Glasgow Caledonian University, London (GCU London)

Esittely

Lue virallinen kuvaus

GCU Lontoo on ammatillinen jatko yliopiston kampuksella Glasgow Caledonian University (GCU), Joka sijaitsee erittäin modernissa ympäristössä sydämessä Lontoo. Kaupungissa Spitalfields, yksi Lontoon houkuttelevin paikoissa, GCU Lontoo on läheisyydessä pääkaupungeissa maailmanlaajuisesti tunnustettu taloudellinen ja muoti teollisuuden. Kampuksella tarjoaa valikoiman mba ja MSc kurssitLaadukkaat opetus- ja yhteydet kansainvälisiin yrityksiin. GCU Lontoo tarjoaa opiskelijoille rikastuttavaa ja monipuolinen oppimiskokemus tukena elinvoimainen kansainvälinen, henkinen ja kulttuurielämä. Me houkuttelemaan opiskelijoita yli 56 maassa, useista taustat eri puolilta maailmaa.

ura tarkennus Meidän yliopisto on instituutio, joka uskoo "ura etusijalla". Huippuluokan koulutuksen ydin missiomme; Siksi pyrimme varustaa meidän opiskelijoille tarvittavat taidot kunnostautua valitsemaansa ammateissa tarjoamalla korkealaatuisia, joustavia ja helposti oppimista.

Campus ja tilat Kampuksella tarjoaa huippuluokan oppimisympäristö, joka valjastaa uusinta teknologiaa ja tarjoaa modernit opetus tilaa luentoja, pienryhmissä tutkimus, ja sosiaalista oppimista.

GCU Lontoo on sitoutunut toimittamaan laadukkaita opiskelija kokemusta palkittu tukipalvelut, ja edistää työllistyvyyttä ja globaali kansalaisuus valmistuneista.

GCU London sijaitsee ihanteellisesti lyhyen kävelymatkan päässä Liverpool Streetin asemalta. Valikoima majoitus on saatavilla lähellä kampuksella.

Kampus myös:

Palkittu opiskelija tukea Kansainvälisesti tunnettu professorit Moderni kaupunkien tyyliin kampuksella asetettu yli neljässä kerroksessa Pienryhmissä opetusta huoneet Kirjasto, kuten digitaalinen yhteys Breakout oleskelutilat Kattoterassi 360 asteen näköala London Ryhmä oppimistiloja Kokoustilat Videokonferenssisalien State of the art tietokoneita, kuten Apple Macit

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso MSc-tutkinnot » Katso Health MSc » Katso Yksivuotiset MBA:t » Katso MBA-tutkinnot »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MSc

MSc globaali markkinointi

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 3 vuotta January 2019 Yhdistynyt kuningaskunta London + 1 lisää

MSc Global Marketing on suunniteltu tarjoamaan sinulle integroitu tuntemus teorioita ja käytäntöjä hyödynnetään teollisuudessa. Tulet saamaan työkaluja ja tekniikoita tarpeen rakentaa onnistuneen markkinoinnin uran sisällä kasvavaa globaalia toimintaympäristöä. [+]

Yhdistämällä nykyisen tieteelliseen ajatteluun ja alan käytäntöjä vastaamaan dynaamista ja kansainvälistä luonnetta maailmanlaajuista markkinointia.

Suunnittelussa tämä ohjelma, yliopisto on rakennettu vuosikymmenten sekä akateemisen lääkärin kokemus alalla markkinoinnin, tuottaa määrin joka heijastaa yhä globaalimmaksi dynamiikan nykyaikaisen liiketoiminnan.

MSc Global Marketing on suunniteltu tarjoamaan sinulle integroitu tuntemus teorioita ja käytäntöjä hyödynnetään teollisuudessa. Tulet saamaan työkaluja ja tekniikoita tarpeen rakentaa onnistuneen markkinoinnin uran sisällä kasvavaa globaalia toimintaympäristöä. Voit kehittää osaamista keskeisillä aloilla, kuten kuluttajien käyttäytyminen, markkinoinnin suunnittelu, brändäys ja digitaalitekniikan käyttöä. Saat myös kattava käsitys monikulttuurisen haasteisiin kansainvälisen liiketoiminnan ja voit kehittää tietoja, markkinoinnin osaamista ja henkilökohtaisia ​​taitoja ratkaiseva sisällä maailmanlaajuista markkinointia.... [-]


MSc in International Banking, Finance and Risk Management

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 3 vuotta September 2019 Yhdistynyt kuningaskunta London + 1 lisää

[+]

Teemme tiivistä yhteistyötä johtava finanssiryhmä tukemiseen varmistaen ohjelmamme heijastaa ajankohtaisista asioista kansainvälisten rahoitusmarkkinoiden.

Yhdistämällä uusimmat tieteelliseen ajatteluun, jossa keskitytään nykyiset alan käytäntöjä, voimme varmistaa valmistuneista ovat hyvin varustettuja hyödyntää työllistymismahdollisuuksia kaikkialla maailmassa.

.

Tavoitteet

.

[-]

MSc International Management ja liiketoiminnan kehittäminen

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 3 vuotta January 2019 Yhdistynyt kuningaskunta London + 1 lisää

MSc International Management ja Business Development tarjoaa opiskelijoille kokonaisvaltainen käsitys haasteita johtajat toimivat kansainvälisessä organisatorinen ympäristö sekä strategiat, politiikat ja käytännöt avain kehittämällä nykyistä tai uusia yrityksiä vastuullisesti. [+]

Kurssi on tarkoitus kehittää johtajia, jotka voivat menestyksekkäästi toimia dynaamisen nopeatempoisessa globaalissa liikemaailmassa.

