Hyper Island

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Hyper Island suunnittelee oppimisen kokemuksia, jotka haastavat yritykset ja yksilöt voivat kasvaa ja pysyä kilpailukykyisinä yhä digitalisoitu maailmassa. Valikoimamme mukaansatempaava ja kursseja pyritään varustamaan sinulle tarvittavat tiedot ja taidot johtaa muutosta ja aloittaa matka elinikäisen oppimisen.

Hyper Island missio tislataan kahteen painopistealueita.

1) Koulutusohjelmat ja kurssit upota nuoria kykyjä ja alan ammattilaisten intensiivinen oppimiskokemuksia digitaalisesta strategiasta, sähköisen kaupan ja datan strategia taiteen suuntaan ja itsenäisen johtamisen ja pohdintaa.

2) Business Innovation konsultointi lisätä ymmärrystä siitä, miten digitaalisia muutosten yhteiskunnat ja kuluttajien käyttäytymiseen - ja tukiorganisaatioiden muutosprosessissa oleskelevat tai tulla luova ja kilpailukykyinen yhä digitalisoitu maailmassa.

Hyper Island on mennyt maailmanlaajuisia, jossa oppiminen navat Tukholmasta Singapore, Manchester New Yorkiin. Meidän oppimisen suunnittelu joukkueet matkustaa ympäri maailmaa kokous ja puhu johtajaa Fortune 500 yrityksistä ja startup yhtälailla suunnittelemalla räätälöityjä kokemuksia, jotka näyttävät ratkaisemaan erityisiä tarpeita ja haasteita.

Koska digitaalisessa maailmassa edelleen siirtyä ja kehittyä, Hyper Island sillä oppiminen organisaatio edelleen pitämään pulssin digitaalisen maiseman, rakentaminen ja parantaminen uusia tapoja oppia, pohtia, yhteistyötä ja kehittää uusia menetelmiä.

Olemme ehkä kulkeneet pitkän tien, koska se rohkea kokeilu saaren vankilassa, missiomme on luoda ketterä ja tulevaisuuteen oppimisympäristö opiskelijoiden ja teollisuuden johtajia pysyy lujana ytimessä organisaatiomme, heijastuu kaikkeen mitä teemme.

Tavoitteenamme on tukea yrityksen rakentamiseen innovatiivista yrityskulttuuria ottamaan nykyisiin ja tuleviin haasteisiin ja "reaalimaailman valmis" in nopeasti kehittyvässä liiketoimintaympäristössä.

Sijainnit

Manchester

Osoite
24 Lever Street
GB - Manchester

M1 1DZ Manchester, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta

Lontoo

Osoite
83-89 Mile End Road
London
E1 4UJ


Lontoo, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta

Singapore

Osoite
Singapore, Singapore

Tukholma

Osoite
Tukholma, Tukholman lääni, Ruotsi

New York

Osoite
New York, New York, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin