kehittää kriittinen ymmärtäminen ja analyyttinen lähestymistapa valinnasta erikoisaloilla.

Mitä opit

Esimerkiksi, voit valita ohjelmiston kehittäminen tai tietojärjestelmien, ja keskittyä edellyttämät taidot, kun taas teema, kuten turvallisuus ja forensics olisi tietenkin käsittävät eri Tutkimuskohteita.... [-]


MSc Construction Project Management

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 12 - 18 kuukautta September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Edinburgh

Kurssi tarjoaa tasapainoinen sekoitus teoriaa ja käytäntöä, joka valmentaa työhön projektipäällikkönä rakennusalalla. [+]

Kurssi tarjoaa tasapainoinen sekoitus teoriaa ja käytäntöä, joka valmentaa työhön projektipäällikkönä rakennusalalla.

kurssin esittely

Projektipäälliköt ovat vastuussa valvoo ja koordinoi kehitys ideasta kautta rakentamiseen ja ovat suuren kysynnän poikki useilla toimialoilla.

Tulet saamaan alan tunnustettu pätevyys kuin tämä kurssi on akkreditoitu Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS) ja Institution of Civil Engineers (ICE). Yhdistettynä sopivan Beng akkreditoitu perustutkintoa astetta, kurssi sitten täyttää akateemisen vaatimukset Britannian Engineering neuvoston Chartered Engineer (CEng) tila.

Mitä opit

Osa-aikainen tutkimus on joustava. Yleensä opiskelijat kestää kolme vuotta ohjelmaan, jos ne sitoutuvat yhdessä moduulissa viikossa mutta pituus kurssin voidaan vähentää kahteen vuoteen, jos kaksi moduulia otetaan viikoittain. Monet osa-aikaiset opiskelijat sitoutuvat hankkeita työpaikallaan.... [-]


Msc Energia- Ja Ympäristötekniikka

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 3 lukukautta September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Edinburgh

Rakentaa nykyisen valtakirjat energia-alan ja ympäristön suunnittelu, tai ottaa ensimmäinen askel tähän elintärkeää teollisuudelle. [+]

Rakentaa nykyisen valtakirjat energia-alan ja ympäristön suunnittelu, tai ottaa ensimmäinen askel tähän elintärkeää teollisuudelle.

kurssin esittely

Energia ja ympäristö ovat yhä useammin heidän paikkansa tärkeä asia nykymaailmassa.

Kurssilla painotetaan uusiutuvan energian tekniikoita ja teorioita Samalla huomioidaan myös tieteellinen tausta liittyy kestävää rakentamista ja uusiutuvien ja vaihtoehtoisten energialähteiden.

Mitä opit

Sekä kehittyneet tekniikan periaatteita ja käytäntöjä, opit tehokkaasti hallita projekteja ja kehittää tutkimuksen taitoja. Sinulle annetaan käytännön kokemusta näiden periaatteiden tutkintaan ja uusiutuvien energialähteiden, kuten aurinko- ja tuulienergiaa.... [-]


MSc in Environmental Sustainability

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 12 - 18 kuukautta January 2019 Yhdistynyt kuningaskunta Edinburgh

[+]

Aiheet sisältävät

Kestävien energiatekniikoiden Uusiutuvan energian rahoitus ja ympäristöoikeus Kestävä rakennussuunnittelu Jätehuolto Moduulit [-]

MSc International Finance

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 12 - 18 kuukautta September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Edinburgh

Suunnattu opiskelijoille ilman taloudellista taustaa, tämä kurssi antaa sinulle matemaattisia ja käytännön taitoja uran kansainvälisen rahoituksen. [+]

Suunnattu opiskelijoille ilman taloudellista taustaa, tämä kurssi antaa sinulle matemaattisia ja käytännön taitoja uran kansainvälisen rahoituksen.

kurssin esittely

Suunniteltu opiskelijoille monenlaisia ​​muita kuin taloudellisia alojen ja työpaikkojen taustoja, tämä kurssi yhdistää matemaattisia ja viestintätaidot tarjota sinulle pyöristetty lähestymistapa maailmaan kansainvälisen rahoituksen.

MSc International Finance parantavat työllistyvyyttä ja avata ovet maailmanlaajuisen uran. Sinulta oikeutettu jatko tehtävissä esimerkiksi pankki-, vakuutus- ja rahoitus.

Mitä opit

Olipa etsimäsi rooli ja hallinnan rahoituspalveluja tai aikoo toteuttaa tutkimuksen alalla, tämä kurssi tulee varustaa sinulle sopivan teoreettista ja käytännön oppimista.... [-]


Msc Kansainvälinen Markkinointi

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Edinburgh

Opiskele kahdessa eri kulttuureissa, joiden raskauskolmanneksen Edinburghissa ja raskauskolmanneksen Ranskassa antaa sinulle tärkeää kansainvälistä kokemusta. [+]

Opiskele kahdessa eri kulttuureissa, joiden raskauskolmanneksen Edinburghissa ja raskauskolmanneksen Ranskassa antaa sinulle tärkeää kansainvälistä kokemusta.

kurssin esittely

Kansainvälinen markkinointi on yhä tärkeämpi alue liiketoiminnan yritykset pyrkivät kasvamaan maailmanlaajuisesti. Sekä oppimisen perusperiaatteet markkinointi, voit kehittää arvostusta sen käytäntö globaalissa ympäristössä.

