Glasgow Caledonian University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tervetuloa Glasgow Caledonian University

Glasgow Caledonian University (GCU) on elinvoimainen, innovatiivinen ja multi-palkittu University yhteiseksi hyväksi.

Meidän tavoitteena on edistää yhteiskunnan tavalla, joka kattaa vielä ylittää perinteisen roolin yliopiston. GCU: n yhteisen hyvän sitoutuminen eloon ja toimitetaan opiskelijoiden ja henkilökunnan ympäri akateemisen koulujen ja osastot.

akateemista huippuosaamista

GCU opiskelija kokemus ruokkii tiedon ja luovuuden käsittelemään reaalimaailman globaaleja haasteita, muuttaen elämään opiskelijoiden ja muut.

Meillä on akateeminen koulut tarjoavat laadukasta opetusta, innovatiivisia palveluita ja asiantuntija Tutkimuskohteita Meillä on maailman johtava ja kansainvälisesti erinomainen tutkimuksen Olemme suurin hoitotyön ja kätilöiden koulutus; ovat asiantuntijoita uusiutuviin energianlähteisiin ja rakentaminen; ja olemme johtava hallinta, liiketoiminnan, laki ja yhteiskuntatieteissä koulutus Olemme nostaa saavuttamista lahjakkaita yksilöitä taustasta kautta artikulaatio ja laajentamalla aloitteita, kuten College Connect ja Caledonian Club

Erinomainen opiskelija kokemus

Nykyaikaiset keskustan kampuksella tarjoaa erinomaisen oppimisympäristön yli 20000 opiskelijaa ja 1600 henkilöstöä yli 100 maassa. GCU ystävällinen kampusyhteisön tarjoaa:

Palkittu Saltire Centre suuret tiedekirjasto Mahdollisuuksia opiskella ulkomailla tai osana maailmanlaajuista vaihtoa Nro 1 tutkinnonsuoritustietoja Skotlannissa nykyaikaisen yliopiston (HESA 2016) £ 30million Glasgow kampuksen kunnostaminen valmistui vuonna 2016 Edustus GCU Student Association Kaikki kampuksella tilat mitä tarvitset myös majoituksen ja terveys ja kunto GCU on saanut Cycle ystävällinen Campus palkinnon Pyöräily Skotlanti - ensimmäinen laatuaan Skotlannissa GCU oli ensimmäinen yliopisto Skotlannissa saavuttaa EcoCampus Platinum -sertifikaatin ympäristökäytäntöjä

Soveltava tutkimus

Maailman johtavaa ja kansainvälisesti korkeatasoista tutkimusta käsitellään yhteiskunnallisiin haasteisiin auttaa ihmisiä rakentamaan osallisuutta yhteiskunnassa ja johtaa tervettä elämää kestävästä yhdyskunnasta.

Olemme top modernin yliopiston Skotlannissa tutkimuksen teho (REF 2014) Top 10 Isossa-Britanniassa maailman johtava sosiaalityön ja sosiaalipolitiikan vaikutukset (REF 2014) Top 20 Isossa-Britanniassa omaishoidon tutkimus (REF 2014) at maailman johtava ja kansainvälisesti erinomainen standardit Top 20 Isossa-Britanniassa rakennetun ympäristön tutkimusta vaikutus (REF 2014) Johtava UK vastaanottaja Erasmus + tutkimusrahoituksen tukea koulutusta, koulutusta, nuorisoa ja urheilua Euroopassa

Innovointistrategia sosiaaliset ja taloudelliset vaikutukset

Toimitamme soveltavaa tutkimusta ja tietojenvaihtoa ratkaisuja yksityisen, julkisen ja vapaaehtoisen sektorin kumppaneita.

GCU on sitoutunut vastuulliseen liiketoimintaan ja sosiaalista hyötyä tuottaa tiedonvaihtoa ja neuvonta mahdollisuuksia Olemme rakentamassa hyvä malli yhteistyön luotu työ-opetuksen ohjelmien liikekumppaneita Me tuottaa lähes £ 1 miljardi arvosta taloudellista ja sosiaalista hyötyä Yhdistyneen kuningaskunnan taloudelle vuosittain ja yli £ 880million Skotlannin taloudelle vuosittain (Biggar Economics) Skotlannin ensimmäinen akkreditoitu Living Wage University Työnantaja

Engaging maailmanlaajuisesti

With kampuksilla Glasgow, Lontoossa ja New Yorkissa, ja kumppanit Omanissa, Bangladeshissa ja Afrikassa, me laajennamme maailmanlaajuisia vaikutuksia ja harjoittaa uusilla tavoilla opiskelijoiden kanssa ja yhteisöjä kuten:

Palkittu opiskelijoiden kansainvälisen kokemuksen 96% valmistuneista työssä tai lisätutkimuksia kuuden kuukauden kuluessa valmistuvien (Dlhe 2016) Meidän Chancellor on Nobel-palkinnon voittaja professori Muhammad Yunus GCU on alumni yhteisö 128000 valmistuneiden perustuu 140 maassa. Kumppanuudet Kiinassa, Intiassa, Etelä-Amerikassa ja Oman Mahdollisuuksia opiskella ulkomailla ja opiskelijavaihdon tuki Eurooppalainen tutkimus ja yhteistyö

Kytkökset & palkinnot

Glasgow Caledonian University on ollut vastaanottaja useita palkintoja. Viimeaikaiset palkinnot:

GCU nimetty muutoksentekijänä Campus by Ashoka U

Glasgow Caledonian University (GCU) on nimetty muutoksentekijänä Campus mukaan Ashoka U, maailmanlaajuinen verkosto yliopistojen ja korkeakoulujen, ja on yksi vain 30 maailmassa ja ensimmäinen Skotlannissa.

