Lue virallinen kuvaus

Global Business School Hult ei ole vain kauppakorkeakoulu. Se on maailmanlaajuinen verkosto, joka kouluttaa, inspiroi ja yhdistää joitain kaikkein eteenpäin suuntautuvista liiketoiminnan kyvyistä ympäri maailmaa.

Globaalisti relevantti liiketalous

Nykymaailmassa asiaankuuluva liiketalouden koulutus on globaalia. Hult ohjelmat, perus- ja jatkokoulutuksesta, on suunniteltu auttamaan opiskelijoita ja avainhenkilöitä kokemaan kansainvälistä liiketoimintaa muotoilevat voimat ja antamaan heille taidot ja tiedot johtamaan tässä yhä monimutkaisemmassa ympäristössä.

Globaali yhteisö

Opi johtamaan globaalia yhteisöä Hult kokemus on tulossa osaksi inspiroivaa akateemista yhteisöä, joka kasvattaa rohkeutta, uteliaisuutta ja kestävyyttä, jota tarvitaan globaalin yritysjohtajaksi. Tässä akateemisessa ympäristössä haastamme opiskelijamme ja johtajamme tulemaan paitsi yritysjohtajiksi, myös maailman johtaviksi. Valitsemalla kampuksiltamme aloitat matkasi, on vasta alku siitä, mistä tulee elämää muuttava globaali seikkailu.

Globaali kampusverkosto

Hult on seitsemän huipputeknistä kampusta joidenkin maailman vaikutusvaltaisimpien markkinoiden sydämessä.

  • Boston
  • San Francisco
  • Lontoo
  • Dubai
  • Shanghai
  • New York
  • Ashridge Estate - Iso-Britannia

Globaali kampusverkostomme antaa opiskelijoille ja avainhenkilöille pääsyn todella globaaliin yhteisöön. Sen avulla voit opiskella ja kokea elämää erittäin monimuotoisissa yritysympäristöissä, houkutella mielenkiintoisia ihmisiä ympäri maailmaa ja antaa meille mahdollisuuden hyödyntää parasta teollisuuden ja tiedekunnan asiantuntemusta - missä se onkin.

Kokeellinen oppiminen

Perusteellisten globaalien liiketoimintakonseptien tuominen elämään reaalimaailman käytännön kautta on kaikkien ohjelmien kulmakivi. Uskomme, että ihmiset oppivat paremmin tekemällä, joten olemme kehittäneet akateemiset opetussuunnitelmat, jotka heijastavat sitoutumistamme tähän uskomukseen. Tekniikkaamme kuuluvat reaalimaailman konsultointiprojektit, live-simulaatiot toimijoiden kanssa, riskienhallinnan ymmärtäminen ammatillisten pokerinpelaajien kanssa, ryhmäpäätöksen harjoittaminen kilpailemalla muiden opiskelijajoukkojen kanssa reaalimaailman skenaarioissa sekä ryhmätyön ja johtamistaitojen kehittäminen haastavien ulkoilutoimintojen avulla , kuten purjehdus avomerillä.

global campus

Globaalien yritysten luottamus

Ohjelmamme perustuvat tutkimaan, ymmärtämään ja ratkaisemaan ongelmat, joita maailman johtavat kansainväliset yritykset kohtaavat joka päivä. Monet maailman arvostetuimmista kansainvälisistä yrityksistä, organisaatioista ja kansalaisjärjestöistä kääntyvät Hult Ashridge Executive Educationin puoleen auttaakseen ratkaisemaan monimutkaisia liiketoimintahaasteita ja ymmärtämään paremmin, kuinka heidän avainhallintataitojaan voidaan parhaiten kehittää. Tämä perusteellinen yhteistyö asiakkaiden kanssa antaa sekä tietoa tutkimuksellemme että vaikuttaa akateemisten ohjelmiemme suunnitteluun, auttaen meitä tarjoamaan asiaankuuluvan ja ajankohtaisen liiketalouden koulutuksen.

