Glasgow Caledonian University - The School of Engineering and Built Environment

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Glasgow Caledonian University on erottuva, osallistava ja tulevaisuuteen suuntautunut yliopisto, joka on sitoutunut sosiaaliseen tehtäväänsä edistää yleistä hyvää. Meistä on tullut kansainvälinen korkea-asteen huippuosaamisen keskittymä, joka edistää työllistyvyyttä ja globaalia kansalaisuutta valmistuneissa. Tuomme palkintoja tukemme ja sitoutumistamme opiskelijakokemukseen tarjoamalla innovaatiota maailmanluokan tutkimuksemme kautta keskeisillä vahvuusalueilla. Meillä on perinne laajentaa pääsyä korkeakoulutukseen lahjakkaille yksilöille heidän taustastaan ​​riippumatta ja voimme hyödyntää älyllistä ja sosiaalista pääomaamme Skotlannissa ja kansainvälisesti toimivien yhteisöjen hyväksi.

Glasgow Caledonian University (GCU) on vilkas, innovatiivinen ja monipalkinnon saanut Commonwealth-yliopisto.

Pyrimme edistämään yhteiskuntaa tavalla, joka kattaa vielä ylittää yliopiston perinteisen roolin. GCU: n yhteinen hyvä sitoutuminen tuodaan elämään ja toimittaa opiskelijat ja henkilökunta akateemisissa kouluissa ja osastoissa.

Tervetuloa Insinööritieteiden ja rakennettuun ympäristöön

GCU: n valtava tietotekniikka-, insinööri- ja rakennuskokemus on sijoitettu Teknillisen korkeakoulun ja rakentamisen ympäristössä. Tukeva henkilökunta on alan asiantuntijoita; hyvät yhteydet eturivissä esimerkiksi IT-tietoturvaan ja web-kehitykseen, ympäristötieteeseen, televiestintään, maanmittaukseen ja rakennuspalveluihin. Rakennetun ympäristön tutkimus ja yhteydet alan johtajiin kasvavilla markkinoilla, kuten pelisuunnittelulla, tekevät meistä jännittävän valinnan opiskelijoille, henkilökunnalle ja tutkijoille.

GCU: n insinööri- ja rakennustekniikan koulu (EBE), joka on yksi GCU: n kolmesta akateemisesta koulusta, kokoaa Rakentamis- ja Maanmittauslaitoksen, Tietotekniikan, viestinnän ja vuorovaikutteisten järjestelmien laitokselle. Osastotyöhön keskittyvä yhteistyö mahdollistaa koulun tarjoavan kannustavaa, vertaansa vailla olevaa opetusvaihtoehtoa ja joustavia toimitusvaihtoehtoja yhdistämällä perinteiset tietämys huippuosaamiseen.

Olemme erityisen ylpeitä alan yhteyksistä ja kumppanuuksista ammatillisten järjestöjen kanssa, mikä takaa työelämän opetuksen alan standardin, mikä heijastaa työmarkkinoiden muuttuvia tarpeita. Lisäksi olemme onnekkaita tervetulleeksi suuri osa osa-aikaisia ​​opiskelijoita joka vuosi, jotka tuovat paljon käytännön kokemusta jatko-ja jatko-tasolla.

osastot

Koululla on yli 200 akateemista henkilökuntaa kolmella osastollaan. Yliopiston strategian mukainen ensisijainen tuotos on oppilaiden korkeatasoinen koulutus, joka tuottaa erittäin päteviä tutkinnon suorittaneita korkeakoulututkinnon, jonka päävaltuutetut kansalliset ja kansainväliset viranomaiset ovat hyväksyneet.

Työskentelemme yhteisen hyvän tukemisessa rooleissaan sosiaalisesti haastavien oppilaiden koulutuksessa julkisen sektorin innovatiivisen tuen ja yhteiskuntaa edistävän tutkimuksen avulla.

Rakentaminen ja Surveying

Rakentamisosasto

tekniikka

Insinööritieteiden korkeaa arvostusta pidetään kansallisesti ja kansainvälisesti opetus-, tutkimus- ja konsultointipalveluissa.

