Hult International Business School

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Global Business School Hult ei ole vain kauppakorkeakoulu. Se on maailmanlaajuinen verkosto, joka kouluttaa, inspiroi ja yhdistää joitain kaikkein eteenpäin suuntautuvista liiketoiminnan kyvyistä ympäri maailmaa.

Globaalisti relevantti liiketalous

Nykymaailmassa asiaankuuluva liiketalouden koulutus on globaalia. Hult ohjelmat, perus- ja jatkokoulutuksesta, on suunniteltu auttamaan opiskelijoita ja avainhenkilöitä kokemaan kansainvälistä liiketoimintaa muotoilevat voimat ja antamaan heille taidot ja tiedot johtamaan tässä yhä monimutkaisemmassa ympäristössä.

Globaali yhteisö

Opi johtamaan globaalia yhteisöä Hult kokemus on tulossa osaksi inspiroivaa akateemista yhteisöä, joka kasvattaa rohkeutta, uteliaisuutta ja kestävyyttä, jota tarvitaan globaalin yritysjohtajaksi. Tässä akateemisessa ympäristössä haastamme opiskelijamme ja johtajamme tulemaan paitsi yritysjohtajiksi, myös maailman johtaviksi. Valitsemalla kampuksiltamme aloitat matkasi, on vasta alku siitä, mistä tulee elämää muuttava globaali seikkailu.

Globaali kampusverkosto

Hult on seitsemän huipputeknistä kampusta joidenkin maailman vaikutusvaltaisimpien markkinoiden sydämessä.

  • Boston
  • San Francisco
  • Lontoo
  • Dubai
  • Shanghai
  • New York
  • Ashridge Estate - Iso-Britannia

Globaali kampusverkostomme antaa opiskelijoille ja avainhenkilöille pääsyn todella globaaliin yhteisöön. Sen avulla voit opiskella ja kokea elämää erittäin monimuotoisissa yritysympäristöissä, houkutella mielenkiintoisia ihmisiä ympäri maailmaa ja antaa meille mahdollisuuden hyödyntää parasta teollisuuden ja tiedekunnan asiantuntemusta - missä se onkin.

Kokeellinen oppiminen

Perusteellisten globaalien liiketoimintakonseptien tuominen elämään reaalimaailman käytännön kautta on kaikkien ohjelmien kulmakivi. Uskomme, että ihmiset oppivat paremmin tekemällä, joten olemme kehittäneet akateemiset opetussuunnitelmat, jotka heijastavat sitoutumistamme tähän uskomukseen. Tekniikkaamme kuuluvat reaalimaailman konsultointiprojektit, live-simulaatiot toimijoiden kanssa, riskienhallinnan ymmärtäminen ammatillisten pokerinpelaajien kanssa, ryhmäpäätöksen harjoittaminen kilpailemalla muiden opiskelijajoukkojen kanssa reaalimaailman skenaarioissa sekä ryhmätyön ja johtamistaitojen kehittäminen haastavien ulkoilutoimintojen avulla , kuten purjehdus avomerillä.

global campus

Globaalien yritysten luottamus

Ohjelmamme perustuvat tutkimaan, ymmärtämään ja ratkaisemaan ongelmat, joita maailman johtavat kansainväliset yritykset kohtaavat joka päivä. Monet maailman arvostetuimmista kansainvälisistä yrityksistä, organisaatioista ja kansalaisjärjestöistä kääntyvät Hult Ashridge Executive Educationin puoleen auttaakseen ratkaisemaan monimutkaisia liiketoimintahaasteita ja ymmärtämään paremmin, kuinka heidän avainhallintataitojaan voidaan parhaiten kehittää. Tämä perusteellinen yhteistyö asiakkaiden kanssa antaa sekä tietoa tutkimuksellemme että vaikuttaa akateemisten ohjelmiemme suunnitteluun, auttaen meitä tarjoamaan asiaankuuluvan ja ajankohtaisen liiketalouden koulutuksen.

Globaali tiedekunta

Hult kansainvälisesti tunnettu tiedekunta ylpeilee ensisijaisesti intohimostaan opettaa. Monet ovat saavuttaneet merkittävää menestystä todellisessa maailmassa, mikä tarkoittaa, että heidän opettamiinsa ja miten heidän kokemuksiinsa yritysjohtajana, yrityksen omistajana, keksijänä ja yrittäjänä vaikuttaa suuresti. Professoremme ovat lähtöisin yli 45 eri maasta ja ovat opettaneet kollektiivisesti jokaisella mantereella - heidän opettamansa aineet lisäävät huomattavasti heidän kansainvälistymistään.