Globaali tiedekunta

Hult kansainvälisesti tunnettu tiedekunta ylpeilee ensisijaisesti intohimostaan opettaa. Monet ovat saavuttaneet merkittävää menestystä todellisessa maailmassa, mikä tarkoittaa, että heidän opettamiinsa ja miten heidän kokemuksiinsa yritysjohtajana, yrityksen omistajana, keksijänä ja yrittäjänä vaikuttaa suuresti. Professoremme ovat lähtöisin yli 45 eri maasta ja ovat opettaneet kollektiivisesti jokaisella mantereella - heidän opettamansa aineet lisäävät huomattavasti heidän kansainvälistymistään.

Globaali tutkimus

Tutkimuksemme on keskittynyt globaalien yritysjohtajien mielenkiintoisimpiin asioihin - tulevaisuuden liiketoimintaympäristön muokkaamiseen ja siihen, miten yritysten on reagoitava. Niihin sisältyy johtamisen, kestävyyden, kehittyvien markkinoiden ja teknologisten häiriöiden pitkäaikainen tutkimus. Tutkimukseemme perustuva ajattelutapa muuttuu nopeasti kaikkien ohjelmien perustana oleviin käytäntöihin - auttamalla yksilöitä suorittamaan korkeimmalla tasolla.

Globaalit opiskelijat

Monet kauppakorkeakoulut väittävät olevan globaaleja, mutta luokkahuoneemme todella todistavat sen. Meidän kampukset asuu ylimääräisen kulttuurien monimuotoisuuden, ideoita ja taustat - Hult opiskelijat edustavat yli 120 kansallisuutta ja puhuvat yli 100 kieltä.

Monipuoliset näkökulmat

Luokkahuoneessa monimuotoisuutta ja kulttuurien välistä yhteistyötä on olennainen osa Hult kokemus. Itse asiassa monet opiskelijoistamme sanovat oppineensa niin paljon luokkatovereiltaan kuin professoreiltaan. Yhdessä et vain jaa kokemuksiasi, vaan opetat toisillesi, että kaikki näkevät maailman eri näkökulmista. Opit diplomaattisesti liikkumaan eri näkökulmia, ymmärtämään globaaliin liiketoimintaan vaikuttavaa kulttuuridynamiikkaa ja kuinka ratkaisemaan ongelmia yhteistyössä.

Vahva verkko

Nykyään 16 000 Hult alumnia on jaettu 156 maahan ja 100 000 johtajaa on käynyt Ashridge Executive Education -ohjelmien kautta. Tämä verkko tarjoaa Hult alumnien liiketaloudellisia yhteyksiä jokaisessa suurimmassa maassa maailmassa. global network

Globaali vaikutus

Hult uskomme, että yrityksellä on valta muuttaa elämää parempaan suuntaan. Olemme erittäin ylpeitä siitä, että kouluun istutettiin siemenet siitä, mistä on tullut maailman suurin opiskelijoiden yrittäjyyskilpailu.

Ideoiden muuttaminen käytännöksi

Perusti Hult alumni rahoittama Hult perheen, ja ajaa yhdessä Yhdysvaltain entisen presidentin Bill Clintonin, opiskelija joukkueet eri puolilta maailmaa kilpailevat voittaa USD1 miljoonan investointi heidän startup. Erityinen haaste vaihtelee vuodesta toiseen, mutta ne kaikki keskittyvät joidenkin maailman köyhimpien ihmisten elämän parantamiseen. Vuonna 2015 opiskelijaryhmät kehittivät kekseliäitä ratkaisuja kestävien ja skaalautuvien sosiaalisten yritysten rakentamiseksi kaupunkien slummissa varhaiskasvatuskoulutukseen. Hakemuksia saatiin yli 20 000, kuusi joukkuetta pääsi New Yorkin maailmanfinaaliin, ja olemme ylpeitä voidessamme ilmoittaa, että viisi näistä joukkueista, mukaan lukien voittajat, saivat ulkopuolisia sijoituksia ideoidensa viemiseksi uudelle tasolle.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Johtamiskurssit

Hult International Business School

Luo uraa STEM: ssä ja oppi kääntämään datatilastot ja -analyysit vaikuttaviin liiketoimintapäätöksiin isojen tietojen aikakaudella Hult yhden vuoden päällikön kanssa Busi ... [+]

Tässä uudessa tiedon ylikuormituksen maailmassa työnantajat etsivät aktiivisesti ehdokkaita, jotka kykenevät kääntämään tiedot toimiviksi ratkaisuiksi. Hult 's Business Analytics -tutkinnon maisteri sijoittaa sinut tilastollisen analyysin ja yritystiedon leikkauspisteeseen, jotta voit tehdä merkityksellistä ja vaikuttavaa panosta mihin tahansa liiketoimintaan.

