GCU - Glasgow School for Business and Society

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Glasgow Caledonian University on erottuva, osallistava ja tulevaisuuteen suuntautunut yliopisto, joka on sitoutunut sosiaaliseen tehtäväänsä edistää yleistä hyvää. Meistä on tullut kansainvälinen korkea-asteen huippuosaamisen keskittymä, joka edistää työllistyvyyttä ja globaalia kansalaisuutta valmistuneissa. Tuomme palkintoja tukemme ja sitoutumistamme opiskelijakokemukseen tarjoamalla innovaatiota maailmanluokan tutkimuksemme kautta keskeisillä vahvuusalueilla. Meillä on perinne laajentaa pääsyä korkeakoulutukseen lahjakkaille yksilöille heidän taustastaan ​​riippumatta ja voimme hyödyntää älyllistä ja sosiaalista pääomaamme Skotlannissa ja kansainvälisesti toimivien yhteisöjen hyväksi.

Glasgow Caledonian University (GCU) on vilkas, innovatiivinen ja monipalkinnon saanut Commonwealth-yliopisto.

Pyrimme edistämään yhteiskuntaa tavalla, joka kattaa vielä ylittää yliopiston perinteisen roolin. GCU: n yhteinen hyvä sitoutuminen tuodaan elämään ja toimittaa opiskelijat ja henkilökunta akateemisissa kouluissa ja osastoissa.

Tervetuloa Glasgow School of Business ja yhteiskuntaan

Uskomme ideoihin, tukemme innovaatioita ja arvostamme sosiaalisen vastuun merkitystä. Opiskelijat tulevat meille tietämyksemme ja kokemuksensa ansiosta parantamaan uransa ja henkilökohtaisia ​​tavoitteitamme. Ulkopuoliset yhteistyökumppanimme tulevat meihin löytämään uusimman tutkimuspohjaisen ajattelun ja pääsemään opiskelijoiden kykyyn.

Yritysvastuu ja kestävyys ovat keskeisiä huolenaiheita jokaiselle organisaatiolle. Glasgow School of Business and Society pyrkii vastaamaan globaalin talouden monimutkaisiin haasteisiin tarjoamalla yhteiskunnallista hyötyä paikallisille ja globaaleille yhteisöille.

Maailmanlaajuinen kansalaisuus, vastuullinen johtajuus, yrittäjyys ja yhteiskunnallinen oikeudenmukaisuus ovat keskeisiä opetus-, tutkimus- ja julkisen toiminnan aloilla.

Erottuva, tutkimuslähtöinen portfolio tarjoaa erinomaiset ja saatavilla olevat korkeakoulutuksen mahdollisuudet Glasgussa, Lontoossa ja New Yorkissa. Ohjelmistomme ovat vahvistaneet ammatilliset ja akateemiset akkreditoinnit, jotka vahvistavat, että pätevyyssi on maailman parhaimpia.

Yritysvastuu ja kestävyys ovat nyt perustavanlaatuisia huolenaiheita jokaiselle organisaatiolle. Yliopistossa yhteisen hyvän puolesta meillä on keskeinen rooli liiketoiminnan johtamiskoulutuksen globaalissa muutoksessa. Pyrimme käsittelemään globaalin talouden monimutkaisia ​​haasteita 2000-luvulla samalla kun tuodaan sosiaalista hyötyä paikallisille ja globaaleille yhteisöille.

Olemme erityisen tyytyväisiä siihen, että menestyksemme globaalin eettisyyden, vastuullisuuden ja kestävyyden sisällyttämisessä kaikkiin elämänaloihin Glasgow School of Business ja yhteiskunnassa on tunnustettu jäsenyytemme ASHOKA U: ssa, Yhdistyneiden Kansakuntien Global Compactissa ja PRME: ssä sekä paikallisia aloitteita, kuten WRAP ja Business yhteisössä.

Olemme myös tulleet Skotlannin ensimmäiseksi yliopistoksi liittyä arvostettuun EPAS-verkkoon. Suhtaudun myönteisesti tähän tunnustukseen korkealaatuisesta oppimis- ja opetuskokemuksesta, joka valmistaa opiskelijoihimme taitoja ja osaamista menestymään globaaleilla markkinoilla. EPAS-akkreditointi osoittaa laajempaa institutionaalista sitoutumista käyttämään erittäin korkeita kansainvälisiä vertailuarvoja osoittamaan tarjomme laatua. Tämä antaa henkilöstölle, opiskelijoille, akateemisille ja liikekumppaneillemme vankka vakuutus siitä, että olemme maailmanlaajuisesti verkottunut yliopisto, joka on upotettu paikallisyhteisöömme.