Tietokone, viestintä ja interaktiiviset järjestelmät

Tietotekniikan, viestinnän ja interaktiivisten järjestelmien (CCIS) osastoa johtaa professori Tom Buggy ja se koostuu viestintäverkoista

Professional akkreditointi

Teknillisen korkeakoulun ja rakentamisen ympäristössä on vahva kokemus yhteistyösuhteista ammattialojen kanssa, mikä takaa työelämän muuttuvien tarpeiden kannalta olennaisen oppimisen alan standardin.

Ammattitaitoistamme paitsi pitävät opiskelijamme ajan tasalla viimeisimmistä teollisuuden edistysaskeleista, mutta auttavat valmistuneita erottumaan työpaikan etsinnässä.

Tarjoamme ohjelmia ja moduuleja, jotka ovat akkreditoineet:

 • BCS (Chartered Institute for Information Technology)
 • CIArb (Skotlannin haaraliitto)
 • CIBSE (rakennusteknisten insinöörien Chartered Institute)
 • CIOB (Chartered Institute of Builders)
 • CIWEM (Vesi- ja ympäristöhallinto)
 • CIWM (Hyväksytty jätehuollon laitos)
 • Engineering Council
 • ICE (Institution of Civil Engineers)
 • IESIS (Skotlannin instituutin insinöörit ja laivanrakentajat)
 • IET (Insinööri ja tekniikka)
 • IFE (instituutti palon insinöörit)
 • IHE (Institute of Highway Engineers)
 • IMeche (mekaanisten insinöörien instituutti)
 • ISE (Institution of Structural Engineers)
 • PMI (hankkeen hallinnan globaali akkreditointikeskus)
 • RICS (Royal Institute of Chartered Surveyors)

Teknillisen korkeakoulun ja rakentamisen ympäristössä on vahva kokemus yhteistyösuhteista ammattialojen kanssa, mikä takaa työelämän muuttuvien tarpeiden kannalta olennaisen oppimisen alan standardin.

Ammattitaitoistamme paitsi pitävät opiskelijamme ajan tasalla viimeisimmillä teollisuuden edistysaskeleilla, mutta myös auttavat valmistuneita erottumaan työtä etsittäessä.

Tarjoamme ohjelmia ja moduuleja, jotka ovat akkreditoineet:

 • APM (Project Management -liitto)
 • BCS (Chartered Institute for Information Technology)
 • CIArb (Skotlannin haaraliitto)
 • CIBSE (rakennusteknisten insinöörien Chartered Institute)
 • CIHIT (korkeakoulujen ja liikennemuotojen laitos)
 • CIOB (Chartered Institute of Building)
 • CIWEM (Vesi- ja ympäristöhallinto)
 • CIWM (Hyväksytty jätehuollon laitos)
 • Engineering Council
 • ICE (Institution of Civil Engineers)
 • IESIS (Skotlannin instituutin insinöörit ja laivanrakentajat)
 • IET (Insinööri ja tekniikka)
 • IFE (instituutti palon insinöörit)
 • IHE (Institute of Highway Engineers)
 • IMechE (mekaanisten insinöörien instituutti)
 • InstMC (mittaus- ja valvontalaitos)
 • ISE (Institution of Structural Engineers)
 • PMI (hankkeen hallinnan globaali akkreditointikeskus)
 • RICS (Royal Institute of Chartered Surveyors)

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
 • Englanti

Katso MSc-tutkinnot » Katso maisteriohjelmia » Katso BSc-tutkinnot » Katso Kandidaatin tutkinnot »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MSc

Maisterin tutkinto rakennustekniikan suunnittelussa

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta September 2019 Yhdistynyt kuningaskunta Glasgow + 1 lisää

Rakennustekniikka MSc on edullinen rakennuspalveluiden mestarit insinööritutkinnon suorittaneille ja kokeneille insinööreille, jotka haluavat edetä Chartered Building Services Engineer CEng -tilanteessa. [+]

Akkreditoitu: CIBSE

Jos olet suorittanut perustutkinnon tekniikan tutkinto ja haluat jatkaa tietämystänne laajentamista ja parantaa taitojasi, GCU: n MSc Building Services Engineering on sinulle. Suorittaa tämä elinvoimainen, keskeinen osaaminen ja saavuttaa kelpoisuuden Chartered Engineer -tilaan.