Tämä ohjelma on akkreditoitu Chartered Management Institute (CMI). Opiskelijat ovat oikeutettuja Associate Jäsenyys opiskellessaan ohjelmasta, ja jollei CMI hyväksyntää, voidaan myöntää myös CMI Diploma Taso 7 Strateginen Johtaminen.

Kehitettiin vastauksena kasvua globalisaation, ohjelma edistää oman teoreettiset tiedot ja käytännön taidot kansainvälisen hallinnan ja liiketoiminnan kehittäminen, ja samalla kehittää kykyäsi sopeutua näihin kulttuurin eri ympäristöissä.

MSc International Management ja Business Development tarjoaa opiskelijoille kokonaisvaltainen käsitys haasteita johtajat toimivat kansainvälisessä organisatorinen ympäristö sekä strategiat, politiikat ja käytännöt avain kehittämällä nykyistä tai uutta liiketoimintaa vastuullisesti.... [-]


MSc kansainvälinen projektinhallinnan (rakennuttamisesta)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta January 2019 Yhdistynyt kuningaskunta London + 1 lisää

Kehittämä johtava UK tutkijat, tämä ohjelma kehittää monipuolinen taito asettaa hallitsemiseksi tarvitaan kansainvälisiä projekteja onnistuneesti. [+]

Kehittämä johtava UK tutkijat, tämä ohjelma kehittää monipuolinen taito asettaa hallitsemiseksi tarvitaan kansainvälisiä projekteja onnistuneesti.

Opetus joukkue on kokemusta tuottaa projektinhallinnan osaamista kattavat kaikilla viidellä mantereella.

Kysyntä projektinhallinnan ammattilaisia, etenkin projektinhallinnan koulutusta, kasvaa nopeasti. Kysyntä useilla alueilla on ylittää tarjonnan, koska useammat yhtiöt hyväksymään projektinhallinnan kulttuuria ja projektien määrä kasvaa jatkuvasti maailmanlaajuisesti.

Akkreditoitu neljä johtavaa ammatilliset elimet - Association Project Management (APM), Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS), Chartered Institute of Building (CIOB), ja Project Management Institute (PMI) - ohjelma on erittäin tärkeitä jotka haluavat jatkaa uraansa rakennushankkeiden johtamisesta. ... [-]


MSc muodin yritysten perustaminen

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 3 vuotta January 2019 Yhdistynyt kuningaskunta London + 1 lisää

Meidän Masters in Fashion Business Creation on ainutlaatuinen ohjelma, joka on suunniteltu yhteistyössä johtavien muodin yritysten heijastaa ainutlaatuisuus liiketoiminnan luomiseen tällä alalla. Opiskelija kehittää käsityksen strategioihin ja käytäntöjä avainasemassa kehitettäessä ja ylläpitää onnistunut muodin maailmassa. [+]

Meidän Masters Fashion Business Creation on ainutlaatuinen ohjelma, joka on suunniteltu yhteistyössä johtavien muotialan yrityksen vastaamaan ainutlaatuisuus liiketoiminnan luomiseen tällä sektorilla. Opiskelija kehittää käsityksen strategioihin ja käytäntöjä avainasemassa kehitettäessä ja ylläpitää onnistunut muodin maailmassa.

Hakijoiden on käytävä läpi haastattelussa vaiheessa.

MSc Fashion Business Creation on uraauurtava, erottuva ohjelma yhdistämällä uusinta akateemista tutkimusta oivalluksia muodin ja liike yleensä, joilla on käytännön kokemusta peräisin korkean tason yhteyksiä alan sisällä.

Ohjelma sisältää kriittinen tarkastelu anatomian tavalla liiketoiminnan ja tutkii prosessia ja toimia, jotka liittyvät strategian kehittämiseen ja toteuttamiseen sisällä uusia ja kehittää muoti alueilla. Opiskelija kehittää vankka käsitys globaali eteneminen strategioita sekä miten luoda ja markkinoida vaatemerkki nykypäivän digitaalisesti keskittynyt maailmaan.... [-]


MSc ylellisyyttä tuotemerkin markkinointi

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 3 vuotta January 2019 Yhdistynyt kuningaskunta London + 1 lisää

Ainutlaatuinen ohjelma, jonka tarkoituksena on erityisesti mukauttaa luonnetta ylellisyyttä tuotemerkin alalla. Meidän Masters Luxury Brand Marketing tarjoaa sinulle erityisiä taitoja, toimialaosaaminen ja tarvittavaa asiantuntemusta menestyksekkään uran kapealla ja innovatiivista teollisuutta. [+]

Ainutlaatuinen ohjelma, jonka tarkoituksena on erityisesti mukauttaa luonnetta ylellisyyttä tuotemerkin alalla. Meidän Masters Luxury Brand Marketing tarjoaa sinulle erityisiä taitoja, toimialaosaaminen ja tarvittavaa asiantuntemusta menestyksekkään uran kapealla ja innovatiivista teollisuutta.

Voit opiskella monenlaisia ​​aiheita, joka tarjoaa laajempaa tietämystä ja ymmärrystä markkinoinnin liittyy erityisesti Luksusbrandien, jossa keskitytään kriittisiin oivalluksia ylellisyyttä kuluttajakäyttäytyminen, ylellisyyttä brändäys ja markkinointiviestinnän ja tutkiminen oikeudellisia näkökohtia tuotemerkin sisällä ylellinen yhteydessä. Autamme sinua kehittämään henkisten kykyjen kanssa nykyaikainen taitoja ja toimintatapoja tarvitaan kunnostautua alalla.... [-]


Videot

The GCU London Campus

Ota yhteyttä
Asiointiosoite
40 Fashion Street
Spitalfields,

London, England, E1 6PX GB