Haastamme henkilökuntamme ja opiskelijoiden olevan kriittisiä ja itsenäisiä oppijoita, tullut vastuulliseksi johtajaksi ja tekemään positiivista panosta liike-elämälle ja yhteiskunnalle. Kehotamme sinua liittymään meihin sitoutumistamme yhteiseen Hyvään.

Ammattiliitot

Glasgow School for Business and Societyilla on vahva kokemus yhteistyösuhteista ammattialojen kanssa, jotka varmistavat, että kurssiemme ovat merkityksellisiä työmarkkinoiden muuttuvien tarpeiden kannalta.

Ammattitaitoistamme paitsi pitävät opiskelijamme ajan tasalla viimeisimmistä liiketoiminnan edistysaskeleista, mutta ne auttavat valmistuneita erottumaan työtä etsittäessä ja joissakin tapauksissa saavat erityisaseman valmistumiseen.

Esimerkkejä ammatillisista järjestöistä, joihin GSBS liittyy, ovat:

 • AACSB
 • ABS (Business School -järjestö)
 • Liiketoiminta yhteisössä
 • CEEMAN
 • EFMD (Euroopan johdon kehittämisen säätiö)
 • ESRC (talous- ja sosiaalitutkimusneuvosto)
 • YK: n PRME-aloite (vastuullisen johtamisen periaatteet)
 • Gold hyväksytty oppimiskeskus ACCA: lle
 • Henkilöstön ja kehityksen järjestön hyväksytty opetuskeskus (CIPD)
 • Huippuyksikkö ja arvopaperimarkkinalaitos (CISI)

Tarjoamme ohjelmia ja moduuleja, jotka ovat akkreditoineet:

 • ACCA (Chartered Certified Accountants)
 • Broadcast Journalism Training Council (BJTC)
 • Chartered Banker
 • Chartered Institute for Securities
 • Logistiikan ja liikenteen Chartered Institute (CILT)
 • Chartered Institute of Marketing (CIM)
 • Henkilöstö- ja kehitysinstituutti (CIPD)
 • Hyväksytyn hankinta- ja toimitusinstituutin (CIPS)
 • Chartered Insurance Institute (CII)
 • Chartered Management Institute (CMI)
 • CIMA (Chartered Institute of Management Accountants)
 • EPAS (Euroopan johdon kehittämisohjelman akkreditointijärjestelmä)
 • ICAEW (Englannin ja Walesin kirjanpitäjä)
 • ICAS (Skotlannin kirjanpitäjälaitos)
 • Työterveyslaitos (IOSH)
 • Toiminnanohjauksen instituutti (IOM)
 • Riskinhallintainstituutti (IRM)
 • IOR (Operatiivinen riski-instituutti)
 • Skotlanti Law Society
 • Valtakunnallinen journalistikoulutusneuvosto (NTCJ)
 • British Psychological Society
 • SHRM (American Society for HRM)
 • Hospitality Institute (IHA)
 • Matkailun ja matkailun instituutti (ITT)
 • Matkailuneuvonta (TS)
 • Matkailunhallintainstituutti (TMI)

Osastot

Oikeustiede, Taloustiede, Kirjanpito

Osastomme kokoaa akateemikkoja, joiden etuja ja asiantuntemusta on oikeus, riski, talous, kirjanpito ja talous. Olemme ylpeitä läheisistä yhteyksistämme liiketoimintaorganisaatioihin, mukaan lukien ei-voittoa tavoittelemattomat organisaatiot ja ammattielimet, jotka ovat hyväksyneet useita ohjelmia.

Liiketalouden osasto

Osaamisemme keskittyy johtamiskäytäntöjen ja -menetelmien, resurssien ja prosessien nykyaikaiseen ja innovatiiviseen käyttöön yksityisen ja julkisen sektorin organisaatioiden kehittämiseksi ja kehittämiseksi erittäin kilpailukykyisessä globaalissa markkinapaikassa

Yhteiskuntatieteiden, viestimien ja journalismin laitos

Yhdessä yli viisikymmentä työntekijää, osastolla on sekä vahva tutkimuskulttuuri että sitoutuminen opettamaan huippuosaamista. Arvostettu kansainvälisesti erinomaiseksi ja maailman johtava monilla alueilla viimeisen tutkimusarvon arvioinnissa.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
 • Englanti

