GCU - Glasgow School for Business and Society

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Glasgow Caledonian University on erottuva, osallistava ja tulevaisuuteen suuntautunut yliopisto, joka on sitoutunut sosiaaliseen tehtäväänsä edistää yleistä hyvää. Meistä on tullut kansainvälinen korkea-asteen huippuosaamisen keskittymä, joka edistää työllistyvyyttä ja globaalia kansalaisuutta valmistuneissa. Tuomme palkintoja tukemme ja sitoutumistamme opiskelijakokemukseen tarjoamalla innovaatiota maailmanluokan tutkimuksemme kautta keskeisillä vahvuusalueilla. Meillä on perinne laajentaa pääsyä korkeakoulutukseen lahjakkaille yksilöille heidän taustastaan ​​riippumatta ja voimme hyödyntää älyllistä ja sosiaalista pääomaamme Skotlannissa ja kansainvälisesti toimivien yhteisöjen hyväksi.

Glasgow Caledonian University (GCU) on vilkas, innovatiivinen ja monipalkinnon saanut Commonwealth-yliopisto.

Pyrimme edistämään yhteiskuntaa tavalla, joka kattaa vielä ylittää yliopiston perinteisen roolin. GCU: n yhteinen hyvä sitoutuminen tuodaan elämään ja toimittaa opiskelijat ja henkilökunta akateemisissa kouluissa ja osastoissa.

Tervetuloa Glasgow School of Business ja yhteiskuntaan

Uskomme ideoihin, tukemme innovaatioita ja arvostamme sosiaalisen vastuun merkitystä. Opiskelijat tulevat meille tietämyksemme ja kokemuksensa ansiosta parantamaan uransa ja henkilökohtaisia ​​tavoitteitamme. Ulkopuoliset yhteistyökumppanimme tulevat meihin löytämään uusimman tutkimuspohjaisen ajattelun ja pääsemään opiskelijoiden kykyyn.

Yritysvastuu ja kestävyys ovat keskeisiä huolenaiheita jokaiselle organisaatiolle. Glasgow School of Business and Society pyrkii vastaamaan globaalin talouden monimutkaisiin haasteisiin tarjoamalla yhteiskunnallista hyötyä paikallisille ja globaaleille yhteisöille.

Maailmanlaajuinen kansalaisuus, vastuullinen johtajuus, yrittäjyys ja yhteiskunnallinen oikeudenmukaisuus ovat keskeisiä opetus-, tutkimus- ja julkisen toiminnan aloilla.

Erottuva, tutkimuslähtöinen portfolio tarjoaa erinomaiset ja saatavilla olevat korkeakoulutuksen mahdollisuudet Glasgussa, Lontoossa ja New Yorkissa. Ohjelmistomme ovat vahvistaneet ammatilliset ja akateemiset akkreditoinnit, jotka vahvistavat, että pätevyyssi on maailman parhaimpia.

Yritysvastuu ja kestävyys ovat nyt perustavanlaatuisia huolenaiheita jokaiselle organisaatiolle. Yliopistossa yhteisen hyvän puolesta meillä on keskeinen rooli liiketoiminnan johtamiskoulutuksen globaalissa muutoksessa. Pyrimme käsittelemään globaalin talouden monimutkaisia ​​haasteita 2000-luvulla samalla kun tuodaan sosiaalista hyötyä paikallisille ja globaaleille yhteisöille.

Olemme erityisen tyytyväisiä siihen, että menestyksemme globaalin eettisyyden, vastuullisuuden ja kestävyyden sisällyttämisessä kaikkiin elämänaloihin Glasgow School of Business ja yhteiskunnassa on tunnustettu jäsenyytemme ASHOKA U: ssa, Yhdistyneiden Kansakuntien Global Compactissa ja PRME: ssä sekä paikallisia aloitteita, kuten WRAP ja Business yhteisössä.