Suuri kysyntä on suurta osaamista vaativien rakennusteknisten insinöörien kanssa monimutkaisten teknisten haasteiden ratkaisemiseksi. Heidän työnsä yhdistää sekä rakentamisen että suunnittelun asiantuntemuksen ja tarjoaa erinomaiset uramahdollisuudet. GCU: n MSc Building Services Engineeringin tarjoamaa jatko-opintokokonaisuutta valmistautuu valmistautumaan onnistuneeseen uraan tällä tärkeällä alalla.... [-]


MSc 3D-suunnitteluun virtuaaliympäristöissä

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2019 Yhdistynyt kuningaskunta Glasgow

Ota master-reitti ja tule 3D-muotoiluasiantuntijaksi ammattien valikoimissa, kuten virtuaalisissa ympäristöissä, arkkitehtuurissa, tietokonepeleissä ja visuaalisissa tehosteissa. [+]

3D-visualisointi ja animaatio ovat tärkeitä monilla aloilla, ja näiden medioiden suosio vain kasvaa. Digitaalinen animaatio tarjoaa huomiota herättäviä erikoistehosteita 2000-luvun suosikkielokuvissa ja televisio-ohjelmissa; 3D-muotoilu on myös välttämätöntä jokapäiväisessä työssään kaikessa tietokonepelien kehittämisestä, online-virtuaalimaailmasta ja teollisesta suunnittelusta markkinointiin, tuotesuunnitteluun ja arkkitehtuuriin.

GCU: n ohjelma 3D-suunnitteluun virtuaaliympäristöissä auttaa sinua kehittämään taitoja menestyä uralla visuaalisena suunnittelijana. Ohjelma on käytännöllinen ja uraohjautuva, suuntautunut nykyisiin teollisuuden tarpeisiin, tekniikkaan ja käytäntöön. 3D-suunnitteluun ei tarvita aiempaa tietämystä.... [-]


MSc Advanced Internetwork Engineeringissa

Online Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 5 vuotta September 2019 Yhdistynyt kuningaskunta Glasgow + 2 lisää

Valmistaudu Cisco Certified Internetwork -asiantuntijan CCIE -tutkimukseen tämän ainutlaatuisen yhden vuoden päällikön kanssa, joka on suunniteltu asiantuntijatason verkkoammattilaisille. [+]

Jos olet jo menestyvä verkostoitunut ammattilainen, joka haluaa edetä urasi seuraavalle tasolle, tämä ainutlaatuinen yhden vuoden mestarin ohjelma on suunniteltu sinulle. Ainoa ohjelma, joka on lajissaan maailmanlaajuisesti, GCU: n MSc Advanced Internetwork Engineering valmistaa sinut Cisco Certified Internetwork Expert (CCIE) -tutkintoon.

Ohjelma tarjoaa jäsennellyn ja tuetun polun, jotta voit kehittää asiantuntevaa verkkotekniikan osaamista ja saavuttaa CCIE-sertifikaatin. Tämän eliitin tunnistetietojen avulla voit olla kilpailukykyinen ehdokas verkkotekniikan ylätason ja johtajuuden rooleihin.

Yhdistimme Internetwork Expert Inc.:n (INE), joka on CCIE: n valmistelujen johtaja, kehittämään tätä ohjelmaa. Opiskelija perehtyy INE: n CCIE: n reititys- ja kytkentäkäsikirjaan ja kauko-telineiden hallintajärjestelmiin, maailmanlaajuiseen kulta-standardiin CCIE-prep-materiaaleissa.... [-]


MSc Applied Instrumentation ja Control

Online Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 - 5 vuotta September 2019 Yhdistynyt kuningaskunta Glasgow + 1 lisää

Tutki jatko-opintoihin soveltuvia sovelluksia ja ohjausmenetelmiä ja ratkaise mittaustutkimusta, ohjausteoriaa, tiedonhankintaa, välineverkostoa, kunnonvalvontaa, vianetsintää ja valvontajärjestelmän suunnittelua. [+]

Hyväksytty: InstMC

Teimme yhteistyötä alan ammattilaisten kanssa kehitettäessä MSC Applied Instrument and Control -ohjelmaa, jonka on akkreditoitu Institute of Measurement and Control (InstMC). Se kattaa sekä viimeisimmät kehityssuunnat että alan tietämyksen, jonka olemme saaneet vuosien kokemuksella.