Katso FM-tutkinnot » Katso MSc-tutkinnot » Katso Online Jatkotutkintotodistukset » Katso Jatkotutkintotodistukset » Katso Tutkintotodistukset » Katso BA-tutkinnot » Katso Law LLB »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MA

Maisteri televisiokirjallisuuden kirjoittamisessa

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2019 Yhdistynyt kuningaskunta Glasgow

Runsaasti palkkioita ja luovia mahdollisuuksia, TV on missä useimmat käsikirjoittajat toimivat. Ammatillisten kirjailijoiden opettama, voit työskennellä skripteillä sarjasta, joka tällä hetkellä on brittiläinen televisio hankkii tietoja, taitoja [+]

Hanki koulutusta, yhteyksiä ja kokemuksia, jotka tarvitset merkkijonon tekemiseen televisiossa. Tunnustettu Creative Skillset Tickin hyväksynnällä, GCU: n MA Television Fiction Writing on ainoa kokopäiväinen päällikön ohjelma, joka keskittyy pelkästään skripteihin Yhdistyneessä kuningaskunnassa.

Ohjelmistomme on luotu tiiviissä yhteistyössä teollisuuden kanssa työllistymismahdollisuuksien maksimoimiseksi. Ohjelmistomme tarjoaa sinulle kaiken kattavan kokemuksen - ja tukee sinut kehittämässä omaa alkuperäistä draamaasi tai komediaasi.

Opetus molemmista akateemisista asiantuntijoista ja televisio-ohjelmien huippu-käsikirjoittajistaMahdollisuus osallistua tällä hetkellä televisiokanavien lähetyksiinYksittäinen mentorointi kokeneilta televisiojohtajiltaSuora pääsy tuottajille ja komission jäsenilleLontoon edustajan mentoroinnin vuosiTuki ammattikokemuslääkäriltäMahdollisuus valmistaa useita projekteja, jotka ovat valmiita markkinoille... [-]

MA Multimedia-lehdessä

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2019 Yhdistynyt kuningaskunta Glasgow

MA Multimedia Journalism on Skotlannin johtavia journalismin mestareita. Se on NCTJ [+]

Akkreditoitu: BJTC NCTJ

Liity maailmanlaajuisiin pyrkimyksiin tiedottaa ja yhdistää ihmisiä ympäri maailmaa Skotlannin johtavan journalismin päällikön ohjelmaan - GCU: n MA Multimedia Journalism. GCU tarjoaa vain Skotlannissa suoritetun jatko-opetusalan tutkinnon, joka on akkreditoitu molemmilla Yhdistyneen kuningaskunnan ensisijaisilla ammatillisilla koulutuselimillä: kansallisten journalistien koulutusneuvosto ja Broadcast Journalism Training Council.

MA Multimedia Journalismissa on yli 75% työllisyysaste, sijoittelut median organisaatioissa, kuten BBC, STV ja Herald

Tutustat Glasgow'n, Skotlannin "media-kaupunkia", ja saat käytännön kokemuksia kaikkien nykyisten kysyntätekijöiden taidoista, haastatteluista ja raportoinnista kirjoittamiseen ja muokkaamiseen - kaikkialla painetussa, televisiossa ja digitaalisessa ympäristössä. Koulutamme sinut pikakirjoituksessa, valokuvauksessa, videotuotannossa ja web-sisällönhallinnassa sekä anna perusteellisia ohjeita hallitukselle ja laille.... [-]


MSc

Kansainvälisen matkailun ja tapahtumien hallinnan MSc

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2019 Yhdistynyt kuningaskunta Glasgow

Matkailu ja tapahtumat ovat maailman nopeimmin kasvavista sektoreista maailmantalouden kohteissa, joissa otetaan tapahtumamallinnolliset matkailustrategiat keinona parantaa paikkatietoisuutta positiivisten sosiaalisten ja taloudellisten vaikutusten aikaansaamiseksi. Tämä on tapahtumien ja matkailualan asiantuntijoiden jännittävä aika yhdistää taitojaan ja olla osa tätä liikettä. [+]

Ilmoitettu teollisuuden kysynnän ja laajan valikoiman työmahdollisuuksia, Glasgow Caledonian University'sd MSc International Tourism and Events Management -ohjelma tarjoaa käytännön ja teknisen kokemuksen, jonka tarvitset maksimoimaan mahdollisuudet kasvava sektori on tarjota.