Olemme myös tulleet Skotlannin ensimmäiseksi yliopistoksi liittyä arvostettuun EPAS-verkkoon. Suhtaudun myönteisesti tähän tunnustukseen korkealaatuisesta oppimis- ja opetuskokemuksesta, joka valmistaa opiskelijoihimme taitoja ja osaamista menestymään globaaleilla markkinoilla. EPAS-akkreditointi osoittaa laajempaa institutionaalista sitoutumista käyttämään erittäin korkeita kansainvälisiä vertailuarvoja osoittamaan tarjomme laatua. Tämä antaa henkilöstölle, opiskelijoille, akateemisille ja liikekumppaneillemme vankka vakuutus siitä, että olemme maailmanlaajuisesti verkottunut yliopisto, joka on upotettu paikallisyhteisöömme.

Haastamme henkilökuntamme ja opiskelijoiden olevan kriittisiä ja itsenäisiä oppijoita, tullut vastuulliseksi johtajaksi ja tekemään positiivista panosta liike-elämälle ja yhteiskunnalle. Kehotamme sinua liittymään meihin sitoutumistamme yhteiseen Hyvään.

Ammattiliitot

Glasgow School for Business and Societyilla on vahva kokemus yhteistyösuhteista ammattialojen kanssa, jotka varmistavat, että kurssiemme ovat merkityksellisiä työmarkkinoiden muuttuvien tarpeiden kannalta.

Ammattitaitoistamme paitsi pitävät opiskelijamme ajan tasalla viimeisimmistä liiketoiminnan edistysaskeleista, mutta ne auttavat valmistuneita erottumaan työtä etsittäessä ja joissakin tapauksissa saavat erityisaseman valmistumiseen.

Esimerkkejä ammatillisista järjestöistä, joihin GSBS liittyy, ovat:

 • AACSB
 • ABS (Business School -järjestö)
 • Liiketoiminta yhteisössä
 • CEEMAN
 • EFMD (Euroopan johdon kehittämisen säätiö)
 • ESRC (talous- ja sosiaalitutkimusneuvosto)
 • YK: n PRME-aloite (vastuullisen johtamisen periaatteet)
 • Gold hyväksytty oppimiskeskus ACCA: lle
 • Henkilöstön ja kehityksen järjestön hyväksytty opetuskeskus (CIPD)
 • Huippuyksikkö ja arvopaperimarkkinalaitos (CISI)

Tarjoamme ohjelmia ja moduuleja, jotka ovat akkreditoineet:

 • ACCA (Chartered Certified Accountants)
 • Broadcast Journalism Training Council (BJTC)
 • Chartered Banker
 • Chartered Institute for Securities
 • Logistiikan ja liikenteen Chartered Institute (CILT)
 • Chartered Institute of Marketing (CIM)
 • Henkilöstö- ja kehitysinstituutti (CIPD)
 • Hyväksytyn hankinta- ja toimitusinstituutin (CIPS)
 • Chartered Insurance Institute (CII)
 • Chartered Management Institute (CMI)
 • CIMA (Chartered Institute of Management Accountants)
 • EPAS (Euroopan johdon kehittämisohjelman akkreditointijärjestelmä)
 • ICAEW (Englannin ja Walesin kirjanpitäjä)
 • ICAS (Skotlannin kirjanpitäjälaitos)
 • Työterveyslaitos (IOSH)
 • Toiminnanohjauksen instituutti (IOM)
 • Riskinhallintainstituutti (IRM)
 • IOR (Operatiivinen riski-instituutti)
 • Skotlanti Law Society
 • Valtakunnallinen journalistikoulutusneuvosto (NTCJ)
 • British Psychological Society
 • SHRM (American Society for HRM)
 • Hospitality Institute (IHA)
 • Matkailun ja matkailun instituutti (ITT)
 • Matkailuneuvonta (TS)
 • Matkailunhallintainstituutti (TMI)

Osastot

Oikeustiede, Taloustiede, Kirjanpito

Osastomme kokoaa akateemikkoja, joiden etuja ja asiantuntemusta on oikeus, riski, talous, kirjanpito ja talous. Olemme ylpeitä läheisistä yhteyksistämme liiketoimintaorganisaatioihin, mukaan lukien ei-voittoa tavoittelemattomat organisaatiot ja ammattielimet, jotka ovat hyväksyneet useita ohjelmia.

Liiketalouden osasto

Osaamisemme keskittyy johtamiskäytäntöjen ja -menetelmien, resurssien ja prosessien nykyaikaiseen ja innovatiiviseen käyttöön yksityisen ja julkisen sektorin organisaatioiden kehittämiseksi ja kehittämiseksi erittäin kilpailukykyisessä globaalissa markkinapaikassa

Yhteiskuntatieteiden, viestimien ja journalismin laitos

Yhdessä yli viisikymmentä työntekijää, osastolla on sekä vahva tutkimuskulttuuri että sitoutuminen opettamaan huippuosaamista. Arvostettu kansainvälisesti erinomaiseksi ja maailman johtava monilla alueilla viimeisen tutkimusarvon arvioinnissa.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
 • Englanti

Katso FM-tutkinnot » Katso MSc-tutkinnot » Katso Jatkotutkintotodistukset - OnlineStudies » Katso MSc » Katso Jatkotutkintotodistukset - AcademicCourses » Katso Tutkintotodistukset » Katso BA-tutkinnot » Katso LLB »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MA

MA in Multimedia Journalism

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Glasgow

[+]

Ohjelman viimeinen osa on hanke, joka tarjoaa sinulle mahdollisuuden tuottaa huomattava osa julkaistuista / julkaistavista / yleislähetyistä journalistisista teoksista.

Arviointimenetelmät

Jokainen moduuli arvioidaan erikseen: kuten jatkuva työselostus; tentit tai testit (lyhytaikaiset ja uutispäivät), jotka ovat yleensä koko päivän kestävää ryhmätenttiä; ja jotkut yhdistämällä työselostus ja NCTJ tutkimukset (laki, hallitus).

20 x Marantz PMD661-muistikortin toimittaja-tallentimet.

[-]

MA in Television Fiction Writing

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Glasgow

[+]

Tämä ylimääräinen aika on suunniteltu erityisesti auttamaan uusia kansainvälisiä opiskelijoita pääsemään Yhdistyneeseen kuningaskuntaan ja GCU: iin ennen yleiskoulutuksen aloittamista ja opettamista.

Tänä aikana tapahtuu koko joukko hauskoja ja informatiivisia aktiviteetteja, kuten kampus- ja kaupunkikierroksia sekä tervetulotoiveita, joilla voit tavata muita kansainvälisiä opiskelijoita.

Creative Skillset Tick [-]

MSc

MSc / MSc (Fast-track) in Accounting and Finance

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Glasgow

[+]

Etiikka ja Corporate Governance

Tässä moduulissa tarkastellaan keskeisiä kysymyksiä, jotka käsittävät hallintotavan ja sen, missä määrin nykyiset järjestelyt varmistavat yritysten vastuullisuuden.

[-]

MSc in Human Resource Management

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Glasgow

[+]

Urasi

[-]

MSc in International Banking, Finance and Risk Management

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Glasgow

[+]

[-]

MSc in International Business Management

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Glasgow

[+]

Maksamasi lukukausimaksut määräytyvät pääosin maksutilanteessasi. Mikä on opiskelijamaksumääränne?

Opintomaksut 2018/19

Koti: £ 5500 RUK: £ 5500 EU: £ 5500 Kansainvälinen: £ 12600

Jos aloitat opintosi syyskuussa 2018 tai tammikuussa 2019, nämä ovat vuosittain tai moduulimaksuja, jotka koskevat kurssisi kestoa. kuitenkin maksut voivat muuttua.

[-]

MSc in International Events Management

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Glasgow

[+]

Jos sinulla on kysymyksiä tai tiedusteluja 2018/19 saatavissa olevista apurahoista, ota yhteyttä opiskelijan kyselytiimiin.

[-]

MSc in International Fashion Marketing

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Glasgow

[+]

EU: £ 5500 Kansainvälinen: £ 12600

[-]

MSc in International Human Resource Management

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 3 vuotta September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Glasgow + 1 lisää

[+]

[-]

MSc in International Operations and Supply Chain Management

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Glasgow

[+]

Molempien elinten opiskelijajäsenyys on ilmaista, ja kun hän on valmistunut, sinut vapautetaan akateemisesta osasta, jotta hän voisi tulla jäseneksi, jolla on 3 vuoden kokemus.

HM Forces

Yhteistyössä HM Forcesin kanssa GCU on todennut, että tämä ohjelma soveltuu erityisen hyvin sotilaallisiin ja entisen sotilaallisiin miehiin ja naisiin. Käy HM Forces Ura-alueella saadaksesi lisätietoja palveluistamme.

[-]

MSc in International Tourism Management

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Glasgow

[+]

Uusille kansainvälisille opiskelijoille suuntautumistilaisuudet alkavat 15. syyskuuta 2017 .

[-]

MSc in Risk Management

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Glasgow

[+]

Arviointi on jatkuvaa yhdistämällä formatiivisen ja summatiivisen arvioinnin yhdistelmä. Arviointi on monenlaisia ​​keinoja, kuten tapaustutkimuksia, salkkuja, esseitä ja raportteja.

[-]

MSc in Social Business and Microfinance

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Glasgow

[+]

Jos aloitat opintosi syyskuussa 2018 tai tammikuussa 2019, nämä ovat vuosittain tai moduulimaksuja, jotka koskevat kurssisi kestoa. kuitenkin maksut voivat muuttua. Täydelliset yksityiskohdat siitä, miten maksut saattavat muuttua, lue maksut ja hyvityssäännöt.

Lisäkustannukset

[-]

MSc Markkinointi

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Glasgow

Haluatko jatkaa uraa kansainvälisessä markkinoinnissa? Ammattikorkeakoulututkinto-ohjelma mahdollistaa liike-elämän ja muiden kuin liike-elämän tutkinnon suorittaneet muuttavat uraansa ja mahdollisuuksiaan dynaamisessa markkinoinnissa. [+]

Akkreditoitu: CIM

Yhdistämällä huipputason akateemisen teorian vuosikymmenien käytännön kokemukseen alalla, MSc International Marketing tarjoaa sinulle työkalut ja luottamuksen, joita tarvitset vastaamaan yhä globaalin liiketoimintaympäristön vaatimuksiin. Markkinoinnin lähestymistapa on luova, sosiaalisesti ohjattu ja keskittynyt sinua valmistautumaan onnistuneeseen uraan.

Monipuolinen opetusryhmämme, jolla on sekä akateemisia että alan kokemuksia monenlaisista tieteenaloista, ja jotka osallistuvat tutkimus- ja konsultointitoimintaan kaikilla aloilla. Sinua haastetaan ja inspiroidaan monipuolisella ja käytännöllisellä ohjelmalla, mukaan lukien alan johtamat työpajat ja mestarikurssit sekä yrityshankkeet ja esitykset, joiden tarkoituksena on simuloida todellisia haasteita ja kehittää käytännön taitoja.... [-]


MSc Terveyshistorian Aikana

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Glasgow

Tutki terveyden, lääketieteen ja terveydenhuollon historiaa yhteiskunnissa ja niiden merkitys nykyaikaisille asioille, joilla on laaja vertaileva näkökulma. Aiheita ovat hoitotyö, ravitsemus, hyvinvointi, huumeet, politiikka, työterveys ja koulutus. [+]

Kurssilla tarkastellaan terveyden, lääketieteen ja terveydenhuollon historiaa yhteiskunnissa ja niiden merkitys nykyaikaisille asioille, joilla on laaja vertaileva näkökulma. Aiheita ovat hoitotyö, ravitsemus, hyvinvointi, huumeet, politiikka, työterveys ja koulutus.

Tämä on GCU: n, Strathclyden yliopiston ja Terveyden ja terveydenhuollon sosiaalisen historian keskus.

Katso täydelliset kurssitiedot Strathclyden yliopiston verkkosivuilta

Sisäänpääsyvaatimukset

Tämä kurssi tarjotaan yhteistyössä Strathclyde Universityn kanssa. Katso kurssitiedot ja sisäänpääsyvaatimukset verkkosivustollasi http://www.strath.ac.uk/courses/postgraduatetaught/healthhistory/... [-]