Voit hankkia erikoistunut taito asettaa ja osaamista, joka on erittäin toivottavaa työnantajille, mikä sinusta kilpailukykyinen ehdokas antoisaa uran monilla aloilla, öljyn ja kaasun Pathways saatavilla. Ohjelma perustuu asiaankuuluvista tapaustutkimuksista, joilla on todellisia vaikutuksia, joten saat käytännön tietoa, jota voit hakea työpaikasta ensimmäisenä päivänä.... [-]


MSc Big Data Technologiesissa

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta September 2019 Yhdistynyt kuningaskunta Glasgow + 1 lisää

MSc Big Data Technologies kehittäjille, arkkitehdeille, tietojenkäsittelytieteilijöille ja suurille tietotekniikan opiskelijoille. Opi tietoja arkkitehtuurista, cloud computingista, web-tekniikoista, SAS: stä ja IBM Watson Analyticsista, suuresta tietojenkäsittelystä ja tavaroiden Internetistä. [+]

Aloita ura johtavaan kenttään ja hallitse jännittävää ja haastavaa maailmaa suurista tiedoista!

Suuri tietotekniikka mullistaa, miten organisaatiot ja toimialat hankkivat ja analysoivat tietoja tarjoamalla arvokasta tietoa siitä, miten ihmiset elävät, työskentelevät, pelaavat, matkustavat, myyvät ja käyttävät. Nämä näkemykset ovat arvokkaita markkinoijille, tutkijoille, suunnittelijoille, kaupunkisuunnittelijoille, sovelluskehittäjille, kasvattajille ja muille.

GCU: n Master of Science in Big Data Technologies auttaa opiskelijoita rakentamaan perustiedot ja käytännön taidot menestykseen tässä nopeasti kasvavassa alalla. Kehität osaamista monissa uusissa teknologioissa: suuret tiedot, cloud computing ja asioiden internet. Opit asiantuntijoilta; GCU on kansainvälisesti tunnustettu tutkimustyönsä vahvuudesta näissä jännittävissä aiheissa, mikä johti 21. vuosisadan innovaatioon.... [-]


Msc ilmastokysymyksissä

Online Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 5 vuotta September 2019 Yhdistynyt kuningaskunta Glasgow + 2 lisää

[+]

Tämä ylimääräinen aika on suunniteltu erityisesti auttamaan uusia kansainvälisiä opiskelijoita pääsemään Yhdistyneeseen kuningaskuntaan ja GCU: iin ennen yleiskoulutuksen aloittamista ja opettamista.

[-]

MSc in Quantum Surveying

Online Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 5 vuotta August 2019 Yhdistynyt kuningaskunta Glasgow + 2 lisää

Opintokokonaisuus Maanmittaus jatko-opintojen tasolla ja hankkimaan rakennus- ja tutkimustyöt, joita tarvitaan rakennushankkeen kustannusten hallinnassa sekä Britanniassa että ulkomailla. [+]

Akkreditoitu: CIOB RICS

Ammattitaitoiset ammattitaitoiset ammattilaiset, joilla on kaupallisen hallinnan ja määrän mittaaminen, ovat aina suuressa kysynnässä rakennusteollisuudessa. Näiden arvokkaiden taitojen avulla sinulla on tärkeä rooli rakennushankkeiden kustannusten hallinnassa Isossa-Britanniassa ja ulkomailla.