Tämä kurssi tarjoaa sinulle mahdollisuuden opiskella kaksi kaunista ja viljellyt Euroopan kaupungeissa - Edinburgh ja Nizza. Sinulta perustuu Edinburghissa mahdollisuus viettää raskauskolmanneksen on IPAG Business School Nizzassa, Ranskassa.

Tämä kansainvälinen kokemus parantaa uranäkymiäsi päätyttyä kurssin.... [-]


Msc Kansainvälinen Tapahtuma Ja Festivaali Hallinta

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 12 - 18 kuukautta September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Edinburgh

Gain elintärkeää tietoa ja käytännön taitoja kehittää uran kansainvälisillä festivaaleilla ja tapahtumia yksi maailman tunnetuimmista festivaali kaupungeissa. [+]

Gain elintärkeää tietoa ja käytännön taitoja kehittää uran kansainvälisillä festivaaleilla ja tapahtumia yksi maailman tunnetuimmista festivaali kaupungeissa.

kurssin esittely

Edinburgh on kiistatta tunnetuin festivaali kaupunki maailmassa. Vierailijoita ympäri maailmaa matkustaa tämän matkailuun sopiva pääkaupunki vuosittain kokea sen kukoistava kulttuuri-, vuodenajan ja erityisiä tapahtumia joten se on loistava paikka tutkia tapahtuman ja festivaali hallintaan.

Suurta antavat sinulle tietoa sinun täytyy onnistuneesti sovittaa yhteen ja suunnitella kansainvälisiä festivaaleja tai tapahtumia, kuten konferensseja ja laatia politiikkaa ja strategioita elinkeinoelämän yleistä ja edesauttaa ammatillista akkreditointi Institute of Hospitality.... [-]


Msc Kansainvälisen Liikkeenjohdon

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 3 lukukautta September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Edinburgh

Tutustu erilaisia ​​lähestymistapoja globaalin liiketoiminnan haasteisiin, kehittää johtamistaitoja ja parantaa pätevyyden tähän jatko kurssin. [+]

Tutustu erilaisia ​​lähestymistapoja globaalin liiketoiminnan haasteisiin, kehittää johtamistaitoja ja parantaa pätevyyden tähän jatko kurssin.

kurssin esittely

Olitpa harkitsee uran kansainvälisessä liiketoiminnassa tai parhaillaan ja aikoo parantaa oman pätevyyden, tämä kurssi antaa sinulle työkalut, joilla voit menestyä kansainvälisessä liikkeenjohdon areenalla.

Jotka liittyvät muun muassa kulttuurienvälisen yritysviestinnän, strategia, innovaatio, globaali talous ja globaalin markkinoinnin, se käsittelee olennaiset nykyaikaisen kansainvälisen liiketoiminnan ja avaa ovia lisää työllistymismahdollisuuksia jatko tasolla.

Mitä opit

Odotamme tämän kurssin houkutella opiskelijoita eri maista ja kulttuureista. Tämä tarjoaa erinomaisen tilaisuuden keskustella oman ikäisensä, jolloin voit hankkia ja syventää ymmärrystä moninaisuuden kansainvälisten lähestymistapojen globaalin liiketoiminnan haasteisiin.... [-]


Msc Kehittyneen Tietoturvan Ja Digitaalisen Aineiston Tutkinnassa

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 3 lukukautta September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Edinburgh

Tämä suosittu ja laadukas GCHQ-akkreditoitu Masters degree tarjoaa nykyaikaisen yrityksen Cyber ​​Security yhdistettynä Digital Forensics tutkinnan ja Incident Response. [+]

Tämä suosittu ja laadukas GCHQ-akkreditoitu Masters degree tarjoaa nykyaikaisen yrityksen Cyber ​​Security yhdistettynä Digital Forensics tutkinnan ja Incident Response.

kurssin esittely

Tietoturva on yksi tärkeimmistä haasteista nykyajan tietojenkäsittely. Tulet saamaan kriittistä tietoa sisällä tietoverkkojen turvallisuutta ja digitaalinen rikosteknisen verkkotunnuksia, jossa yhdistyvät akateeminen periaatteet ja työskentelymenetelmiä. Kurssi on ilmoittanut nykytutkimukseen turvallisuus- ja digitaalisen aineiston tutkinnassa, ja taustalla on kokemuksemme ulkoisten kumppanien lainvalvonnan, rahoituslaitokset ja muut tietämyksen siirron. Tietenkin erikoisaloja ovat verkon turvallisuus, levinneisyys testaus, Incident Response, haittaohjelmat analyysi, salakirjoitusta, tarkastuksen ja noudattamista, ja isäntä ja mobiilin digitaalisen aineiston tutkinnassa.... [-]


Msc Kulttuuriperintö Ja Kulttuurimatkailu Hallinta

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 12 - 18 kuukautta September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Edinburgh

Gain elintärkeää tietoa ja käytännön taitoja kehittää menestyksekkään uran matkailun yksi johtavista kulttuurimatkailun kohteisiin Euroopassa. [+]

Gain elintärkeää tietoa ja käytännön taitoja kehittää menestyksekkään uran matkailun yksi johtavista kulttuurimatkailun kohteisiin Euroopassa.

kurssin esittely

Kiitos sen rikas historia, runsaasti perintö nähtävyyksiä ja sen maailmankuulu festivaali taiteen, Edinburgh on suosittu kohde kasvava määrä kulttuurisia matkailijoita kaikkialta maailmasta - minkä vuoksi se on hyvä paikka voit tutkia MSc Heritage & Cultural Tourism Management.

Tämä edistyksellinen tutkinto tulee varustaa sinulle tietoa sinun täytyy onnistuneesti harjoittaa kulttuurimatkailua liiketoimintaa ja suunnitella politiikkaa ja strategioita elinkeinoelämän yleistä ja edesauttaa ammatillista akkreditointi Institute of Hospitality.... [-]


Msc Soveltava Rikollisuuden Ja Todistajanpsykologiaan

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 3 lukukautta September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Edinburgh

Kehitetään syvällisesti rikoskeskusteluita tutkimalla tämän ainutlaatuisen käytännön ja sovellettu kurssi kriminologian ja oikeuslääketieteen psykologia. [+]

Kehitetään syvällisesti rikoskeskusteluita tutkimalla tämän ainutlaatuisen käytännön ja sovellettu kurssi kriminologian ja oikeuslääketieteen psykologia.

kurssin esittely

Opiskelu soveltava rikollisuuden ja todistajanpsykologiaan jatkotutkintotasolta avulla voit kehittää erilaisia ​​analyyttisiä ja käytännön taitoja hyödyttää sinulle lääkäri tai tutkija.

Sinulla on mahdollisuus työharjoittelun rinnalla erikoistunut moduuleja, joihin kuuluu sovittelu, kansainvälinen kriminologian arviointi rikoksentekijöiden lastensuojelun ja kehittyneet määrällisiä ja laadullisia tutkimusmenetelmiä. Nämä moduulit antaa sinulle arvokasta joukko taitoja sekä työllisyyden ja lisätutkimuksia.... [-]


Msc Uusiutuva Energia

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 12 - 18 kuukautta September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Edinburgh

Gain teoreettiset ja käytännön taidot tutkia kasvavaa uusiutuvan energian alalla teknologian. [+]

Gain teoreettiset ja käytännön taidot tutkia kasvavaa uusiutuvan energian alalla teknologian.

kurssin esittely

Uusiutuvia energialähteitä onkin tullut tärkeä osa energian tuotannosta. Vahva aloitteita ja investointeja julkisen ja yksityisen sektorin ovat tehneet tämän nopeasti kasvava ala ja luoneet uusia uramahdollisuuksia alan.

Tämä on yksi harvoista kursseja master-tason, joka ei kata ainoastaan ​​uusiutuvan energian teknologian vaan myös täydentää olennaisten tekijän uusiutuvan energian rahoitusta ja ympäristölainsäädäntöä.

Nämä elementit käsitellä taloudellisia analyyttisiä työkaluja, projekti jäsentää, rahoitus ja johto uusiutuvan energian, kun taas lain elementin harkitsee oikeudellisen kehyksen vaikuttavaa uusiutuvan energian säännöstä.... [-]


Msc Villieläinten Biologia Ja Suojelu

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 12 - 18 kuukautta September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Edinburgh

Suunniteltu yhdessä työnantajien, tämä käytännön kurssi antaa sinulle tietoja ja taitoja, jotka auttavat hallitsemaan ja biologisen monimuotoisuuden säilyttämiseksi. [+]

Suunniteltu yhdessä työnantajien, tämä käytännön kurssi antaa sinulle tietoja ja taitoja, jotka auttavat hallitsemaan ja biologisen monimuotoisuuden säilyttämiseksi.

kurssin esittely

Suurin haaste säilyttäminen biologien tänään on säilyttää maailman biologisen monimuotoisuuden edessä huomattavia inhimillisiä vaatimuksia tilaa ja resursseja.

Yhdistämällä tieteenalojen villieläinten biologiaan ja suojelubiologia, kokenut henkilökunta auttaa kehittää ja soveltaa sekä teoreettista tietoa ja käytännön taitoja tarvitaan tähän haasteeseen.

Meidän valmistuneet ovat päätyneet työskentelemään valtion virastojen ja riippumattomia villieläinten järjestöjen kansallisesti ja kansainvälisesti.... [-]


Videot

Edinburgh Napier University overview