Hyper Island

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Hyper Island suunnittelee oppimisen kokemuksia, jotka haastavat yritykset ja yksilöt voivat kasvaa ja pysyä kilpailukykyisinä yhä digitalisoitu maailmassa. Valikoimamme mukaansatempaava ja kursseja pyritään varustamaan sinulle tarvittavat tiedot ja taidot johtaa muutosta ja aloittaa matka elinikäisen oppimisen.

Hyper Island missio tislataan kahteen painopistealueita.

1) Koulutusohjelmat ja kurssit upota nuoria kykyjä ja alan ammattilaisten intensiivinen oppimiskokemuksia digitaalisesta strategiasta, sähköisen kaupan ja datan strategia taiteen suuntaan ja itsenäisen johtamisen ja pohdintaa.

2) Business Innovation konsultointi lisätä ymmärrystä siitä, miten digitaalisia muutosten yhteiskunnat ja kuluttajien käyttäytymiseen - ja tukiorganisaatioiden muutosprosessissa oleskelevat tai tulla luova ja kilpailukykyinen yhä digitalisoitu maailmassa.

Hyper Island on mennyt maailmanlaajuisia, jossa oppiminen navat Tukholmasta Singapore, Manchester New Yorkiin. Meidän oppimisen suunnittelu joukkueet matkustaa ympäri maailmaa kokous ja puhu johtajaa Fortune 500 yrityksistä ja startup yhtälailla suunnittelemalla räätälöityjä kokemuksia, jotka näyttävät ratkaisemaan erityisiä tarpeita ja haasteita.

Koska digitaalisessa maailmassa edelleen siirtyä ja kehittyä, Hyper Island sillä oppiminen organisaatio edelleen pitämään pulssin digitaalisen maiseman, rakentaminen ja parantaminen uusia tapoja oppia, pohtia, yhteistyötä ja kehittää uusia menetelmiä.

Olemme ehkä kulkeneet pitkän tien, koska se rohkea kokeilu saaren vankilassa, missiomme on luoda ketterä ja tulevaisuuteen oppimisympäristö opiskelijoiden ja teollisuuden johtajia pysyy lujana ytimessä organisaatiomme, heijastuu kaikkeen mitä teemme.

Tavoitteenamme on tukea yrityksen rakentamiseen innovatiivista yrityskulttuuria ottamaan nykyisiin ja tuleviin haasteisiin ja "reaalimaailman valmis" in nopeasti kehittyvässä liiketoimintaympäristössä.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso FM-tutkinnot » Katso Kurssit - OnlineStudies » Katso Kurssit - AcademicCourses »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MA

Full-time MA in Digital Management

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 24 viikkoa January 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Manchester Lontoo Singapore Ruotsi Tukholma Yhdysvallat East New York Iso-Britannia (UK) Online + 7 lisää

[+]

Se esittelee ainutlaatuisen mahdollisuuden oppia johtavien ajattelijoiden ja soveltaa periaatteita oppimisympäristö, joka heijastaa reaalimaailman haasteisiin.

BAC akkreditoitu [-]

Ota yhteyttä
Asiointiosoite
24 Lever Street
GB - Manchester

Manchester, Englanti, M1 1DZ GB
Asiointiosoite
83-89 Mile End Road
London
E1 4UJ

London, Englanti, GB
Asiointiosoite
Singapore, SG
Asiointiosoite
Stockholm, SE
Asiointiosoite
East New York, New York, NY, US
Asiointiosoite
UK Online, GB