Globaali tutkimus

Tutkimuksemme on keskittynyt globaalien yritysjohtajien mielenkiintoisimpiin asioihin - tulevaisuuden liiketoimintaympäristön muokkaamiseen ja siihen, miten yritysten on reagoitava. Niihin sisältyy johtamisen, kestävyyden, kehittyvien markkinoiden ja teknologisten häiriöiden pitkäaikainen tutkimus. Tutkimukseemme perustuva ajattelutapa muuttuu nopeasti kaikkien ohjelmien perustana oleviin käytäntöihin - auttamalla yksilöitä suorittamaan korkeimmalla tasolla.

Globaalit opiskelijat

Monet kauppakorkeakoulut väittävät olevan globaaleja, mutta luokkahuoneemme todella todistavat sen. Meidän kampukset asuu ylimääräisen kulttuurien monimuotoisuuden, ideoita ja taustat - Hult opiskelijat edustavat yli 120 kansallisuutta ja puhuvat yli 100 kieltä.

Monipuoliset näkökulmat

Luokkahuoneessa monimuotoisuutta ja kulttuurien välistä yhteistyötä on olennainen osa Hult kokemus. Itse asiassa monet opiskelijoistamme sanovat oppineensa niin paljon luokkatovereiltaan kuin professoreiltaan. Yhdessä et vain jaa kokemuksiasi, vaan opetat toisillesi, että kaikki näkevät maailman eri näkökulmista. Opit diplomaattisesti liikkumaan eri näkökulmia, ymmärtämään globaaliin liiketoimintaan vaikuttavaa kulttuuridynamiikkaa ja kuinka ratkaisemaan ongelmia yhteistyössä.

Vahva verkko

Nykyään 16 000 Hult alumnia on jaettu 156 maahan ja 100 000 johtajaa on käynyt Ashridge Executive Education -ohjelmien kautta. Tämä verkko tarjoaa Hult alumnien liiketaloudellisia yhteyksiä jokaisessa suurimmassa maassa maailmassa. global network

Globaali vaikutus

Hult uskomme, että yrityksellä on valta muuttaa elämää parempaan suuntaan. Olemme erittäin ylpeitä siitä, että kouluun istutettiin siemenet siitä, mistä on tullut maailman suurin opiskelijoiden yrittäjyyskilpailu.

Ideoiden muuttaminen käytännöksi

Perusti Hult alumni rahoittama Hult perheen, ja ajaa yhdessä Yhdysvaltain entisen presidentin Bill Clintonin, opiskelija joukkueet eri puolilta maailmaa kilpailevat voittaa USD1 miljoonan investointi heidän startup. Erityinen haaste vaihtelee vuodesta toiseen, mutta ne kaikki keskittyvät joidenkin maailman köyhimpien ihmisten elämän parantamiseen. Vuonna 2015 opiskelijaryhmät kehittivät kekseliäitä ratkaisuja kestävien ja skaalautuvien sosiaalisten yritysten rakentamiseksi kaupunkien slummissa varhaiskasvatuskoulutukseen. Hakemuksia saatiin yli 20 000, kuusi joukkuetta pääsi New Yorkin maailmanfinaaliin, ja olemme ylpeitä voidessamme ilmoittaa, että viisi näistä joukkueista, mukaan lukien voittajat, saivat ulkopuolisia sijoituksia ideoidensa viemiseksi uudelle tasolle.

Sijainnit

Lontoo

Hult International Business School - Postgraduate Campus

Osoite
London - Postgraduate Campus
37-38 John Street

WC1N 2AT Lontoo, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta
Puhelin
+44 20 7636 5667

Cambridge

Hult International Business School - Boston Campus

Osoite
Hult International Business School
Boston Campus
1 Education Street

02141 Cambridge, Massachusetts, Yhdysvallat
Puhelin
+1 617-746-1990

San Francisco

Hult International Business School - San Francisco Campus

Osoite
Hult International Business School
San Francisco Campus
1355 Sansome Street

94133 San Francisco, Kalifornia, Yhdysvallat
Puhelin
+1 415-869-2900

Dubai

Hult International Business School - Dubai Campus

Osoite
Dubai Campus Dubai Internet City PO Box 502988, U.A.E.
Dubai, Dubai, Arabiemiirikunnat
Puhelin
+971 4 427 5800

Shanghai

Hult International Business School - Shanghai Campus

Osoite
Huaxin Haixin Building (Jinlin Haixin)
666 Fuzhou Road,

Shanghai, Shanghai, Kiina
Puhelin
+852 2111 2399

Lontoo

Hult International Business School - Undergraduate Campus

Osoite
London - Undergraduate Campus
33 Commercial Road

E1 1LD Lontoo, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta
Puhelin
+44 20 7636 5667

New York

Hult New York - Rotation Center

Osoite
New York Rotation Center
Hult Staff, Room 901
41 Cooper Square

10003 New York, New York, Yhdysvallat
Puhelin
+1 (212) 353-4360

Akkreditoinnit