Heythrop College - University Of London

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Yli 400 vuotta, Heythrop College on erikoistunut filosofian ja teologian. Täällä nämä aiheet eivät ole pelkästään osastojen suurempi laitos; Koko kollegio on omistettu niiden tutkimus. Meidän opiskelijat pääsevät yksi hienoimmista kirjastojen alansa, ja opetetaan yksi suurimmista opetushenkilöstön näillä alueilla. Olemme ainutlaatuinen yhteisö oppineita, intohimoisesti keskustella ja tutkia filosofian ja teologian yhteydessä nykymaailmassa ja monipuolinen kaupunki Lontoon.

Heythrop on myös osa suurempaa yhteisöä yliopiston Lontoossa. Jäsenenä college, hyödymme yliopiston Lontoon korkea kansainvälinen maine, joka houkuttelee opiskelijoita eri puolilta maailmaa. Minne opinnot vie, Lontoon yliopiston nimi tulee välittömästi tunnettu ja arvostettu.

Useimmat opiskelijat toteavat kuitenkin, että se on Heythrop pienempien, tiiviinä yhteisönä noin 1000 opiskelijaa ja henkilökuntaa, vetonaula opiskeluun täällä. Tarjoamme todella henkilökohtainen lähestymistapa tutkia ja varmistaa, että kaikki meidän opiskelijat saavat tukea akateemista, sosiaalista ja ura pursits kautta kampuksella facitiies ja palveluita sekä suhteitamme University of London ja muiden jäsenvaltioiden oppilaitoksissa.

"Tiivis yhteisö, joka Heythrop tarjoaa luo enemmän henkilökohtaista tilaa, varmista, jokainen ajatus on oikeus tulla kuulluksi." - 3. vuosi BA Filosofian opiskelija

Sijainnit

Lontoo

Heythrop College

Osoite
Heythrop College, University of London, Kensington Square
W8 5HN Lontoo, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta
Puhelin
+44 20 7795 6600

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin