Glion Institute of Higher Education London

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Opi vieraanvaraisuudesta parasta, tutkimus keskellä maailman

Vuodesta 1962, Glion Institute of Higher Education on asettanut standardin huippuosaamisen kuin tunnettu sveitsiläinen hotelli koulu, muuttaen oppilaat johtajat vieraanvaraisuudesta, matkailu- ja tapahtuma aloilla. Siksi alan ammattilaisia ​​Glion voittaa palkinnon "Best Hospitality Management School" maailmassa Worldwide Hospitality Awards 2015.

Lontoon kampuksella, Glion toimittaa se tunnettu sveitsiläinen ravitsemisalan astetta ja jatko-ohjelmia opiskelijoille eri puolilla maailmaa. Luotettu opetusohjelmia tuoda Lontoon innovatiivinen hotelli ja ravintola kohtaus eloon teollisuuden vierailuja, konferensseja ja tapahtumia, antaa opiskelijoille parasta sekä Lontoossa ja Sveitsin koulutus on tarjota.

Sijaitsevat perusteella yliopiston Roehampton The Glion Lontoon kampuksella on moderni, jännittävä yliopiston elämäntapa sisällä mukavuus ja liitokset tiivis Glion yhteisö. Vain 40 minuutin päässä, Lontoon West Endin ja keskustan tarjonta ja loputtomasti erilaisia ​​ostos-, viihde-, ruokailu- ja kulttuurikohteita.

Selvittää, mikä tekee Glion Lontoon ainutlaatuinen!

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso MSc-tutkinnot » Katso Tradenomin tutkinnot » Katso Kurssit »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MSc

Uk - MSC - kansainvälinen hotelli hallinta

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 18 kuukautta August 2019 Yhdistynyt kuningaskunta London

Master of Science (MSc) in International Hotel Management keskittyy kehittämään taitoja ihmisten johtamisen, toiminnan ja liiketoiminnan hotellit ja vieraanvaraisuus yritykset. [+]

Tulla mestari keskellä ravintola-alan

Master of Science (MSc) in International Hotel Management keskittyy kehittämään taitoja ihmisten johtamisen, toiminnan ja liiketoiminnan hotellit ja vieraanvaraisuus yritykset. Ja Lontoon kampuksella tarjoaa erityisen vahva kehitysympäristö luovuutta, innovaatioita taitoja ja teollisuuden yhteydet enintään uran vaikutus ja työllistymismahdollisuuksia.

Luoda perusta hotelli johtamistaidot, alkupuoliskolla kattaa hotellitoiminnan johto, joka Lontoon opintosuorituksia on Glion kampuksella Sveitsissä, upotettu koti vieraanvaraisuus ja kauniita maisemia, että hotellin koulun sijainnista. Sieltä opiskelijat suorittavat ylemmän tason kursseja ravitsemisalan kuten rahoitus, markkinointi, henkilöstöhallinto, ja tulojen hallinta. Ohjelma päättyy työharjoitteluun varten käytännön kokemusta, joka antaa opiskelijoille mahdollisuuden harjoitella uusia taitoja reaalimaailman työympäristössä.... [-]


Ota yhteyttä
Asiointiosoite
Glion Institute of Higher Education
Downshire House
Roehampton Lane
London, SW15 4HT
United Kingdom

London, England, GB