Sinulla on todella kansainvälinen kokemus verkostoitumisesta, vapaaehtoistyöstä ja työelämästä alan vierailevien luennoilla.

Mitä opiskelet

Kehitetään ymmärrystä tai reaalimaailmaa koskevia kysymyksiä Yhdistyneen kuningaskunnan ja globaalin näkökulmasta, tunnistamalla vastuullinen päätöksenteko ja eettisesti ajettu käyttäytyminenHarjoittelu käytännön taitojen kautta ja alan sijoittaminen ja kenttämatkatDigitaalisten taitojen parantaminen keskeisillä viestintäalueilla, kuten markkinointi, projektinhallinta ja visuaaliset esitykset... [-]

Kansainvälisen muotimarkkinoinnin MSc

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2019 Yhdistynyt kuningaskunta Glasgow

EPAS on akkreditoinut [+]

Globaalilla muotiteollisuudella on arvoltaan yli kaksi triljoonaa dollaria ja se on yksi maailman suurimmista talouksista. * Digitaalisten edistysaskeleiden ja kuluttajamaiden kasvun myötä kansainvälinen muotimaailma on avoimien, eettisten ja asiakaslähtöisten strategioiden markkinoilla .

Vastaamalla pyyntöön erikoistuneista tutkinnon suorittaneista sekä muodin että markkinoinnin aloilla, MSc International Fashion Marketing on kehitetty teollisuuden rinnalla tuoda sinulle käytännön teknisen asiantuntemuksen, jota sinun täytyy kilpailla ja menestyä tässä dynaamisessa teollisuudessa.

Muotimarkkinointi kehittyy jatkuvasti teknologian rinnalla ja yhä useammin markkinoillepääsemällä.... [-]


MSc / MSc (Fast-track) laskentatoimi, rahoitus ja sääntely

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2019 Yhdistynyt kuningaskunta Glasgow

MSc Accounting, Finance and Regulation yhdistää nykyiset liiketoiminnan tarpeet viimeisimpään akateemiseen ajatteluun, teorioihin ja käytäntöihin, varmistamalla, että sinulla on huippuluokan taidot, jotka ovat välttämättömiä menestyksekkään uran suorittamiseksi kirjanpito- ja rahoitusalalla. [+]

Nykypäivän maailmanlaajuiset, teknologiavetoiset ja yhä kilpailukykyisemmat rahoitusmarkkinat ovat lähes tuntemattomia kuin viisi vuotta sitten. Talousjohtajat ja asiantuntijat ovat velvollisia soveltamaan samaa syvällistä osaamista ja taitoa yhä kasvavaan, pitkälle menevään joukkoon tuotteita, asetuksia ja tekniikoita.

Vaikka uudet teknologiat tulevat esiin ja säännöt ja määräykset muuttuvat, nyt enemmän kuin koskaan tarvitaan digitaalisesti keskittynyt ja luotettavampi skillet. MSc Accounting, Finance ja asetus Glasgow Caledonianin yliopistosta tarjoaa luottamusta ja näkemystä, jotta voit ottaa nykyiset taidot organisaatiossasi tai jatkokoulutuksessa.

Fast track -vaihtoehto... [-]

MSc in Human Resource Management

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 3 vuotta January 2019 Yhdistynyt kuningaskunta Glasgow + 1 lisää

Kehittää tietoa [+]

Järjestöt menestyvät ihmisten lujana. Sinulla on keskeinen rooli henkilöresurssina, ihmisjohtajana. GCU: n MSc Human Resources Management valmistelee sinua henkilöresurssien hallinnan eettisistä, kulttuurisista, oikeudellisista, operatiivisista ja strategisista näkökohdista - antaen samalla globaalin näkymän ja vastuullisen johtajuuden ymmärtämisen. Näin voit olla valmis menestykseen - ja tukea yhteistä hyvää myönteisen vaikutuksen aikaansaamiseksi.

Ohjelma on yksi vain muutamia Yhdistyneessä kuningaskunnassa, jonka Chartered Institute of Human Resources and Development (CIPD) on hyväksynyt ja joka vastaa Yhdysvaltain humanististen resurssienhallinnan (SHRM) standardeja. Se on tarjolla osa-aikatyötä ja kokopäivätyötä tarjoamalla joustavuutta uran keskittyneille ammattilaisille ja uusimmille tutkinnon suorittaneille.... [-]


MSc International Banking, Finance ja Riskienhallinta

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2019 Yhdistynyt kuningaskunta Glasgow

Hanki käytännön tietoa [+]

Rahoituspalvelualan, pankkisääntelyn ja pankin operatiivisen riskinhallinnan jatkuvien muutosten seuraamiseksi työntekijöitä on yhä enemmän kysyntää pysyäkseen edelläkävijöinä näissä muutoksissa.

Toimimme yhteistyössä johtavien rahoituspalvelujärjestöjen kanssa pitämään moduulit huippuluokkaa ja varmistamalla, että tekemällä päätös opiskelua koskevasta ohjelmasta luotat siihen, että käytät tätä uutta tietoa alan toiminnasta.

Laajenna ja tehosta tietoa, ymmärrystä ja taitoja kotimaisten ja kansainvälisten pankkitoimintojen ja riskienhallinnan alalla oppimalla monipuolisesta opetusryhmästämme. Heillä on laaja kokemus, joka ulottuu akateemisesta teollisuuden osaamisesta sekä julkisella että yksityisellä sektorilla. Työskentelemme tärkeimpien yhteistyökumppaneiden kanssa kehittäessämme ohjelmia varmistaaksemme, että keskitymme alan merkittävimpiin aloihin. Arvopaperimarkkinavalvojien instituutti, taloudellinen käyttäytymisviranomainen, Englannin keskuspankki ja Kansainvälisten järjestelyjen pankki korostavat pankkien tehokasta riskien mittaamista ja hallintaa. Olemme myös työskennelleet tiiviissä yhteistyössä joidenkin tärkeimpien rahoituslaitosten kanssa sekä validoimaan ohjelma että sijoittamaan opiskelijat ammatillisiin töihin, kuten Morgan Stanley ja Royal Bank of Scotland.... [-]


MSC Kansainvälisessä liiketoiminnan johtamisessa

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2019 Yhdistynyt kuningaskunta Glasgow

MSc International Business Management tarjoaa kattavan käsityksen johtajien kohtaamista haasteista sekä näkemyksen strategioista, käytännöistä ja käytännöistä, jotka ovat avainasemassa näiden haasteiden hallinnassa. [+]

Nykyaikaiset, kulttuurisesti monimuotoiset ja dynaamiset liiketoimintaympäristöt kasvavat maailmanlaajuisesti, minkä seurauksena olemme todistamassa kysynnän kasvua tutkinnon suorittaneille, joilla on maailmankuva siitä, millainen menestyvä yritys voi näyttää.

Kansainvälinen liiketoiminta on kokenut valtavaa kasvua globalisoitumisen välittömänä seurauksena. Liity Glasgow Caledonian Universityn Glasgow School for Business and Society ja löydä moderni kansainvälinen ympäristö, jossa eettisiä liiketoimintakäytäntöjä kehitetään ja kansainvälisen liiketoiminnan teoria testataan.

Kasvua ohjaavat avaintekijät ovat uudet ja kehittyvät markkinat, tekniset edistysaskeleet, työvoiman liikkuvuus, kehittyneempi logistiikka ja toimitusketjut sekä yritystoiminnan tukiverkostojen kasvu yrittäjille. Maisterin tutkinnon suorittaneiden mahdollisuudet eivät ole koskaan olleet suuremmat, ja kansainvälisen yritysjohtamisohjelman avulla saat kokemuksia monista eri toimialoista, joita hallinnon ammattilaiset tarvitsevat.... [-]


MSc kansainvälisessä toiminta- ja toimitusketjun hallinnassa

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2019 Yhdistynyt kuningaskunta Glasgow

Valmistaudu erinomaisesti erikoistuneiden mestareiden kanssa. Kehittää osaamista kestävässä liiketoiminnassa ja suorituskyvyn hallinnassa [+]

Jokainen organisaatio pienistä sosiaalisista yrityksistä maailmanlaajuisiin monikansallisiin yrityksiin, joissa on tuhansia työntekijöitä, on hallittava toimitusketjuaan ja liiketoimintaansa. Glasgow Caledonian University Glasgow School for Business and Society on kehittänyt tämän Masters vastaamaan tähän kysyntään. Ohjelmasta tiedotetaan tutkimuksesta, alan ammattilaisista, Chartered Institute of Procurement and Supply (CIPS) -standardin vaatimuksista ja akkreditoidaan Chartered Institute of Logistics and Transport (CILT).

