Eurocentres

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Eurocentres opettaa kieliä, jossa he todella puhuvat ja tarjoavat kielikursseja paikoissa kuudessa maanosassa. Vuosittain yli 13 000 opiskelijaa ympäri maailmaa tekevät kielen kursseista kulttuurienvälisen seikkailun.

Eurocentres Kieltenoppiminen - Toimintaperiaatteemme

Eurocentres tehtävänä on valmistella opiskelijoita opiskelemaan, tekemään työtä ja elämään menestyksekkäästi vieraalla kielellä ja kulttuurilla. Vastaamme oppilaitamme yhdellä monista erinomaisista kursseista, joissa he voivat oppia uutta kieltä ja uppoutua uuteen kulttuuriin samalla aika. Autamme oppilaita voittamaan kulttuuriset erot ja kieliesteet, ja takaamme mieleenpainuvan matkan, jonka saavutukset he voivat ottaa ja pitää elämäsi ajan.

Miksi varata Eurocentres .com?

  • helpompi

Voidaanko ohjata laaja valikoima kielikouluja? Eurocentres tehdään päätöksentekoprosessi helpompaa, sillä kaikki luetellut koulut ovat asiantuntijoiden käsin poimittuja, jotka perustuvat tiukkoihin laatukriteereihin. Laadimme sormenpäillä maailmanlaajuisen akkreditoidun laatukoulun verkoston, jotta voit keskittyä nauttimaan kielten oppimiskokemuksesta mahdollisimman täydellisesti.

  • Paremmin

Yli 6 vuosikymmenen ajan Eurocentres on järjestänyt menestyksekkäitä kielikursseja ja opiskelupaikkoja ulkomailla keskittymällä inhimilliseen ja koulutukselliseen kehitykseen. Tänä aikana Eurocentres .com / fi / Eurocentres -success-system "target =" _ blank "rel =" noreferrer noopener "> Eurocentres Menestysjärjestelmä ( Eurocentres .com / fi / menestys-takuu-cambridge-exams-englanti" = "_ tyhjä" rel = "noreferrer noopener"> Tentti-takuu ) on laadittu, mikä takaa kielikurssin onnistumisen, yksilöllistää oppimiskokemuksesi yksittäisten tavoitteiden ja jatkuvan arvioinnin avulla ja sitä sovelletaan kaikissa Eurocentres kouluissa.

Lisäksi e-oppimisympäristö Eurocentres .com / fi / Eurocentres -online-campus-kutsumukseni "target =" _ blank "rel =" noreferrer noopener "> Eurocentres , joille pääset ennen oleskelua, itsenäinen ja yksilöllinen oppimisvaihtoehto tavallisten luokkien lisäksi antaa oivalluksia vapaa-ajan ohjelmaan ja helpottaa vuorovaikutusta muiden opiskelijoiden kanssa.

  • nopeampi

Eksklusiivisen verkko-järjestelmän avulla voit selata kielikursseja ja kohteita 24 tuntia vuorokaudessa kodin mukavuudesta. Online-varaukset ovat käytettävissä ympäri vuorokauden, mikä auttaa säästämään aikaa ja rahaa.

  • Lisää henkilökohtaisia

Eurocentres tuemme asiakkaiden tyytyväisyyttä ensin tarjoamalla yksilöllistä henkilökohtaista palvelua, joka ylittää kaikki odotukset. Eurocentres voit olla molempien maailmojen parhaat puolet ja nauti online-varausjärjestelmämme mukavuudesta sekä ammattitaitoisesta ja hyvin matkustetusta konsulttiryhmästä.

  • Joustavampi

Globaalille yleisölle tarjoaminen edellyttää joustavuutta, ja Eurocentres nousemaan tähän haasteeseen. Verkkosivustomme on saatavilla 10 eri kielellä ja meillä on monikielinen neuvontaryhmä, joka on valmis tarjoamaan räätälöityjä neuvoja ja henkilökohtaisia ​​neuvotteluja englanniksi, ranskaksi, espanjaksi, italiaksi, saksaksi, portugaliksi, arabiksi, turkiksi, japaniksi ja koreaksi.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso Kurssit »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

Videot

Eurocentres Paris

Eurocentres London

Eurocentres Classroom Experience

Ota yhteyttä

Osoite, 1. rivi 56 Eccleston Square
London, England, Yhdistynyt kuningaskunta

Osoite, 1. rivi 13 Passage Dauphine
Paris, Île-de-France, Ranska

Osoite, 1. rivi 70 Court Rd
London, England, Yhdistynyt kuningaskunta

Osoite, 1. rivi 57 Bateman St, Cambridge CB2 1LR, Reino Unido
Cambridge, England, Yhdistynyt kuningaskunta

Osoite, 1. rivi 20 North St
Brighton, England, Yhdistynyt kuningaskunta

Osoite, 1. rivi 26 Dean Park Rd
Bournemouth, England, Yhdistynyt kuningaskunta

Osoite, 1. rivi Dublin, County Dublin, Irlanti

Osoite, 1. rivi Cape Town, Western Cape, Etelä-Afrikka

Osoite, 1. rivi Los Angeles, California, Yhdysvallat

Osoite, 1. rivi New York, New York, Yhdysvallat

Osoite, 1. rivi Toronto, Ontario, Kanada

Osoite, 1. rivi Vancouver, British Columbia, Kanada

Osoite, 1. rivi Auckland, Auckland, Uusi-Seelanti

Osoite, 1. rivi Brisbane, Queensland, Australia

Osoite, 1. rivi Melbourne, Victoria, Australia

Osoite, 1. rivi Gold Coast, Queensland, Australia

Osoite, 1. rivi Perth, Western Australia, Australia

Osoite, 1. rivi Sydney, New South Wales, Australia

Osoite, 1. rivi Cairns, Queensland, Australia

Osoite, 1. rivi Lunenburg, Nova Scotia, Kanada

Osoite, 1. rivi Miami, Florida, Yhdysvallat

Osoite, 1. rivi San Diego, California, Yhdysvallat

Osoite, 1. rivi Santa Barbara, California, Yhdysvallat

Osoite, 1. rivi Galway, County Galway, Irlanti

Osoite, 1. rivi Msida, Malta