Muiden kuin Yhdysvaltojen asukkaat, jotka saavat maisterin Business Analyticsissa, saavat tällä hetkellä korkeintaan kolmen vuoden optio-oikeuden (valinnainen käytännön koulutus) Yhdysvalloissa opintojensa jälkeen. Kaikki jatko-opiskelijat saavat yhden vuoden optio-oikeuden; Business Analytics -opiskelijoiden maisterit voivat tällöin saada jatko-osan kahdeksi vuodeksi, jos he työskentelevät tutkintoon liittyvää työtä ja työnantaja toimittaa jatko-osan.... [-]

Yhdysvallat San Francisco
Elokuu 2020
Englanti
Full-time
11 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Hult International Business School

Hanki tarvittavat taidot ratkaistakseen monimutkainen yrityshallinnon maailma toisiinsa kytketyssä globaalissa taloudessa Hult yhden vuoden maisterin kanssa rahoituksessa ... [+]

Menestyvä jäsen monikansallisessa finanssitiimissä vaatii muutakin kuin lukujen hallintaa. Sinun on mentävä yli liiketoiminnan, jotta ymmärrät mahdollisuudet ja riskitekniikka tarjoavat alalle ja yhteiskunnalle. Sinun on kyettävä työskentelemään kulttuurienvälisissä ryhmissä ja johtamaan epävakaita maailmanmarkkinoita.

STEM-tutkintona tämä tutkinto antaa sinulle oikeuden saada kolmen vuoden työviisumi (OPT) Yhdysvalloissa valmistumisen jälkeen. Muiden kuin Yhdysvaltojen asukkaiden, jotka saavat maisterin rahoituksen, on tällä hetkellä voimassa enintään kolmen vuoden optio-optio (valinnainen käytännön harjoittelu) Yhdysvalloissa opintojen jälkeen. Kaikki jatko-opiskelijat saavat yhden vuoden optio-oikeuden; Rahoitusopiskelijoiden maisterit voivat tällöin saada jatkoa kahdelle vuodelle, jos he työskentelevät tutkintoon liittyvässä työssä ja työnantaja vaatii jatkoa.... [-]

Yhdysvallat Cambridge
Elokuu 2020
Englanti
Full-time
11 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Hult International Business School

Valmistaudu pääsemään nopeasti muuttuvaan globaaliin liiketoimintaympäristöön ja tee vaikutus ensimmäisestä päivästä yhden vuoden kansainvälisen liiketoiminnan maisterin ... [+]

Hanki syvä, käytännöllinen ymmärrys globaalista liiketoiminnasta, hanki kentällä kansainvälistä kokemusta ja räätälöi tutkinto omiin etuihisi ja tavoitteisiisi maisteriohjelmalla, joka perustuu palkittuun globaaliin MBA-ohjelmaan.

Liiketoiminnan ytimessä tutkintosi on suunniteltu siten, että opit työskentelemään kulttuurienvälisissä ryhmissä, kehittämään ainutlaatuisia johtamistaitojasi ja ymmärtämään, miten pystyt muotoilemaan tulevaisuutta.

opetussuunnitelma

Kehitä laaja ymmärrys kaikilla kansainvälisen liiketoiminnan alueilla ja käsitys keskeisistä liiketoimintakonsepteista. Tämä yhden vuoden maisteriohjelma valmistaa sinut töihin monilla aloilla ja tarjoaa ihanteellisen perustan ennen jatko-erikoistumista.... [-]

Yhdysvallat San Francisco Arabiemiirikunnat Dubai Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo Cambridge  + 3 More
Elokuu 2020
Englanti
Full-time
11 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Hult International Business School

Hult yhden vuoden kansainvälisen markkinoinnin maisteri antaa sinulle strategiset ja toteuttamiseen tähtäävät markkinointitaidot, joita tarvitaan erottautumiseen globaale ... [+]

Hanki kansainvälinen strategiset taidot, luova toteutuskyky ja huipputekninen tieto globaalin markkinointiuran käynnistämiseksi jatkuvasti muuttuvassa digitaalisessa ympäristössä.

Professoreihisi kuuluu alan ammattilaisia, joilla on vuosien kokemus ja jotka tietävät, että paras tapa oppia on tekemällä. Valmistaudu kääntämään hihat ja käytännöllinen luokan sisällä ja ulkopuolella miniprojektien, elävien asiakkaiden ja tapaushaasteiden avulla.

opetussuunnitelma

Tämän erittäin käytännön opetussuunnitelman avulla, joka korostaa markkinoinnin kasvavaa digitalisointia, opit kuinka hyödyntämään digitaalista markkinointia, sosiaalista mediaa, markkinoinnin analytiikkaa ja asiakkaiden sitouttamisstrategioita melun läpikäymiseksi ja markkinoinnin kautta mitattavissa olevan vaikutuksen liiketoiminnan tavoitteisiin.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo Yhdysvallat Cambridge
Elokuu 2020
Englanti
Full-time
11 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Hult International Business School

Opi hyödyntämään häiritseviä tekniikoita innovoinnin vauhdittamiseksi ja säilyttämään relevanssinsa nopeasti muuttuvassa liiketoimintaympäristössä Hult häiritsevän innovo ... [+]

Tämä tutkintotodistus on saatavana vain osana kaksoistutkinto-ohjelmaa. Tämä tutkinto on tarkoitettu tarjoamaan sinulle sekä käytännön ymmärrystä liiketoiminnasta että tietoa siitä, kuinka ihmiset, tekniikka ja digitalisointi päällekkäin vaikuttavat päätöksentekoon ja organisaation muutoksiin.

Hult San Franciscon kampuksella, vain muutaman mailin päässä Piilaakson jättiläisistä innovaatiovallankumouksen alkamisen sydämessä. Häiriöitä aiheuttavat startupit ja kunnianhimoiset yrittäjät ympäröivät.

opetussuunnitelma

Tämä erittäin käytännöllinen opetussuunnitelma tarjoaa sinulle huippuluokan yritystoiminnan ja digitaalisen tuntemuksen. Häiriöt ja innovaatiot vaikuttavat kaikkiin työvoiman alueisiin ja muuttavat perusteellisesti yritysten kasvua.... [-]

Yhdysvallat San Francisco
Elokuu 2020
Englanti
Full-time
6 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Hult International Business School - Postgraduate Campus
Osoite
London - Postgraduate Campus 37-38 John Street
WC1N 2AT Lontoo, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta
Verkkosivusto
Puhelin
+44 20 7636 5667
Hult International Business School - Boston Campus
Osoite
Hult International Business School Boston Campus 1 Education Street
02141 Cambridge, Massachusetts, Yhdysvallat
Verkkosivusto
Puhelin
+1 617-746-1990
Hult International Business School - San Francisco Campus
Osoite
Hult International Business School San Francisco Campus 1355 Sansome Street
94133 San Francisco, Kalifornia, Yhdysvallat
Verkkosivusto
Puhelin
+1 415-869-2900
Hult International Business School - Dubai Campus
Osoite
Dubai Campus Dubai Internet City PO Box 502988, U.A.E.
Dubai, Dubai, Arabiemiirikunnat
Verkkosivusto
Puhelin
+971 4 427 5800
Hult International Business School - Shanghai Campus
Osoite
Huaxin Haixin Building (Jinlin Haixin) 666 Fuzhou Road,
Shanghai, Shanghai, Kiina
Verkkosivusto
Puhelin
+852 2111 2399
Hult International Business School - Undergraduate Campus
Osoite
London - Undergraduate Campus 33 Commercial Road
E1 1LD Lontoo, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta
Verkkosivusto
Puhelin
+44 20 7636 5667
Hult New York - Rotation Center
Osoite
New York Rotation Center Hult Staff, Room 901 41 Cooper Square
10003 New York, New York, Yhdysvallat
Verkkosivusto
Puhelin
+1 (212) 353-4360