Tämä ohjelma keskittyy tuottamaan työllistettäviä, vastuullisia tutkinnon suorittaneita, jotka pystyvät vaikuttamaan tehokkaasti alusta alkaen työllisyydestään. Ainutlaatuinen osa ohjelmaa on, että opiskelijat voivat saavuttaa Lean Yellow Belt -sertifikaatin osana kurssia.... [-]


MSc Markkinointi

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2019 Yhdistynyt kuningaskunta Glasgow

Läpinäkyvä, globaali ja teknologiavetoinen markkinointi on jokaisen organisaation menestyksen tarkistuslista, ja huippumarkkinointitoimijat tarvitsevat uusia taitoja voidakseen jatkaa kilpailukykyisillä ympäristöillä. [+]

Läpinäkyvä, globaali ja teknologiavetoinen markkinointi on jokaisen organisaation menestyksen tarkistuslista, ja huippumarkkinointitoimijat tarvitsevat uusia taitoja voidakseen jatkaa kilpailukykyisillä ympäristöillä.

Uskomme tärkeys tulla vastuullisiksi päätöksentekijöiksi liiketoiminnassa. Glasgow Caledonianin yliopistossa kehität edelleen tietosi ja kokemuksesi kestävän kehityksen, eettisen johtajuuden ja sosiaalisen vastuun käsitteistä, jotka voivat saada aikaan positiivisen muutoksen markkinoinnin globaalissa maailmassa.

Liity GCU: n palkittuun Glasgow School for Business and Society ja uppoudu uusimpaan digitaaliseen ja kansainväliseen markkinointisuuntaukseen ja tullut myönteiseksi työnantajien odotetuksi GCU-tutkinnon suorittaneilta. Voit hyötyä opiskelusta eri puolilla maailmaa olevia opiskelijoita erilaisista taustoista ja kokemuksista. Tämä tilaisuus antaa sinulle mahdollisuuden tutustua eri maiden markkinointiin ja markkinointiympäristöihin.... [-]


MSc riskienhallinnassa

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2019 Yhdistynyt kuningaskunta Glasgow

Alan tunnustettu [+]

Koska organisaatiot kohtaavat yhä useampia globaaleja ja strategisia haasteita, ja vastuullisen johtajuuden, hyvän hallintotavan ja eettisen käyttäytymisen tarve kasvaa edelleen, erittäin päteviä riskienhallintaan erikoistuneita ammattilaisia ​​on suuressa kysynnässä.

Glasgow Caledonian Universityn MSc Risk Management selvittää strategisia ja operatiivisia riskejä laajemman organisaation joustavuuden yhteydessä. Tämä tutkimuslähtöinen jatko-ohjelma on valmis opiskelemaan joko kokopäivätilassa; osana menestyvää kansainvälistä yhteisöä, joka perustuu kampuksen tai etäopetuksen tilaan; hyötyvät täydestä tuestamme sopivaan aikaan ja paikkaan.

Liity johtavaan Ison-Britannian palveluntarjoajaan yli 30 vuoden ajan riskienhallinnan opetuskokemuksella ja hyödynnä pitkäaikaisia ​​linkkejä ja erinomaista maineesi elinkeinoelämän ja ammattilaisten kanssa kehittämään kehittyneiden osaajien työnantajien tarpeita.... [-]


MSC sosiaalialalla ja mikroyrityksessä

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2019 Yhdistynyt kuningaskunta Glasgow

Mikro-rahoitus- ja sosiaalialan päällikön kanssa voit olla osa todellista yhteiskunnallista muutosta. Jo todistettu malli auttaakseen ihmisiä köyhyydestä kehitysmaissa, mikrorahoitus laajenee nyt Yhdysvaltoihin ja Iso-Britanniaan. [+]

GCU: n MSc Social Business ja Microfinance on ensimmäinen laatuaan maailmassa.

Sosiaaliliiketoiminta on syy-suuntautunut liiketoiminta, jolla on tarkoitus vaikuttaa ihmisiin tai planeetan sijaan voittojen kertymiseen osakkeenomistajille tai sijoittajille. Vaikka sosiaalisesti yritteliäisen maailman edut ovat hyvin dokumentoituja, jokainen sosiaalinen liiketoiminta-matka on ainutlaatuinen ja mikrorahoituksen vaikutus on edelleen nousussa.

Tämän käytännön kehittymisen myötä MSC Social Business ja Microfinance Glasgow Caledonian University jakavat kotiinsa Yunus Sosiaalialan ja terveydenhuollon keskus - GCU: n maailman johtava tutkimuskeskus - ja toimittaa palkittu Glasgow School for Business and Society * .... [-]