Kansallinen palkintoja meidän Caledonian Club

Caledonian Club on voittanut Education palkinnon Business yhteisön 2016 varsinainen Vastuullinen liiketoiminta palkintoja. He ovat voittaneet useita muita palkintoja, kuten Times Higher Education palkinto 2009 laajempi osallistuminen aloite Year sekä Herald Society Award for Education Initiative of the Year.

Johtajien ympäristökäytäntöjä

Glasgow Caledonian University (GCU) on ensimmäinen yliopisto Skotlannissa saavuttaa EcoCampus Platinum sertifiointi sen ympäristön käytäntöjä.

Johtajien valmentaa opiskelijoita työllisyyden

Glasgow Caledonian University erinomaista työtä valmistellessaan meidän opiskelijoiden työllisyyden on korostettu parhaiden käytäntöjen uudessa raportissa Confederation of British Industry Future Fit.

GCU saavuttaa HR Excellence in Research Award

Yliopisto on virallisesti tunnustettu sitoumuksensa edistää sukupuolten tasa-arvoa saavuttaa tasa Challenge (ECU): n arvostetun Athena SWAN Institutional Bronze Award.

GCU on saanut HR Excellence in Research Award Euroopan komission tunnustuksena yliopiston sitoutuminen uran hallintaan ja taitojen kehittämiseen tutkijoiden.

Double menestys 2011 NUS Scotland palkinnot

Opiskelijat ry nimettiin yliopiston ylioppilaskunnan Vuoden klo NUS Scotland Awards 2011, Andrew Craib myös voittanut Course edustaja Year.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso MSc »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MSc

MSC Kansainvälisen Toiminnan Ja Toimitusketjun Hallinta

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2017 Yhdistynyt kuningaskunta Glasgow

Akkreditoitu Chartered Institute of Logistiikka ja liikenne (CILT) ja Chartered Institute of hankinta ja Supply (CIPS), meidän tutkinto on tunnustettu kansainvälisesti. Näiden lisäksi huippuammattilainen akkreditoinnit, meidän ohjelma on ainoa MSc joka antaa sinulle "keltainen vyö Tunnustaminen" valmistuttuaan. [+]

MSc International Operations and Supply Chain Management Nykypäivän globaaleilla markkinoilla yritykset tarvitsevat johtajien kanssa ymmärrystä kansainvälisen liiketoiminnan ja kestävien toimintatapojen keskityttiin haasteet ja mahdollisuudet toiminnan ja logistiikan. Valmistuneista on erikoisosaamista ja tekniikoita hallita, arvioida ja parantaa kestävyyttä kansainvälisen toiminnan ja toimitusketjussa. Ensisijaisena tavoitteena ohjelma on tarjota laaja, analyyttinen ja integroiva tutkimuksen kansainvälisen toiminnan ja toimitusketjun hallintaa. Tarkemmin sanoen opetustavoitteet on todennut seuraavaa: Kehittää taitoja analysoida kriittisesti kehitys kansainvälisen liiketoiminnan ja geopoliittinen ympäristön monitieteinen näkökulmasta; Kehittää kriittistä arvostusta teoreettisia käsitteitä, periaatteita strategioita, politiikan ja käytäntöjen merkitystä kansainvälisen toiminnan ja toimitusketjun ympäristöissä; Kehittää taitoja soveltaa tietoa, lähestymistapoja ja menetelmiä käsitellä strategisen ja operatiivisen johtamisen haasteet kansainvälisessä yhteydessä; Tutkia nykyaikaisia ​​ja kehittyvien teemoja Liiketoimintaan liittyvät, projekteja, logistiikan ja toimitusketjun hallinnan poikkitieteellisen tutkimuksen; Viljellä arvioiva ja kriittinen lähestymistapa teoria ja käytäntö liittyvät vastuullinen johto poikki toiminnan ja toimitusketjun hallinta; Kehittää johtamisen potentiaalia ja taitoja, jotka liittyvät operatiivisten muutosten yhä monimuotoisempia ja kansainvälisten työorganisaatioiden; Helpottaakseen elinikäinen urakehitys taitojaan henkilökohtaisen kehityksen suunnittelua, käytännön kokemus ja kriittisen heijastava itsensä kehittämiseen tekniikkaa; Kehittää kriittistä ymmärrystä tutkimuksen tekniikat ja menetelmät sekä soveltaa näitä riippumattomalle väitöskirja liittyvä hanke sopivaan aiheeseen; Kehittää henkilökohtaisia ​​ja siirrettäviä taitoja, jotka liittyvät itsenäistä tutkimusta, ongelmanratkaisu, kriittinen ajattelu, ICT ja henkilöiden välistä viestintää. Akkreditoitu Chartered Institute of Logistiikka ja liikenne (CILT) ja Chartered Institute of hankinta ja Supply (CIPS), meidän tutkinto on tunnustettu kansainvälisesti. Näiden lisäksi huippuammattilainen akkreditoinnit, meidän ohjelma on ainoa MSc joka antaa sinulle "keltainen vyö Tunnustaminen" valmistuttuaan. Keskittymällä työllistettävyyttä, meidän opetus rakentuu integroiva tapaustutkimuksia, yksilön ja ryhmän hankkeita, esityksiä, ja yritysvierailuja. Meidän sekoitettu... [-]