GCU: n MSc Quantity Surveying on akkreditoitu Royal Institute of Chartered Surveyors (RICS) ja Chartered Institute of Building (CIOB). Ohjelma on saatavana sekä Lontoon että Glasgow'n kampuksilla koko-, osa- ja etäopiskelua varten.

Opetussuunnitelma on käytännöllinen ja urasuuntautunut, mikä tekee sinulle kilpailukykyisempi ehdokas johtajuusrakenteisiin rakentamisessa.... [-]


MSc Kansainvälisessä projektinhallinnassa (Energia, rakennushallinto, öljy ja kaasu)

Online Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 5 vuotta August 2019 Yhdistynyt kuningaskunta Glasgow + 2 lisää

Yhdistyneen kuningaskunnan johtavien tutkijoiden kehittämä kansainvälisen projektinhallinnan päällikkö GCU: ssa antaa maailmanlaajuisesti tunnustetun ja täysin akkreditoitun jatkotutkinnon. [+]

Akkreditoitu: CIOB PMI APM RICS

Kehittää taitoja hallita kansainvälisiä hankkeita menestyksekkäästi. Kasvavan maailmanlaajuisen kilpailun ja yhä monimutkaisempien sääntelyrakenteiden ansiosta kansainväliset projektipäälliköt voivat vaikuttaa merkittävästi organisaation tehokkuuteen ja ovat suuria vaatimuksia.

GCU: n MSc International Project Management on suunnitellut johtavat alan ammattilaiset ja johtavat akateemiset asiantuntijat. Sen toimittaa opetusryhmä, jolla on kokemusta projektinhallinnan asiantuntemuksesta, joka kattaa kaikki viisi mantereella.

Saatavilla olevat kokopäiväiset, osa-aikaiset ja etäopiskeluohjelmat tarjoavat kansainvälisille projektipäälliköille huippuosaamisen ja erittäin tärkeän tunnuksen. Se on akkreditoitu neljällä arvostetulla kansainvälisellä ammattijärjestöllä; (APM), Royal Institute of Chartered Surveyors (RICS), Chartered Institute of Building (CIOB) ja Project Management Institute (PMI).... [-]


MSC koneenrakennuksessa

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta August 2019 Yhdistynyt kuningaskunta Glasgow + 1 lisää

Ota mekaanisen tekniikan mestarit ja paranna yhteyksiesi eri aloilla samalla, kun työskentelet tilauksen mukaan. Kurssi soveltuu mekaanisen suunnittelutekniikan, projektisuunnittelun, valmistustekniikan tai insinööritutkimuksen käyttöön. [+]

Hyväksytty: IMechE EC

Mekaniikka-insinöörit ovat sekä generalisteja että asiantuntijoita, jotka tuovat laajan asiantuntemuksen ja erikoistuneen hallinnan roolistaan ​​projektipäällikkönä, johtajina ja innovaattoreina. Koska opiskelija GCU: n MSc Mechanical Engineering, jatkat tätä perinnettä. Ohjelma on suunniteltu laajentamaan ydinosaamista kurssia samalla lisäämällä taitosi asiantuntija joko suunnitteluun tai valmistukseen.

Ohjelma on kehitetty Yhdistyneen kuningaskunnan teknillisen korkeakoulun ammatti-insinöörityön vaatimusten mukaisesti varmistaen, että tulet työvoimaan työnantajien arvokkailla kyvyillä. Se on myös akkreditoitu Institute of Mechanical Engineers (IMechE). Lisäksi teollisuusneuvojamme tarjoaa vahvoja yhteyksiä teollisuuteen.... [-]


MSc Ympäristöasioiden Hallinta (Jätteet, Energia, Vesi, Öljy ja Kaasu)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta September 2019 Yhdistynyt kuningaskunta Glasgow + 1 lisää

MSc Environmental Management -ohjelma kehittää ympäristöasiantuntijaa aiemman pätevyyden ja kokemuksen puitteissa. Erikoisvirrat sisältävät energia, öljy [+]

Akkreditoitu: CIWEM EI CIBSE

Ympäristöhaasteet edellyttävät monimutkaisia ​​ratkaisuja, jotka yhdistävät tieteelliset, sosiaaliset, poliittiset ja taloudelliset näkökulmat. GCU: n MSc Environmental Management tarjoaa sinulle monitieteisen näkökulman ja monipuolisen osaamisen, joka auttaa ratkaisemaan ympäristöongelmia johtajana. Voit auttaa yhteisöäsi hallitsemaan ympäristöongelmia vastuullisesti, vaikuttamaan myönteisesti ja tukemaan yhteistä hyvää.

Ohjelma on akkreditoitu Vakuutus- ja ympäristöhallinnon laitoksen (CIWEM), rakennustekniikan insinöörien (CIBSE) ja Energiasektorin (EI) akkreditoidulla laitoksella. Hyväksytty neljä arvostettua ammatillista organisaatiota, MSc Environmental Management tarjoaa arvostetun todistus, joka on merkityksellinen työnantajille ympäri maailmaa.... [-]


Sähkötekniikan ja sähkötekniikan maisterin tutkinto

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 - 2 vuotta September 2019 Yhdistynyt kuningaskunta Glasgow

Valitse sähkö- ja elektroniikkatekniikan MSc ja ota erikoistunut lähestymistapa joko järjestelmään ja tietoliikennetekniikkaan tai mekatroniikkaan. Tämä maisterin tutkinto on akkreditoitu Institute of Engineering and Technology. [+]

Akkreditoitu: IET

Sähkö- ja elektroniikkatekniikka ovat 2000-luvun innovaatioiden perusta: digitaalisesta viestinnästä robotiikkaan, kestävästä energiasta älykkäisiin ympäristöihin. GCU: n MSc Electrical and Electronic Engineeringin avulla kehität taitoja työskennellä näiden jännittävien kenttien eturintamassa. Löydöllä ja keksinnöllä voit rakentaa paremman tulevaisuuden ihmiskunnalle ja edistää yhteistä hyvää.

Hyväksytty Instituutin tekninen ja teknologia (IET), ohjelma täyttää myös Engineering Council: n lisävaatimukset tulla Chartered Engineer. Se tarjoaa kehittynyttä opiskelua ja ihanteellista valmistelua, jotta voit siirtyä urasi seuraavaan vaiheeseen. Löydät myös ammatilliset kehitystyöt jatkuvaan kasvuun menestyksekkään insinöörinä.... [-]


Maisteri

MEng in Computer-Aided Konetekniikka

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 5 vuotta September 2019 Yhdistynyt kuningaskunta Glasgow

Ota päällikön reitti ja saavuta Chartered Engineer -tilaston akateemiset tasot. Tämä viisivuotinen MEng -kurssi on akkreditoitu Institute of Mechanical Engineers. [+]

Akkreditoitu: IMechETietokoneavusteinen mekaniikka on mekaanisen tekniikan, tietokoneavusteisen tekniikan ja järjestelmien suunnittelutekniikan yhdistelmä. "Virtuaalitekniikan" muoto, jonka avulla insinöörit voivat testata uusia tuotteita tai järjestelmiä ilman, että heidän tarvitsee rakentaa kalliita prototyyppejä.Tämä ohjelma on suunniteltu teollisuuden panoksella ja käyttää vakiintuneita teollisuusohjelmistoja (kuten PTC Creo 3D-mallinnukseen ja valmistussimulointiin sekä ANSYS for Finite Element Analysis), jonka avulla voit ymmärtää suunnittelun, hallinnan, materiaalien ja valmistuspohjan perusperiaatteet. menetelmiä - sekä oppimaan miten tarjota ratkaisuja monimutkaisiin teknisiin ongelmiin. Kaikki GCU: n tekniset ohjelmat on akkreditoitu Yhdistyneen kuningaskunnan standardilla ammattikoulutustutkimukselle (UK-SPEC) ja meillä on erinomaiset yhteydet teollisuuteen, joka tarjoaa mahdollisuuden tapaustutkimuksiin, projekteihin ja työkokemukseen. Kaikki MEng Pathways sisällä Engineering Suite täyttävät akateemiset vaatimukset vaaditaan Chartered Engineer (CEng) status. Akateemisen mekaniikan insinööri (IMechE) akkreditoima ohjelma täyttää / edesauttaa akateemisia vaatimuksia rekisteröintiä varten Chartered Engineeriksi.Sinun urasiValmistuneet ovat löytäneet menestystä monissa paikallisissa, kansallisissa ja kansainvälisissä teollisuudenaloissa ja konsultteissa, kuten mekaanisessa, avaruus-, elektroniikka-, offshore-, kunnallis-, valmistus- ja rakennuspalveluissa.Mitä opiskeletVuosi 1Laaja-alainen ja kiinteä kattavuus tekniikan perusteet.2. vuosiTermodynamiikka3. vuosiTietokoneavusteinen konetekniikka, Energiakonversioteknologiat, ValmistusVuosi 4Kunniaprojekti, lopullinen elementtianalyysi, suunnitteluVuosi 5 (MEng)MEng Team -projekti, strategiaSisäänpääsyvaatimuksetKaikki tässä luetellut syöttövaatimukset on käytettävä ohjeena ja ne edustavat vähimmäisvaatimusta, joka on otettava huomioon merkinnässä. Hakijoita, jotka ovat tehneet ehdollisen tarjouksen paikkaa, voidaan pyytää saavuttamaan enemmän kuin on ilmoitettu.Vuosi 1SQA korkeampiBBBC mukaan lukien matematiikka ja joko fysiikka, tekniikka tai tekniikka plus Nat 5 englanti CTasoCCD mukaan lukien matematiikka ja fysiikka plus GCSE englanti C / 4: ssä.ILC korkeampiH2H2H3H5 mukaan lukien matematiikka ja fysiikka, sekä englanti tavallisella tasolla O2.IB-tutkintotodistus24 pistettä, mukaan lukien matematiikka ja fysiikkaBTECTaso 3 Laajennettu tutkintotodistus tekniikan alalta MMM: ssä2. vuosiBTECTason 3... [-]

MEng mekaanisen elektroniikan järjestelmätekniikassa

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 3 - 5 vuotta September 2019 Yhdistynyt kuningaskunta Glasgow

Ota päällikön reitti ja saavuta Chartered Engineer -tilaston akateemiset tasot. Tämä viisivuotinen MEng -kurssi on akkreditoitu Institute of Mechanical Engineers. [+]

Akkreditoitu: IMechE

Insinöörit osallistuvat useisiin suunnittelu- ja kehittämistoimiin. Mechanical Electronic Systems Engineering on mekaanisen suunnittelun, tietokoneavusteisen tekniikan, ohjaustekniikan, järjestelmien suunnittelutekniikan ja sähkötekniikan yhdistelmä, jonka tarkoituksena on suunnitella ja valmistaa hyödyllisiä tuotteita.

Tämä ohjelma, joka on kehitetty yhteistyössä teollisuuden kanssa, tuottaa hyvin pyöreitä insinöörejä, jotka pystyvät johtamaan johtamista, aloitteellisuutta, henkilökohtaista vastuuta ja päätöksentekoa monimutkaisissa ja arvaamattomissa tilanteissa. Pääset huipputekniikan laboratorioihin ja laitteisiin, CAD-, CAM- ja FEA-ohjelmistot sekä sähköiset, ohjausjärjestelmät, instrumentointi- ja elektroniset laboratoriot. Lisäksi on mahdollisuus 48 viikon teolliseen sijoittamiseen. Mekaanisten insinöörien instituutti (IMechE) hyväksyy BEng (Hons) -tutkinnon akkreditoidun insinöörin (CEng) akateemisten vaatimusten täyttämiseksi, lisäämällä MEng-vuosi tai akkreditoituun maisteritutkintoon. BEng (Hons) -asteen menestyksekäs suorittaminen mahdollistaa siirron MEng: hen.... [-]


MEng sähkö-, elektroniikka- ja energiatekniikan alalla

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2019 Yhdistynyt kuningaskunta Glasgow

Ota päällikön reitti ja täytä tämä MEng-tutkinto vain 3 vuoden kuluttua asiaankuuluvasta HND: stä. Tämä viisivuotinen MEng-kurssi on akkreditoitu insinööri- ja teknologiainstituutilla ja Energy Institutilla. [+]

Akkreditointi: IET EI

Vain 3 vuotta

Uusiutuvien ja muiden energiateknologioiden maailmanlaajuinen kysyntä lisää tarvetta insinööritutkinnon suorittaneille, joilla on perinteiset sähkö- ja sähköiset taidot, jotka soveltuvat energiantuotantoon, jakeluun, instrumentointiin ja televiestintään.

Viimeaikaiset teollisuus- ja hallintoraportit korostavat, että uusiutuvien energiamuotojen ja energiateknologioiden suuri tarve on osa sähkö- ja elektroniikkateollisuuden tutkinnon osaajia. Valmistuneet ovat ihanteellisella tavalla päättäneet hyödyntää merkittävää ja ennennäkemätöntä kasvua tällä alueella.

Tämä ohjelma on akkreditoitu Institute of Engineering and Technology (IET). IET-akkreditointi on kansainvälisesti arvostettu vertailu, joka on myönnetty korkealaatuisille ohjelmille, jotka tarjoavat ihanteellisen valmistautumisen pyrkiville ammatti-insinööreille.... [-]


MEng sähkö- ja elektroniikkateollisuudessa

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 3 - 5 vuotta September 2019 Yhdistynyt kuningaskunta Glasgow

Ota MEng-reitti ja täytä valtuutetun sähkö- ja elektroniikkateollisuuden tutkinto päällikön tasolla. Vuosina 1, 2 ja 3 joustavilla tulopaikoilla tämä kurssi tarjoaa arvokasta alan kokemusta matkan varrella. [+]

Akkreditoitu: IET

Sähkö- ja elektroniikkateollisuus valmistaa sinut kilpailemaan monenlaisista työmahdollisuuksista Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja kansainvälisesti. Kehittyvän sähkö- ja elektroniikkatekniikan laajaa ymmärrystä ja insinööriliiketoimintaympäristöä kehitettäessä kehität myös keskeisiä johtajuus-, hallinto- ja viestintätaitoja sekä globaalia perspektiiviä, jota sinun on ylitettävä urasuunnittelussa.

Viestinnän, anturiteknologian, robotiikan ja nopean elektroniikan nopeat edistysaskeleet yhdistettynä uusimpaan teknologiaan, kuten konenäköön ja tietokoneen visioon, ovat edelleen mullistaneet maailmaa, johon elämme.

Ohjelmistomme tarjoaa sinulle tarvittavat taidot ja kokemukset, joiden ansiosta voit siirtyä sähkö- ja elektroniikkatekniikan nopeatempoisessa maailmassa seuraavan sukupolven, älykkäiden, liitettyjen laitteiden ja järjestelmien luojana.... [-]


MEng sähköteollisuudessa

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 5 vuotta September 2019 Yhdistynyt kuningaskunta Glasgow

Käytä suoraan tämän MEng-tutkinnon ensimmäiseen, toiseen tai kolmanteen vuoteen. Power Engineering MEng on akkreditoitu Institute of Engineering ja Technology ja Energy Institute. [+]

Akkreditointi: IET EI

Ilmastonmuutos ja taloudelliset kuljettajat merkitsevät voimakkaasti kohti uusiutuvasta energiasta tuuli-, aalto- ja vuorovesilähteitä - ja vastaavasti sähköjärjestelmien insinöörien kysyntää.

Tämä ohjelma on suunniteltu yhteistyössä teollisuuden kanssa ja sillä on vahva painotus käytännön kokemukseen. Se tarjoaa laajan koulutuksen sähkö-, mekaani- sesti ja sähköisessä tekniikassa sekä sähkötekniikan ja tehoelektroniikan erikoismoduulien rinnalla.

Sinulla on mahdollisuus käyttää hyvin varustettuja tietokoneavusteisia insinööripalveluja sekä sähköisiä ja elektronisia laboratorioita, joilla on johtavat teknologiat, sekä mahdollisuus käyttää kahta alan sijoitusta.... [-]